Σημειώσεις, Επισημάνσεις και Διευκρινίσεις

επί του άρθρου

«Ο Κόσμος Φυλακή … το Ύπουλο Παιχνίδι»

Ας ξεκινήσουμε απλά .

Ο τρόπος να διαβάζουμε και να προσεγγίζουμε θέματα και καταστάσεις

…. κανείς δεν είπε ότι ντε και καλά πρέπει όλοι να αποδεχτούν ως ορθό και θέσφατο ότι λέει ο Παλαιός -η αφεντομουτσουνάρα μου δηλαδή-.

…. παραφράζοντας ότι έγραψε ο Εργολάβος στο «Ποιός είμαι – ποιοί είστε» διαβάστε ότι γράφεται -χωρίς την ίδια στιγμή που διαβάζετε και προτού καν να ολοκληρώσετε την ανάγνωση να κρίνετε σύμφωνα με ότι έχετε αποδεχτεί και ξέρετε μέχρις εκείνη την στιγμή- και μόνο αφού το κατανοήσετε τότε σηκώστε τα φίλτρα σας και κρίνετε αν το εν λόγω αξίζει κάτι ή πολλά ή απλά είναι για τον σκουπιδοντενεκέ, διότι αν ακολουθήσετε διαφορετική σειρά και τρόπο, δεν πρόκειται να βρείτε ποτέ άκρη.Βλέπω όμως ότι κάποιοι … δυστυχώς δεν έχουν μάθει να διαβάζουν … να διαβάζουν είπαμε και όχι να αμφισβητούν ή να διαφωνούν, το οποίο είναι εμφανές από μακριά αφού χάνουν το όλο νόημα και πιάνονται ή παραμένουν σε κάτι επιλεκτικά ξεκομμένο.

Κάποιες παρερμηνείες ή και ελλείψεις ίσως να οφείλονται και σε δικό μου λάθος ή τέλος πάντων στο ότι δεν διευκρίνισα σωστά ή πλήρως μερικά πράγματα … οπότε ας κάνω μια προσπάθεια να διορθώσω τις όποιες ελλείψεις και δυσνόητα σημεία.

Η Ανυπαρξία και οι Αντιφάσεις της Ορολογίας

Δυστυχώς στον συγκεκριμένο χώρο έχουμε μεγάλο πρόβλημα καθώς η Ορολογία ούτε παγιωμένη αλλά ούτε και ξεκάθαρη είναι. Ότι έχει φτάσει έως εμάς είναι ούτε λίγο ούτε πολύ σαν του κουτρούλη ο γάμος. Τίποτε δεν είναι ξεκάθαρο, καθώς ο καθένας χρησιμοποιεί τελείως διαφορετικό όρο για το κάθε τί αλλά και ίδιες ονομασίες που πολλές φορές αποδίδονται σε διαφορετικές έννοιες.

Στην σύγχρονη εποχή δυστυχώς καμμία προσπάθεια δεν έχει γίνει για να διευθετηθεί το όλο θέμα, οπότε άντε να συνεννοηθούμε και να βρούμε άκρη.

Ας πάρουμε την λέξη «Πνεύμα» :

Με την λέξη αυτή κάποιος εννοεί την Θεία Σπίθα, άλλος εννοεί κάποια νοητική κατάσταση, έτερος την Ζωτική πνοή ή το αιθεροενεργειακό καλούπι κλπ. κλπ.

Το ύψιστο αυτό «ΕΙΝΑΙ» κάποιος το λέει Νού, άλλος Πνεύμα, έτερος Ψυχή, Θεία Σπίθα, Εγώ Ειμί, Ανώτερο Εαυτό, Εαυτό, Συνείδηση, και λοιπά και λοιπά.

Άντε λοιπόν να καταφέρουμε να συνεννοηθούμε.

Θα έλεγα ότι στις μέρες μας οι πιο πλήρεις τεκμηριώσεις είναι αυτές των ανατολικών φιλοσοφιών, Βουδδισμού και Ινδουισμού.

Όλες οι άλλες το παλεύουν αν και σε εσωτερική διακίνηση δεν φαίνεται να έχουν ιδιαίτερα προβλήματα.

Οι Ελληνικές θεωρήσεις δυστυχώς μας έχουν τελειώσει και γι’ αυτό φρόντισε ο χριστιανοταλιμπανισμός, χωρίς βέβαια να είναι και ο μοναδικός υπαίτιος της όλης κατάστασης αφού τα πρότερα παπαδαριά είχαν καταφέρει να διαστρεβλώσουν, να κρύψουν, και να απαγορεύσουν την όποια διακίνηση και διασάφηση τέτοιων θεμάτων … επιβάλλοντας θανατικές ποινές, δολοφονώντας, εξορίζοντας, και διαλύοντας κάθε φέρελπι προσπάθεια εν τη γενέση της – θυμηθείτε μόνο τους Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτέλη, Αισχύλο, Ευριπίδη, Πυθαγόρα κλπ. κλπ.

Οπότε πολλοί απ’ αυτούς, ότι άφησαν ήταν συνοπτικό, αλληγορικό και κρυπτικό … άντε λοιπόν έτσι να βρείς άκρη και να δεις φώς.

Έτσι δεν χρειάζεται να τα ρίχνουμε όλα στον χριστιανοταλιμπανισμό καθώς και τα πρότερα ιερατεία και παπαδαριά είχαν κάνει πολλά, αλλά με τους χριστιανοταλιμπάνους το γλυκό ήρθε και έδεσε που λένε … δεν έμεινε τίποτε … και ότι έχει διασωθεί άντε να του έχεις εμπιστοσύνη μετά τις τόσες χαλκεύσεις και διαστρεβλώσεις που υπέστησαν τα πάντα.

 

Οπότε τι κάνουμε ;;

Τίποτα … γιατί ούτε ο χρόνος ούτε οι καταστάσεις επιτρέπουν κάτι τέτοιο … απλά κοιτάζουμε να τα βολέψουμε όπως μπορούμε … με ότι έχουμε … ελπίζοντας ότι δεν θα υπάρξουν μεγάλες παρανοήσεις.

 

Περί Λογοκλοπών και άλλων Φαιδρών

Είπα και δεν θα βαρεθώ να το λέω και να το επαναλαμβάνω συνέχεια και συνέχεια : ΌΛΑ αυτά που διαβάζεται εδώ είναι ειπωμένα χιλιάδες φορές στο διάβα των χρόνων, Τίποτα από αυτά δεν είναι καινούργιο … απλά ο καθένας που τα ξαναέβγαζε στην επιφάνεια τα έλεγε με τον δικό του τρόπο, τα ίδια πράγματα με διαφορετικές λέξεις … μήπως χρειάζεται να ρίξετε πάλι μία ματιά σ ότι λέει ο Πλάτωνας ;;

Τώρα το να βρίσκετε παρόμοιες αναρτήσεις … δεν είναι λάθος … απεναντίας είναι κάτι καλό … καθώς φαίνεται ότι περισσότεροι άνθρωποι θυμούνται ή παραλαμβάνουν αυτήν την γνώση και την διαδίδουν … αυτό θέλουμε.

Εγώ πάντως το λέω ευθέως … ότι γράφω δώστε τα παντού … Βάλτε ακόμη και τ’ όνομά σας αν θέλετε … κάντε τα δικά σας …

Προσωπικά ότι γράφω είναι πάντα πρωτότυπο … δική μου δημιουργία … και ποτέ αντιγραφή.

