ένα ..δωράκι !!

 

 

..αν κι απ’ ότι «βλέπω» ..χαμένο θα πάει !!

 

 

Παλαιός

 

..και το καλωσόρισμα

Φίλοι μου καλοί ..φίλοι μου αγαπημένοι  ..ως έλεγον κάποιοι κάποτες,

..σήμερις που λέτε, είμαι στις ..καλές μου !!

..οπότε, λέω να σας κάνω ένα δωράκι, 

..όχι ότι το αξίζετε βεβαίως βεβαίως ..αφού και το χέσιμο πολύ σας πέφτει,

..ούτε ότι άλλαξε τίποτις, από την γνώμη που έχω για ‘σάς, ως ξεγάνωτων ντενεκέδων, μπάζων, ηλιθίων, βλακών, ζωντοβόλων τε πουλημένων προδοτών, του έπρεπε ήδη να με έχετε κάνει χαλίφη στην θέση των χαλιφογλειφτάδων, και του πέσε πίτα να σε φάω -εννοουμένου βεβαίως ότι, μικρό τι ποσοστό τυγχάνει εξαιρούμενον- αλλά να ..είπαμε, σήμερις με βρίσκετε στις ..καλές μου !!

Βέβαια, μετά τα παραπάνω, ως συνήθως οι μένοντες στην επιφάνεια και ουχί στην ουσία, πάλι θα χάσουν κάτι καλό, που επίσης τους προσφέρεται ελευθέρως χωρίς διάκρισην και αξιούμενο τίμημα ..έε ας το χάσουν λοιπόν, τόσα και τόσα έχασαν λόγω της βλακείας και μικρονοϊκότητός των, απ’ όσα τους έχουν δοθεί ..οπότε ένα ακόμα δεν πρόκειται να κάνει την διαφορά – μόνο που αυτό έχει κυρίως σχέση με την καθημέραν ζωήν των.

Οπότε, ό,τι και να συμβεί ..εγώ, όπως συνηθίζω, θα απαντήσω – χέστηκα !! ..και οι «όποιοι» ας πρόσεχαν !!

 

 

..προοίμιον

Το να ξέρουμε, πότε να κάνουμε ή να περιμένουμε τον ευνοϊκόν χρόνον [[ώρα, μέρα, μήνα, χρόνο ή περίοδο]] γιά μιά οποιαδήποτε σημαίνουσα πράξη ή αίτηση βοηθείας, καθώς και η γνώση ποιοί μπορεί να προστρέξουν βοηθοί ή και μέντορές μας, είναι μία εκ των ούκ άνευ γνώσεων, που θα έπρεπε απαραιτήτως όλοι να γνωρίζουμε, ακόμη και από τα γεννοφάσκια μας αν ήτο δυνατόν· καθώς κάτι τέτοιο, όχι μόνο θα μας επέτρεπε εκμεταλλευόμενοι τον σωστό χρόνο να προβαίνουμε, τουλάχιστον, στις καθοριστικές για την ζωήν μας πράξεις, αλλά και στους ανάλογους καιρούς να περιμένουμε επιτυχίες ή βοήθειες ..και βεβαίως να είμαστε ικανοί να δώσουμε προσοχή στις βοήθειες, στις κατευθύνσεις και τις προτροπές εκείνων, οι οποίοι θα ήτο δυνατόν να επηρεάσουν στον μέγιστο βαθμό την ζωήν μας.

Πολλές και ποικίλες οι αναγκαίες γνώσεις, για κάτι τέτοιο ..ουσιαστικά κτήμα των «ευνοημένων» της ζωής, αλλά και εκείνων που διέθεσαν και κατανάλωσαν χρόνο πρός απόκτησήν των.

