α. Εισαγωγή

Εάν παρακολουθείτε τα γεγονότα από την αρχή του 2022, ειδικά από τις 24 Φεβρουαρίου, θα έχετε καταλάβει πως μπήκαμε στην τελική ευθεία της ύπαρξής μας ως έθνος· όπου, θα παίξουμε τα ρέστα μας. Καί, ή θα συνεχίσουμε την προαιώνια ύπαρξή μας, ή θα περάσουμε οριστικά στους παρελθοντικούς χρόνους της Ιστορίας.

Τ’ αστεία τέλειωσαν! Καί, παρακαλώ, να μην ακούω κουβέντες γιά Ελληνισμό του εξωτερικού – ότι δήθεν μπορεί από μόνος του να συνεχίσει την διαιώνιση της φυλής μας, κτλ. Ο Ελληνισμός του εξωτερικού, χωρίς την ενεργειακή πηγή του «Ήλιου» της μητροπολιτικής Ελλάδας, είναι τελειωμένη υπόθεση. Αν χαθούμε εμείς εδώ, χαθήκαν όλα.

Εάν, μάλιστα, παρακολουθείτε ανελλιπώς την ειδησεογραφία των τελευταίων τριών, άντε τεσσάρων εβδομάδων, θα έχετε καταλάβει ότι η χώρα μας δέχεται συνδυασμένα θανάσιμα χτυπήματα. Δεν έχω διάθεση γιά λογοτεχνικούς βερμπαλισμούς· αν σας έχει έρθει στο σπίτι ο τελευταίος λογαριασμός του ηλεκτρικού ρεύματος, θα καταλάβετε πολύ καλά τί εννοώ.

. . . . . . . . . . . . . . . .

Το κάθε χτύπημα απ’ αυτά, πλέον, δεν είναι δυνατόν ν’ αποσβεστεί. Η απόσβεση ήταν επιτεύξιμη τις προηγούμενες χρονιές – πενταετία καί πιό πίσω. Να, ας πούμε τα μνημόνια: περιόρισαν μισθούς καί συντάξεις, κατάργησαν δώρα Χριστουγέννων-Πάσχα, στριμωχτήκαμε, αλλά (κακήν-κακώς) προσαρμοστήκαμε. Κι όσον αφορά τις συνέπειες των μνημονίων σε κρατικό επίπεδο, δεν άλλαξε απολύτως τίποτε από το …1824. Το ψευτο-Ρωμαίϊκο συνέχισε καί συνεχίζει να ζή με δανεικά.

Τώρα, όμως, μιλάμε καθαρά γιά χτυπήματα σφαγέα.

 • Η καλπάζουσα ακρίβεια έχει περιορίσει κατά πολύ τις δυνατότητες κι έχει διαλύσει κάθε σχεδιασμό ατόμων καί νοικοκυριών.
 • Ο διαρκής καί ξεδιάντροπος αφοπλισμός της χώρας είναι αυτονόητο τί επιτυγχάνει.
 • Η συνεχιζόμενη εισβολή λαθρόσκατων μοιάζει όλο καί περισσότερο σαν ένας τεράστιος Χάρος πάνω απ’ τα κεφάλια μας.
 • Η παρανοϊκή αύξηση της τιμής του ηλεκτρικού, πάλι, δεν είναι μονάχα μιά αλήτικη πράξη μερικών κερδοσκόπων. Η χειρότερη συνέπειά της είναι το κόψιμο της επικοινωνίας μεταξύ μας, μεταξύ των πατριωτών.

Αν δεν έχεις ηλεκτρικό ρεύμα, τελείωσαν καί τα κινητά, τελείωσαν καί οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές, τελείωσε καί το Διαδίκτυο. Δεν θα έχει, πλέον, κανένα νόημα να φτιάχνεις πχ λογαριασμούς σε «ασφαλείς» servers γιά ημέηλ, ή να προσπαθείς να πάρεις άλλα μέτρα προφύλαξης, ώστε να μιλάς με τους φίλους σου με την ησυχία σου, χωρίς απρόσκλητους ωτακουστές από τις διάφορες «υπερεσίες».

