και οι αποδώ ;;ΠαλαιόςΕίπατε ..για τους από ‘κεί ..αλλά για τους από ’δω κουβέντα ..τον σκασμό βγάλατε !!


Πρίν δυό-τρείς μέρες ένα «καλόπαιδο» μας πλεροφόρησε εδωνανά ότι οι στο εξής Τσουρκίγιες και όχι Γαλοπούλες, έχουν λέει μόνο ένα 7% μογγολικά γονίδια ..και άρα το υποδέλοιπο ποσοστό είναι Ρουμ-όσκατο ..υποθέτουν, και έτρεξαν να χαρούν !!

Εγώ βέβαια, ρώτηξα ..αλλά απάντηξη δεν πήρα – βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά ..αυτό συμβαίνει τακτικά.

Ας το πάρουμε όμως αλλέως .

Οι Τουρκιγιο-γαλοπούλες, βγάζουν τον έναν μετά τον άλλο ικανούς ηγέτες ..που ναι μεν μπορεί τους Τουρκιγιογαλόπουλους να τους γαμάνε κανονικότατα, αλλά η Χώρα κάνει το ένα βήμα μετά το άλλο, και όπου να ‘ναι φθάνει να καταλάβει την 5η θέση παγκοσμίως ..φτιάχνει πλοία, υποβρύχια, ντρόουνς, τάνκς, οχήματα προσωπικού, ελικόπτερα, όπου νά ‘ναι και δικό της πολεμικό αεροπλάνο, έχει 4 γεωτρύπανα, ηλεκτρονικό εξοπλισμό, έχει απλωθεί στην Αφρική, έχει κάμποσες βάσεις στο εξωτερικό ..γυρίζει ταινίες παγκοσμίου εμβέλειας ..είναι μέσα σε όλα ..παγκόσμιος παίχτης  κλπ. κλπ.

Εσείς χαίρεστε επειδή λέει δεν έχουν μεγάλο ποσοστό μογγολογονιδίων !! ..άρα …

Εγώ, δεν ξέρω αν αυτό το άλμα που πέτυχαν, οφείλεται ή όχι στο μικρό, κατά τα άλλα ποσοστό μογγολικών γονιδίων, ή σε κάποιον άλλο συνδυασμό ..σίγουρα όμως δεν μπορεί να οφείλεται στο μεγάλο κατά σας ποσοστό ρουμοσκατογονιδίων, διότι τότε πάμε στις ερωτήσεις που καίνε.

Εμείς, οι αποδώ, που, κατά ‘σας, έχουμε μεγαλύτερο ποσοστό ρουμογονιδίων ..έχουμε μιά χώρα ρημαγμένη, χωρίς καμμία ουσιαστική παραγωγή ..καλά εντάξει αγγούρια βγάζουμε ακόμη, πρός εξάσκηση βεβαίως βεβαίως ..και πάνω απ’ όλα καλολαδωμένες κωλοτρυπίδες, για χρήση υπό των επενδυτών ..με καμμία βιομηχανία, εκτός εκείνης των κοπρόσκατων και των σουργέλων ..την οποία κυβερνάν ηλίθιοι και χαζοβιόληδες ..και διαχρονικά ο κοπρολαός για 200 χρόνια ψηφίζει το ένα σούργελο μετά το άλλο ..συγκρίνετε ρε ηλίθιοι τον Ρετζεπίκουλα και τους προηγουμένους αυτού με τα σούργελα που έχουμε εμείς !!

Οι Τούρκοι παράγουν τα πάντα ..εμείς μόνο κόπρους !!

Ηλεκτρική Ενέργεια, σαπούνια, κωλόχαρτα, οδοντογλυφίδες ..σκελέες και αρβύλες για τον στρατό, που έτσι και δεν στείλουν οι φαντάροι θα πηγαίνουν ξεβράκωτοι ..βέβαια αυτό είναι μιά λύση ώστε να αποφεύγουν την ταλαιπωρία να κατεβάζουν τα βρακιά τους …

Έχουν πανεπιστήμια ολκής  ..αλλά εντάξει έχουμε και μείς κάτι χαβούζες, ίδιες ένα πράμα, με τα σκατόμυαλα των φοιτητάδων και των σκατηγητάδων τους ..

Κάνουν βαρβάτες εκδόσεις και προβάλουν την Τουρκία παντού  ..εμείς μένουμε στα παμετζήδικα, κεερφάδικα και λαοτικά χαβουζοποστίμια ..βέβαια πρέπει να το παραδεχτώ ..και μείς κάνουμε διαφήμιση ..του είμαστε έτοιμοι περάστε .. φαΐ, χέσιμο και γαμήσι – και ..ότι προαιρείσθε !!

Λοιπόν μάγκες ..καλά εντάξει, είπαμε, λέμε και κάμμια μαλακία να περνάει η ώρα – τέλος πάντως, όσοι ακόμα έχετε έστω κουκούτσι νιονιό, πάρτε το είδηση και χωνέψτε το ..αυτός ο κοπρολαός το μόνο, πέραν αμφιβολίας, γονίδιον που διαθέτει είναι το πιθηκογονίδιο .. μαϊμούς μέχρι και ουραγκοτάγκου !! ..κόψτε μαχαίρι λοιπόν τις μαλακίες για Ρούμια και λοιπά σκατά, και ας δούμε τι διάολο θα κάνουμε, διότι δεν βλέπω πως μπορούμε ν’ απαλλαγούμε απ’ όλη αυτήν την χαβούζα ..και από την άλλη δεν ξέρω και πόσο γρήγορα μπορεί να τους ξεκάνει το Μπουρλαίϊκο μπόλι ..έτσι και αργήσει, μαλάκες μου την βάψαμε ..την βάψαμε σας λέω !!Υγ.  και όπως έχουμε 'πεί ..τα σχόλια επί του θέματος !!