επί τη ευκαιρία..

της νέας Φενγκ-Σουϊκής χρονιάςΠαλαιόςΣυνηθίζεται (καλά τώρα ..όρκο δεν παίρνω), στην αρχή κάποιου εγχειρήματος-δημιουργίας κλπ. να κάνουμε δώρα.

Έτσι λοιπόν κι εγώ, πιστός στις παραδοσιακές κινήσεις, είπα επί τη ευκαιρία του νέου Φενγκ-Σουϊκού έτους (04/02/2023 – 04:44 Γελαδικής ώρας) να σας κάνω ένα δώρο, ιδίως σ’ αυτούς που περιμένουν «σωτήρες – ελ, κουνέλ, τρομπάκουλες, κοντούς με γραβάτα ή χωρίς, σβάμπιες, χαράραινες, κουλά, ζαβά, φλογέρες, λαγούς, γελάδια για τον μπούτσο, παλιολογοκοπρόσκυλα, κοτρωνιασμένους ν’ αναστηθούν, κλπ. κλπ.» με χωρίς κέρδος κέρατα, να έρθουν και να τους σώσουν (με το στανιό ..θέλουν δεν θέλουν) να απλά, έτσι για το γαμώτο !!

Θυμήθηκα που λέτε κάτι που είχα ‘δεί, μιά απ-εικόνιση, περίπου μια δεκαετία πίσω, και η οποία υποτίθεται (δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά, ιδίως μ’ αυτά που μπορεί και κάνει σήμερα η ΤΝ) ότι είναι φωτογραφία «φρέσκου», από Αιγυπτιακή υπόγα, και η οποία δείχνει πως γινόταν το πάλαι τότε παιχνίδι, εκεί στα Νειλιώτικα λημέρια,  απείκασμα θα λέγαμε της Σκατοκοσμικής κατάστασης, που κάποια Ζωντόβολα (τι κάποια ..μάλλον για το σύνολο πρόκειται) που δεν λένε με τίποτα να πάρουν χαμπάρι – χανλάλιν σας το λοιπόν, κι αν ξιουμνήσετε ρίξτε σύρμα …..

Η χειραγώγηση των Ζωντόβολων

Παλαιϊκή ευγενής προσφορά, στο Γελαδοζωντοβολιστάνικο μπορδέλο