Ο όγκος των εν λόγω γνώσεων είναι τεράστιος, οπότε σίγουρα δεν θα περίμενε κάποιος, εύνους τουλάχιστον, να τις βρεί σε μιάν ανάρτησην, ακόμα και σε ένα κάποιο εγχειρίδιον ..οπότε ας γίνει ξεκάθαρο ότι εδώ δεν θα μιλήσουμε για το σύνολο αυτών, αλλά για ένα μόνο τμήμα τους, και δή από τα εύκολα στην κατανόηση και χρήση ..που όμως πολλή και εξαίρετη βοήθεια μπορεί να προσφέρει στον καθένα, χωρίς να ξοδευτεί, χωρίς να διαθέσει περίσσεια χρόνου, και κυρίως χωρίς την ανάγκη να προστρέξει στις υπηρεσίες κάποιου άλλου, αλλά να είναι σε θέση, ανά πάσα στιγμή, να το χρησιμοποιήσει μόνος/η του.

Λίγο χρόνο θα χρειαστεί να διαθέσετε για να κάνετε κτήμα σας αυτό το εργαλείο, που θα σας δώσω παρακάτω· αλλά στην συνέχεια, αφού κατανοήσετε την λειτουργία του και τον τρόπο εφαρμογής του, θα είστε σε θέση να κάνετε χρήση του ανά πάσα στιγμή.

Το συγκεκριμένο έλκει την καταγωγήν του από ένα τμήμα της γνωστής σήμερον Κινέζικης Αστρολογίας.

Να σημειώσω ότι η συγκεκριμένη μέθοδος έχει εφαρμογή όχι μόνο ατομικά-προσωπικά, αλλά επίσης σε εταιρείες-επιχειρήσεις, αλλά και κράτη-χώρες ..εάν και εφ’ όσον βεβαίως γνωρίζουμε τα αναγκαία προς τούτο στοιχεία.

 

 

..τα αναγκαία στοιχεία

Τα πρός τούτο αναγκαία στοιχεία είναι εξ αρχής αυτά της γεννήσεως, ενάρξεως-ιδρύσεως, ανακηρύξεως ή σημαντικής αλλαγής και τροποποιήσεως.

Στην συνέχεια τα χρονικά στοιχεία της αλλαγής των ενεργειών – θα σας εξηγήσω στην πορεία.

Επίσης, τα στοιχεία των όποιων εμπλεκομένων, εάν υπάρχουν τέτοιοι, και μελετούμε την επιρροήν και επίδρασην αυτών.

Όπως είπαμε παραπάνω η εν λόγω μέθοδος προέρχεται από την Κινέζικην Αστρολογία, και δή του τμήματος εκείνου που ονομάζεται -αποδιδόμενο Ελληνιστί- ως 4-Πυλώνες/Στήλες, και κάνει χρήση των 10-Στελεχών και των 12-Κλάδων, που στα αγγλικά έχουν αποδοθεί ως Stems και Branches, και του συνδυασμού αυτών, όπου κάθε ώρα (2ωρο), μέρα, μήνας (από την 3η-8η  μέρα εκάστου Δυτικού μηνός και επακριβώς από την 15η μοίρα -15° 00’ 01’’- ενός Ζωδίου μέχρι την 15η -14° 59’ 59’’- του επομένου), έτος (από 3-4η Φλεβάρη μέχρι την αντίστοιχη του επομένου Δυτικού έτους) δείχνεται από τον συνδυασμό ενός Στελέχους και ενός Κλάδου.

Μην ανησυχείτε ..δεν πρόκειται να σας ρίξω στα βαθιά (άλλωστε δεν είστε για τέτοια), θα σας τα δώσω με έναν πολύ απλό τρόπο, πανεύκολον να τον αντιληφθούν ακόμη και οι πιό βλάκες ..υποθέτω βεβαίως, εκτός πιά και είστε χειρότεροι απ’ αυτούς.

 

 

..τα προκαταρκτικά βήματα

Πρώτα απ’ όλα πρέπει να έχετε τα χρονικά στοιχεία και μάλιστα σε επίπεδο Τοπικής ώρας, και όχι της όποιας χρησιμοποιούμενης Συμβατικής.

