Καληνύχτα Ελλάδα … αν αφήσουμε να…

Το διαβόητο Σύμφωνο χυλοποίησης της ανθρωπότητος
και η απόπειρα οριστικής διάλυσης του Ελληνικού Έθνους

 

γράφει ο Παλαιός

 

Ξεκίνησα να γράφω ένα άρθρο πάνω στα σχέδια, που έπαιξαν και παίζουν, γιά τον πλήρη έλεγχο και υποδούλωση της ανθρωπότητος, και κυρίως γιά την επιχειρηθείσα και επιχειρούμενη οριστική διαγραφή του Ελληνικού Έθνους … καθώς όμως αυτό πλάταινε πολύ, και τραβούσε σε μάκρος, με αποτέλεσμα να μην έχει ορατό τέλος, σε εύλογο χρονικό διάστημα, έτσι που να μπορεί να συμβάλει αφυπνιστικά προσφέροντας την όποια βοήθεια στο κοιμώμενο πόπολο, στο σύντομο διάστημα που απομένει μέχρι την υπογραφή και εφαρμογή του Συμφώνου Μετανάστευσης, έκρινα μη αναγκαία την συνέχειά του … και αντ’ αυτού προτίμησα να σας παρουσιάσω μιά πολύ σύντομη (;) και περιληπτική μεταφορά, μόνο, του τελευταίου μέρους.

 

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ

Η Διασύνδεση

…πίσω στις απαρχές του χρόνου
λα αυτά που βιώνουμε σήμερα, καθώς και αυτά που θα ακολουθήσουν, έχουν τις βάσεις και τον σχεδιασμό τους στο βαθύ παρελθόν, ένα παρελθόν που ανάγεται στις απαρχές του Κόσμου μας.

… το πρόγραμμα και ο σχεδιασμός στον 20ο αιώνα
Μετά τον Μεσαίωνα, τα σχέδια, απλώς επικαιροποιήθηκαν, και ξεκίνησε η Νέα Φάση. Κατά το τέλος του 17ου αιώνα, κρίθηκε αναγκαία μιά διαρκής επικαιροποίηση, όπου και επιταχύνθηκε η ίδρυση των Μυστικών Εταιρειών, της Θεοσοφίας, του Κουμουνισμού, των Σφαιρών Επιρροής κλπ. κλπ. μέχρι που στις αρχές του 20ου αιώνα, το σχέδιο οριστικοποιήθηκε, οπότε και διέρρευσαν τα Πρωτόκολλα, ένα δε μέρος του σχεδίου ανέλαβε να προβάλλει ο Καλλέργης, πράγμα που έκανε μέσω του βιβλίου του «Πρακτικός Ιδεαλισμός», βέβαια ταυτόχρονα πήραν σάρκα και οστά και άλλα επιπλέον μαντριά, όπως τα Λούσις Τραστ, Σαϊεντολογία κλπ. κλπ.

…η νεότερη προσπάθεια επιβολής της ΝΤΠ
Με τον 2ον Π.Π. προσπάθησαν, ανεπιτυχώς όμως, να φέρουν την ΝΤΠ, καθώς αυτός ήταν ο σκοπός του και όχι οι διάφορες μαλακίες που αραδιάζονται, αλλά δεν τα κατάφεραν, λόγω των ματαιώσεων και εμποδίων που δημιούργησε «μιά ομάδα» η οποία γνώριζε το σχέδιο [[και ναί … ο Κανάρης και κάποιοι άλλοι ήταν μέλη αυτής της ομάδας … αλλά αυτά που ειπώθηκαν είναι απλά θολούρα ]] οπότε το σχέδιο έμεινε σχέδιο, και το πράγμα πήρε αναβολή, αλλιώς από το ’40 θα είχαμε ΝΤΠ. Βέβαια η μεταβολή αυτή, που επήλθε, στοίχισε εκατοντάδες εκατομμύρια νεκρούς, λόγω του Διπολισμού που επεβλήθη στην συνέχεια … βέβαια κανείς δεν είναι σε θέση να ‘πεί τι και πόσο θα είχε στοιχίσει, εάν το σχέδιο επετύγχανε.

…τα όργανα γιά την επίτευξη του σκοπού
Με την Λήξη δε του πολέμου, πήραν εμπρός άλλοι σχεδιασμοί, και φάγαμε στην μάπα τον ΟΗΕ, το ΔΝΤ κλπ. κλπ. δυό οργανισμούς που σκοπό έχουν το απόλυτο μάντρωμα της ανθρωπότητος, ο καθένας χρησιμοποιώντας τα δικά του όπλα.

Γνωστό είναι ότι, όπου έχει περάσει το ΔΝΤ, οι χώρες διαλύονται, ξεπουλιούνται τα πάντα και οι πολίτες τους οδηγούνται στην φτώχεια και την εξαθλίωση … και γιά τούτο δεν χρειάζεται να ψάξουμε πολύ, καθώς είμαστε ένα από τα υποκείμενα που δέχτηκαν στην καμπούρα τους την καταστροφική επίθεση του ΔΝΤ … ψάξτε και δείτε ότι όπου πέρασε, έσερνε μαζί του την καταστροφή και την δυστυχία … ας πούμε η Γουατεμάλα είναι ένα ακόμα υποκείμενο του ΔΝΤ, αν κοιτάξετε τους δείκτες θα δείτε ότι η Γουατεμάλα αναπτύσσεται και ευημερεί, όμως κατά παράδοξο τρόπο θα βρείτε επίσης ότι το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού της είναι εξαθλιωμένο και φυτοζωεί, σε απόλυτη ένδεια και φτώχεια !! … τώρα πώς γίνεται μιά χώρα να αναπτύσσεται και να ευημερεί, ενώ οι πολίτες της ψωφάνε στον δρόμο, μάλλον χρειάζεται να εφεύρουμε μιά νέα λογική, λογική τέτοια που να μπορεί να το δικαιολογήσει … επίσης δεν χρειάζεται να ταλαιπωρηθείτε γιά να βρείτε τι πάθανε όσες άλλες χώρες έπεσαν στα νύχια του … απλά περιμένετε λίγο, και θα το απολαύσετε από πρώτο χέρι … στο δικό σας τομάρι.

Γιά τον ΟΗΕ, μα τί να πούμε γιά τον ΟΗΕ ;; … δεν ξέρετε τα κατορθώματά του ;; δέν έχετε ακούσει ότι μέσω της υποτιθέμενης βοήθειας που προσφέρει, μοιράζει Έϊτζ, χλαπακιάζει δεόντως ό,τι προσφέρεται από την ανθρωπότητα στους διαφόρους πληγέντες, ότι μέλη του παίρνουν μέρος σε θεάρεστα έργα, αλλά ποτέ δεν τιμωρούνται … να, σαν τους βιασμούς παιδιών να ‘πούμε, την διακίνηση οργάνων, εμπορίου σαρκός κλπ κλπ.

Αλλά και η υποτιθέμενη διαμεσολάβηση που κάνει, είναι μόνο γιά να καρπώνονται κάποιοι τα ποσά που συνεισφέρουν οι διάφορες χώρες μέλη του και οι όποιοι ιδιώτες, τα δε ψηφίσματά του είναι απόλυτα μεροληπτικά και ποτέ δεν απαιτεί την εφαρμογή τους … Κύπρος, Παλαιστίνη κλπ κλπ.

ΟΗΕ και ΔΝΤ τα δύο μεγαλύτερα όργανα επιβολής της ΝΤΠ.

Αλλά ελπίζω ότι ξέρετε ή τουλάχιστον έχετε πάρει μυρωδιά, ότι περνούν τα πάντα, με ένα πλαστό προσωπείο, γιά το καλό υποτίθεται των Λαών και της ανθρωπότητος … «μανούλες» στην προπαγάνδα !!

 

Μετανάστευση – η δημιουργία ανθρωποχυλού

Ας έλθουμε όμως στο προκείμενο … στο θέμα γιά το οποίο ξεκίνησε αυτή η ανάρτηση – το Σύμφωνο Μετανάστευσης.

Εκεί στο 1950τόσο, σ’ ένα άρθρο του ΟΗΕ πέρασε η υποχρέωση των διαφόρων χωρών, που υπέγραψαν αυτό το άρθρο, να προσφέρουν άσυλο και υποστήριξη στους «πρόσφυγες», αλλά και σε άλλους διωκόμενους και κινδυνεύοντες ανθρώπους.

Το 1992, πέρασαν την Ατζέντα-21, όπου μαζί με όλα τα υπόλοιπα καλούδια, πέρασε και η άμβλυνση του όρου «πρόσφυγας», μεταπίπτοντας σε αυτή του «Μετανάστη», αφού δέθηκε ωραία-ωραία με τα λεγόμενα ανθρώπινα δικαιώματα … δίνοντας έμφαση σ’ αυτό, λές και ήθελαν να ξεχωρίσουν τους ανθρώπους από κάτι άλλο … τι λέ ρε παιδίμ’ … πάει μήπως το μυαλό σας κάπου ;;

Στην συνέχεια μας πέταξαν το παραμύθι με την Κλιματική Αλλαγή, και το συνέδεσαν ωραία και καλά με την αναγκαιότητα της μετανάστευσης … είδατε πώς δένει το γλυκό ;;

Ταυτόχρονα στήσανε και μερικά κοτρώνια στην Γεωργία των αμερικλάνων, προειδοποιώντας μας ότι γιά το καλό της Φύσεως θα πρέπει να ψωφήσουμε, οικειοθελώς θα ήταν το αρμόζον και επιθυμητόν … αλλά επειδή εμείς κωφεύουμε, λένε να μας βοηθήσουν, ώστε να αφήσουμε χώρο στην φύση και στα 500 εκατομμύρια, που κάποιοι κάπου έχουν επιλέξει, γιά την διατήρηση και επιβίωση της ανθρωπότητος.

Βέβαια εγώ, ως μονίμως αδιόρθωτος σκεπτικιστής και αντιδραστικός καθώς είμαι, επιμένω (τι μανία είναι αυτή ρε παιδίμ’ … να μην τρώω τίποτε αμάσητο), και αναρωτιέμαι … καλά ρε ‘σείς, αφού έτσι κι αλλιώς θέλουν να μας ξεκάνουν, τι στο διάολο κόπτονται γιά τους μετανάστες και τους λοιπούς και δεν τους αφήνουν να ψωφήσουν εκεί που βρίσκονται, αλλά τους ταλαιπωρούν βάζοντάς τους να διατρέχουν απ’ άκρη σ’ άκρη την οικουμένη ;; … πάει κάπου το μυαλό σας … έ, κάντε κάτι και ‘σείς, μην τα περιμένετε όλα έτοιμα !!

