Ρε μπας και είστε σχιζοφρενείς ;;

και κάποιοι ξέχασαν να σας το ‘πουν, αλλά και ‘σείς δεν φροντίσατε να το μάθετε ;;

 

αφιερωμένο εξαιρετικά, στα ζωντόβολα αυτού του τόπου !!

 

Παλαιός

..και τα γελαδερά, τα βάλανε με τους προδότες

Σκούζουνε τα μανάριαμ’ .. που οι προδότες και πεμπτοφαλλαγγίτες μπωλητικάντηδες ξεπουλάνε και χαρίζουν την Γελαδοχώρα ..σκούζουν για το ένα, σκούζουν για το άλλο ..αλλά ανάθεμα αν κατέουν πράμα, για το τι λένε και τι κάνουν ..αλλά αν βρεθεί και κάποιος σαν την αφεντιά μου να τους τα τρίψει στην μούρη, ξεσηκώνονται και λένε και τι δεν λένε, διότι λένε -αν μπορούν να λένε οι ουρακοτάγκοι- ότι τους βρίζω και ότι τα πράματα δεν είναι έτσι που τους τα δείχνω, αφού τα γυαλιά και οι παρωπίδες που φοράνε, και τα οποία δεν θέλουν με τίποτε να βγάλουν έστω για λίγο, πολλώ δε μάλλον ν’ αποχωριστούν, τους τα δείχνουν λέει ..διαφορετικά !! ..αμέ αμέ ..έτσι λένε !!

Άντε όμως να τα ξαναπώ, μπάς και κάποιο ζωντανό -αν και δεν το βλέπω- πάρει χαμπάρι.

 

Ξεπουλάει και χαρίζει, λένε, ο κουκλοχαιρετάκιας και το συνάφι του, την Γελαδοχώρα -και που θα βόσκουν μετά τα ζωντανά- γεμίζει τον τόπο μπιθηκαρέους, τους ταΐζει, τους ποτίζει και τους σπιτώνει σε βάρος των Γελαδερών, που τους παίρνει τα σπίτια και τους πετάει στον δρόμο, που τους ξεσκίζει στην φορολογία για να χλαπακιάζει αυτός και η παρέα του τον περίδρομο και να χαρτζιλικώνει γύφτους και μπιθήκους, τουλουμιάζει στο ξύλο (με τα ανθελληνικά μπατσογούρουνα) όσους τολμάνε ν’ αρθρώσουν έστω και αχνή διαμαρτυρία, αφήνει ασύδοτο κάθε σκουπίδι και ρίχνει στην στενή όποιον δεν καθήσει να τον πηδήξουν, απαγορεύει κάθε επιχειρηματική δραστηριότητα (εκτός των υμετέρων) και με τα περιοριστικά μέτρα εξαναγκάζει κάθε επιχείρηση να κλείσει, με αποτέλεσμα ο μισός κόσμος (εκτός από τους πραίτωρες και τους δημοσιοκοπρίτες) να μην έχουν δουλειά και να περιμένουν, όσοι το καταφέρουν -γιατί αυτό δεν ισχύει αυτοδίκαια για κάθε ντόπιον-, το ελάχιστο κουλούρι, κατάσχει με δικονομικούς και λοιπούς τρόπους κάθε ακίνητη περιουσία, και γενικώς ισλαμοποιεί και κάνει την χώρα μπουρδέλο.

Τα ίδια λέγανε και για το προηγούμενο ηλίθιο σφυριζοκούνελο ..ότι πούλησε την Μακεδονία, ότι έδωσε το Αιγαίο προίκα στα ψάρια του, ότι έκανε το ένα και το άλλο.

Παρόμοια και για τον ..γκαβούλιακα, αλλά και κάθε προηγούμενο φρόκαλο.

Εντάξει, εντάξει ..ουδόλως αντιλέγω ..κάνουν όλα αυτά και πολλά περισσότερα ακόμα.

