ο σκυλό-Σοφος και το «μαλακισμένο»
Παλαιός


Ναι ναί ..ξέρω !!

..πολύ σας «έλειψα» !!

Ρε δε μπά να γαμηθείτε !! 

..αλλά τι μαλακίες λέω και ‘γώ ..εσείς παρακαλάτε γονατιστοί στα τέσσερα και με την γλώσσα έξω ..να ευαρεστηθεί κάποιος/α να σας εξυπηρετήσει .. διά μαλακού «αγγουράκιου» ..αλλά ακόμη και δια σκουποξύλου …


Λοιπόν ζαγαροζωντόβολα, δεν μπήκα για να σας μπινελικώσω ..βαριέμαι τα μάλα, να τα σούρνω σε Ζά ..άλλωστε το έχω κάνει πολλάκις ..τι παραπάνω θα είχα να σας σούρω ;;


Σήμερις που λέτε, ρε μούσκαροι, θα ρίξω κάνα δυό αράδες, ένεκα μιας συζητηξούλας, που είχα τα χτές μ’ ένα προσώπατο, που ασχολιέται τελευταίως με «της μάνας του τον φρέντυ», και τις πολλές μασονοπλεροφορίες που του δόθηκαν, από κάποιαν υπόγα ..(να σαν και ‘κείνους τους λοιπούς, ελπίζω να ξέρετε ποιούς λέω, κι αν δεν κατέετε για ποιούς μιλάω ρωτήξτε κάποιον λιγότερο μούσκαρο ..που βγήκαν μυθιστορηματικώς πως να μας το παίξουν ξιούμνοι) ..και θέλει λέει να μας δια-φωτίξει ..αλλά σιγά μην και μπορεί να το κάνει !! ..λόγω λοιπόν κανένα «Ζωντανό» δεν μπορεί και ούτε ποτέ θα είναι σε θέση να το κάνει, είπα αυτοκλήτως να το κάνω ηγού δια της εμαυτού αφεντομουτσουνάρας, έτσι απλά για να ταπώσω μερικά ηλίθια, που επανειλημμένα επιμένουν να μας τα πρήζουν.

Που λέτε μανάριαμ’ .. όπως σας έχω ‘πεί, πολλοί καλοί, σοφοί και χαρισματικοί άνθρωποι ήλθαν, κατά το παρελθόν, σ’ αυτόν τον τόπο (Σωκράτης, Πρωταγόρας, Διογένης κλπ. κλπ.) και συνεχίζουν να έρχονται (όμως, όλο και πιό αραιά ..αφού κανείς δεν ακούει), με σκοπό και πρόθεση να ξιουμνήσουν τα Ζά, και να τους μιλήσουν για πράγματα ιδιαίτερα (όπως και ‘γώ έχω κάνει) και να βοηθήσουν, εάν τα Ζά θελήσουν, να ξαναστηθεί Ελλάδα ..αλλά όχι μόνο δεν εισακούσθηκαν αλλά πολλάκις κυνηγήθηκαν και δολοφονήθηκαν ..βλέπετε τα Ζά με τίποτα δεν ήθελαν ν’ αποχωριστούν το αγγούρι από τον κώλο τους, ούτε τους «γαμιάδες» τους · ακριβώς όπως κάνετε και ‘σείς σήμερον, χτές και προχτές !! ..κατά τ’ άλλα δεν ξέρω ποιός «γαμιέται» και θέλει και με τ’ επιτάσεως ζητάει διαχρονικά να «γαμιέται» ..


Που λιέτε λοιπόν λιεβέντες μου ..τον καιρό εκείνον (περί του 4ου προτέρου γηδαιώνος) ο Φίλιππας -καλό και ξιούμνιο κατά τ’ άλλα ανθρωπάκι- την έκανε την μαλακία ..και γέννησε η «κοκκίνω» το «βόϊδι» εκείνο ..που όπως σας έχω ματαξαναπεί, έμελλε να γκρεμίσει τον τοίχο και να ξεκινήσει η πρώτη ιστορικά καταγεγραμμένη παγκοσμιοποίηση, που άνοιξε τον δρόμο για τις επακόλουθες, μηδέ εξαιρουμένης της σημερινά επιχειρούμενης.