Δεν ξέρω αν σκεφθήκατε τί άλλο μπορεί να συνεπάγεται η τρομερή αύξηση της τιμής του ηλεκτρικού, αλλά η κυριώτερη συνέπεια είναι αυτή ακριβώς: το κόψιμο της επικοινωνίας, άρα καί το ξεμονάχιασμα τυχόν μελλοντικών επαναστατών εναντίον της τρέχουσας σαπίλας.

Έτσι είναι τα πράγματα – όπως σας τα λέω.

. . . . . . . . . . . . . . . .

β. Η Γεωπολιτική κι εμείς

Σας είχα πεί ότι μας πάνε γιά ολοκληρωτική εξαφάνιση. ΌΛΟΙ ΤΟΥΣ!!! Δεν εξαιρώ εγώ Δυτικούς κι Ανατολικούς, Βόρειους καί Νότιους, «ομοδόξους» ή μεμέτια καί λοιπούς περιτετμημένους. Ολονών οι συμπεριφορές έδειξαν καί δείχνουν ακριβώς αυτό. Κάντε μου τη χάρη καί διαβάστε Ιστορία!… ξυπνήστε λιγάκι, καί προσπαθήστε να βλέπετε πέρα απ’ το συναίσθημα.

[…Νά, ας πούμε, γιά τους Ρωσσόφιλους: ο Ντοστογιέφσκυ καί ο Ντούγκιν μπορεί μεν να γράφουν όμορφα, αλλά αμφότεροι είναι πανσλαυϊστές. Ξέρετε τί σημαίνει αυτό; σημαίνει πως τα πανσλαυϊστικά συμφέροντα παγίως «ρίχνουν ασφάλεια» στα δικά μας, άρα δεν είναι να τα πολυχαϊδεύουμε λόγωι «ομοδοξίας» καί «προφητειών». Μ’ άλλα λόγια, δουλειά τους των Ρώσσων καί δουλειά δική μας ξέχωρα… άμα θέλουμε εθνική προκοπή.]

Μάλιστα, σας είχα εξηγήσει καί τον λόγο: ότι κατέχουμε «μαγαζί γωνία», κι ότι έχουμε ένα τρομερό έδαφος, κι ένα ακόμη τρομερώτερο υπέδαφος. Οπότε, σύμφωνα με τους βαρβάρους γκάνγκστερ πιθήκους Δυτικούς (αλλά καί τα υπόλοιπα …καλά παιδιά), κακώς ένας ολιγάριθμος λαός στέκεται εμπόδιο στα γεωπολιτικά τους σχέδια!

. . . . . . . . . . . . . . . .

Να σας θυμίσω ότι τη Γεωπολιτική την ξεκίνησαν αγγλόφωνοι (Μάκιντερ).

Τί σημασία έχει αυτό;

Απλούστατα, θα σας θυμίσω καί τον αγαπημένο μου καταδικό μου ορισμό της Γεωπολιτικής:

Γεωπολιτική είναι η ψευδεπιστήμη, η οποία προσπαθεί να φορέσει επιστημονικό μανδύα στο πλιάτσικο των «Μεγάλων Δυνάμεων» εις βάρος ολιγαρίθμων καί αδυνάμων λαών.

«Καθηγητής Γεωπολιτικής», σου λέει, ο άλλος!… ‘Ντάξ’… Αλλά, εάν μας εξηγούσε καί τί σκατά δουλειά έχουν οι ηπαπάρα στα χωράφια της Ελλάδας, καί γιατί δεν κάθονται στ’ αυγά τους στην πατρίδα τους, να πώ ότι αξίζει να σπαταλήσω έστω κι ένα δεκάλεπτο απ’ τον χρόνο μου καθημερινώς, να κάτσω ν’ ασχοληθώ.

«- Μά, ρέ Εργοδότη, αν ξέρουμε από Γεωπολιτική, μπορούμε να προβλέψουμε τις επόμενες κινήσεις των Μεγάλων εις βάρος μας!»

Κολλητέ, τις ξέρουμε κι από τώρα. Άκου με, που σου λέω.

. . . . . . . . . . . . . . . .

Εδώ, οφείλω να κάνω μιά παρένθεση.