Τώρα αν κάποιοι θεωρούν Λογοκλοπή και Αντιγραφή την χρήση κάποιων λέξεων … τι να ‘πω ίσως να νομίζουν ότι θα έπρεπε να το ρίξουμε στα μουγκρητά  … ίσως βέβαια και να έχουν βρεί τρόπο επικοινωνίας χωρίς την χρήση των ήδη γνωστών λέξεων … εγώ πάντως δηλώνω σκράπας … αυτόν τον τρόπο δεν τον ξέρω !!

Κάποιοι τσίνησαν επειδή ο τίτλος ήταν «Ο Κόσμος ΦΥΛΑΚΗ … » και ρωτάω αυτά τα σαΐνια … καλά πως νομίζετε ότι θα έπρεπε να ειπωθεί … μήπως ο Κόσμος ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟΥ ;; ή ΗΔΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΛΑΥΣΗΣ ;;

Οι Τρόποι Προσέγγισης

Υπάρχουν δύο τρόποι να προσεγγίσουμε το εν λόγω θέμα :

Ο ένας είναι μέσω της Λογικής και γνώσεως επί του Επιστητού,

Ο δε άλλος μέσω της Μνήμης και Ενθύμησης.

Ο μεν πρώτος, μπορεί να μας φτάσει πιθανόν μέχρι τα απώτατα όρια του Επιστητού … παραπέρα δυστυχώς δεν μπορεί να κάνει ούτε κουτσό βήμα, άρα οτιδήποτε ανάγεται σε θέματα πέραν αυτού του ορίου είναι εκ προοιμίου ανέφικτο και απροσπέλαστο.

Εν αντιθέσει, η Μνήμη ή η Ενθύμηση μπορεί να μας πάει πολύ πέραν του παραπάνω ορίου, το πόσο πέρα θα εξαρτηθεί από το τι έχουμε ή θα καταφέρουμε κάποια στιγμή να Θυμηθούμε.

Η προσέγγιση λοιπόν θα πρέπει να γίνεται μέσα και σύμφωνα με τα δύο αυτά πλαίσια .

Μια επισήμανση

Ξεκινώντας εκεί στον πρόλογο είπα ότι η παρουσίαση αυτή δεν φιλοδοξεί να παρέξει πλήρη και αναλυτική ανάπτυξη, ούτε να μπεί σε λεπτομέρειες, αλλά θα περιοριστεί στα απολύτως αναγκαία.

Αυτό σημαίνει ότι πολλά κομμάτια, του όλου θέματος, μείνανε απέξω και ουδόλως αναφέρθησαν.

Πηγαίνοντας πίσω στην πρώτη φράση του προλόγου … ο αναγνώστης θα έπρεπε να σκεφθεί ότι ίσως  οτιδήποτε και αν είναι πέραν αυτού του σημείου δεν είναι δυνατόν να προσεγγιστεί ή να έχουμε εικόνα του … πριν να είμαστε ικανοί να φτάσουμε εκεί.

Άρα οτιδήποτε, πριν αυτού, που αποκαλέσαμε Πρώτη Αρχή-Πρωταρχική Συνείδηση, δεν μπορεί καν να μπεί σε συζήτηση … μένει γι’ αυτούς που θα μπορέσουν να προσεγγίσουν εκεί, ότι και αν λέει αυτό.

Ίδια Ουσία … Συνείδηση

Η Πρώτη Αρχή … κάπου … κάπως (δείτε στην εισαγωγή) άρχισε να δημιουργεί Όντα και Κόσμους … με συνείδηση !!!

Λέει ότι … παρότρυνε και προέτρεψε Όλους και Όλα … να δημιουργήσουν, να χαρούν, να απολαύσουν, να αποκτήσουν εμπειρίες … με Μια ΠΡΟΤΡΟΠΗ και σύμφωνα με Έναν ΝΟΜΟ.

Αυτό σημαίνει ότι Όλοι και Όλα προικίστηκαν με ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ Δύναμη και Ενέργεια … κανείς δεν υπολειπόταν, κανείς δεν ήταν του πεταματού, κανείς δεν ορίστηκε κατώτερος και υποτελής … ίσως απλά σε κάποια μέρη να δόθηκε περισσότερη δύναμη ή ενέργεια … ΌΛΟΙ και ΌΛΑ όμως, ήταν από την ίδια πάστα, την ίδια Ουσία … ήσαν τμήματα … σπίθες της Πρώτης Αρχής.

 

Έχουν Όλοι και Όλα Συνείδηση ;;

 

Εδώ όμως υπάρχει ένα κρίσιμο σημείο … ένα σημείο που πρέπει να σταθούμε (καθώς νομίζω ότι ελάχιστοι το αντελήφθησαν)

Αυτό έχει να κάνει με το στοιχείο ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ … όσοι και όσα μπολιάστηκαν ή τροφοδοτήθηκαν με συνείδηση … λέει εκείνο  … της παραπάνω φράσεως.

 

Και πάμε στο ερώτημα:

Γιατί υπάρχει και κάτι άλλο ;;

Το κείμενο δεν μπαίνει σ’ αυτό, δεν το διευκρινίζει … παραμένοντας σκοτεινό.

Λογικά όμως, θα πρέπει να σκεφτούμε, μήπως παίζει κάτι διαφορετικό, σε οτιδήποτε δεν έχει συνείδηση ;; Μήπως υπάρχει και κάτι που δεν έχει την Θεία Σπίθα ;;

Απλά, το έθεσα και δεν θα προχωρήσω παραπέρα σ’ αυτό, άλλωστε εδώ εμείς απευθυνόμαστε σε ανθρώπους … όντα που έχουν συνείδηση … ή μήπως δεν έχουν όλοι, όσοι έχουν τουλάχιστον ανθρώπινη μορφή ;;

Ερώτημα … για να σπαζοκεφαλιάσετε !!!

Ας το αφήσουμε όμως αυτό και ας δούμε τα παραπάνω σε σχέση με το θέμα θρησκείες, θεούς κλπ.

Αποτέλεσμα εικόνας για συνειδηση

Θρησκεία … Θεοί

Αφού ΜΕΤΕΧΟΥΜΕ στην ΙΔΙΑ ΟΥΣΙΑ, ποιός ο λόγος να θρησκευόμαστε μέσω της άλφα ή της βήτα θρησκείας και να προσκυνάμε ή να λιβανίζουμε κάποιους θεούς … την στιγμή που Εμείς οι Ίδιοι είμαστε τμήμα της Πρώτης Αρχής ;;

Ποιά η ανάγκη να λιβανίζουμε τον όποιον κερατά ;;

Ποιά ανάγκη να το ρίξουμε στις επικλήσεις … και ποιόν να επικαλεστούμε ;; … τον κερατά αυτού του σύμπαντος ;; κάποιο τσιράκι του … κάποιον άλλον … ποιόν ;;

Ποιά η ανάγκη να ψάχνουμε για μεσάζοντες και άλλα σκατά ;;

Ποιός ο λόγος να φοβόμαστε, μην και ο κάθε γύφτουλας μας ρίξει σε κανά καζάνι να βράζουμε στον αιώνα τον άπαντα ;;

Το ότι απλά δεν θυμόμαστε, δεν μας κάνει κατώτερους από τους άλλους, που υποτίθεται κόπτονται να μας σώσουν .. λέει.