Και αφού λέει ότι η Φύση ασθενεί, νά ‘σου ρίξανε στο τραπέζι την μαλακία της Νατούρα … τώρα βέβαια ποιός αδειάζει να τους κατούρα, είναι άλλο θέμα !! … και έτσι αφαιρούνται συνεχώς τμήματα από τον άνθρωπο και παραδίδονται στην «Φύση» … έτσι ντέ … να ‘χει κι αυτή την δική της ανάπτυξη … να δείτε πώς την λένε … ά ναί … «αειφόρο», λέει.
(Ψάξτε να βρείτε χάρτες των ηπαπάρα όπου σημειώνονται ευκρινώς όλες οι περιοχές που θα παραδοθούν στο σχέδιο αυτό – έχουν δημοσιευθεί στο Διαδίκτυο … αλλά δεν έχω χρόνο αυτήν την στιγμή να ψάξω να τους βρώ, γιά να σας δώσω τους συνδέσμους … κάντε το μόνοι σας, ή ας φιλοτιμηθεί κάποιος να ανεβάσει τους συνδέσμους στα σχόλια.)

Και αφού εμείς, ως ντίπ καταντίπ στούρνοι … δεν λέμε να καταλάβουμε το επείγον της υπόθεσης, είπαν να μας βοηθήσουν … έτσι αφού χλαπακιάσανε τον περίδρομο (να, ένα πράμα σαν τις αστακομακαρονάδες … των σφυριζοκουνέληδων) εκεί στα Παρίσια και στα Κυότα … ψηφίσανε, λέει, ότι πρέπει να τους τα ακουμπάμε χοντρά, με τους πράσινους φόρους και τα πράσινα άλογα, ώστε να φτιάχνουν καλούδια -να, ας πούμε … εμβόλια, φυτοφάρμακα, ιώσεις, ψεκάσματα, νανοτέτοια και νανοαλλιώτικα και λοιπά και λοιπά- γιά να μας ψωφήσουν.

Λέτε ότι αυτά που μας ρίχνουν καθημερινά στο κεφάλι, ότι είναι από την καλή τους την καρδιά και τα πληρώνουν απ’ την τσέπη τους ;; ά μπά … που τέτοιο πράγμα … ακόμα και τον ψώφο μας, εμείς τον πληρώνουμε !! … αμεεέ αμέε !! … πού λέτε ότι πηγαίνουν όλοι εκείνοι οι φόροι που πληρώνουμε συνεχώς, και που όλοι οι πωλητικάντηδες δεν βγάζουν άχνα ;; … μέχρι το ’87 η Ελλάδα αναπτυσσόταν με χαρτόσημο 3,6%, μετά που έπεσε η ΦΑΠα … μέχρι 36% έφτασε, το θυμάστε ;; … γιατί πήραμε την κάτω βόλτα, αφού το κράτος εισέπραττε πολλαπλάσιους φόρους ;; … και το έχουμε βάλει κυριολεκτικά συνέταιρο στην τσέπη μας, γιά να μην ‘πώ απόλυτο διαχειριστή ;;

Το Παγκόσμιο Χρέος «αισίως» σκαρφάλωσε στα 250Τρίς, και ανεβαίνει … και ανεβαίνει !! … ενώ το Παγκόσμιο ΑΕΠ, χωρίς να φάμε χωρίς να πιούμε, έπεσε, λέει, κοντά στα 70Τρίς … ρε πάμε καλά ;; … και σε ποιούς, ρε παιδιά, τα χρωστάμε όλα αυτά ;; … ποιοί είναι αυτοί που έχουν τόσο πλούτο ;;

Απλά πράγματα … όλο αυτό δεν είναι κάτι άλλο παρά Αέρας Κοπανιστός, αέρας που φτιάχτηκε με Παράγωγα και λοιπά τερτίπια, τερτίπια που στοχεύουν στην υποδούλωση της ανθρωπότητος, μέσω του τραπεζικού και χρηματοπιστωτικού συστήματος, συστήματος παραγωγής χρέους, χρέους που έχει στόχο την πλήρη αφαίμαξη του κόπου και της περιουσίας των ανθρώπων, ώστε τελικά, αφού χάσουν τα πάντα, να καταστούν απόλυτα ελεγχόμενοι … με τις ευλογίες ΔΝΤ και ΟΗΕ βεβαίως βεβαίως.

Ξεφύγαμε όμως … πάμε πάλι πίσω στο θέμα μας.

 

Σύμφωνο Μετανάστευσης
Επειδή κανείς σώφρων άνθρωπος, δεν ξεκινάει να πάει στην άλλην άκρη του κόσμου, έτσι απλά και γιά χάρη γούστου, γιά να το πετύχουν στήσανε πολέμους, «ανοίξεις», βιασμούς, σκοτωμούς, πείνες, λιμούς, σεισμούς, καταποντισμούς, μαζί με απόλυτη προπαγάνδα και μπαξίσια (που και πάλι αυτοί θα μαζέψουν στον δρόμο, έστω και αν είναι χαρτί χωρίς ουσιαστική αξία) από τις διάφορες ΜΚΟ, γιά να τους προτρέψουν και πείσουν, ακόμα και με την βία, με φοβέρες, απειλές και υποσχέσεις, ώστε να τους αναγκάσουν να ξεκινήσουν γιά το άγνωστο, με βάρκα τον σκυλοπνιγμό τους, το πετσόκομμα και την αφαίρεση οργάνων, την βίζιτα και χίλια δυό άλλα, μέχρι που κάποιοι (οι τυχεροί) να φτάσουν εκεί που τους είπαν ότι τους περιμένει ο παράδεισος, κάποιες φορές σε χώρες ήδη ρημαγμένες, και ν’ απαιτήσουν να βιάζουν, να κάθονται, και οι άλλοι, εκείνοι οι δύσμοιροι ιθαγενείς στην χώρα που μπαστακώθηκαν, να τους τρέφουν, να τους ξεσκατίζουν, να τους πληρώνουν, και ταυτόχρονα να ικανοποιούν και τα όποια άρρωστα και βρωμερά βίτσια τους.

Όμως επειδή αυτό δεν έτρεχε γρήγορα, σκέφθηκαν ότι χρειαζόταν ένα χέρι βοήθειας. Έτσι το 2016 ξεκίνησε μιά μελέτη γιά το πόσο κόσμο χωράει κάθε χώρα βάσει της εκτάσεως που καταλαμβάνει. Αυτή η μελέτη-έκτρωμα, λοιπόν, κατέληξε ότι η Ευρώπη χωράει ακόμη σχεδόν 4Δίς (3,833,794,735) επιπλέον του πληθυσμού των (495,270,075) των 27 Κρατών, της Αγγλίας συμπεριλαμβανομένης (που ήδη έχει), και όλα αυτά μέχρι το 2030.

Η Ελλαδίτσα μας, λέει, αντέχει να της φορτώσουν πέρα από τα 11 που έχει, άλλα 120 εκατομμύρια, και μάλιστα [[ 120,785,260 ]] επακριβώς … ναί ρε ζωντόβολα, ακριβώς τόσα … δείτε το βρέ ηλίθιοι … δείτε το !!

στον πίνακα 1-16 πρός το τέλος του : final_report_relocation_of_refugees_en.pdf

Click to access final_report_relocation_of_refugees_en.pdf

Αλλά επειδή βιάζονται λέει, τους έπιασε κωλοστριμούρα και θέλουν μέχρι τον Φλεβάρη να έχουν τελειώσει μ’ αυτό (βλέπετε έρχεται βαρύ το ’19), και καθόσον εμείς είμαστε, λέει, καλά παιδιά, αλλά κυρίως επειδή μας αγαπάνε ιδιαίτερα, και νοιάζονται πολύ γιά μας (ναί δεν μπορούν να κοιμηθούν … αλλά για άλλο λόγο), άφησαν να κυκλοφορήσει ότι θα μας κάνουν σκόντο και θα μας στείλουν, τους έχουν ήδη έτοιμους, μόνο 38μυριάκια … πάλι την γλιτώσαμε, είδατε κωλοφαρδία που την έχουμε ρε μαλάκες ;; … πάντως, όπως μας λένε, δεν χρειάζεται ν’ ανησυχούμε, αν δεν ικανοποιηθούμε με την πρώτη δόση και επιμένουμε γιά το πλήρες πακέτο, μας διαβεβαιώνουν και να είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι θα το φροντίσουν, θα κάνουν τ’ αδύνατα δυνατά ώστε να μας βολέψουν με την πρώτη ευκαιρία … οπότε διόλου δεν χρειάζεται ν’ ανησυχούμε εμείς !! … είδατε ;; πάλι για μας δουλεύουν όλοι … άντεστε από ‘κεί γκρινιάρηδες και αχάριστοι !!

Αφού, λοιπόν, βρήκανε πόσους, είπανε ότι γιά να γίνει δουλειά γρήγορα, πρέπει αυτό να Νομιμοποιηθεί … έτσι στις 13 Ιουλίου φέτος και οι 193 χώρες το απεδέχθησαν, όπως λέει το «GLOBAL COMPACT FOR SAFE, ORDERLY AND REGULAR MIGRATION» όπου σύμφωνα με τις επιταγές της Ατζέντας-2030, που είχε υπογραφεί πρίν δυό χρόνια, όλοι οι άνθρωποι πρέπει να τυγχάνουν ίδιας και ίσης μεταχείρισης, καθώς και ελεύθερης μετακίνησης-μετοίκισης-εγκατάστασης … νά το εδώ : 180713_agreed_outcome_global_compact_for_migration.pdf

Click to access 180713_agreed_outcome_global_compact_for_migration.pdf

και

Click to access migration.pdf

Click to access 180713_Agreed-Outcome_Global-Compact-for-Migration.pdf

δείτε και αυτό στα Ελληνικά, από την Ε.Ε. :

Click to access GR-Europ-SymfonoMetan.pdf

Βέβαια δεν ήταν χτεσινό, το είχαν στα υπ’ όψιν και το δούλευαν από το 2006, και από το 2009 είχαν έτοιμο ένα πρώτο πλάνο … βλέπετε Ατζέντα-21 ακόμα, αλλά το πράγμα πήρε εμπρός … θυμάστε πότε είπαμε υπογράφτηκε αυτή (το ’92 μανάριαμ’ … το ’92) και πότε μας κουβαλήθηκαν οι πρώτοι μουσαφίρηδες ;; … Βέβαια, εν τω μεταξύ έπεσε στο τραπέζι και η Ατζέντα-30, οπότε φέτος ξεφουρνίζεται «επιτέλους» έτοιμο το γλυκό !! … Είδατε, καθόλου δεν άργησαν !!

Βλέπετε τί ωραία και καλά τα κατάφεραν ;;
Αφού Δημιούργησαν το Πρόβλημα … φρόντισαν να μας πασάρουν και την Λύση … παλιά και δοκιμασμένη συνταγή … πάντα πιάνει !!

Αν δεν ήταν ο Τραμπ-άκουλας, να ‘πεί ότι εγώ αυτό το πράγμα δεν το υπογράφω, και να ξεκινήσει και μπλοκάρισμα των συνόρων της Ηπαπαρίας με το Μεξικό, δεν θα παίρναμε απολύτως τίποτε είδηση, ακόμα θα κοιμόμαστε μακαρίως, καθώς το πράγμα προσπάθησαν να το περάσουν έν κρυπτώ από τους Λαούς.

