Γράφει ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΛΛΗΝ [ΑΞΙΟΦΩΤΟΣ]

AΡΤΕΜΙΣ =

ΑRTEMIS = ΜATER IS

MATER ΣΤΑ ΛΑΤΙΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ Η ΘΕΑ.

ARTEMIS = MATER IS = EINAI H MHTΕΡΑ ΘΕΑ.

ARTEMIS 1 = Η ΜΗ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΗ ΠΤΗΣΗ ΤΗΣ ΝASA ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ.

Η ΠΤΗΣΗ ΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΘΕΑΣ, ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΑΣ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟ ΑΝΔΡΟΓΥΝΟ ΘΗΛΥΚΟ.

ΠΟΛΛΟΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΩΣ «BAPHOMETH».

ΠΩΣ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ = ΟΥ ΚΡΑΝΙΑ = ΑΡΝΙΑ ΟΥΚ = ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΝΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΡΗΝΙΚΟΙ ΣΑΝ ΑΡΝΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

ΤΙ ΦΥΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ: ΤΟ CHERNOBYL, Ή ΑΛΛΙΩΣ ΑRTEMISIA ABSINTHIUM.

H OYKΡΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΑ ME ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΝ YULIA TYMOSHENKO, ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗ ΜΕ ΤΙΣ MKO TOY ΣΟΡΟΣ, H OΠΟΙΑ ΚΑΘΑΙΡΕΘΗΚΕ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΦΥΣΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΑΝ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ.

ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ, ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΕΙΧΕ ΔΕΧΘΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΝΤ, ΔΗΛΑΔΗ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΥΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΩΝ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ).

EΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ Η ΑΡΤΕΜΙΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΟΥ 12ΘΕΟΥ, ΚΑΙ ΑΛΛΟ Η ARTEMIS DIANA, Η ΝΤΑΪΑΝΑ TΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΗΣ «ΜΗΤΕΡΑΣ ΘΕΑΣ», Ή ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΟΥ BAPHOMETH.

TONIZΩ ΠΑΛΙ ΤΗ ΛΕΞΗ DIANA ΚΑΙ NTAΪANA (H ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΤΗΣ ΟΥΑΛΛΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΒΡΕΤΤΑΝΙΑΣ ΚΑΡΟΛΟΥ).

ΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΗΣ ΝΤΑΪΑΝΑΣ ΗΤΑΝ SPENCER, ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΖΑΚΕΤΑΚΙ Ή ΠΑΝΩΦΟΡΙ .

ΤΟ ΚΟΝΤΟ ΧΙΤΩΝΙΟ, ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΚΑΙ Η ΘΕΑ ΑΡΤΕΜΙΣ ΤΩΝ ΡΩΜΑΙΩΝ ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΚΟΜΜΕΝΟ ΣΤΗΘΟΣ – ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΤΟΞΟΒΟΛΕΣ ΙΠΠΕΥΤΡΙΕΣ, ΠΟΥ ΖΟΥΣΑΝ ΣΤΗ ΣΚΥΘΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΡΙΜΑΙΑ.

Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΚΟΒΑΝ (ΜΙΚΡΥΝΑΝ) ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ, ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΟΤΑΝ ΙΠΠΕΥΑΝ, ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ, ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ.

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ Η ΜΚΡΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΜΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΩΣ ΔΩΡΟ ΘΕΟΥ,

ΑΣ ΕΠΑΝΕΡΘΩ ΣΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΙΕΡΑΤΙΚΟΥ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ.

ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΥΛΙΓΕ ΤΗ ΜΑΚΡΙΑ ΚΟΜΗ ΤΗΣ ΣΕ ΚΟΤΣΙΔΑ ΣΧΗΜΑΤΟΣ ΚΥΚΛΟΥ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΘΕΑ ΑRTEMIS DIANA TΩΝ ΡΩΜΑΙΩΝ.

ΕΤΣΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΑ ΔΥΝΑΜΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗ ΓΗ ( = ΘΕΟΣ ΚΤΙΣΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, Ή ΤΟΠΙΚΟΥ ΜΙΚΡΟΣΥΜΠΑΝΤΟΣ, Ή ΣΑΤΑΝΑΣ), ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ ΝΑ ΑΝΤΛΟΥΝ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΖΟΥΝ ΩΣ ΜΙΚΡΟΙ ΘΕΟΙ.

ΣΕ Ο,ΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΟ ΑΝΤΙΘΕΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΝΔΡΑΠΟΔΙΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΕΛΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΙΣΜΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΜΟΝΙΑ ΑΝΔΡΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΗ ΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΚΑΙ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΕΚΝΑ ΥΓΙΗ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΨΥΧΟΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ, ΕΓΓΥΩΜΕΝΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

+KΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΛΛΗΝ [ΑΞΙΟΦΩΤΟΣ]