Δεν έχουμε να κάνουμε κάτι άλλο, πέραν του να προσπαθήσουμε να βρούμε και να έρθουμε σε επαφή με την Ουσία που κουβαλάμε … αυτό και μόνο… και όχι να ελπίζουμε ότι κάτι διαφορετικό θα μας σώσει και θα μας λυτρώσει.

 

Η Πρώτη Αρχή μας έδωσε τα πάντα … την Ουσία … την Ενέργεια … την Προτροπή και τον Νόμο … είπε όλα δικά σας … φτιάξτε τα πάντα … τι άλλο θέλουμε ;;

 

Βέβαια όποιος θέλει να είναι ένα τίποτα, δούλος, αλοιφή και οτιδήποτε άλλο, είναι δικαίωμά του αναφαίρετο, άσχετα αν το σύνολο της ανθρωπότητας με ελεύθερη βούληση επέλεξε και έκανε την μεγαλύτερη βλακεία … όμως αυτό το έκανε επειδή εξαπατήθηκε ή χειραγωγήθηκε τεχνηέντως (εξαπάτηση και χειραγώγηση – δύο διαφορετικές περιπτώσεις που δεν σκοπεύω να αναπτύξω εδώ και τώρα).

 

Πάνω σε αυτά εδράζεται και η Ρητή Εντολή που είχαν λάβει οι Έλληνες … μακριά από Θεούς, θρησκείες και ιερατεία.

 

Επέμβαση, Σωτηρία και άλλα τινά

Μερικοί αναρωτιούνται, μα καλά γιατί η Πρώτη Αρχή δεν παρεμβαίνει ενώ βλέπει την στρεβλή αυτή κατάσταση ;;

Πολύ-πολύ απλά, διότι αν το κάνει, αμέσως καταπατά την Ελευθερία της Βούλησης, δεν έχει καμμία σημασία το ότι κάποιοι υποφέρουν, έστω και αν κάποιοι τους εξαπάτησαν … από την στιγμή που το επέλεξαν ελεύθερα, κανείς άλλος δεν έχει λόγο … γι’ αυτό τους έδωσε νιονιό … Ας Πρόσεχαν !!!

Και καλά όσοι έρχονται δεν καταπατούν τον Νόμο ;;

Και βεβαίως ΟΧΙ !!

Γιατί, δεν παίρνουν κανέναν με την βία, να τον βγάλουν έξω από εδώ, μέσω κάποιας κρυφής στοάς, δεν κάνουν δρομολόγια μέσα έξω … αυτό που κάνουν είναι, απλά να προσπαθούν, να ενημερώσουν και να ξυπνήσουν τους Ηλίθιους.

Κανέναν δεν θα ΣΩΣΟΥΝ, όλοι αυτοί οι Μαχητές …. όποιος Σωθεί, θα Σωθεί απλά και μόνο … ΜΟΝΟΣ του, κανείς άλλος δεν θα τον Σώσει … καταλάβετέ το …. αν περιμένετε άλλους να το κάνουν για σας … εδώ θα μείνετε στον αιώνα τον άπαντα … τελεία και παύλα.

Αλλά επίσης, μην νομίζετε, ότι κάποιοι, θα συνεχίσουν ες αεί να πηγαινοέρχονται, όλο αυτό δεν είναι καθόλου ευχάριστο και διασκεδαστικό … δεν είναι παιχνίδι χαράς και απόλαυσης.

Το να μπαίνει κάποιος εδώ, συνεπάγεται πόνο και βάσανα, πολλαπλάσια όσων βιώνουν τα άλλα όντα … δεν είναι εκδρομή … καθώς έχουν να περάσουν μέσα από οδυνηρές καταστάσεις και να υποστούν τα πάνδεινα … με κίνδυνο να φάνε τα μούτρα τους, και να εγκλωβιστούν και οι ίδιοι … αυτό έγινε πάμπολλες φορές … όπου κάποιοι από αυτούς κατάφεραν επιτέλους μόνο μετά από καιρούς να απεμπλακούν, ενώ άλλοι ακόμα βολοδέρνουν, και το φυσάνε αλλά δεν λέει να κρυώσει με τίποτα.

Όπως είπαμε, αυτό δεν είναι καθόλου παιχνίδι … και πολλοί μέχρι να καταφέρουν να θυμηθούν, τους πήρε τόσο πολύ μέσα του το «σύστημα», που πέραν των όσων υπέφεραν οι ίδιοι, έγιναν ταυτόχρονα πρόξενοι μεγάλου πόνου και στους άλλους.

Δυστυχώς, όταν βουτάς στον Βόθρο, δεν θα λερωθείς απλά, αλλά κινδυνεύεις να φας τόσο πολύ σκατό, που υπάρχει περίπτωση ακόμα και να μείνεις στον πάτο μαζί τους … δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα … έτσι όλο και περισσότεροι επιλέγουν να αποσυρθούν και να μην ξανάρθουν … μόνο κάποιοι τρελοί, επιμένουν ξανά και ξανά … αλλά και αυτοί για πόσο ακόμα ;;

Όλοι αυτοί, το μόνο που μπορούν να κάνουν για όλους εμάς, είναι να μας ‘πούνε πως είναι τα πράγματα, και πως μπορούμε να Ελευθερωθούμε … κανέναν όμως δεν μπορούν να πάρουν απ’ το χεράκι … και να τον σώσουν … όποιος σωθεί και Ελευθερωθεί … θα Ελ-εφθερωθεί  ΜΟΝΟΣ του !!!

 

Και τι διαφορετικό έκαναν οι Έλληνες ;;

 

Οι Έλληνες (ας πούμε για εδώ στην Γαία) στις εποχές που διατηρούσαν Μνήμη, δεν είχαν θρησκεία … δεν λάτρευαν θεούς … έκαναν κάτι διαφορετικό.

 

Και τι στον κόρακα ήταν αυτό το διαφορετικό που έκαναν ;;

Απλά Ιερουργούσαν !!!

Δηλαδή είχαν παπάδες, ιεροφάντες, μύστες, μυστήρια κλπ. ;;

Όχι … όχι … τίποτε απ’ όλα αυτά.

Απλά ο καθένας μόνος του …. η κάθε οικογένεια σε σύναξη … το χωριό … η πόλη … το Έθνος … στρεφόταν ΕΝΤΟΣ, με σκοπό να ξεκλειδώσουν και να ανασύρουν την Μνήμη, να ωθήσουν την Σπίθα να λάμψει … και αν μπορέσει να έρθει σε Σύνδεση με την Πηγή. (μπίπ … μπίπ)

 

Και οι θεοί που μαθαίνουμε που κολλάνε ;;

Αυτό θα το πούμε ποιό κάτω.

 

Η φυλακή

Για κάθισε ρε … τι φυλακή και πράσινα άλογα μας τσαμπουνάς ;;

… μπορεί να ‘πούνε μερικοί … μερικοί.

 

Καλοί μου αναγνώστες … όπως είπαμε έπεσε μεγάλη εξαπάτηση, έτσι που να δεχτούν εκείνα τα όντα να ΚΛΕΙΔΩΘΕΙ η Μνήμη τους .

…. όταν δεν θυμάσαι, δεν ξέρεις, δεν γνωρίζεις …. δεν ζεις σε μια φυλακή ;;

Φυσικά λοιπόν και είσαι ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ … είτε το κατανοείς είτε όχι !!

Ήσυχος και υπάκουος Δούλος είναι εκείνος που νομίζει ότι είναι Λεύτερος … έτσι που να παλεύει και να πολεμάει για να διατηρήσει την φυλακή του … αλλά και να προστατεύσει τον Αφέντη του !!