Βέβαια, επειδή αν επιχειρούσαν να το εφαρμόσουν κατευθείαν, σε γενικό πλαίσιο, θα γινόταν της πουτάνας το κάγκελο και της τρελλής το πανηγύρι, καθώς το σύμφωνο αυτό στην ουσία καταργεί πλήρως την Εθνική Κυριαρχία όποιων κρατών το υπογράψουν, αναγορεύοντας την απρόσκοπτη μετανάστευση σε «ανθρώπινο δικαίωμα», δικαίωμα του έτσι θέλω και γουστάρω, να τα κάνω και να γίνουν όλα σκατά, επιβάλλοντας και νομιμοποιώντας το δίκαιο του θύτου αντί του θύματος, αποφάσισαν γιά την ώρα να μην έχει δεσμευτικό χαρακτήρα ώς νόμος, αλλά να το πάνε γιά υπογραφή στις 10-11 Δεκεμβρίου, απ’ όποιες χώρες θέλουν, χωρίς βεβαίως να περάσει τούτο από συζήτηση και ψήφιση στα κοινοβούλια των χωρών, αλλά να υπογραφεί απλά και μόνο από κάποιο στέλεχος του κυβερνώντος σχήματος.

Το Σύμφωνο Μετανάστευσης κατ’ ουσία δεν είναι τίποτε άλλο, παρά ένα ανοιχτό κάλεσμα γιά ανεξέλεγκτη είσοδο κάθε είδους και ποιότητος ανθρώπων, απ’ όλα τα μήκη και πλάτη της υδρογείου, κυρίως προς τις Ευρωπαϊκές Χώρες, καθώς και σε κάθε άλλη ανεπτυγμένη χώρα, ιδίως με λευκό πληθυσμό.

Και έτσι στις 11 του Δεκέμβρη, θα έχουμε :

α). Χώρες οι οποίες θα το υπογράψουν, και αυτομάτως θα καταργηθούν στην ουσία τά σύνορά τους, αφού θα μπαινοβγαίνει ελεύθερα όποιος θέλει.

…Γιά τους Σφυριζοκουνέληδες, δεν νομίζω ότι υφίσταται θέμα μη υπογραφής … Θα μου πείτε και τί θα αλλάξει, αφού έτσι και αλλιώς τα δικά μας σύνορα είναι διάπλατα ανοιχτά ;; … Έ, τί να σας ‘πώ … το θέμα είναι ότι θα ησυχάσουμε από τα χοστσπότια, τέρμα αυτά, πλέον όλοι και με τον νόμο σε σπίτια που θα βουτήξουν από τους Έλληνες … Διότι, τί λέτε, έτσι και ως έτυχε οι τράπεζες να παρακαλούσαν πρίν καιρούς να δώσουν δάνεια ακόμη και με το ζόρι ;; … λέτε να ‘ξέραν κάτι ;;

Όσο, δε, γιά το πού θα βάλουν-σπιτώσουν όλον αυτόν τον κόσμο που θα πλακώσει … έχετε μυαλό να σκεφτείτε, γιά μπά, πάλι κάνει διαλείψεις;;

Εγώ σας λέω, ότι το θέμα των 120 εκατομμυρίων, γιά την Ελλάδα, είναι μαλακία … αλλά έστω ότι θα δεχτούμε μόνο 20-30 εκατομμύρια. Που θα μπούνε όλοι αυτοί ;; … αφού τα αναγκαία σπίτια δεν υπάρχουν, ακόμη και αν πάρουν όλα τα διπλά και τριπλά σπίτια (δεύτερα … εξοχικά κλπ. κλπ.) από τους Έλληνες ;; … απλό πράγμα είναι … Το πιάσατε, γιά ακόμα να πάρετε μπρός ;; … Πολύ πολύ απλά, στα επιπλέον και μη απολύτως αναγκαία τετραγωνικά (υπάρχει μελέτη … λέτε έτσι στον αέρα να είναι το πράμα ;; … και να ‘δείς πόσα λέγανε ότι είναι αυτά ;; …20 … 25 τμ;; αναγκαία γιά κάθε άτομο) θα μας συγκατοικήσουν με το ζόρι κάμποσους από δαύτους … Έτσι θα καταλήξουμε να κοιμόμαστε αγκαλίτσα με δυό-τρείς μελαμψούς … Με αυτό τον τρόπο θα συσφιχθούν (καλά εντάξει μπορεί και να ξεχειλωθούν κάποια πράγματα, αλλά εκεί θα κολλήσουμε ;; ) υπέρ το δέον και οι σχέσεις μας … αμεεεεεεέ !!

Τέλος, προφανέστατο είναι ότι θα καταργηθεί πλήρως κάθε ιδιοκτησία Γής-ακίνητης περιουσίας … Εννοείται, βεβαίως, ότι αυτό θα ξεκινήσει πρώτα από τους ολιγότερο κατέχοντες … αλλά και οι υπόλοιποι δεν θα το γλιτώσουν, εξαιρέσει εκείνων που έχουν επιλεγεί, τους ανήκοντες στα υψηλά κλιμάκια και τους απολύτως και αναγκαία χρήσιμους.

β). Χώρες οι οποίες μπορεί να το υπογράψουν με επιφύλαξη, να το μελετήσουν καλύτερα ή να ετοιμαστούν πρώτα, να βρούν τρόπο να το πασάρουν δηλαδή στα χάπατα, και να το εφαρμόσουν αργότερα.

γ). Χώρες που θα ‘πούν άντεστε και πηδηχτείτε, και δεν θα το υπογράψουν. Εδώ μπορεί να βρούμε μερικές, ονόματα μην λέμε, που απλά το θέλουν μόνο γιά τους άλλους, αλλά όχι γιά τους ίδιους.

Ήδη 13 χώρες μέχρι τώρα έχουν ‘πεί ότι δεν θα το ψηφήσουν – Αυστραλία, Αυστρία, Βουλγαρία, Ελβετία, Εσθονία, ΗΠΑ, Ισραήλ, Ιταλία, Κροατία, Ουγγαρία, Πολωνία, Σλοβακία, Τσεχία.

Αντιθέτως κάποιες άλλες χώρες … Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία … και βεβαίως η Ψωροκώσταινα, θα το υπογράψουν με τα τσαρούχια.

Άλλες χώρες, καθώς δεν έχουν πρόβλημα, αφού κανείς ή ελάχιστοι μπορεί να τις επιλέξουν, αντιθέτως με τους δικούς των που θα την κάνουν γι’ αλλού, σίγουρα θα το υπογράψουν … ας πούμε το Μπαγκλαντές, το Πακιστάν, το Σουδάν, και διάφορες άλλες υποσαχάριες χώρες, κλπ.

Άλλες χώρες είναι εκ των πραγμάτων δύσκολο να αποδεχτούν κάτι τέτοιο, έστω και αν οι κυβερνήσεις των το υπογράψουν … ας πούμε η Ιαπωνία μέχρι στιγμής δεν δέχεται κάν Μουσουλμάνους, είναι ποτέ δυνατόν να δεχτεί η κοινωνία της κάτι τέτοιο, έστω και αν η κυβέρνηση το υπογράψει ;; … ή ας πούμε οι κοινωνίες σκληρών μουσουλμανικών χωρών υπάρχει περίπτωση να δεχτούν εγκατάσταση χριστιανικών πληθυσμών ;;

Κάποιες άλλες ήδη είναι μπουρδέλο κατάσταση, κεντρικές και νοτιοαμερικανικές χώρες κλπ.

Το θέμα είναι ότι, όλο αυτό το βάρος, θα το τραβήξουν οι ανεπτυγμένες χώρες (όσες το υπογράψουν) και κυρίως οι Ευρωπαϊκές και δευτερευόντως όλες οι χώρες λευκών πληθυσμών, διότι όπως προανέφερα, κανείς δεν θα ξεκινήσει να πάει κάπου χειρότερα από εκεί που βρίσκεται … άσχετα βέβαια το τί θα προκύψει στην συνέχεια … όπου ίσως ο παράδεισος αποδειχτεί πραγματικός εφιάλτης, διότι δεν νομίζω ότι κάποιος σώφρων θα περιμένει ότι η Ελλάδα πχ. αν φορτωθεί άλλα 120 εκατομμύρια (εγώ σου λέω και μόνο άλλα 20-30) δεν θα καταντήσει κόλαση, χειρότερο μέρος από οποιοδήποτε άλλο.

Βέβαια μην γελιόμαστε, με τις μαλακίες περί της ευαισθησίας και του πόνου που έπιασε τον ΟΗΕ και τους λοιπούς παρατρεχάμενους γιά τους κακόμοιρους μετανάστες ή και πρόσφυγες, καθόσον τίποτε δεν κάνουν -ή μάλλον κάνουν, αλλά από την ανάποδη-, ώστε να απαλύνουν τον πόνο και την δυστυχία των ανθρώπων, αντιθέτως αυτοί είναι που δημιουργούν τα προβλήματα, ενώ χωρίς να γίνουμε όλοι κώλος, θα μπορούσε με λιγότερα χρήματα να υπάρξει ανάπτυξη και αλλαγή στον τόπο του καθενός, έτσι που να μην είναι αναγκασμένος να μεταναστεύσει.

Και γιά το τί ακριβώς σημαίνει, και ποιά η δέσμευση που φέρνει γιά τις διάφορες χώρες και τους πολίτες των, η υπογραφή αυτού του συμφώνου ;;

Λοιπόν έχουμε και λέμε … περιληπτικά :
α). Θα μεριμνούν γιά και θα ευνοούν την ελεύθερη, ασφαλή, απρόσκοπτη και μαζική μετακίνηση-διακίνηση και εγκατάσταση όπου δεί των όποιων μεταναστών, και δεν θα απελαύνουν επ’ ουδενί λόγω, ούτε θα επαναπροωθούν αυτούς στις χώρες προέλευσής των.

β). Θα επιτρέπουν χωρίς προσκόμματα το θέμα της ενσωμάτωσης των μεταναστών να υπάγεται στην εαυτών βούληση, και καθόλου στους νόμους και στις αποφάσεις της χώρας υποδοχής των.

γ). Θα παρέχουν σ’ όλους τους μετανάστες απευθείας πρόσβαση στο σύστημα υγείας και ασφαλίσεως, και θα τους εντάσσουν αυτομάτως σ’ αυτά, καθώς και θα παρέχουν την απόδοση υπηκοότητος ή και ιθαγένειας.

δ). Θα τους εντάσσουν στο εκπαιδευτικό σύστημα, παρέχοντας ταυτοχρόνως τα εργαλεία και τον τρόπο ενσωμάτωσης.

ε). Θα διευκολύνουν και θα παρέχουν τα μέσα διά την χωρίς όρους επανένωση των οικογενειών των μεταναστών.

ς). Θα φροντίσουν ώστε τα ΜΜΕ να αναλάβουν ρυθμιστικό ρόλο προώθησης του μεταναστευτικού, προπαγανδίζοντας την συνύπαρξη, την αποδοχή και ενσωμάτωση των μεταναστών.

