Αν δεν σας αρέσει – αλλάξτε !!

Λέγοντάς τα 

…όπως είναι … και όπως πρέπει να λέγονται !!

 

 

ωραιοποιώντας τα ή κρύβοντάς τα, κάτω απ’ το χαλί, 

τα σκατά και η σαπίλα, δεν εξαφανίζονται !!

…μένουν εκεί, και μολύνουν τα πάντα !!

 

 

Παλαιός

 

 

…άντε να πιάσουμε την δέση

Πολλοί διαμαρτύρονται … θεωρώντας ότι λάνθασμένα και αδίκως λέω, και χαρακτηρίζω, τον Ελλαδικό λαό … γελαδολαό, ζά, ζωντόβολα, βλάκες και λοιπά … και όχι απλά και μόνο διαμαρτύρονται, αλλά αρχίζουν και την επίθεση εναντίον μου, κοσμώντας με, με διάφορα επίθετα !! … όμως πρίν το κάνουν αυτό και προβούν σε επίθεση εναντίον μου, κάθισαν κάτω να σκεφτούν ;; … πολύ αμφιβάλω !! … άλλωστε, για να κάνουν κάτι τέτοιο, πρέπει να διαθέτουν μυαλό, να μπορούν να Σκέφτονται, να Συλλογιούνται και να Κρίνουν … πράγμα που δυστυχώς όμως, είτε δεν διαθέτουν, είτε κινούνται εμφορούμενοι από «άαααλλα», τα οποία και θα καταδείξω στην συνέχεια.

Πάμε λοιπόν να δούμε το σκεπτικό μου, γιατί κάνω ότι κάνω, και στην συνέχεια να φτάσουμε, στο ποιός είναι σωστός και έχει δίκιο, και ποιός έχει άδικο και είναι λάθος.

 

 

…τι και ποιός

Πρωτίστως ας διαχωρίσουμε τα πράγματα :

  • Έχουμε το πόπολο, την μάζα, που τόσα καταλαβαίνει … τόσα λέει και κάνει.
  • Τους εκτελούντες υπηρεσία … τα τρόλια και τους εχθρούς κάθε κατηγορίας.
  • Τέλος τους εξυπνάκηδες, τους καλαμοκαβαλημένους και τους επιζητούντες κάποιο ψήγμα αναγνωρισιμότητας.

Θα τους δούμε όλους !! … τι και γιατί !!

 

 

…λίγη, πολύ λίγη Λογική

Ας ξεκινήσουμε από κάτι απλό.

Και ρωτάω … αφελώς !!

Έναν που κάνει κατ’ επανάληψη, το ένα λάθος μετά το άλλο, την μιά βλακεία μετά την άλλη … πώς είναι σωστό και πρέπει να τον ονομάσουμε και να τον χαρακτηρίσουμε ;;

Εσείς, αλήθεια, πώς θα τον λέγατε ;;

Έξυπνο ;; … νοήμονα ;; … ευφυή ;; κλπ. κλπ.

ή μήπως

Βλάκα, ηλίθιο και ανόητον ;;

 

Εάν λοιπόν … καταδείξουμε και αποδείξουμε ότι … αυτό που λέμε Ελληνικό λαό, έκανε και κάνει, την μιά ανοησία και βλακεία, καλά υπάρχουν και πολλά άλλα … ας πούμε προδοσίες … ναι προδοσίες, τότε εάν τον χαρακτηρίζαμε τοιουτοτρόπως όπως είπαμε παραπάνω, θα τον βρίζαμε ;; … ή απλώς θα του αποδίδαμε τον πραγματικό χαρακτηρισμό, που του πρέπει ;;

Μην βιάζεστε να απαντήσετε … όλα θα τα δούμε στην συνέχεια.

 

Τώρα, εάν υποθέσουμε ότι έχω όντως δίκιο, σε ότι λέω … τότε, αυτομάτως, δεν γίνεται να τον βρίζω … διότι δεν είναι βρισιά το να λές κάποιον αυτό που πραγματικά είναι … βρισιά είναι να τον αποκαλέσεις με έναν άσχημο χαρακτηρισμό, ως κάτι που δεν είναι. 

Τι λέτε ;; … πώς σας μοιάζει ;; … γιά σωστό δεν σας κάνει αυτό ;;

  • Αν είναι βλάκας, και τον ‘πείς βλάκα … τότε δεν τον βρίζεις, απλά τον αποκαλείς αυτό που είναι.
  • Παρομοίως, τον κλέφτη δεν τον βρίζεις, αποκαλώντας τον κλέφτη … τον αποκαλείς αυτό που πραγματικά είναι.
  • Το ίδιο ισχύει, για τον προδότη, τον μιζαδόρο, τον βιαστή … τον κάθε είδους παλιάνθρωπο !! … ανάλογα με αυτό που είναι και πράττει.

Ερωτώ λοιπόν … πώς θα τους αποκαλούσατε εσείς όλους αυτούς ;; … απαντήστε !! … και πρώτ’ απ’ όλα, για τον εαυτόν σας και τους απογόνους σας … εάν βεβαίως δεν ανήκετε στην κατηγορία εκείνων που έχουν και εξυπηρετούν «άαααλλους» σκοπούς .

 

Βεβαια εδώ, στο γελαδιστάν … ως φαίνεται, έχουμε χάσει πλέον, το νόημα των λέξεων ! … δεν ξέρουμε τι λέμε … αλλά ούτε και το τι κάνουμε !! … δεν συγκοινωνεί το κεφάλι μας με τον αφαλό μας (που λένε) … οπότε όλα μπορεί να τα περιμένει κάποιος … και μάλιστα δεν χρειάζεται να τα περιμένει πλέον … αφού τα ζεί και τα τρώει στην μάπα καθημερινά !!

Για πάμε να δούμε λοιπόν, αν όντως λανθασμένα αποδίδω κάτι, που δεν είναι, στον Ελλαδολαό … για πάμε !!

 

 

…η αποθέωση της βλακείας – πραγματικά «ξιουράφια»

«Ξύπνιοι» … πραγματικά «ξιουράφια» λέει οι «’Ελληνες» !! 

…μα και βέβαια, αλήθεια σας λέω !! 

…να, ας πούμε … όπως όταν καλείς τον εχθρό … πχ. Ρωμαίους, Πέρσες κλπ. κλπ. να έρθουν, και να σου κάνουν τον ΔΙΑΙΤΗΤΗ !! … «ξύπνιος» … πραγματικό «ξιουράφι» δεν είσαι ;; 

Μιλάμε λοιπόν και για την «εξυπνάδα» … όχι παίζουμε !! 