Ας πούμε εδώ στο γελαδιστάν μπορντέλο, έχουμε Σταθερή-Χειμερινή ώρα, αυτήν της 2ας ανατολικής ατράκτου από τον Πρώτον Παγκόσμιο Μεσημβρινό του Γκρίνουϊτς, δηλαδή GMT+2ώρες, ενώ σαν Θερινή χρησιμοποιούμε (από το 1975 μέχρι σήμερις, από τελευταία Κυριακή του Μαρτιού μέχρι την αντίστοιχη του Οκτώβρη) την GMT+3ώρες, και βεβαίως κάθε άτρακτος ή ωριαίο τμήμα Γεωγραφικού Μήκους, καταλαμβάνει διάστημα 15° μοιρών.

Το Αθηναίϊκο καμπουλομπορντέλο έχον μήκος 23° 45’ αντιστοιχεί σε 1ω 35λ (23°45’ ÷ 15 = 1ω 35λ), και αντιστοίχως οι άλλες τοποθεσίες της γελαδιστάνικης επικράτειας, οπότε εάν πχ είστε μεγαλοχωρίτες τότε σήμερα, 28/09, που έχουμε θερινή ώρα τώρα, και που το ρολόϊ δείχνει 12:30′ το μεσημέρι, εσείς πρέπει να μετατρέψετε αυτήν την Συμβατική ώρα σε Τοπική, για να μπορέστε να προχωρήσετε με σωστά στοιχεία ..δηλαδή 12ω 30λ – 3ω + 1ω 35λ = 11ω 05λ τοπική ώρα Αθηνών – και όπως θα δείτε από τον παρακάτω πίνακα-3, αυτή είναι η ώρα του Αλόγου.

Πολύ απλά, δηλαδή από την ώρα που δείχνει το ρολόϊ, αφαιρείτε την διαφορά από Γκρίνουϊτς (τέλος Οκτώβρη μέχρι τέλος Μάρτη 2 ώρες, και τέλος Μάρτη μέχρι τέλος Οκτώβρη 3 ώρες) και προσθέτετε το Γεωγραφικό μήκος του Τόπου που βρίσκεστε (αφού βεβαίως πρίν το έχετε μετατρέψει σε ώρες).

 

 

..εύρεση Τοπικών Συντεταγμένων

Το πιό απλό είναι να χρησιμοποιήσετε έναν χάρτη, απ’ όπου βρίσκετε το Γεωγραφικό Μήκος του τόπου που σας ενδιαφέρει, και το διαιρείτε με το 15 ..αυτή σας η πράξη, θα μετατρέψει τις μοίρες σε ώρες (εννοείται ότι χρησιμοποιείτε και τα λεπτά των μοιρών και ωρών αντίστοιχα).

Ένας δεύτερος τρόπος, είναι να το ψάξετε μέσα από το νέτι .. και εάν είστε τυχεροί, θα σας προκύψει.

Ένας τρίτος, ίσως και ο πιό έγκυρος, είναι να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας το Google Earth ..και μετά πηγαίνοντας τον δρομέα επάνω στην τοποθεσία που θέλετε, απλά διαβάζετε στο κάτω μέρος το Γεωγραφικό Μήκος του εν λόγω τόπου.

Ένας τέταρτος, μιάς και σχεδόν όλοι έχετε τελέφωνα (άλλωστε πως θα σελφιαζόσαστε), τα σύγχρονα έχουν και εφαρμογή GPS, οπότε βούρ !!

 

 

..εύρεση Τοπικής ώρας

Ξεκινάτε με το να βρείτε τί είδους ώρα εχρησιμοποιείτο την εποχή που σας ενδιαφέρει ..πχ Σταθερή, Χειμερινή, Θερινή, καθώς και ποιά η Ωριαία Άτρακτος, όπου κάθε άτρακτος ισούται με 15° Γεωγραφικού Μήκους (Ανατολικά ή Δυτικά του Γκρίνουϊτς ..οι ανατολικές με θετικό πρόσημο και οι δυτικές με αρνητικό) 

Το γελαδιστάν ας πούμε, χρησιμοποιεί την δευτέρα ανατολική άτρακτο, για όλη την επικράτεια.