ζ). Θα προωθήσουν όλες εκείνες τις αναγκαίες φιλομεταναστευτικές νομοθετικές ρυθμίσεις, γιά τον περιορισμό και την άμβλυνση των αρνητικών επιπτώσεων από το μεταναστευτικό, ποινικοποιώντας κάθε αντίσταση, διαμαρτυρία ή επικριτικό σχόλιο, επιβάλλοντας ουσιαστικά πλήρη φίμωση.

η). Θα μεριμνούν ώστε ο διάλογος περί του μεταναστευτικού να είναι και να παραμένει ανοικτός και εποικοδομητικός, περιορίζοντας στο έπακρο κάθε διάφορη και αντίθετη άποψη και γνώμη.

Και διάφορα άλλα, που θα μπορέσουμε να συλλέξουμε, όταν θα έχουμε τον χρόνο να εξετάσουμε μεθοδικά το εν λόγω κείμενο … αλλά και πιθανόν άλλα κρυφά ή παράλληλα κείμενα, που μπορεί να ενσωματωθούν ή να τρέξουν μαζί μ’ αυτό, την τελευταία στιγμή ή αργότερα, και υποπέσουν στην αντίληψήν μας.

Πάντως, είναι ευκόλως νοητό ότι, η ελεύθερη αυτή μαζική μετανάστευση, στο επόμενο μικρό χρονικό διάστημα κάποιων ετών ή μιάς-δυό δεκαετιών, θ’ αλλάξει ριζικά τα εθνολογικά, πληθυσμιακά, εργασιακά, κοινωνικά και πολιτισμικά δεδομένα, κυρίως της Ευρώπης (θα εξαλείψει δε ολοσχερώς κάθε τι Ελληνικό), σηματοδοτώντας το οριστικό τέλος του Δυτικού και κυρίως του Ευρωπαϊκού (πολλώ δε μάλλον του Ελληνικού) γίγνεσθαι.

Βεβαίως, γιά τον ελιτίστικο μηχανισμό του ΟΗΕ και της ΕΕ, οι εθνικές ιδιαιτερότητες, τα ήθη και έθιμα, τα σημεία αναφοράς, η γλώσσα και η ιστορία, οι πολιτισμικές και θρησκευτικές ταυτότητες των Λαών και Εθνών της Ευρώπης, δεν είναι και ούτε αποτελούν μέριμνα γι’ αυτούς, αφού μόνο η εργασιακή και οικονομική παράμετρος χρήζει και αποτελεί μέτρο και προτεραιότητα, και η χυλοποίηση αποτελεί προσθετικά θετικό στοιχείο στον έλεγχο και την χειραγώγηση των μαζών.

Θα προσπεράσουμε πρός το παρόν το θέμα εάν, πώς και κατά πόσον, μπορεί το Σύμφωνο αυτό να καταλήξει -κάτω από ορισμένες συνθήκες- Εθιμικό δεσμευτικό Δίκαιο, υπέρτερο κάθε Εθνικού … και θα πάμε σε κάποιες άλλες καίριες πτυχές, που νομίζω αξίζουν αυτήν την στιγμή προσοχής και αναφοράς, αν όχι ανάλυσης.

Δεν μπορεί παρά να είναι τρελλοί … αυτοί οι ΟΗΕδες, όπως αναλογικά θα έλεγε κάποιο αστεριξοκόμικς … διότι ουδείς εχέφρων άνθρωπος θα έλεγε ποτέ ότι η σημερινή Ψωροκώσταινα, όση βοήθεια και να λάβει και όση ανάπτυξη και να πετύχει … είναι ποτέ δυνατόν να μπορέσει κάτω και από τις πιο καλύτερες συνθήκες να αντέξει ένα επιπλέον πληθυσμό 20-30, πολλώ δε μάλλον 120 εκατομμυρίων, και να μην βυθιστεί στα τάρταρα.

Βέβαια, έχουμε γράψει παλαιότερα ότι, όταν η Ελλάδα αποψιλωθεί πλήρως από κάθε περιουσιακό στοιχείο, αυτή και οι πολίτες της, τότε μέσω των διαφόρων ΕΟΖ που θα δημιουργηθούν, θα υπάρξει κατακόρυφη ανάπτυξη, μόνο που αυτή δεν θα είναι γιά την χώρα ή γιά τους πολίτες της, αλλά γιά τους εκάστοτε διοικούντες τις ΕΟΖ, γιά δε τους πολίτες υπηκόους, η καλύτερη περίπτωση θα είναι ένα κουλούρι και κάποιος τσίγκος πάνω απ’ το κεφάλι τους, αυτό θα είναι το περισσότερο που θα μπορούν να ονειρευτούν, προτού χάσουν την δύναμη παραγωγικής εργασίας και καταλήξουν ως απόβλητα στην πλησιέστερη χωματερή σκουπιδιών.

Κάτι παρόμοιο, βεβαίως, θα ισχύσει αργά ή γρήγορα και γιά τις υπόλοιπες χώρες.

Ουσιαστικά, ο ΟΗΕ με αυτό προωθεί την οριστική διάλυση και εξαφάνιση των Ευρωπαϊκών Εθνών, μέσω της χυλοποίησης και της δημιουργίας της γκρίζας ανθρωπότητος … μιάς εύπλαστης απολύτως ελεγχόμενης μάζας … μιάς ανθρωπότητας χωρίς εστία, ρίζα και Ιστορία … και τέλος μιάς ανθρωπότητας χωρίς μέλλον !!

Και εγώ ο «βλάξ» ερωτώ · μα καλά, κουκούτσι μυαλό δεν υπάρχει στους μετοικίζοντες, αλλά και σ’ όλους εκείνους τους άλλους, τους υποστηριχτές της ελεύθερης μετανάστευσης ;;
…πού ξεκινάνε και πηγαίνουν όλοι αυτοί ;;
…πόσο χρόνο νομίζουν ότι έχουν, πρίν να καταστούν άχρηστοι γιά το σύστημα ;;
…ποιές δουλειές νομίζουν ότι μπορούν να βρούν ;;
…γιά πόσο καιρό νομίζουν ότι θα τροφοδοτούνται με επιδόματα ;;
…ποιοί θα είναι αυτοί, που θα τους σιτίζουν ;;
…δεν βλέπουν ότι καθημερινώς οι θέσεις εργασίας μειώνονται, και αυτές που μένουν καταλαμβάνονται από ρομπότ, τα οποία δεν κουράζονται, δεν ασθενούν, δεν διαμαρτύρονται, δεν ζητούν μισθό, δικαιώματα, και δεν έχουν απαιτήσεις ;;
…δεν βλέπουν ότι μέσα σε ελάχιστο χρόνο θα καταντήσουν ανίκανοι και άχρηστοι γιά το σύστημα ;;

…πού λοιπόν κολλάει το παραμύθι, που πλασάρουν ΟΗΕ και ΜΚΟ γιά μια καλύτερη ζωή, όταν δεν θα υπάρχει εργασία, και εξ αυτού μέλλον γιά όλους αυτούς ;;

Η μόνη επιτυχία αυτού του Συμφώνου θα είναι το να δώσει σάρκα και οστά στο «όνειρο του Καλέργη», και να δημιουργήσει τον γκρίζο λαό, τον άνθρωπο χωρίς ρίζες, αξία και ουσιαστικό μέλλον, να δημιουργήσει το άχρηστο τίποτα, αυτό που θα πρέπει να αποπληθυσθεί, καθιστάμενο λίπασμα γιά τον εμπλουτισμό και επανανάπτυξη της Φύσεως, πρός χρεία και τέρψη των επιλεγμένων της ΝΤΠ.

Το Σύμφωνο αυτό είναι απλά και μόνο ένα μικρό μέρος του Σχεδίου γιά πλήρη υποταγή και έλεγχο της ανθρωπότητος, απ’ όλα εκείνα που περιγράφονται (με ωραία λόγια, οϊμέ … είναι γεγονός) στα κατάστιχα της Ατζέντας 2021 και 2030.

…Με τις υγείες σας! … Καλοχώνευτα !!

 

Οι Επιπτώσεις

Αλλά αν ακόμη, μετά και από τα παραπάνω, δεν έχετε πάρει είδηση περί τίνος πρόκειται … Προτού το κλείσουμε, ας πάμε να εξετάσουμε μία πρός μία τις επιπτώσεις που θα έχει αυτό το Σύμφωνο στην Ζωήν μας.  Όχι βέβαια ότι περιμένω κάτι να βγεί απ’ αυτό (απλά σπαταλάω τον χρόνο μου και ταλαιπωρώ τα δάχτυλά μου), αλλά νά, έτσι, γιά να μην έχετε να λέτε ότι δεν ξέρατε, ότι κανείς δεν σας τα είχε ‘πεί … Έτσι, γιά να μπορώ να σας τα τρίψω στην μούρη, αν βγάλτε έστω και ένα κίχ.

Καθώς ο στόχος τους να επιτευχθεί αυτό το έκτρωμα είναι το 2030, δηλαδή μέσα στα επόμενα 12 χρόνια, ελπίζω να καταλαβαίνετε ότι κατά βάση όλοι σας θα το λουστείτε, εκτός πιά και σκοπεύετε να τα τινάξετε άμεσα.

α). Στέγαση
Είπαμε και πιό πάνω ότι γιά να στεγαστεί όλος αυτός ο κόσμος, θα χρειαστούν σπίτια, σπίτια που δεν υπάρχουν και ούτε προβλέπεται να φτιαχτούν τόσα, γιά πολλούς και ποικίλους λόγους.  Να υπάρξουν άμεσα, οπότε όσοι είμαστε εδώ σήμερα και αυτοί που θα έρθουν, θα αναγκαστούμε να μοιραστούμε τα ήδη υπάρχοντα οικήματα, με επακόλουθο αυτά που έγραψα πιο πάνω, απαλλοτρίωση κατοικιών και αναγκαστική συγκατοίκηση.
-Κατ’ αρχήν, με αρπαγή αυτών που έχουν μη εξυπηρετούμενα δάνεια.
-Στην συνέχεια, αναγκαστική απαλλοτρίωση δεύτερης, τρίτης κατοικίας και εξοχικών.
-Ακολούθως, εξαναγκασμός όσων χρωστούν στην εφορία, να δεχτούν συγκατοίκηση.
-Και στην επόμενη φάση, δικαίωμα μόνο στα αναγκαία τετραγωνικά … οι μεγαλοσπιτάδες δυστυχώς δεν θα γλιτώσετε την συγκατοίκηση.
Εννοείται ότι, συν τώ χρόνω, πάπαλα η ιδιωτική ακίνητη περιουσία.

Υγ. Το πώς θα σας πετάξουν έξω από τα σπίτια σας είναι απλό, όλο και κάτι θα βρούν έστω και αν δεν χρωστάτε, έστω και αν αυτό είναι μιά τρύπα.
Σήμερα διάβαζα γιά αναγκαστική, λέει, ανάπλαση περιοχών της Αθήνας … Είπατε κάτι ;;
Τι σας λέω μανάρια μου ;; … τα σχέδια ήδη υπάρχουν καιρούς πρίν !!