Αυτό είναι μόνο το ένα είδος φυλακής … αλλά υπάρχει και το άλλο, αυτό που σε περιορίζει από το να πας όπου θέλεις.

Από την στιγμή λοιπόν που το «σύστημα» έκλεισε, έτσι ώστε να μην μπαίνει ο καθένας και να παίρνει-αφαιρεί (τρόπος του λέγειν) ζωντανά-τρόφιμους απ’ το μαντρί … αυτό δεν είναι μια ακόμα φυλακή ;;

Αυτό δεν σημαίνει ότι, τα πράϊτα, δεν έχουν το δικαίωμα να βγούν από το μαντρί ;;

Ίσως κάποιοι να διαφωνούν, και να λένε ότι, δεν αισθάνονται ότι είναι φυλακισμένοι, όμως από την στιγμή κατά την οποία δεν έχουν Μνήμη (δεν μιλάμε για την μνήμη με το συγκεκριμένο σώμα) και δεν γνωρίζουν τίποτε τουλάχιστον πρίν από την γέννησής τους … τότε αυτό δεν είναι φυλακή ;; … εκτός πιά και είναι ακόλουθοι του πλήρους υλισμού, όπου θεωρούν ότι όλα είναι ύλη … όλα εδώ τελειώνουν … όμως αδυνατούν να προσδιορίσουν που στον κόρακα βρέθηκε η ύλη … έστω η ενέργεια και το πως οργανώθηκε και απέκτησε συνείδηση … αλλά ας τους αφήσουμε να σπαζοκεφαλιάζουν, έχουμε να ασχοληθούμε με σοβαρότερα θέματα από την βλακεία τους.

 

Το περίκλειστο σύστημα … και η έλλειψη ενέργειας

 

Το σύμπαν αυτό (έστω το κομμάτι του) από την στιγμή που μαντρώθηκε και κλείστηκε, αυτόματα μπήκε σε μια κατάσταση όπου δεν επέτρεπε το πάρε-δώσε, το κύλισμα και την ανταλλαγή.

 

Αλλά οι υπόλοιποι (αυτοί που δεν μπήκαν στο μαντρί) τι έκαναν ;;

Μήπως είπαν … άααα καλά αφού δεν θέλετε να έχουμε επαφές εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε τα καλά παιδιά και να σας τροφοδοτούμε ;; … ή μήπως γνωρίζοντας και την εξαπάτηση που είχαν στήσει τους έκοψαν μια και καλή κάθε ΡΟΗ ;;

Ακριβώς έτσι, αυτό και έγινε !!

Η επαφή του «συστήματος» με την Πηγή κόπηκε !!

Το συγκεκριμένο κομμάτι έμεινε μόνο με ότι είχε !!!

Την στιγμή που εξαπάτησε κάποιους και τους κλείδωσε ή αφαίρεσε την Μνήμη τι διάολο νομίζετε ότι ήθελε να πετύχει με αυτό ;; Δεν ήθελε να χειρίζεται την  ενέργειά τους ;;

Αυτό δεν τους καθιστά κανίβαλους ;;

 

Σε μερικούς, δεν ακούγεται καλά όλο αυτό και διαφωνούν, αντιδρούν ή διαμαρτύρονται.

Όμως δεν σκέφτονται !!

Και το λέω μετά πλήρους γνώσεως.

 

Γιατί δεν σκέφτονται ;;

Διότι, πολύ απλά, όταν κάποιος αρχίζει να χειραγωγεί άλλους, στοχεύει να ανέβει πιό πάνω … και πιό πάνω … αλλά πως θα ανέβει αν δεν ρουφήξει ενέργεια ;;

Σε ένα κλειστό σύστημα … αν κάποιος στοχεύει να αυξήσει τον πλούτο του πως θα το κάνει ;; δεν θα αρμέξει το πλούτο των άλλων ;;

 

Έτσι, και γι’ αυτόν τον λόγο, το συγκεκριμένο σύστημα έγινε κανιβαλικό … βαμπυρίζοντας όποιον και όπου μπορούσε.

 

Άλλωστε αυτό το βλέπουμε παντού, να συμβαίνει γύρω μας … από την πιο μικρή μορφή ζωής στην γή, μέχρι το αστρικό στερέωμα … ΌΠΟΙΟΣ προλάβει και μπορεί Τρώει τον Άλλον.

Είμαστε το σύστημα του «Φάε να μην σε φάνε και άρπαξε για να ‘χεις»

Θέλουμε δεν θέλουμε… Είμαστε σε σύστημα Βίας, Βαμπιρισμού και Κανιβαλισμού … τελεία και παύλα.

Κάποιοι βέβαια … δεν μπορούν να το κατανοήσουν όλο αυτό, και μπερδεύουν τα μπούτια τους, μένοντας γαντζωμένοι στο θέμα διατήρησης της ενέργειας … τους διαφεύγει όμως ότι ναι μεν σε ένα κλειστό σύστημα η ενέργεια παραμένει, αλλά αδυνατούν να το πάνε παραπέρα, και να το συνδέσουν με την επιθυμία ενός μέρους να ρουφήξει για να ανέβει … οπότε αν οι πιο δυνατοί απομυζήσουν τους αδύνατους …. τότε, σέκος τα τσαμένα τα μικρά.

Αλλά ας το πάρουμε και αλλιώς.

Όλοι εμείς, ζούμε πάνω σε τούτο τον πλανητάκο … εάν του τραβήξουμε ένα πέπλο γύρω-γύρω, που να αποκλείει κάθε τροφοδοσία … σε λίγο πέραν του ότι θα φαγωθούμε μεταξύ μας … θα ψωφήσει και η καημενούλα η Γή-τσα μας … όποτε πάπαλα ούλοι !!!

 

Κάθε τί που δεν τροφοδοτείται από μια πηγή …  κανιβαλίζει τους γύρω του … μέχρι να ψωφήσει και το ίδιο.

 

Το πιάσατε λεβέντες ;;

 

Το λάθος

Πιό ήταν το λάθος ;;

Εντάξει … μην επαναλαμβάνουμε όλα τα σχετικά με τους βλάκες, που εξαπατήθηκαν … αυτά τα είπαμε, άρα δεν μιλάμε γι’ αυτό.

Γιά ποιό μιλάμε λοιπόν ;;

Μιλάμε για το λάθος που έκαναν αυτοί που ενορχήστρωσαν όλο αυτό το σχέδιο μαντρώματος.

Το λάθος αυτό έχει δύο όψεις.

Η μία, έχει σχέση, με την αντίδραση όλων των άλλων … των εκτός.

Η άλλη, με την λάθος εκτίμηση, ως προς το μέγεθος της παραγωγής ενέργειας εντός του.

 

Ως προς την πρώτη περίπτωση … δεν περίμεναν να τους κόψουν την τροφοδοσία … βλακεία θα πείτε, αλλά δυστυχώς δεν το προέβλεψαν … όποτε έμειναν με ότι είχαν και ότι νέο μπορούσε να παραχθεί εντός του «συστήματος».

 

Τι μπορούσε νέο να παραχθεί εντός του «συστήματος» ;;

 

Όλα τα όντα, τα προικισμένα με ψυχή, συνείδηση ως τμήματα, σπίθες της Πρώτης Αρχής, παράγουν ενέργεια και δημιουργούν … αυτό δεν είπαμε στην αρχή ;;

Όμως … υπάρχει ένα όμως … ένα αλλά.