Έτσι το Δυτικότερο τμήμα, οι Οθωνοί, που έχει ΓΜ-19°24’21’’ (19°24’21’’/15 = 1ω 17λ 37δ ..τώρα, σήμερα δηλαδή στις 12:30′ το μεσημέρι, που έχουμε Θερινή ώρα, όπως είδαμε για την Αθήνα παραπάνω, η Τοπική του γίνεται = 12ω 30λ – 3ω + 1ω 17λ 37δ = 10ω 47λ 37δ)

Η Ρόδος, με ΓΜ-28°13’ παρομοίως (28°13’/15 = 1ω 52λ 32δ ..τώρα, σήμερα δηλαδή στις 12:30′ το μεσημέρι, που έχουμε Θερινή ώρα, όπως είδαμε για την Αθήνα παραπάνω, η Τοπική της γίνεται = 12ω 30λ – 3ω + 1ω 52λ 52δ = 11ω 22λ 32δ)

Το δε Ανατολικότερο, η Στρογγύλη, με ΓΜ-29°37’48’’ (29°37’48’’/15=1ω 58λ 31δ ..τώρα, σήμερα δηλαδή στις 12:30′ το μεσημέρι, που έχουμε Θερινή ώρα, όπως είδαμε για την Αθήνα παραπάνω, η Τοπική της γίνεται = 12ω 30λ – 3ω + 1ω 58λ 31δ = 11ω 28λ 31δ)

 

 

..οι Κινέζικες ώρες

Όπως ανέφερα παραπάνω, οι Κινέζικες ώρες, έχουν διάρκεια 2 Δυτικών ωρών, και αρχίζουν από την 11η/23η βραδινή Τοπική ώρα, και προχωρούν ανά δικό μας δίωρο. 

Δηλαδή από 23ω 00λ 01δ μέχρι την 00ω 59λ 59δ Τοπικής ώρας, είναι η πρώτη Κινέζικη ώρα – του Ποντικού ..και όλες οι επόμενες προχωρούν ανά ένα ακριβώς Δυτικό δίωρο.

Μην μένετε όμως σ’ αυτό ..σημασία έχει να έχετε τα αναγκαία χρονικά στοιχεία όπως χρησιμοποιούνται στο Κινέζικο Σύστημα των 4-Πυλώνων/Στηλών.  Καθώς εννοείται βέβαια ότι, εκτός της ώρας θα πρέπει να γνωρίζετε και τα άλλα ..ημερομηνία, μήνα, έτος.

 

 

..τα στοιχεία του εν λόγω Κινέζικου Συστήματος

Όπως είπαμε παραπάνω, η Χρονιά, ο Μήνας, η Ημερομηνία και η Ώρα μεταφράζονται, το καθένα απ’ αυτά, σε στοιχεία των Πυλώνων, όπου το ένα μέρος τους είναι ένα από τα Στελέχη (τα Στελέχη είναι 10 τον αριθμό ..θα τα δούμε στην συνέχεια) και το έτερο, ένας από τους Κλάδους (οι Κλάδοι είναι 12 τον αριθμό) και ο συνδυασμός τους μας δίνει έναν 60πλό κύκλο, όπου ο κύκλος των Στελεχών επαναλαμβάνεται 6 φορές, και των Κλάδων 5 φορές, και εφαρμόζονται για τις Ώρες, τις Μέρες, τους Μήνες και τα Έτη.

 

Σημείωση : Εικόνες και Πίνακες είναι σε PNG, με κλίκ επάνω τους μπορείτε να τα δείτε στο πραγματικό μέγεθος, αλλά και σε μεγαλύτερο, ανα θέλετε.

