α. Εναρκτήριο φτύσιμο

Κάποιο αρχι-Ζό είπε προσφάτως ότι με τη Ρωσσία «είμαστε σε πόλεμο».

Πέρα από το ότι κανείς (απ’ όσους κάθονται καί την ακούνε τη λεγάμενη) δεν της είπε να σκάσει, κανείς δεν την έβαλε στη θέση της…

…Έχω να προσθέσω ότι ο πόλεμος χρειάζεται καί φαντάρους.

(Πάντοτε. Τό ‘χει αυτό το κακό συνήθειο.)

Καί πού θα τους βρείς τους φαντάρους, μωρή, γιά πόλεμο ειδικά με τους Ρώσσους; Ά; Πού νομίζεις ότι θα τους βρείς;

Διότι, από τους Έλληνες, όχι μόνον δεν θα πάρεις στρατεύσιμους, αλλ’ αντιθέτως θα πάρεις τ’ αρχίδια τους. Ήδη τά ‘χεις πάρει από τώρα. (Αυτό μας έλειπε! Να πάμε να σκοτωθούμε με τους Τσετσένους του Καντίρωφ, επειδή έτσι θέλει το «βαθύ κράτος» -δηλαδή οι τζιούζ- των ηπαπάρα!)

Κι άμα περιμένεις από χαλβανά καί λοιπά λάθρο του στρατεύματος να πάνε να πολεμήσουνε… άει, καλάαααα!!! Τα μυαλά σ’ καί μιά λίρα, καί του μπογιατζή ο κόπανος! Όλοι αυτοί οι επήλυδες πάνε στρατό γιά τα χαρτιά της «νομιμοποιήσεως»· όχι γιά να υπερασπιστούν με τη ζωή τους σημαία καί πατρίδα ξένη καί άνευ σημασίας γι’ αυτούς!

. . . . . . . . . . .

[…Τώρα, βέβαια, θ’ αντιτάξει κανείς ότι ο πόλεμος σήμερα διεξάγεται κυρίως με ηλεκτρονική τεχνολογία: ηλεκτρονικά αντίμετρα, ελεγχόμενους πυραύλους, ρομπότ… οπότε, ο φαντάρος αρχίζει να μοιάζει περιττός.

Σύμφωνοι, αλλά πού είδατε εσείς να παράγονται τέτοια καλούδια στην Ελλάδα, γιά να τα δω κι εγώ ο αόμματος; Εδώ, μερικά σύγχρονα πολεμικά πλοία παραγγείλαμε στη Γαλλία, καί …βλέπω να τα βλέπουμε εντελώς κατόπιν εορτής!]

. . . . . . . . . . .

β. Μην εφησυχάζετε, όντως καίει!!!

Επειδή, όμως, τέτοια πράγματα δεν λέγονται εύκολα δημοσίως, συμπεραίνω δύο τινά:

  • Ότι δεν ήταν δική της ιδέα.
  • Κι ότι, αυτοί που τη βάλανε να το πεί, δεν μιλάνε τζάμπα· διότι πάντα έχουν εναλλακτικές λύσεις. Κι αυτές ακριβώς είναι άκρως επικίνδυνες γιά την Ελλάδα μας!!!

Ως παράδειγμα, βλέπετε ότι (με τα καμώματα των πωλητικάντηδων) όλη η Ελλάδα έγινε στρατιωτική βάση των ηπαπάρα· καί δή, χωρίς να κουνηθεί φύλλο…

[…Ποιά «αντιπολίτευση»; ποιοί «αριστεροί αντιαμερικανοί διαδηλωτές»; πλάκα κάνετε; Όλος αυτός ο συρφετός αντέδρασε, όσο αντέδρασε γιά τα εμβόλια του Μπούρδα καί το κόστος του ηλεκτρικού ρεύματος! Δηλαδή, με εγκεφαλογράφημα οριζόντιας ευθείας γραμμής!]

…καί πλέον όλη η Ελλάδα στοχεύεται από τα Ρωσσικά όπλα! Άσχετο αν εμείς οι Έλληνες συμφωνούσαμε σ’ αυτό, ή όχι. Το επέβαλαν, μας το φόρεσαν καπέλλο, χωρίς να μας ρωτήσουν.

Δεν χρειάστηκε κάν να μας ρωτήσουν!

Κι όπως δεν μας ρώτησαν, γιά να μας κάνουν προκεχωρημένο φυλάκιο των ηπαπάρα, έτσι δεν θα μας ρωτήσουν γιά τον οποιοδήποτε πόλεμο με την οποιαδήποτε Ρωσσία. Διότι πάντα έχουν τρόπους να μας μπλέξουν… πράγμα πολύ εύκολο γιά έναν λαό, όπου ο καθένας κοιτάζει την πάρτη του καί το βόλεμά του γλείφοντας κόμματα. Γιά έναν λαό Ζών.