 

Και τι … ποιό διάολο είναι αυτό ;;

 

Όταν κλειδώνεται η Μνήμη, αυτόματα πέφτει στο χαμηλότερο σημείο η παραγωγή ενέργειας … άλλο είναι να παράγεις στο 100% και άλλο να πέφτεις στο 0, 000…. % και κάτι ψηλά .

Βέβαια αυτό θα μπορούσαν να το ξεπεράσουν … ξε-κλειδώνοντας τις Μνήμες.

Όμως τότε … θα τους έπαιρνε ο διάλος και θα τους σήκωνε, καθώς τα όντα θα θυμούνταν τι είχε συμβεί εν τω μεταξύ … οπότε κάτι τέτοιο … δεν προβλέπεται.

 

Και τι γίνεται λοιπόν ;;

 

Απλά ο κανιβαλισμός συνεχίζεται !! … και θα συνεχίζεται … και θα συνεχίζεται !!!

 

Το τέλος, για τους ενορχηστρωτές, είναι γνωστό και αναπόφευκτο.

Ή θα το τραβήξουν μέχρι τέλους … και θα ψωφήσουν από ασιτία, ή κάποια στιγμή θα το σπάσουν και θα αντιμετωπίσουν τον ΚΟΣΜΙΚΟ ΝΟΜΟ … που και πάλι στην περίπτωσή τους … οδηγεί στο αναπόφευκτο τέλος τους.

Στην δεύτερη αυτή περίπτωση, το πόσοι από τους εμπλεκόμενους μπορεί να γλιτώσουν, δεν μπορούμε να το πούμε και ούτε μας ενδιαφέρει … άλλοι θα λάβουν τις αποφάσεις.

 

Αυτό που μας ενδιαφέρει, είναι πόσοι τελικά θα γλιτώσουν … από τους εξαπατηθέντες.

 

 

Η Ενθύμηση και Απελευθέρωση-Απαγκίστρωση

 

Όπως είπαμε, αυτό που μας ενδιαφέρει, και για το οποίο γίνεται όλος ο καβγάς, είναι οι εξαπατηθέντες αλλά και οι αργότερον εγκλωβισθέντες, και το πόσοι από αυτούς μπορούν να διασωθούν.

 

Όσοι, γίνει δυνατόν, να πληροφορηθούν, και αφού κατανοήσουν όλο αυτό το θέμα, κάνουν ότι απαιτείται, τότε και μόνο τότε μπορούν, στα σίγουρα, να προσβλέπουν στην ελευθέρωσή τους, αλλιώς ….

 

Οι διάφοροι Δάσκαλοι, αυτές τις πληροφορίες και αυτήν την γνώση έδωσαν.

Είπαν, το πως είναι τα πράγματα … και το τι χρειάζεται να γίνει, τον τρόπο να Απελευθερωθούμε.

Αυτά και Μόνον … Αυτά !!

 

Αυτή ήταν και η Αποστολή και το Καθήκον, που είχαν αναλάβει οι Έλληνες, τρόφιμοι του «συστήματος», εδώ ή και αλλού … και όχι οι οποιοιδήποτε άλλοι απ’ έξω.

 

Τελικά τι ήταν αυτό που είχαν αναλάβει ;;

Πρώτον, να περάσουν την γνώση, του πως είναι και λειτουργεί ο Κόσμος και το «σύστημα»

Δεύτερον, το τι έπρεπε να κάνουν ώστε :

α) να ξεκλειδώσουν την Μνήμη τους

β) να ανοίξουν την Ζεύξη

γ) να ασφαλιστούν

δ) να απαιτήσουν Ελευθερία

Τρίτον, πως να το πετύχουν όλο αυτό.

 

Ας πούμε, ότι, κάποιος πετύχαινε να σπάσει το κλείδωμα της Μνήμης και να Θυμηθεί … εντάξει το έκανε και τι θα γινόταν παραπέρα ;; θα καθόταν και θα έξυνε τον πισινό του ;;

Όχι βέβαια … γιατί τότε, απλά ή θα έμενε θεατής ή θα τον προσεταιριζόταν το «σύστημα».

 

Τι έπρεπε να κάνει κατόπιν, για να πετύχει να Απελευθερωθεί ;;

Μα το είπαμε … αρχή … αρχή … δεν το θυμάστε ;;

 

Να επικαλεστεί τον ΝΟΜΟ !!

 

Έεεε καλά … και τι θα γινόταν ;; θα γυρνούσε η φοράδα αφού έχεσε στ’ αλώνι να τα μαζέψει ;;

 

Με την επίκληση στον ΝΟΜΟ …. όλοι σούζα !!

 

Θα τολμούσε το «σύστημα» να ειπεί ΟΧΙ ;;

ΑΝ το έκανε ποτέ … την ίδια στιγμή θα υπέγραφε την θανατική του καταδίκη !!

…. το τι ακριβώς βέβαια θα γινόταν, μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε.

 

Το Ένα είναι ότι, οι απέξω θα μπουκάριζαν και θα τα έκαναν όλα γαλιά καρφιά.

Το Άλλο ότι, ο ΝΟΜΟΣ θα έβαζε τελεία και παύλα.

…. γιατί νομίζεται ότι κινήθηκαν, με τον τρόπο που κινήθηκαν, φροντίζοντας να μην παραβιάσουν ούτε στο ελάχιστο την Ελευθερία Βούλησης, αλλά με τερτίπια να οδηγήσουν τα πράγματα στο σημείο όπου τα ΒΟΔΙΑ μόνα τους θα φορούσαν τον Χαλκά ;;

 

Από την στιγμή που κάποιος … συνειδητά επικαλεστεί τον ΝΟΜΟ … τότε μόνο υποκλίσεις που δεν του κάνουν … και περάστε … περάστε … στο καλό … και στα τσακίδια,

…. μην και ξυπνήσει και κάνα άλλο Ζωντανό … ή πέσει η Χατζάρα στον σβέρκο τους.

 

Εννοείται λοιπόν ότι, όταν κάποιος ξεκλειδώσει την Μνήμη του, θα απαιτήσει και την Απελευθέρωση !

 

Τώρα η ΕΠΙΚΛΗΣΗ του ΝΟΜΟΥ, μπορεί να γίνει και πρίν το Ξεκλείδωμα της Μνήμης,

…. αρκεί αυτός που θα το κάνει, να το έχει συνειδητοποιήσει και χωνέψει πλήρως …. αλλά το πως… στο μέλλον … εκεί στο Β’ Μέρος.

Το Θέμα Ζεύξη και Ασφάλιση, είναι επίσης αλλουνού παπά ευαγγέλιο που λέμε, οπότε και δεν θα μπούμε καν σε αυτό … τούτο στο εν ευθέτω χρόνω  … Β’ Μέρος.

Αλλά δυό λόγια και μόνο, μπορούμε να προσθέσουμε.

Είπαμε ότι είμαστε σε κλειστό σύστημα … αυτό σημαίνει ότι οι όποιες εκπομπές-κραυγές από το εσωτερικό δεν βγαίνουν προς τα έξω … το γιατί δεν θέλει το «σύστημα» να βγαίνουν το αφήνω σε σας … μεγάλα παιδιά είστε … άντε σκεφθείτε και λίγο.

