Αγναντεύοντας το Μέλλον … της Ελλάδας μην χέσω

Μέρος 1ον – Χάριν Παιδειάς …
Γράφει ο ΠΑΛΑΙΟΣΠρόλογος
Η Ελλάδα σήμερα βρίσκεται σε μια οικτρή κατάσταση, όχι μόνο λόγω των προβλημάτων, αλλά επειδή στο σημείο που έχουμε φτάσει διακυβεύεται πλέον η ίδια η υπόσταση του Έθνους και της Φυλής.
Έτσι αποφάσισα να βάλω και εγώ το δικό μου λιθαράκι, μπας και κάτι αλλάξει, μήπως και τα Ζωντόβολα αυτού του τόπου επιτέλους ξυπνήσουν ώστε να σωθεί η Πατρίς.
Βέβαια για να γίνει δυνατή η αλλαγή χρειάζεται να δούμε τι και ποιός έφταιξε, να πάρουμε ένα -ένα όλα τα λάθη και να τα καθίσουμε στο σκαμνί, διότι με λογικές ότι έγινε έγινε να τα αφήσουμε και να πάμε παραπέρα δεν πρόκειται να πετύχουμε τίποτε, όπως δεν έγινε μέχρι τώρα, απεναντίας το παραπέρα ήταν πάντα ένα ακόμα βήμα προς τον γκρεμνό, έστω και αν προς στιγμήν φαινόταν να φρενάρει η όλη κατάσταση.
Εάν λοιπόν δεν αφαιρέσουμε ολοκληρωτικά κάθε τι σάπιο, δεν απαλείψουμε κάθε τι ανασχετικό και βλαβερό, απλά θα κάνουμε μια τρύπα στο νερό … μεσοβέζικες λύσεις δεν χωράνε.
Δεν έχω σκοπό έναν καταγγελτικό και μόνο λόγο, αλλά να προτείνω κάποιες λύσεις, όσα κατά την γνώμην μου πρέπει να γίνουν αν θέλουμε την Πατρίδα και το μέλλον δικά μας.
Πάρτε καφέ και θρονιαστείτε … θα πάει μακριά η βαλίτσα.
Όμως μην μείνετε απλά στην ανάγνωση … σκεφτείτε και πάρτε θέση.
Ξέρω ότι πολλοί θα βγείτε κυριολεκτικά από τα ρούχα σας … και θα μου σούρετε τα εξ αμάξης, γιατί θα τσούξουν πολλοί κώλοι, όμως δεν πρόκειται να χαριστώ σε κανέναν … άλλωστε ότι στραβό πρέπει να διορθωθεί και ότι σάπιο να αποβληθεί … αλλιώς ας πάμε να φουντάρουμε μόνοι μας, ώστε να έχουμε την ευχαρίστηση του τρόπου που θα το κάνουμε, και όχι να περιμένουμε να μας το επιβάλουν άλλοι.
Όσοι Ελληνόψυχοι λοιπόν στρωθείτε … οι υπόλοιποι πηγαίντε στο διάολο.
Εγώ θα γράψω ότι έχω επ’ αυτών, εσείς διορθώστε όπου νομίζεται λάθος και προτείνετε συμπληρώματα ή αλλαγές όπου κρίνετε σωστό.
Κυρίως ζητάω την συμμετοχή σας μετά το δεύτερο μέρος ………..
Παλαιός
———————-
Δίκην … προοιμίου
Η ιστορία ξεκινάει από παλιά … πολύ πιό πριν ακόμα και από μια ντουζίνα χιλιόχρονα. Ήταν από τότε, που άνοιξαν οι ουρανοί, και άρχισαν να ρίχνουν με το τουλούμι … την αποβλάκωση στα κεφάλια των Ελλαδόκαφρων … που την νόμιζαν και συνεχίζουν να την νομίζουν έκτοτε, μέσα στην στραβωμάρα τους … ευλογία.
Γιατί ναι, τα μπουμπούκια, θέλαν να κάνουν τους ξύπνιους … νόμιζαν μαλάκες αυτούς που είχαν βάλει τους κανόνες … δεν ξέρανε εκείνοι, περίμεναν τους ηλίθιους να πούνε πως και τί πρέπει να γίνεται και που να πάει το πράγμα. (ρίξτε καμμιά ματιά στο προηγούμενο άρθρο μου)
Ιστορίης … περιληπτικόν το Ανάγνωσμα 
… ας τα πούμε Όλα … έξω από τα δόντια … χωρίς σεμνοτυφίες και υπεκφυγές
Έ και αφού την νόμιζαν … ευχάριστη και διεγερτική, την ουρανοκατέβατη αποβλάκωση ντέ … έπεσαν βουλιμικά με τα μούτρα στο χλαπάκιασμα … ξανά και ξανά … και τόσο μα τόσο πολύ τους άρεσε που δεν λένε να σταματήσουν μέχρι σήμερα … με τίποτε.