. . . . . . . . . . .

Ποιές είναι αυτές οι εναλλακτικές λύσεις, όμως; Ποιές μπορεί να είναι;

Κατά βάσιν, τις κόβω γιά δύο· δεν θεωρώ ότι είναι παραπάνω. Πάμε να τις δούμε μαζί.

. . . . . . . . . . .

i. Πόλεμος με ολιγάριθμη συμμετοχή

Συμμετοχή ποιών;

  • Των μονίμων αξιωματικών.
  • Κάποιων («)εθελοντών(«). (Εθελοντών εντός, ή εκτός εισαγωγικών, δηλαδή.)
  • Επαγγελματιών φονιάδων.

Σ’ αυτή την περίπτωση, οι μόνιμοι αξιωματικοί θα κληθούν να υπακούσουν (εκόντες-άκοντες) στους μασώνους καί υποψήφιους γιά τον τίτλο του προδότη αρχηγούς του στρατεύματος. (Αυτοί, πάλι, υπακούν τυφλά στους «ανωτέρους» τους στη στοά, που φτάνουν μέχρι το παλάτι του Μπάκινγκχαμ καί την Ουάσινγκτων – δηλαδή, δύο κάργα ανθελληνικά κέντρα, εξ ού καί ο χαρακτηρισμός «υποψήφιοι προδότες». Ας πρόσεχαν!)

Κι επειδή πόλεμος με μονάχα αξιωματικούς δεν γίνεται, κι επειδή Έλληνες φαντάροι (όπως προείπαμε) δεν θα βρεθούν, τότε η στελέχωση σε επίπεδο στρατιωτών θα γίνει είτε από εθελοντές…

[…Μην ανησυχείτε, υπάρχουν αρκετοί μαλάκες, κυρίως ανάμεσα σ’ όσους ψήφισαν το κόμμα της λεγάμενης. Τί, δηλαδή;! Δεν θα υπερασπίσουν τις ιδέες τους γιά την …»ελεύθερη» «δημοκρατική» κοινωνία δυτικού τύπου; Μόνο ρουσφέτια θα ζητάνε απ’ το κόμμα, οι αχάριστοι; Τς τς τςςς!!!]

…είτε από μισθωμένες οργανώσεις δολοφόνων τύπου Μπλακγουώτερ / Ακαντέμι. Είτε καί από αποφυλακισμένους βαρυποινίτες. (Αυτή η τελευταία είναι συνταγή πολλάκις δοκιμασμένη κι άλλες τόσες αποτυχημένη. Είναι λύση απελπισίας, αλλά δεν τους κόβω τους πωλητικούς να έχουν νοητική ικανότητα γιά το: «διοικείν εστί προβλέπειν».)

. . . . . . . . . . .

Το θέμα, όμως, είναι ότι, ακόμη κι έτσι, υπάρχουν συνέπειες.

Εννοώ, πολύ άσχημες συνέπειες γιά την Ελλάδα.

Διότι όλο αυτό το τσούρμο (αδιαφόρως προελεύσεως) θα μάχεται υπό την Ελληνική Πολεμική Σημαία!!! Άρα, νά πώς μπλέκεται η Ελλάδα!!!

Παρεκτός αν νομίζετε ότι είναι δύσκολο να βρεθούν σημαίες καί στρατιωτικές στολές με τα Ελληνικά εθνόσημα… οπότε πρέπει να πάτε γιά μεταμόσχευση μυαλού. (Συμβουλή: βάλτε εγκέφαλο λαθρομετανάστη· θα σας οδηγήσει σε ζωή καί κότα στην Ελλάδα, χωρίς να χρειαστεί να κάνετε τίποτε εσείς. Εγγυημένα.)

Οπότε, ως συνέπεια, οι Ρώσσοι δεν θα διστάσουν να προξενήσουν ένα νέο δάσος του Κατύνεις βάρος των Ελλήνων μονίμων αξιωματικών αυτή τη φορά.

. . . . . . . . . . .

[…Βέβαια, οι Ρώσσοι με τους Πολωνούς είχαν προηγούμενα αιώνων· γνωρίζω Ιστορία. Μ’ εμάς δεν είχαν. Εμείς είχαμε μ’ αυτούς, εξ αιτίας της πούστικης συμπεριφοράς τους το 1770 καί εις βάρος του Κατσώνη, κάποιες δεκαετίες αργότερα.

