Μπορεί να σωθεί το Έθνος και η Χώρα ;;



Παλαιός



Όπως έχουν τα πράγματα, και αν δεν αλλάξουν εκ βάθρων, κάτι που δεν διαφαίνεται, γιά να μην μακρηγορήσουμε ..η απάντηση, όσο πιό απλά και ξάστερα γίνεται είναι : δυστυχώς ΌΧΙ !!

..και θα πεταχτεί αμέσως ο συνήθης μαλάκας και θα ‘πεί : ..και αφού, ρε σκατιά, δεν γίνεται τίποτα, γιατί δεν το βουλώνεις και μας ζαλίζεις τα ούμπαλα ;;

Είπα ότι, δεν υπάρχει σωτηρία, εάν και εφ’ όσον τα πράγματα, και τα σκατόμυαλά σας, συνεχίσουν στον δρόμο που ήδη τραβάνε !! Λύσεις πάντα θα υπάρχουν, ακόμα και δευτερόλεπτα πρίν να πέσει ταφόπλακα ..όμως, αυτό σημαίνει ότι θα σταματήσετε την μαλακία που σας δέρνει, και θα θελήσετε την σωτηρία ..αλλοιώς πηγαίντε να πνιγείτε, ώστε και ‘μείς, οι υπόλοιποι να δούμε τι θα κάνουμε, με το που θα σταματήσουμε την προσπάθεια να βάλουμε μυαλό ..σε ντουβάρια.

Ας ξεκινήσουμε με το γιατί δεν μπορεί να σωθεί, ούτε το ένα, ούτε το άλλο, όπως είναι σήμερα τα πράγματα.



Το Έθνος, αυτήν την στιγμή, έχει αλλοτριωθεί πλήρως, έχοντας ενστερνιστεί ξενικούς τρόπους ζωής, και νοοτροπίας, κατεβάζοντας αμάσητα όλα αυτά που του πασάρει το νεοταξίτικο σύστημα, και με την προκαλουμένη αλλοίωση από την πλημμύρα του ξενόφερτου στοιχείου, που μπουκάρει χωρίς έλεγχο και περιορισμό, επιβάλλοντας τους δικούς του τρόπους και απαιτήσεις, λέγεμαι κατάκτηση, με έναν άοπλο, για την ώρα, εποικισμό ..ενώ ταυτόχρονα ο κόσμος δεν γνωρίζει την ιστορία του, έχοντας αποβάλει την Νοοτροπία του και έχοντας κάνει την Γλώσσα του μπουρδέλο, με την εισαγωγή ξενικών εκφράσεων και νεολογισμών, με ταυτόχρονη υποβάθμιση του λεξιλογίου του, στην καλύτερη περίπτωση, στις 1500 λέξεις, στην νομιζόμενη μορφωμένη και πληροφορημένη μερίδα κόσμου, θεωρώντας εν παραλλήλω την Σκέψη και τον Συν-λογισμό βαριά και κοπιαστική δουλειά, έχει σπρώξει το νοητικό του υπόβαθρο, να βυθιστεί, στα Τάρταρα, οπότε είναι πλέον ανίκανος για διάκριση ώστε ν’ αναστρέψει πορεία, και να βγεί από το τέλμα.

Πέρα από αυτά, ένα άλλο στοιχείο που συνέβαλε ώστε το Έθνος να βυθιστεί στον πάτο του βόθρου είναι ότι εδώ και κάμποσες χιλιετίες, και ιδίως τις 2 τελευταίες, ξεπούλησε την ψυχή και την ταυτότητά του, και έγινε χειραγωγούμενος δούλος των παπαδαριών, του νύν και των προηγουμένων, παύοντας πιά να είναι Έλλην/ις ..έστω και αν αυτό το ψιθυρίζει μέσα από τα δόντια του, δεν παύει πρωτίστως να είναι ποίμνιο σκατοπαπαδαριού, έστω κι αν κουβαλάει λίγες σταγόνες Ελληνικό αίμα ..πάει διαλύθηκε και έγινε σκόνη εκείνο το “πας μην Έλλην βάρβαρος” που τον διεχώριζε, απ’ όλους τους υπόλοιπους τροφίμους του “Κόσμου Φυλακή”, και που τον έκανε φάρο και οδηγό, όλων των άλλων, προσδίδοντάς του τον σεβασμό αυτού του σκατόκοσμου, καθώς ήταν ένας από τους λίγους, που διατρυπούσε συνεχώς το πλέγμα της φυλακής, οδηγώντας τα όντα στην Ελευθερία.



