Αισυμνητεία και ..πολιτεύματα
Παλαιός
Λοιπόν ..«παλιομαλάκες» δεν ντρέπεστε ..τώρα κατακαλόκαιρο, που δουλειά δεν είχαμε, να με βάζετε σε ταλαιπωρία να γράφω κατεβατά ;;

Πετάγονται κάποιοι, εντάξει ονόματα δεν λέμε (έχουμε και μιάν υπόληψη ναούμε), που θέλοντας να κάνουν τον ξύπνιο, απλά αυτό που καταφέρνουν είναι να μας τα πρήζουν – ας τα πάρουμε όμως απ’ την αρχή, [[αν και τα έχουμε σχετικά ειπωμένα, αλλά καθότι έχουμε πέσει σε ξιούμνια «νοητάκια», που δεν σκαμπάζουν που είν’ ο κώλος τους και που το τσερβέλο τους, εν τούτοις θέλουν και απαιτούν όχι μόνο να έχουν γνώμη και άποψη, αλλά εδαύτη να γίνεται σεβαστή, ως να ήταν ειδήμονες]] γιατί αλλιώς δεν πρόκειται να βρούμε άκρη.

 

Έχουμε ‘πεί, ότι, η Αρχική Δημιουργός Πηγή, έθεσε τον ΝΟΜΟ, έδωσε την ΠΡΟΤΡΟΠΗ, και αμόλησε τις Δημιουργικές Σπίθες Συνειδητότητας, να κάνουν παιχνίδι, πλάθοντας και στήνοντας τον κόσμο τους, μέσα σε ατομικές ή συλλογικές φούσκες. Αυτό έμελλε να γίνει κατορθωτό, χάρις στην νοητική απόκριση, του εύπλαστου Ιδιότυπου Ενεργειακού πεδίου, που παρείχε την αναγκαία δημιουργική ενέργεια, πάνω στην οποία το Αιθερικό θα έστηνε το όλο Αντιληπτικό σκηνικό.

Άπειρες φούσκες-κόσμοι στήθηκαν, και τα όντα έπεσαν με τα μούτρα στην δημιουργική απόλαυση.

 

Μιά ομάδα όντων, έστησε το γνωστό μας σύμπαν  ..κάλεσαν δε, στην συνέχεια, κόσμο και κοσμάκη να πάρει μέρος, και ν’ αποκτήσει εμπειρίες μέσα σ’ αυτό (τα έχουμε ‘πεί αναλυτικά εκεί στα του «Κόσμου Φυλακή»).

Όμως, δεν ήταν όλα καθάρια ..κάποια «μαλακιστήρια», σκέφτηκαν να το παίξουν «ξιούμνιοι», και έτρεξαν μιά κρυφή ρουτίνα, όπου τα όντα, που έπαιρναν μέρος για εμπειρίες, αντί να έχουν ελευθερία να την κάνουν ανά πάσα στιγμή, τελικά μέσω εξαπάτησης, δεσμεύονταν σε έναν ατέρμονα κύκλο – περιττό να ‘πώ, ότι, έγινε της πουτάνας το κάγκελο ..με αποτέλεσμα κάποιοι της δημιουργικής ομάδας ν’ αποχωρήσουν !!

Και μετά από αυτά κι αυτά, τελικά, φτάσαμε να έχουμε τον γνωστό μας «Κόσμο Φυλακή», όπου, τα «ποντικόπουλα» τρέχουν ασταμάτητα, στον τροχό του μαγκανοπήγαδου, χωρίς ελπίδα διεξόδου, εάν δεν πληροφορηθούν τον τρόπο, να σπάσουν την αλυσίδα των επανασαρκώσεων ..και ναί το μπουρδέλο έχει και νόμους, όπως και τον νόμο του «Κάρμα», μόνο που όλο αυτό είναι μιά Απάτη ..έχω γράψει σχετικά σε κάποια τελευταία μου σχόλια – δείτε εκεί στην ανάρτηση «1453, Μαΐου 29 – https://ergdhmerg.wordpress.com/2022/05/29/1453-μαϊου-29/comment-page-1/#comment-47922  και #comment-47982», είχα γράψει και παλαιότερα, αλλά άντε βρέστα τώρα !!

