Κάτι ..για να περάσετε την ώρα σας !!ΠαλαιόςΛοιπόν παίδες και παιδίες, κατά το παρελθόν, σας έχω ‘πεί ότι η ενέργεια σ’ αυτόν τον σκατόκοσμο που ζούμε, κυλάει με και σε διάφορα μοτίβα ..πχ. ετήσιους, μηνιαίους, ημερήσιους, ωριαίους αλλά και μεγαλύτερους κύκλους. Τούς μικρούς κύκλους, ωριαίους και ημερήσιους, μόνο γνώστες και για άμεσες καταστάσεις μπορούν να χειριστούν. Για τους υπόλοιπους, μένουν οι ετήσιοι και οι μηνιαίοι κύκλοι, για θέματα που μπορούν να κυλήσουν ή ν’ αναπτυχθούν μέσα στον εκάστοτε μήνα ή το εν λόγω έτος.

Δεν σκοπεύω να σας αναπτύξω το εν λόγω θέμα ..όμως θα ήθελα να σας δείξω δυό πράγματα, ώστε αν χρειάζεστε κάποια βοήθεια για να βρείτε λύση και διέξοδο (ασχέτως αν την αξίζετε ή όχι) να στρώσετε τον πισινό σας και να βρείτε την άκρη.

Η χρήση του ετήσιου κύκλου τραβάει σε μάκρος, οπότε είναι ακατάλληλη ώστε να έχετε λύση σε σύντομο διάστημα ..μας μένει λοιπόν ο μηνιαίος κύκλος !

Σας έχω μιλήσει για Οραματισμό ..και όχι επίκληση ή προσευχή στο οποιοδήποτε λαμόγιο ..αλλά ενεργοποίηση των δυνατοτήτων του Εαυτού σας.

Στην τεχνική για την οποία σας μιλάω, πρέπει απλά να καθίσετε οκλαδόν ή σε μια καρέκλα, ώστε να είναι ευθυτενής η πλάτη σας, και να έχετε μούρη πρός κάποια συγκεκριμένη κατεύθυνση, ανάλογα με το θέμα και την χρονική περίοδο.

Αράζετε λοιπόν στον πισινό σας ..κλείνετε τα μάτια, και με μέτρημα και εστίαση στην αναπνοή, πχ. ανάποδα από το 100 μέχρι το 1, για λίγα λεπτά, ρίχνετε την συχνότητα του εγκεφάλου σας σε επίπεδα Άλφα ή ακόμη καλύτερα Θήτα.

Μετά επικεντρώνεστε στον Ανώτερο Εαυτόν σας (την πραγματική ουσία σας), και του ζητάτε να σας παρουσιάσει την αναγκαία Ιδέα, Λύση, Επαφή ή ακόμη και να υλοποιήσει το δοκούν.

Τα προβλήματα μπορούν να είναι εξωτερικά ή εσωτερικά ..ότι όμως και να είναι, πάντα υπάρχουν λύσεις, και δή πνευματικές-ενεργειακές λύσεις.Για τον Μήνα 07/08-07/09

Χωρίς να πάμε σε τεχνικές λεπτομέρειες και να σας μπερδέψω με επιμέρους ονομασίες των ενεργειών .. παρακάτω θα δούμε μόνο δυό περιπτώσεις :Έμπνευση για το επόμενο σωστό βήμα

Κόσμος και κοσμάκης έχει προβλήματα και νιώθει ανήμπορος να βρεί ποιό είναι το επόμενο σωστό βήμα που έχει ανάγκη ώστε να προχωρήσει.

Αυτό που πρωτίστως χρειάζεστε λοιπόν είναι Έμπνευση, έμπνευση που θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις στο πρόβλημά σας

Η καλύτερη κατεύθυνση την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την διάρκεια αυτού του μήνα, είναι να στραφείτε Βορειο-Δυτικά.

Οποιοδήποτε και αν είναι το πρόβλημα το οποίο αντιμετωπίζετε, στραφείτε στον Ανώτερο Εαυτόν σας και ρωτήστε/αναρωτηθείτε, ζητήστε έμπνευση : 

  ..δείξε μου τι πρέπει να συμβεί, για να ξεφύγω από την κατάσταση στην οποία βρίσκομαι αυτή τη στιγμή 

  ..ποιό είναι το επόμενο σωστό βήμα τώρα 

  ..ποιές οι δυνατότητες επίλυσης 

Χρησιμοποιήστε αυτήν κατεύθυνση ξανά και ξανά μέσα στον μήνα, μέχρι να σας έλθει η ιδέα, η έμπνευση που θα σας δείξει το ποιό είναι το αμέσως επόμενο σωστό βήμα στην υπόθεσή σας, αυτό που θα φέρει λύσεις και θ’ αναβαθμίσει τις δεξιότητές σας ..και κατόπιν μπορείτε να πάτε ξανά, για το ακόμη παρακάτω βήμα ..ένα ένα τα βήματα !!Υποστήριξη για Ξεμπλοκάρισμα, Άνοιγμα, για μια Ευκαιρία

Εάν αισθάνεστε μπλοκαρισμένοι, ότι και να κάνετε τίποτα να μην προχωράει, τότε χρειάζεστε να στραφείτε Νότια, ώστε σας δοθεί μιά ευκαιρία, ένα άνοιγμα – τι κάνετε στην συγκεκριμένη περίπτωση ;;

Στρέφεστε στον Ανώτερο Εαυτόν σας, και αφού περιγράψετε την Ευκαιρία που θέλετε, ζητάτε από τον Ανώτερο Εαυτόν σας υποστήριξη, ώστε να υπάρξει άνοιγμα και ξεμπλοκάρισμα, και οραματιστείτε την ώς ήδη διαθέσιμη για εσάς.σημείωση :

Αυτά που πρέπει να ζητάτε να είναι εντός των δυνατοτήτων σας, του εύρους αυτών που μπορείτε να διαχειριστείτε, αυτά που σηκώνετε ενεργειακά ..μην κάνατε μαλακίες, γιατί αυτό που θα πάρετε είναι ..παπάρια !! 

πχ. εάν ένας μπατηροφουκαράς ζητήσει κάποια εκατομμύρια, ενώ αυτό που διαχειριζόταν μέχρι στιγμής, ήταν πενταροδεκάρες ..είπαμε παπάρια θα πάρει !! ..γι αυτό, αν θέλετε αποτελέσματα, κινηθείτε μέσα στα όρια που σας παίρνει !!

Εάν δεν είστε σίγουροι για την κατεύθυνση, είστε κοινώς αγεωγράφητοι, αλλά και για σιγουριά, μιά μικρή απλή πυξιδούλα θα σας δώσει την λύση !και ..η γνωστή υπενθύμιση : σχόλια μόνο εντός του θέματος !Υγ.  δεν είχα σκοπό να διακόψω την ροή της ανάπτυξης του Εργολάβου ..όμως δεν μας παίρνει καιρός για περίμενε ..στο τέλος έτσι που το πάει αυτός θα φτάσουμε στην πρωτοχρονιά ..χα χά !! ..και πάπαλα τα λεγόμενα για τον μήνα !!