…θες να κάνεις τον «ξύπνιο» έεε ;; …  έεε φάε μετά ΜΑΛΑΚΑ, στον κώλο, 2μιση χιλιετίες πήδημα και σφάξιμο … φάε το ΜΑΛΑΚΑ !! … αφού θέλεις να το παίζεις «έξυπνος» !! … και μην ‘πείτε … μα … μου … σου … του … υπάρχουν ατράνταχτα ιστορικά στοιχεία περί αυτού, δυστυχώς αυτό έγινε !!

 

Αλλά και τα τόσα άλλα -χιλιάδες … αμέτρητα είναι- τα «σοφά» και «έξυπνα» που έκανε και συνεχίζει, με αυξανόμενη ένταση, να κάνει ο Ελλαδολαός, στο διάβα του χρόνου !! 

…ενδεικτικά μερικά παρακάτω :

  • Σφαζόντουσαν παλιά (αλλά και διαχρονικά αυτό συνεχίζουμε να κάνουμε) … συνεχώς.
  • Η μιά προδοσία ακολουθούσε … την άλλη.
  • Καταδιώχθησαν και καταδιώκονται ακόμη … όσοι δείχνουν τα στραβά και τα παράλογα.
  • Καταδιώχθησαν τότε, αλλά και τώρα … οι ικανοί και άξιοι, και προωθήθηκαν/ούνται τα λαμόγια και τα βλήτα.
  • Επιτρέψαμε και επιτρέπουμε, στους «άλλους», να κάνουν κουμάντο, να μας σφάζουν και να μας ορίζουν.
  • Ξεκινήσαμε μιάν επανάσταση, και αντί να κοιτάξουμε να ελευθερωθούμε … το ρίξαμε στις αλληλοσφαγές.
  • Ευνοηθήκαμε, με έναν άξιο και σωστό Ηγέτη/κυβερνήτη, και αντί να τον στηρίξουμε πάσει δυνάμει, σχεδιάζαμε ποιός και πώς θα τον πρωτοφάει (έστω και αν μας πρόλαβαν οι «αλεπούδες») και να κάνουμε κυβερνήτες, κάθε λαμόγιο και πουλημένο ξέκωλο !! … το μάθατε, το θυμάστε ;; … 27/9-09/10/1831 … επιτέλους … «απαλλαγήκαμε» απ’ αυτόν !! … άκου εκεί, να θέλει, λέει, να μας κάνει Ελεύθερο κράτος και … Ελλάδα !! … άμε από ‘κεί χάμω !!
  • Ανεβάσαμε στους θώκους, πεμπτοφαλλαγγίτες, υποστήκαμε πανωλεθρίες, ολοκαυτώματα, και χάσαμε πατρίδες !! … διαβάστε να πάρει ο διάολος διαβάστε !!
  • Αφήσαμε τα κουμμούνια (νεοταξίτικα όργανα – ακόμα να το πάρετε χαμπάρι αυτό ;; … από το 1600τόσο το ξεκίνησαν και το παλεύουν) να μπούν, και να αλώσουν την χώρα, και αντί εμείς να κοιτάξουμε πώς θα ανακάμψουμε από την κατοχή, να έχουμε τον εμφύλιο του συμμοριτοπολέμου.
  • Καλέσαμε τους μεγάλους εθνοπροδότες … να μας ‘πούν και να μας μάθουν ότι ‘η Κύπρος κείται μακράν’’.
  • Να διαλύσουν, ότι είχαμε στήσει, και να μας χρεώσουν, μέχρι τον λαιμό, με πραγματικά, αλλά και ψεύτικα δάνεια, που φάγανε αυτοί, τα κομματόσκυλά τους και χαρίσανε, στ’ αφεντικά τους.
  • Να μας εξαπατήσουν, με χρηματιστήρια, δομημένα και αδόμητα ομόλογα, Σουάπια, κλπ. κλπ. ελαφρύνοντας την τσέπη μας.
  • Να γκριζάρουν το Αιγαίο -άμε από ‘κεί χάμω … γκρίζο και πάσης γελαδικής λέμε- … και να το παραδώσουν στα … «ψάρια» του !!
  • Να μας χώσουν, στην σκατο-σφηκοφωλιά της ΕΕ … και να μας καταντήσουν δούλους -άντε γιατί πολύ αέρα είχαμε πάρει-.
  • Να παραδώσουν, το ΔΙΚΑΙΩΜΑ έκδοσης χρήματος, σε κάποιους ιδιώτες -άκου εκεί απαίτηση που την είχαμε … να κάνουμε κουμάντο μόνοι μας … με Δραχμές και Φοίνικες … ευρά λέμε και μόνο ευρά- … ναι, η ΕΚΤ απολύτως ιδιωτική είναι !! … αλλά τί … και αυτό δεν το ξέρατε ;;
  • Να σώσουν (πλήρωνε Μαλάκα), τις ξένες ιδιωτικές τράπεζες, με τα Πι-Ες-Αγια και να μας χώσουν και να μας φορτώσουν τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ -έτσι για να μην ξεχνιόμαστε … αμέ τι νομίσατε-.
  • Να ξεπουλήσουν και να χαρίσουν, τα πάντα … και μάλιστα βάζοντάς μας να χρηματοδοτούμε εμείς, όλο αυτό, το πανηγύρι -είπαμε εμείς υπέρ(αποκάτω) των συμφερόντων όλων των άλλων είμαστε- .
  • Να στήσουν τις ΕΟΖ, όπου θα γίνουμε ως άλλοι δεσμο-γαλερο-κωπηλάτες …σύγχρονοι σκλάβοι !! …έεε κάποιος πρέπει να την κάνει κι αυτήν την δουλειά !! … και προσφερθήκαμε, λέει, αυτοβούλως !! … καλά καλά εντάξει … δεν προσφερθήκαμε, μας προσέφεραν … εκεί θα κολλήσουμε τώρα ;; !! … τι ακόμα δεν το πήρατε είδηση ;; … μα ήδη υπήρχαν, αφανώς, κάποιες ΕΟΖ … αλλά τώρα πλέον το εξήγγειλε υπερηφάνως και δημοσίως προχθές το «κούλι» … δεν το ακούσατε ;;
  • Ξεπουλήσανε την Μακεδονία … και ακολουθούν, και τα υπόλοιπα κομμάτια … έτσι για να αλαφρώσουμε ρε παιδίμ’ – είπαμε Ελλάδα κακομοίρικη, γυφτοπιθηκιασμένη και μέχρι το αυλάκι !! … άντε γιατί και και πολύ της πέφτει … πολύ της πέφτει !!
  • Διώξανε τα παιδιά μας, και φέρανε λαθρόσκατα και ισλαμοπιθήκους, να μας επενδύσουν, και να μας λύσουν το δημογραφικό !! … σε λίγο, λέει, θα τους πριμοδοτούμε (εκτός όλων των άλλων βεβαίως) με δυό-χήνες ευρά, να γεννοβολάνε σαν τα κουνέλια !! … έτσι, για ν’ αποχτήσουμε χρώμα !! … εκεί να δείτε μετά γυφταριό και ισλαμοπιθήκια … θα πήξουμε για τα καλά σας λέω !! … καλού κακού, φροντίστε να μάθετε, από τώρα, τα ούγκα ούγκα !!
  • Μας λένε· ‘‘μπρούμυτα και να κάνουμε πως κοιμόμαστε’’ … έτσι για να το απολαύσουμε, και να έχουμε και την διεύρυνση, κάνοντας οικονομία – χωρίς να πληρώσουμε μία … όχι να τρέχουμε, κάθε τρείς και λίγο, για Μπρουξ-Λάξια .
  • Μας γδέρνουν και μας φοροληστεύουν, για να ενισχύουμε, τους με το έτσι θέλω εισερχόμενους επενδυτές αλλά οι Έλληνες δεν πάν να πηδηχτούν ;;!!
  • Κάνανε την χώρα, ένα ξέκωλο μπουρδέλο … έτσι που να μην είναι μόνο, αλλά και να φαίνεται !!
  • Ψηφίζουμε, το ένα γελοίο υποκείμενο μετά το άλλο … και στην πορεία, ξανά και ξανά, ανακυκλώνουμε τα ίδια σκατά, τα ίδια εθνοπροδοτικά υποκείμενα, τις ίδιες οικογενειοκρατικές ληστοσυμμορίες.
  • Χάφτουμε, ωσάν χάνοι, το θέατρο που συνεννοημένοι παρουσιάζουν όλοι τους (όντας ίδιοι και στο ίδιο τσουβάλι), μηδενός εξαιρουμένου, οι μπωλητικοί παλιάτσοι … κοπτόμενοι και επιμένοντας ότι είναι διαφορετικοί … και βεβαίως σκοπός τους είναι … πάντα … να μας ΣΩΣΟΥΝ !! … ναι ρέεε … μόνο για μας νοιάζονται, για μας παλεύουν, χωρίς σταματημό !! … ύπνο δεν έχουν, μάτι δεν μπορούν να κλείσουν !!
  • Ωσάν μαστουρωμένοι σκύλοι του Παβλώφ … παλαμοκρωτόντας και ζητωκραυγάζοντας, χάφτουμε το ένα ψέμα μετά το άλλο  … όπως και ότι και να μας πετάνε, το κατεβάζουμε αμάσητο, και χωρίς καμμία μα καμμία σκέψη !!
  • Κάνανε το ένα … κάνανε το άλλο … και ο ΓΕΛΑΔΟΛΑΟΣ, σούρνεται, γλείφει και χειροκροτεί … περιμένοντας βαϊτάτζηδες και λοιπούς λαγούς, κουνέλια, πελειάδειους, ανδριομέντιους, ψείριους … μαζί με άγκιους, μάγκιους και λεπούς χεζαπαυτούς … που -μας «σκέπουν» … λέτε γι’ αυτό να μην βλέπουμε την τύφλα μας ;;- και που όλο έρχονται, αλλά δεν προκάνουν … να μας σώσουν, και να μας «περιουσιέψουν», χα(ργ)λίφτηδες στην θέση των άλλων χα(ργ)λιφτάδων.

