Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ

Αυτός ο Αγνωστος……..
Κατόπιν της γενικότερης καταστάσεως στην χώρα μας και επειδή  η ανάγκη είναι επιτακτική είναι ο καιρός να ξεκινήσει μια κίνηση από όλους εμάς. Έχει αργήσει κιόλας κατά την δικιά μου γνώμη. Άλλα ποτέ δεν είναι αργά, ειδικά όταν πρόκειται για την πατρίδα μας.
Αυτή η κίνηση μπορεί να γίνει από τον κάθε έναν από εμάς στην γειτονιά του, να μαζέψει ανθρώπους που είναι Ελληνόψυχοι και μαζί να ξεκινήσει η αφύπνιση της φυλής μας. Κάθε κίνηση έχει 5 βασικές αρχές που ισχύουν για όλους το ίδιο.
Οι οποίες είναι:
1) Να αγαπάς την φυλή σου όσο τίποτα άλλο.
2) Να θες να στηθεί η πάλαι πότε Ελληνική φυλή.
3) Την έξοδο από τον κόσμο φυλακή.
4)  Να επιμένεις να μεταδόσεις γνώση για όλα τα παραπάνω.
5) Να είναι όλα αυτά σκοπός της ζωής σου.
Υπάρχει κάτι άλλο μεγαλύτερο ή καλύτερο από την φυλή σου;  Υπάρχει τίποτα καλύτερο από αυτό που είσαι; Τι μπορεί να μπει πιο πάνω από όλα αυτά ;Δεν αξίζει κάποιος να προσπαθήσει για όλα αυτά; Βεβαίως έχουν και το ανάλογο κόστος όλα αυτά. Πως θα την βγάλεις έτσι καθαρή;
Θα σε κοροϊδεύουν , θα σε ειρωνεύονται, θα λένε ότι είσαι τρελός , περαστικός, ρομαντικός  και ένα σωρό άλλα τέτοια ωραία πράγματα, όλα αυτά βεβαία γιατί θα θες να κάνεις κάτι ουσιαστικό για την φυλή σου .Φυσικά δεν μπορείς να χτίσεις πάνω σε σαθρά θεμέλια. Θα πρέπει να γκρεμιστούν όλα . Για να στηθούν από την αρχή. Αυτό είναι απολυτως λογικό. Γιατί πρέπει να αποτιναχτούν από πάνω μας όλα αυτά τα στρεβλά πράγματα που μας φύτεψαν τόσα χρονιά
Για να στηθεί κάτι σωστό , χρειάζεται να γίνουν θυσίες από όλους , να παραμεριστεί το «εγώ» και να αντικατασταθεί με το «εμείς». Να μπουν στην άκρη οι προσωπικός φιλοδοξίες του καθενός. Να ακολουθούνται οι νόμοι χωρίς κάποια παρέκκλιση και να μην υπάρχουν εξαιρέσεις για κανέναν. Εδώ πρόκειται για την πατρίδα μας δεν αξίζει αυτή η «θυσία» από τον κάθε ένα μας;
Σίγουρα ο καθένας θα πρέπει να αφήσει πίσω του οριστικά ότι τον δένει με κάθε τι σαθρό και σάπιο, Όπως: Ιερατεία, δογματικό. Διάφορα κόμματα και ότι άλλο διαιρεί σε μικρότερα υποσύνολα. όλοι είμαστε Έλληνες και αυτό μόνο αποτελεί την κινητήριο δύναμη για την επιτυχία του σκοπού. Οι προγονοί ημών έλεγαν: Εν τη ένώσει η ισχύς. Έξαλλου η ιστορία έχει δείξει ότι όποτε ο Έλληνας είναι ενωμένος δεν έχει χάσει σε καμιά μάχη.
Κάποιος θα πει: μα θα  πετύχει κάτι τέτοιο; Δεν θα χρειαστεί κάτι πιο δραστικό; και πως αυτοί οι λίγοι (που δεν γεμίζουν ένα λεωφορείο που λέει και ο Παλαιός) θα γυρίσουν τούμπα μια κατάσταση χιλιάδων χρόνων; Ο Έλληνας πρώτα έχασε την ταυτότητα του με την είσοδο των ιερατείων και μετά με τις προσμίξεις στο dna. Δυστυχώς «κοιμήθηκε» πνευματικά πρώτα.
Όποτε η αφύπνιση είναι το κλειδί για να θυμηθεί, καταλάβει, νιώσει, συνειδητοποιήσει, αγαπήσει τον πραγματικό Έλληνα μέσα του .Αυτόν τον Άγνωστο που περιμένει με την σειρά του εμάς να τον ανασύρουμε από μέσα μας. Υπάρχει στον καθένα μας.
Ο Κολοκοτρώνης είπε: Τι προσκυνάτε ; οι Έλληνες και στους θεούς όρθιοι μιλάνε. Δεν το έλεγε τυχαία. Ήξερε πολύ καλά τι έλεγε. Οι προγονοί ημών δεν σκάβανε το κεφάλι για κανέναν λόγο. Ούτε σπάγανε το γονάτο για ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ. Ακόμα και όταν ήθελαν να ικετέυσουν σήκωναν τα χερια τους ψηλά. Εμείς σήμερα τι κάνουμε; σκύβουμε; προσκυνάμε;
Για να μην καθόμαστε σε ένα καναπέ και λέμε τα ίδια και τα ίδια, Για να μην μείνουμε σε ένα πληκτρολόγιο και χαιρόμαστε ότι κάτι κάναμε που την «είπαμε » στον διπλανό μας. Για να γίνει κάτι ουσιαστικό. Θεωρώ ότι είναι χρέος μας και το οφείλουμε στην φυλή μας και στον εαυτό μας πάνω από όλα. Να τα πετάξουμε όλα και να σκεφτούμε ότι αν δεν σώσουμε εμείς το έθνος μας δεν θα το σώσει κανείς.
Υγ. Να ξεκινήσουμε επιτέλους…