Ρε δεν παν να τους τα ‘λεγε ο ένας κι ο άλλος … αυτοί εκεί … ανένδοτοι, γλυκάθηκε ο κώλος τους και το ζητούσαν όλο και περισσότερο.
Δεν το μπορούσαν Λεύτεροι … δεν ζήταγαν απλά και μόνο μαντρί … θέλαν χαλκά, άλυσο και παλούκι … και κάποιον να φροντίζει να το στεριώνει … μπας και βγεί καμμιά φορά και χαθούνε … αλλά και να ‘χει τροχισμένο κοφτερό μαχαίρι … και τσιγκέλια πολλά βεβαίως … να γίνεται σωστά η δουλειά … όχι άντε άντε !!
Και τον βρήκανε … δεν θα τον βρίσκανε … αφού για μύρια χρόνια καιροφύλαγε και παραμόνευε προσμένοντας κείνη την ώρα … θα την άφηνε το λοιπόν να πάει χαμένη ;;
Την άρπαξε και … τρούπωσε … και αφού τρούπωσε … στρώθηκε στην δουλειά … με το μαλακό … λάου-λάου στην αρχή … μην και προγκίξει κανά ζαβό.
Το δούλεψε καλά … και το σαράκι απλώθηκε και έριξε ρίζες βαθιές … και έγινε αδιαφιλονίκητος Τσοπάνης … έστησε το μαντρί και δούλεψε καλά τα Ζωντανά … εσύ αυτό … εσύ το άλλο … εσύ το παράλλο … και δώστου να ‘χει … και πάει λέγοντας.
Και πέραν των άλλων … κάθε τι που γινόταν … ακόμη και για το σφάξιμο μεταξύ τους, τα Ζωντόβολα, ρίχνανε την ΔΕΚΑΤΗ … τρώγανε καλά οι πουστροπαπαδίστικες λουλούδες.
Τίποτα δεν αφήκανε όρθιο … αλλά τα Βόδια χαμπάρι … θέλανε κι άλλο … κι άλλο … τους άρεσε ρε παιδί μου … την καταβρίσκανε που λένε … τόσο πολύ, που έγινε χόμπυ και ιδανικό τους !!!
Και φέρανε και φέρανε … και τι δεν φέρανε … έτσι να ‘χουνε απ’ όλα … έεεε τι τσιγκουνιές τώρα θα κάνανε ;; … είπαμε τα πάντα, για κάθε βίτσιο … κανείς να μην μείνει παραπονούμενος … τι θέλεις Δία ;;; … έχει, εσύ Απόλλωνα ;; έχει μην σκάς, Αθηνά, Ήρα, Διόνυσο, Ορφέα, Άδωνη, Ίσιδα …. απ’ όλα τα καλά … ότι τραβάει η πουτάνα η ψυχή σου … απ’ όλα είχε ο μπαξές … διάλεγες κι έπαιρνες … κι αν τύχαινε και ήσουν ιδιότροπος και δεν έβρισκες … στο φτιάχνανε εκεί, ατάκα κι επί τόπου, στο πίτς φυτίλι που λένε … όχι που θα σ’ αφήνανε έτσι να φύγεις χωρίς εξυπηρέτηση… μετά που θα σε ματαβρίσκανε ;;
Μπάζανε και μπάζανε …. χαλκό, χαλιά, κιλίμια, αλλά και όλα τα καλά … ότι ήθελες παράγγελνες και στο φέρνανε … ακόμα και αν δεν ήθελες, σου φέρνανε με το ζόρι … έστω και τζάμπα … αρκεί να γλυκαθείς. Παιδούλες για τους βαρβάτους και τους σακάτηδες ή στραβομούρηδες … που δεν βρίσκαν να πηδήξουν, Νταβραντισμένους για τις παραπεταμένες και τις ανήσυχες … ώσπου το πράμα σκάτωσε για τα καλά … έτσι που μετά αναρωτιόταν εκείνος ο ηλίθιος μπούφος … που στο διάολο βρέθηκε εκείνο το μπάσταρδο μαύρο κουνελάκι μέσα σ’ όλα τα λευκά.