Όμως, αν νομίζετε ότι οι Ρώσσοι θα διστάσουν ν’ ανοίξουν κεφάλαιο αιώνιας έχθρας καί μ’ εμάς, τότε είσαστε τελείως γιά τα πανηγύρια.

Κι όχι μόνον, αλλά καί ανιστόρητοι! Οι σχέσεις μας με τους Ρώσσους ξεκίνησαν με έχθρα, διότι αυτοί κάποτε πολιόρκησαν την αγαπημένη μερικών-μερικών Κωνσταντινούπολη. Άειντ’ από ‘κεί, με το «ομόθρησκον» Ξανφόν Γκιένος, που μας ζαλίσατε τ’ αρχίδια με δαύτο!

Τουλάχιστον οι Ρωσσολάγνοι να ζητούσατε να δήτε τη Ζαχάροβα γυμνή (κι από μπρός, κι από πίσω), πάει κι έρχεται! lol!!! Αλλά, «προφητείες» καί τέτοια, μην τα ξαναπιάσετε στο στόμα σας.

. . . . . . . . . . .

Ά! Να μην το ξεχάσω: εντάξει, οι Ρώσσοι ζήτησαν -διά στόματος Πούτιν- μιά συγνώμη απ’ τους Πολωνούς γιά το Κατύν, με καθυστέρηση μισού αιώνα. Αλλά κι ο πάπας ζήτησε συγνώμη από μας γιά το 1204, με καθυστέρηση …οκτώ αιώνων!

Αλλά, αν νομίζετε ότι καί οι μέν, καί ο δέ «καθάρισαν» με μιά συγνώμη… δεν έχω λόγια να σχολιάσω.]

. . . . . . . . . . .

Οπότε, το πώς θ’ αντιμετωπίσουν τέτοια κατάσταση, εναπόκειται στο μυαλό των Ελλήνων μονίμων αξιωματικών. Έστω, στο ένστικτό της αυτοσυντηρήσεως, που -τουλάχιστον- ο κάθε μόνιμος στρατιωτικός οφείλει να το έχει ανεπτυγμένο. Αν την κρίσιμη στιγμή υπακούσουν στους μασώνους του ΓΕΕΘΑ, χάθηκαν. Εγώ δεν μασάω λόγια.

Ας προσέξουν καί τους εαυτούς τους, καί τα πρόσωπα που αγαπάνε, καί την Ελλάδα ολόκληρη. Αν δεν προσέξουν, τότε η Ελλάδα μένει χωρίς σώμα αξιωματικών, δηλαδή ασπόνδυλη. Καί θα κάνει δεκαετίες να συνέλθει – ΑΝ συνέλθει ποτέ. (Όρα Πολωνία.)

Λοιπόν;

. . . . . . . . . . .

ii. Έμμεσο μπλέξιμο

Εδώ τα πράγματα είναι πιό εύκολα, διότι το έμμεσο μπλέξιμο της Ελλάδας σε πόλεμο υπονοεί (καί συνεπάγεται) καθαρά πόλεμο με Τουρκία.

Σ’ αυτή την περίπτωση, είναι γνωστό ότι η Ρωσσία θα κάνει την πάπια, ου μήν καί θα επέμβει ενεργώς υπέρ της Τουρκίας, γιά πολλούς λόγους. Δεν είναι μονάχα το ότι το γκουβέρνο δήλωσε ότι διαλέγει στρατόπεδο αντίπαλο των Ρώσσων, κι ότι στέλνει όπλα στους εχθρούς τους· αυτά είναι μονάχα τα τωρινά… που τ’ ανακάλυψαν πολλοί προπονητές της κερκίδας …έεεε… «γεωπολιτικοί αναλυτές» της τελευταίας στιγμής! Είναι κι αυτό που σας είπα παλιότερα, ότι (γεωπολιτικός, κι όχι μόνον) σκοπός όλων είναι να ξεπατωθεί οριστικώς ο Έλλην από τη ρίζα του, την ηπειρωτική Ελλάδα (καί σε δεύτερη φάση -ή καί ταυτοχρόνως- ν’ αφανιστεί οριστικώς από προσώπου Γής)… καί τη βρωμοδουλειά θα κληθούν να την κάνουν οι Τούρκοι. (Αφού πρώτα προετοιμαστεί το έδαφος από τους εγχώριους προδότες, βεβαίως-βεβαίως.)

