. . . . . . . . . . .

Μας παίζει αγρίως το Μάτριξ, σα να είμαστε τα ποντικάκια του, κι αυτό γάτα!

Να μην μακρηγορώ, αυτές τις μέρες συνέβησαν καί συμβαίνουν τόσα πολλά καί τόσο αλληλοπλεκόμενα, που πάνε να μου γυρίσουν το μυαλό! Θ’ αρκεστώ στην καταγραφή τους· κι όσο γιά συμπεράσματα, εντάξει, θα σας πω τί μπόρεσα να καταλάβω μέχρι στιγμής. Τα υπόλοιπα, όπως μπορεί ο καθένας.

. . . . . . . . . . .

α. Ρετζεπίκα, δεν σε βλέπω καλά!

Μόλις χθες, 18 Μαΐου 2022 στις 3 τα ξημερώματα τοπική ώρα, κάποιος μουρλός δοκίμασε να μπεί στο σπίτι του Ερντογάν, φωνάζοντας: «- Βγές έξω, θέλω να μιλήσουμε!» Πήγε να τον διώξει η φρουρά, αλλά ο τύπος έβγαλε πιστόλι κι άρχισε να ουρλιάζει: «- Αφήστε με! Είμαι ο Μεσσίας!» Τελικώς, κάπως τον κατάφεραν καί τον συνέλαβαν. (Η είδηση εδώ σε σύντομη αναφορά, αλλά απορώ γιατί τα περισσότερα ΜΜΕ καί το Διαδίκτυο την έθαψαν. Αν καί δεν θα πρέπει ν’ απορώ: γιά να μή χαλάσουν το κέφι του Ερντογάν οι «σύμμαχοί» του από την από ‘δώ μεριά του Αιγαίου.)

Δεν είναι ν’ απορείς, διότι ο τρελλός ίσως καί να τά ‘χει τετρακόσια· στο να τσεπώνει φράγκα από «υπερεσίες», εννοώ. Διότι είναι φανερό πως του Ερντογάν, με τα καμώματά του να βάζει βέτο σε είσοδο Σουηδίας καί Φινλανδίας στο ΝΑΤΟ, οι «υπερεσίες» του βγάλανε πρώτα την κίτρινη κάρτα (στέλντοντάς του τον «μεσσία» – διότι, μή μου πήτε ότι ο «μεσσίας» ανέλαβε πρωτοβουλία καί πήγε τελείως από μόνος του!). Αλλά, ουδείς έχει αμφιβολία, ότι ο επόμενος κουμπουροφόρος εναντίον του Ερντογάν, που θα του βγάλει την κόκκινη κάρτα, ούτε τρελλός θα είναι, ούτε ερασιτέχνης, ούτε θ’ αποτύχει στην αποστολή του. (Ποδοσφαιριστής ήτανε στα νιάτα του ο Ρετζεπίκας, θα καταλάβει!)

Το θέμα μας, όμως, είναι… εμείς, εδώ, τί λέγαμε μόλις πριν λίγες μέρες;

Σύμπτωση; Μπορεί. (Αν κι οι συμπτώσεις είναι ο φερετζές του Μάτριξ! 🙂 )

Πλάκα θά ‘χει, πάντως, κανένας τέτοιος «μασσιάχ» να διαλύσει την Τουρκία, γιά να την ξαναφτιάξει!!!

«- Τί λες, ρέ Εργοδότη; Είναι η Τουρκία ιουδαϊκό κράτος καί πιστεύει τέτοια ραββινικά πράγματα;»

Όχι, αλλά εδώ καί χιλετίες η περιοχή κατοικείται από ένα στιβαρό καί πολυπληθές υπόστρωμα αμετανοήτων Κρονίων Πελασγών.