Από την άλλην πλευρά ..η χώρα, αν και είναι το πιό πλουτοδοτημένο μέρος της υδρογείου, και που θα μπορούσε να βρίσκεται στην κορυφή, έχοντας την πρωτοκαθεδρία στα πάντα και έναντι όλων των άλλων, χάριν της μαλακίας που δέρνει το πόπολο της, έχει καταντήσει ψωροκώσταινα, χλέμπα και κατιμάς. Έχοντας, το πόπολο, υποβαθμίσει στο έπακρο την νοητικήν του ικανότητα, είναι ανίκανο να διακρίνει το οτιδήποτε, οπότε αίρεται και φέρεται, έρμαιο στα χέρια και στα σχέδια επιτήδειων, οι οποίοι γνωρίζοντας ότι έχουν να κάνουν με ηλιθίους και ζωντόβολα, που είναι διατεθειμένοι να πουλήσουν, και να ξεπουλήσουν τα πάντα, στον βωμό του «ότι φάμε, ότι πιούμε κι ότι αρπάξει ο κώλος μας», τον χειραγωγούν πανεύκολα, πετώντας του κόκκαλα, και τάζοντάς του πράγματα που ποτέ δεν θα τα υλοποιήσουν.

Λαός που θεωρεί κοπιαστική και βαριά δουλειά την Σκέψη και την Λογική, αποφεύγοντας να καταπιαστεί μαζί τους, όπως ο διάολος το λιβάνι, είναι ανίκανος να ‘δεί και να κατανοήσει τα παιχνίδια, και την κοροϊδία, που παίζονται στην καμπούρα του, και πείθεται πανεύκολα σε κάθε μαλακία και ηλιθιότητα που του πασάρουν, αναγορεύοντας το κάθε σούργελο σε κυβερνήτη της χώρας, και τον κάθε πουλημένο λιγδιάρη και βλακοψυχανώμαλον, σε καθοδηγητή και οδηγό της ζωής του, κρεμάμενος από κάθε ανωμαλία, ανοησία και βλακεία που θα τους κατέβει να του πετάξουν στα μούτρα · σαν εκείνο το μνημειώδες ..η κουράδα κολλάει στους όρθιους, όχι στους καθιστούς, και βγαίνει παγανιά την νύχτα (δεν μπορεί δρακουλιάρης είν’ ο πούστης), φορέστε μάσκες, διπλές, τριπλές, ακόμη και μέσα στα σπίτια σας, αλλά και όταν είστε μοναχοί σας ..γιατί προσοχή «ο πούστης» αυτός κυνηγάει «τα ζωντόβολα», και όχι «τους ξύπνιους», που σας δουλεύουν ψιλό γαζί ..λαός ανίκανος να σκεφτεί και να καταλάβει το πόσο δούλεμα του ρίχνουν, καταλήγει να φοράει τις πατσαβούρες ακόμη και στον ύπνο του – έεε, μετά απ’ αυτό περιμένει κάποιος ότι αυτός ο ηλίθιος γελαδολαός θα είναι σε θέση να κρίνει και να διακρίνει τι γίνεται, τι παίζεται και να μπορεί να χαράξει την πορεία του, καθορίζοντας ο ίδιος την μοίρα του ;; 

..μα θα ‘πείτε : το δούλεμα και την πατάτα την έφαγε όλη η ανθρωπότητα !! 

..και αυτό είναι δικαιολογία ;; ..μανάριαμ’, χέστηκα για το τι σκατά έκανε όλη η ανθρωπότητα, εγώ μιλάω γι’ αυτόν τον γελαδολαό, που επιμένει ν’ αποκαλείται Ελληνικός ..τρομάρα του !!