 

Φτάνει ρέεεε … κάνε κράτει !! 

…καλά, αφού κουραστήκατε, και το «ζητάτε ευγενικά», σταματώ εδώνανά … αν και έχω τόνους πράμα λέμε να ρίξω !

 

 

…άντε να δουλέψει και λίγο το ρημάδι

Καλά ρε παιδιά … δεν με λέτε, έτσι, για να καταλάβω και ‘γώ, ο καψερός … τώρα όλα αυτά, τα παραπάνω, που σας αράδιασα, δείχνουν εξυπνάδα ;; 

Όλα αυτά, δείχνουν ότι, αυτός ο λαός, αυτό το μπάζο, αυτός ο κατιμάς, είναι κάτι το ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ;; … και εγώ είμαι αυτός, που δεν το βλέπει και κάνει λάθος ;;

Μπάααα … ΔΕΝ το ΝΟΜΙΖΩ !!

 

Αφού λοιπόν, όλα αυτά … αλλά και χιλιάδες άλλα, είναι λάθη, βλακείες, ηλιθιότητες κλπ. κλπ. … πραγματικά, τώρα, για ‘πείτε μου, ΠΩΣ πρέπει να κρίνουμε και να κατηγοριοποιήσουμε-ονομάσουμε-αποκαλέσουμε αυτόν τον λαό ;;  … εσείς τι διάολο λέτε ;; … είπαμε, απαντήστε για ‘σας και τους απογόνους σας … και …  αφήστε εμένα, τι λέω.

 

 

…θέλει μυαλό για να μπορείς να κατανοήσεις

Λένε μερικοί :

Αν κρίνεις και κατακρίνεις τον λαό, αποδίδοντάς του όλα αυτά -όπως το κάνω εγώ- τότε ο λαός, θα καταντήσει, ακριβώς, αυτό που του σούρνεις !! … ναι … μα τον άγιο βοϊδοκεφάλα … έτσι λένε !!

ΛΑΘΟΣ μανάριαμ’ !! … μεγάλο λάθος !!

Διότι, δεν μπορεί, να γίνει και να καταντήσει κάποιος ΚΑΤΙ, που ήδη ΕΙΝΑΙ !! … τι περισσότερο δηλαδή θα γίνει απ’ ότι είναι ;; … ο μπετόβλακας θα καταντήσει πιό βλάκας ;; … αφού δεν έχει πιό κάτω στην βλακεία … που να πάει ;;

 

Μπορεί να συμβεί και να μεταπέσει, σε μιά τέτοια κατάσταση (του βλάκα κλπ. κλπ.), μόνο ΕΑΝ, συνεχώς και επανειλημμένα τον χαρακτηρίζεις λανθασμένα, ως κάτι και με κάτι που δεν είναι … τότε και μόνο τότε, μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο … αντιθέτως, εάν τον χαρακτηρίζεις ονομάζοντάς τον, με αυτό που είναι, δεν υπάρχει ουδεμία τέτοια περίπτωση … απεναντίας, μπορεί να απηυδήσει (από το βρισίδι) και να αλλάξει, έτσι, που πλέον, να μην είναι αυτό που του αποδίδεται !!