β). Ιατροφαρμακευτική Περίθαλψη & Κοινωνική μέριμνα
Ακόμη και τώρα δεν μπορούμε να βρούμε άκρη, ελπίζω ότι διαβάσατε το περί «Οικογενειακού Γιατρού» από τον Λευτέρη Πανούση (http://panusis.blogspot.com/2018/11/blog-post_65.html), και γίνεται της πουτάνας το κάγκελο, ουσιαστικά μένοντας χωρίς περίθαλψη … Σκεφτείτε να μας φορτωθούν και κάμποσα ακόμα εκατομμύρια … Τότε θα ψωφάς και με μιά απλή ίωση, αν δεν έχεις τσέπη … Ετοιμαστείτε !! … Άλλωστε, το είπαν … Έτσι θα αποσυμφορηθεί το σύστημα και θα μπορέσει να ανταπεξέλθει … Έτσι δεν είπαν, πουλάκια μου ;;
Καμμία σημασία δεν έχει αν εσύ ΜΑΛΑΚΑ πλήρωνες μιά ζωή, γιά να έχεις περίθαλψη … Πάρε τώρα τις τρίχες των αρχιδιών του Καράμπελα … Ας είχες μυαλό … κι ας πρόσεχες … Τώρα σκάσε και ψώφα, χωρίς να μας ζαλίζεις τα ούμπαλα !!

Όταν πλακώσουν όλοι αυτοί με τις δύο-τρείς-πέντε-δέκα γυναίκες και τα είκοσι ή σαράντα παιδιά, εσύ περιμένεις να υπάρχει κοινωνική μέριμνα και επιδόματα γιά ‘σένα ;; … Αν συνεχίζεις να περιμένεις κάτι τέτοιο, σίγουρα δεν στέκεις στα καλά σου … Και βέβαια, όταν θα το λουστείς στην καμπούρα σου, τότε θα λαλήσεις έτσι κι αλλιώς οριστικά και αμετάκλητα, αλλά δυστυχώς γιά ‘σένα, θα είναι ήδη αργά γιά οποιαδήποτε ανάταξη … Τί να σου κάνω ;; … Ας πρόσεχες !!

γ). Ασφάλιση, παροχές & συντάξεις
Δεν φτάνει που μιά ζωή σε υποχρέωναν να καταβάλεις τον μισό κόπο σου – ακόμη και εις διπλούν, αν έκανες δεύτερη δουλειά γιά κάποιο διάστημα … αλλά η οποία περιέργως(;) γιά σένα δεν μετράει, δεν πιάνεται στην άθροιση ενσήμων, και αυτό ήθελες-δεν ήθελες … έτσι, νταβατζηλίδικα !! .. δεν φτάνει που ημέτεροι χλαπακιάζαν με δέκα μασέλες, στο τέλος σου τα πετσοκόψανε με το PSI γιά να διασώσουν τις Γερμανογαλλικές και ημέτερες τράπεζες και σου τραβήξανε και ένα «κόφτη», αν δεν φτάνουν όσα θέλουν να φάνε, και η σύνταξή σου πήγε στα τάρταρα. Τώρα που θα μπουκάρουν και κάμποσα ακόμα μύρια, τα οποία θα ενταχθούν άμεσα στο ασφαληστρικό σύστημα, φαντάσου τί σύνταξη θα παίρνεις !!… Κουλούρι, και πολύ θα σου είναι, αφού ό,τι θα διαθέτει το ταμείο, θα πρέπει να μοιραστεί σε πολλαπλάσιο αριθμό ατόμων … Το έπιασες, γιά ακόμα ;;
Τι είπες ;; … Δεν σε φτάνει το κουλούρι ;; … Έε, φάε και λίγα σκατά … απ’ αυτά θα βρίσκεις γιά αρκετό καιρό στην συνέχεια … μετά, και αυτά θα είναι είδος πολυτελείας !! … Τώρα, αν δεν σ’ αρέσουν, τί να σου ‘πώ … απλό είναι … Ψώφα !! … Έτσι θα προσφέρεις και υπηρεσία στο σύστημα, καθώς θα το απαλλάξεις από το να σε ψωφήσει εκείνο … Ξέρεις, ρε, τί του στοιχίζει το να φροντίζει γιά τον ψώφο του καθενός ;;

δ). Ασφάλεια
Κάποτε κοιμόμαστε με ανοιχτές τις πόρτες … στην συνέχεια κλείναμε πόρτες και παράθυρα, μετά τις κλειδώναμε, τις διπλοκλειδώναμε, βάλαμε σιδεριές, συναγερμούς κλπ. και καταντήσαμε να κοιμόμαστε αγκαλιά με μιά καραμπίνα και το ένα μάτι ανοιχτό, αλλά παρ’ όλα αυτά να έχουμε το κάθε τσογλάνι να μπουκάρει, σπάζοντας πόρτες, παράθυρα, ακόμα και τοίχους … και να επιδίδεται σε σφαξίματα, σιδερώματα, ξύλο και ξεδόντιασμα, κλοπή και ληστεία. Και από την άλλη να έχουμε και την γ-ΕΛΑΣ και τα υπουργοξέκωλα να μας συστήνουν «μπρούμυτα και να κάνουμε πώς κοιμόμαστε», και να μας μιλάει γιά το δίκαιο του θύτου αλλά ποτέ γιά το δίκαιο αυτού που υφίσταται όλα αυτά … Έτσι, μ’ αυτά και μ’ αυτά, η εγκληματικότητα έπιασε ταβάνι … Είδατε πόσο συνεισέφεραν τα αλλοδαπά ζωντόβολα, που ανοίξαμε τις πόρτες να τα καλοδεχτούμε ;; … Θυμάστε την Μυρτώ, τον άλλο που σφάξανε στην Ηπείρου γιά μια φωτογραφική, τον άλλον που γκρεμοτσακίσανε στου Φιλοπάππου, την γιαγιά που σιδερώσανε, την άλλη που σκότωσαν στο ξύλο, τους απανωτούς βιασμούς, τις καθημερινές ληστείες και τα χίλια δυό άλλα ;;

Πόσες γειτονιές έχουν γίνει πλέον κόλαση στις διάφορες πόλεις και δεν μπορείς ούτε μέρα, πόσο δε νύχτα να κυκλοφορήσεις ;; … Καλά, γιά τις γυναίκες δεν τίθεται καν θέμα, εκτός πιά και μόνες τους είναι που γυρεύουν ξεκώλιασμα !!… Πόσα άλση, δρόμοι και πλατείες έχουν καταντήσει στέκια ανωμάλων και πρεζάκηδων ;;

Ποιά η αξία και η ασφάλεια της περιουσίας σου ;;

Ποτέ ξεκίνησαν όλα αυτά, θυμάστε εσείς οι παλαιότεροι … γιά έχετε κουρκουτιάσει πλήρως ;;

Σκεφτείτε, λοιπόν, τί έχει να γίνει όταν μας κουβαληθούν επιπλέον και άλλα κάθε καρυδιάς καρύδια, σκεφθείτε τί έχει να γίνει όταν όλοι αυτοί οι άνθρωποι θα αναζητούν τα προς το ζήν, αλλά δουλειές δεν θα υπάρχουν … Σκεφθείτε, γαμώ το το καντήλι μου μέσα … τόσο μυαλό χρειάζεται πιά ;;

ε). Εργασία
Η χώρα έχει αποψιλωθεί πλήρως από κάθε βιομηχανία, βιοτεχνία και μεταποιητικές επιχειρήσεις … το εμπόριο στα τάρταρα … κτηνοτροφία και γεωργία φθίνουσες … μόνο ο τουρισμός και κάποιες υπηρεσίες και καφετέριες είναι αυτά που δουλεύουν. Ποιές είναι οι δυνατότητες της χώρας να παράσχει εργασία, ποιά ανάπτυξη μπορεί να επιτευχθεί στο ορατό μέλλον, ώστε να αυξηθούν σημαντικά οι θέσεις εργασίας και να μπορέσουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι να βρουν δουλειά;;

Μην κοροϊδευόμαστε … απολύτως καμμία !! … Και όταν αυτό γίνει, θα είναι όταν θα έχουν ξεπουληθεί τα πάντα, και όλα θα έχουν περιέλθει στα χέρια κάποιων ΕΟΖ (ζωνών, όμως, που θα ισχύουν συνθήκες απαρτχάιντ). Άλλωστε, ήδη η ανεργία είναι στα ύψη … και ας αφήσουμε στην άκρη τις μαλακίες που προσπαθεί να μας πασάρει η Στατιστική. (Άλλωστε, γνωστή είναι η ιστορία της … δεν θέλει ψάξιμο …) Οπότε, τί θα καλυφθεί ;; η ζήτηση των εντοπίων, ή των αλλοδαπών ;; … Ή μήπως κανενός, διότι όλες τις θέσεις θα τις καταλάβουν ρομπότ ;;

Πέρα απ’ αυτό, μήπως θα πρέπει εμείς να φεύγουμε , όπως έχει ήδη γίνει από 650 περίπου χιλιάδες συμπατριώτες μας που πήραν των ομματιών τους, γιά να αφήσουμε δουλειές γιά τους ξένους ;;

Αλλά και αυτοί που δεν μπορούν, ή ακόμα και δεν θέλουν να φύγουν, τί θα γίνει ;; … θα σφαχτούν με τους εισβολείς γιά το ποιός θα πάρει το ξεροκόμματο, αφού οι θέσεις εργασίας θα είναι μετρημένες και δεν θα φτάνουν γιά όλους ;; … Αυτή είναι η ανάπτυξη και η ευημερία, που ευαγγελίζονται κάποιοι κουφιοκέφαλοι ;;

ς). Η ενσωμάτωση των μεταναστών
Γιά ποιά ενσωμάτωση μιλάμε ;; … Είδατε εσείς τους γύφτους από τον καιρό του Ιμπραήμ μέχρι σήμερα να έχουν ενσωματωθεί ;; …Έεε, άλλο τόσο θα ενσωματωθούν και όλοι αυτοί που θα μπουκάρουν … Άλλωστε, το έχετε ‘δεί τόσα χρόνια εκεί στις μεγάλες πόλεις, πόσο όλοι αυτοί που έχουν κατσικωθεί στον σβέρκο μας έχουν ενσωματωθεί, ή δημιουργήσει τα δικά τους γκέτο … Επίσης, κάθε τόσο είτε διαβάζουμε είτε και γινόμαστε αυτόπτες μάρτυρες αλληλοσφαγής μεταξύ των διαφόρων ομάδων μεταναστών … Οπότε, δηλαδή, να ενσωματωθούμε εμείς στον δικό τους τρόπο ζωής … έτσι γιά να μην ξεχωρίζουμε ;;

Άλλωστε, γιά ποιά ενσωμάτωση μιλάμε, όταν αυτό είναι θέμα της «εαυτών βούλησης» όπως μας λένε, και «καθόλου δεν θα υπάγεται στους νόμους και τις αποφάσεις της χώρας που θα τους υποδεχτεί» ;;