Και μανάριαμ’, περί του συγκεκριμένου «βοϊδοκέφαλου» που υποθέσατε θα ομιλήσωμεν.

Όπως είπαμε, καλό και ξιούμνιο ανθρωπάκι ο Φίλιππας, και μια χαρά το πήγαινε το πράμα – μέχρι να τον φάνε τα πουστροϊερατεία, αλλά την «αρχιμαλάκω» τι την ήθελε, τόσες άλλες δεν του φτάνανε για πήδημα ;; τι διάολο τόσο καλά κουνήματα του έκανε και του πήρε τα μυαλά ;; ..δεν μπορεί κάπου άκαιγε λάδια κι αυτός ..γιατί δεν μπορώ να δεχτώ ότι κανείς δεν του είχε μιλήσει για τις δουλειές του σκατοπαπαδαριού.

Τέλος πάντων ..δεν είναι αυτά που θα μας απασχολήσουν εδώ ..πάμε στην συνέχεια λοιπόν.

Λένε λοιπόν, ότι το χαρχαλιασμένο σαμοθρακοκαβειρικώς μουνόπανο, του έβγαλε τον διάδοχο ..και έστω ακόμη και τότε να απομακρύνει άμεσα το βρέφος, το άφησε ο «μαλάκας» στην φροντίδα της «χαρχάλως» – καλά εντάξει ξέρουμε ότι ήταν «μουνο-μάτης», αλλά δαύτος φαίνεται ότι ήταν ντίπ καταντίπ «θεόστραβος», δεν ‘ξηγιέται αλλιώς · και ξέρετε μούσκαροι ή μπορείτε να υποθέσετε τι σκατά έγινε εκείνα τα πρώτα χρόνια ;;

Ναι ρε ηλίθιοι ..τα παπαδαριά, το κάψανε το μετέπειτα «μαλακισμένο» ..και όσα και να έκανε στην συνέχεια ο Φίλιππας, όση εκπαίδευση και δασκάλους και να του πήρε, ήταν πλέον αργά, οι εντολές των ιερατείων είχαν περάσει στο πολύ βασικό υποσυνείδητο, και είχαν παγιωθεί !!

Το γιατί αυτό, και εκ των μετέπειτα πραγμάτων, βροντοφωνάζει ότι είναι έτσι, μπορεί να το διαπιστώσει ο καθένας -ακόμη κι αυτός που έχει μυαλό σπούργου ..πράγμα που δυστυχώς εσείς δεν φαίνεται να διαθέτετε-, απλά διαβάζοντας την χαλκευμένη και κουτσουρεμένη ψωροϊστορία που έχουμε.

Το γιατί τα σκατοϊερατεία, δεν είχαν δολοφονήσει τον Φίλιππα, πιό νωρίς, ελπίζω να μπορείτε να το καταλάβετε ..ναι ρε βόϊδακλες ..επειδή όσα θέλανε να κάνει το «μαλακισμένο», χρειάζονταν μια βάση, για να πατήσει πάνω της !!!!!!!!!!!!!!!!!! 


Εντάξει ..εντάξει ..πάμε στο διά ταύτα ..καθότι εσείς, όπως έχετε ‘πεί, αρέσκεστε μεν σε αναγνώσματα, αλλά δεν μπορείτε δέ και τα μακριά και δύσκολα …..


Αφού ο Φίλιππας, είχε στρώσει το πράγμα, και είχε αναδείξει και πολλούς ικανούς στρατηγούς, και είχε πλαισιώσει με ικανή ομάδα συνομηλίκων, αλλά και σπρώξει στα βαθιά το «μαλακισμένο», τότε τα σκατοπαπαδαριά, θεώρησαν ότι είχε έρθει η ώρα ν’ αναδείξουν το «φρούτο» …και φάγανε τον Φίλιππα.