Τι νομίζετε δηλαδή … εκεί μαζί με τα λάχανα, από μόνοι τους, φύτρωσαν οι «αρμόδιοι» ;;
Αμέ τι νομίζετε, ότι το μπουκάρισμα των ισλαμοπιθήκων, είναι σημερινό φαινόμενο ; 
Άμ δε που είναι !!
Δεν πα να κοπανιότανε ο Σωκράτης και οι άλλοι … τα Ζαβά θέλανε πολυπολιτισμικότητα … και τον Τσοπάνη τους βεβαίως-βεβαίως
Και μιας και δεν γινόταν δουλειά με πέντε-δέκα καραβιές, βρήκανε τον κατάλληλο Μπούφο … που άνοιξε διάπλατα την πόρτα … ορίστε περάστε τους είπε … και ήρθανε .. και ήρθανε και θρονιάστηκαν για τα καλά, και αφού θρονιάστηκαν ξεκίνησε το πατιρντί … έεεε την συνέχεια την ξέρετε, και όσοι δεν την ξέρετε τσακιστήτε να την μάθετε. 
…. μετά καλέσανε όλο το συγγενολόϊ αλλά και τους συμπέθερους ! 
…. τσούπ λοιπόν … ήρθαν και κατσικώθηκαν τα Ρουμιόπουλα, όχι μοναχά τους, του στραβού το δίκιο να λέγεται … μην είμαστε άδικοι … όλα κι όλα, είχανε πρόσκληση τα παιδιά … δεν ήρθαν απρόσκλητοι με το έτσι θέλω … να ρε ολόϊδια έτσι όπως έγινε στις μέρες μας με τον Γκαβό και τις Τσιριζοσφυρίχτρες. 
…. ελάτε δεν μπορούμε χωρίς εσάς, σας περιμένουμε … αυτό δεν είπανε ;; 
…. έ το ίδιο είχανε πεί και τότε !!
Έεε …. τι το κακό κάνανε ;;
Αφού τους καλέσανε να μην ανταποκριθούνε ;;
Ήρθανε το λοιπόν … και είπανε … ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του !!
Εσύ στη γαλέρα … κουπί, εσύ στον ιππόδρομο και το Κολοσσαίο … έχουμε λιονταράκια να ταΐσουμε και πόπολο να διασκεδάσουμε, εσύ στο λατομείο, στο μπουρδέλο, στο … στο … στο …
Και οι υπόλοιποι … δουλέψτε καλά … θέλουμε να φάμε κιόλας … μην ψωφήσουμε από την πείνα … το φόρο υποτελείας και γρήγορα !!!
Αλλά τα Ζωντανά … δεν φχαριστιόνταν με τίποτα … κάθε τόσο να και μια εξεγερσούλα, και δώστου να δουλεύει χατζάρα και παλούκωμα του καλού καιρού …. μέχρι που …
Ναί ρε το είχαν στο πρόγραμμα … όπως και το προηγούμενο … απλά περίμεναν την κατάλληλη στιγμή … την στιγμή που οι Φλάβιοι πήραν εξουσία (ποιοί ήταν αυτοί και οι πίσω απ’ αυτούς ;; …. έε αυτά άλλη φορά … μην είστε πλεονέχτες) και το ξεκίνησαν … ρίξαν το νερό στ’ αυλάκι … καθώς και τα δυό ήταν έτοιμα από καιρό … αυτοί απλά στήσαν την κρεατομηχανή … αλλά και για δαύτην δεν παιδεύτηκαν … τα ζωντόβολα τρέξαν και την λειτούργησαν … τέτοια επιτυχία ούτε στον ύπνο τους και στα τρελά τους όνειρα δεν περίμεναν οι διοργανωτές … αλλά να που συμβαίνουν και τέτοια .
Το σχέδιο ήταν παλιό … πολύ παλιό … απλά πήρε καιρό να στηθεί το όλο πράμα, για μήπως νομίζετε ότι απλά ξύπνησε ένας μαλάκας κάποιο πρωΐ και είπε αρκετά έπαιξα με το πουλί μου, δεν κάνω τώρα αυτό ;; και αυτομάτως έγινε ;;Αποτέλεσμα εικόνας για πνευματικοτητα
Την πρώτη μεγάλη επιτυχία την είχαν με τον Μπουφαλέκο … αλλά κάπου στην συνέχεια σκάλωσε το πράμα … μέχρι που πήραν σειρά τα Ρουμιοπούλια … και η πολυπολιτισμικότητα και πολυφυλετικότητα … δηλαδή η ομογενοποιημένη αλοιφή, το μεγάλο μπάχαλο, έγινε πραγματικότητα.
