Τον νού σας ‘‘ρεμάλια’’ !! 

… τον νού σας !!

εκλογοβωμολοχίας το ανάγνωσμα …

 

Παλαιός

 

έτσι … για να μπέκετε στο πνέμα

Σε καμμιά 15αριά μέρες … λέει … έτσι λέει !! … τα γ-ελαδοζωντόβολα θα κληθούν να επιλέξουν τις τσατσάδες τους !! … έεεπ ένα ένα … τους νταβατζήδες αργότερως !! 

Τι δεν το καταλάβατε ;; … μα καλοί μου άντρωποι (όσοι δεν το καταλάβατε) … για τας αυτο-γδιοικητικάς και μπεριφερειακάς εκλογοπορδάς κατά πρώτον και τας δευρω-βολευτικάς κατά δεύτερον ομιλούμε, όπου θα κληθούν λέει τα Ζά, να επιλέξουν τους νέους (με σαράντα δυό μασέλες χάφτοντες) … προυχοντοκοτζαμπάσηδες!! … ναι ρε … έτσι λέει !! … και μην έχουμε πάλι κάνα κοπρίτη που πεταχτεί και ‘πεί ότι βρίζω τα Ζά … γιατί καλοί μου άντρωποι (καλά τώρα σχήμα ελόγου είν’ εντούτο) τότε θα τα ‘βριζα αν δεν τα ‘λεγα Ζά … αλλά όμως όπως βλέπετε, εγώ δεν κάνω τέτοιες «ατιμίες».

Βέβαια τα κακόμοιρα, σαν Ζά που είναι, δεν καταλαβαίνουν και πολλά (τι πολλά … δηλαδή … τίποτις !!) και είναι και ‘κείνοι οι άλλοι (άντε να μην τους ‘πώ τώρανες κάνα κοσμητικό και γένουμε μπίλιες) που τους ρίχνουν μπούχικο σανό και τους βάνουν ιδέες … και τα καψερά την καταβρίσκουν να τον μασάνε !! … τί να μασάνε … αφού αμάσητο τον χάφτουνε !! … λες μπας και δεν προκάμουνε … και τους τον πάρουνε !!

Αλλά όλα κι όλα όμως … του στραβού (των στραβών καλύτερα) το δίκιο να το λέμε … σκούζουν !! … δεν σκούζουν τα σκασμένα ;; … σκούζουν … πως δεν σκούζουν … συνήθειο το’ χουνε !! [[ … έ είπαμε του στραβού/ων το γ-δίκιο … να το λέμε !! ]] … άσχετο βέβαια αν δεν ξέρουν γιατί σκούζουν, ή σκούζουν … κατόπιν εορτής !! … άμα τα τσούξει !! είναι βλέπετε και ‘κείνοι οι άλλοι που τους ρίχνουν το «φιστικάκι» άγαρμπα- (αλλά όμως δεν έχει σημασία … σκούζουν !! ) … αλλά και ξανά μανά τα γ-ίδια κάνουν !! … έε μετά έχω και σας να στραβομουτσουνιάζετε που τα λέω ΖΑ … έεε μα πώς διάολο θέτε να τα ‘πώ ;;

Και δεν το κάμνουν μιά … δεν το κάμνουν δυό … αλλά σαν να το συνήθισαν και το ζητάει ο κώλος τους … και κάθε φορά το θέλουν και χοντρύτερο … το αγγούριον !! … δεν μένουν κάν στα καροτάκια και τ’ άλλα ψιλοζαρζαβατικά … κολλήσανε βλέπετε εκείνο το ‘‘αν κάνεις κάτι … να το κάνεις … σωστά !!’’ … κι έτσι που πάνε … δεν τα βλέπω καλά τα τηλεγραφόξυλα … όπου νά ‘ναι έρχεται η σειρά τους !!

Τα ‘φάγαν μιά … αλλά που μυαλό … θέλαν κι άλλο … απ’ το καλό !! … γι΄ αυτό φέρανε νταούλια, στήσανε χορό, κάνανε σουλάτσο και δείξανε  … πό… πό-οο !! για να καλέσουνε το όπου γής κοπριτοκιτσαριό να ‘ρθεί και να βάλει … ένα «χέρι» ένα «πόδι» κι άμα θές και «καλαπόδι» ότι κι όπως του βρίσκεται του καθενός (αλλαχουακμπαρικώς) κι ευαρεστείται για να τους διευρύνει τας (εμπρόσθιας τ’ οπίσθιας) οπάς !! μήποτε και η «τρόμπα» κάμνει το θάμα της … πάρουν αέρα … κι ανέβουνε … ψηλά !!