Διότι αυτό, φίλοι μου καλοί, τί λέει και τί εννοεί ;;
Άντε, μην σας βάζω δύσκολα … είναι που είναι καμμένο το ρημάδι … μην το ανατινάξουμε τελείως.
Αυτό που στην ουσία πολύ απλά και ξεκάθαρα λέει, είναι ότι εντός της κάθε επικράτειας θα δημιουργηθούν-στηθούν τελείως ανεξάρτητες και αυτόνομες κοινότητες-περιοχές, διότι τί διαφορετικό μπορεί να σημαίνει το ότι δεν θα υπάγεται η ενσωμάτωση στους νόμους και τις αποφάσεις της χώρας υποδοχής ;; … και αφού δεν θα υπάγεται στους νόμους και στις αποφάσεις της χώρας, πού στον διάολο θα υπάγεται ;; … ό,τι θέλει, θα κάνει κάποιος ;; … ή μήπως έτσι εκχωρείται αυτή η αρμοδιότητα σε «κάποιους άλλους» ;;

Έχετε λοιπόν μυαλό να σκεφθείτε τί διάολο σημαίνουν όλα αυτά ;; … να ‘δείτε που οδηγείται το πράγμα, ποιές θα είναι οι επιπτώσεις του στην ζωή μας ;;

Μήπως έτυχε να διαβάσετε-δείτε μια πρώϊμη εφαρμογή αυτού, σε κάποιες συνοικίες των Παρισίων και του Λονδίνιουμ, όπου μουσουλμάνοι έχουν εφαρμόσει τους δικούς τους νόμους, όπου ούτε η αστυνομία δεν τολμάει να εισέλθει, πολλώ δε μάλλον απλός πολίτης και ιδίως γυναίκα ;;

Μήπως τελικά αυτό που θέλουν να μας ‘πουν είναι ότι, εμείς είναι που οφείλουμε να ενσωματωθούμε στα των εισβολέων-μεταναστών, και όχι αυτοί ;;
Άλλωστε, τί διαφορετικό από αυτό σημαίνει η αθώωση βιαστών από την Δικαιοσύνη, επειδή λέει έτσι έμαθαν αυτοί στον τόπο τους ;; … ή το σκεπτικό ότι εμείς οφείλουμε να προσαρμοστούμε και να συμπεριφερόμαστε έτσι, που να μην προκαλούνται όλοι αυτοί οι διάφοροι ζωάνθρωποι ;; … Ή το άλλο ανέκδοτο … Έλα μωρέ, και τί έγινε ;;; … ένα πήδημα έφαγες, και αντί να είσαι ευγνώμων εσύ φωνάζεις κιόλας ;;

ζ). Ένταξη στο εκπαιδευτικό σύστημα
Και δεν μιλάμε γιά ίδιες ηλικίες, αλλά ένα τουρλουμπούκι … δεκαοχτάρηδες μαντράχαλοι με τα παιδάκια στο δημοτικό … άντε σε λίγο και στο νηπιαγωγείο !!

Από την άλλη, πώς θα εντάξεις παιδιά που δεν γνωρίζουν την γλώσσα, που έχουν τελείως διαφορετικό μορφωτικό επίπεδο, μαζί με τα δικά μας ;; … ακόμη και ο καλύτερος δάσκαλος ή καθηγητής τι θα μπορέσει να κάνει ;; … μήπως να υποβιβάσει και να ρίξει το επίπεδο σε ‘κείνο των μεταναστών … όπου στο τέλος, αντί να μορφώσουμε τους μετανάστες, θα αφήσουμε τα δικά μας παιδιά ΤΟΥΒΛΑ ;;
Αυτό που μας λένε είναι ότι, αντί να ανεβάσουμε επίπεδο μόρφωσης, εμείς οφείλουμε να το ρίξουμε, ώστε να συγχρονιστούμε με αυτό των μεταναστών, έτσι που αυτοί να μην έχουν πρόβλημα και να μην αισθάνονται μειονεκτικά ;; Δηλαδή αντί να πάμε εμπρός, να γυρίσουμε πίσω ;;

η). Ο ρυθμιστικός ρόλος των ΜΜΕ
Θα βάλουν, δηλαδή, τα παπαγαλάκια να μας ταΐσουν κουτόχορτο, λές και μέχρι τώρα έκαναν κάτι διαφορετικό … δεν φίμωναν ακόμη και στον αέρα όποια φωνή δεν ήταν της δικής τους, ή εντεταλμένης πολιτικής ορθότητος.

Θα αναλάβουν να μας μάθουν (εγώ προτείνω να μας δείξουν κιόλας … πόσο καλός είναι ένας βιασμός, ένα ξεκώλιασμα, ένα σφάξιμο … έτσι γιά να το εμπεδώσουμε πιό καλά … να, όπως έκαναν ας πούμε με τα ξέκωλα στα πράντια) πόσο καλή θα είναι γιά τον κώλο και το λαιμό μας η συνύπαρξη με τους μετανάστες.

Να μας πούνε πόσο κακό και λάθος είναι να έχουμε αντίθετη και διαφορετική άποψη, και να επιμένουμε να μην θέλουμε να δοκιμάσουμε τα παραπάνω.

Πάντως, γιά καλύτερα και πιό μόνιμα αποτελέσματα, εγώ προτείνω να μας υποβάλουν σε πλήρη πλύση εγκεφάλου … γιατί όχι και σε λοβοτομή … έτσι θα είναι απόλυτα σίγουροι ότι δεν θα έχουμε καμμία, μα καμμία αντίθετη άποψη και διαφορετική γνώμη … θα λέμε «ναί», και θα πετάμε το καπέλλο μας σε ο,τιδήποτε τέτοιο … Να, ας πούμε έναν βιασμό, ένα ξεκώλιασμα, γιατί όχι και ένα κοψωλαίμιασμα ή ξεντέριασμα.

Χρόνια λέμε κλείστε τις τηλεοράσεις … καλύτερα πετάξτε τες από το παράθυρο … αλλά εσείς μου θέλετε και νέες, από αυτές τις ξύπνιες να ‘πούμε … πώς τις λένε … πώς τις λένε, να δείτε … άααα «smart» … ναι, αυτές … έτσι, που να ‘χετε σίγουρη την αποβλάκωση.

Μέχρι τώρα, το μόνο που έδειχναν ήταν την μιά μαλακία και βλακεία μετά την άλλη, το ένα ψέμμα κατόπιν του άλλου, ό,τι πιό σάπιο γινόταν … σκεφτείτε και φαντασθείτε, λοιπόν, τί θα δείχνουν και θα λένε από εδώ και πέρα.

Αν θέλετε να αποβλακωθείτε πλήρως … μιά και μοναδική είναι η συνταγή … πλήρως εγγυημένο αποτέλεσμα … δείτε γ-ελαδική τηλεόραση … δεν υπάρχει ουδεμία περίπτωση να μην μείνετε ικανοποιημένοι.

θ). Νομοθετικές (δια)ρυθμίσεις
Φιλομεταναστευτικές, λέει, νομοθετικές ρυθμίσεις θα τρέξουν … Όλα γιά τους μετανάστες! Αλλά γιά σένα, μαλάκα ιθαγενή κάτοικε αυτής της χώρας, γαμήσι και στρατιωτικό περίπατο !!
Ακούσατε, ή είδατε ποτέ νομοθετικές ρυθμίσεις γιά το καλό σας ;; … αυτό δα έλειπε τώρα, να μου θέλετε και τέτοια, αυτό πιά είναι θράσος ανείπωτο, άκου εκεί απαίτηση που την έχουν … άκου εκεί να μου θέλουν νομοθετικές ρυθμίσεις γιά το καλό τους … αυτό πιά ξεπερνάει κάθε όριο ανοχής.

Δεν μπορώ να καταλάβω τί μυαλά κουβαλάτε, και μου θέλετε να μην πληρώνετε εσείς αυτά που τρώνε οι άλλοι, οι μπωλητικοί, οι τοκογλυφτοκλεφταραίοι, οι αφοπλιστάδες, ο κάθε κλέφτης, ληστής, μιζαδόρος και προδότης, αυτό δα έλειπε να μην πληρώσετε εσείς τα βαλτοπέδια, τους κουμπάρους, τα δομημένα και τα αδόμητα, τα χρηματιστήρια, τις βιβλιοθήκες, τα κωλόσπιτα και τις βίλες, τα ΠιΕςΑγια, τις μίζες, τα ξεπουλήματα, το σώσιμο των ημεδαπών και αλλοδαπών τραπεζοκλεφταρέων, τις αστακομακαρονάδες, τα καζίνα και τις διακοπές όσων κατασκοτώνονται να σας προσφέρουν όλα αυτά, αλλά από πάνω να μου έχετε το θράσος να μην θέλετε να πληρώνετε Ένφια, ληστρικές ΦΑΠες, δημοσιοκοπριταρέους, Ερτοκοπριταρέους, να νομίζετε και να έχετε την απαίτηση να υπάρχουν Εθνικές Δομές, περιουσία κλπ. κλπ. και άκουσον! άκουσον! να μην θέλετε όλα αυτά να τα χαρίσετε σε όσους τα λαχταράει η ψυχή τους … Έεε, αυτό πάει πολύ! … Δεν υποφέρεστε και δεν τρώγεστε με τίποτα!

Καλό το καλαμπούρι, αλλά ας σοβαρευτούμε.

Όλοι οι νόμοι και οι νομοθετικές ρυθμίσεις σ’ αυτό το μπουρδέλο είναι πάντα πρός όφελος κάποιων και ημετέρων, και ποτέ πρός όφελος όλου του λαού. Όμως τώρα, γιά άλλη μια φορά μας λένε ότι αυτό, το πρός όφελος δηλαδή, θα επεκταθεί και στους μετανάστες … Βέβαια, αυτό ήδη το βλέπουμε χρόνια τώρα … Έλληνες πετιούνται στον δρόμο, αλλά δίνονται σπίτια, καλλιεργήσιμες εκτάσεις, φώς, νερό, τηλέφωνο, κάρτες σίτισης, ζεστό χρήμα, δάνεια σε μετανάστες, με το που μπήκαν … γιά να λιάζονται.  Ταυτόχρονα, ό,τι και να κάνουν, έχουν ασυλία, καθώς άντε το πολύ πολύ να φτάσουν μέχρι το κρατητήριο … και σε μερικές ώρες … μιά μέρα, ανοίγει η πόρτα και είναι ελεύθεροι … να ξανακάνουν παιχνίδι.

