συνεχίστε το ροχαλητό

και ..μην γυρίσετε πλευρό  !!ΠαλαιόςΣχέδια απόλυτης επιβολής, που τα έσπρωχναν καιρούς και καιρούς ..στις μέρες μας, παίρνουν σάρκα και οστά !!

Σας τα λέμε ..σας τα δείχνουμε ..αλλά εσείς συνεχίζετε να κοιμάστε όρθιοι ..μην σας χαλάσουμε λοιπόν το ροχαλητό σας ..συνεχίστε ..ακόμη και όταν θα σας πηδάνε, μην ενοχλείστε, κάντε πως κοιμάστε !!

Κάνανε τους Παγκόσμιους πολέμους για να χωρίσουν και να χειραγωγήσουν τον κόσμο ..μοιράσανε την γή σύμφωνα με τα συμφέροντά τους, φέρανε πολιτικά συστήματα και επιβάλανε την σιωπή -άσχετα με τις όποιες φωνασκίες-, ληστέψανε και κλέψανε το αίμα και τον ιδρώτα του πόπολου ..φέρανε και τι δεν φέρανε ..ενοίκιο για το σπίτι σου και φόρο για τα μέτρα που περπατάς και τον αέρα που αναπνέεις ..φίμωτρα, τρουπήματα, απαγορεύσεις, περιορισμούς, πρόστιμα και φυλακίσεις ..και όλα αυτά να σου τα λένε, και να σου τα τρίβουν στην μούρη, πάνω από 150 χρόνια τώρα, αλλά εσύ Ζωντόβολο να μην παίρνεις χαμπάρι, λες και όλα αυτά έχουν να κάνουν με κάποιους άλλους στην άλλη άκρη του σύμπαντος και όχι με τον δικό σου κωλαράκο.

Τελευταία σε μαντρώσανε, σε φιμώσανε και σου κάτσανε το μπόλι για να σε στείλουν αδιάβαστον στην σακούλα, επειδή έτσι αποφάσισαν κάποια μουνόπανα, κάποιοι λιγδιάρηδες, παγώνες, βλακόπουλοι, σαπισμένοι, και πάνω απ’ όλα σε αγαστή συνεργασία όλο το γκουβερνοκυναιδαριό και το σκατοβούλιο που εσύ έτρεχες πανηγυρίζοντας να ψηφίσεις, και ν’ αναδείξεις ηλίθιους πορδηπουργεύοντες, που για να πάρουν τις μιζάρες και τις θεσούλες, είπανε ότι χρειάζεται ν’ αποκτήσεις χρώμα, να πολυπολιτισμικοποιηθείς και να αράξεις, με το ελάχιστο εισόδημα, για να ξεκουραστείς, και πολύ καλύτερα αν το σπρώξεις για οριστικό, διότι όπως είπε το χαραροβραιομουνόπανο και η κωλόγρια, δεν χρειάζεται, δεν έχουν ανάγκη τόσον κόσμο ..ούστ λοιπόν 7-εφτά ΔΙΣ στην χωματερή ..άντεστε ξεκουνάτε ..γρήγορα, βούρ για λίπασμα !!

Βγήκανε τα μουνόπανα του Οηέδα και του Που-στί (WHO), με τα Τεντροπουστίνια, τα Σουντούσια τους Φτάδες, τους Φαγούτσιδες και τους Βασιλο-Γάτους, και, για μιά ΓΡΙΠΗ, σου την κάτσανε την δουλειά.

Και σου το λέει κατάμουτρα ο Βασιλο-Γάτες, ότι απλά σε δούλευαν ψιλό γαζί ..και αφού σε βρήκαν πρόθυμο το πάνε για κοπτοραπτική …..

https://rumble.com/v14h5h9–.-.html

Στιγμιότυπο 2022-05-17, 18.38.58

και στο επόμενο :

https://rumble.com/v147zcb-bill-gates-we-should-be-willing-to-accept-some-restrictions-on-our-liberty.html

Στιγμιότυπο 2022-05-17, 18.38.44

Είδε φως και μπούκαρε, και η Σβαμπολουλού με τα τσιράκια της, στο WEF-ΠΟΦ, να πιάσουνε θέση και να επιβάλουνε και δαύτοι τα δικά τους.

Και αφού είδανε ότι τσιμπάς και είσαι πρόθυμος να υπακούσεις στα πάντα, είπανε να συνεργαστούνε για να σου σπρώξουν το αγγούρι στον κώλο ..και απ’ ότι φαίνεται μόνο που δεν πέταξες απ’ την χαρά σου.

