τώρα λαμπριάτικα ..ψωνίστε και λίγο μυαλό !!ΠαλαιόςΞαμολήθηκαν ούλα τα Ζαβά, να λένε και να γράφουν ότι μαλακία μπορεί να φανταστεί κάποιος, για το πως και έγινε το μπουρμπουληθρίαση του Μόσκβα ..μέχρι κι ο Νιόνιος, έριξε το συνδόνιόν του.

Ούλοι εδαύτοι όμως, έχοντες στο τσερβέλο τους φουσκί, ή φέροντες τούτον μόνο γιά ομορφιά και ισορροπία, ουδόλως κάθισαν να σκεφτούν και να συνλογαριάσουν πράματα, αλλά άρχισαν να πετάνε ότι μαλακία κατέβαζε η γκλάβα τους ή ψάρευαν από τα υπόλοιπα μαλακιστήρια.Έτσι εν τάχει :

Russian cruiser Moskva

 

..το εν λόγω παπόριον, αν και παλιό σκαρί, είχε υποστεί πολλές παρεμβάσεις και ανακαινίσεις, με τελευταία το 2020, όπου και φορτώθηκαν νέα συστήματα (σκάνερ και ραντάρ πλήρους καλύψεως, συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου, αντιαεροπορικά και ανθυποβρυχιακά συστήματα), πυραυλικός οπλισμός (μπορεί να έφερε και πυρηνικά βλήματα και όχι μόνο συμβατικούς πυραύλους), τορπίλες και τα ρέστα ..οπότε δεν μιλάμε για κάποια φελούκα.

Ήταν ναυαρχίδα Μαύρης και Μεσογείου θαλάσσης, πράγμα που σημαίνει ότι έφερε και συνοδεία (τρία-πέντε άλλα πλοία, φρεγάτες ή κορβέτες, ίσως και υποβρύχια), και δεν έπλεε μόνο του. Επιπλέον στα μεγάλα κράτη, τα ηγούμενα συστήματα έχουν μόνιμη και απευθείας σύνδεση με τα κέντρα αποφάσεων και τους οικείους δορυφόρους – μην παίρνετε παράδειγμα την δικήν μας κωλοπετεινίτσα.Ο Νεπτούνιος γέρων, είναι υποηχητικός ..άρα για να καλύψει την απόσταση 25+90 χιλ. θέλει κάμποση ώρα ..οπότε ακόμη κι αν το είχαν ρίξει στην ανάπαυση τ’ αυτόματα συστήματα, και όση μαλακία και να τραβούσαν τα υπόλοιπα Ρουσσόπλοια και οι Ρουσσοναύτες, κάποιος, κάτι θα είχε πάρει είδηση.

Μετά λέει ..το σούρνανε να το πάνε στο λιμάνι, αλλά εκεί εν μέσω νηνεμίας, μπάταρε, και το ‘ριξε στις μπουρμπουλήθρες ..διότι δεν είχαν λέει αρκετά ρυμουλκά και άλλα μέσα να το στηρίξουν, οπότε εσπάσαν τα …νερά !!

Καλά ..εντάξει ..το τρώμε το όλο το φαΐ μας, δεν χρειάζεται να μας πιέσετε !!Αλλά βγήκαν και τα Ούγκανα να τους κωλοδαχτυλιάζουν · φάγανε φαίνεται το μαντόσκατο !!

Το κωλοδαχτύλιασμα από τα Ούγκανα

Ρε πάτε καλάααααα ;;;;;Ας το πάρουμε όμως αλλιώς :

Τελευταία όλο και κάποια σοβαρά «ατυχήματα» συμβαίνουν ..πέφτουν αεροπλάνα, ελικόπτερα, μπουρλοτιάζονται ναυπηγεία και επισκευαζόμενα, εν μέσω πολέμου (έστω ειδικής επιχειρήσεως) αποσύρονται και αντικαθίστανται στρατηγοί, και όχι ένας ή δύο, γίνονται αλλαγές ευρείας κλίμακας στις ειδικές δυνάμεις και στις υπηρεσίες αντικατασκοπείας,  μπουρλοτιάζουν τα σχεδιαστικά γραφεία των πυραυλικών συστημάτων, λαμπαδιάζουν τα μεγαλύτερα χημικά εργοστάσια, και λοιπά και ρέστα, και ο Πουτινιάρης να σκούζει ότι κάποιοι του κρύβουν ή του παραποιούν πράγματα …..