 

στα  … ‘πάνω … εκεί ‘πάνω

Ψωφήξανε μπουσταρογλέους όχι μόνο μιά, αλλά θέλανε και επανάληψη … έτσι για να το φχαριστηθούν και να ‘μπεδώσουνε για τα καλά … και πλακώσανε τα πράντια, τα κεμαλοσερμπέτια, οι δωρεές για μνηρμνία και σκαφτόματα κι αλλαξοκωλιές μ’ άλλες πουστρεύουσες … και κουνήσανε την αχλαδιά, γυαλίσανε το μπόμολο, λαδώσαν το χωνί, τρίψαν το σγ-γατί κι αφού τους μάθανε πολλοί και γέναν λέει πλέον ‘‘ξακουστοί’’ … το γυρίσαν … και γένανε … μπορντέλο !!

Ώ του ‘‘μέγα’’ μπόλις ξακουστή … άλλο μπορντέλο δεν μπορεί με σένα πιά να παραβγεί !!

 

…και στα παρα-σ-κατω(ό)

Δεν θέλανε καρότα, δεν θέλαν’ μελιτζάνες … θέλαν’ κάτι πιό βαρύ … θέλανε συ-καμινιές … να γένουνε αμπαγκλαντές !! … και φέρανε μπαχυστανιές, αφραγντανιές κι την απ’ όπου γής γκυφτιά την απλώσανε να λιάζεται σ’ άλση, μπετζοντρόμια, σοκάκια και στενά, να ν-ουρεί και να κοπρεί οπού ευρεί, και ευθύς της καφρογελαδογρεκίας η πορνεύουτζα εγένηκε ευκλεοσκατής ομοιάζουσα τε ασορτί ουχί με των μπωλητικώνε μόνο το χεσμένο το βρακί, μα μ’ όλης της στα τέσσερα πολλωδιευρυμένης «καθ-έδρας» των στοών και ομιλολεσχών τες αψηλής τες κενωνίας.

 

…ρε το τραβάει λέμε ο κ@λ@ς σας 

Δεν σας έφταναν αυτοί που φροντίζουν να σας έχουν ανοιχτά κι ελαστικά τα βάρδουλα, θέλατε και κάποιον/α να φροντίσει το πνιξοψησιμό σας … τέτοια γαϊ-ντουρου-γιά πιά !! … γι’ αυτό λέω … δεν παίζεστε με τίποτε … είσαστε απλά … άμ-παιχτοι !!

 

…και η του γείτονος … μεγαθυμία

Ώ της καυλοπρωκτίας τε μουνολειχοτριβίας, μπούτζας τε ζαρζαβατικών τε τριβίων, χρείαν έχοντα αγαπητά μοι της πορνεύουτζας και των λοιπών μπορνείων ζωντόβολα, χαρείτε λέγω σας χαράν υπερμεγάλην, διό κι ο πολυχρονεμένος σουλτάν εφέντης αρτογιάν απυσχέθει στο πσοριασμένο χατζαροβραίϊκο ερπετό όπως με πολλάς υπέρ του δέοντος ορδάς αλλά και πορδάς, τροφοδοτήσει τας Μιζοκαλοργανωμένας άμποτε και κοπτομένας περί της δυστυχίας των μεταναστευόντων διπόδων, μαφίας, με πληθώρα φρέσκων και άρτι αφιχθέντων κρεάτων, όπως όλοι σας εθελουσίως τε ακουσίως γευθείτε χαρά τε διεύρυνση στα σκέλια σας … επιτέλους … αι δεήσεις σας εισακούσθησαν !! … άδετε λοιπόν, πολυχρονείτε και υμνείτε άπαντες τους φροντίζοντάς σας !! … έχετε τώρα την χαβούζα σας … κι είναι ολοδική σας και δική τους !!! … οοολέ !!!!!

 

…όρσετε το λοιπόν … για να μην …

Αλλά πώς να το ‘πώ … εσείς δεν παίζεστε όταν τα θέλετε τα θέλετε ΌΛΑ … κι αφού τα θέλατε τα … πήρατε !! … αξίζετε όχι απλά ένα αλλά πολλά παράσημα … των ανοιχτών παλαμοπατουσών !! … όρσετε να μην σας τα χρωστάω !!