Δεν χρειάζεται να καταπιαστούμε με το τι είδους και πόσες μαλακίες έκανε αυτός ο ηλίθιος λαός, όλες τις τελευταίες χιλιετίες, φτάνει και μόνο να δούμε τι σκατά έκανε τα 200 τελευταία χρόνια !!

Προτού ακόμα αποκτήσει κράτος, 

  • του φόρτωσαν προίκα δάνεια ..δάνεια από τα οποία έφτασαν στα χέρια του ψίχουλα ..
  • του φόρτωσαν επίσης το μαυροσκουτάδικο πουστροκοπριτοπαπαδαριό ..ναι αυτό που πρόδιδε κάθε κίνημα, αυτό που απαγόρευε να δίνουν στα παιδιά Ελληνικά ονόματα, αυτό που αφόρισε κάθε οπλαρχηγό και όλη την επαναστατική κίνηση, αυτό το μπουρδέλο το φόρεσε καπέλο, και το αναγόρευσε σε καθοδηγητή του ..
  • εξαιρέσει ελαχίστων περιπτώσεων πάντα επέλεγε να τον κυβερνούν προδότες, αλλοεθνείς, ηλίθιοι και χαζοχαρούμενοι, σαν τα δυό τελευταία σούργελα ..
  • που χοροπηδάει από την χαρά του να δίνει τα πάντα, και να μην ζητάει τίποτα, 
  • να δέχεται να θρέψει κάθε καρυδιάς καρύδι, ενώ ο ίδιος απολαμβάνει την φύση, άστεγος και πεινασμένος στα παγκάκια, κάτω από γέφυρες και χωμένος σε χαρτοκούτια ..
  • που δέχεται να πληρώνει πανάκριβα την ενέργεια, ενώ θα μπορούσε να την έχει δωρεάν ..
  • που το ένα ..που το άλλο ..ενώ θα μπορούσαν όλοι οι Έλληνες να ζούν σαν σεϊχηδες 

  • ..αλλά βλέπετε, ο γελαδολαός έχει κάνει σλόγκαν του, το να ψωφήσει η γίδα του γείτονα, όχι το ν’ αποκτήσει κι αυτός μία 
  • ..το δεν τον νοιάζει το να μείνει νηστικός, αρκεί να μην φάει ο πούστης ο γείτονας 
  • ..που είναι διατεθειμένος να γλείψει κάθε προσφερόμενο κώλο, να φιλήσει όλες τις κατουρημένες ποδιές, να στήσει κώλο και να τον πηδήξει ολόκληρο σύνταγμα, αρκεί το ότι με αυτό θα είναι «in» .

Όλο το μπωλητικό σύστημα, μέσα στο τσουβάλι και ο πιό μικροχλέμπουρας, όλοι τους σε αγαστή συνεργασία τον δουλεύουν ψιλό γαζί ..κυρίως και πάνω απ’ όλους τα λεγόμενα μπατριωτικά αποβράσματα ..ναι ρε, όλοι αυτοί που κυνηγάνε την κομματική επιδότηση !!

..και ..με όλη αυτήν την μαλακία, που τον δέρνει, κατάφερε και βρήκε πάτο ..στον βόθρο !!

..και αφού, με την μαλακία που δέρνει το πόπολο, Έθνος και Χώρα βούτηξαν και βρήκαν πάτο στον βόθρο, ευνόητο είναι, για όσους ακόμη διαθέτουν έστω και ψήγματα μυαλού, και δεν έχουν αντικαταστήσει το εγκεφαλικό περιεχόμενο με φουσκί, ότι, αν τα πράγματα συνεχίσουν στον ίδιο δρόμο και δεν υπάρξει αλλαγή ..τότε δυστυχώς, ούτε το Έθνος, ούτε η Χώρα έχουν σωτηρία !!

..και εδώ θα ξαναπεταχτεί ο μαλακοξερόλας :  ωραία ..τα είπες και ξεθύμανες, λούζοντάς μας με όλα αυτά τα κοσμητικά επίθετα, άντε τώρα χώσου στην τρύπα σου και παράτα μας ήσυχους !!