Στην όλη γνωστή Ιστορία, διαφαίνονται δύο τάσεις των με κοσμοκρατορικές βλέψεις κρυφών (διάβαζε: Κρονίων / εωσφορικών) ιερατείων, τα οποία δεν μας γουστάρουν – οι οποίες τάσεις αρχίζουν να φαίνονται πολύ καθαρά με τις Σταυροφορίες, καί σχεδόν γίνονται φωτογραφία υψηλής ευκρίνειας μετά την Άλωση.

Εντάξει, η φάση είναι πολύυυυυ παλιότερη, Ατλαντίδα καί παραπίσω, αλλά ας περιοριστούμε στους πρόσφατους αιώνες.

 • Η μία τάση λέει ότι όλοι οι Έλληνες πρέπει να εξοντωθούν· αλλά, τα ανθελληνικά ιερατεία θα κρατήσουν γιά πάρτη τους καί θα μεταχειρίζονται αποκλειστικώς τα Ελληνικά πνευματικά «εργαλεία», όπως η γλώσσα. Διότι, χωρίς αυτήν (όπως πολύ σωστά επισημαίνει ο Παλαιός), ο πολιτισμός δεν προχωράει.
 • Η δεύτερη τάση λέει ότι ο συνδυασμός «Ελληνική γλώσσα σε ξένο μυαλό» αποδίδει ελάχιστα (όσον αφορά τα αναμενόμενα «θαύματα» υποκαταστάσεως των Ελλήνων), …άσε που -με την πολλή ενασχόληση με τα Ελληνικά πράγματα- κινδυνεύεις να «μολυνθείς» από Ελληνικότητα! (Δεν είδες τί πάθαν οι Ρωμαίοι καί τί έπαθε το ίδιο το Βατικανό στην Αναγέννηση; Κόλλησαν Ελληνικότητα καί κόντεψαν να το κλείσουν το μαγαζί! Διάβασε καί το «Λάθος» του Σαμαράκη, να δείς τί κάνουν οι …κακές παρέες!…) Άρα, αναγκαστικά πρέπει να κρατηθεί στη ζωή ένας πολύ μικρός κι ελεγχόμενος αριθμός Ελλήνων, κάπως σαν «πνευματικοί δούλοι», οι οποίοι θα παράγουν τις απαραίτητες ιδέες, γιά να ξελασπώνει η πορεία προς τον πολιτισμό.

Με κάθε ρίσκο να κάνω λάθος, θα έλεγα ότι κάποιες ομάδες κρατούντων, όπως πχ η Τριμερής Επιτροπή, ψιλογουστάρουν τη δεύτερη τάση. (Ενώι η Μπίλντερμπεργκ την πρώτη.) Με το σκεπτικό ότι δεν έχει καμμία σημασία αν κάποιος είναι Έλληνας, ή ξέρω ‘γώ Βιρμανός, αρκεί να είναι «καλό παιδί» καί να τους κάνει πλήρως τα χατήρια. (Στο κάτω-κάτω, το ένδοξο παρελθόν οποιουδήποτε λαού παράγει μονάχα εκδόσεις βιβλίων καί αντίγραφα αγαλμάτων. Αν αυτός ο λαός στο παρόν είναι δούλος, δεν έχει καμμία σημασία τί παρελθόν είχε.)

Με τα παραπάνω, ίσως μερικοί βαθειά μέσα τους ν’ αρχίσουν να τρέφουν ελπίδες… ότι, δηλαδή, ό,τι καί να συμβεί (πχ εκατόμβες νεκρών συμπατριωτών μας), θα βρίσκονται μέσα στο ίσως μισό εκατομμύριο «εκλεκτών» δικών μας, που τα ανθελληνικά ιερατεία θα τους αφήσουν να ζήσουν (καί θα τους δώσουν καί προνόμια), επειδή θα τους χρειαστούν. Επειδή, κυρίως, θα χρειαστούν το Ελληνικό μυαλό αυθεντικών Ελλήνων.

Ναί, ‘ντάξ’, τέτοιου είδους προσδοκία ιστορικώς έπιασε μιά φορά, αν κι όχι (κυρίως) γιά μυαλό: με τον ορθόδοξο κλήρο μετά την Άλωση. Αλλά, να με συμπαθάτε όσοι αρχίσατε τις ονειροπολήσεις, διότι αυτού του είδους την ελπίδα θα σας την ποδοπατήσω χωρίς έλεος: εκείνη που προωθείται αγρίως, είναι η πρώτη τάση.