 

Διότι, πώς θα ξυπνήσει το πόπολο, πώς θα αλλάξει, εάν δεν μάθει, δεν του ‘πεί ή δεν του δείξει και δεν του σούρει κάποιος, τα στραβά και τα λάθη του ;; … δεν του ‘πεί ότι, όλα αυτά, που κάνει, είναι βλακείες και ηλιθιότητες, και έτσι καταντά βλάκας και ηλίθιος ;;

 

Από την άλλη, δεν μπορούμε να αγνοήσουμε ότι, η θετικότητα, η  επιβράβευση-έπαινος και η ώθηση βοηθάνε, στο να κινηθούν, και να πάνε μπροστά, τα πράγματα, κάτι που όμως προϋποθέτει ότι και αυτός στον οποίο απευθύνονται, το θέλει, και είναι πρόθυμος να προχωρήσει. Αν όμως, όπως συμβαίνει με τον γελαδολαό, που καμμία τέτοια πρόθεση δεν έχει, αλλά και ούτε καν θέλει ν’ ακούσει, περί κινήσεων και αλλαγών, τότε κάθε τι σαν τα παραπάνω (θετικότητα κλπ.), δεν είναι απλώς μάταιο, αλλά είναι και επιζήμιο, καθώς λειτουργεί ως ναρκωτικό – αποκοιμιστικά !! … πράγμα το οποίο έχει, πλήρως, διαπιστωθεί, σε ικανό βάθος χρόνου, ώστε, κάτι τέτοιο, να θεωρείτε το λιγότερο χάσιμο χρόνου και λάθος τακτική, οπότε και από πλευράς μου έχει απορριφθεί, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι, αν διακρίνω-διαπιστώσω ότι υπάρχει, η ανάλογη πρόθεση, θα διστάσω να κάνω χρήση του, οπότε, όλα εξαρτώνται από το πώς το πόπολο διάκειται, απέναντι σε όλα αυτά, που λέμε και αναπτύσσουμε.

 

 

…ρε δεν θα πάμε άκλαυτοι, «ξιουρισμένοι» θα πάμε

Λέει ο άλλος «…δεν διαφωνουμε με τα λεγομενα του αλλα με την γαϊδουρια του…» … δεν διαφωνεί δηλαδή με όσα λέω … αλλά το ότι τα λέω, και όπως τα λέω … αυτό κι αν είναι υπερ-διανόηση … μιλάμε δηλαδή και για την «λογική» !!  … σαν πολλά «ξιουράφια» πλακώσανε ‘δωπέρα, πήξαμε από δαύτα !! … έεε που θα πάει … να μου το θυμηθείτε … στο τέλος δεν θα πάμε άκλαυτοι … «ξιουρισμένοι» θα πάμε !!!

Μάλλον, φαίνεται να εννοεί, ότι, θα πρέπει εμείς, που γράφουμε ή σχολιάζουμε εδώ στο μπλόγκι, να ρωτάμε πρίν, τον καθέναν, πώς θέλει και επιθυμεί να πούμε, ότι τέλος πάντων έχουμε να πούμε, ίσως και αν πρέπει ή αν είναι αρεστό, σ’ αυτόν, να τα πούμε … ξιουράφια λέμε παιδίμ’ ξιουράφια !! … σαν πολύ σανό δικαιωματισμών και δημιοσκατίας να φάγανε μερικοί μερικοί, δεν ‘ξηγιέται αλλιώς … δεν ‘ξηγιέται !!

 

 

…δείχνοντας τα λάθη – αλλά δίνοντας και την διέξοδο

Τώρα … αν έβριζα και χαρακτήριζα ουτωπώς τον λαό, όπως και το κάνω βεβαίωςχωρίς να προχωρώ όμως παραπέρα … χωρίς να του δείχνω την, ή κάποια, διέξοδο …τότε, ΙΣΩΣ, θα μπορούσαμε ν’ αποδώσουμε κάποιο δίκιο, σε όλους αυτούς που σκούζουν, καθώς θα μπορούσαν να ισχυρίζονται ότι, δεν δίνει κάποια διέξοδο, αλλά επιτείνει το πρόβλημα – έλα μου όμως, που και διέξοδο δίνω, και την απηύδηση προσπαθώ να επιφέρω, ώστε να τον κάνω να ξεκουνήσει ;;

ΌΜΩΣ … από την, και καθ’ ήν, στιγμήν, πέραν του καταχεριάσματος … λέω και δείχνω τον τρόπο και τον δρόμο ΕΞΟΔΟΥ, από την σκατοκατάσταση που βρισκόμαστε (διαβάστε διάολε τα άρθρα που έχουν προηγηθεί … και δεν είναι ένα ή δύο), ΤΟΤΕ, κανείς δεν δικαιολογείτε να διαμαρτύρεται, να σκούζει, να κλαυθμυρίζει ή να ολοφύρεται … διότι ΤΟΤΕ, αυτό, απλά, δείχνει ότι … «άλλοοοοος» είναι ο σκοπός τους, όλων αυτών !!

Και βεβαίως, δεν καταχεριάζω τον γελαδολαό, απλά και μόνο για να τον βρίσω … διότι, κάτι τέτοιο, θα ήταν παντελώς και τελείως ηλίθιο … αντιθέτως, του δείχνω τα λάθη του, και τον καταχεριάζω, τρίβοντάς του τα στην μούρη, όσο πιο σκληρά μπορώ μάλιστα … με σκοπό να τον κάνω ν’ απηυδήσει, να πιεστεί, και να ξεκουνήσει, για να τα διορθώσει, και να αλλάξει την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει !! … ΠΟΣΟ … μα πόσο, πιά μυαλό χρειάζεται αυτό, για να το καταλάβετε ;; … πόσο χρειάζεται ;;

 

Βέβαια όλα αυτά, γίνονται με την ελπίδα, έστω την φρούδα ελπίδα, ότι υπάρχουν ακόμη περιθώρια ανάταξης και ανάκαμψης, και δεν είναι στο σύνολό του (ο λαός), απολύτως καμένο χαρτί !! … αλλά ότι, έστω και στο +πέντε, όσο καμένος και αν είναι, όσο μπάζο και αν έχει καταντήσει … εάν θελήσει να ακούσει, να αλλάξει και να δουλέψει … τότε μπορούμε να τον οδηγήσουμε … ξανά … στην κορυφή !! … στην κορυφή που ήταν … και την απαρνήθηκε, για να βρεθεί στον πάτο του βόθρου !!