 

Κάποιοι, βλέποντας το μαρτύριο των εν λόγω όντων, ιδίως μετά την κανιβαλική τροπή, που πήραν τα πράγματα κατόπιν των αναφερθέντων γεγονότων, και ένεκα του ότι έπεσε αποκλεισμός από περαιτέρω ενέργεια, απεφάσισαν να εμπλακούν, ώστε να μεταδώσουν την αναγκαία γνώση, για να μπορέσουν τα όντα, κάνοντας χρήση της, να απελευθερωθούν.

Γιά να μπορέσουν να κινήσουν την όλη διαδικασία, με επιτυχία, έστησαν λοιπόν την Ελληνική Φυλή, με σκοπό να διατηρεί την γνώση, και να ετοιμάζει όντα γι’ αποδέσμευση – και η Πάλαι Ποτέ Ελλάδα ήταν πλέον γεγονός !!

 

Δεν θα καταπιαστούμε πάλι με όλα εκείνα που έχουμε ήδη ‘πεί, και στα οποία μπορείτε ν’ ανατρέξετε, στα άρθρα του εν λόγω ιστολογίου, θα πάμε, μόνο, σε αυτό που είχε σχέση με την Λειτουργία και την Διοίκηση της Φυλής.

Κάποιοι, σήμερα, μιλάνε, καταγίνονται και κόπτονται, για το ένα ή το άλλο Πολίτευμα – όμως στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν πρόκειται περί Πολιτεύματος, όπως αυτά που έχουν περιγράψει και αναλύσει σε βάθος, με τις τροπές και παρεκτροπές τους, ο Πλάτωνας κι ο Αριστοτέλης, καθώς αυτό σχετικά με την Λειτουργία και την Διοίκηση της Ελληνικής Φυλής, είναι κάτι το Ιδιαίτερο, κάτι που δημιουργήθηκε μόνο γι’ αυτήν .. και μιλάμε βέβαια για την Αισυμνητεία ..όχι όμως αυτήν που μαθαίνετε, από τα υπάρχοντα κείμενα, καθώς αυτή δεν ήταν/είναι παρά μία καρικατούρα της, ή αν θέλετε η κατώτερη μορφή της, αυτή στην οποία κατήντησε, πρίν η Ελλάδα βυθιστεί στην άβυσσο. 

 

Έχω αναφερθεί σχετικά, για τα διάφορα επίπεδα Αισυμνητείας, και μπορείτε ν’ ανατρέξετε στα εν λόγω άρθρα στο Ιστολόγιο, οπότε δεν χρειάζεται να ξαναγράψουμε τα ίδια ..να σημειώσω όμως ότι, τα επίπεδα Αισυμνητείας, που έχουν (άριστη) σχέση με την Ελληνική Φυλή, όπως αυτά ορίσθησαν, είναι το 4ο και το 5ο για να καταλάβετε περί τίνος ακριβώς πρόκειται, αναγκαστικά, πρέπει να διαβάσετε τα εν λόγω άρθρα.

Έχω γράψει ότι, αν επιχειρούσαμε να περιγράψουμε την εν λόγω Αισυμνητεία, ως ένα κάποιο Πολίτευμα, δεν θα ήταν δυνατόν να το κάνουμε, διότι επρόκειτο για μια πολυεπίπεδη κατάσταση, εκτυλισσόμενη Λειτουργικά και Διοικητικά, από το επίπεδο της Απολυταρχίας, Αξιοκρατίας, Συμμετοχικής αλλά και Άμεσης Δημοκρατίας – αυτά που μαθαίνουμε για την Μινωϊκή, την Καρχιδονιακή και την Σπαρτιατική Δομή, δεν ήταν παρά κακέκτυπες αντιγραφικές προσπάθειες.