Στην συνέχεια λοιπόν το «μαλακισμένο» κατεβαίνοντας στην Νότιο Ελλάδα, κάποιοι από τον περίγυρό του, του συνέστησαν να πάει να ‘δεί τον «τρελό σκυλό-Σοφο» ..ναι ρε φρόκαλα, για τον ανθρωποζητητή Διογένη λέω, αυτόν που ενέπαιζε τους πάντες και τα πάντα ..που καθότι δεν είχε σκοπό να γίνει ένας ακόμα αποδιοπομπαίος τράγος ..ένεκα της εμφαινόμενης τρέλας του, δεν ασχολούνταν μαζί του, και μπορούσε με την ησυχία του να ψάχνει ικανούς να δεχτούν αυτά που είχε να ‘πεί.

Τελικά ..πήγε ..και ότι και όσα του είπε ο Διογένης, δεν έχουν να κάνουν με τίποτε αποσκοτίσεις  αλλά και ούτε με την αντικρύ ήπειρο ..τι διάολο ..λέτε δυό και βάλε ώρες να χρειάζονταν για δυό κουβέντες ;; και από βαρύ αυτισμό να έπασχαν πιό νωρίς θα το κατάφερναν !!

Λοιπόν μανάριαμ’ ..το σημερινό έχει να κάνει ακριβώς με όσα είπε ο Διογένης στο «μαλακισμένο» και ξεγάνωτο ντενεκέ ..τα οποία ποτέ και πουθενά δεν θα βρείτε, ούτε και θα υπάρξει άλλος, να σας ‘πεί ..και το γιατί σας τα λέω τώρα εγώ ;; ..έεεεε έτσι για να σπάσω πλάκα, με τους ηλίθιους που νομίζουν ότι καταχωνιάζοντας όλες τις Ελληνικές βιβλιοθήκες (ναι ρε Ζά, δεν τις έκαψαν ..τις απαλλοτρίωσαν κατά πως το λένε) και για να κάνω καζούρα σε μερικά αποβλακωμένα, που νομίζουν και θέλουν να μας το παίξουν ξερόλες.


Έν τάχει, και περιλήψει, λοιπόν ..του είπε -με σειρά βαρύτητος- ..τ’ ακόλουθα :

  • Του μίλησε για το «κέντρο» ..νά σαν εκείνα που σας είπα παλιά στα Πλέγματα, και το πόσο υπάρχει ανάγκη ύπαρξης κεκαθαρμένης, ασφαλούς, συμπαγούς και ομοιογενούς βάσεως, διά ότι περαιτέρω, και το ότι τούτο προηγείται κάθε άλλης δράσεως, τουτέστιν κάθε τι άλλο είναι μάταιο και μάλλον προβληματικό.
  • Του επεσήμανε ότι πρέπει να επιδιωχθεί, παντί τρόπω, η ασφαλής ενοποίηση του Ελληνικού χώρου · κυρίως Ελλάδα, Νήσοι πέριξ της ηπειρωτικής Ελλάδος, εκκαθάριση και ασφάλιση του Βόρειου Ελλαδικού χώρου, αποκοπή και ασφάλιση της Σικελίας και Ιταλικής Χερσονήσου από Ρώμη και κάτω, Κύπρου και εν πρώτοις μόνο της Δυτικής Μικράς Ασίας,
  • Του είπε για το μεγάλο μελλοντικό πρόβλημα από την Δύση και του επέστησε την προσοχή και τον παρότρυνε για ανάληψη αμέσου δράσεως.
  • Την εν συνεχεία απελευθέρωση, εκκαθάριση (κυρίως Κυρηναϊκής και Καρθαγένης-Καρχηδώνας-Ταγγέρης) και ενσωμάτωση της Βορείου Αφρικής.
  • Του επεσήμανε ξανά και ξανά, ότι, όλα αυτά, πρέπει να γίνουν σταδιακά, το ένα μετά το άλλο, και να μην τρέξει ν’ αναλάβει πλήρη δράση εναντίων των Περσών ..αλλά και όταν το κάνει, ποτέ μα ποτέ να μην περάσει την έρημο, και μετά την τιμωρία να επανακάμψει στα πάραυτα στα πάτρια, διότι θα εκτίθετο ανεπανόρθωτα η Μητρόπολις, αλλά και διότι και ο ίδιος θα διέτρεχε μεγάλο κίνδυνο [[γιατί νομίζετε ότι ο «μαλακοπύτουρας» μετά και από τις υποδείξεις της «χαρχάλως» πήγε να πάρει διαβεβαιώσεις από το Σιουϊανό μπουρδέλο ;; ..λες και δαύτο όπως το Σομοθρακιώτικο δεν ήταν παραρτήματα του οικουμενιστικού σκατοπαπαδαριού ..τόσο μαλάκας ήταν !! ]]
  • Και όσο και να τον στραβοκοίταζε τον τρελό, αυτός, του είπε, ξανά και ξανά, να βγάλει από το κεφάλι του, το τι έκανε, ως παραδίδεται, ο Ηρακλής, ο Διόνυσος και άλλοι, καθώς εκείνη την στιγμή προείχε η σύσφιξη και ενοποίηση των Ελλήνων και του Ελληνικού χώρου, καθώς έρχονταν χαλεποί καιροί.
  • Πάνω απ’ όλα, του είπε ότι, αν θέλει και έχει κατά νού, κάτι ουσιαστικό να κάνει για την Ελλάδα και τον Ελληνισμό, πρέπει παντί τρόπω να διαλύσει και να εξαλείψει όλα τα ιερατεία, εξαλείφοντας την μαγάρα των πουστροπαπαδαριών, και εν συνεχεία να καταστήσει την Ελλάδα και τους Έλληνες ά-θρησκους. 
  • Βεβαίως, του μίλησε και για πολλά άλλα ..και περί της Πάλαι Ελλάδος, και όχι μόνο.