Ήδη το πρώτο σκέλος της επιχείρησης είχε απόλυτη επιτυχία … αλλά όχι ολοκληρωτική, καθώς ακόμη υπήρχαν κάποιοι τρελοί … που επέμεναν και δεν θέλαν να γίνουν αλοιφή.
Αυτό που τους έκανε χαλάστρα ήταν ότι, η Αυτοκρατορία είχε πολυθεϊστική βάση … κάτι που δεν επέτρεπε την ουσιαστική εξόντωση και απάλειψη του «προβλήματος».
Όμως ο μηχανισμός υπήρχε … απλά χρειαζόταν να στραφεί σε νέα κατεύθυνση … λίγο δούλεμα ήθελε … να ρετουσαριστεί και να ξανασχεδιαστεί το όλο σκηνικό … τόσο απλά, αρκεί στην συνέχεια να κουρντίζανε κάποιους … να ρίχνανε δηλαδή πάλι στο παιχνίδι τους χρήσιμους ηλίθιους … τους ηλίθιους που ήδη ήταν έτοιμοι και μαντρωμένοι.
Ποιοί ήταν αυτοί, που ήταν μεν απλωμένοι παντού, σφιχτοδεμένοι και γκετοποιημένοι ;;
Έεε … βρείτε το !!!
Το ξεκινήσανε λοιπόν με τον Σιμωνάκο … αλλά επειδή δεν πολυτράβαγε το πράμα ρίξανε στην μάχη και τον κοντοστούπη κούτσαυλο Σαυλίκο, που με απομέσα ενίσχυση μπουρλότιασε την πουτανόπολη και το πατιρντί άρχισε … η δικαιολογία-αφορμή ήταν έτοιμη (όπως άλλωστε έγινε με τον α’ και τον β’ ΠΠ, την 11η Σεπτέμβρη κλπ. κλπ. παλιά μου τέχνη κόσκινο που λένε … αφού δουλεύει για τι να την αλλάξουν ;  ) και στην συνέχεια τα λιονταράκια χόρτασαν κοψίδι, λάδωσε τ’ αντεράκι τους που είχαν λυσσάξει στην πείνα.
Το δούλεψαν καλά το πράμα … καθώς ήταν μανούλες στην ψυχολογία (είχαν βλέπετε όλον τον βαθύ σχεδιασμό από τα τραγοϊερατεία) … ξέραν ότι το ηλίθιο πόπολο θα πέσει με τα μούτρα σε ότι απαγορεύεται και κυνηγιέται, και ενώ μέχρι εκείνη την στιγμή απλά κωλοτριβόσαντε μεταξύ τους δυο-τρείς ελληνίζοντες εβραίοι … το πράγμα πήρε και φούντωσε για τα καλά … τα ηλίθια ζωντόβολα βούρ στον πατσά, είδανε χατζάρα και θέλανε να την γευτούν κι αυτοί …. η βλακεία και η μαλακία δεν πάνε στα βουνά … κορόϊδα είναι ;;
Όταν λοιπόν απλώθηκε η βλακεία αρκετά … ήρθε ο συφιλιδιασμένος με την καραπουτάνα και το στρώσανε το χαλί … την συνέχεια την ξέρετε και όσοι δεν … ανοίξτε και κανά ρημαδιαμένο βιβλίο δεν βλάφτει … για φοβάστε μην και χάσετε κομμάτι από την βλακεία σας ;;
Τα Ελληνόπουλα … φάγανε καλά … ρουθούνι δεν έμεινε, το τι έγινε δεν περιγράφεται. Πάντως για να πάρετε μιαν ιδέα, επειδή δυστυχώς ελάχιστα φτάσανε σε μας, και διότι ούτε φωτογραφίες υπήρχαν τότε ώστε να ξεπέσει κάποια, κάντε έναν κόπο και δείτε τι έγινε στον β’ ΠΠ με τους εβραίους (αυτούς που δεν θέλανε να πάνε παλαιστίνη μεριά) όπου τους καταδείχνανε οι ραβίνοι … το ίδιο έγινε τότε με τα πουλημένα παπαδο-ιερατεία, την 5η φάλαγγα που είχε τρουπώσει από παλιά, και σκοπό είχε να διαλύσει τα πάντα, ιδιαίτερα ότι μπορούσε να κρατήσει αγάντα με κάποιον τρόπο και να μην διαλυθεί ο Ελληνισμός – εννοείται βέβαια ότι ιεροφάντες που δεν ήταν του σχεδίου ήταν οι πρώτοι που γεύτηκαν την ΑΝΓΚΑΠΗ των χριστιανοταλιμπανέζων.