Μας φόρτωσαν αντιτρομοκρατικούς και ρατσιστικούς νόμους, διατάξεις και πολιτική ορθότητα … τώρα όμως έρχεται πλήρης και απόλυτη ΦΙΜΩΣΗ … τέρμα τα δίφραγκα … ότι είπαμε, είπαμε … σε λίγο τα στόματα ραμμένα και τα κεφάλια μέσα … πλήρης περιορισμός.
Ποινικοποιείται κάθε αντίσταση, διαμαρτυρία καθώς και ο,τιδήποτε επικριτικό σχόλιο σχετικά με την Μετανάστευση και τους μετανάστες και οτιδήποτε εκληφθεί ως επικριτικό, ρατσιστικό σχόλιο ή άποψη, γνώμη και τοποθέτηση θα επισύρει ποινές … ακόμη και η διαμαρτυρία ότι σας έκλεψαν ή λήστεψαν μετανάστες, ακόμη και αν σας βίασαν και ‘σείς εκφραστείτε «απρεπώς» απέναντί τους, εσείς θα είστε, που θα δεχθείτε ποινές … Άλλωστε, κάτι ανάλογο έχουμε ‘δεί να γίνεται όταν κάποιοι προβάλουν αντίσταση σε κλοπή, ληστεία ή βιασμό, όπου κατηγορείται και σύρεται δέσμιο το θύμα, επειδή λέει τραυμάτισε τον θύτη, ή ακόμη και του προξένησε ψυχολογικά τραύματα.

Καλώς την δεχτήκαμε … την ΦΙΜΩσάρα !!

ι). Υπηκοότητα – ιθαγένεια (πολιτικά δικαιώματα – ψήφος)
Ήδη πολλές φορές κυβερνήσεις του γ-ελαδιστάν, γιά ψηφοθηρικούς και λοιπούς λόγους χάριζαν υπηκοότητες και κάποιες φορές ιθαγένεια … αυτό γίνεται και με τους σφυριζοκουνέληδες, όπου ετοιμάζονται αρκετές χιλιάδες τέτοιες.
Τώρα, όμως, μετά από αυτό το σύμφωνο, όλοι αυτοί που θα μπουκάρουν, θα απαιτούν άμεσα (και μόνο αν δεν το θέλουν γιά τους δικούς τους λόγους) … υπηκοότητα και πολιτογράφηση, οπότε σε λίγο καιρό θα έχουμε διαφόρων λογιών μουτσούνες που θα λέγονται «έλληνες».  Άλλωστε το ιερόξυλο (Hollywood) μας έχει δείξει μαύρους, κίτρινους, πράσινους, και ροζουλί «έλληνες», ακόμη και πασίγνωστες προσωπικότητες … Μας προετοίμαζαν, αλλά εμείς κοιμόμαστε μακαρίως, αλλά από εδώ και πέρα θα το συνηθίσουμε, ή απλά θα χάσουμε τον μπούσουλα.

Ακόμη και το ανέκδοτο, ότι τάχα μου κάποιος επειδή μετέχει της Ελληνικής «παιδείας» λογιέται Έλληνας, τώρα πλέον θα φαντάζει ξεπερασμένο και αναχρονιστικό, αφού θα λογιέται απλά επειδή μπούκαρε στον Ελλαδικό χώρο και ζήτησε υπηκοότητα.

Έλα μουνί στο τόπο σου, λέμε … αν είναι ποτέ δυνατόν ένας αράπης, σκέτη μαύρη μουντζούρα, να λέγεται και να θέλει να περάσει ως Έλλην … ούτε καν σαν ανέκδοτο δεν στέκει … αλλά είπαμε, ζούμε στην εποχή και στον πλανήτη της παράνοιας.

Εδώ συγγενικές κοινωνίες δεν μπορούν να δέσουν και να παράξουν πολιτισμό, πολλώ δε μάλλον όταν υπάρχουν φυλετικές διαφορές, οπότε είναι ξεκάθαρο ότι όλο αυτό το γελοίο επιχείρημα δεν στοχεύει στην ανάπτυξη της κοινωνίας και της ανθρωπότητος, αλλά στην απόλυτη διάλυση και εξαφάνιση των Ελλήνων και γενικότερα της Λευκής Φυλής.

Βέβαια, όπως ελπίζω να καταλαβαίνετε, αυτός είναι ένας ακόμα τρόπος οι Έλληνες όχι μόνο να καταντήσουν μειοψηφία στον τόπο τους, αλλά τελικά να μην έχουν κανέναν λόγο σε ο,τιδήποτε, εκλογή κυβέρνησης, περιφερειαρχών, δημαρχών κλπ., καθώς αν οι εισβολείς ξεπεράσουν κάποια στιγμή ένα ορισμένο πλήθος, συνεπικουρούμενο με τους υποτιθέμενους εγχώριους κατσαπλιάδες και προδότες, θα είναι αυτοί που θα ρυθμίζουν τα πάντα … πολιτισμό, δικαιοσύνη, ιστορία, γλώσσα κλπ. κλπ. … Απλά ΕΛΛΑΔΑ πάπαλα !!

κ). Δημογραφικό
Έχουμε φτάσει κάθε οικογένεια κατά μέσον όρο να έχει 1,2 παιδιά, οπότε με όλους αυτούς που μας αδειάζουν την γωνιά (ψωφώντας ή μεταναστεύοντας – και όπως λένε τα στατιστικά, οι ψωφήσαντες είναι πολύ περισσότεροι των γεννηθέντων) σταθερά και αταλάντευτα βαδίζουμε σε δημογραφική συρρίκνωση του Εθνοπληθυσμού … Μια εποχή, το δημοτικό σχολείο στο χωριό μου είχε γύρω στα 90 παιδιά, στην εποχή μου είμαστε κάπου σαρανταπέντε αν θυμάμαι καλά, τώρα το σχολείο έχει κλείσει και δυό παιδάκια πάνε με ταξί σε μια κοντινή κωμόπολη … Τόσο καλά πάμε !!

Όλοι αυτοί που θα πλακώσουν, γεννάνε και πολλαπλασιάζονται σαν τα κουνέλια … Έεε, οπότε δεν θέλει κάν μυαλό γιά να καταλάβει κάποιος ότι σε λίγο η Ελλάδα,  και ‘μείς μαζί, θα είμαστε παρελθόν !!

Τώρα, το αν το δημογραφικό της χώρας και όχι του έθνους πάρει τα πάνω του, εμένα ποσώς με ενδιαφέρει αυτό … Κοινώς, χέστηκα αν γίνει ή όχι κάτι τέτοιο !!

λ). Ήθη – Έθιμα / τρόπος ζωής
Όλοι αυτοί οι πληθυσμοί που θα μπουκάρουν στας Ευρώπας, είναι στην συντριπτική τους πλειοψηφία μουσουλμανικοί. Και μάλιστα, καθώς όλοι αυτοί ως επί το πλείστον είναι χαμηλοτάτου επιπέδου, και προσκολλημένοι στα δόγματα και στις συνήθειές τους (και ως εκ τούτου ανεπίδεκτοι αλλαγών), όχι μόνο δεν πρόκειται να ενσωματωθούν στο τρόπο ζωής των ιθαγενών, αλλά απεναντίας θα προσπαθήσουν να επιβάλουν τον δικό τους, δημιουργώντας μιά κλειστή, απροσπέλαστη, και εχθρική πρός τους ντόπιους κοινωνία, όπως έχουμε ‘δεί να συμβαίνει σε πολλές περιοχές μεγάλων ευρωπαϊκών πόλεων, όπου μάλιστα φτάνουν σε σημείο να απαιτούν οι ντόπιοι να ασπασθούν το δικό τους τρόπο, απειλώντας μάλιστα να τον επιβάλουν διά της βίας.

Τί νομίζετε ότι θα συμβεί, όταν θελήσουν να απαιτήσουν ή και να προσπαθήσουν να επιβάλουν την «Σαρία» και τις υπόλοιπες δικές τους λόξες ;; … Εσείς θα είσαστε ποτέ διατεθειμένοι να δεχτείτε κάτι τέτοιο; … Ή τότε θα ξεκινούσε το γαϊτανάκι … τον ποιόν θα πάρει ο χάρος ;;;

Το σίγουρο είναι ότι ο τρόπος ζωής, τα ήθη και τα έθιμα του λαού θα υποστούν αλλαγές … αλλαγές πρός το χειρότερο … και τίποτε πλέον δεν θα είναι το ίδιο, ό,τι δε ακόμη αντέχει και θυμίζει Ελλάδα, θα χαθεί οριστικά, αλλά θα γίνει μιά όζουσα και σήπουσα χαβούζα.

μ). Γκέτο
Όλοι αυτοί οι πληθυσμοί που θα μετακινηθούν θα είναι κατωτάτης στάθμης, καθώς τα ανώτερα και μορφωμένα στρώματα κάθε κοινωνίας είτε δεν θα μετακινηθούν (αφού πιθανόν έχουν φτιάξει την ζωήν τους στον τόπο γέννησής τους), είτε έχουν ήδη μεταναστεύσει μέχρι τώρα μέσα από νόμιμες οδούς και έχουν φτιάξει-στήσει την ζωήν τους· καθώς γιά να μπορέσουν να το κάνουν αυτό, είτε είχαν δεξιότητες, είτε μόρφωση, πράγματα που τους επέτρεψαν να κινηθούν στις κοινωνίες που πήγαν, να βρούν δουλειές, να δημιουργήσουν σχέσεις-επαφές, και να στήσουν την ζωήν τους σύμφωνα με τις επιταγές των κοινωνιών που βρέθηκαν. Όλοι αυτοί κινήθηκαν και ελίχθηκαν αν όχι στο κέντρο, τουλάχιστον στα περίχωρα και τις παρυφές της κοινωνίας, και σχεδόν ποτέ, στην εποχήν μας, δεν δημιούργησαν ούτε κινήθηκαν σε γκέτο.
Σήμερα σε γκέτο συνωστίζονται άνθρωποι που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα, ανήμποροι, χωρίς εργασία, εγκληματικά στοιχεία, εξηρτημένα άτομα κλπ. κλπ., αλλά όχι οικονομικά ευκατάστατοι και μορφωμένοι. (Ίσως οι τελευταίοι μόνο μέχρι να μπορέσουν να πάρουν τα πάνω τους.)

Όλοι αυτοί, λοιπόν, τί νομίζετε ότι θα κάνουν ;; … διάφορα γκέτο δεν θα στήσουν ;; … Τα αλλαχού ακμπάρια και το ανέμισμα χατζαρών και κοψωλαιμιασμάτων δεν έχουν στο πρόγραμμά τους ;;

ν). Πολιτισμός
Είναι η μεγαλύτερη ανοησία να πιστεύει κάποιος ότι αυτό το αμάλγαμα που θα προκύψει, θα μπορέσει ποτέ να δημιουργήσει πολιτισμό· και μάλιστα, κάποιου είδους κοινό των ομάδων που διαβιούν στον εν λόγω χώρο πολιτισμό.

Η ιστορία έχει αποδείξει ότι ουδέποτε υπήρξε διαφυλετικός πολιτισμός, αλλά παντού και πάντα ο όποιος δημιουργούμενος πολιτισμός ήταν φυλετικός, εθνικός !! Ακόμη και λαοί ιδίας Φυλής, αλλά διαφορετικής Εθνικότητος, σπανίως αν όχι ποτέ δεν παράγουν πολιτισμό, πολλώ δε μάλλον διαφορετικής Φυλετικής καταγωγής.
Αυτό, δέ, που συνήθως γίνεται στις περιπτώσεις αυτές, όταν διαφορετικοί λαοί βρεθούν στον ίδιο χώρο, είναι είτε να σφαχτούν, είτε ο ένας να απορροφήσει τον άλλον, κοινώς να του επιβάλει τα δικά του, εξαφανίζοντάς τον, αν δεν γίνει μπορετό να διαχωριστούν μέσα από εξεγέρσεις και πολέμους … διαφυλετικό πολιτισμό, όμως, ποτέ δεν παρήγαγαν.