 

…τον νού σας … αν σας το πάρουν είστε άξιοι της …

Τον νού σας «ρεμάλια» … τον νού σας !! … κρατηθείτε καλά στο βάθρο … και μην σας ‘πώ ότι πρέπει ν’ ανέβετε κι άλλο … αλλά εσείς είστε νοητάκια … το ξέρετε και μόνοι σας … και ποτέ δεν θα περιμένατε κάποιον άλλον να σας το υποδείξει … έτσι ;;;

 

…λοιπόν

Αυτά τα τερπνά φροντίσατε και κάνατε (εντοπίως) τω παρελθόντι … και τώρα ετοιμάζεστε να …..

 

αλλά … ποίος και περί ποίου ο λόγος ;;

Σε ένα 15ήμερο λέει το γ-ελαδοπόπολο θα ψηφήξει να βγάνει φρέσκους (καλά τώρα … μην το παίρνετε και τοις μετρητοίς) μπορεί και μπαγιάτικους, δημαρχέσ(τ)ους/δημαρχέσ(τ)ες και περιφερειχέστους και περιφερειχέστες ή όπως κατά το νεομπωλητικώς ορθότερον δημαρχεύτριες, περιφερειεύτριες αλλά και ευρωβολεύτριες κάτι σαν να πούμε «χορεύτριες» κλπ. αργά τε πώς παλεύοντάς το όλο και κάτι μαθαίνουμε … αλλά που θα πάει στο τέλος μπορεί να ξεχάσουμε και ότι ξέρουμε … αριστεροσφυριζοκουκουέδικος λογισμός είν’ αυτός.

 

στα μικρά … και ξέμπαρκα

Καλά τώρα δεν το συζητάω εκεί στα χουριά και τις μικρομπολιτίες στα αυτοδιοικητικά όλοι θα ψωφήξουν τα γνωστά … τον συμπέθερο του μπατζανάκη, τον κουμπάρο του ξαδέρφου της γκόμενας και την κολλητής της συννυφάδας του γαμιά της κουμπάρας … μην το συζητάμε καν, εδώ το πράμα είναι ενδογαμικές αλλαξοκωλιές και παρτούζες … απλά για να αρπάξουν τα μπικικίνια από το προεδριλίκι και το δημαρχιλίκι, αλλά και τις μεταξύ τους μοιραζόμενες μικρομίζες και αρπαχτές …κάτι σαν «άσε να τ’ αρπάξουμε ‘μείς και ποιός χέζει τα έργα και τα πάρεργα».

 

στα άστε(ργ)α και στα μπορντέλια

Στα μεγαλύτερα όμως άστε(γ)α όπου το συγγενολόϊ δεν κάμνει πιά κουμάντο και που πλέον έχει φορτωθεί το πράμα από χαλβαναριά και αφροασιατοπιθήκια, που ειρήσθω εν παρόδω το σφυριζογκουβέρνο όλους εδαύτους τους έχει λέει ελληνοποιήσει χαρίζοντας ιθαγένεια … ναί … ναί … ιθαγένεια … όπου τον κάθε ξεκούμπωτον τον έκανε φυλετικά έλληνα … όχι υπήκοο έστω του γελαδικού προτεκτοράτου αλλά ιθαγενή, του χάρισε δηλαδή εθνικότητα … αμέ τί !! … όχι παίζουμε !! … και μετά αναρωτιόμαστε αν θα λωλαθούμε !! … μα μανάριαμ’ την έχουμε ήδη ψωνίξει και απλά δεν το πήραμε είδηση !! … δεν βρέθηκε βλέπεις και κανάς καλός άθρωπος να μας το ‘πεί … και ‘μείς εκεί ακόμη χάσκουμε !!

Να τις προάλλες βγήκε ο καρατζατέτοιος λέει και είπε ότι τα σφυριζοχάτσολα ούτε λίγους ούτε πολλούς σιακάπου εκεί στις 850χιλιάδες τους δώκανε ιθαγένεια … και τους κάμανε αναντάμ παπαντάμ έλληνες … τώρα άν κάποιους από μας τον κάμανε μπουζουμπουριανό ή κογκολέζο τι να σας ‘πώ … περιμένουμε και η νεκροψία θα μας το δείξει !!