Η Ζεύξη είναι Επικοινωνία … Λώρος με κάτι έξω … είτε με κάποια ομάδα … κάποια ισχυρή ενέργεια … τον Νόμο … κάτι … ή και την ίδια την Πρώτη Αρχή. Η Ζεύξη θα συμβεί μετά από ένα Σήμα, που θα εκπεμφθεί … Εάν το Σήμα δεν καταφέρει να περάσει τους φραγμούς … τότε δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί Επικοινωνία … αλλά και για να διατηρηθεί η Ζεύξη, πρέπει το Σήμα να παραμείνει σταθερό.

 

Πως μπορεί το Σήμα να παραμείνει σταθερό … μόνο εάν αυτός που το εκπέμπει είναι ασφαλής … έχει ασφάλεια … εάν για οποιοδήποτε λόγο την χάσει … τότε τέρμα και το Σήμα … και η Ζεύξη.

 

Αρκετά όμως γι’ αυτό.

 

Το Θέμα των ΕΛ

Δυστυχώς, κάποιοι αφού διάβασαν, χωρίς να αφαιρέσουν στην διάρκεια της ανάγνωσης τα προσωπικά τους φίλτρα, μπέρδεψαν όσα έγραψα περί των ΕΛ, με όσα έχουν ακούσει από τις διαδώσεις των Εψιλονιστών κλπ. ή διαβάσει στα συνωμοσιολογικά έντυπα καί μπλόνγκ.

 

Όπως είπα, δεν κομίζω γλαύκας εις Αθήνας, όλα όσα γράφω δεν είναι ΝΕΑ, αλλά Χιλιοειπωμένα πράγματα, πριν ακόμη από αμέτρητους χρόνους.

Οπότε η ονομασία αυτή, δεν είναι κάτι καινούργιο … καινούργιο είναι μόνο όλο το σύγχρονο παραμύθι, που έστησαν κάποιοι γύρω από αυτό.

Μην μπαίνετε σ’ αυτό το τριπάκι !!

Άλλωστε είπα ότι, ΕΛ ονομάσθηκαν εκείνοι οι ΠΡΩΤΟΙ … ενώ όλοι οι υπόλοιποι, αυτοί που ενστερνίσθηκαν και γονιμοποιήθηκαν από την ιδέα εκείνη, ονομάσθηκαν Έλ-ληνες … όπως Έλληνες ονομάσθηκαν και όλοι αυτοί ΕΔΩ ή και ΑΛΛΟΥ, που ανέλαβαν να κρατάνε άσβεστη την φλόγα της Γνώσης, για την Απελευθέρωση από το «Σύστημα».

Μην μπερδεύετε λοιπόν τις ενορχηστρωμένες μυθιστορηματικές δημιουργίες με ότι έγραψα …. ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ δεν έχουν.

 

Εξω-γήινοι … αποστολές διάσωσης, επαφές και τα ρέστα

 

Νομίζω ότι ήμουν αρκετά ξεκάθαρος, όταν είπα ότι, το πράγμα εδώ είναι ένα ΚΛΕΙΣΤΟ Σύστημα, και ότι τίποτε δεν μπαίνει αν δεν πάρει την άδειά του … και πρώτα απ’ όλα … δεν κατεβάσει ΡΟΛΑ.

Οπότε, επισκέπτες απ’ έξω, μετά από το Κλείσιμο … ούτε κατά φαντασία.

Πρίν από το Κλείσιμο ΝΑΙ … αλλά αυτό ήταν πριν από απροσμέτρητους χρόνους … κάποια Δις και βάλε …

τότε για ποιούς εξωγήινους μπορούμε να μιλάμε ;;

 

Όπως έγραψα, για κάποιο χρονικό διάστημα, η επαφή μεταξύ μερών του «Συστήματος» μπορούσε και γινόταν … αλλά και αυτό ανάγεται στο πολύ βαθύ παρελθόν.

 

Και καλά μετέπειτα δεν υπήρξε κάτι τέτοιο ;;

Όμως και αυτό το διευκρίνισα επίσης … ΝΑΙ Υπήρξε και Υπάρχει ακόμη … αλλά μόνο με την σύμφωνη γνώμη του «Συστήματος», που για τους έχοντες Νούν σημαίνει ότι, ΌΛΟΙ αυτοί που Σουλατσάρουν είναι ΠΑΙΔΙΑ του «Συστήματος» … δηλαδή όντα στην Υπηρεσία του … είτε χαμηλόβαθμα … είτε στα υψηλά κλιμάκια … και τίποτε καλό δεν έχουν να προσφέρουν στο Πόπολο.

Ότι και να κάνουν, μόνο σε περισσότερη εκμετάλλευση και χειραγώγηση αποσκοπεί, και όχι σε κάτι διαφορετικό. Μην σας παραμυθιάζουν λοιπόν … όποιο όνομα και να φέρουν … όποια μουτσούνα και να φορέσουν.

 

Οπότε, αν υποθέσουμε ότι, κάποια στιγμή φανούν τέτοιοι … ξέρετε !!

 

Τέλος πάντων … ας υποθέσουμε ότι κάποια στιγμή εμφανίζονται λέει διαστημόπλοια και εξωγήινοι.

Ωραία και ;

Είπαμε ότι έτσι και αλλιώς τσιράκια του «συστήματος» είναι … δεν υπάρχει περίπτωση να είναι αλλιώς, αλλά θα το δούμε και κείνο … παρακάτω.

Και γιατί θα έρθουν … αν έρθουν ;;

Μα πολύ απλά για να εφαρμόσουν κάποιο νέο σχέδιο που σκαρφίστηκαν τα Λαμόγια.

Δηλαδή ;;

Αυτό μπορεί να είναι είτε προς την μιά πλευρά είτε προς την άλλη … ανάλογα που θέλουν να πάνε το πράμα.

Δηλαδή υπάρχει περίπτωση να κάνουν και κάτι καλό ;;

Βεβαίως υπάρχει !! … θεραπείες, τεχνολογία, δομές κλπ κλπ.

 

Πάντως ένα πράγμα να θυμάστε … Ένα δεν θα δώσουν ΠΟΤΕ … το πως είναι τα πράγματα … και τον Τρόπο Απελευθέρωσης ….

 

Καλά … και όλα αυτά που λέγονται περί Συμπαντικών Ιεραρχιών, Αποστολών Διάσωσης, Ιερού Άρχοντος Φωτός κλπ. κλπ. … τι είναι αυτά ;;

 

Μα δεν τα είπαμε ;;

Ή είναι παραμύθια και μπαρμπούτσαλα της χαλιμάς ή πρόκειται για τσιράκια του «συστήματος» που παίζουν κάποιους ανόητους … άλλωστε μόνο ανόητοι μπορούν να πιστεύουν τέτοια παραμύθια … παραμύθια του ΌΛΟ Έρχονται … και έρχονται … αλλά ποτέ δεν φτάνουν (σαν την ανάκαμψη και την ανάπτυξη στην Ελλάδα τελευταίως) … ή που Όλο καθαρίζουν λέει Μπόμπες και τα ρέστα αλλά τελειωμό δεν βλέπουμε (σαν το χτύπημα στην διαφθορά … το μαχαίρι στο κόκκαλο … την ανασύσταση σ’ αυτό το ρημάδι το ελλαδιστάν που χρόνια και ζαμάνια σούρνεται και σούρνεται … και άμα το δείτε με όλους αυτούς τους προδοταραίους σφυρίξτε κλέφτικα)

Απλούστατα θα έλεγε κάποιος ότι τέτοια παραμύθια πλασάρονται για να κοιμάται ο κόσμος με … προσμονή και να μην κινιέται … μήπως σας λέει τίποτε και το άλλο που γίνεται με το … η Ελλάς φυλάσσεται … ο Θεός θα προστρέξει  και λοιπά και λοιπά … όπως τότε το ‘453 που τα κοπρόσκυλα αντί να πολεμάνε ξεπατώνονταν στο σκύψιμο, τις λιτανείες και τις δεήσεις … μέχρι που δούλεψε μακριά χατζάρα ;;

Λυπάμαι που θα απογοητεύσω πολλούς, αλλά όλοι αυτοί αν έρθουν ποτέ, δεν θα έρθουν για να σας απελευθερώσουν … ίσως απλά για να αλλάξουν το παιχνίδι και να βάλουν σε εφαρμογή κάποιο νέο σχέδιο που σκαρφίστηκε το «σύστημα»

 

Καλά δεν υπάρχει περίπτωση να είναι ποτέ αλλιώς ;;

 

Βεβαίως και υπάρχει … αλλά οι ελπίδες για κάτι τέτοιο είναι σχεδόν ανύπαρκτες !!

