(προηγούμενο)

 

άνουμε, τώρα, ένα άλμα στον χρόνο, καί φτάνουμε στην αποφράδα μέρα της 24ης Ιουλίου 1974. (24ης… φαίνεται δεν τους βγήκε το duat, δηλαδή το διάστημα 20-23 Ιουλίου. Ειδικά η 20η του μήνα – που είναι η ισχυρώτερη «πύλη» του έτους, αν θυμάστε.)

Εδώ δεν θα δώσουμε δύο μορφές των ωροσκοπίων, επειδή ήδη έχουμε μπεί στη μοντέρνα εποχή, καί τα μόνα -ακόμη το 1974- άγνωστα ουράνια σώματα είναι ο Χείρων καί η Έρις. Ωστόσο, το 99% (θα έλεγα) της δυναμικής ενός ωροσκοπίου -όπως το ξέρουμε σήμερα- είναι φανερό.

Ο Παλαιός μας έχει δώσει τρία ωροσκόπια του ξημερώματος της 24ης 07ου 1974, αντίστοιχα τριών γεγονότων, με διαφορά μιάς ώρας περίπου. Σε τέτοια περίπτωση, δεν αλλάζουν πολλά· λίγο η θέση της Σελήνης, καί πιό πολύ οι «οίκοι». Πολύ σπάνια, ακόμη καί μέσα σε μία ώρα (αν έφτασε στο όριο, εννοείται), μπορεί να δούμε έναν πλανήτη ν’ αλλάζει φορά στην κίνησή του· να ξεκινάει «ανάδρομη φορά» – ή ορθή, αν μέχρι τότε πήγαινε ανάποδα. Αυτές τις μικροδιαφορές αναμένουμε σε πλησιόχρονα ωροσκόπια, καί τίποτε άλλο.

Φυσικά, κανένας πλανήτης δεν κινείται ανάποδα. Αυτή την εντύπωση, όμως, δίνει, διότι οι τροχιακές ταχύτητες των πλανητών είναι διαφορετικές· οπότε, φαίνεται να κινείται «ανάποδα», όταν τον προσπερνάει η Γή. Ακόμη καί γιά πιό γρήγορους της Γής πλανήτες (δηλαδή τον Ερμή καί την Αφροδίτη) ισχύει αυτό, υπό ορισμένες γωνίες θεάσεως των τροχιακών θέσεων εκάστου.

Αν καί τα τρία ωροσκόπια είναι βασικά τα ίδια, πάμε -τηρώντας τη μεθοδολογία μας- να κάνουμε την ανάλυσή μας. (Διατηρώ τους τίτλους, που έδωσε ο Παλαιός.)

 

δ1. Το Μοίρασμα της Προδοσίας

 

i. Ωροσκόπιο

 

 

Εντύπωση μας κάνει κατ’ αρχήν η ημερομηνία. Διότι, 24/7 είναι ένας συμβολισμός, συνώνυμος του: «συνεχώς, χωρίς διακοπή». (24 ώρες κάθε μέρα, 7 μέρες κάθε βδομάδα.)

Μετά, μας τραβάει την προσοχή το 03:15′ της ώρας. Γιατί; Διότι: 3.1415926… = π – καί προφανώς δεν μπορούσανε να πούνε: «- Να βρεθούμε στις 03:14′!» Όλο καί κάποιος θα παραξενευόταν εκείνες τις ώρες, καί θα έκανε ανεπιθύμητες ερωτήσεις!

Άρα;…

  • …Μαθηματικά;…
  • …Ή, μήπως, κλείνει (συμβολικώς καί κυριολεκτικώς) ένας κύκλος;…
  • …Ή, μήπως -γιά τους πιό ψαγμένους-, έσκασε μύτη ο ουροβόρος όφις;

Ακόμη, μας τραβάει την προσοχή ο «ιερός γάμος» Δία-Ήρας, καθώς καί η σχεδόν 100% συζυγία Σελήνης καί Πλούτωνα, σε sextile με τον Ήλιο καί σε trines με Παλλάδα καί Λίλλιθ.

Ο Ήλιος σε καραμπινάτη αντίθεση με Παλλάδα / Λίλλιθ, μάλλον δεν ευνοεί τη χώρα μας. Ούτε τα νάζια του Ουρανού, που βρίσκεται σε αντίθεση με τον Χείρωνα. (Ξαφνικές, καινοτόμες θεραπείες; ή παρεμπόδισή τους; )

Το ότι η Σελήνη πέφτει ακριβώς επάνω στον Πλούτωνα, δείχνει προσχεδιασμό να συμβεί αυτή η συζυγία – εξ ού καί οι συνεννοήσεις άγρια μεσάνυχτα αξημέρωτα, σαν τους βρυκόλακες. (Το συνηθίζουν οι πωλητικοί αυτό.) Γιατί, όμως, να συμβεί; Διότι ο Πλούτων αναγκάζει τη Σελήνη να βγάλει έξω όλη την ψυχική μούργα: φοβίες, εφιάλτες, ντροπές, ενοχές, άνομες επιθυμίες… Κάπως έτσι είναι το συλλογικό ασυνείδητο της χώρας μας, από εκείνη τη νύχτα καί μετά.