Οπότε, είναι πανεύκολο να προκληθεί πόλεμος με Τουρκία· με την προϋπόθεση πρώτα να φαγωθεί ο Ερντογάν καί ν’ αναλάβουν οι κρυπτο-τζιούζ (ντονμέδες) «Κεμαλικοί». (Διότι ο Ερντογάν δεν είναι μαλάκας· γνωρίζει άριστα ότι ευθέως πόλεμος με Ελλάδα σημαίνει ότι -κερδίσει / χάσει – άπαντες αμέσως μετά θα ορμήσουν να κατασπαράξουν την Τουρκία. Γι’ αυτό καί προτιμάει να μας τη φοράει αλλοιώς – με στρατιές λάθρο, σαμποτάζ στα δάση μας, κτλ κτλ.)

Τότε, οι Έλληνες θα κληθούν να πολεμήσουν υπέρ βωμών καί εστιών… καί θα το πράξουν, χωρίς να το πολυσκεφτούν. (Διότι πράγματι η κατάσταση θα είναι υπέρ βωμών καί εστιών.)

Κι εδώ ακριβώς επεμβαίνει η Ρωσσία!… φαινομενικώς (κι επιφανειακώς) βοηθώντας την «σύμμαχό» της Τουρκία καί τιμωρώντας εμάς γιά την εχθρική στάση του γκουβέρνου.

Εις βάθος, όμως, γιά να εξαλείψει τους προαιώνιους γηγενείς κατοίκους της ηπειρωτικής Ελλάδας καί του Αιγαίου, καί ν’ αναλάβει αυτή μετά. Πετρέλαια, φυσικά αέρια, εμπορικούς καί στρατιωτικούς διαδρόμους (θαλασσινούς καί στεριανούς), τα Στενά, το πατριαρχείο στην Κωνσταντινούπολη… ό,τι σκεφτείς καί φανταστείς, που έχει σχέση με Ελλάδα.

Δηλαδή, όλα αυτά που ήταν / είναι / τα θεωρούμε δικά μας.

. . . . . . . . . . .

Ά! Κάτι ακόμη, άγαν, πάνυ, λίαν, καί σφόδρα σημαντικό:

Αυτές τις μέρες, το Αζερμπαϊτζάν επετέθη στρατιωτικώς εναντίον της Αρμενίας καί βομβαρδίζει εδάφη (καί άμαχο πληθυσμό) μέσα στην Αρμενία. Η δέ Ρωσσία κοιτάζει το ταβάνι, αν είναι σωστά βαμμένο… παρά το γεγονός ότι έχει υπογράψει συμφωνία στρατιωτικής συμμαχίας με την Αρμενία!

Εντάξει, καί όταν προσφάτως οι Αζέροι βομβάρδιζαν το -καθαρά Αρμένικο- Ναγκόρνο Καραμπάχ, ούτε τότε βοήθησαν τους Αρμένιους οι Ρώσσοι. (Απλά, ζήτησαν -καί κατά κάποιο τρόπο επέβαλαν- κατάπαυση του πυρός.) Τότε, όμως, όλοι λέγανε πως το Ναγκόρνο Καραμπάχ δεν είναι αναγνωρισμένο κράτος, δεν δεσμεύει τη Ρωσσία με στρατιωτική συμμαχία, ούτε αποτελεί αναγνωρισμένο κομμάτι της Αρμενικής επικράτειας, άρα καλώς οι Ρώσσοι κοιτούσαν σαπάν’ (καί όχι νοτιοανατολικώς).

Τώρα, όμως;… Τώρα, δεν υπάρχει καμμία δικαιολογία. (Το ότι ο πρόεδρας της Αρμενίας είναι πιόνι των ηπαπαραίων, ΔΕΝ αποτελεί δικαιολογία γιά την εκ μέρους των Ρώσσων μή εκπλήρωση των όρων της γραπτής συμφωνίας στρατιωτικής συμμαχίας με τους Αρμένηδες.)

Κι όχι μόνον· οι Ρώσσοι είχαν φροντίσει από πρίν (πρίν κάν ξεκινήσουν τον πόλεμο με τους Ουκρανούς) να εξαγοράσουν ένα μεγάλο ποσοστό μετοχών στον κρατικό Αζέρικο οργανισμό ορυκτών καυσίμων!!!!!

Είπατε τίποτε;

Αν αμφιβάλλετε, ψάξτε την πρόσφατη ειδησεογραφία

…κι όσοι ακόμη ελπίζετε στο Ξανφόν Γκιένος, χώστε τις «προφητείες» εκεί που ξέρετε.

. . . . . . . . . . .

Επίλογος

Ελπίζω να επιζήσουμε οι Έλληνες, εις πείσμα των βρωμερών σχεδίων των Κρονίων καί των προδοσιών των εδώ εκπροσώπων τους.