Η εν λόγω Αισυμνητεία στήθηκε από έναν Αισυμνουργό, καθώς αυτός ήταν που έφερε το Όραμα, και δήλωσε τον Σκοπό και το Καθήκον ..όταν δε έφτασε ο καιρός ν’ αποχωρήσει, παρέδωσε σε έναν Αισυμνητή, με υφιστάμενους Αισυμνήτες – δώστε προσοχή στον τονισμό, έχει μεγάλη σημασία, καθώς δηλώνει συγκεκριμένα στοιχεία ..τα σχετικά έχουν περιγραφεί εκεί στα άρθρα περί Αισυμνητείας.

 

Για να στηθεί, πάλι, μια πραγματική Ελλάδα, όπως εκείνη η Πάλαι Ποτέ, χρειάζεται να υπάρξει ένας Αισυμνουργός ..χωρίς Αισυμνουργό, ακόμη και με έναν Αισυμνητή, ότι και να γίνει θα είναι μισές δουλειές !! ..και βεβαίως πρέπει να γίνει κατανοητό ότι θα χρειασθεί ένα μεγάλο επιτελείο, το οποίο θ’ αναλάβει να τρέξει το όλο σχέδιο, κάτω από τις συμβουλές και κατευθύνσεις των ανωτέρων στελεχών. Στην δε κατάσταση που βρίσκεται τώρα το Γελαδιστάν, αφού έχουν ξεχαρβαλωθεί τα πάντα, πράγματα και άνθρωποι, πέραν του ότι θα χρειαστεί πολλή δουλειά και σε βάθος χρόνος, που δεν ξέρω κατά πόσον μπορεί όντως να φτάσει σε πέρας κάτι τέτοιο.

 

Η Πάλαι Ποτέ Ελλάδα, και ακολούθως η Αισυμνητεία, στήθηκαν για να υπηρετήσουν το συγκεκριμένο Καθήκον, και να επιτελέσουν και να φέρουν σε πέρας το Όραμα και τον Σκοπό ..να κρατήσουν ασφαλή την Γνώση, περί του «Κόσμου Φυλακή» και να εκπαιδεύσουν τα όντα να αφήσουν πίσω τους αυτόν τον Κόσμο του πόνου και της δυστυχίας.

 

Στην περίπτωση της εν λόγω Αισυμνητείας, δεν πρόκειται για ένα Πολίτευμα, αν θελήσουμε να το πούμε έτσι, που ακόμη και στην καλύτερη των περιπτώσεων, το όποιο Πολίτευμα έχει σκοπό να δεσμεύσει έτι πλείον τα όντα στο μπουρδέλο αυτού του σκατόκοσμου, ενώ απεναντίας η Αισυμνητεία έχει σκοπό να σπρώξει τα όντα ώστε να τον αφήσουν πίσω τους ..και δεν έχει σκοπό την μακροημέρευση του μπουρδέλου, αλλά την διάλυσήν του.

Όλα, μα όλα, τα γνωστά Πολιτεύματα, αλλά και όσα άλλα μπορεί να σκαρφιστούμε, το μόνο που θέλουν είναι να κρατήσουν τα όντα δέσμια, να υπηρετούν τον μπουρδελόκοσμο και τους αφεντάδες του, μικρούς και μεγάλους ..ακόμη και η Νεοταξίτικη Αποπληθυσμιακή Ατζέντα, πέρα από την μείωση θέλει να έχει και κάμποσους να την υπηρετούν ..μόνο η Αισυμνητεία είναι που θέλει να τελειώσει αυτό το γνωστό έκτρωμα της Χειραγώγησης, του Πόνου και της Δυστυχίας, όπου στερήθηκε προσωρινά έστω το αναφαίρετο δικαίωμα των όντων, να είναι Ελεύθερα, και σύμφωνα με την Προτροπή της Αρχής, να απολαμβάνουν Δημιουργικότητα και Ευτυχία !!