 

Τα 10 Στελέχη, είναι η Γίν και η Γιάνγκ πλευρά των 5-Στοιχείων/Ενεργειών, και έχουν σχέση με τις Ουράνιες Ενέργειες.

Πίνακας – 1

Οι 12 Κλάδοι έχουν σχέση με τις Γήινες Ενέργειες, και περιλαμβάνουν έναν συνδυασμό των 5-Στοιχείων· όμως εδώ δεν θ’ αναφερθούμε σ’ αυτό, καθώς δεν έχει σχέση με το θέμα μας.

Πίνακας – 2

 

Ο ακόλουθος πίνακας εμφανίζει τις Ώρες και τους Μήνες σε σχέση με τους Κλάδους.

Πίνακας – 3

 

Το Έτος, στο σύστημα αυτό ξεκινάει πάντα εκεί στις αρχές Φλεβάρη, και μάλιστα όταν βλέπουμε τον Ήλιο να καβατζάρει την 15η μοίρα του Υδροχόου.

Η ακριβής στιγμή παίζει κάθε χρονιά, σε μια διάρκεια 2-3 ημερών, στις αρχές του Φλεβάρη (2-5), και διαρκεί μέχρι τον επόμενον χρόνο, αρχές Φλεβάρη.

Ο Γενάρης και οι δυό τρείς πρώτες ημέρες του Φλεβάρη υπολογίζονται ως ανήκουσες στο προηγούμενο έτος, και όχι σ’ αυτό όπως το παίρνουμε στην Δύση.

 

Παρακάτω είναι ο πίνακας με τον Κάλδο της κάθε Χρονιάς

Πίνακας – 4

 

 

..κατασκευή του ωροσκοπίου 4-Πυλώνων

Αυτό που πρέπει να κάνει κάποιος, που θέλει να χρησιμοποιήσει όσα θα πούμε στην συνέχεια, είναι να κατασκευάσει το ωροσκόπιό του, ή το ωροσκόπιο-χάρτη αυτού για τον οποίον ενδιαφέρεται, σύμφωνα με το Κινέζικο Σύστημα των 4-Πυλώνων/Στηλών, χρησιμοποιώντας τα γενέθλια στοιχεία του.

Σημειωτέον ότι το σύστημα χρειάζεται να πείτε εάν πρόκειται για άνδρα ή γυναίκα, εάν και εφ’ όσον θέλετε να πάρετε και τις 10ετείς περιόδους – θα μιλήσουμε στην συνέχεια.

Η Χρονιά, ο Μήνας, η Μέρα και η Ώρα, απεικονίζονται με μιά Ενέργεια ενός Στελέχους και μιά ενός Κλάδου.

Ο πιό απλός τρόπος, να το κάνετε, είναι χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα ηλεκτρονικό, είτε ψάχνοντας στο νέτι για κάποια ιστοσελίδα, που προσφέρει μια τέτοια υπηρεσία (ακόμη και Ελληνικές ιστοσελίδες υπάρχουν, που προσφέρουν κάτι τέτοιο χωρίς χρέωση – μόνο που είναι περιορισμένου χρονικού εύρους, και συνήθως δεν μπορείτε να αναδράμετε πρίν από το 1900· αλλά ίσως παρουσιάζουν και κάποια μικροπροβληματάκια, επειδή οι ρουτίνες που χρησιμοποιούν για τον Ήλιο είναι συμπηγμένες, οπότε και εκεί στα οριακά σημεία μπορεί να εμφανίσουν κάτι τέτοιο) αλλά και προγράμματα υπάρχουν, που διατίθενται ελεύθερα για τους Πισάδες.

