Επίτευξη “επιθυμητής” συχνότητας

άλφα ή θήτα



Παλαιός



Πολλές φορές οι άνθρωποι επειδή όταν διαβάζουν δεν κατεβάζουν τα φίλτρα τους, δυσκολεύονται να κατανοήσουν τα γραφόμενα, έστω και αν είναι απλά, όσο πιό απλά γίνεται. Έτσι παρακάτω θα δώσουμε μερικά στοιχεία που μπορούν να κάνουν πιό εύκολο το πέρασμα σε συχνότητες Άλφα ή Θήτα.

Για το κάθε τι υπάρχουν ιδιαίτερες τεχνικές και βοηθήματα ..και όπως πάντα κάποια πιό γενικά και άλλα πιό ειδικά ..εν προκειμένω όμως το θέμα έγκειται στην επικέντρωση, συγκέντρωση και εστίαση, που μπορεί να επιτύχει ο ασκούμενος, με ίδια ή τεχνικά μέσα, ώστε να επηρεάσει την ροή της ενέργειας στον εαυτόν του ή στο περιβάλλον.

Στο θέμα που εξετάζουμε αναφερόμαστε στην συχνότητα Άλφα ή Θήτα [[ Άλφα = 8-12Hz και Θήτα = 4-8Hz ..το Hz σημαίνει κύκλοι ανά Δευτερόλεπτο, αλλιώς BPS ..εάν δείτε BPM, αυτό σημαίνει κύκλοι ανά λεπτό ]]



Απλοί τρόποι

Ο πιό απλός τρόπος, χωρίς τεχνικά μέσα, είναι η συγκέντρωση επάνω στην αναπνοή ..στην συνέχεια ή το μέτρημα από έναν αριθμό κάτω στο ένα, το νοητικό κατέβασμα σκαλοπατιών, κλπ. κλπ. ..η χρήση κάποιου τυμπάνου, αν και αυτό θέλει πολύ εξάσκηση ώστε να πετύχει κάποιος τον σωστό ρυθμό.

Στην συνέχεια θα μιλήσουμε και για κάποιους άλλους τρόπους και μέσα που είναι δυνατόν να βοηθήσουν κάποιους να επιτύχουν επίπεδα; Άλφα ή Θήτα.



Εφαρμογές Μετρονόμου

Ένα από τα απλά τεχνικά μέσα είναι η χρήση κάποιου Μετρονόμου, κάτι που πλέον σήμερα μπορεί να γίνει και μέσω κάποιου υπολογιστή ή «βλακόφωνου».

Βρείτε κάποια εφαρμογή που σας ταιριάζει, κατεβάστε την στο μηχανάκι σας και χρησιμοποιήστε την για να μπείτε σε συχνότητα Άλφα ή Θήτα.

Παρακάτω θα σας δώσω κάποιους συνδέσμους που εγώ βρήκα αρκετά εξυπηρετικούς, διαλέξτε την συχνότητα που θέλετε και χρησιμοποιήστε την ..θυμηθείτε μόνο ότι επειδή η συγκεκριμένη εφαρμογή χρησιμοποιεί κύκλους ανά λεπτό ότι πρέπει να επιλέξετε το πχ 420 BPM εάν θέλετε συχνότητα των 7Hz (7×60=420).

Παράλληλα δίνει την ευκαιρία να διαλέξετε την Έμφαση ..αυτό είναι για τους μουσικούς ..στην ουσία δεν αλλάζει κάτι στην συχνότητα ..εσείς διαλέξτε την έμφαση που σας ταιριάζει ..το 1/4, 2/4, 3/4, 4/4

Την συγκεκριμένη εφαρμογή μπορείτε αν θέλετε να την ακούσετε χωρίς ακουστικά, όπως και να την δείτε με ανοικτά μάτια.