Ακόμη και το καλύτερο Πολίτευμα που μπορεί να σκαρφιστούμε, δεν μπορεί να συγκριθεί με την εν λόγω Αισυμνητεία, αυτήν για την οποία μιλάμε εμείς εδώ και όχι εκείνη την καρικατούρα της ανάθεσης σε κάποιον άξιο Πολίτη (όπως αυτούς που έχω αναφέρει στα άρθρα περί Αισυμνητείας) να φτιάξει τα πράγματα, αφού ποτέ και κανένα δεν μπορεί να έχει αυτό που έχει η Αισυμνητεία, η οποία πέραν από την σοφή και σωστή Διοίκηση και Λειτουργία μεριμνά και για το παραπέρα – την απελευθέρωση από την φυλακή του σκατόκοσμου.

 

Πολλοί προσπάθησαν να οικειοποιηθούν ιδέες και πράγματα από την Αισυμνητεία, όμως, όπως πάντα, το αντίγραφο θα είναι υπολειπόμενο σε σχέση με το πρωτότυπο, έτσι και ότι είδαμε ή θα δούμε να επιχειρείται δεν θα φτάνει ότι εφαρμοζόταν τότε στην Πάλαι Ποτέ Ελλάδα ..πχ ας πούμε ο Καντάφι έδινε σπίτια και χρήματα να ξεκινήσει ένα νέο ζευγάρι ..από που νομίζετε ότι έλκει την καταγωγή του αυτό ;; ..μα από την Αισυμνητεία στην Πάλαι Ποτέ Ελλάδα ..όπου εκεί όλοι οι Πολίτες είχαν το δικό τους σπίτι, την δικήν τους Γή και όλα τα χρειώδη, ώστε ο καθένας να είναι σε θέση να ζήσει, αυτός και η οικογένειά του, ακόμη και αν δεν εργαζόταν (δεν μιλάμε για κοπρίτες) ήταν ανίκανος πρός τούτο, ή δεν είχε για κάποιους λόγους εργασία ..Άστεγοι, Άνεργοι, Πένητες, Άσιτοι κλπ. ήταν κάτι άγνωστο !! 

Το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα, είναι νομίζετε νεοτερικό στοιχείο ;; ..μέρος αυτών που σας είπα παραπάνω είναι !!

Από την άλλη, οτιδήποτε περιόριζε ή σφετεριζόταν την σωστή Ελευθερία κάποιου Πολίτη ή του Έθνους, δεν είχε καμμία τύχη· μπάμ και κάτω !! ..μαλακίες δικαιωματισμών, ευαισθητουλιάσεις, μπουκαρίσματα επενδυτών και λοιπά και ρέστα, δεν είχαν καμμία μα καμμία τύχη · στο σταυρό λέμε, μπάμ και τέζα !! ..εναπόκειτο στον κάθε πολίτη, να είναι ικανός να προστατεύσει την Ατομική, Οικογενειακή και Εθνική Ελευθερία και όλα τα δικαιώματά του !!

 

Κάποιο μέρος της Λειτουργίας και Διοίκησης ήταν Ολοκληρωτικής μορφής, κάποιο άλλο Αξιοκρατικής, έτερο Δημοκρατικής ή Αμεσοδημοκρατικής, άλλο Πλειοψηφικό, άλλο Βαθμωτό και Ιεραρχικό ..γι’ αυτό σας λέω, καλά μου παιδάκια, σταματήστε να μαλακίζεστε και να νομίζετε ότι με το ν’ αποδίδετε διάφορες νεόκοπες λεξιπλασίες σε πράγματα και θέματα που δεν γνωρίζετε, ότι θα καταφέρετε να πλησιάσετε, να μιλήσετε και ν’ αποδώσετε εκείνα της Αισυμνητείας και της Πάλαι Ποτέ Ελλάδας.

