το μείζον !!

ξιουμνάτε ρέεεεε !!
..καλά !! αν περιμένουμε τα Ζά ..σωθήκαμε !!
Παλαιός
Είχα σκοπό, μπαίνοντας ο Σεπτέμβρης, να γράψω δυό λόγια, πάνω στο παρακάτω θέμα ..όμως είχα ήδη ξεκινήσει το άρθρα για την Ιθάκη, που μου πήρε μερικές μέρες, να το ολοκληρώσω, έτσι φτάσαμε στα μέσα του μήνα ..τέλος πάντων, κάλιο αργά παρά ποτέ .
Εκεί,αρχή του καλοκαιριού, είχαμε ασχοληθεί με την προσπάθεια των σκοτεινών αντιανθρωπίνων δυνάμεων, να υφαρπάξουν μέσω του Π.Ο.Υ. την παγκόσμια διακυβέρνηση, και ν’ αλυσοδέσουν πισθάγκωνα την ανθρωπότητα, κάτι που πρός στιγμήν αποφεύχθηκε, κυρίως από την αντίδραση κάπου 50 Αφρικανικών κρατών (ναί ναί, αυτούς που εσείς ιεωρείτε και βλέπετε ως μικρο-ικιούδες), και κάποιων λίγων άλλων – η Ε.Ε. και ο γελαδιστάνικος βόθρος δεν χρειάζεται καν ν’ αναρωτηθούμε ..αν είπε ναί ..αυτό είναι απολύτως σίγουρο και αναμενόμενο !!

Τα πράγματα, πήραν τότε μια μικρή παράταση, αλλά μην νομίσετε ότι τα λαμόγια παραιτήθηκαν από τα σχέδια τους ..απλά ζητήθηκε απ’ όλα τα κράτη, να υποβάλουν τις προτάσεις τους μέσα στον Σεπτέμβρη, ώστε στην συνέχεια να μελετηθούν και να συνοψιστούν για τα περαιτέρω, με αναμενόμενη συζήτηση και ψήφιση μέσα στον Νοέμβρη.
Αυτό που ζητάει ο Π.Ο.Υ. είναι το δικαίωμα, χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν, να επιβάλει ανεξέλεγκτα κυρώσεις, περιορισμούς, απομονώσεις, εμβολιασμούς, κλπ. με πρόσχημα οτιδήποτε πρόβλημα υγείας, και αυτό όχι αναγκαστικά λόγω ιώσεων, όπως ας πούμε την κοβιντομαλακία, αλλά επειδή το οτιδήποτε (πολιτικές, κοινωνικές απόψεις ..ακόμη και το κλάσιμο) μπορεί να προκαλεί ψυχολογικά προβλήματα, σε κάποια κοινωνική ομάδα, ή ακόμη και στους μπαμπουΐνους της Μαδαγασκάρης. Έτσι ώστε, το κάθε ζωντόβολο του Π.Ο.Υ. να μπορεί επειδή έτσι του την βάρεσε, επειδή ξύπνησε στραβά, επειδή το πήδημα που του ρίξανε τον έτσουξε πα;ραπάνω απ’ ότι περίμενε, ή επειδή είδε άσχημο όνειρο, να ρίχνει περιορισμούς κάθε είδους σε κάποια χώρα που έβαλε στο μάτι, ίσως επειδή δεν είναι υπάκουη, και δεν συμμορφώνεται με αυτά που ζητάνε αυτά τα λαμόγια.

Ενώ θα έπρεπε, ο κόσμος να έχει ξεσηκωθεί και να έχει απαιτήσει, να μην παραχωρηθεί καμμία τέτοια δικαιοδοσία, αλλά και οι όποιες προτάσεις κατατεθούν να ήταν αναιρετικές ακόμη και όσων έχουν γίνει αποδεκτές, εντούτοις δεν έκανε απολύτως τίποτε ..σχεδόν όλοι φαίνεται να το ξέχασαν, και προτίμησαν τα μπάνια ..φόρτωσαν και απόθεσαν δηλαδή την επόμενη μέρα της ζωής τους στον Φούφουτο ..όπως τότε το ’18, που αδίκως σκούζαμε και κοπανιόμαστε εγώ και ο Εργολάβος, εδώ στο μπλόγκι ..μέχρι που οι επενδυτές μπουκάρισαν σωρηδόν, και μάλιστα ο στρατός και το λιμενικό κατήντησαν ορντινάτσες, φιλιππινέζες και σκατομαζόχτρες των αφροασιατικών πιθήκων.