Και επειντί «σίπρα ντίνει επιντόματος και κοράφιος … ηγκώ ψηφίξει τσιόπρα» … και τα φρόκαλα που θα τους υποδείξουν οι σφυριζόπορδοι !! 

…δεν σας παίρνει το λοιπόν να την κάμετε λούφα ούτε παραλλαγή !! … εκτός πιά και το ζητάει ο κώλος σας … κι αυτό θέλετε !!

Θα μου ‘πείτε βέβαια ότι εσείς δεν έχετε ανάγκη τα πιθήκια να διαμορφώσουν αποτέλεσμα, το κάμνετε και μοναχοί σας !! … να ας πούμε … μπουστάρηδες, συκαμίνηδες, ψιψινάκηδες και άλλα ψώνια βγάζατε ανέκαθεν, και φτάσατε να έχετε πλέον, αθήνα και θεσσαλονίκη ως τα μεγαλύτερα μπορτνέλια παγκοσμίως … ανώτερα χ-αμπούργκου, καλκούτας, βεγγάζης και άλλων αποανατολίτικων μπορντέλων.

Αντί λοιπόν να σκούζετε που οι πόλεις σας γίνανε μπορντέλα, στέκια πρεζοδιακίνησης και μαϊμουδικών προϊόντων και δεν τολμάτε να κυκλοφορήσετε από τα πιθήκια και τους μπαχαλοαντιφάδες, αφού επιπλέον σας σιδερώνουν, σας κερνάνε «φιστικάκι» και σας σφάζουν σαν κοτόπουλα μέσα στα ίδια τα σπίτια σας, καλό θα ήταν (εδώ γελάμε … αφού αν είχατε μυαλό …να, τόσο δά … κουκούτσι …) θ’ αφήνατε στην άκρη τις μαλακίες και να σηκωνόσαστε να πάτε να ψηφίσετε τον πιό ακροδεξιό υποψήφιο που βάζει υποψηφιότητα (και αυτό όχι γιατί τους έχω σε καμμιά υπόληψη … αλλά επειδή κατά βάσην είναι ενάντιοι στην μπαχαλοποίηση και πολυπολιτισμικότητα … αλλιώς κατά τ’ άλλα τα ίδια σκατά είναι ), μάλλον πολύ καλύτερα κάποιον ξεκάθαρα δηλωμένον ενάντια στην μετανάστευση και την μπαχαλοποίηση [[και μάλιστα να του ξεκαθαρίσετε ότι έτσι και τα γυρίσει … αυτός και η οικογένειά του θα φάνε … θα φάνε καλά … πολύ καλά !! ]] … αν λοιπόν δεν θέλετε ο κώλος σας να καταντήσει τραπεζικό ΑΤΜ, ο λαιμός σας τρόπαιο και χατζαροδοκιμαστήριο κάποιου αλλαχουακμπάρη και το όποιο φράγκο έχετε για τα χρειαζούμενα του μήνα να βγάλει φτερά και να γίνει πετούμενο … ξεκουμπιστείτε να πάτε να ψηφήσετε !!

Δεν ξέρω και δεν έχω να σας προτείνω συγκεκριμένα κάποιον … άλλωστε όλοι αυτοί που προβάλλονται από τα διάφορα σ-κόμματα και τα μου-μου-έ (έξη και ξερός) είναι φρούτα περι-οπής … και τα γραμμάτια των κομμάτων και των στοών τους θα προωθήσουν [[ κοινώς μπουρδελοποίηση και διάλυση των πάντων ]] αφού όλα τα κόμματα μηδενός εξαιρουμένου, δεν μιλάμε γι’ αυτά που δεν τα ξέρει ούτε η μάνα τους … (με τους τρείς και τον κούκο), αλλά για όλα εκείνα τα γνωστά, μικρά ή μεγάλα. Γι’ αυτό σας λέω, βρείτε κάποιον άκρα δεξιό όσο δεν πάει άλλο, αφού κατά βάσην είναι ενάντιοι στην μετανάστευση και την μπουρδελοποίηση ή κάποιον άλλον ξεκάθαρα εθνοπατριώτη ή τέλος πάντων κάποιον που να είναι ξεκάθαρα δηλωμένος ενάντια σ’ αυτά και ψηφίστε τον, αλλά και παρακινήστε όποιον ξέρετε και δεν ξέρετε (ακόμα και τους πεθαμένους να σηκώσετε … τι δηλαδή ψώφησαν και τέρμα ;; … δεν έχουν πλέον υποχρεώσεις ;; … γιατί τότε αν το ρέμα πάρει τον τάφο τους, και τους πάει βόλτα να ‘δούν τα ψαρικά … να το βουλώσουν και να μην σκούζουν !!) να σηκωθεί να πάει να τον ψηφίσει !! … είπαμε αν δεν θέλετε η πόλη σας να καταντήσει χαβούζα,  αλλά και ακόμα χειρότερα, όπως έχει καταντήσει μεγάλο μέρος της Αθήνας.