 

Όμως για να ρωτήσω ρε «λιεβέντες και λιεβέντησσες» της κακιάς ώρας : 

Ποιός μανάριαμ’ τους έβαλε όλους αυτούς, «κεχαγιάδες» στον σβέρκο των Γελαδερών ;; ..ποιός ;;

Εσείς οι ηλίθιοι δεν είσαστε, που με την ψήφο ή την αδιαφορία σας, επιλέξατε και τους δώσατε την δύναμη και εξουσία να σας πηδήξουν ;; ..αλλά και ‘μας τους υπόλοιπους που σε τίποτα δεν φταίμε βεβαίως βεβαίως ;;

Αφού επιλογή σας ήταν όλα αυτά τα κουμάσια, γιατί λοιπόν σκούζετε ;;

Και μην ‘πείτε ότι δεν τους ξέρατε, αφού τους επιλέγετε και τους ψηφίζετε ξανά και ξανά, ούτε και μπορείτε να ισχυριστείτε ότι σας εξαπάτησαν – αφού το ίδιο παραμύθι λέτε 200τόσα χρόνια τώρα ..αλλά ακόμη και αν το δεχτούμε, τούτο σημαίνει ότι είστε ντίπ καταντίπ ηλίθιοι, ή το ζητάει ο κώλος σας, και πηγαίνετε γυρεύοντας !!

 

Όμως, ούτε και το θέμα εξαπάτηση ισχύει βεβαίως ..και θα σας το αποδείξω αμέσως.

Τι είπε πρίν την εκλογή του ο ζαβός κουκλοχαιρετάκιας ;; ..έεεε τι είπε ;;

Δεν είπε ότι θα πηδήξει τα ντόπια Γελαδερά, και θα κάνει κάθε τι αναγκαίο, ώστε η κοινωνία μας (χώρα) να γίνει πολυπολιτισμική ;;

Τι παραπάνω λοιπόν απ’ αυτό περιμένατε να σας ‘πεί αφού αυτό λέει τα πάντα ;;

 

Αλλά ρωτάω :

Τι διαφορετικό κάνει απ’ αυτό που είπε ;;

Δεν Πηδάει τα ντόπια Γελαδοχάπατα και ισλαμοποιεί την χώρα ;;

Αφού λοιπόν τα όσα είπε, τα κάνει, και εσείς συμφωνήσατε σ’ αυτό ..βγάλτε τον Σκασμό ..δεν δικαιούστε να σκούζετε ..ούτε να τον κατηγορείτε !!

Καλά εντάξει ..δεν σας είπε ότι θα σας μαντρώσει ..το κρατούσε για έκπληξη, αν και εφ’ όσον του δίνανε εντολή, να σας φιμώσει και να σας φοβίσει μέχρι αηδίας, με τον γριπογιό της κορώνας ..όμως εντάσσεται κι αυτό στο πήδημα που σας είχε υποσχεθεί – τους μπιθηκαρέους βέβαια τους μεταφέραν τσουβαληδόν, αφού άλλωστε και ο σαπίλας το είπε, ότι αυτοί δεν έχουν φόβο να κολλήσουν ..αυτά  κι άλλα τερπνά κι ωραία σας έχωσε ..χλάπ και χωρίς ζοριλίκια !!

 

Πάμε όμως και στο προηγούμενο ηλίθιο, το σφυριζοκούνελο.

Δεν έλεγε ότι το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του, δεν έλεγε ότι η Μακεδονία ανήκει στα Σκοπιανά Βοΐδερά, δεν έλεγε ότι δεν θέλει σύνορα κλπ. κλπ.

Αυτά δεν έκανε μανάριαμ’ ;; ..και σ’ αυτά δεν είναι που εσείς είχατε συμφωνήσει ;;

 

Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να επεκταθώ και στους προηγούμενους, διότι και εκείνοι τα ίδια κάνανε, και με διάφορους τρόπους λέγανε όσα θα επιχειρούσαν εάν εκλέγονταν.

Εντάξει ..κάνανε και μερικά που δεν τα είχαν ‘πεί, ή τα κάνανε αλλιώς ..όμως αυτά είναι ψιλοπράγματα, μπροστά στα χοντρά, από τα οποία ουδόλως παρέκκλιναν.

Πέρα από τους γκουβερναδόρους και όλα τα υπόλοιπα σκυλοβολευτικά φρόκαλα, με τον δικό τους τρόπο δεν έχουν εκφράσει και συναινέσει, εκ των προτέρων, σε όλα αυτά ;;

Εξαιρέσει ολίγων – κάμποσων χιλιάδων μόνο, και όχι όλων αυτών βεβαίως συνειδητών πολιτών, ΌΛΟΙ ΕΣΕΙΣ οι υπόλοιποι, ψηφίσαντες τους μέν ή τους δέ, καθώς και οι ηλιθιωδώς απέχοντες της ψηφοφορίας, ΕΙΣΤΕ ΑΥΤΟΙ που ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΤΕ σε ΌΛΑ ΑΥΤΑ, που ΕΠΡΑΞΑΝ και ΠΡΑΤΤΟΥΝ, τα προδοτικά και πεμπτοφαλαγγίτικα φρόκαλα.