Authentic Wood Metronomes

1/4 | 30-500 BPM

https://bit.ly/2Iv7gCT

2/4 | 30-500 BPM

https://bit.ly/2PmpzKN

3/4 | 30-500 BPM

https://bit.ly/2Uw3SsO

4/4 | 30-500 BPM

https://bit.ly/2GwZXsb

420 BPM - 1:4 Wood Metronome

420 BPM – 1/4 Wood Metronome



Εφαρμογές Διώτων Κυμάτων – Binaural Beats

Ένας άλλος τρόπος είναι να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή Διώτων κυμάτων (Binaural Beats), όπου πχ για συχνότητα 7Hz, στα αυτιά στέλνονται κύματα που διαφέρουν κατά 7Hz ..στο ένα αυτί στέλνεται ένα κύμα πχ 100Hz και στο άλλο 107Hz ..και στον εγκέφαλο αυτό εκλαμβάνεται/συμψηφίζεται ..107-100=7Hz

Οι εφαρμογές αυτές πρέπει πάντα να ακούγονται με Ακουστικά και στα δυό αυτιά, ώστε να λειτουργεί ξεχωριστά το κάθε κανάλι.

Επειδή αυτές οι εφαρμογές δεν είναι καλώς ελεγχόμενες ..κυκλοφορεί πολύ σαβούρα στο διαδίκτυο ..γι’ αυτό και εγώ προτιμώ τον παραπάνω Μετρονόμο, που είναι ελεγχόμενος.

Αν και σας δίνω τον παρακάτω σύνδεσμο, δεν μπορώ να σας εγγυηθώ ότι είναι καθαρός ..διαλέξτε και πάρτε ότι νομίζετε καλύτερο.

Alpha Binaural Beats

-https://www.youtube.com/playlist?list=PLxxiggf2sxqHaRjj5L2rjclzOVxgJILoL

Theta Binaural Beats

-https://www.youtube.com/playlist?list=PLxxiggf2sxqEE9nZAqgApFhQANkQ464Xo

7 Hz - Pure Binaural Beat Frequency

7 Hz – Pure Binaural Beat Frequency

Η διαφορά των ΔΥΟ είναι ότι ο Μετρονόμος είναι κάτι μονότονο, ενώ τα Δίωτα είναι πιό ευχάριστα ..αλλά το θέμα μας είναι να επιτύχουμε την συχνότητα που θέλουμε, και όχι μιά κάποια ευχαρίστηση ..γιατί τότε θα διαλέγαμε κάποιο τραγούδι.



Άλλα καλούδια

Εκτός από τα παραπάνω, υπάρχουν και άλλοι τρόποι, να χρησιμοποιήσουμε για να ρίξουμε την συχνότητα του εγκεφάλου μας, σε επίπεδα Άλφα ή Θήτα, επίπεδα μέσω των οποίων είναι δυνατόν να έχουμε πρόσβαση στην «ενέργεια» και το υποσυνείδητο μέρος του Εαυτού μας, και κατ’ επέκταση στο ενεργειακό πεδίο του σκατόκοσμου (ως τμήμα του) στον οποίο ζούμε.

  • Ένα νέο φρούτο του διαδικτύου είναι οι εφαρμογές i-dots που επηρεάζουν τις αμυγδαλές στον εγκέφαλο – δεν τις συνιστώ όμως !
  • Στροβοσκοπικές τεχνικές και εφαρμογές 
  • Τεχνικές και εφαρμογές και μέσα Βιοανάδρασης
  • Χημικά παρασκευάσματα
  • Φυτικά μέσα ..«μανιτάρια», και το πιό απλό ..«φούντα»
  • και τέλος τέλος ..η απλή ανέξοδη και πλήρως αποτελεσματική εφαρμογή «μπάμ και κάτω», όπου αν ο ασκούμενος έχει πάρει καλή φόρα, έχει διαλέξει καλό και γερό ντουβάρι, και δεν παρεκκλίνει στο ελάχιστο από το σημείο που έχει βάλει στο σημάδι, τότε ίσως και να πετύχει την μηδενική συχνότητα, εάν δεν έχει πολύ ξερό κεφάλι ..τώρα το ότι στην συνέχεια δεν θα έχει και συνείδηση των τεκταινομένων, αυτό είναι άλλου μαθητευόμενου μάγου ιστορία  …χα χά χά !!!!