 

ii. Συναστρία με ωροσκόπιο Διακηρύξεως στην Επίδαυρο

 

 

Μας τραβάει την προσοχή η ταύτιση των Σεληνών, συν το ότι η μία κάνει αντίθεση με τον Πλούτωνα, κι η άλλη συζυγία. Μάλλον είχανε προσχεδιάσει τη συγκεκριμένη συναστρία, δίνοντας έμφαση στη δημιουργία ταραγμένου συλλογικού ασυνείδητου.

 

iii. Μεσοσημεία με ωροσκόπιο Διακηρύξεως στην Επίδαυρο

 

 

Δίας / Πλούτωνας / Σελήνη σε T-square… πάλι η έμφαση στο ταραγμένο ασυνείδητο. Όπως καί ο Ποσειδώνας σε συζυγία με τη Λίλλιθ: ταραγμένα, σκοτεινά (συλλογικά) καί ψεύτικα όνειρα. Η Παλλάς επάνω στον βόρειο δεσμό της Σελήνης δεν επαρκεί, γιά να φτιάξει ένα όμορφο μέλλον. Διότι η Έρις βασιλεύει στο μεσουράνημα!

 

δ2. Η Συμφωνία της Προδοσίας

Καί διατί, παρακαλώ, στις 03:32′, κι όχι στις 03:33′; Έ; Έ;  🙂  Αφού αυτό ήταν το (συμβολιστικό) νόημα – καί το καταλάβαμε! Σαφώς καί πρέπει να ψάξουμε γιά τρείς ποδίτσες 33ου βαθμού ανάμεσα στους συμμετέχοντες.

 

i. Ωροσκόπιο

 

 

Δεν έχει αλλάξει κάτι, στο διάστημα των 17 πρώτων λεπτών που πέρασε από το προηγούμενο γεγονός.

 

ii. Συναστρία με ωροσκόπιο Διακηρύξεως στην Επίδαυρο

 

 

Το ίδιο κι εδώ, καμμία αλλαγή.

 

iii. Μεσοσημεία με ωροσκόπιο Διακηρύξεως στην Επίδαυρο

 

 

Επίσης κι εδώ ισχύει ό,τι είπαμε ήδη.

 

δ3. Μεταπολίτευση – Ορκομωσία

 

i. Ωροσκόπιο

 

 

Τα ίδια, μόνο που πλέον ο Πλούτων μαζί με τη Σελήνη «χρωματίζουν» το ναδίρ. (Μαυρίζουν το συλλογικό ασυνείδητο, θα λέγαμε.)

 

ii. Συναστρία με ωροσκόπιο Διακηρύξεως στην Επίδαυρο

 

 

Τα ίδια, όπως καί τις προηγούμενες δύο φορές.

 

iii. Μεσοσημεία με ωροσκόπιο Διακηρύξεως στην Επίδαυρο

 

 

Τα ίδια, όπως καί τις δύο προηγούμενες φορές. Μόνο που ο μέσος «Ήλιος» κάνει τετράγωνο με Παλλάδα καί δεσμούς Σελήνης. Δηλαδή, το κάρμα της χώρας δεν θα είναι καλό καί αποτέλεσμα ελεύθερης βούλησης.

 

δ4. Κρυφός προσχεδιασμός του ωροσκοπίου;

Ναί! Απολύτως! Μόνο που δεν ήταν τόσο λεπτομερειακός.

Βέβαια, οι ποδίτσες έχουν κι ένα ελαφρυντικό (που δεν τον έκαναν λεπτομερειακόν) : το 1974 δεν υπήρχαν επιτραπέζιοι ηλεκτρονικοί υπολογιστές γιά τον καθέναν, με ανεπτυγμένα προγράμματα Αστρολογίας. (Αυτά, μετά το 1980 – καί σαφώς μετά το 1985.) Έτσι, οι (με το χέρι – καί, υποθέτω, βιαστικοί) υπολογισμοί περιορίστηκαν στο να επιτευχθεί η συζυγία Σελήνης-Πλούτωνα, ώστε να εξάπτονται τα σκοτεινά πάθη του λαού μας· ναί, καί τα πολιτικά.

«- Διαίρει καί βασίλευε!», μ’ άλλα λόγια.

Κι αυτό ακριβώς φάγαμε στη μάπα, εδώ καί 45 χρόνια.

 

Υγ: Ο Σείριος στις 33 μοίρες κάτω απ’ τον ορίζοντα της Αθήνας στις 03:05′. Μάλλον τότε πρωτοβρέθηκαν «ανεπισήμως», τα πουλάκια μου.

Επίσης, στις 04:13′-04:14′: Βασιλίσκος στις 33 μοίρες κάτω απ’ τον ορίζοντα της Αθήνας, καί Σείριος στις 19.47 μοίρες κάτω απ’ τον ορίζοντα της Αθήνας!!!

(«- Έλα, ρέ, πλλλλάκα μας κάν’ς! Δέ μπορεί!»

Δυστυχώς, όχι. Καί ναί, μπορεί.)

Ο συγκεκριμένος συνδυασμός δείχνει θάνατο.

 

(επόμενο)