Θα σας δώσω ένα πάρα πολύ καλό πρόγραμμα, χωρίς χρονική συμπίεση (3000 π.ε. – 3000 ν.ε.) που έχει γράψει ο Dan Van den Berghe, και είναι το Four Pillars 1.2 και το οποίο δουλεύει σε κάθε PC με Win95 / 98 / Me / XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10, αλλά και σε Mac με προσομοιωτή όπως το ‘Parallels’ (http://www.parallels.com/) και το οποίο πρόγραμμα θα το βρείτε να το κατεβάσετε από εδώ ( https://fourpillars.net/fourp.php ), ώστε να μην τρέχετε κάθε τρείς και λίγο στο Διαδίκτυο ..κατεβάστε το λοιπόν στον υπολογιστή σας, βάλτε τα στοιχεία που θέλετε, και θα έχετε στα χέρια σας το ωροσκόπιο-χάρτη των 4-Πυλώνων/Στηλών. 

Επίσης, ο φίλος αυτός, στην ιστοσελίδα του δίνει και την δυνατότητα να κατασκευάσετε το ωροσκοπιό σας με την χρήση του ONLINE CALCULATOR – εδώ ( https://www.fourpillars.net/online4p.php ) αλλά έχει χρονικό περιορισμό, ξεκινάει από το 1900, οπότε δεν μπορείτε να έχετε χάρτες για προηγούμενες εποχές.

Το άλλο που έχει, είναι ότι δίνει απλά και μόνο τα στοιχεία στα Αγγλικά, αλλά δεν νομίζω όμως ότι αυτό, για τους πρωτάρηδες τουλάχιστον, αποτελεί πρόβλημα.  ..Δείτε μια εικόνα για την 12η της 28ης Σεπτέμβρη 2020 :

 

Οι δύο πρώτες σειρές κάτω από τα Year, Month, Day, Hour, αναφέρονται στις ουράνιες Ενέργειες των Στελεχών, ενώ οι επόμενες δύο, στις Γήινες Ενέργειες των Κλάδων.

 

Δείτε και μιά άλλη ιστοσελίδα https://www.astro-fengshui.com/4P%20Charting.html

και το αποτέλεσμα για την 12η ώρα της 28ης Σεπτέμβρη 2020 για άνδρα.

 

 

Εδώ βλέπετε ότι, εκτός από τα στοιχεία για Έτος, Μήνα, Μέρα και Ώρα, δίνει και 10ετείς περιόδους, και επάνω από την κάθε μιά, βγάζει σε ποιά ηλικία ξεκινάει – αργότερα επ’ αυτού.

Αλλά και μια απεικόνιση από την σελίδα του chinesemetasoft.com, για την 28η Σεπτέμβρη 2020, για την ώρα του Σκύλου – η σελίδα στην ελεύθερη φόρμα δεν δίνει δυνατότητα να δώσετε τα επιθυμητά στοιχεία χρόνου, όμως δείτε εκεί στα προϊόντα εάν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση με πληρωμή ..αυτή και η παραπάνω ανήκουν στο ίδιο πρόσωπο – τον Joseph Yu.

 

Παρόμοια και εδώ, εκτός από τα στοιχεία για Έτος, Μήνα, Μέρα και Ώρα, δίνει και 10ετείς περιόδους, αλλά ακόμα και τις συμπεριλαμβανόμενες χρονιές, και επάνω από την κάθε μιά, βγάζει σε ποιά ηλικία ξεκινάει – αργότερα επ’ αυτού.

Ένα σωρό άλλες σελίδες θα μπορούσα να σας δώσω, αλλά κάντε έναν κόπο μόνοι σας, μην τα περιμένετε όλα στο πιάτο ..και Ελληνικές θα βρείτε – ψάξτε το !!

 

 

..βοήθειες, επιτυχίες, Βοηθοί-Συμπαραστάτες και Μέντορες

Εμείς εδώ, δεν έχουμε σκοπό να ασχοληθούμε με την όποια ερμηνεία και ανάλυση ενός τέτοιου Χάρτη· αυτό που μας ενδιαφέρει, είναι: πέραν των γενεθλίων απεικονίσεων, να γνωρίζουμε και την απεικόνιση κάθε Χρονικού Στοιχείου · Έτους, Μηνός, Ημέρας και Ώρας.