Όχι βρε ηλίθιοι ..δεν θα σας παρατήσω ήσυχους, δεν τελειώσαμε ακόμα ..αυτά ήταν το προοίμιο ..νομίσατε ότι μπήκα στον κόπο, μόνο και μόνο, για να σας ξαναπώ όλα αυτά που σας έχω ‘πεί στο παρελθόν ;; ..όχι βέβαια !! ..έχω να προτείνω κάτι, το οποίο μπορεί σε βάθος χρόνου -και το βάθος, το χρονικό αυτό πλαίσιο, θα εξαρτηθεί από το πόσο στα σοβαρά θα πάρετε και πόσο θα δουλέψετε με όσα σας ‘πώ- να σώσει την Χώρα και ν’ αναστήσει το Έθνος!!

Κανείς και τίποτα, ούτε συνασπισμοί, ούτε ομόδοξα έθνη, ούτε μπατριωτικά κόμματα, κανείς και τίποτα δεν μπορεί να μας σώσει, αν δεν αποφασίσουμε εμείς οι ίδιοι, μόνοι μας να σωθούμε ..μην ελπίζετε σε κανέναν, ούτε κόμμα, ούτε θεό ή διάολο ..αυτό που μπορεί να μας σώσει είναι να το κάνουμε εμείς οι ίδιοι !!

Στο παρελθόν σας είχα ‘πεί κάποια πράγματα ..αλλά ως συνήθως, εσείς ο σοφός λαός, με γράψατε κανονικότατα ..και τ’ αποτελέσματα των επιλογών και της σοφίας σας τα τρώμε κατακέφαλα, πηγαίνοντας από το κακό στο χειρότερο.



Ας τα πάρουμε όμως με την σειρά.

Το έχουμε ‘πεί, αλλά βγαίνει και η επιστήμη πλέον και το φωνάζει :  «το σύμπαν είναι νοητικό ..οτιδήποτε γίνεται στο υλικό πεδίο έχει τις ρίζες του στο νοητικό και ενεργειακό πεδίο».

Αυτό δεν επιδέχεται αμφισβήτηση ..και αφού είναι έτσι τα πράγματα, ας προσπαθήσουμε να βρούμε τι μπορούμε να κάνουμε, και πως να δουλέψουμε, ώστε να οδηγήσουμε τις καταστάσεις, και τα πράγματα, εκεί που θέλουμε.

Πάλι όμως, θα θα πεταχτούν οι διάφοροι εξυπνάκηδες, αλλά και οι βαλτοί, να πούνε ότι με αυτά δεν γίνεται τίποτε, και πάλι πρέπει είτε να το ρίξουμε στα ευχολόγια και τις λιτανείες, είτε να τρέξουμε πίσω από κάποιον «στημένο» μπατριώτη, είτε να ψάξουμε πάλι για κάποιο μασοναριό (λες και ούλα τα φρόκαλα που είναι στο κυναιδοβούλιο δεν είναι μασονοσπρωχνούμενα) επειδή αυτοί, έχουν τις άκρες και τα μέσα, λέει ..οπότε και να έχουμε σίγουρο ότι θα πάμε σούμπιτοι, όπως και τόσες και τόσες άλλες φορές ..στον διάολο !!

Όχι μανάριαμ’ ..τα χαΐρια μας με όλα αυτά, τα είδαμε, κατ’ επανάληψη, δεν χρειαζόμαστε να φάμε τα μούτρα μας ακόμα μιά φορά ..πρέπει να κάνουμε κάτι άλλο, κάτι διαφορετικό.

Αλλά και πάλι θα πεταχτεί ο δύσπιστος και θα ‘πεί :  ..καλά, και αυτό που θα μας προτείνεις εσύ, είναι σίγουρο ;;

Όπως είπα, το αν θα επιτύχει ή όχι, θα εξαρτηθεί από το πόσοι, και πόσο, θα το δουλέψουν ..εάν το ασπαστούν πολλοί, και το δουλέψουν με ζέση, τότε ναι, μπορούμε να ελπίζουμε ότι θα έχουμε το προσδοκώμενο !!

Ξαναγυρνάμε λοιπόν στο διά ταύτα.