Τον καταχεριάζω, δεόντως, και του λέω, που και σε τι έχει καταντήσει, δείχνοντάς του και το μέλλον, που τον περιμένει, εάν συνεχίσει να κάνει τα ίδια, βαδίζοντας τον ίδιο δρόμο … αλλά ταυτόχρονα, του λέω, τι, και ποιός ήταν, του μιλάω για την κορυφή, στην οποία βρισκόταν … και του δείχνω, τις ενέργειες που πρέπει να κάνει, τον τρόπο, και το τι μπορεί και πρέπει να κάνει, αλλά ταυτόχρονα δέ, του δίνω επίσης το Όραμα, και του δείχνω τον Στόχο, που καλείται να φτάσει … ξανά !!

 

 

…και ο σκοπός των άλλων

Τώρα, όλοι αυτοί που κόπτονται, να μην χαρακτηρίζουμε λέει τον γελαδολαό … γελαδολαό, ζά, ζωντόβολα και μαλάκες, ηλίθιους, βλάκες κλπ. κλπ. να μην του λέμε τι είναι και τι κάνει, ούτε που τον οδηγούν όλα αυτά … δεν ξέρω τι σκοπό εξυπηρετούν !! είναι πράγματι τόσο ανόητοι … τόσο βλάκες και δεν καταλαβαίνουν ;; … ή κάτι «άαααλλο» συμβαίνει ;;

Εγώ, δεν θα μπώ στον κόπο να τους κατατάξω !!

Κατατάξτε τους εσείς !! … ή ας επιλέξουν μόνοι τους, τι απ’ όλα αυτά ΕΙΝΑΙ … ή θένε να είναι !!

 

 

…αναγκασμένοι να τραβήξουμε ξανά … τον ίδιο παλιό δρόμο

Όσο και να μην το θέλουμε, όσο και να ευχόμαστε να ήταν αλλιώς, δυστυχώς οι συνθήκες, και οι καταστάσεις, έχουν αλλάξει, και τα πράγματα δεν μπορούν, πλέον, να περπατήσουν και να βασιστούν πάνω σε αλλοτινές επιλογές, και ούτε να χρησιμοποιήσουμε παλιές πρακτικές [[αποκοπή και μετακίνηση]], αλλά έχουμε ανάγκη, να προσγειωθούμε στο ΤΩΡΑ, να δούμε τα πράγματα, με το μάτι του σήμερα, ώστε, έτσι, να σταθμίσουμε, και να εκτιμήσουμε με ασφάλεια, την έκβαση των πρακτικών και επιλογών μας … πρίν να προβούμε σ’ αυτές.

 

[ Παρένθετη σημείωση :

Για σκεφτείτε, τώρα, τι σκοπό εξυπηρετούσαν, οι σφαγές και η αποψίλωση, από Έλληνες της Ελληνικής επικράτειας, κατά την βυζαντινο-χριστιανική περίοδο, και η εγκατάσταση «άλλων» σ’ αυτήν !! … για ρίξτε και κάνα μάτι, εκεί στο μπλόγκι της Πελασγικής … για ρίξτε κάνα μάτι … όχι βέβαια ότι συμφωνώ, σε όλα όσα γράφει … αλλά κάνει πραγματικά πολύ καλή δουλειά-έρευνα, οπότε να δίνουμε και τα εύσημα όταν πρέπει.  ]

 

Έτσι, ας πούμε, μετά την αλλοίωση και το μπαστάρδεμα, χιλιετιών, δυστυχώς, δεν μπορούμε, πλέον, να βασιστούμε και να κάνουμε χρήση της γραμμής αίματος -αφού όλα τα τεχνολογικά μέσα είναι σχεδόν άχρηστα, καθόσον ελάχιστοι, αν και πολύ αμφιβάλω ακόμη και γι’ αυτό, ότι μπορεί να βρούμε κάποιον να είναι 100% γενετικά καθαρός- βέβαια, δεν μιλάω για ανεξέλεγκτες και φύρδην-μίγδην καταστάσεις αποδοχής κάθε εκτρώματος, αλλά ότι πρέπει, ΞΑΝΑ, για άλλη μια φορά (πολύ πιό δύσκολα τώρα, αφού δεν έχουμε πλέον μιά ολιγαριθμία αλλά ένα μεγάλο ανάκατο ίσως και αλλοπρόσαλλο πλήθος, και χωρίς καμμία δυνατότητα χωρικής αποκοπής), να ξεκινήσουμε, πάλι, τον ίδιο, μακρύ και επίπονο, δρόμο ομογενοποίησης, επιβάλλοντας περιορισμούς, επιταγές, κανόνες, και ευγονία, ώστε μετά από κάποιες γενιές (και μακρά εποπτεία), να οδηγηθούμε, πάλι, στην συγκεκριμένη, Παλαιά, κατάσταση και Νοοτροπία.

Το θέμα είναι, ότι, όσο επίπονος και μακρύς και να φαντάζει ή και να είναι ο δρόμος, μέχρι να επιτευχθεί ο Στόχος, τούτο αξίζει τον κόπο, όχι μόνο για εκείνους της εποχής επίτευξης, του Στόχου, αλλά και για όλους αυτούς, που θα ξεκινήσουν την προσπάθεια, από την στιγμή μάλιστα της εκκίνησης !! … κοπιαστικός μέν … ελπιδοφόρος, καρποφόρος και απολαυστικός δέ … έτσι που ο Λαός, έχοντας Στόχο, Σκοπό και Όραμα … κάθε μέρα και κάθε ώρα, να έχει χαρά και πανηγύρι … σε μια προσπάθεια, σ’ έναν δρόμο, που θα τον οδηγήσει στην μεγάλη ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ !!

…κι έχω αναφερθεί και γράψει πάνω σ’ αυτά !!