Ότι δεν ξεπαστρεύτηκε … με χίλιους τρόπους αλλοιώθηκε και διεφθάρει, ελάχιστες πληθυσμιακές ομάδες κατάφεραν να μείνουν σχετικά αλώβητες, όλες οι υπόλοιπες γίνανε σκατά και αλοιφή.
Το μικρόβιο πέρασε και μπόλιασε τα πάντα, ελάχιστοι ξέραν ποιός είναι ποιός και από που κρατάει η σκούφια του (σας θυμίζει μήπως τίποτε αυτό σχετικά με την αλλαγή ονομάτων διαφόρων σημερινών πολιτικάντηδων και όχι μόνο) ; και έχεις τους άλλους τους ηλίθιους να μιλάνε για 99+% ίδιο λέει DNA … ναι ρε τόσοι και τόσοι πέρασαν και δεν κόλλησαν … για βγείτε στον δρόμο και κοιτάξτε καλά, σας φαίνονται για Έλληνες όλοι αυτοί που κυκλοφορούν δίπλα σας, οι φάτσες τους σας κάνουν για Ελληνικές ;; … τώρα λοιπόν πως αυτές οι μουτσούνες έμειναν … είναι απορίας άξιον, που μόνο εκείνοι οι λαμπροί επιστημοϊνστρούχτορες μπορούν και το διανοούνται … τέλος πάντων δεν είναι αυτό το θέμα μας εδώ … και κυρίως δεν είναι τόσο οι μουτσούνες, όσο το ψυχοπνευματικό αποτύπωμα που αλλοιώθηκε.
Τα παπαδαριά δώσαν και πήραν … τίποτα δεν άφησαν όρθιο … και μην προσπαθούν να κρυφτούν πίσω από κάθε ηλίθιο αυτοκράτορα … καθώς ήταν αυτοί που τους πατρονάριζαν … αρκετά πιά με το παραμύθι … άλλωστε πάντα αυτοί οι σκατιάρηδες αγιόπουστες ηγούνταν στις εκκαθαρίσεις και τα ξεθεμελιώματα τόσο μα τόσο πολύ μεγάλο πολιτισμό μας έφεραν με τις πατημένες και σκυθρωπές στραβομουτσούνες κάθε αγιόπουστα … ώστε να χάνει κάποιος κάθε έννοια λογικής με την επιχειρούμενη από δαύτους σύγκριση με τα αρμονικά καλλιτεχνήματα των Ελλήνων.
Άλλωστε τόσο πολύ είχαν αποκουτιάνει τον κόσμο, που στην πολιορκία του βυζαντίου από τους Τούρκους … αντί να είναι στις επάλξεις και να πολεμάνε …. τσακώνονταν για το αν οι άγγελοι είχαν λέει φύλο, και αν κατουρούσαν όρθιοι ή καθιστοί, και συνεχίζαν να τουρλοκωλιάζοντε και να κάνουνε λιτανείες και να περιμένουνε κάποιος από μηχανής θεός να τους σώσει … άμ δε όμως … φαίνεται είχε καλύτερα πράματα να κάνει από το να ασχοληθεί με ηλίθιους.
Άσε δε που οι ίδιοι οι μεγαλότραγοι σε συμφωνία με την Τουρκιά άνοιξαν τις πόρτες … και να αφήσουν στην άκρη τα σκουριάρικα … άλλωστε η συνέχεια το απέδειξε περίτρανα και στην άλωση αλλά και μετά … όπου τόσες και τόσες φορές πρόδωσαν κάθε επιχειρούμενο κίνημα … και το ίδιο προσπάθησαν με νύχια και με δόντια να κάνουν το ’21, τον αφορισμό που υπέγραψαν από κάθε γωνιά της Ελλάδας οι τραγόπουστες τον έχετε δεί, για ακούτε τις μπούρδες που σας πασάρουν ;; … ούτε ένας ούτε δύο αλλά 23 τραγόπουστες 
Αφού όλα πουλιόσαντε … επισκοπιλίκια, πατριαρχιλίκια κλπ. κλπ. ακόμα και οι παπάδες των χωριών ρίχνανε το κάτι τις τους για να πάρουνε την θέση και το χρίσμα … το βούταγε πάντα όποιος έριχνε τον περισσότερο παρά … τι μπορεί λοιπόν κάποιος να περιμένει από δαύτους ;;
Λέτε να ήταν οι μόνοι, για τελειωμό δεν είχαν τα κουμάσια ;;
Αυτοί δεν ήταν που βάλανε τον άλλο ηλίθιο που κόντεψε να στείλει στον αγύριστο την επανάσταση φυλακίζοντας όλους τους πρωτεργάτες αγωνιστές και ίσως να το είχε καταφέρει αν ακόμη και ο αδερφός του δεν του την έστηνε ;; αλλά τέλος πάντων αν και αυτός με τον θάνατό του εξιλεώθηκε … εμείς με τίποτε δεν πρέπει να εθελοτυφλούμε αν θέλουμε να πάμε μπροστά και όχι να είμαστε πάντα έρμαια του κάθε κερατά.