Είχαμε τότε, αρχές καλοκαιριού, προτρέψει τον κόσμο να κινηθεί και να ενεργοποιηθεί, αλλά αυτός ως συνήθως το ξέχασε, και προτίμησε τα μπάνια, και το περίμενε των επιδομάτων, προτίμησε τα ελάσσονα δηλαδή, και φόρτωσε τα μείζονα στον κόκορα και στον Φούφουτο.
Εάν ο Π.Ο.Υ. καταφέρει να υφαρπάξει την παγκόσμια διακυβέρνηση, τότε όλοι αυτοί που απεργάζονται το μάντρωμα, την χειραγώγηση και τον πλήρη έλεγχο της ανθρωπότητας, θα έχουν επιτύχει τον σκοπόν τους · ευτυχής τότε όποιος ψωφήσει γρήγορα !!
================
Κατά καιρούς, έχουμε ασχοληθεί με τα διάφορα, που παίζονται στα παρασκήνια, και που λίγα εμφανίζονται στο προσκήνιο, έχουμε ‘πεί για όλα εκείνα τα βασικά σχέδια, για τον έλεγχο της ανθρωπότητας, την προσπάθεια μέσω των φαρμακευτικών, αλλά και των διαφόρων οργανισμών, ΜΗΚΥΟ, οργανισμών κλπ. κλπ. αλλά και όλων εκείνων των επιδοτούμενων συνεδρίων, των ερευνητικών εργαστηρίων κλπ. κλπ. όλα εκείνα που προωθούνταν μέσω σταδίων εφαρμογής των διαφόρων σχεδιασμών, όλα αυτά που σχεδιάστηκαν και στήθηκαν κυρίως μετά τον Β’ ΠΠ, τους οργανισμούς, του ΟΗΕ, ΠΤ, ΔΝΤ, ΤΔΔ κλπ. κλπ. που η πανίβλακη ανθρωπότητα νομίζει ότι είναι για το καλό της, ενώ συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο ..αλλά το πόπολο πέρα βρέχει, χαμπάρι δεν παίρνει, και τελικά το θέμα είναι : εμείς να τα λέμε, εμείς και μόνο να τ’ ακούμε, και να τα βλέπουμε.
Εντάξει, γνωστόν είναι ότι η Σκέψη είναι βαριά και ασήκωτη δουλειά, αλλά ρε παιδίμ’ έχουμε την απαίτηση, έστω κάποιοι λίγοι ..αυτοί έστω που κάνουν τους ξυπνημένους, να αρχίσουν να καταλαβαίνουν τα παιχνίδια που παίζονται, να πάρουν χαμπάρι το τι σκατά γίνεται, και όχι να μπαίνουν μπροστάρηδες και να οδηγούν και τα υπόλοιπα Ζα στην αποχάζεψη.
Έχουμε ‘πεί κατ’ επανάληψη ότι : όλοι οι ιθύνοντες, όλοι οι πρόεδροι, πρωθυπουργοί και κυβερνήτες, δεν είναι παρά αχυράνθρωποι, και ενεργούμενα ..είναι απλά οι μπροστινοί των αθέατων διαχειριστών, όλοι τους στην υπηρεσία των ελίτ, και των ιερατείων των παρασκηνίων.
Κόπτονται όλοι (και κάποιοι ξύπνιοι δικοί μας) ότι ο Τραμπάκουλας και ο Πουτινιάρης, σκίζονται για την ανθρωπότητα, ότι αυτοί (τα άσπρα καπέλα, τα κίτρινα γιλέκα, τα πράσινα παπούτσια, οι καρώ φουστίτσες, οι ..οι..) είναι οι σωτήρες μας, αυτοί που πασχίζουν για μας, για ολόκληρη την ανθρωπότητα ..ενώ δεν είναι τίποτε άλλο πέραν από φιγούρες καραγκιόζικου θεάματος, αχυράνθρωποι που σκοπό έχουν να τυφλώσουν την ανθρωπότητα, ώστε να μην αντιδράσει.

 

Ας το πάρουμε απλά.