Ναι, έχω να προτείνω κάτι, κάτι που μπορεί να είναι η λύση στο πρόβλημά μας ..αλλά το ερώτημα είναι : εσείς έχετε την θέληση, και την διάθεση, ν’ ακούσετε ..και να πράξετε ;;

Ξεκινάμε λοιπόν με τα δεδομένα μας :

  • το πολιτικό και το γενικότερο σύστημα, δεν μπορεί και δεν θέλει αλλαγή, βολεύεται με την υπάρχουσα κατάσταση
  • το παγκόσμιο κατεστημένο, και τα ιερατεία του, παρομοίως δεν θέλει την αλλαγή
  • το πόπολο, έχοντας βολευτεί στην μιζέρια του, επίσης δεν θέλει, πέραν του ότι δεν έχει την ικανότητα να επιλέξει σωστά ..άρα θα πρέπει κάποιος να το καθοδηγήσει.

Οπότε καταλήγουμε στο ότι, όπως είναι η κατάσταση, το ενεργειακό πεδίο είναι τρόπο τινά παγιωμένο ..και αφού εμείς θέλουμε να επέλθει αλλαγή, εδώ στο υλικό πεδίο, πρέπει με κάποιον τρόπο να αλλάξουμε το ενεργειακό υπόβαθρο, ώστε να κατευθύνουμε τα πράγματα στην επιθυμητή υλοποίηση.

Η Χώρα, για να αλλάξει πορεία, πρέπει να βρεθεί ένας χαρισματικός Ηγέτης, που θα φέρει στο προσκήνιο, και θα δώσει υπόσταση στην επιθυμία του λαού ..αυτό όμως, όπως είναι τώρα τα πράγματα, δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί, πρωτίστως γιατί ο λαός δεν θέλει κάτι τέτοιο, ο λαός δεν νοιάζεται για την Χώρα και το Έθνος, ενδιαφέρεται μόνο και αποκλειστικά για τον εαυτούλη του, τον μίζερο σκατιάρη εαυτούλη του, και τίποτε άλλο. Και αφού αυτήν την στιγμή, ακόμη και αν υπάρχει ένας τέτοιος άνθρωπος, δεν μπορεί να εμφανιστεί, αλλά ούτε και να κάνει κάτι ..για να συμβεί κάτι τέτοιο, πρέπει να δημιουργηθεί το ενεργειακό εκείνο υπόβαθρο που θα επιτρέψει αυτή την εκδήλωση.

Εάν δημιουργηθεί το ενεργειακό εκείνο πεδίο που χρειάζεται, για ν’ αναστηθεί το Έθνος και να σωθεί η Χώρα, τότε ακόμη και αν δεν υπάρχει ενσαρκωμένος ο αναγκαίος Ηγέτης, ακόμη και αν δεν είναι προικοδοτημένος με Ικανότητες και Όραμα, το πεδίο θα τον δημιουργήσει και θα του προσδώσει τα αναγκαία στοιχεία, την αναγκαία ενέργεια, ώστε να μπορέσει να βγεί μπροστά, να ηγηθεί, και να υλοποιήσει την επιθυμία και το όραμα του λαού.

Για να υπάρξει όμως αλλαγή ενεργειακού πεδίου, πρέπει εμείς να το επιθυμήσουμε βαθιά, να το δημιουργήσουμε και να το καλέσουμε να λάβει υπόσταση.

Γνωρίζοντας ότι δεν είσαστε σε θέση, το προηγούμενο διάστημα, να κάνετε πράξη κάτι τέτοιο, σας είχα προτρέψει, στις δυό προηγούμενες εκλογές, να ψηφίσετε συνειδητά ΛΕΥΚΟ, αμφισβητώντας και απαξιώνοντας όλο το υπάρχον σύστημα, και εμμέσως να καλέσετε την εμφάνιση ενός πραγματικού ηγέτη ..αλλά εσείς, ώς συνήθως, το γράψατε κανονικότατα – και τ’ αποτελέσματα της «σοφής» αυτής επιλογής και πράξεως σας τα τρώμε τώρα κατακέφαλα, με τους επενδυτές, τα ξεπουλήματα, τους περιορισμούς, το ξεχαρβάλωμα της κοινωνίας, της οικονομίας, την επιβολή του φόβου και της υποταγής με τον κουραδογιό, χώρια το φουσκωμένο θανατικό, που βεβαίως είμαστε μόνο στην αρχή αυτών που έχουν προγραμματιστεί να δούμε στην συνέχεια.