 

Αφού λοιπόν ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΤΕ σε όλα αυτά, και κατά βάσην γίνονται ακριβώς αυτά, στα οποία συμφωνήσατε, γιατί διαμαρτύρεστε ;; ..γιατί σκούζετε ;;

Κανένας από ‘ΣΑΣ, είτε τον έναν ψήφισε, είτε τον άλλον, είτε και απείχε, δεν δικαιούστε να λέτε το ο,τιδήποτε …βουλώστε το !! ..και σκάστε γαμώ το καντήλι σας μέσα, που έχετε και το θράσος να θέλετε να το παίξετε ..άκου εκεί ..μΠατριώτες !!

Οι ΜΟΝΟΙ που μπορούν και δικαιούνται ν’ αντιδρούν και να φωνάζουν, είναι εκείνοι οι ΛΙΓΟΙ, οι ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ, που πήραν μέρος στις ψηφοφορίες, αλλά δεν συμφώνησαν και δεν ψήφισαν κανέναν πούστη κερατά, καθώς και ‘κείνοι που τα έλεγαν ..αλλά τα ζωντόβολα δεν ήθελαν ν’ ακούσουν !! ..και που βεβαίως δεν βλέπω κάτι να έχει αλλάξει σ’ αυτό.

ΣΚΑΣΜΟΣ λοιπόν ΚΟΥΦΑΛΕΣ !! ..γιατί πρωτίστως ΕΣΕΙΣ είστε οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ ..και πολύ λιγότερο αυτοί που υλοποιούν την μαλακία και την ηλιθιότητα που σας δέρνει ..ΒΓΑΛΤΕ τον ΣΚΑΣΜΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ..ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ !! 

Και που είστε ..όταν και άμα ξαναγίνουν εκλογές, να τους ξαναψηφίσετε ..όχι τίποτις άλλο, αλλά να ..έτσι για να ‘χετε να σκούζετε ρε παιδίμ’ !! ..χα χά !!

 

..μΠατριώτες του κώλου

Αφού εκ προοιμίου, κανένας διεθνιστής, αλληλέγγυος και κουκουδαριό, δεν είναι και δεν μπορεί να λογίζεται Πατριώτης ..καθώς εάν συνέβαινε κάτι τέτοιο, θα μιλούσαμε για βαριάς μορφής διπολισμό και σχιζοφρένεια, άρα εξαιρούνται όλοι εδαύτοι, και εάν κάποιοι επιμένουν να το λένε, είτε πρόκειται γι’ αυτό που μόλις είπαμε, και πρέπει άμεσα να τους φορέσουμε ζουρλομανδύα, να τους κλείσουμε στο Δρομοκαΐτειο και να τους αρχίσουμε στις ενέσεις, είτε είναι μεν στα καλά τους, αλλά θέλουν να δουλεύουν τα Ζά ψιλό γαζί, με σκοπό την εκμετάλλευσή τους.

..αφού ξεκαθαρίσαμε λοιπόν από δαύτους, πάμε να δούμε τους υπόλοιπους.

Επίσης, εκ προοιμίου, υπάρχει και η άλλη μεγάλη ομάδα, εκείνων των χαπατερών, που ανήκουν σε κάποιο ΠΟΙΜΝΙΟ, οπότε και αυτοί, εκτός της περιπτώσεως να συντρέχει βαριά Σχιζοφρένεια, δεν μπορούν να είναι πατριώτες, παρά μόνο υποτακτικό ποίμνιο, αφού αυτό που μετράει είναι η Στάνη, και όχι η Χώρα και το Έθνος ..και για το μόνο στο οποίο θα μπορούσαν να εμπλακούν σε σφαξίματα, είναι με κάποια άλλη Στάνη – ιδέ χριστιανά και μουσλίμια ..άντε και κάποια άλλη υπο-στάνη !!