Λένε, ο Πουτινιάρης αυτό, εκείνο, το άλλο .. αλλά είδαμε ότι :

  • όχι μόνο αποδέχτηκε το παραμύθι του κορωνογιού, 
  • αλλά έβαλε και τις φαρμακοβιομηχανίες του να τρέξουν εμβολιοπαραγωγή, 
  • και κάθε τρείς και λίγο, έβγαινε και παρακινούσε τα Ρουσσάκια, να πάνε να τρουπηθούν, 
  • αλλιώς, τους έλεγε, ότι δεν θα λογίζονταν καλοί πατριώτες, 
  • και ενώ δεν επέβαλε γενικούς περιορισμούς, εγκλεισμούς και εμβολιασμούς, άφηνε να το κάνουν δήμαρχοι και περιφερειάρχες, 
  • έκλεισε τις ιστοσελίδες, που έγραφαν για τις χιλιάδες Ξαφνικίτιδες (ναι ρε .. με φωτογραφίες και ονοματεπώνυμα λέμε ..κάποιες όμως επεβίωσαν και συνεχίζουν να τα βγάζουν στην φόρα) 
  • αλλά κατά τ’ άλλα ναί κόπτεται για τον Ρούσσικο λαό.

Το έκλωθε για χρόνια, ενώ ήταν γνωστά όσα γίνονταν στην Ουκρανίτα, τα βιοτεχνολογικά εργαστήρια, τα πειράματα στους πληθυσμούς, τους βομβαρδισμούς και τα σφαξίματα των Ρωσσόφωνων, και δεν έκανε τίποτε !! ..κάποια στιγμή φάνηκε να κινείται ο Ρωσσικός γίγαντας, όμως γρήγορα είδαμε ότι αυτό δεν ήταν παρά ένα στημένο παιχνίδι, όταν αποσύρθηκαν οι δυνάμεις από τα περίχωρα του Κιέβου, ενώ με ένα ντού θα είχαν τελειώσει όλα. ..και άρχισε το τσούκου τσούκου στην ενδοχώρα, σε δουλειά να βρισκόμαστε  δηλαδή !!

Το παραμύθι ότι δεν ήθελαν θύματα αμάχους, δεν στέκει, διότι ο Ρώσσικος στρατός έχει υποστεί τεράστιες απώλειες, όλο αυτό το διάστημα ..μήπως να λέγαμε ότι, αντί για τους όποιους Ουκρανούς αμάχους, προτίμησε να θυσιάσει τον Ρώσσικο λαό ;; ..επειδή η συμφωνία προέβλεπε αντίστοιχες απώλειες ;;

Αυτές τις μέρες, βλέπουμε να αποσύρονται και από άλλα κατακτημένα εδάφη, εδάφη για τα οποίων οι Ρώσσοι μάτωσαν.

Όλο το θέμα, βλέπουμε να μετατοπίζεται στο οικονομικό, όμως ο Ρώσσικος λαός χέστηκε αν ακριβαίνει το αέριο, αν διαλύεται η οικονομία των Δυτικών κρατών, αυτός νοιάζεται κυρίως για την αιμορραγία που υφίστανται τα παιδιά του, και όχι άν ο κάθε καραμαλάκας δυτικός θα πληρώσει το ηλεκτρικό 5-10 φορές επάνω.

Ο Πούτιν και οι συν αυτώ, κόπτονται και νοιάζονται μόνο να κάνουν δουλίτσες ..και στον διάολο οι Ρούσσοι !!

Είδαμε επίσης, το παιχνίδι με τις κουμπάρες, που έπαιξαν στην Συρία, αλλά και στην Λιβύη.

Αλλά και το άλλο όμως που το βάζετε ;; ..τα κάνει πλακάκια, με τους κιτρινιάρηδες, όμως εδαύτοι, βλέπουμε ότι κάθε άλλο, παρά έχουν στον νού τους την προστασία της ανθρωπότητος – εκεί μαντρώνουν εκατομμύρια, ολόκληρες πόλεις, επειδή λέει οσφράνθηκαν κάποιο κρούσμα, με το έτσι θέλω σαπίζουν στο ξύλο και φυλακίζουν τον κόσμο, του επιβάλουν όρια και χρηστικές μονάδες ..το .. το .. 