Και κυρίως για να συμβεί κάτι τέτοιο μόνο μετά από δύο τινά μπορεί να το δούμε.

Πρώτον το «σύστημα» να έχει παραδοθεί ή δεύτερον να έχει κάνει την πατάτα να παραβιάσει τον ΝΟΜΟ … οπότε οι απέξω θα ΕΜΒΟΥΝ που λένε.

Ποτέ … μα ποτέ όμως μην κάνετε το λάθος να πεισθείτε με μπαρούφες !!

Για να είναι αλήθεια ότι έρχεται πραγματική βοήθεια θα πρέπει να δείτε κάποια Γεγονότα να συμβαίνουν, Γεγονότα που θα πρέπει να έχουν να κάνουν με το ΤΕΛΟΣ του Κανιβαλισμού.

Κυρίως και κατά πρώτον αυτό θα το δείτε να συμβαίνει σε μεγάλη κλίμακα … εκτός ΓΗΣ. Δηλαδή θα σταματήσει ο Κανιβαλισμός εντός του Ορατού Σύμπαντος … το φάγωμα δηλαδή μεταξύ Γαλαξιών, Ηλιακών Συστημάτων, Πλανητών κλπ. … αν λοιπόν δείτε να συμβαίνει κάτι τέτοιο ίσως το απόστημα διαλύεται.

Το να δείτε τον βαμπιροκανιβαλισμό και το φάγωμα να σταματάει εδώ στην ΓΗ λίγο δύσκολο … και τούτο διότι αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να τα έχετε τινάξει πριν από ασιτία … ή η Πρώτη Αρχή θα έχει επέμβει και θα έχει αλλάξει τα πάντα … οπότε και δεν θα μιλάμε πλέον για κάτι από το σήμερα που συνεχίζει … αλλά για κάτι νέο.

 

Θεοί … γενικά στον κόσμο και στην Ελλάδα

Οι διάφοροι θεοί, φανταστικά ή πραγματικά όντα, εντάσσονται στις ακόλουθες κατηγορίες:

Σχεδόν ΟΛΟΙ, όσοι έπαιξαν ή παίζουν αυτόν τον ρόλο, είναι όντα του «Συστήματος», με σκοπό να οδηγήσουν το πόπολο σε δρόμους που για δικούς τους σκοπούς ήθελαν και θέλουν.

Μία άλλη κατηγορία, είναι εκείνη που έστησαν τα παπαδαριά, είτε πατώντας πάνω σε πραγματικά όντα είτε απλώς σε φανταστικές κατασκευές.

Και στις δύο αυτές περιπτώσεις, ο σκοπός ήταν ένας και μοναδικός … το μάντρωμα … ο περιορισμός και η διαστρέβλωση … στην όποια μετάδοση και μεταλαμπάδευση της Γνώσεως, της γνώσεως που είχε να κάνει με την ουσία των πραγμάτων … με το ξεκλείδωμα της Μνήμης, την Ενθύμηση και την Απελευθέρωση.

Για τον λόγο αυτόν φτιάξανε τις θρησκείες και τα ιερατεία … και στήσανε μυήσεις και λοιπά μπαρμπούτσαλα.

Σ’ αυτό εντάσσονται οι ψεύτικοι φανταστικοί θεοί … αλλά και όλα εκείνα τα όντα τα οποία ενώ μετέδιδαν την ΓΝΩΣΗ, και το «σύστημα με τα παπαδαριά θέλαν να απαξιώσουν να διαστρεβλώσουν, ή και να εξαφανίσουν, όσο γινόταν, τα όσα είπαν και έδωσαν … οπότε αναγορεύοντάς τους σε θεούς, απαξίωναν με αυτόν τον τρόπο όλο το έργο τους … όλη την διδασκαλία τους.

Τους θεούς, στην Ελλάδα, σε αυτό και το παραπάνω πλαίσιο πρέπει να τους δείτε … κάποιοι πραγματικά όντα που είχαν έρθει ως Δάσκαλοι και κάποιοι φανταστικά δημιουργήματα … αλλά ακόμη και σε περίπτωση ως έξωθεν αποστολή (παράγοντες του συστήματος) που έτσι και αλλιώς όμως τίποτα θεϊκό δεν έχουν,

…. σταματήστε να τρώτε κουτόχορτο !!!

 

Η Πυραμίδα της Ιεραρχίας

Από την στιγμή που το Σύμπαν μας έφτασε στο Κλείσιμο και στον επακόλουθο Κανιβαλισμό, ακόμη και να μην ήταν έτσι στην αρχή, τελικά κάποιος ανέβηκε στην κορυφή της Πυραμίδας. Ίσως να είναι αυτός που είχε την αρχική εκείνη ιδέα. Αποκάτω σκαλί το σκαλί είναι όλοι οι άλλοι μετέχοντες, μέχρι και τα μικρότερα τσιράκια, ιεροφάντες, μύστες των εδώ παπαδαριών. Και κάτω-κάτω … το πόπολο … οι καλλιέργειες …  οι μπαταρίες του «συστήματος».

 

Αλλά και …. οι άλλοι !!!

Οι Άλλοι ;;

 Ναι οι Άλλοι !!

Και ποιοί είναι αυτοί οι άλλοι ;;

Είναι εκείνοι από το πόπολο που κατάφεραν και έβγαλαν-πέταξαν από πάνω τους τα «σκουτάκια» … μερικά ή όλα … που τελικά απέκτησαν ή απελευθέρωσαν δυνάμεις, όντα που οι διάφοροι πολιτισμοί αποκαλούν με ένα σωρό ονόματα ..θεούς, θεότητες, δαίμονες, ημίθεους κλπ.κλπ. και οι οποίοι είτε είναι ημιανεξάρτητοι άλλοτε τα κάνουν πλακάκια και άλλοτε κοντράρονται με το «σύστημα», είτε που ανεξάρτητοι κλωθογυρίζουν μέσα στο σύμπαν μέχρι να καταφέρουν να απελευθερωθούν ή να ξαναπέσουν στο μαγκανοπήγαδο ή ακόμη και να δηλώσουν υποταγή στα Λαμόγια.

Μεταθανάτιες καταστάσεις

Το «σύστημα» πέρασε και διέδωσε ότι, η απώλεια της Μνήμης είναι αποτέλεσμα του ΣΟΚ και μόνο, κατά την Γέννηση, και που διαρκεί καθ’ όλο το διάστημα της σάρκωσης … και ότι η Μνήμη επανέρχεται με την απο-σάρκωση (θάνατο) … και ότι μετά τον θάνατο βλέπεις και θυμάσαι κλπ. κλπ.