Στο μεταξύ, προσέξτε τί ψηφίζετε, Ζά, πανάθεμα το βόλεμά σας!!!!! Διότι το δικό σας το νομιζόμενο βόλεμα (νομιζόμενο, διότι δεν σας κόβει ούτε να δήτε το συμφέρον σας) ξεβόλεψε όλους εμάς τους υπόλοιπους. Ξεβόλεψε κι εσάς, βέβαια· αλλά, γιά τέτοια Ζά που είσαστε, ουδόλως με νοιάζει η τύχη σας.

Κι όσο γιά τη συγκεκριμένη κυράτσα, πολύ θα το χαρώ να της κάνουν ένεση ευθανασίας. 🙂

ΤΕΛΟΣ

. . . . . . . . . . .

Ωσάν υστερόγραφο – γιά τον Μάριο με τα πολεμικού χαρακτήρα βίντεο.

Άκου ‘δώ, νέους:

Όταν ο όντως γενναίος Γουάλλας πήγε στον εγγράμματο μπάρμπα του, αυτός τον ρώτησε τί κινεί το σπαθί. Ο -νεαρός τότε- Γουάλλας απάντησε: «- Μά, το χέρι φυσικά!» Αλλά ο θείος του τον διόρθωσε:

«- Λάθος, νεαρέ! Το μυαλό κινεί το σπαθί!»

ταινία το δείχνει καθαρά.)

Λοιπόν, όλα καλά με σένα, καί ουδείς αμφισβητεί τον πατριωτισμό σου. Κι όλα ωραία με τα -όντως ενδιαφέροντα- βίντεό σου.

Εκτός από ένα μέγιστο φάουλ που διέπραξες σε κάποιο απ’ αυτά: που είπες, ότι την κρίσιμη στιγμή θα πολεμήσουμε, χωρίς να ρωτάμε ποιός δίνει τη διαταγή.

. . . . . . . . . . .

Θα μου επιτρέψεις (ως αρκετά μεγαλύτερός σου σε ηλικία καί ούλτρα εγγράμματος καί ίστωρ) να γνωρίζω πολύ καλύτερα από σένα (καί αρκετούς άλλους) τις παγίδες καί τις βρωμιές της ζωής καί της κοινωνίας.

Θα μου επιτρέψεις, επίσης, να σου πω ότι την Προαιώνια Ελλάδα καί τα Προαιώνια Ελληνικά Ιδανικά ΔΕΝ τα εκπροσωπεί ούτε ο (κρυπτοαλλόφυλος) κουκλοχαιρετάκιας, ούτε η αδερφή ( ; ) του, ούτε κάποιο άλλο πωλητικό προσώπατο.

Θα μου επιτρέψεις, εκ τρίτου, να θυμίσω τί είπε ο μέγας Μουσάσι: ότι στον εχθρό δεν πάμε ποτέ θυμωμένοι. Συμπληρώνω, ότι πρίν τη μάχη πετάμε στα σκουπίδια κάθε συναίσθημα καί κρατάμε μόνον την ψυχρή λογική· ψυχρή, σε θερμοκρασίες απολύτου μηδενός.

Όθεν, θα ρωτήσουμε καί θα παραρωτήσουμε ποιός δίνει τη διαταγή να ορμήσουμε στη μάχη – καί, κυρίως, γιατί.

Εάν, ας πούμε, κληθώ να δώσω μάχη με τους Τσετσένους, θα το πράξω μονάχα αν κρίνω προσωπικώς ότι πρόκειται γιά τα συμφέροντα της Ελλάδας· κι όχι επειδή έτσι επιθυμούν το γκουβέρνο κι οι τζιούζ των ηπαπάρα.

Τά ‘παμε καί παραπάνω… Όταν είσαι ενήλικος, πράξεις καί παραλείψεις, λόγια καί σιωπές, έχουν συνέπειες.

ΣΥΝ-Ε-ΠΕΙ-ΕΣ.

Καί ειδικά όταν μιλάμε γιά συνέπειες άσχημες, που πιάνουν καί πνίγουν ολόκληρο το έθνος μας.

Εάν συμφωνείς, καλώς· καί στο εξής, πρόσεχε δέκα φορές τί λες. (Διότι έχεις αρκετούς θεατές καί παίρνεις κόσμο στο λαιμό σου. Βλέπεις, ειπώθηκε καί το ότι: «Δεν γίνομαι αρχηγός κανενός, αν δεν γνωρίζω πού τον πηγαίνω»... κι εσύ ήδη είσαι ατύπως ένα είδος αρχηγού. Θες δέ θές.)

Εάν, πάλι, διαφωνείς, τότε κόκκινη κάρτα καί τράβα τον δρόμο σου.

Αυτά.