 

Άλλωστε ο λαός αυτής της χώρας, όσο και να κόπτονται μερικοί μερικοί, για Ιχώρες, Ελλάνια γονιδιώματα κλπ. κλπ. απολύτως καμμία σχέση -πέραν του ότι κοπρίζουν στον ευλογημένο τόπο εκείνων- δεν έχουν με τους πραγματικούς Έλληνες ..εδαύτοι είναι Ζά, όρθια δίποδα Ζωντόβολα, έτσι που είναι κρίμα και άδικο να ονομάζονται Έλληνες και η χώρα Ελλάδα και όχι Γελαδοζωντοβολιστάν και Γελαδοζωντόβολα, ντροπιάζοντας εκείνους και τις πραγματικές αξίες  ..ναι ρε, αυτά τα σούργελα έχουν το θράσος να λένε ότι, κατέχουν υψηλά Ικούδια , αλλά το πώς έφτασαν να τρέχουν νυχτιάτικα, σαν τρεμάμενα κοτόπουλα στα μπολιαστικά, μην και δεν προκάνουν, να τους το χώσουν, επειδή κάποιοι λεχρίτες (λιγδιάρηδες, παγώνες, βλακόπουλοι, σηψιασμένοι, μαργιοφλώροι, εισαγελάτοι, καμπουριάρηδες, πορδοσάλτηδες και λοιποί και ρέστοι) που τ’ άρπαξαν χοντρά (ο λιγδιάρης λέει 34-μύρια σούφρωσε) τους είπανε ότι θα ψωφήσουνε, έτσι και δεν ..βέβαια, δεν θα περίμενε κανείς τίποτε διαφορετικό, από τα γιουσουφάκια του Γελαδοζωντοβολιστάν, που ενώ χασκογελάνε, λέγοντας ότι οι Αραπάδες, είναι παιδιά μιας κατώτερης ράτσας, με χαμηλό Ικούδι, ενώ αυτοί, οι Μαυροτσούκαλοι Αραπάδες, ήταν, σχεδόν οι μόνοι, που όρθωσαν ανάστημα, απέναντι στην Νεοταξίτικη Ατζέντα του Π.Ο.Υ. αρνούμενοι να σκύψουν, κάτι που βεβαίως μετά χαράς -όπως σε τόσα και τόσα άλλα- έκαναν οι Λευκόρατσοι ..οι Αραπάδες αυτοί (47 χώρες ρε) ψηφίσανε κυβερνήτες με ούμπαλα, που είχαν το ανάστημα να σταθούν όρθιοι, και να πούνε όχι, και όχι ηλίθιους και ζωντόβολα όπως κάνετε εσείς, κατ’ επανάληψη, το ένα ηλίθιο μετά το άλλο ζαβό ..ποιοί λοιπόν είναι χαζοί ;; ..οι Αραπάδες, γιά εσείς ;; που φαντασιώνεστε γι’ ανώτεροι, φιλάρεσκα κοιτάζοντας την μόστρα σας στον καθρέφτη ;; ..Ζά έεε Ζά !!

Εσείς, όσο πιό πολύ σας ξεσκίζουν, τόσο πιό πολύ αλαλάζετε από χαρά και ηδονή, παροξυσμός σας πιάνει !! ..τι σκατά λοιπόν σχέση μπορεί να έχετε εσείς, οι σκατιάρηδες, με τους πραγματικούς Έλληνες ;; ..και τι μπορεί να περιμένει κάποιος από σας, να κάνετε, όταν σε λίγους μήνες θα κληθείτε να ψηφίσετε, για το ποιός θα είναι ο νέος Νταβατζής σας ;; ..στα σίγουρα πάλι θα τρέχετε να γλείφετε κώλους – για το μόνο που είστε ικανοί !!

Αν και σας έχω ‘πεί τι θα έπρεπε να κάνετε, σκοπεύω να σας ρίξω εκ νέου μιά υπενθύμιση – βέβαια, χωρίς να θέλω να είμαι απαισιόδοξος, και να προκαταλάβω, εντούτοις η πραγματικότητα δεν αφήνει ελπίδες, ότι τα χάλια σας μπορούν να διορθωθούν, και θα πάρουν τέλος ..και ότι θα αποφασίσετε επιτέλους ν’ ακούσετε και να ξυπνήσετε !!