 

για περιφερειχέστ-ους/ριες

Παρόμοια πρέπει να πράξετε και για τους περιφερειάρχες … αν και εδώ είναι πιό δύσκολα τα πράγματα, αφού κατά βάσην δεν προβάλλονται (συγγνώμη αν κάνω λάθος … την σΤΟΥ-ΒΟΥ δεν την δουλεύω) ανεξάρτητοι υποψήφιοι, αλλά μόνο απόλυτα δεμένοι με κόμματα και συντεχνίες … τι να σας ‘πώ … πράξτε το καλύτερο που μπορείτε για να μην έχετε αργότερα την τύχη που είχε η Μάντρα και το Μάτι … διότι τα εξ υστέρων σκουξίματα και δάκρυα δεν οφελούν … αν θέλετε γαϊντούρουδες και λοιπούς τότε να είστε και έτοιμοι για Μάντρες, Μάτι-α και άλλα παρόμοια τερπνά… Κόρινθος, Μυτιλήνη, κλπ. κλπ.

Όπως και να το δούμε όμως, αν θέλουμε τις πόλεις, κωμοπόλεις  και τα χωριά μας να μην είναι πολυπολιτισμικές χαβούζες, αλλά ασφαλή μέρη για μας, την οικογένεια και τα παιδιά μας, πρέπει να ξεπεράσουμε τα σύνδρομα της κομματομπουστρίλας και του νεοδικαιωματομπωλητικώς «ορθού» και να κάνουμε στην άκρη όλα τα σούργελα, εκείνα που θέλουν τα πάντα μπορντέλο, με πράντια κι αλλαξοκωλιές, με ρουφήγματα και δοκιμές, που τα βρήκαν ωραία και τους άρεσαν και από τότενες ‘μείναν ενεοί στην θύμησή τους !!

 

γεβροκυνοβόλια με οβρωβολευτές & οβρωβολεύτριες

Πολλά … πάρα πολλά τα λεφτά παπ-Άρη !!

Μόνο για δαύτα κόφτονται … μόνο για δαύτα … ούλοι τους !! … γιατί μην μου πείτε ότι όλα τα σούργελα που στείλατε εκεί (να τρώνε με δέκα μασέλες) κάνανε κάτι για την Ελλάδα τόσα χρόνια … δέκα και στο χέρι λέει και άλλα δέκα από διάφορα άλλα, παραστάσεις, παιδιά, σκυλιά, γατιά και μπορντέλα, αλλά και άλλη μια εικοσάρα για τους υμέτερους (που δεν τους τα δίνουν όλα αλλά και πολλάκις υπάρχουν μόνο στα χαρτιά) βάλτε και τα υποδέλοιπα από τα Λόμπια, τις πολυεθνικές και τους Σόρηδες, φτάνουν αισίως την πενηντάρα και βάλε τον μήνα … αφήστε δε αν επιτροπιαστούνε σαν τον Φόν Μήτσιο και την «εδώ το Φόλι της απηρεσίας» … όπου εκτός των όσων χλαπακιάζουν μηνιαίως καθ’ όν χρόνο ξύνονται έχουν λαμβάνειν επί 3ετίας και δεκάρικο μηνιαίως … είπαμε και αυτό εκτός των άλλων … αφορολόγητα κορόϊδα … αφορολόγητα !! … οπότε δικαίως μπορούνε να λένε ότι «αυτό είναι ότι καλύτερο θα μπορούσε ποτέ να τους συμβεί» … όχι παίζουμε … χάχά !!