Η πλήρης εξόντωση όλων των Ελλήνων.

Δεν θ’ αναλύσω εδώ τους λόγους, διότι δεν μπορώ (θα πρέπει να γράψω σχεδόν διδακτορική διατριβή), αλλά κι ούτε θέλω.

Θα σας πω μονάχα ότι τον ρόλο του Έλληνα (με τις μοναδικές εγκεφαλικές συνάψεις, ιδέες, κτλ) μπορεί πλέον να τον παίξει η Τεχνητή Νοημοσύνη. Οπότε, ο Έλληνας είναι τελείως περιττός – χωρίς να τίθεται πλέον θέμα εάν πρέπει ένας πχ γηραλέος Κίσσιγκερ ή πάπας να στρώσει τον κώλο του στα θρανία, γιά να μάθει αρχαία Ελληνικά… προκειμένου να συνεχίσει να διαφεντεύει την ανθρωπότητα.

Τώρα, βέβαια, μπορεί τελικώς η υποκατάσταση του Έλληνα από Τεχνητή Νοημοσύνη ν’ αποδειχθεί (μετά από 30 χρόνια ξέρω ‘γώ) πείραμα ατελέσφορο. Αλλά, ως τότε, θα προωθείται αγρίως. (Με ταυτόχρονη μείωση του αριθμού των Ελληνων, εννοείται.) Άλλως τε, η πρόοδος στον τομέα είναι τρομερή καί τρο-μα-κτι-κή. Ξέρω τί σας λέω, διότι ενημερώνομαι καθημερινώς… καί διότι (λόγωι εκπαιδεύσεως) μπορώ να καταλάβω πιό εύκολα από τον μέσο αναγνώστη τί κρύβεται πίσω από κάθε σχετική είδηση.

Ως συμπέρασμα της ενότητας, το σχέδιο γιά την πλήρη εξόντωση της φυλής μας πάρτε το ως δεδομένο, καί μην το αμφισβητήσετε ποτέ.

. . . . . . . . . . . . . . . .

γ. Θα μας εξαφανίσουν; Πώς;

Τί γίνεται, λοιπόν, σήμερα; Τί ζούμε;

Τα θανάσιμα χτυπήματα του χασάπη, όπως προείπαμε. Αυτά ζούμε. Καί γιά να είμαι ακριβής, τα αρχικά στάδια της σφαγής, πρίν τα κυρίως χτυπήματα. Τώρα μας έχουνε δέσει χεροπόδαρα καί μας κάνουν την ένεση με το αναισθητικό.

Όπως δείχνει η πρώτη ανάγνωση των γεγονότων, τρείς είναι οι υποψήφιοι γιά να μας κάνουν τη βρωμοδουλειά:

 • Οι Δυτικοί.
 • Οι Τούρκοι.
 • Και η συμμετοχή της τελευταίας στιγμής, οι Ρώσσοι.

Απ’ αυτούς, τώρα, αποκλείονται οι πρώτοι καί οι τελευταίοι. Γιατί; Διότι:

 • Σ’ όλη τη διάρκεια της Ιστορίας, Δυτικές δυνάμεις μας κατέκτησαν αρκετές φορές, μας κατέσφαξαν, αλλά γιά κάποιους λόγους ποτέ δεν προχώρησαν στην πλήρη εξόντωσή μας.

Θες επειδή δεν είχαν την απαιτούμενη ισχύ (διότι ένα τέτοιο χτύπημα απαιτεί «μιά κι έξω» – δεν είναι καλό μετά να εμπλακείς ως κατακτητής σε μακροχρόνιο ανταρτοπόλεμο φθοράς με Έλληνες), θες επειδή ήταν ψιλορεμάλια σαν κι εμάς (οι Ρωμαίοι) καί το γύρισαν στην καλοπέραση, θες επειδή δεν ήταν στα τότε σχέδιά τους, πάντως δεν το έκαναν.