 

Καλό θα ήταν … να μην είχαμε φτάσει εδώ, που φτάσαμε … καλό θα ήταν, να μην είχαμε μπασταρδευτεί, αιματολογικά και νοητικά, να μην είχε αλλοιωθεί η Νοοτροπία μας … αλλά δυστυχώς, όσο και να το απευχόμαστε, δεν είναι έτσι … αλλά καταντήσαμε και γίναμε σκατά !! … τώρα δεν μένει, πλέον, τίποτε άλλο, παρά να το κατανοήσουμε και να το αποδεχτούμε, ταυτόχρονα όμως, να σφίξουμε τα δόντια, και να προσπαθήσουμε να το αλλάξουμε !! … και βεβαίως, κανείς δεν μπορεί να μας διαβεβαιώσει, ότι θα το πετύχουμε, αφού αυτό εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από ‘μας, και την αδιάκοπη και συνεχή, αταλάντευτα ατσάλινη, επιθυμία και προσπάθειά μας, καθώς ο δρόμος και ο απαιτούμενος χρόνος, θα είναι μακρύς … οπότε, μόνον εμείς, μπορούμε να εγγυηθούμε το αποτέλεσμα, και την επιτυχία !! … το θέλουμε ;; … εάν το θέλουμε, τότε ΝΑΙ, το μπορούμε !! … άλλωστε το είχαμε ξαναπετύχει !! … οπότε έχουμε το κολλάει, έχουμε την εμπειρία !! … και μπορούμε να του δώσουμε υπόσταση !! … να το κάνουμε πράξη !!

 

 

…ανάγκη να πετάξουμε τα βαρίδια

Όμως, όπως κατ’ επανάληψη έχω ‘πεί … πρέπει να ξεφορτωθούμε, και να πετάξουμε, όλα μα όλα, ανεξαιρέτως τα βαρίδια, κάθε τι στραβό και σάπιο, να ξανα-ξεκινήσουμε πάνω σε γερά και στέρεα θεμέλια, χτίζοντας με γερά και σωστά υλικά.

 

Ένα, απ’ αυτά τα πολλά, που πρέπει να πετάξουμε ή έστω να ξεχάσουμε, είναι αυτό του ιδιαίτερου αίματος, του Ιχώρος και λοιπά … διότι, ακόμη, και εάν κάποτε υπήρχε κάτι τέτοιο, σήμερα, είναι και δρά μόνο ως ανασχετικός, αποκοιμιστικός και αποβλακωτικός παράγων … και στο κάτω-κάτω, αν παρ’ ελπίδα υπάρχει, κάτι τέτοιο, εάν καταφέρουμε (που θα το καταφέρουμε, αν το πάρουμε απόφαση να ξεκουνήσουμε), να καθαρίσουμε την κόπρο και την σαπίλα, τότε θα μπορεί πολύ εύκολα, εάν υπάρχει, να ξαναβγεί στην επιφάνεια, αφού τίποτε δεν θα το εμποδίζει. Όχι όμως να κομπορρημονούμε, και να βασιζόμαστε, τώρα, σε τέτοιες βλακείες, χωρίς να κάνουμε κάτι, και να περιμένουμε, έχοντας την βλακώδη απαίτηση, όλοι οι άλλοι, να μας αποδεχτούν και να μας ανεβάσουν στο βάθρο – το ότι ο κληρονόμος, δεν μπορεί μόνο να κομπάζει για την κληρονομιά, που του αφήσανε, αλλά οφείλει να δείξει ότι και την αξίζει … το ακούσατε ;; το μάθατε μήπως ;;

Εάν θέλουμε να λέμε, ότι όντως, είμαστε απόγονοι Ελλήνων, και όχι κάποια μουλόπουλα, οφείλουμε να το ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ !!

 

Όμως, σήμερα, με τέτοια τερπνά (ιδιαιτέρου αίματος, γενετικών στοιχείων και Ιχώρος) … απλά ο λαός αποκοιμίζεται και καβαλάει το καλάμι, νομίζοντας ότι κάτι το ιδιαίτερο είναι, ενώ συνεχίζει κυλιόμενος και φυτοζωώντας στον πάτο του βόθρου … όντας αυτά η αλυσίδα και η άγκυρα που τον κρατάει δεμένον.

 

Παρομοίως, το ίδιο ισχύει, και για τις μαλακίες ιδιαίτερης ή και θεϊκής, κατά πώς του λένε, προελεύσεως, που έστω όμως και αν υποθέσουμε ότι κάποτε το είχε, φαίνεται ότι, μόνος του το πέταξε στα σκουπίδια, έτσι που κατήντησε και ο ίδιος σκουπίδι … και καμμία μα καμμία διαπλανητική ή διαγαλαξιακή αποστολή, δεν πρόκειται να έλθει με τρία, πέντε ή δεκαπέντε «πηδήματα», για να τον βοηθήσει ή να τον σώσει … αν θέλει να σωθεί, πρέπει να φροντίσει να σωθεί ΜΟΝΟΣ του !!

 

Τι νομίζετε, ότι, έτσι και όλως τυχαίως, έθεσα σε προηγούμενη ανάρτηση με τίτλο ‘Γιατί …’’  το εκεί ερώτημα ;; … που βεβαίως … παλιά σας συνήθεια αυτή … αποφύγατε να απαντήσετε ;; … για σας ήταν μανάριαμ’ το ερώτημα, ώστε να καθίσετε να Σκεφτείτε και να Συλλογιστείτε, επ’ αυτού … και όχι για να δώσετε κάποια απάντηση, σε ‘μένα !!

 

Είμαι λάθος, εγώ, που καταχεριάζω τον γελαδολαό, τρίβοντάς του στην μούρη όλα τα στραβά του, ή είναι λάθος αυτοί, που τον παραμυθιάζουν και τον κανακεύουν ;;

Διότι, για σκεφτείτε … τι και ποιό είναι το καλό, που έκανε το «ελληνοκεντρικό κίνημα», -παρόμοια μ’ αυτό που συνεχίζουν τα άλλα φρόκαλα σήμερα- το οποίο φλόμωσε κυριολεκτικά την Ελλάδα, μέχρι και το πιό μικρό χωριό, με μαλακίες περί Ιχώρος, θεϊκής κλπ. προέλευσης, με μπέβατρα, σνδροκατωμέδιους, ψείριους, πελειάντιους, έλ, κουνέλ και χίλια δυό άλλα σκατά ;; παραμυθιάζοντας και αποβλακώνοντας τον γελαδολαό ότι, κάτι το σπουδαίο και ιδιαίτερο είναι, έτσι που, κυριολεκτικά, έφτασαν στο σημείο να κάψουν ολοσχερώς δυό ολόκληρες γενιές, βυθίζοντάς μας και οδηγώντας μας στην κατάντια και την κακομοιριά της σύγχρονης πιθηκογελαδιστανίας ;;