Και ποιούς στέλνουν εκεί μανάριαμ’ ;; … μα αυτούς που ήταν καλά παιδιά … και έχουν εγκριθεί από τις στοές και τις υπηρεσίες … αυτούς έχουν χώσει τα κόμματα στα ε-ουροψηφοδέλτια … και απλά εσείς ωσάν χάνοι, διαλιέγετε … διαλιέγετε ποιοί να τ’ αρπάξουν !!

Τέλος … ακόμη και αν υποθέσουμε ότι όλοι εδαύτοι που θα στείλετε εκεί ήταν καραπατριώτες … ακόμη και τότε πέραν των άλλων (που το οβραιοσκυλοβούλιο δεν έχει ουσιαστική δύναμη) είναι πολύ μικρός ο αριθμός τους ώστε να παίξει μπάλα και να κάνει την διαφορά … οπότε τομόνο που μένει είναι αυτό της αρπαχτής από τα δικά τους παιδιά … τα καλά παιδιά … και μην ακούσω μαλακίες για δήθεν που είναι αλλιώς … για ψάξτε το καλύτερα … για ψάξτε το !!

Οπότε … ένα μένει !! … να στείλετε το μήνυμα !! … Ευρώπη, Μασώνια και Λαμόγια Σκυφτοπολιτικάντηδες … σας πήραμε είδηση … τέρμα τα δίφραγκα … ψηφήστε ΛΕΥΚΟ … και στείλτε τους στον διάολο !!

 

γ-ελαδικό (σ)κυλοβόλιο

Τα ‘χουμε ‘πεί και ξαναματαπεί …ΌΛΟΣ ο μπωλητικός συρφετός είναι πιόνια εχθρικών κέντρων, είτε ως γλείφτουλα γιουσουφάκια στα τέσσερα, κουμάσια που εκτός από τον κώλο τους, τους πάντες και τα πάντα, έχουν βάλει πρός πώληση και την ίδια την μάνα τους, προδοτικά τσόλια, πεμπτοφαλαγγίτικα σκουλήκια και λοιπή χαβούζα και βόρβορος είναι όλοι εδαύτοι.

Τι διάολο … διακόσια χρόνια τώρα … αλλά και τα τελευταία 45 εσείς κοιμόσαστε (γιά τακιμιάσατε και τα ‘χετε κάνει πλακάκια) και δεν πήρατε ακόμα είδηση ;; Τόσο μα τόσο Ζωντόβολα είσαστε που δεν βλέπετε ότι όλοι τους δρούν πάντα σε αγαστή συνεργασία πασάροντας ο ένας την μπάλα στον άλλον, και φτού ξανά μανά απ’ την αρχή … δεν βλέπετε τον ρόλο που παίζουν τα γνωστά ακρο-δεκανίκια ;;

Βαριέμαι να γράφω ξανά και ξανά τα ίδια … έτσι κι αλλιώς χαμένος κόπος θα είναι αν δεν αποφασίσετε ν’ ανοίξετε επιτέλους τα στραβά σας … αν δεν θελήσετε να ‘δείτε και ν’ ακούσετε !!

Η πιό πλουτοδοτημένη χώρα του κόσμου … κι αφήσατε και την κατάντησαν ράκος και μπορντέλο … ένας τόπος όπου όλοι θα μπορούσαν να ζούνε σαν σεΐχηδες, ένα σωρό κόσμος να αγωνιά πώς θα βγάλει τον μήνα, αν θα έχει σπίτι να μείνει ή θ’ αγναντεύει τ’ αστέρια και θα τσακώνεται με σκύλους και γάτες για να βρεί κάτι να φάει απ’ τα σκουπίδια !! …πάτε καλά γαμώ το καντήλι σας ρε Ζωντόβολα ;; … πάτε καλά ;;

Εδώ που αφήσατε και φτάσανε την χώρα … και εκεί που την οδηγούν, δεν υπάρχει φώς και σωτηρία … μόνο ΚΑΤΩ κι ακόμα συνέχεια παραΚΆΤΩ … ο μόνος δρόμος να δούμε ανάπτυξη και σωτηρία είναι όλο το παλιό να πεταχτεί στα σκουπίδια και η χώρα να στηθεί σε καινούργιες βάσεις …γραμμένα τα ‘χω διαβάστε τα !!