Άλλως τε, οι Δυτικοί -ιστορικώς- φαίνεται πως, αντί γιά ευθεία πολεμική αντιπαράθεση μαζί μας, προτιμούν να ροκανίζουν τις συνειδήσεις μας. Δηλαδή, περιμένουν να πέσει η Ελλάδα στα χέρια τους σαν ώριμο φρούτο.

 • Οι Ρώσσοι, ναί, θα μπορούσαν κάλλιστα να μας κονιορτοποιήσουν.

Υπερέχουν ημών στην ισχύ των όπλων (σε ποσότητα / ποιότητα), κι έχουν αποδείξει πως δεν καταλαβαίνουν τίποτε, όταν ορμάνε – κι ειδικά αν θεωρήσουν πως έχουν προσβληθεί. (Όπως σήμερα, που η Ελλαδίτσα έβγαλε γλώσσα καί τους γαυγίζει, κατ’ εντολήν των ηπαπαραίων.) Ούτε από Ορθοδοξίες καταλαβαίνουν, ούτε τίποτε απολύτως. Άλλως τε, ένας λόγος παραπάνω: καί που δεν τους είχαμε προσβάλει (όπως σήμερα) σε άλλες ιστορικές περιόδους, μας έγραψαν μεγαλοπρεπώς στα Σλαύϊκα παπάρια τους. (Ορλωφικά, επί Κατσώνη, κτλ κτλ.)

Ωστόσο, δεν θα το κάνουν, παρεκτός αν αναγκαστούν τόσο πολύ, που θα το θεωρήσουν αναπόφευκτο. Διότι τα στρατηγικά τους σχέδια προς το παρόν δεν περιλαμβάνουν σπατάλη δυνάμεων σε φορτωμένον προβλήματα αντίπαλο, έτσι κι αλλοιώς υποδεέστερον – καί ήδη αφοπλισμένον.

Προς το παρόν, δηλαδή, δεν κινδυνεύουμε από δαύτους, παρά τις αλητείες του «κυρίου» πρέσβεως καί το θράσος της Χαζάρας σκατοχοντρέλλας. Προς το παρόν.

 • Οπότε, μας απομένουν οι Τουρκαλάδες.

Ναί, ωραία, το ξέρατε αυτό. Δεν σας λέω κάτι καινούργιο. Σωστά;

Καί ναί, καί όχι.

Οι Τούρκοι όντως είναι εχθροί μας καί όντως θέλουν να μας περάσουν όλους από χατζάρα. Άλλως τε, σήμερα ξεπέρασαν τα ογδόντα εκατομμύρια, καί δεν έχουν ανάγκη Ρωμιών σκλάβων γιά τις χειρωνακτικές δουλειές. (Έχουν δική τους φτωχολογιά, όση θέλουν.)

Όμως, ο παμπόνηρος Ερντογάν τηρεί την τακτική των Δυτικών: περιμένει να …ωριμάσουμε καί να πέσουμε απ’ το δέντρο στα χέρια του. Αλλ’ αυτό οι Δυτικοί δεν το θέλουν· διότι, αφ’ ενός βιάζονται, καί αφ’ ετέρου σκοπεύουν να εξαφανίσουν καί την Τουρκία απ’ το προσκήνιο, διότι τα καλά του «μαγαζιού γωνία η ωραία Ελλάς» τα θέλουν γιά πάρτη τους… πράγμα που ο Ερντογάν το ξέρει, γι’ αυτό καί δεν κάνει βεβιασμένες κινήσεις.

Έτσι, πρέπει να φύγει απ’ τη μέση – προκειμένου να συντομεύσουν τα σχέδια των Δυτικών.

Δύσκολη δουλειά, διότι αφ’ ενός ο Ρετζεπίκας έχει φτιάξει γύρω του μανδύα προστασίας, βάζοντας χέρι ελέγχου σ’ όλες τις δημόσιες δομές (πχ ΜΙΤ, Τύπο, κτλ), αφ’ ετέρου δεν είναι εύκολο να βρούν -μέσα στα υψηλά κλιμάκια της Τουρκικής ηγεσίας- οι Δυτικοί τον βλάκα, που δεν θα ξέρει (ή δεν θα καταλαβαίνει, ή θα κάνει πως δεν καταλαβαίνει) ότι η επίθεση εναντίον της Ελλάδας θα σημάνει το τέλος καί της χώρας του. Διότι όλοι οι Τούρκοι κρατούντες εκπαιδεύονται στην ίδια εξωτερική πολιτική. Κανείς δεν κάνει του κεφαλιού του.