Το ερώτημα που παραμένει αναπάντητο, είναι όχι το που πάτε, και τι θα κάνετε εσείς -αυτό είναι καταφανές- αλλά το τι σκατά θέλω εγώ, και συνεχίζω ν’ ασχολούμαι ..μαζί σας · όποιος ξέρει, είπαμε, κερδίζει ένα πάκο καραμέλες !!

 

Προσθήκη

Το καλό, που ίσως προκύψει με όλους εσάς τους μπολιολιγούρηδες, αν αληθεύσει αυτό που είπε ο Luc Montagnier, (αφού όπως βλέπουμε με τις ξαφνικίτηδες κόσμος και κοσμάκης σωριάζεται στα καλά του καθουμένου ή ξαπλώνει και δεν ξυπνάει) είναι ότι μέχρι το ’30, θα μας απαλλάξετε από την παρουσία σας και θα πάτε γι’ ανακύκλωση ..μόνο που έτσι θα μείνουμε αφενός μέν με τους επενδυτές (αφού αυτοί δεν έχουν ανάγκη μπολιασμού όπως λένε τα ειδικά πανδημιο-εποπτεύοντα τσογλάνια), τα γκουβερνοκάθικα βεβαίως βεβαίως, τα οποία νεράκι είχαν τα τρυπήματα που έκαναν, και όλα τα άλλα καθίκια που ρίξανε παρά και πήραν πασαποχάρτια (να σαν ακόμη και κείνον τον διευθυντή φαρμακευτικής στην Ισπανία, όπως λένε), και τα μουνόπανα του γιατρούργικου βόθρου, που επιδή το αγγούρι έφτασε στον κώλον τους, βγήκαν και είναι τώρα στα κάγκελα αλλά μόνο περί υποχρεωτικότητας και όχι για το τι κάνουν τα μπόλια (έεε μην δαγκώσουν και το χέρι που τόσο καιρό μια χαρά τους ταΐζει, και που προσβλέπουν στο να συνεχίσει όλο αυτό το πανηγύρι), που ενώ ήταν υποχρεωμένοι να ενημερώσουν το πόπολο, δεν το έκαναν, και βγάζοντας τον σκασμό αφήναν την ευθύνη στον ανίδεο κόσμο, ή στην χειρότερη περίπτωση τους έσπρωχναν να κάνουν τα μπόλια, και που επίσης εφήρμοζαν πρωτόκολλα που έστελναν κόσμο στα θυμαράκια, και βεβαίως ούτε έδιναν τα ενδεικνυόμενα φάρμακα προφασιζόμενοι σχετικές ντιρεκτίβες (με το ζόρι δίνουν αντιβιοτικά.. ενώ μια χαρά είναι το να τρώμε κρεατάκια και ζαρζαβατικά τίγκα σε δαύτα), και μόνο όταν το αγγούρι έφτασε στον κώλο τους, τότε ξαφνικά ανακάλυψαν ότι τα μπόλια είναι καταστροφικά, και βγήκαν να ζητούν συμπαράσταση και βοήθεια (ευτυχώς που μέσα σ’ αυτόν τον βόθρο υπήρχαν και ελάχιστοι σωστοί, που βγήκαν και ενημέρωσαν τον κόσμο ..και το πλήρωσαν βέβαια) ..σ’ όλα τα υπόλοιπα γιατρούργικα μουνόπανα αξίζει να τους γίνουν με το ζόρι όλα τα μπόλια μαζεμένα ..και ν’ απαλλαγούμε από την παρουσία τους – Κινέζικος Αυτοκρατορικός τρόπος λέμε ρέεεεεε !!

 

Υπενθύμιση 

Γαμώ το, συνεχώς το ξεχνάω – είπαμε, σχόλια μόνο σχετικά με την ανάρτηση !!