Αν όμως εσείς συνεχίσετε να δίνετε βάση και πίστη σε προεκλογικές παροχολογίες που ποτέ δεν θα γίνουν πράξη (άλλωστε τόσα χρόνια το ίδιο παραμύθι λένε και τρώτε) ανακυκλώνοντας τα ίδια ΣΚΑΤΑ σερβιρισμένα σε διαφορετικό πιάτο … τότε σε λίγο όχι μόνο πατρίδα, σπίτι και δουλειά δεν θα έχετε … αλλά απολύτως ΤΙΠΟΤΑ … ούτε το ίδιο σας το τομάρι δεν θα σας ανήκει !!

 

Και η απάντηση στην ερώτηση· … και «τι να κάνουμε ;; »

…σας την έχω ‘πεί !!… αλλά δεν βαριέστε, τόσες μαλακίες κάνω και ‘γω … ας την ξανακάνω κι αυτήν ακόμα μιά φορά … να σας το ματαξαναπώ !!

 

…κόμματα και αποκόμματα

Τα «γνωστά» κόμματα … αυτά δηλαδή που έχουν παίξει ή παίζουν τα μπουρδελοκάναλα … είπαμε … ξεχάστε τα … πουλημένα πιόνια είναι !! … οπότε ούτε ζωγραφιστά … μακριά κι αλάργα !!

Τα μικρά … και πολύ μικρά, αυτά που δεν τα ξέρει ούτε η μάνα τους … ακόμη και αν είναι πατριωτικά καθαρά και όχι γιαλαντζί και λαγοί (που παίζουν παιχνίδια ή που είναι έτοιμα να ξεπουληθούν για μιά όποια καρέκλα) … δυστυχώς ακόμη και αν πιάσουν το απαιτούμενο [ποσοστά να μπούνε στο μπουρδέλο … τίποτε δεν θα μπορέσουν να κάνουν … απλά θα δώσουν χρόνο να ξανα-οργανωθεί το πράγμα σε νέες βάσεις πλάνης και χειραγώγησης … οπότε ξεχάστε τα … καθώς έτσι απλά πετάτε την ψήφο σας.

 

…αποχή

Και με την ΑΠΟΧΗ … τι γίνεται με την αποχή ;;

Και εδώ τζίφος η υπόθεση … καθώς δεν σας βλέπω έτοιμους να φτάσετε το 60% και βάλε ώστε οι εκλογές να είναι άκυρες, αλλιώς δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ αφού θα φτάσει να κυβερνάει ένα ψωφοδεές ποσοστό όπως αυτό με τα τωρινά σούργελα … και αυτό να είστε διατεθειμένοι να το επαναλάβετε ξανά και ξανά !!

 

…άκυρο

ΆΚΥΡΟ ;; 

…εδώ είναι που κυριολεκτικά χέστηκε η φοράδα στ’ αλώνι !! … ρίξατε όσα μπινελίκια θέλατε και δώσατε γέλιο στην εφορευτική επιτροπή … και τι έγινε μ’ αυτό μανάριαμ’ ;; … απλά χάσατε το αραλίκι και το χαμούρεμα των απεχόντων … τόσο σπουδαία καταφέρατε !!

 

…λευκό

ΈΝΑ μένει  !! … σας το έχω ‘πεί τόσες φορές … αλλά άντε μία ακόμα !! 

…έγκυρο ΛΕΥΚΟ !! … όχι κάποια υποδιαστολή που πάει να ψαρέψει ψήφους βλακών ονομάζοντας το υποκομματίδιό τους Λευκό.

Λέγοντας να ψηφήσετε ΛΕΥΚΟ, δεν εννοώ ότι έτσι θα σώσετε, εν τω άμα, την κατάσταση … όχι … κάθε άλλο !! … ακόμη και αν το ποσοστό των Λευκών ανέλθη σε μεγάλο νούμερο … ακόμη και 50 ή 60% … η κατάσταση δεν θα σωθεί δεν θα αλλάξει «ατάκα κι επί τόπου» .

Και τότε … τι σκατά μας λές ;;

Για κουνήστε λίγο την γκλάβα σας … να έρθει στα ίσια … για κουνήστε την !!

Τι δείχνει μανάριαμ’ το ΛΕΥΚΟ ;; … τι δείχνει ;; … Μα απέχθεια και αποστροφή απ’ ΌΛΟ το Πολιτικό Σύστημα !! … αυτό δείχνει !!