Εδώ στο Γελαδιστάν, το σύνολο σχεδόν των γελαδαχάπατων προσδιορίζεται ως χριστιανά, έτσι ;;

 

Όμως ρε παιδιά, και απευθύνομαι βέβαια σε όσους δεν ανήκουν σε μιά όποια Στάνη, και ιδίως αυτήν των χριστιανοχαπατερών ..αυτοί οι άνθρωποι είναι στα καλά τους ή θα έπρεπε να είναι με Ζουρλομανδύα και μπόλικες ενέσεις στον κώλο  σε κάποιο τρελάδικο ;;

Είναι δυνατόν, γαμώ τον διάολο μέσα και όλο του το σόϊ ..αυτά τα ζωντόβολα, να έχουν το θράσος να λένε ότι είναι Γελαδέληνες μΠατριώτες, και ταυτόχρονα να προσεύχονται και να τουρλοκωλιάζονται σε τοκογλυφταρέους και νταβατζήδες, αποκαλώντας τους «αγίους προπάτορες» [[αβραμοϊσάκηδες και όλο το σκατόσογό τους]] ;;

Εάν μανάριαμ’ είσαστε στα καλά σας, για το οποίο εγώ πολύ αμφιβάλλω, πώς είναι δυνατόν να λέτε ότι είστε Έλληνες, αφού οι αβραμοϊσάκηδες δεν ήταν παρά η χλέμπα του Χαλδαϊκού τοκογλυφταριού και νταβατζηδισμού ;; 

[[καλά ..αβρομοϊοσάκηδες και λοιποί, ποτέ δεν υπήρξαν ως πρόσωπα, αλλά ως μέσον δημιουργίας Ιστορίας ..όπως η Ιστορία που πλάθουν οι γυφτοσκοπιανοί ως Μακεδόνες, και τόσοι άλλοι, που δεν έχουν – αλλά θέλουν να δημιουργήσουν παρελθόν]]

Και εάν όντως, είστε και αισθάνεστε απόγονοι εκείνων, τότε μανάριαμ’ δεν μπορείτε ταυτόχρονα να λέτε ότι είστε πατριώτες και Έλληνες – προσοχή λοιπόν, γιατί παραμονεύει βαρειά σχιζοφρένεια ..με ζουρλομανδύες και ενέσεις !!

Βρείτε λοιπόν και αποφασίστε τι είσαστε, σύντομα όμως πρίν να καταλήξετε σε κάνα τρελλάδικο ..είτε απόγονοι Ελλήνων ..είτε Χαλδαίων τοκογλυφταρέων !! ..αποφασίστε, και αν δεν μπορείτε, παίξτε το κορώνα-γράμματα ..αλλά σύντομα έεε, μην χρονιάσουμε !!

Και που είστε ..μην πεταχτεί κάνας μαλάκας και ‘πεί ότι πρόκειται για πνευματικούς προγόνους ..γιατί τότε η υπόθεση σοβαρεύει πολύ, πράγμα που δυστυχώς δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί με ζουρλομανδύες και ενέσεις – διότι πλέον έχουμε περάσει σε ανίατη σχιζοφρένεια !!

 

Δεν πρόκειται εδώ να καταπιαστώ με όλα τα υπόλοιπα [[αυτά τα κρατάω για την συνέχεια που σας χρωστάω, στο άρθρο περί οδυρμού]] που καταδεικνύουν ότι, τα γελαδοχάπατα έχουν εκτός των άλλων υποστεί και βαριάς μορφής λοβοτομή και πλύση εγκεφάλου, πράγμα το οποίο είναι μεγάλο εμπόδιο και δεν επέτρεψε και ούτε θα επιτρέψει πρίν ν’ αποβληθεί και ιαθεί, την ανάσταση της Ελλάδος !!

 

..και ο «φίλος» ..απ’ απέναντι

Λοιπόν «φίλτατε» Ρετζέπη, με όσα λες και κάνεις, εσύ θα έπρεπε να είσαι ο μοναδικός «άγιος», στον οποίον τα χάπατα της Γελαδικής, θα έπρεπε ν’ ανάβουν λαμπάδες ..αλλά, βλέπεις, ως γελαδοζωντόβολα που έχουν καταντήσει, δεν παίρνουν χαμπάρι !!

Αν και ως πιονάκια, που είστε, των αποπισινών σας, τα έχετε βρεί μεταξύ σας εσύ με τα εδώ προδοτικά γκουβερνοφρόκαλα, οπότε όλα καλά και ωραία πηγαίνουν και φίνα δουλίτσες κάνετε ..θα ήθελα να σου ‘πώ ότι, αλλά αυτό να μην το δέσεις και κόμπο, καθώς αν αλλάξουν τα πράγματα, και ξιουμνήσουν αρκετά ζωντανά από δώθε, τότε ούλα εκείνα που λές περί γαλάζιας πατρίδας και λοιπών και ρέστων, θα σου τα κάνουν μασούρι, και θα σου τα χώσουν χωρίς σάλιο ή βαζελίνη, και αντί για Αιγαίο και γαλάζια πατρίδα, θα βρεθείς να βόσκεις άμμο, στην έρημο της Τακλαμακάν – μαζέψου λοιπόν, γιατί ποτέ δεν ξέρεις αν το γαΐδούρι θα συνεχίσει να μην αντιδρά και δεν θα σ’ αρχίσει στις κλωτσιές.