Είμαστε πλέον στο αμήν ..οπότε δεν νομίζω ότι μπορούμε να ελπίζουμε για μιά άμεση ανατροπή της καταστάσεως ,,δεν υπάρχει ο αναγκαίος χρόνος, ώστε πρώτα απ’ όλα να πειστεί το πόπολο, και δεύτερο να παραχθεί το ζητούμενο ενεργειακό δυναμικό που θα εμφανίσει τον ηγέτη ..όμως, άσχετα από το αν μπορούμε ή όχι να το πετύχουμε πρίν από τις επερχόμενες εκλογές, εμείς πρέπει να στρωθούμε στην δουλειά, να δημιουργήσουμε το αναγκαίο ενεργειακό δυναμικό, έτσι που κάποια στιγμή μελλοντικά -και το πόσο μελλοντικά θα εξαρτηθεί από την ενέργεια που θα ρίξουμε στο εν λόγω θέμα- αυτό να λάβει υπόσταση !!



Στις επερχόμενες εκλογές :

  • κανείς δεν πρέπει να απόσχει ..η αποχή είναι η καταστροφή μας !!
  • κανείς δεν πρέπει να ψηφήσει το οποιοδήποτε κόμμα, ασχέτως του τι παραμύθια λένε, κανείς και κανένα κόμμα δεν είναι υπέρ του Έθνους και της Χώρας, όλοι τους κάτι ή κάποιον υπηρετούν, και την βολή τους κοιτάζουν
  • όλοι, πρέπει να ρίξουν Λευκό (δείτε παρακάτω περισσότερα επ’ αυτού)

Όσα παραμύθια και να σας πούνε, ότι και να σας τάξουν, να ξέρετε ότι σας δουλεύουν αγρίως, και σας έχουν ήδη πουλήσει ..αν τους ακούσετε, η επόμενη μέρα θα είναι «ο θάνατός μας» !!

Όπως και να το παίξουν, όπως και να στήσουν την όποια κυβέρνηση εμείς πρέπει να στοχεύουμε στην δημιουργία του ενεργειακού δυναμικού, που όταν φτάσει στο αναγκαίο σημείο, τότε θα μπορέσει να έλθει η αλλαγή ..μέχρι να φτάσουμε στο σημείο χωρίς επιστροφή, πρέπει να το παλέψουμε ..και αν γίνουμε αρκετοί, και το επιθυμήσουμε βαθιά μέσα μας, τότε ναι, μην έχετε καμμιάν αμφιβολία ..μπορούμε και θα το πετύχουμε !! 

Εάν, και όποτε, φανεί ο Ηγέτης να θυμάστε ότι, δεν είναι για να δώσει στον καθέναν μας ότι επιθυμεί, ή να μας κάνει κάπου χαλίφηδες, στην θέση κάποιου χαλίφη, θα έρθει όχι για να σώσει ατομικά κάποιον, αλλά για να σώσει την Χώρα και το Έθνος ..και τότε όλοι εμείς, θα ευεργετηθούμε, επειδή το Έθνος και η Χώρα θα είναι στον σωστό δρόμο.



Το θέμα πλέον είναι, το πως θα δημιουργήσουμε το αναγκαίο δυναμικό, τι πρέπει και πως να δουλέψουμε ..

Το πρώτο που πρέπει να κάνετε, εφ’ όσον θέλετε και επιθυμείτε την σωτηρία του Έθνους και της Χώρας, είναι να μην κρατήσετε όλα αυτά που θα σας ‘πώ ζηλότυπα για τον εαυτόν σας, κυρίως να μην τα πετάξετε στον κάλαθο των αχρήστων, αλλά να τα διαδώσετε και να παρακινήσετε και όλους τους άλλους να κάνουν χρήση τους.

Πως τώρα ο καθένας από μας θα συμβάλλει στην δημιουργία και την επαύξηση του ενεργειακού δυναμικού, του δυναμικού που καλεί τον Ηγέτη ..που θα σώσει Χώρα και Έθνος ;;

Όπως είπαμε παραπάνω, το σύμπαν μας είναι νοητικό !!  Το όποιο όραμα όμως, για να εκφραστεί και να λάβει υλική υπόσταση, πρέπει να δουλέψει-περάσει μέσω του θυμικού και επιθυμητικού πεδίου.