 

Κολοκύθια τούμπανα !!

Ναι βλέπεις και θυμάσαι … Αλλά Τι βλέπεις … και τι θυμάσαι ;;

Είναι δικά σου, ή απλά σου προβάλλονται ;;

Εκεί να δείτε ηλιόλουστα λιβάδια … για βοσκή … μιλάμε και για το πρώτο χορτάρι …. παχύ, τρυφερό και πλούσιο, να βόσκεις και να το φχαριστιέται η πουτάνα η ψυχή σου …

Και επιλέγεις λέει …. μετά από το πήδημα που έφαγες … επειδή δεν έμεινες αρκετά ικανοποιημένος … να βουτήξεις για την επόμενη δόση  … τόσο καλά !! … και αν και αυτή δεν σου κάτσει καλά … έ μην στενοχωριέσαι έχει και επόμενη … που θα πάει στο τέλος θα το πετύχεις … το καλό.

Αν σας κοψωλαιμιάσανε αργά βασανιστικά και ηδονιστικά … ή γευτήκατε κανά χριστιανοταλιμπάνικο ψήσιμο, σούβλισμα, πριονισμό ή σύνθλιψη … να αποζητάτε λέει και την συνέχεια … την επόμενη δόση !!

Καλά ρε σεις … μυαλό δεν πουλάνε πουθενά να πάνε ούλοι αυτοί ν’ αγοράσουν ;;

Αν τους δείτε, στείλτε τους ρε εκεί σε καμμιά …. Βαρβάκειο … έχει πράμα για όλους !!!

 

Το άλλο ρε σεις που το βάζετε ;;

Εκείνο ρε που λέει ότι, όσοι τινάζουν την αρίδα πρέπει απαραιτήτως να ανεβούνε και μετά να κατεβούνε μέσα από συγκεκριμένα τούνελ … ένα ..  δύο  … δεν ξέρω πόσα λένε.

Καλά ρε … και μετά τον ψώφο στριμωξίδι … δεν μας φτάνει αυτός στα λεωφορεία και τα τρόλεϋ ;;

 

Οι άλλοι λένε … έτσι και ψωφήσεις … τράβα ντουγρού για τον βόρειο πόλο, αλλιώς δεν βγαίνεις … θα σε ρουφήξει η Λούνα … είχαμε δεν είχαμε … άντε να παλαβώσουμε εντελώς να βρούμε την υγειά μας !!

Πάντως όλα είναι καλά και τέλεια στημένα … έτσι που να θέλουν το μικρότερο ποσό ενέργειας για να κυλήσουν. Το Μαγκανοπήγαδο πάτησε πάνω σ’ έναν τέλειο μηχανισμό … αυτόν του συναισθηματικού και νοητικού αρπάγματος, της δημιουργίας και συντήρησης-συνδαύλισης ψυχικών παθών και εντάσεων. Όπου τα ίδια τα όντα σπρωγμένα από τα δεσμά που δημιουργούν και αναμοχλεύουν, στα ενδιάμεσα πεδία που διαμένουν, μετά την κάθε απο-σωμάτωση, προβάλλοντας και αναθυμούμενα όλα τα προηγούμενα … στήνουν το νέο υφάδι και βουτούν στην δίνη του μαγκανοπήγαδου. Έεε και άμα ζορίζονται πάντα υπάρχει άμεση βοήθεια ή και μιά καλή ξεγυρισμένη κλωτσιά.

 

Κάρμα-τα, ξαναματ/εν-σάρκωση και τρίχες κατσαρές

 

Καλά, τούτο λέει το μάθαμε από Ιντία μεριά … μην το δέσετε και κόμπο όμως … θα τα πούμε όταν και άμα μιλήσουμε γι’ αυτά.

Κάνουμε λέει αμ-αρτίες στην ζωή, πληγώνουμε και αδικούμε τους άλλους και γι’ αυτό … πρέπει να ξαναμπούμε στον ντορό … μέχρι να γένουμε καλά πιντιά και να μην το ξανακάνουμε.

Και καλά ρε λεβέντες, μέσα σ’ ένα Βίαιο, Κανιβαλικό σύστημα, που ο ένας τρώει τον άλλον, με χιλιάδες τρόπους, υπάρχει ποτέ περίπτωση να μην προκαλέσουμε πόνο στους άλλους ;; … να μην αμαρτήσουμε όπως το λένε ;;

 

…. τι σκατά λοιπόν λέμε … και ποιός θεός κρίνει τι ;;

…. πως κάποιος θα ανέλθει αφού ούτε το κλάσιμο δεν μένει εκτός ;;;

Πως θα την σκαπουλάρουμε ;;

Βλέπετε καμμία τέτοια περίπτωση;;

 

Αφήστε ρε τα σκουριάρικα είπαμε … από την στιγμή που καταβροχθίζεις κάποια μορφή ζωής … βλέπετε κάτι διαφορετικό ;;

Ακόμα και με το νερό, τον αέρα που καταπίνετε … τα διάφορα μικροβιάκια κλπ. τα σκεφτήκατε ;;

…. μορφές ζωής δεν είναι και δαύτα … για όπου δεν σας βολεύει το πάτε αμάσητο ;;

 

Ναι ότι κάνουν και κάνουμε σ’ αυτόν τον κόσμο, πέραν του τι προκαλεί στους άλλους, προκαλεί και εγκλωβισμούς σε μας τους ίδιους, με τις ψυχοπνευματικές διεργασίες που αναπτύσσονται, που κυρίως αυτές είναι που εκμεταλλεύεται το «σύστημα» για να μας ρίξει χωρίς αντιδράσεις, από μέρους μας, πάλι στο μαγκανοπήγαδο.

Αλλά πέραν όλων αυτών, τελικά δεν έχει καμμία σημασία το τι θα κάνεις εδώ στην φυλακή στο άλφα ή το βήτα πεδίο … αν είσαι ακόμα και καλύτερος άνθρωπος … αν τηρείς νόμους, υποσχέσεις, δεν βλάπτεις … δεν … δεν … ίσως απλά να κάνεις πιο υποφερτές και λιγότερο δύσκολες τις ζωές σου, καθώς θα έχεις λιγότερα αρπάγματα … αλλά και πάλι κάποια στιγμή ο κανιβαλικός αυτός κόσμος θα σε ρουφήξει … καθώς αυτός είναι άλλωστε ο σκοπός του  … να κρατάει Δέσμια τα Όντα.

 

Τελικά Απελευθέρωση δεν πρόκειται να δεις στον αιώνα τον άπαντα … ΑΝ δεν καταφέρεις να θυμηθείς και να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ την ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ σου.

 

Έεεε φινίτο … ρίξε φώτα χασάπηηηηη …. τελείωνε … έχουμε και δουλειές

Τελικά πολύ φόρα πήρα και είπα πράγματα που δεν είχα σκοπό … ας είναι όμως … ίσως βοηθήσουν κάποιους να βγάλουν την τσίμπλα από το μάτι … και μερικούς άλλους να βάλουν τα πράγματα σε μιά ρέγουλα.

Ελπίζω να μην μου ξέφυγε κάτι και να καλύφθηκαν όλες οι τυχόν απορίες.

Να ‘στε καλά … παιδιά … χαιρετώ

 

Παλαιός