Δύσκολη, αλλά όχι ακατόρθωτη. Διότι το χρήμα της προδοσίας πολλοί ηγάπησαν.

Όταν, λοιπόν, θα δούμε τον Ερντογάν εκτός μάχης, τότε θα ξεκινήσει η ολομέτωπη επίθεση των Τούρκων εναντίον μας.

. . . . . . . . . . . . . . . .

Ειρήσθω εδώ το εξής:

Ότι είναι ακριβώς ο Τουρκικός κίνδυνος, που κάνει τα χεσμένα ανθρωπάκια του γκουβέρνου να υποχωρούν συνεχώς στις ιταμές απαιτήσεις του «κυρίου» πρέσβεως καί της σκατοχοντρέλλας.

Όταν οι ηπαπαραίοι «κρατάνε» τον καθέναν με διάφορα φιλμάκια της …πίσω πόρτας, στα οποία αυτός «πρωταγωνιστεί», όταν κάθε στιγμή του θυμίζουν ότι την -όποια- θέση του την οφείλει σ’ αυτούς καί τον γεμίζουν φόβο, τότε είναι απόλυτα λογικό ένα τέτοιο ανθρωπάκι να χέζεται απάνω του δέκα φορές στην προοπτική να μπουκάρουν οι Τούρκοι κατά ‘δώ. Γι’ αυτό τ’ ακούς αυτά τα σκατωμένα σώβρακα στην τηλεόραση να ψελλίζουν ότι δεν θέλουν πόλεμο με την Τουρκία… δεν θέλουν κάν να την ερεθίσουν.

Κι άμα σας τον επιβάλει τον πόλεμο η Τουρκία, ρέ ζά; Τί θα κάνετε; Νομίζετε ότι θα σας ρωτήσει η Τουρκία τί θέλετε καί τί δεν θέλετε;

Μ’ αυτόν τον τρόπο, λοιπόν, τρώει η Ελλάδα την μιά ξεφτίλα μετά την άλλη… με ρυθμό 24ώρου (κάθε μέρα, νέον έργον) :

 • Αφοπλισμός δικός της καί όπλα στην Ουκρανία, γιά να μή μπουκάρει η Τουρκία εδώ. (Με προτροπή των ηπαπαραίων η μπούκα, φυσικά.)
 • Οι καλές Ελληνο-Ρωσσικές σχέσεις στα σκουπίδια (απελάσεις διπλωματών, κλπ), γιά να μή μπουκάρει η Τουρκία εδώ.
 • Μετατροπή όλης της Ελλάδας σε αμερικάνικο στρατόπεδο, γιά να μή μπουκάρει η Τουρκία εδώ. (Κι άμα φάμε καί κανένα Ρώσσικο πυρηνικό, δεν τρέχει τίποτε. Σάμπως θα το φάει ο Πάϋαττ; )
 • Οι υδρογονάνθρακες να μείνουν θαμμένοι, μέχρις ότου βρεί χρόνο η Αμέρικα, να μας πεί πόσους θέλει γιά πλιάτσικο – γιά να μή μπουκάρει η Τουρκία εδώ.
 • Κτλ κτλ.

Αυτή είναι η αιτία των τερατωδών υποχωρήσεων του γκουβέρνου στα εθνικά θέματα: ο φόβος του να μας επιτεθεί η Τουρκία, ο οποίος είναι πολλαπλάσιος από τον φόβο του ν’ αποκαλυφθούν τα φιλμάκια, που κρατάνε στα συρτάρια τους οι «αδελφότητες». Βέβαια, φαίνεται πως υφίσταται ακόμη ένας λόγος ανησυχίας τους: δεν τους είπε ακόμη ο «κύριος» πρέσβυς τί θ’ απογίνουν αυτοί· διότι, ευνόητον, ότι υπό τέτοιες συνθήκες, πάει περίπατο η καλοπέραση καί τα τραπεζώματα με πενήντα νοματαίους χωρίς ιατρικές μάσκες, ενώ ο λαουτζίκος έτρωγε πρόστιμα (αντί κοψίδια). Δεν τους το είπε, κι ανησυχούν. Ακόμη δεν τους έταξε σίγουρη διαφυγή από το οργισμένο πλήθος της Αθήνας καί «χρυσές» εξορίες σε τίποτε Παρίσια.