Κάνοντάς το πενηνταράκια, θα λέγαμε ότι, πρώτα πρέπει να δομήσουμε το όραμά μας και να του δώσουμε σαφή νοητική μορφή και υπόσταση, και στην συνέχεια αυτό που δομήσαμε νοητικά, επιθυμητικά να προσπαθήσουμε να το βιώσουμε ..να το ζήσουμε, με όλες τις αισθήσεις μας, σαν ήδη να έχει λάβει υλική υπόσταση.  Στήνουμε νοητικά, οραματιζόμενοι την εικόνα μας (τον ηγέτη να εμφανίζεται, να ηγείται και να μιλάει-καθοδηγεί τον λαό ..και εμείς να παίρνουμε μέρος και να συμμετέχουμε σε όλο αυτό) και στην συνέχεια την πλαισιώνουμε και την τροφοδοτούμε με όσο πιό βαθιά επιθυμία μπορούμε.

Μέχρι το τέλος Γενάρη του ’23, η ετήσια κατεύθυνση οραματισμού, είναι με πρόσωπο Νότιο-Δυτικά ..είναι μια καλή κατεύθυνση, όπου η ροή της ενέργειας κυλάει ομαλά, χωρίς δυσκολίες ..οπότε όταν στήνετε τον οραματισμό σας, απλά πάρτε τέτοια θέση-κατεύθυνση ..εκτός βεβαίως και έχετε κάποια δική σας προσωπική κατεύθυνση.

Κάτι που μπορεί να βοηθήσει στην συγκεκριμενοποίηση της εικόνας του οραματισμού σας είναι να έχετε ένα λευκό φύλλο χαρτί, όπου θα γράφετε κάθε φορά τι και πως το θέλετε.



Όταν φτάσουμε σε εκλογές, όπως σας είπα, στην κάλπη πρέπει να ρίξουμε συνειδητά μόνο ΛΕΥΚΟ.

Επίσης, μπορούμε επάνω στο ΛΕΥΚΟ αυτό ψηφοδέλτιο, να κάνουμε επίκληση στον ΗΓΕΤΗ ..να γράψουμε πχ. ..εδώ και τώρα καλώ τον ΗΓΕΤΗ να πάρει τα ΗΝΙΑ, να ΗΓΗΘΕΙ του Έθνους και να σώσει την Χώρα ..ή κάτι άλλο, που σας εκφράζει περισσότερο ..το θέμα είναι να βάλετε-ποτίσετε το ψηφοδέλτιο με πραγματικά βαθιά ενεργειακή επιθυμία.

Ασχέτως του τι θα βγάλουν οι κάλπες ..και αφού ΛΕΥΚΑ και ΑΚΥΡΑ δεν λαμβάνονται υπ’ όψιν ..οπότε και θα στήσουν κάποια κυβέρνηση ..εμείς πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε όλα αυτά που είπαμε, με τον τρόπο που είπαμε, μέχρι να δημιουργήσουμε το επιθυμητό ..την εμφάνιση του Ηγέτου και την σωτηρία Έθνους και Χώρας !!

Και μην αρχίσετε πάλι τα μου, σου, τού ..γιατί σίγουρα δεν μπορείτε να έχετε κάτι καλύτερο ..πάλι τα ίδια σκατά, όπως και τις προηγούμενες φορές, θα έχετε να προτείνετε· προτάσεις που θα οδηγήσουν στην καταστροφή !!

Και ναι, ρε κουφιοκέφαλοι ..αυτό που σας λέω μπορεί να γίνει, να πετύχει !! ..το θέλετε ;; ..αν το θέλετε, απλά κάντε το ..σας είπα πώς !!





Υγ.  και για τους νέους, αλλά και τους ξεχασιάρηδες ..ρίξτε ότι θέλετε, δεν υπάρχουν περιορισμοί ή λογοκρισία ..αρκεί να είναι επί του θέματος και μόνο ..δεν σας χρωστάει τίποτις ο σκουπιδοντενεκές !!