Το πόσο το «μαλακισμένο» (που πέραν των ελαχίστων των πρός Βορράν και Δυτικά έκανε) Δέν μπόρεσε να ξεπεράσει τον νοητικό προγραμματισμό, που είχε υποστεί κατά την πολύ παιδική ηλικία, αλλά και την υφιστάμενη βαριά και καθοριστική επιρροή της «χαρχάλως», που είχε ως αποτέλεσμα να ξεκινήσει μιά πρόωρη εκστρατεία εναντίον των Περσών, ξεγυμνώνοντας την Ελλάδα από έμψυχο στρατιωτικό και επιστημονικό δυναμικό, και ταυτόχρονα να την καταστήσει ξέφραγο αμπέλι, ξεκινώντας την πρώτη ιστορικά γνωστή παγκοσμιοποίηση, και φέρνοντας οσονούπω την καταστροφή και εν συνεχεία -μέχρι και σήμερα- δουλοποίηση και εξανδραποδισμό της Ελλάδος και του Ελληνισμού, μπορεί να το κατανοήσει, αναγιγνώσκοντας την κουτσουρεμένη και ηλίθια  όπως παραδίδεται ιστορία, ακόμη και κάποιος με μυαλό σπούργου.

Εσείς, μπορεί να μιλάτε για τον μεγάλο στρατηλάτη. ή ακόμα και για τον σφαγέα λαών, όπως θένε να τον αποκαλούν μερικοί πανηλίθιοι ..εγώ όμως μιλάω για ένα «μαλακισμένο» υποκείμενο νοητικού προγραμματισμού, που έγινε αιτία και καταστροφέας της Ελλάδος και του Ελληνισμού, που ναι μεν ωφέλησε πολλούς λαούς, που δικαίως ακόμη και σήμερα πίνουν νερό στ’ όνομά του, και συνεχίζουν να έχουν σε τιμή, υπόληψη και εκτίμηση την Ελλάδα και τους γκαζοντενεκέδες της, όμως αυτό, όσο καλό και να ήταν για τους άλλους, έγινε σε βάρος της Ελλάδας και του Ελληνισμού.