Όλα αυτά μανάριαμ’ πρωτίστως ένα πράγμα δείχνουν ..εσωτερικό πρόβλημα  με πουλημένους, και μάλιστα στα υψηλά κλιμάκια !!
Ας ξαναγυρίσουμε όμως στο Μόσκβα :

Όπως φαίνεται, από τα παραπάνω, κανένας πύραυλος δεν χτύπησε το πλοίο, το πρόβλημα ήταν καθαρά δολιοοφθορά ..κάποιο/α παλουκάρι την έκανε την δουλειά και μπαμπαμπούμ !! ..τώρα αν η ιστορία συνεχίστηκε, ώστε να το στείλουν στον πάτο δεν μπορώ να το ‘πώ μετά βεβαιότητος, διότι υπάρχει όντως και το ενδεχόμενο να το βύθισαν επίτηδες ..αλλά μην τρέξετε να πείτε : καλά και τότε γιατί το ‘σουρναν κατά Σεβαστούπολη μεριά ;; ..ίσως για να το απομακρύνουν, καλού κακού, από την περιοχή της Ουκρανίας (διότι ποτέ δεν ξέρεις πως εξελίσσονται τα πράγματα, οπότε και να περιέλθουν στοιχεία στα χέρια του εχθρού) ..και καλά γιατί το άφησαν να πάει πάτο ;; ..γιά σκεφτείτε λίγο !! ..εάν ήταν όντως φορτωμένο και με πυρηνικά, υπήρχε κίνδυνος να μην προλάβουν να τα αφαιρέσουν και να είχαμε ένα νέο Τσερνομπίλ ..οπότε είπανε ..όσο και αν πονάει, καλύτερα στον πάτο !!

Τέλος πάντων, το πρόβλημα δεν είναι το καράβι, αλλά αυτό που βλέπουμε (όχι όλοι, γιατί οι περισσότεροι κοιμούνται) να εξυφαίνεται υπογείως στην Ρουσσίγια, με την αγαστή βεβαίως-βεβαίως συνδρομή της ντπ !! ..και το μεγάλο ερώτημα : θα μπορέσει τελικά ο Πουτινιάρης να το ελέγξει ;;Άαα ..παραλίγο να το ξεχάσω :Συμπληρωματικώς επί ..”των τύπων”

..άκου λέει βοηθήκανε στην απελευθέρωσή μας !!

Μωρή Μαρίκα ..δεν μας τα λες καλά !! 

Ωραία γυναίκα και ξιούμνια είσαι ..αλλά μην πετάς τέτοιες μαλακίες, όσο και αν το επιβάλει η θέση σου, διό κι εδώ στην σημερινή Γελαδιστανία δεν είμαστε ούλοι Ζά, οπότε και μπορεί να τα πάρουμε στην κράνα, και να σου ξηγήσουμε την ιστορία, ανάποδα, απ’ ότι θες να την σερβίρεις ..οπότε ή πρέπει να ξανακάτσεις στα θρανία, αν δεν τα ξέρεις καλά, ή να το ρίξεις απλώς στην μούγκα ..βοηθούσης της πατσαβουροφορίας.  

Να ‘πεις για τις μαλακίες που κάνουν τα γελαδόζωα  ..και ‘γω μαζί σου !!

Άαα και που ‘σε, το Ξανφόν Γκιένος (που λέει κι ο Εγολάβος) δεν το περιμένουμε ούλοι εδώ σ’ αυτόν τον τόπον, ούτε και θέλουμε να μας δώκουτε την Μπουτανόπλοην και την Αγιά-Τζουφριάν (αυτά μόνο τα σκυφτοδουλάδικα Ζά του μαυροσκουτάδικου μπουρδέλου τα θένε) ..εγώ θα έλεγα ότι αν θέλετε να σας χρωστάμε κάποιαν χάρη, τότε ρίξτε καμμιά δεκαριά θερμοβαρικές (από τις μεγάλες έτσι ;;) σ’ αυτό το πορνείο, ώστε να μην μείνει κολυμπηθρόξυλο, και να γίνουν όλα ίσιωμα !!

Αλήθεια όμως, ρε Μαρίκα, έχεις αναρωτηθεί που θα είσαστε αν δεν υπήρχαν οι Έλληνες ;; ..και δεν μιλάω για τα Ζά στον τόπον “η ωραία Ελλάς” …..Υγ.  είπαμε ..τώρα με τις επιδρομές στις κρεαταγορές και τα ποιμνιοστάσια-στρούγκες, πάρτε και μυαλό, ότι βρείτε, χωρίς διακρίσεις, μυαλό να ‘ναι κι ότι να ‘ναι – σίγουρα καλύτερο θα είναι από το τίποτα που έχετε !!