Θα μπορούσατε ποτέ να σκεφτείτε (έστω και αν πολύ το προσπάθησαν μερικοί με νύχια και με δόντια, θέλοντας να μας πείσουν γι’ αυτό) ότι θα μπορούσαμε να παράξουμε Ελληνογύφτικο πολιτισμό ;; … Γιά προσπαθήστε να το φανταστείτε !!

Άλλωστε, ότι διαφορετικοί λαοί δεν μπορούν να κάνουν μαζί, το βλέπουμε καθημερινά, με τα αποσχιστικά κινήματα (αυτά που δεν είναι κατευθυνόμενα από άλλα κέντρα), αλλά και από την Ιστορία … 150τοσες επαναστάσεις και εξεγέρσεις γίνανε στα χρόνια της Τουρκοκρατίας, και δεν ξέρω πόσες επί Ρωμαϊκής και Ανατολικορωμαϊκής εποχής … Είναι αυτό που λέμε, ρε παιδίμ’ … οι ξεβράκωτοι θέλαν (το θέλουν ακόμη;; ) να ορίζουν τον κώλο τους, και δεν γουστάρουν να κάνουν κουμάντο άλλοι.

Αυτά και άλλα πολλά θα μπορούσαμε να πούμε γιά τις ολέθριες επιπτώσεις που θα έχει η υπογραφή και εφαρμογή αυτού του Συμφώνου στην χώρα μας, αλλά και σ’ όλο τον κόσμο, ιδίως στις ανεπτυγμένες χώρες και στους λαούς της Λευκής Φυλής.

 

Εν Κατακλείδι

Η ΝΤ θέλει να ισοπεδώσει την Ευρώπη, και κυρίως να διαλύσει πλήρως την Ελλάδα και να σβήσει οριστικά κάθε τι που μαρτυράει Ελλάδα και Ελληνισμό, γι’ αυτό και εξαπέλυσε εναντίον μας κάθε μέσον που διαθέτει.

Δεν ξέρω τί σκατά σκέφτεστε … τί διάολο περιμένετε … ποιός νομίζετε θα σταματήσει τον εφιάλτη του χαμού που έρχεται, αν εσείς δεν ξεκουνήσετε από την απάθειά σας, δεν σηκωθείτε να ορθώσετε το ανάστημά σας και να παλέψετε γιά την δικήν σας πρώτα απ’ όλα ζωή και των δικών σας ανθρώπων ;; Ποιά χώρα, ποιά κοινωνία, ποιό Έθνος και ποιά Ελλάδα θα παραδώσετε στα παιδιά και στα εγγόνια σας ;; … ποιά θα είναι η κληρονομιά που θα τους αφήσετε ;; … Μήπως η μηχανή του κιμά, που θα κληθούν να γίνουν πολτός ;;

Είχα ‘πεί ότι κάτι πρέπει να γίνει μέχρι τις 5 (πέντε) Δεκέμβρη, αν θέλουμε να συνεχίσει να υπάρχει Ελλάδα … αλλά αλίμονο, πέρα από λίγες αναρτήσεις, τίποτε άλλο δεν έγινε, τίποτε δεν κινήθηκε, ενώ έπρεπε να έχει καεί το πελεκούδι !! … και αν γιά την Μακεδονία (και πολύ σωστά) είχαν φωνάξει 1-1,5 εκατομμύριο άνθρωποι ή και περισσότεροι, τώρα θα έπρεπε να σηκωθούν και όλοι οι πεθαμένοι, όλοι όσοι έχουν ζήσει σ’ αυτόν τον τόπο, όλοι όσοι έχουν υπάρξει ποτέ Έλληνες, γιατί τώρα δεν κινδυνεύει μόνο μια περιοχή, κινδυνεύει ΟΛΟΚΛΗΡΗ η Ελλάδα … δεν κινδυνεύει απλώς η χώρα, κινδυνεύει η ίδια η ύπαρξη του ΈΘΝΟΥΣ … κινδυνεύουμε με ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ !!

…Το καντήλι μου μέσα, πότε επιτέλους θα πάρετε είδηση τί ετοιμάζεται ;; … Πότε ;; … Πότε θα κατανοήσετε ότι είμαστε στο +5, και μάλιστα με μιά βόμβα πάνω μας έτοιμη να εκραγεί ;;

Αν θέλετε να συνεχίσουμε να υπάρχουμε σαν χώρα και Έθνος, βρείτε και κάντε κάτι να σταματήσει όλο αυτό, η Ελλάδα (με τα γκουβερνοσούργελα) να ΜΗΝ το υπογράψει !!

Πού είναι ο υποτιθέμενος πνευματικός-ακαδημαϊκός κόσμος ;; … Πού είναι οι στρατιωτικοί, οι δικαστές, πού είναι οι εκπαιδευτικοί, πού είναι οι πανεπιστημιακοί …. Πού … πού … πού ;;

Πού στον διάολο είναι και όλοι αυτοί που το παίζουν πατριώτες, πού είναι όλα τα κανάλια, οι εφημερίδες, πού είναι όλοι οι κοπρίτες των κομμάτων … Γιατί κανείς τους δεν μιλάει ;;

Εσείς … ο ΛΑΟΣ … γιατί δεν μιλάτε ;; … γιατί δεν σταματάτε όλο αυτό το πανηγύρι ;;

Γράφουμε συνέχεια και συνέχεια, σας δείχνουμε τα σχέδια των λαμογιών, σας λέμε τί έρχεται, σας αποκαλύπτουμε πού πάει, πού οδηγεί όλο αυτό που κάποιοι εξυφαίνουν στα σκοτεινά λαγούμια τους και προωθούν μέσα από τα όργανά  τους και τους προσκυνημένους γλείφτουλες, σας λέμε το ένα, το άλλο … αλλά φαίνεται ότι άδικα κοπιάζουμε … σε τοίχο να τα λέγαμε, περισσότερα θα καταλάβαινε !!

Δεν ξέρω τι άλλο να σας ‘πώ ……….

Αποφασίστε επιτέλους … δούλοι γιά ΛΕΥΤΕΡΟΙ !!

 

Σημειώσεις :

Παράκληση : Διαβάστε προσεκτικά και στοχαστείτε βαθιά στα παραπάνω, στην συνέχεια συζητήστε το με όσους περισσότερους μπορείτε, και τέλος διαδώστε το με όποιον τρόπο κρίνετε πρόσφορο. Μπορείτε ελεύθερα να προβείτε σε αναδημοσίευση, ή και να πάρετε κομμάτια του και να τα προσαρτήσετε σε δικά σας άρθρα, και ουδόλως μας απασχολεί αν θα κάνετε ή όχι αναφορά στην πηγή της εν λόγω ανάρτησης, καθώς σκοπός μας δεν είναι τα όποια εύσημα-κέρδη, αλλά η αφύπνιση του Ελλήνων.

Υγ. Πιθανόν υπάρχουν γραμματικά και συντακτικά λάθη, αλλά δεν υπάρχει επιπλέον χρόνος, οπότε το ανεβάζω ώς έχει … Δείξτε επιείκεια.

Επίσης, ίσως χρειάζονται και συμπληρώσεις, αλλά αυτά θα τα δούμε, όταν ο Εργ θα ανεβάσει όλη την μετάφραση του Συμφώνου.
Για να δείτε το ήδη μεταφρασμένο κείμενο από τον Εργ, κάντε κλίκ εκεί στο σημείο που λέει : Πρώτο μέρος. (Μέχρι τα μισά της σελίδας με αρίθμηση 5 του αρχικού.) στην ανάρτηση «Το διαβόητο κείμενο της 11ης 12ου 2018https://ergdhmerg.wordpress.com/2018/12/04/το-διαβόητο-κείμενο-της-11ης-12ου-2018/» για να το κατεβάστε από την σελίδα του mediafire, και για την συνέχεια στους υπόλοιπους συνδέσμους που θα αναρτήσει συν τω χρόνω.

Ότι γράφω παραπάνω, δεν προέρχεται αποκλειστικά από το εν λόγω Σύμφωνο, αλλά και από πλείστες άλλες πηγές.

Πρέπει να έχετε υπ’ όψιν σας και να θυμάστε ότι, τέτοιου είδους κείμενα είναι διατυπωμένα τεχνηέντως, ώστε να αποκρύβεται η ουσία του θέματος και να παρουσιάζεται τούτο ως κάτι ωραίο και καθόλα επιθυμητό. Ας πούμε η Κλιματική Αλλαγή (ασχέτως εάν είναι ένα ψέμμα) τρώγεται εύκολα από τον χαζό κόσμο, όπως επίσης και οι προτεινόμενες δράσεις για να σταματήσει, ή να περιορισθεί το πρόβλημα … Πουθενά, όμως, δεν θα βρείτε να γίνεται λόγος για όλα αυτά τα δηλητήρια και τις ιώσεις που σπέρνουν πάνω στα κεφάλια μας … Δυστυχώς, αυτός είναι ο τρόπος που λειτουργούν … παρουσιάζουν ένα ωραίο περιτύλιγμα, και μέσα είναι τα δηλητήρια και τα φίδια … Έτσι και σ’ αυτό το θέμα.

Για να μπορεί κάποιος να πιάνει τί παίζεται και τί κρύβεται κάτω απ’ όσα γίνονται ή προβάλλονται, πρέπει να έχει ανοιχτά μάτια και πολύπλευρη πληροφόρηση, και κυρίως το μυαλουδάκι του να δουλεύει, και να μην το έχει απλά για βάρος.

Για τον Καλλέργη και τον «Πρακτικό Ιδεαλισμό» υπάρχουν ήδη πολλές αναρτήσεις στο Ελληνόφωνο Διαδίκτυο, όπου μπορείτε να ανατρέξετε για να πληροφορηθείτε επ’ αυτού.

Άφησα έξω απ’ αυτήν την ανάρτηση όλους αυτούς τους εγχώριους υποστηρικτές αυτού του συμφώνου της πολυπολιτισμικής χυλοποίησης, καθώς αρκετά έχουμε ‘πεί στο παρελθόν, και ίσως αν βρεθεί χρόνος να ξαναπούμε, αλλά ας έχουν υπ’ όψιν τους ότι όλα αυτά που σχεδιάζονται θα σκάσουν αργά ή γρήγορα και στα δικά τους κεφάλια, καθώς ο αριθμός των επιλεγμένων (500 εκατομμύρια) σίγουρα δεν τους περιλαμβάνει … Βέβαια, όταν θα φτάσουν να το κατανοήσουν, θα είναι ήδη αργά για να αλλάξουν ρότα … Ας πρόσεχαν !!

 

ΤΕΛΟΣ

 

(επόμενο σχετικό)