Εκείνη δεν ήταν η τελευταία φορά που κάποιοι προσπάθησαν να βοηθήσουν ώστε να σωθεί η Ελλάδα και ο Ελληνισμός, όμως όπως και σήμερα βλέπετε -όσοι τέλος πάντων ακόμα βλέπουν- το πρόβλημα δεν είναι το τι σκατά κάνουν, οι εκ των παρασκηνίων δρώντες, και  τα πουστροπαπαδαριά, -παντίων αποχρώσεων- αλλά το ότι αυτός ο λαός έχει καταντήσει βρωμερή χαβούζα, κατιμάς της οικουμένης, ένας πανηλίθιος οχετός, αιρόμενος και φερόμενος, που χιλιετίες τώρα δεν βλέπει την τύφλα του.

Σκούζετε ότι «γαμιέται» ο ένας και ο άλλος, ότι σας κατατρέχουν εχθροί, διαόλοι και τριβόλοι ..το ότι όμως «γαμιέται» διαχρονικά σύμπας ο κοπρολαός αυτού του τόπου, με τίποτε δεν λέτε και δεν θέλετε να το δεχθείτε – ίσως επειδή και ‘σείς αποτελείτε τμήμα αυτού του κοπρολαού ..μήπως το χειρότερο και πιό σάπιο ;;

Τι ;; ..όχι είπατε ;; ..δεν είναι έτσι ;;

Για ‘πείτε μας, ρε Ζωντόβολα, πόσοι από σας μπορείτε και είστε σε θέση να σκεφτείτε, και να πετάξετε πλήρως από την ζωή και τον λογισμό σας, κάθε θρησκεία, την όποια θρησκεία, κάθε προσευχή και παράκληση, κάθε υποταγή στα κελεύσματα αυτού του μπουρδελoσκατόσκοσμου ;;

Αν κάποιος από σας μπόρεσε να το κάνει ..τότε ίσως να μπορέσει ν’ αντιληφθεί τι έχει γραφτεί για τον «Κόσμο Φυλακή», την «Πάλαι Ελλάδα», την «Αισυμνητεία», την «Εμπλοκή  και Δέσμευση» κλπ. κλπ. και να πάρει ή ν’ απαιτήσει και να πετύχει την Λευτεριά του.


Υγ. – 1.  Το γιατί το ένα μετά το άλλο σας διαλύω τις εμμονές και τ’ αφηγήματά σας, έχει να κάνει με το ότι αν δεν πετάξετε από πάνω σας όλη την βρώμα και την σαπίλα και κυρίως δεν αρχίσετε να Σκέφτεστε και να χρησιμοποιείτε την Λογική, αιωνίως θα μείνετε -οι αμπόλιαστοι βεβαίως εννοείται ..και οι άλλοι, οι μπολιασμένοι, μέχρι να πάνε να συναντήσουν τα ραδίκια- δουλάκια.

Υγ. – 2.  Στα σίγουρα δεν μπορεί κάποιος να περιμένει αντίδραση στα παγκοσμιοποιητικά σχέδια από έναν κοπρολαό, και που βέβαια μια όποια αντίδραση θα ήταν νοητή, όσο τα τσιράκια της παγκοσμιοποίησης ματώνουν, γιατί όταν, εν ευθέτω χρόνω, πάμε στους ντενεκέδες, τότε αντίδραση απλά δεν θα μπορεί να υπάρξει, ή ακόμη και αν αυτό συμβεί, δεν θα είναι σε θέση να επιφέρει αποτέλεσμα ..οπότε ότι έχει να γίνει πρέπει να γίνει άμεσα, πράγμα που όμως δεν χωράει συναισθηματισμούς, ευαισθησίες και δικαιωματισμούς ..άλλωστε όλοι εκείνοι που σας κουνάνε το δάχτυλο, που θέλουν να σας επιβάλλουν περιορισμούς, πρόστιμα, απαγορεύσεις κλπ. κλπ. πρώτοι αυτοί ήρξαντο χειρών αδίκων, οπότε τέρμα οι δικαιωματισμοί, οι ευαισθησίες και λοιπές μαλακίες, ακόμη και αν ανήκουν στον στενό φιλικό ή οικογενειακό κύκλο ..με τα ζιζάνια δεν κάνεις διάλογο ..απλά τα ξεπατώνεις μιά και έξω ..γκέκε μουρόχαβλα ;;