Από την Γενέθλια απεικόνιση, αυτό στο οποίο θα εστιάσουμε είναι κυρίως το στοιχείο του Στελέχους της Ημέρας, και δευτερευόντως εκείνου της Χρονιάς.

Κάθε στοιχείο Στελέχους, δέχεται ευνοϊκές επιδράσεις από δύο Κλάδους – δείτε στον ακόλουθο πίνακα.

Εάν αρχίσετε να χρησιμοποιείτε τακτικά το εν λόγω σύστημα, θα διαπιστώσετε ότι κάποιος από τους δύο βοηθητικούς αυτούς κλάδους είναι πιο θετικός και επιβοηθητικός – δυστυχώς εδώ δεν μπορώ να επεισέλθω σε μιά τέτοια ανάπτυξη, καθώς είναι πολύ εξειδικευμένο θέμα ..με την παρατήρηση, όμως, θα το βρείτε μόνοι σας.

Πίνακας  – 5

 

 

Όταν, όπου και όποτε βρείτε αυτούς τους Κλάδους, σε κάποιο άλλο ωροσκόπιο, Χρονιά, Μήνα, Μέρα ή και Ώρα, αυτό σημαίνει ότι εκείνη την στιγμή, ή ο εν λόγω άνθρωπος που έχει αυτούς τους Κλάδους στον Χάρτη του, είναι πολύ πιθανόν να βοηθήσει σε κάτι καλό, και να προκύψει κάποια βοήθεια για Σάς (υλική, συναισθηματική ή νοητική βοήθεια, εισροή χρηματική, καλή ιδέα κλπ.).

Εάν ξεκινήσετε κάτι, σε χρονική στιγμή ενός τέτοιου Κλάδου (Χρονιάς, Μήνα, Μέρας, Ώρας ή και 10ετούς περιόδου σας), τότε αυτό έχει πολλές πιθανότητες επιτυχίας και καλής εξέλιξης, απ’ ό,τι εάν το ξεκινήσετε σε μιά οποιαδήποτε άλλη στιγμή – βέβαια αυτό δεν είναι απόλυτο και 100%, καθώς παίζουν και πολλά άλλα στοιχεία, αλλά πάντα είναι καλύτερο να ξεκινάτε ή να πατάτε πάνω σε κάτι θετικό – και αυτό είναι ένα από τα θετικά που μπορείτε να χρησιμοποιείτε !!

Όταν δείτε σε ένα ωροσκόπιο ενός άλλου ατόμου, να έχει σαν Κλάδο Ημέρας του κυρίως, αλλά και σε κάθε άλλη Στήλη του χάρτη του (του Έτους, του Μήνα ή της Ώρας ..ίσως ακόμα και στην 10ετή του Περίοδο – αν και αυτά είναι σε δεύτερη μοίρα, κατά τι υποδεέστερα του Κλάδου Ημέρας), τον Κλάδο εκείνον, που είναι σε συνάφεια με το Στέλεχος της Ημέρας Γεννήσεώς σας, τότε αυτός ο άνθρωπος μπορεί να βρεθεί Βοηθός ή Μέντοράς σας κάποια στιγμή – δώστε προσοχή στις συμβουλές του !!

Δευτερευόντως, μπορείτε να κοιτάξετε και για το Στέλεχος της Χρονιάς Γεννήσεώς σας, πάλι κατά τον ίδιο τρόπο  ..μόνο που αυτό, έχει λιγότερες καλές πιθανότητες-προοπτικές, απ’ ότι εκείνο με την Ημέρα Γεννήσεώς σας.

Παρόμοια λειτουργεί το πράγμα, εκτός από πρόσωπα, εάν το δείτε σε σχέση με κάποια Εταιρεία ή Χώρα.

Επίσης, το ίδιο ισχύει και μεταξύ Εταιρειών, αλλά και Χωρών, αρκεί να έχετε το ωροσκόπιό τους με το συγκεκριμένο σύστημα.