 

 

…βλακεία ή υπηρέτηση άλλου σκοπού ;;

Τώρα, όλοι αυτοί που επιμένουν, να σας πασάρουν συνεχώς τα παραπάνω … τι εξυπηρετούν, και ποιόν σκοπό επιτελούν, σκεφτήκατε ποτέ ;; … αφού είναι διαχρονικά ξεκάθαρο, αλλά και τελευταία, από όλο το πανηγύρι που έστησε, και αυτά που επέφερε, το «ελληνοκεντρικό» υποτίθεται κίνημα, και που είχε αποτέλεσμα να κάψει, δυό ολόκληρες σύγχρονες γενιές, βουλιάζοντας την Ελλάδα, κάτω και από τον πάτο του βόθρου ;;

Απολύτως τίποτα, τίποτα καλό και επιβοηθητικό !!

Εγώ είμαι λάθος λοιπόν … ή ΌΛΟΙ αυτοί, που συνεχίζουν να παραμυθιάζουν τον λαόν μας, αποβλακώνοντας τον, όλο και περισσότερο ;;

 

Αντιθέτως … «άαααλλος» φαίνεται να είναι ο σκοπός τους !! … ή έστω στην καλύτερη των περιπτώσεων, είναι και οι ίδιοι, απλά καμένοι, από το παραπάνω αναφερθέν κίνημα, και με κεκτημένη πλέον ταχύτητα, συνεχίζουν να γυρνούν τον ίδιο βρώμικο τροχό, έστω και χωρίς να έχουν επίγνωση και ν’ αντιλαμβάνονται το τι κάνουν … παραμένοντας όμως το ίδιο επιζήμιοι και επικίνδυνοι, όπως και κάθε άλλος, ενάντιος και εχθρός στην Ελλάδα και τους Έλληνες !! … όμως, εγώ, δεν πείθομαι εύκολα, ότι είναι όντως, τόσο βλάκες … αλλά επιμένω, να λέω, ότι κάποιον «άαααλλον» σκοπό εξυπηρετούν, καθώς :

  • η αποκοίμιση, με την μείωση ή την εξάλειψη του βάρους των πεπραγμένων, των όσων έχει κάνει,
  • η αποβλάκωση, με το να του περνάνε ότι είναι κάτι το ιδιαίτερο, και σπουδαίο,
  • ότι, άλλοι είναι που φταίνε, και όχι αυτός,
  • ότι, κάποιοι θα τον σώσουν, χωρίς αυτός να κινηθεί … ότι … ότι …

Τούτα, έχουν ως αποτέλεσμα, ο Ελληνικός λαός, να οδηγείται ως πρόβατον επί σφαγή, αφού η απάθεια και η αδράνειά του, επιτρέπουν στους «άλλους», να αλλοιώνουν κάθε τι, να δηώνουν, να καταπατούν και να καπηλεύονται τα πάντα, προωθώντας τα σχέδιά τους, και στήνοντας το σκηνικό, με όλα εκείνα τα απαραίτητα στοιχεία, που θα τους επιτρέψουν, αργά ή γρήγορα, να απαλείψουν οριστικά το Ελληνικό στοιχείο, φέρνοντας εις πέρας, επιτυχώς δι’ αυτούς, τον διαχρονικό πόλεμο εναντίον μας.

 

Το πρόβλημα και την βλάβη που προκαλούν, όλοι αυτοί -συνειδητά ή ασυνείδητα- με το να δικαιολογούν, τον λαό  κλπ. κλπ., (μαζί με τους διεθνιστές, δικαιωματιστές, πολυπολιτισμικάκηδες, αλληλέγγυους, κουκουδιαρέους και λοιπά σκατά), τους καθιστά ώς έναν από τους μεγαλύτερους και πιό επικίνδυνους εχθρούς του Έθνους, που εκ των ένδων ορμώμενοι και ως εκ τούτου ευκολότερα δρώντες, αλλά και δυσκολότερα διακρινόμενοι- αμβλύνοντάς του και του διασπώντας του την προσοχή, αλλοιώνοντάς του την κρίση και την Λογική, τον αποβλακώνουν και τον αποκοιμίζουν … οδηγώντας τον, έρμαιο, πλέον, στα χέρια των εχθρών του.

 

Οι εχθροί μας, ακόμη και οι προδότες … την δουλειά τους κάνουν -αυτήν που πρέπει ή που επέλεξαν- … εμείς όμως, με όλα αυτά, που ανέφερα προηγουμένως καθώς και παραπάνω, αλλά και τα χιλιάδες άλλα, που δεν είναι δυνατόν να εκτεθούν και ν’ απαριθμηθούν, εδώ … διάολε … ποιά δουλειά μας κάνουμε ;;

 

 

…δυστυχώς αυτοί είμαστε

Ψάχνοντας να βρούμε, άλλους, για να τους φορτώσουμε όλα τα στραβά, την δικήν μας αβελτηρία, την δικήν μας αδράνεια, ηλιθιότητα και βλακεία … ψάχνοντας να βρούμε εχθρούς -δεν λέω ότι δεν υπάρχουν … υπάρχουν και πολλοί μάλιστα-  για να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα, αλλά ποτέ για να αποδώσουμε ευθύνες σε ‘μάς τους ίδιους … και πάντα γλείφοντας, έρποντας και με τα κέρατά μας, περιμένοντας τον άλλον, τον γείτονα, τον μαλάκα να τα κάνει αυτός, να βγάλει το φίδι από την τρύπα, και ‘μείς να τα βρούμε έτοιμα, περιμένοντας κι απαιτώντας να ψωφήσει η γίδα του γείτονα, αλλά όχι να πάρουμε και ΄μείς μία, αλλά ικανοί ακόμη και να διαβάλουμε, να συκοφαντήσουμε, να σκοτώσουμε ίσως τον άλλον, χωρίς να μας έχει βλάψει στο ελάχιστο, μήποτε και να μας έχει ευεργετήσει, επειδή απλά και μόνο μας δείχνει την δικήν μας κατάντια, την δικήν μας μικρότητα και υστέρηση … [[θυμηθείτε την περίπτωση εξοστρακισμού του Αριστείδη]] … δυστυχώς παίδες … έτσι κατήντησε, αυτός είναι -εδώ και τώρα (σήμερα), αλλά και πρίν πολλές χιλιετίες στο παρελθόν- ο λαός μας, στο μεγαλύτερο μέρος του, αν όχι στο σύνολό του !!