Άλλωστε ακόμα και σήμερα δεν μας καταριούνται εμάς τους Έλληνες ;; εκεί στην λεγόμενη κυριακή της ορθιο-δοξίας έχετε ακούσει τι κατάρες και αναθέματα πέφτουν … για πάτε και κοιμόσαστε ή χαμουρεύεστε με τον/την διπλανό/ή.
Δυό χιλιετίες πέρασαν … τόσα και τόσα ξεπαστρέματα έγιναν … και το πράγμα θα είχε τελειώσει οριστικά και αμετάκλητα ΑΝ δεν υπήρχε το θέμα ΓΛΩΣΣΑ, που είχε περάσει σχεδόν σε όλες τις πληθυσμιακές ομάδες, και λόγω αυτού την είχαν ανάγκη για να απλώσουν την βλακεία του χριστιανοταλιμπανισμού.
Μέσα σε όλα τα στραβά που έκανε ο χριστιανισμός, ένα και μοναδικό καλό προσέφερε (όχι βέβαια από την καλή του την καρδιά … αλλά από ανάγκη) την διατήρηση έστω και εν μέρει αλλοιωμένης της Γλώσσας … αν και αυτό είναι εν μέρει αμφίβολο, αν θα μπορούσε να συνεχιστεί με την ανατολικο-Ρουμαιοκρατία και χωρίς την περίοδο της Τουρκοκρατίας.
Έλα μου ντε όμως που τα Ζαβά αυτού του τόπου δεν καταλαβαίνουν με τίποτε … σκοτώθηκαν και ξανασκοτώθηκαν για να έχουν οι τραγόπουστες σχεδόν την μισή Ελλάδα δική τους, να κυκλοφοράνε με κουρσάρες και χρυσούς μεγαλόσταυρους, να διαμένουν σε βίλες και αρχοντικά και να μαζεύουν Δισεκατομμύρια για τα γεράματά τους και τα ξεκωλιάσματά τους με τα ναυτάκια (έ σήμερα βέβαια έχει αλλάξει αυτό … υπάρχουν τα αλμπανά, τα ρουμάνια και τα αφγανοπακιστάνια, ότι τραβάει η ψυχή τους … διαλέγουν και παίρνουν … τέρμα το πρόβλημα) … και να ζητάνε ακόμη και την τρύπια δεκάρα του κάθε ηλίθιου βλάκα, αλλά ποτέ να μην δίνουν την δικιά τους … ποιά δικιά τους ;; μήπως δούλεψαν και ποτέ ;; εμείς οι ηλίθιοι τους θρέφουμε και πληρώνουμε το κάθε ανώμαλο βίτσιο τους … εκείνοι όχι μόνο δεν δίνουν τον δεύτερο χιτώνα τους, αλλά κοιτάζουν πως θα βουτήξουν και τ’ αλλουνού, και πως θα γδύσουν τον κάθε βλάκα … αλλά εμείς εκεί, ποτέ μα ποτέ και με τίποτα, να μην θέλουμε να ξεστραβωθούμε … να ανοίξουμε τα γκαβά μας και να δούμε την αλήθεια … την αλήθεια ότι, πάντα, μας δούλευαν ψιλό γαζί, ότι ανέκαθεν ήταν η 5η φάλαγγα, που σκόπευε την καταστροφή μας, ότι ήταν και είναι πουλημένα κοπρόσκυλα … ίδια και απαράλλαχτα, σε αγαστή συνεργασία με τις πολιτοκοκουράδες.
Τι κι αν ο Θοδωρής πρωτοστάτησε να γίνει το αυτοκέφαλο, ελπίζοντας ότι έτσι κάτι θα αλλάξει … αλλά έλα μου ντε που κάτι σάπιο απ’ την ρίζα του δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει και να θεραπευτεί … αλλά πάντα σάπιο θα μένει και μάλιστα συν τω χρόνω θα σαπίσει και ότι άλλο γερό ;;
Δεν ξέρω τι λέω ;;
Για κουνηθείτε λίγο … κοπανήστε το κλούβιο σας κεφάλι στον τοίχο, μπας και συνέρθετε.