 

 

..σημειώσεις-επισημάνσεις

  • Για τα Στελέχη δείτε τον Πίνακα-1
  • Για τους Κλάδους, δείτε τον Πίνακα-2
  • Για τον Κλάδο μιας κάποιας χρονιάς, δείτε τον Πίνακα-4
  • Για τον Κλαδο μιας κάποιας Ώρας ή Μήνα, δείτε τον Πίνακα-3
  • Για τους Κλάδους Βοηθούς σε κάθε Στέλεχος, δείτε τον Πίνακα-5

 

Η απεικόνιση των 4-Στηλών είναι ίδια για Άνδρες και Γυναίκες, οπότε το φύλο δεν κάνει καμμία διαφορά σ’ αυτό,

όμως

οι 10ετείς Περίοδοι, είναι σε απόλυτη σχέση με το φύλο, οπότε εάν βάλετε λάθος φύλο θα πάρετε και λάθος Περιόδους.

 

 

..εν κατακλείδι

Φτιάξτε τα ωροσκόπια-χάρτες σας με το εν λόγω σύστημα, και αφού προσδιορίσετε το στοιχείο Στελέχους σας, ψάξτε να βρείτε ποιοί, με αυτούς που έχετε επαφές, έχουν στα ωροσκόπια-χάρτες τους τον συναφή με το Στοιχείο σας ως Κλάδο Ημέρας του, και προσπαθήστε να έχετε όσο το δυνατόν καλές σχέσεις μαζί τους – κάποια στιγμή θα σας βρεθούν.

Αλλά ακόμη και εάν βρείτε τον συγκεκριμένο Κλάδο στις στήλες Έτους ή και Μηνός, αξίζει να τους κρατήσετε κοντά σας.

Πάλι βέβαια να επισημάνω ότι, η εν λόγω μέθοδος είναι μιά βοήθεια ..αλλά όχι το Όλον – καθώς πολλά άλλα στοιχεία είναι που παίζουν ρόλο.

Επίσης, βρείτε και σημειώστε ποιές Χρονιές και Μήνες αλλά και Ώρες, είναι συναφείς μαζί σας ..βρείτε το από τους παραπάνω πίνακες !!

..ενώ για τις Ημέρες, δυστυχώς θα πρέπει να κοιτάζετε καθημερινά – ένα κολπάκι είναι να βρείτε την πρώτη ημέρα της Χρονιάς, που φέρει τον συγκεκριμένον Κλάδο, και στην συνέχεια να προσθέτετε 12 ημέρες, ώστε να βρείτε την επόμενη, που έχει τον ίδιο Κλάδο. Βέβαια επειδή οι ζητούμενοι Κλάδοι είναι ΔΥΟ, αυτό θα πρέπει να το κάνετε δύο φορές. 

Σημειώστε σε ένα τετράδιο, τα στοιχεία αυτά, ώστε να τα έχετε πρόχειρα σε κάθε ζήτηση.

Άντε και καλές βοήθειες !!

Άν βρίσκετε να ζορίζεστε ..τί να σας κάνω σφιχτείτε !!

 

 

..παρενθετικό υστερόγραφον

Σε προηγούμενα άρθρα, είχα δώσει τα ωροσκόπια της Ελλάδος, σε Δυτικούς αλλά και Κινέζικους Χάρτες – βρείτε τα και δείτε τα !!

Να σημειώσω εδώ ότι, το ωροσκόπιο της Μεταπολίτευσης, το οποίο ξεκίνησε με τον κωλονακιώτικο κα-μπινέ, τον μπεκρούλια και τα υπόλοιπα κουμάσια βεβαίως βεβαίως, είναι εκείνο για την διατεταγμένη Καταστροφή και Διάλυση της Ελλάδος, του Ελληνισμού και των Ελλήνων.

Όπου βρείτε να υπάρχουν συναφείς σχέσεις με δικά σας στοιχεία, δεν θα είναι για καλό βεβαίως, εκτός πιά και ανήκετε στην πουλημένη συνομοταξία.

 

 

= // =