Δεν ξέρω αν (κι) αυτοί (οι Κρόνιοι Πελασγοί, δηλαδή) είχαν εξ αρχής την ιδέα του μεσσία στη θρησκεία τους, καί μετά την πάσαραν στους ιουδαίους, οι οποίοι την υιοθέτησαν (όπως τόσα καί τόσα άλλα θρησκευτικά δόγματα καί ειωθότα των Πελασγών εκείνων), αλλά μ’ αυτουνούς θα ξεμπλέξουμε πολύ δύσκολα. Μας έχουν κάνει πολλά χουνέρια κατά τις διάφορες φάσεις της Ιστορίας (από Τροία, έως προσέξτε! οικειοθελείς εξισλαμισμούς αρχοντικών οικογενειών του Βυζαντίου, πολύ πρό του 1453), μόνο που δεν θ’ αναπτύξουμε το θέμα εδώ. (Έξω απ’ τα δόντια, όμως: πρόκειται γιά φίδια.)

Δικαίως, λοιπόν, μιλάει ο Διηνέκης γιά επερχόμενη Τουρκο-Σιωνιστική κατοχή, έστω κι αν στηρίζει το συμπέρασμά του μόνο σε δεδομένα της εποχής μας.

. . . . . . . . . . .

β1. Το φιδάκι, ο πύθων!

Πάμε, τώρα, στον σιωνιστικό πύθωνα.

Λοιπόν, στην έρευνα πρέπει να είμαστε άκρως παρατηρητικοί καί άκρως προσεκτικοί. Σφάλματα δικά μου, επομένως (καί χοντρά – απαράδεκτα!), που: (α) δεν πρόσεξα ότι ο όφις -στο σκίτσο- δεν περνάει ούτε από τη …φιδοφωλιά αγγλίτσα, καί (β) που έβγαλα το χαζό συμπέρασμα ότι ο όφις είναι σχέδιο επί χάρτου πρό Κατακλυσμού, αλλά πήγαν να τον εφαρμόσουν μετά τον Κατακλυσμό.

Σωστό το πρώτο (πρό Κατακλυσμού), αλλά λάθος το δεύτερο. Πώς θα μπορούσαν, τη στιγμή που αμέσως μετά τον Κατακλυσμό, οι πάντες (ναί, καί οι δικοί μας πρόγονοι) με τέτοια καταστροφή δεν είχαν ούτε βρακί να βάλουν καί δεν ξέραν ούτε τί τους ξημερώνει την επόμενη μέρα (καί σιγά μην εκπονούσαν σχέδια!)… καί, αιώνες μετά (αν υποτεθεί ότι το σχέδιο αυτό το διαφύλαξε το Κρόνιο ιερατείο), είχαν αλλάξει πάρα πολλά σε κατανομή πληθυσμών, ενεργειακά κέντρα σε διάφορες περιοχές, κτλ κτλ;

Ωστόσο, επειδή ακριβώς κάνουμε έρευνα, τα όποια λάθη είναι μέσα στο παιχνίδι. Καί συγχωρούνται, αρκεί να υπάρχει η διάθεση να τα διορθώσουμε… καί, βέβαια, ένας σωστός (λογικός) διορθωτικός μηχανισμός!

. . . . . . . . . . .

Έ, λοιπόν!

Ο σιωνιστικός πύθων δεν αποτελεί εκδικητικό σχέδιο κάποιων, αλλά είναι το ίδιο το σχέδιο της επίθεσης των Ατλάντων εναντίον των Ελλήνων καί των λοιπών λαών της Ευρώπης / βόρειας Αφρικής / Εγγύς Ανατολής!!! Είναι, δέ, σχεδιασμένος λάθος (όπως τον ξέρουμε), διότι η αφετηρία του καί το τέρμα του βρίσκονται (βρισκόταν) αλλού.

Πού;

Στην Ποσείδια, την πρωτεύουσα της Ατλαντίδας!

Υπ’ αυτές τις προϋποθέσεις καί μόνον, εξηγείται ορθώς κι επακριβώς: πρόκειται γιά σχέδιο με δεδομένα πρό Κατακλυσμού, που άρχισε να εκτελείται επίσης πρό Κατακλυσμού…

…καί του χάλασε τη σούπα η αντεπίθεση των Ελλήνων.