[…Άλλο ο Ζελένσκυ. Άλλο αυτός. Αυτός είναι πιό προνομιούχος σκατιάς.

Παρεκτός κι αν έχουμε κι εμείς εδώ τίποτε βιολογικά εργαστήρια ιών…]

. . . . . . . . . . . . . . . .

δ. Τελικά, τί θα γίνει; Εμείς τί θα κάνουμε;

Ωραία όλα τα παραπάνω, τα καταλάβαμε, αλλά τελικά τί θα γίνει; Επίθεση των Τούρκων, ναί, αλλά σε ποιά έκταση;

Κοιτάξτε. Εδώ δεν θα σας πω αυτά που διαβάζετε στις προφητείες των γεροντάδων· ότι, δηλαδή, οι Τούρκοι θα καταλάβουν καναδυό νησάκια, καί μετά θα ‘ρθεί το Ξανφόν Γκιένος καί θα μας δώσει τημΜπόλιν καί την Αγιασοφιάν.

Θα σας πω το χειρότερο δυνατό σενάριο.

Διότι, ο οποιοσδήποτε ψύχραιμος στρατηγικός αναλυτής σ’ αυτό ακριβώς θα βασιστεί γιά τα σχέδιά του, κι όχι σε ωραιοποιήσεις καί γεροντάδες.

Το χειρότερο δυνατό σενάριο λέει ότι θα μας την πέσουν οι Τούρκοι μαζί με Σκοπιανούς, Χαλβανά, Κοσσοβάρους, Δυτικούς, Βρωμά, καί λαθρόσκατα. (Ίσως βρούν την ευκαιρία κι οι Βούλγαροι να φάνε κανένα κοψίδι, αλλά λεπτομέρεια.) Προσωπικώς, εκτιμώ ότι -με τα χάλια που έχουμε- οι Τούρκοι θα προελάσουν αέρας μέχρι την Αθήνα, οι δε οπισθοφυλακές τους θα κατασφάξουν συστηματικώς τόσο τους δικούς μας ενόπλους, όσο καί τους πολίτες. Επέμβαση φιλίων κρατών υπέρ ημών δεν βλέπω.

Ναί, ναί, ξέρω, η Ελληνική γενναιότητα, κτλ. Ξέρετε κάτι, όμως; Ξέρετε πόσο γενναίοι υπερασπιστές της πατρίδας τους ήταν οι Ζούλου; Πολύ! Δυστυχώς, η γενναιότητά τους δεν τους ωφέλησε καθόλου μπροστά στα πολυβόλα Βίκερς των άγγλων.

Τί περιμένετε, λοιπόν, να κάνει η δική μας γενναιότητα, αν είναι να πολεμήσουμε τα Τουρκικά άρματα μάχης με κουζινομάχαιρα; Διότι, ως γνωστόν, τα όποια όπλα είχαμε, απεδήμησαν προς Ουκρανία μεριά.

. . . . . . . . . . . . . . . .

Μπροστά, λοιπόν, σ’ αυτή την κατάσταση, εμείς τί μπορούμε να κάνουμε;

Προετοιμαστήτε γι’ ανταρτοπόλεμο! Είτε μέσα στις πόλεις, είτε στην ύπαιθρο. Διαβάστε βιβλία σχετικά, παρακολουθήστε φιλμάκια, μάθετε γιά τεχνικές επιβίωσης, αποκτήστε φυσική αντοχή. Είναι γελοίο να το παίζουν πολέμαρχοι άτομα των γραφείων, που άμα τα βάλεις σε τετράωρη ορεινή πορεία, θα διαλυθούν στο πρώτο ημίωρο.

Καί τώρα, όσο είναι καιρός. Διότι, άμα κοπεί το ρεύμα, άντε μετά τρέχα ψάξε τα γιουτιούμπια και κάτσε να διαβάσεις στα σκοτάδια!