Εσάς νομίζετε ότι σκέφτονται, για σας παλεύουν και μεριμνούν ;;
Ψάχτε λίγο να δείτε … τι διάολο κάνουν οι περισσότεροι από δαύτους στις Μασωνοστοές … ποιόν θεό λατρεύουν … ποιόν τράγο προσκυνάνε … που υποκλίνονται, από που παίρνουν διαταγές … 
Και βαριέστε να ψάχνετε … ακόμη και στις εκκλησιές που πάτε, το τι σκατά λένε το έχετε πάρει χαμπάρι ;; για είσαστε τόσο μα τόσο ηλίθιοι, που δεν καταλαβαίνετε τι βλέπετε ή τι ακούτε ;;
Σε ποιό θεό απευθύνονται ;; ρε δεν μιλάω για το μπουρδέλο της παλιογραφής … λέω αυτόν που επικαλούνται … για δεν το ακούτε όταν το λένε ;; με ωτασπίδες πάτε στην εκκλησιά ;;
Και καλά δεν ακούτε … αλλά ούτε βλέπετε ;;
Ρε τις χειρονομίες … γκαβωμάρα έχετε και δεν τις βλέπετε ;;
Αλλά ούτε τριγωνοματάκια και τα Α-Ω τα βλέπετε … από την άλλη όμως σας μάραναν οι μαλακίες και οι συνωμοσίες των φωταγωλουμινιασμένων (ILLUMINATI).
Ρε δεν πάτε καλά … καθόλου καλά λέμε !!!
Εντάξει … εντάξει μην σκούζετε … δεν λέω ότι είναι όλοι ίδιοι, ότι πρέπει να τους βάλουμε όλους στο ίδιο σακί … πάντα και παντού θα υπάρχουν εξαιρέσεις … αλλιώς θα είχαμε ήδη πάει φούντο, όμως δυστυχώς το μεγαλύτερο ποσοστό για να μην πώ ότι οι εξαιρέσεις είναι τόσο μα τόσο πενιχρά λίγες, που αποτελούν μύγα σε καζάνι γάλα, ιδίως όσο ανεβαίνουμε στα κλιμάκια της ιεραρχίας … πολύ πιο εύκολα μπορείς να βρείς τίμιους και σωστούς ανθρώπους στην βάση παρά να το γυρεύεις στα μεγαλοκοπρόσκυλα. Είδατε ρε ποτέ κανέναν από δαύτους να κυκλοφορεί με τριμμένο ράσο και απλά έναν ξύλινο σταυρό … να πηγαίνει με το λεωφορείο … για με χρυσοποίκιλτα άμφια, δυο-τρείς χρυσούς μεγαλόσταυρους που ζυγίζουν οκάδες ο καθένας και που μόνο οι κοιλιές τους κρατάνε αντίβαρο και δεν τουμπάρουν, και κουρσάρες ή λιμουζίνες περιωπής ;; 
Άμε στο διάλο από κεί λοιπόν !!!
Ούλα τα ιερατεία … ούλα τα παπαδαριά … διαχρονικά … τα ίδια σκατά είναι, τίποτα δεν αλλάζει, πως θα μπορούσε άλλωστε να είναι διαφορετικά αφού είναι υποχείρια και τσιράκια του «συστήματος» αφού δουλειά τους είναι να χειραγωγούν και να κρατούν το πόπολο υπάκουο και πειθήνιο ;; 
Κοπανιόνται οι άλλοι, οι Ηλίθιοι, και μου θέλουν Δωδεκαθεϊσμό, Ορφισμό και ένα σωρό άλλες βλακείες, λες και κείνοι ήταν καλύτεροι από τα χριστιανοταλιμπάνικα σκατά …. όμως αν έστω κάποια στιγμή βγουν στην φόρα κάποια καταχωνιασμένα τεφτέρια … τότε δεν θα γελάσει απλώς κάθε πικραμένος, αλλά θα φρίξει ο Ντουνιάς ολάκερος μ’ όσα είχαν καμωμένα … πράματα που φρόντισαν οι ΕΠΟΜΕΝΟΙ να κρύψουν, καθώς ήταν απλά συνέχεια των προηγουμένων, με άλλα σκουτάκια …. στημένες ιστορίες από παλιά … πολύ παλιά !!