Για καθίστε ρε φίλοι, όλα αυτά για το καλό της ανθρωπότητος γίνονται ;; 
Ο Τραμπάκουλας από την άλλη, επίσης είδαμε ότι κι αυτός έπαιζε τις κουμπάρες !!
Κουφιοκεφαλάκηδες ..για κουνήστε το ξερό σας !! ..όλοι αυτοί είναι στο κόλπο, και απλά ο καθένας τους έχει αναλάβει κάποιον ρόλο, τον ρόλο που του έχουν αναθέσει να παίξει ..τι νομίζετε ότι δεν είναι έτσι ; καλά μην φάτε έχουμε γλάρο !!
Πρίν μερικές μέρες ψώφησε η θείτσα ..ναι ναί αυτή που τρέξατε όλοι σας να καταχεριάσετε, (όχι αδίκως) όμως δεν σκεφτήκατε ότι και δαύτη ενεργούμενο ήταν, ένας αχυράνθρωπος όπως όλοι οι άλλοι μπροστινοί, χωρίς αυτό βεβαίως ν’ αποτελεί δικαιολογία για τα πεπραγμένα τους. 
..ας σας θυμίσω όμως κάτι, που όλοι σας φαίνεται να ξεχάσατε :

Εκεί στην περίοδο των Χριστουγέννων του ’16, όπως γινόταν κάθε χρόνο, η θείτσα βγήκε πάλι στο BBC να ‘πεί το ποίημά της, και να δώσει τις καθιερωμένες ετήσιες ευχές ..κι ενώ το μήνυμα προχωρούσε, ξαφνικά, η θείτσα βγήκε εκτός κειμένου, σαν να την έπιασε κρίση συνειδήσεως (λέτε να είχαν ξεχάσει να της δώσουν όλα τα χάπια της) και μέχρι να συντονιστεί το επιτελείο του  BBC, και να κατεβάσει τους διακόπτες, πρόλαβε να ‘πεί : [[αφού ζήτησε συγγνώμη από τους υπηκόους της, ξεφούρνισε ότι πίσω στα παρασκήνια δρούν σκοτεινές δυνάμεις, δυνάμεις που απεργάζονται τον αφανισμό της ανθρωπότητας, και τα επόμενα χρόνια έχουμε να δούμε και να υποστούμε πολλά ]]..τα υπόλοιπα που ήθελε να ‘πεί, τα ‘φαγε η μαρμάγκα, αφού το  BBC κατέβασε τους διακόπτες και σταμάτησε την προβολή του μηνύματος .. και στην συνέχεια, την επόμενη μέρα (αφού της δώσανε όλα τα χάπια της ..και δεν ξέρω τι άλλο), βγήκε, και δεν είπε απολύτως τίποτε, σχετικά με όλα όσα ξεκίνησε την προηγούμενη μέρα · οι άνθρωποι μεγάλης ηλικίας φαίνεται να το παθαίνουν αυτό, ξαφνικά έχουν κρίσεις συνειδήσεως, και αρχίζουν να ξεφουρνίζουν διάφορα το είχαμε και ‘μείς αυτό το φαινόμενο, με κάμποσα υπερήλικα παιδάκια.

Όμως, το θέμα δεν είναι ..το τι σκατά παίζεται στο παρασκήνιο ..το θέμα είναι ότι, εάν ένα τηλεοπτικό κανάλι, μπορεί να σταματάει το μήνυμα μιάς βασίλισσας, τότε ελπίζω να καταλαβαίνετε ότι, όλοι αυτοί δεν είναι παρά ανίσχυρα ενεργούμενα, άλλοι είναι που κάνουν κουμάντο και δίνουν τις διαταγές.

Επίσης κυκλοφορεί ότι, το 2002, δήλωνε στον προσωπικό μπάτλερ της Νταϊάνας : «Υπάρχουν δυνάμεις σ’ αυτή τη χώρα, για τις οποίες δεν γνωρίζουμε τίποτα» Πολ Μπάρελ. 

Το ότι όλοι αυτοί, ασχέτως το πως εμφανίζονται, ή και κάνουν τους νταήδες, δεν είναι παρά αχυράνθρωποι και ενεργούμενα ανθρωπάκια, πράγμα που όμως καθόλου δεν τους απαλλάσσει, από τις όποιες ευθύνες τους, τις οποίες και φέρουν στο ακέραιο. 
Το θέμα όμως δεν είναι αυτό, αλλά το να κατανοήσετε εσείς τι γίνεται, και να μην τρέφετε φρούδες ελπίδες !! 

..αν δεν θελήσετε, μόνοι σας, να σωθείτε, κανείς άλλος δεν πρόκειται να το κάνει για ‘σας !!
Υγ.  και όπως, επιμένω να, λέω : ..σχόλια, μόνο επί του θέματος !