Επαφή και Συγχρονισμός με το Υποσυνείδητο και τον Ανώτερο Εαυτό

Αυτό που έχει σημασία (χωρίς να χρησιμοποιήσουμε κάτι που μπορεί να μας βάλει σε περιπέτειες) είναι να περάσουμε όσο το δυνατόν πιό εύκολα και ανώδυνα σε επίπεδο Άλφα και καλύτερα Θήτα, όπου θα επιχειρήσουμε ν’ αποκτήσουμε επαφή με το υποσυνείδητό μας, ώστε να έχουμε πρόσβαση στην ενέργεια του Ανώτερου Εαυτού μας, την μόνη ουσιαστική, βοηθητική και καθαρή για μας ενέργεια.

Για να μπορέσουμε να έχουμε πρόσβαση, στην ενέργεια και την βοήθεια του Ανώτερου Εαυτού μας, χρειάζεται να χρησιμοποιήσουμε την γλώσσα και την συχνότητα την οποία καταλαβαίνει ..πρέπει να υπάρξει συντονισμός ..γι’ αυτό χρειάζεται να ρυθμίσουμε την συχνότητα και να φτιάξουμε το κανάλι επαφής ..δυστυχώς το «σπασμένο τηλέφωνο» δεν δουλεύει, οπότε πρέπει να το αποκαταστήσουμε !!

Βεβαίως υπάρχουν και διάφορα άλλα κόλπα, όμως εμείς εδώ απευθυνόμαστε στον απλό κόσμο και όχι σε ειδικούς, γι’ αυτό συνέστησα την χρήση του Μετρονόμου ή την αναπνοή και το ανάποδο μέτρημα – βεβαίως ο καθένας όπως πάντα είναι ελεύθερος να χρησιμοποιήσει ότι του κατεβάσει η κούτρα του.



Συμπληρωματικά

Εκτός από το πέρασμα στις συχνότητες Άλφα ή Θήτα για το συγκεκριμένο διάστημα 07/08-07/09 χρησιμοποιούμε και τις κατευθύνσεις που είπαμε, μαζί με το σχετικό περιεχόμενο, ώστε να έχουμε αυτό που χρειαζόμαστε.

Είπαμε ότι στρεφόμαστε στην Βορειο-Δυτική κατεύθυνση και ζητάμε να έχουμε Έμπνευση για το επόμενο σωστό βήμα, όποια και αν είναι η τωρινή μας θέση, κατάσταση, θέμα υγείας, οικονομικό, επιχειρηματικό ή οτιδήποτε άλλο.

Εάν πχ. έχουμε ένα πρόβλημα υγείας ..το επόμενο βήμα είναι να βρούμε και να επιλέξουμε έναν σωστό γιατρό ..να πάρουμε το σωστό φάρμακο, την ενδεικνυόμενη τροφή κλπ. κλπ.

Εάν ψάχνουμε για δουλειά ..να στραφούμε στον τομέα που μας πρέπει, να ζητήσουμε δουλειά από συγκεκριμένη εταιρεία, να ψάξουμε σε συγκεκριμένη κατεύθυνση κλπ. κλπ. 

Αυτό που χρειαζόμαστε είναι η Έμπνευση ..απλά καθαρά και εύκολα ..για το πιό, πότε και πώς της συνέχειας, για το επόμενο σωστό βήμα, και αυτό το ξέρει καλύτερα απ’ όλους και όλα ο Ανώτερος Εαυτός μας ..σε μας αρκεί όταν θα υπάρξει η Έμπνευση να την ακολουθήσουμε χωρίς χρονοτριβές και αμφιβολίες !!



και ..η γνωστή υπενθύμιση : σχόλια μόνο εντός του θέματος !