Αλλά διάολε … αυτό είναι που θέλετε ;;

 

 

…εάν χαλάς την σούπα – πληρώνεις το αντίτιμο

Αυτήν … την κατρακύλα … προσπαθούμε (με παντοίους τρόπους), ξανά και ξανά, στο διάβα του χρόνου, να σταματήσουμε !! … και αυτό το πληρώσαμε και το πληρώνουμε, πολύ μα πολύ ακριβά !! … και δεν μιλάω για την διαστρέβλωση, των λεγομένων μας και τις φραστικές επιθέσεις, από κάποιους φιόγκους … μιλάω για όλα εκείνα που κάνει το «Σύστημα», και το «σύστημα», εναντίον μας, για όλα εκείνα, που έβαζε και βάζει τα χάπατα-πιόνια του, να κάνουν … και δεν αναφέρομαι σε μένα (εγώ … ένας μικρός … ασήμαντος ίσως κρίκος … είμαι σ’ αυτό) μιλάω για το κυνήγι των μεγαθηρίων … ιδέ … Σωκράτης, Πρωταγόρας, Αισχύλος, Πλάτωνας, Αριστοτέλης κλπ. κλπ. Μιλτιάδης, Θεμιστοκλής, Πύρρος, Νικηταράς, Πλαπούτας, Κολοκοτρώνης αλλά και Καποδίστριας … έτσι για να αναφέρω ενδεικτικά, και μόνον, μερικούς, … τους οποίους διέβαλε, κυνήγησε ή σκότωσε-δολοφόνησε, επειδή του χαλάγανε την σούπα.

 

Βέβαια, η αντίδραση «του Συστήματος & του συστήματος» στην όποια «διαταραχή» εμφανίζεται, είναι καλώς γνωστή και αναμενόμενη, καθώς ουδέποτε και με τίποτε δεν θέλει κάτι να τρέξει έξω από τις νόρμες του, οπότε κατευθείαν υπάρχει η ενεργοποίηση των «πιονιών» του, για ενεργειακές και φυσικές επιθέσεις, με σκοπό την επαναφορά και αποκατάσταση της ενδεδειγμένης ροής, οπότε, όσοι και όσα, προκαλούν «διαταραχές», όπως ας πούμε η προσπάθεια σκεπτοεκκίνησης, λελογικής ανάδρασης και αφύπνισης, υφίστανται την αντίδραση «του Συστήματος & του συστήματος», πληρώνοντας το αντίτιμο της προσπαθείας και του τολμήματός των, άλλοτε με άμεση και ευθεία, και άλλοτε με υπόγεια και ύπουλη, διά του πλαγίου, επίθεση … διαστρεβλώνοντας τα πάντα, ακόμη και τα πιό οφθαλμοφανή, προσπαθώντας να σε εμφανίσουν φαιδρό, γραφικό και αναξιόπιστο, διαβάλλοντάς σε και απαξιώνοντάς σε, αποκόπτοντάς σου ταυτόχρονα την επαφή και την διασύνδεσή σου με όλα τα μέσα και τους πόρους.

Σταματάω εδώ … γιατί δεν νομίζω ότι έχει νόημα, ν’ αναφερθώ σε όλους τους τύπους και τρόπους επίθεσης που χρησιμοποιεί «το Σύστημα & το σύστημα», προσπαθώντας να συνετίσει, ν’ απαξιώσει ή και ν’ αδρανοποιήσει, όσους παρεμβαίνουν, αλλοιώνοντας την σχεδιασμένη ροήν του.

 

 

…το μεγάλο μας πρόβλημα – η σκοτεινή επίθεση

Θ΄ αναφερθώ μόνο σ’ έναν, τρόπος ενεργειακής επίθεσης [[που ανέφερα μεν σε σχολιασμούς, αλλά λίγοι ή κανένας, δεν πρόσεξε]] και είναι η ΑΛΛΟΙΩΣΗ της Αντίληψης, της Συνείδησης και της Πραγματικότητος, με το άπλωμα Πέπλου, ενός Πέπλου που αλλοιώνει ή και εξαφανίζει ολότελα από την όραση, την μνήμη ή την κατανόηση, διάφορα πράγματα, τα οποία αν και μπροστά στα μάτια μας, δεν τα βλέπουμε κάν, ή τα εκλαμβάνουμε τελείως διαφορετικά και αλλοιωμένα, απ’ ότι στην πραγματικότητα είναι – πράγμα που δυστυχώς είδαμε πολλάκις να συμβαίνει, όχι μόνο έξω, αλλά και εδώ, στο εν λόγω μπλόγκι, όπου κάποιοι είχαν περάσει στο ντούκου και δεν είχαν συνειδητά αντιληφθεί κάτι που όμως είχαν έρθει σ’ επαφή ή είχαν διαβάσει … ή τέλος, το εξέλαβαν τελείως διαφορετικά απ’ ότι ήταν, αν και ήταν πλήρως και απόλυτα ξεκάθαρο και επ’ ουδενί επιδεχόταν παρερμηνείες … σ’ αυτό «το ΠΕΠΛΟ ΑΛΛΟΙΩΣΗΣ Αντίληψης, Συνείδησης και Πραγματικότητας» [[ ίσως, εσείς, να το ονομάζατε, έτσι, όπως το είπε ο Εργολάβος, εκεί στο σχόλιό του, στην ανάρτηση ‘‘Η Ροή των Σχεδίων’’ ]], είναι που χρειάζεται να δώσετε μεγάλη προσοχή, και σημασία, και να το παλέψετε με κάθε τρόπο και δύναμη, καθώς είναι ένα, από τα κύρια μέσα Αλλοίωσης της Πραγματικότητας, που έπεφτε και πέφτει, χιλιετίες τώρα, βαρύ, πάνω στον Λαό μαςκαι το οποίο είναι υπεύθυνο, για το ότι ξεστρατίσαμε από τα καθορισμένα πλαίσια και κανόνες, με αποτέλεσμα να βυθιστούμε στον βούρκο, και να επακολουθήσει και να γίνει ότι έγινε … της πουτάνας το κάγκελο δηλαδή- … αλλά πέφτει επίσης και επάνω σε κάποιους, που νομίζουν, και θέλουν να κάνουν τον «ξύπνιο», ενώ βρίσκονται σε στάδιο αλλοιωμένης συνείδησης … χωρίς να το έχουν πάρει είδηση.

 

= = / / = =