Και τι σημαίνει αυτό ;; … πώς θα παίξει μπάλα ;;

Μα μανάριαμ’ δείχνοντας ότι αποστρέφεστε και απεχθάνεστε όλο το πολιτικό σύστημα … ξυπνάτε κι ενεργοποιείτε άλλες καταστάσεις !! … και θα ξεκινήσει η διαδικασία ΑΛΛΑΓΗΣ !!

Διότι εσείς οι ίδιοι λέτε «μα δεν βγαίνει-εμφανίζεται ΈΝΑΣ πατριώτης, ένας Ηγέτης, να σώσει την χώρα;;» … αυτό δεν λέτε ;;

Πώς όμως να εμφανιστεί, εάν και εφ’ όσον εσείς συνεχίζετε να επιβραβεύετε το υπάρχον σύστημα ;; … μήπως απλά θέλετε εκείνος να κάνει τον μαλάκα και εσείς να το παίζετε ωραίοι και «ασφαλείς» τρομάρα σας χωρίς να κινήσετε ούτε το μικρό σας δαχτυλάκι ;;

Αν το πάτε έτσι … χωρίς να κάνετε απολύτως ΤΙΠΟΤΑ … ούτε ακόμη και αυτό το πολύ μικρό … να ρίξετε ΛΕΥΚΟ και να δώσετε ευκαιρία στην Ενέργεια να κινηθεί … τότε θα μείνετε να περιμένετε στον αιώνα τον άπαντα … το αγγούρι όμως δεν θα περιμένει καθόλου στο να σας ξεσκίσει τα βάρδουλα !!

Όμως δεν μιλάμε το να γίνουν απλά οι 30-50χιλιάδες … 100 ή ακόμα και 200 … αυτό δεν κινεί και ούτε εδραιώνει πράγματα !!

Και μετά από πιό όριο μπορεί να κινηθεί η ενέργεια ;; …τι ποσοστό πρέπει να πιάσει ;; 

…έεε πώς να το κάνουμε … θέλει κάποιο νούμερο !! 

…πόσο ;; 

…Μα το είχαμε ‘πεί σε κάποιο σχόλιο, εκεί στους «μαλκάντο» που έγραψε ο Εργολάβος (άντε πάλι σας το μαρτύρησα) !! … για να σας ‘δώ λοιπόν τι θυμάστε … άντε να σας ‘δώ !! … θυμάται κάποιος γιά άδικα τα γράφω ;;

Το πιάσατε ρε φιόγκοι ;; … το πιάσατε ;;

ΆΝ είχατε λέμε μυαλό … τότε αυτό το λίγο, αυτό το μικρό … εκτός από τα μπιθήκια που θα ψηφήξει τσιπροτσίριζα και «τους άλλους που μαζί τα φάγανε» … ΌΛΟΙ εσείς οι υπόλοιποι, θα πρέπει να πάτε και να ψηφίσετε ΛΕΥΚΟ !! … όχι κάτι άλλο … παρά μόνο ΛΕΥΚΟ !!

Βέβαια για τις βολευτικές … έχουμε καιρό … και … θα τα ξαναπούμε !! … αλλά να έτσι μια πρόγευση για να το εμπεδώνετε το πράγμα σιγά σιγά … μην σας έρθει απότομα και τα τινάξετε τα πέταλα … και μετά τι θα κάνουμε χωρίς τα πολυαγαπητά μας ζωντοβολάκια ;; … τι θα κάνουμε ;; … έεε … τι θα κάνουμε ;;

 

Εν κατακλείδι

Σας τα είπα … ξανά !!

Αποφασίστε λοιπόν … τι σκατά θέλετε !! … πόλεις και χώρα όπου θα είστε ασφαλείς και θα έχετε μέλλον … ή θα επιλέξετε να ξαναγίνετε και τοις πράγμασι (εκτός του τύποις) γιουσουφάκια.

 

Είπαμε …

Εγώ σας λέω τα πράγματα όπως τα βλέπω … εάν εσείς αυτά τα βρίσκετε λάθος … κάντε τα δικά σας !! … αλλά μετά μην σκούζετε !!

Και αν απορείτε … γιατί το πήρε και το σήκωσε … μα γιατί τα εν λόγω δεν θα έπρεπε να ήταν κάν θέμα πρός συζήτηση … εάν είχαμε έστω και ένα πολύ μικρό ‘‘κουκούτσι μυαλό’’ στο κεφάλι μας !!

 

= = / / = =