Ξανασχεδιάζω επι χάρτου, γιά να φανεί:

Στο περίπου, πρέπει να ήταν κάπως έτσι. Αυτό, που βλέπαμε μέχρι σήμερα, πρέπει να προέρχεται από αναγκαίες μέν, αλλ’ αστήρικτες μεταγενέστερες παρεμβάσεις στο αρχικό σχέδιο – λογικώς αστήρικτες, διότι άλλαξε η γεωγραφία στο μεταξύ.

Ξεκινάει, λοιπόν, από την Ποσείδια, μπαίνει Μεσόγειο, χτυπάει Ελλάδα (αποβίβαση στις σημερινές Καλαμάτα / Πάτρα / Ναύπακτο, στόχοι η Αθήνα της Κωπαΐδας καί η τότε πρωτεύουσα της Ελλάδας, η Διμένεα), μετά Τροία (ναί, υπήρχε καί πρό Κατακλυσμού), μετά Κολχίδα, μετά ευθεία βορρά (καί δεξιά / ανατολικώς της Ουκρανικής πυραμίδας του προστατευτικού πενταγώνου), μετά περίγραμμα αστερισμών (όπως τα εξιστορήσαμε ήδη), κι επιστροφή στην Ποσείδια.

Τα Ιερά Σόλυμα δεν υπήρχαν τότε, διότι χτίστηκαν περίπου το 1700 πΧ, αμέσως μετά την εκδίωξη από την Αίγυπτο των (Φοινίκων / Κρονίων Πελασγών) Ύκσως. Ακόμη κι αν υπήρχε κάτι στη θέση τους το 9600 πΧ, πχ ένα χωριουδάκι (κι όπως είπαμε, η θέση αντιστοιχεί στον Βασιλίσκο), μάλλον θεώρησαν ως δεδομένο ότι τον Βασιλίσκο ήδη «τον κατέχουν» (ως «δικό τους» άστρο), καί δεν ασχολήθηκαν.

Επίσης, δεν υπήρχαν πυραμίδες στην Αίγυπτο· γι’ αυτό σχεδίασα την πορεία Σικελία-Ελλάδα, όχι μέσωι Αιγύπτου.

Τέλος, δεν περνάει ούτε από την Αγγλία, διότι τότε το νησί εκατοικείτο μόνο από ανθρωποφάγους. (Είναι οι «Πίκτς» των θρύλων· ή, έστω, οι τότε πρόγονοί τους. Πίκτς = ζωγραφιστοί, δηλαδή με ταττουάζ πατόκορφα.)

Το ξέρω κι από προσωπικές «ενθυμήσεις»… εκεί ακριβώς έκανε ο Προμηθέας με τα δύο κολλητά φιλαράκια του κάτι εξερευνητικές εκδρομές στα νιάτα τους, όσο σπούδαζαν Βιολογία. Θα σας αφηγηθώ την ιστορία κάποτε.

. . . . . . . . . . .

Παρένθεση, ως υστερόγραφο:

Όπως ξανακοίταξα στο σχήμα, είδα πως τράβηξα τη γραμμή ως: Τροία-Κολχίδα, καί μετά κατ’ ευθείαν βόρεια. Ίσως να είναι σωστό, ίσως όχι…

…Διότι στα νοτιοανατολικά της Τουρκίας (καί σημερινές περιοχές των Κούρδων – επαρχία Σανλιούρφα) υπάρχει το αρχαίο σύμπλεγμα του Γκεμπεκλί Τεπέ ( = Λόφος του Ομφαλού – σύνδεσμος 1, σύνδεσμος 2).

Το θέμα είναι ότι εκεί υπάρχουν αρκετά δομικά συμπλέγματα, που προφανώς απεικονίζουν (εκτός των άλλων, πχ αναγλύφων με ζώα, κτλ) ηλιακά συστήματα… διότι έχουν κτιστεί σε γραμμές, που ατέχνως προσπαθούν να μιμηθούν ελλείψεις· κι η έλλειψη είναι χαρακτηριστικό σχήμα των πλανητικών τροχιών. Ενδεχομένως ένα καί μοναδικό ηλιακό σύστημα, αλλά πολλές φορές· σε πολλά αντίγραφα.