Φυσικά, όσα έχουμε γράψει εδώ κατά καιρούς γιά δημιουργία ομάδων, ή γι’ αποθήκευση τροφίμων μακράς διαρκείας καί λοιπών χρειωδών πρώτης ανάγκης, εξακολουθούν να ισχύουν απολύτως.

Τα μετέπειτα, δηλαδή τα όσα έρθουν, αν ποτέ ηρεμήσουν τα πράγματα σε κάποια χρόνια, είναι άλλη ιστορία.

. . . . . . . . . . . . . . . .

Μακάρι να βγώ ψεύτης· μακάρι να έχω πέσει έξω στις εκτιμήσεις μου. Όμως, δεν μπορώ ν’ αφήσω τους συμπατριώτες μου να πετάνε ξένοιαστοι σε συννεφάκια χαράς κι ευτυχίας τραλαλά τραλαλό.

Προετοιμαστήτε γιά τσουνάμι που έρχεται καταπάνω σας!

ΤΕΛΟΣ

. . . . . . . . . . . . . . . .

Υγ: Μιλάω γιά σας, που με καταλαβαίνετε. Οι υπόλοιποι, δυστυχώς, έχουνε σκατά στο κεφάλι.

Εδώ καιγόμαστε, καίγεται ο κώλος μας, κι άμα κάνετε μιά δειγματοληψία παραέξω, ο κοσμάκης πχ στα «μέσα κοινωνικής δικτύωσης» (φατσομπούκια, τουΐττερ, κτλ) επιμένει ν’ ασχολείται με μαλακίες!

Όπως:

 • Τί θα γίνει με τις εκλογές (πότε θά ‘ρθουν, ποιός θα βγεί, κτλ), παρά το ότι η κατάσταση δεν διορθώνεται με εκλογές.
 • Τί έγινε σ’ ένα συνέδριο μιανής «αντιπολίτευσης», η οποία μετά από κάτι χρόνια …ηγέρθη εκ νεκρών, καί ποιός την είπε σε ποιόν εκεί μέσα· λες κι είναι χαζοφοιτητές καί μιλάνε σ’ άλλους χαζοφοιτητές στο αμφιθέατρο, τα γερόντια, μπας κι οικοδομήσουν τον παγκόσμιο σοσιαλισμό με την πάρλα. (Τόσο μυαλό έχουν.) Τώρα, από παραέξω στην κοινωνία, το ποιός χέστηκε γιά το τί λέει μιά δήθεν αντιπολίτευση, η οποία τα προηγούμενα χρόνια έκατσε σούζα στα δηλητήρια του Μπούρδα καί του κουκλοχαιρετάκια, μάλλον της είναι δύσκολο να το καταλάβει, της «αντιπολίτευσης». Όπως επίσης της είναι δύσκολο να καταλάβει πού τις γράφει τις ιδεολογίες αυτός, που τού ‘ρθε ενάμισυ χιλιάρικο ο λογαριασμός του ρεύματος.
 • Τί θ’ απογίνει η φόνισσα των Πατρών (καί όχι του Παπαδιαμάντη), αν θα ξαναβγεί απ’τη φυλακή, κι αν θα του ξανακάτσει του μπερμπάντη τέως δήθεν συζύγου.
 • Αν μπορεί να φέρει την ελπίδα ο τάδε νέος «σωτήρας» από το τάδε νέο κόμμα. (Γιά λεπίδα, παίζεται· γιά ελπίδα, τσού. Δεν γλυτώνουμε με εκλογές, λέμε!)
 • Αν θα βγεί η Μαρίνα, ή θα ξαναβγεί ο Μανωλιός στα Παρίσια. (Λες καί -σε περίπτωση επανεκλογής του Μανωλιού- το μπατσόξυλο θα το φάνε στην καμπούρα τους οι ερωτώντες.)
 • Αν είναι καλοί οι Ουκρανοί καί κακοί οι Ρώσσοι, ή το αντίστροφο.

Απελπισία, λέμε!… Φοβάμαι μόνο μή χαθούν οι σωστοί στα επερχόμενα γεγονότα, καί μας μείνουν αμανάτι οι ηλίθιοι.