Βλέποντας ότι βρήκανε τον τρόπο, να σου το χώσουνε -το σχέδιο- είπανε σε μερικές μέρες εκεί στα Αλπο-περάσματα να μαζέψουνε τα τσιράκια τους, μπρόγεδρους, πορδηπουργούς και ρέστους φιόγκους και να τους βάλουνε να υπογράψουν την οριστικό τουρλοκώλιασμα στις ορέξεις της κάθε πούστρας του ΠΟΥ-WHO, όταν και όποτε του την δώσει επειδή έτσι νομίζει ..να σε βάζει να κάνεις τούμπες, να φοράς σκάφανδρο και όχι μόνο πατσαβούρα, να σου χώνει θες δεν θες ότι μπόλι του κατέβει, να σε έχει και το πρώτο πειραματόζωο ..και αν τολμήσεις όχι ν’ αντιδράσεις αλλά να μουρμουρίσεις κάτι να σου επιβάλει περιορισμούς, κυρώσεις ακόμη και να στέλνει το Οηέδα να μπουκάρει και να σε συμμορφώνει – να σε στήνει πάλι στα τέσσερα ..είπανε βλέπεις τα παιδιά, ότι, αφού ήσουν τόσο πρόθυμος και υπάκουος να κλειστείς στο σπίτι, να φορέσεις πατσαβούρες, να δεχτείς να γίνεις πειραματόζωο και να σε μπολιάσουν, να σε στήνουν στο χαζοκούτι και ν’ ακούς τον κάθε ηλίθιο να σου λέει τα πιό παράλογα και αλληλοαναιρούμενα πράγματα κάθε μέρα, χεσμένος από τον φόβο σου ..νόμισαν λοιπόν ότι βρήκαν τον τρόπο, επιτέλους, να σου επιβάλουν αυτά που σχεδίαζαν χρόνους και καιρούς ..αφού θα συνεχίσεις να χάσκεις όπως και πρίν από 4-τέσσερα χρόνια που ψηφίσανε να σου φορτώσουν επενδυτές και μουσαφίρηδες (κουνέλες και γιδογάμηδες) και να σε πολυπολιτικοσμηκοποιήσουν ώστε ν’ αποκτήσεις χρώμα και να σου φαρδύνουν την σούφρα.

Την κοπτοραπτική που λέει ο Βασιλο-Γάτες θέλουν να την αναθέσουν στην λουλού του ΠΟΥ, στις άλλες λουλούδες, WEF-ΠΟΦ, θα δώσουν στην συνέχεια το σκουλικοτάϊσμα, τις χωματερές και τα λιπάσματα κλπ. κλπ.

Δες λοιπόν Ηλίθιο Ζωντόβολο, τι θα ψηφίσουν μεθαύριο !! 

https://www.pronews.gr/ygeia/pros-pagkosmia-kyvernisi-i-krisimi-psifoforia-ston-pou-pou-mporei-na-anoiksei-tin-porta/

Στιγμιότυπο 2022-05-17, 18.38.19

..και απόλαυσέ το πρίν να σου το «χώσουν» !! ..γιατί δεν νομίζω ότι το ηλίθιο έχει σκοπό να ‘πεί όχι !!

Ο ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ

Ξέρεις και μπορείς να Σκεφτείς τι σημαίνει αυτό ;;

Μάλλον όχι !! ..εσύ έχεις να ‘δείς γιουροβυζιόνε, εισαγγελάτους, βλακόπουλους και πορδοσάλτηδες ..να ‘δείς τι χρώμα γραβάτα φορούσε το μόμολο και πόσες βλακείες ξεφούρνισε το ηλίθιο … όπου αντί να γίνεται χαμός στην χώρα και το διαδίκτυο και να απειλούνται όλα τα γκουβερνοσούργελα με δημόσιο παλούκωμα τα γελαδοζωντόβολα περί άλλων τυρβάζουν …..

Να σου το ‘πώ όμως, και να μην σε αφήσω σε «αγωνία», μπάς και δεν μπορέσεις να συνεχίσεις το ροχαλητό :

Ηλίθιο Ζωντόβολο

..γίνεσαι απόλυτος δούλος – σαν τα ζώα, με την καρτέλα ταυτότητος στ’ αυτί !!

και ..το πολύ, 28 του μήνα, θα ξέρεις τι χρώμα ταμπέλα θα σου φορέσουν !!

Σου τα λέω όλα αυτά, (όπως και όλα εκείνα που σου είχαμε ‘πεί παλαιότερα) για να μην πεταχτείς μεθαύριο να ‘πείς ότι δεν ήξερες ……….Ξυπνήστε Ζάααααααααα !!