Βρείτε μου έστω ένα ιερατείο … μιά θρησκεία … που δεν πουλάει φόβο και ελπίδα … που δεν απομυζά και δεν αρμέγει συνεχώς και αδιαλείπτως το ηλίθιο πλήθος … που δεν ζεί πάντα και παντού σε βάρος του λαού … και εγώ θα παραδεχτώ ότι θέλετε !!!
Καλά δεν ξέρετε … θέλετε όμως να μάθετε … διαβάζετε ή τζάμπα ταλαιπωρούμαστε να τα γράφουμε ;;
Ειπωμένα τα έχουμε … χίλιες φορές τα έχουμε γράψει … τα γκαβά σας θα τα ανοίξετε επιτέλους κάποια στιγμή, για μπάαααα δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο ;;
Το πιάσατε μανάρια μου το νόημα … για τσού ;;;
Για την Ελλάδα, τους Έλληνες και τον Ελληνισμό μιλάω μπετόβλακες … άντε όμως να σας τα κάνω σούμα γιατί δεν βλέπω να κάνουμε αλλιώς χωριό.
α)   Προωθήθηκαν και επιβλήθηκαν Ιερατεία … για το καλό μας υποτίθεται
β)   Δαύτα εκτός από τα πόδια τους άνοιγαν και πόρτες σε διάφορα και ελευθεριάζοντα πεδία, χώρους, σκέψεις, συνήθειες και τρόπους
γ)   Σπρώξανε … τα βίτσια και άλλα πολλά
δ)   Φέρανε την πολυπολιτισμικότητα και άμβλυναν τα όρια ασφαλείας
ε)   Έφεραν διχόνοια, διαπλοκή και συμπλοκές
στ)   Άρμεγαν την Δεκάτη
ζ)   Κυνήγησαν και απαξίωσαν ή περιθωριοποίησαν κάθε έναν που μιλούσε και ενημέρωνε τον κόσμο
η)   Ίδρυσαν μυστικά, μυστήρια και διαχωρισμούς … και επέβαλαν το σκοτάδι και την άγνοια
θ)   Διαστρέβλωσαν και αποσιώπησαν Ιστορικά στοιχεία, γεγονότα  και Γνώση
ι)   Έσφαξαν …. έσφαξαν … και σχεδόν ξεπάστρεψαν τους Έλληνες
ια)   Τόσο μα τόσο πόνο και δυστυχία προκάλεσαν που η Γή θύμιζε πλέον κόλαση
ιβ)   Γύρισαν τον κόσμο αιώνες πίσω, σχεδόν σε πρωτόγονες εποχές
#   Λίγο ακόμα και θα είμαστε παρελθόν … ίσως όμως το πετύχουν στο μέλλον αφού δεν λέμε να ξυπνήσουμε.
## Αλλά τι μπορεί να περιμένει κάποιος από ανθρώπους που έχουν ίνδαλμα και περί πολλού …. ρουφιάνους, συκοφάντες, καθάρματα και δολοφόνους τύπου Οδυσσέα ;; … για μήπως δεν ξέρετε τι έκανε αυτό το κουμάσι ;; … ακόμη και αν δεν είναι υπαρκτό γεγονός αλλά απλά μυθ-ιστόρημα … δεν παύει να μιλάει για το ποιόν όλων αυτών που τέτοιους λεχρίτες τους έχουν ίνδαλμα.
Έτσι για να μαθαίνετε όσοι κοιμάστε … και τρώτε τον σανό που σας ταΐζουν …. αυτό το κουμάσι ήταν που οδήγησε σε ατιμωτικό θάνατο έναν από τους λαμπρότερους Έλληνες … τον Παλαμήδη !!
Ακόμη και αν αυτό είναι ένα απλό παραμύθι … λέει τόσα μα τόσα πολλά, για την ποιότητα όλων αυτών, που όχι μόνο το αποδέχονται αλλά εξιδανικεύουν κιόλας έναν τέτοιον τύπο, και τον θέλουν πρότυπο της φυλής … άντε το λοιπόν να γίνουμε όλοι σαν τα μούτρα του … ρουφιάνοι, συκοφάντες, καθάρματα και δολοφόνοι.

Και μετά … όλοι εδαύτοι, θέλουν να λέγονται … Έλληνες !!

Μην αναρωτιόμαστε λοιπόν πως και γιατί φτάσαμε εδώ που είμαστε … η απάντηση είναι απλή … μπροστά στα μάτια μας … θα τα ανοίξουμε να την δούμε ;;
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…..