Αλλά για να σου φτιάξω το κέφι, και να σου πλουτίσω λίγο τα όνειρά σου – έτσι για να το συνηθίζεις, αφού τα λαμόγια το θέλουν, ό,τι σχεδιάζεται να έχει πρίν λεχθεί ..να σου το δώκω εδώ παρακατούλια, μην και σας ‘ρθεί απότομα, και έχουμε εγκεφαλικά και εμφράγματα.

Να ποιά θα είναι η Ελλάδα, εάν και όταν ξιουμνήσουν τα εδώ ζωντανά, αν και έτσι που έχουν καταντήσει, μάλλον θα μας πάρει χρόνους και άν ..οπότε εσύ θα έχεις ψωφήσει, και δεν θα σε νοιάζει τι γίνεται.

..μελλοντική Ελλάς

 

Και γιατί αυτό ;;

Μα γιατί «φίλε» μου Ρετζέπη, σ’ αυτόν τον χώρο, οι πληθυσμοί είναι Ελληνογενείς ..άσχετα το τι μπορεί να φαντασιώνεσαι εσύ και ο κάθε άλλος – δες και περί το αληθές του λόγου ..απόσπασμα προβολής, από την παρουσίαση της Γενετικής μελέτης του Κωνσταντίνου Τριανταφυλλίδη ..ναι ..ΝΑΙ ..εκεί με το σκούρο χρώμα !!

Η Γενετική Θέση των Ελλήνων στον Ευρασιατικό Χώρο – Κωνσταντίνος Τριανταφυλλίδης

 

Και σε μεγέθυνση ..για να το εμπεδώσεις καλύτερα !!

 

Περιοχή με μεγάλο ποσοστό Ελληνικού DNA

 

Λοιπόν «φίλε μου καλέ κι αγαπημένε», γλέντα το όσο τα Ζά κοιμούνται ..και μετά ξέρεις εσύ ..ντουγρού Τακλαμακάν μεριά, εκτός πιά και θέλεις να Ελληνοποιηθείς και να ακολουθήσεις πιστά τους Ελληνικούς κανόνες, όταν θα πάμε για την πραγματική ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ.

Τώρα όσο για τα μουσουλμανικά αλλά και κάθε άλλης θρησκευτικής στάνης, διάβασε να μάθεις τι έχω ‘πεί.

Αλλά και το Τούρκικο στοιχείο .. ξέχασέ το μωρέ, γονιδιακά ελάχιστοι είναι σήμερα στην Τουρκιά, ελπίζω να βλέπεις την μούρη σου στον καθρέφτη (βέβαια για εκείνη την μαϊμού του παντουρκισμού δεν γεννάται θέμα) .. τώρα βέβαια αν θέλεις όμως να προσδιορίζεσαι Τούρκος, εσύ και όσοι άλλοι, είπαμε βούρ για Τακλαμακάν, και μην το παιδεύετε, θα σας έρθει πιό εύκολα !!

«Φίλε» μου Ρετζέπη ..ξιούμνιο παλεκάρι είσαι, και το παλεύεις καλά, αλλά το μέχρι που μπορεί να φτάσει αυτό, είναι άλλο θέμα ..μακάρι και τα εδώ γκουβερνοζωντόβολα να είχαν κάτι από σένα, καλά θα ήταν για τα γελαδερά ..αλλά πού τέτοια τύχη, σαν τα γελαδοχάπατα και οι γκουβερνιάρηδές τους! Τέτοιοι που είναι, μόνο τέτοιους μπορούν να έχουν !!

 

..συνελόντι ειπείν, που λέει και ο Εργολάβος

Πατριώτες, και Έλληνες πνευματικά, αυτήν την στιγμή, δυστυχώς σαν κουκιά μετρημένα είναι· για ποιά ανάσταση και ανάταξη Ελλάδας λοιπόν να μιλήσουμε ;;

Ας ελπίσουμε ..είπαμε γίνονται και στραβές, συμβαίνουν και θάματα ..οπότε ποτέ δεν ξές !!