Αλλά, λιγώτερο προφανώς (διότι οι αρχαιολόγοι μάλλον δεν το πήραν χαμπάρι μέχρι στιγμής) απεικονίζουν ένα ηλιακό σύστημα με δύο ήλιους, έναν σε κάθε εστία της έλλειψης, δηλαδή όχι το δικό μας. Αυτοί οι δύο ήλιοι απεικονίζονται με δύο μεγάλα σχηματικά (δηλαδή, πρωτόγονα) αγάλματα ανθρώπων, με τα χέρια στην έκταση (δηλαδή, σχηματίζουν ένα μεγάλο μονολιθικό Τ ο καθένας), καί φαίνεται πως ο ένας είναι «αρσενικός» (ό,τι κι αν μπορεί να σημαίνει αυτό), κι ο άλλος «θηλυκός».

Αυτό το γεγονός, δηλαδή το ότι οι κατασκευαστές των δομικών συγκροτημάτων του Γκεμπεκλί Τεπέ δεν αναφέρονται στο δικό μας ηλιακό σύστημα, πρέπει να μας συγκλονίζει!… Δηλαδή, σκεφθήτε: τα άτομα αυτά ήρθαν στον πλανήτη μας απ’ αλλού! (Αν καί άγνωστο ακόμη από πού.) Καί μάλιστα, σε εποχή πρό του Κατακλυσμού – όπως βεβαιώνουν οι αρχαιολογικές χρονολογήσεις του συγκροτήματος.

Δυστυχώς, όμως, δεν γνωρίζω αν ήταν ήδη γνωστό στους Άτλαντες το δομικό αυτό συγκρότημα· ή, αν τους ήταν γνωστό, αλλά δεν τους ενδιέφερε. Κι έτσι, αφήνω το σχήμα της επίθεσής τους όπως το σχεδίασα.

. . . . . . . . . . .

β2. Ο Μέγας Κατακτητής Χρόνος

Τελειώσαμε; Το αποκρυπτογραφήσαμε το σύρσιμο του σιωνιστικού πύθωνος;

Άμ, δέ!!! Μισή δουλειά κάναμε!

Ένα τέτοιο σχέδιο προφανέστατα βασίζεται καί σε τελετουργία· η οποία τελετουργία ξεκινάει από τις χρονικές παραμέτρους του.

Μή νομίζετε, καί στους σημερινούς πολέμους κρύβονται διάφορα τέτοια· από κάτι «Λόγχες του Πεπρωμένου» καί τα ρέστα, έως εξαπολύσεις επιθέσεων υπό πολύ συγκεκριμένες ουρανογραφικές συντεταγμένες άστρων! (Αυτά τα τελευταία πρέπει κάποιος να είναι εξασκημένος στο να τα κυνηγάει, γιά να τα προσέξει. Σε «ανειδίκευτο» μάτι δεν φαίνονται.)

Οπότε, το σχέδιο / η επίθεση των Ατλάντων εναντίον μας ξεκίνησε με ουράνιο φαινόμενο, δηλαδή την έκλειψη Ηλίου επάνω από την Ποσείδια, ενώι δίπλα στο δίπολο Ήλιος-Σελήνη φαινόταν ο Βασιλίσκος. (Τά ‘χουμε εξηγήσει εδώ, παλιότερα.)

Πάμε, τώρα, συσχετισμούς:

  • Αυτό ακριβώς το ουράνιο φαινόμενο απεικονίζεται στη σημαία της Τουρκίας (καί του Πακιστάν) – καί καμμία «ημισέληνος». (Νά κι η σύνδεση με την είδηση της επίθεσης του «μεσσία» στην Τουρκία!…)
  • Αυτό εδώ παρακάτω λέγαμε μόλις χθές, γιά τον «ιερό γάμο» των διαμαντιών!

Όμως, αυτά ήταν μόνον η αρχή των χρονικών παραμέτρων.

Είναι περισσότερο από σίγουρο ότι η εκτέλεση του σχεδίου βασίστηκε καί σε πολύ καλώς μελετημένα χρονικά διαστήματα. Ποιά, όμως; βασισμένα σε ποιό σύστημα χρονικών μετρήσεων;

Την απάντηση την έδωσε το …ζεστό νερό!

(επόμενο)