Οφειλόμενη άμεση υπόδειξη προς διόρθωση του εσφαλμένου τίτλου σημερινής ανάρτησης του Διηνέκη, ο οποίος τίτλος -αν αφεθεί ως έχει- δημιουργεί τελείως εσφαλμένες εντυπώσεις.

Του Διηνέκη, τόσο ο πατριωτισμός, όσο καί η οξύνοια (ιδίως στα γεωπολιτικά) δεν αμφισβητούνται· ωστόσο, εδώ σφάλλει (errare humanum est… αλλά γι’ αυτό υπάρχουν καί οι πραγματικοί φίλοι, να βοηθάνε όταν πρέπει!) : δεν μας κατέστρεψε κανένας Πάϊατ.

Μας κατέστρεψαν οι ελληνόφωνοι ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

Όταν λες: «- Μας κατέστρεψε ο Πάϊατ!», είναι σα να λές: «- Το παιδί μου το κατέστρεψαν οι έμποροι ναρκωτικών!»παραγνωρίζοντας εντελώς τις ευθύνες τόσο τις δικές σου (ως γονέα), όσο καί των φίλων ( ; ) του, όσο καί του δικού του ξερού / ηλίθιου κεφαλιού.

Ο Πάϊατ, όπως ακριβώς κι οι έμποροι ναρκωτικών, τη δουλειά του κάνει. Εμείς γιατί του δίνουμε γήν καί ύδωρ, μου λες;

Φταίνε, λοιπόν (μαζί μ’ αυτόν), καί οι εγχώριοι ελληνόφωνοι προδότες / πεμπτοφαλαγγίτες του εχθρού, αλλά καί όσοι τους ψηφίζουν.

Κι όσο γιά το ποιοί είναι αυτοί οι προδότες – ειδικά στις μέρες μας:

  • Ο Βοθρολυμαίος καί το τσιράκι του, ο Μήτσος Αμερικής : διασπαστικές κινήσεις στο σώμα της Ορθοδοξίας, καί γλείψιμο των Ουκρανών κατ’ εντολήν των ηπαπαραίων.
  • Τα ίδια καί κάτι ηγούμενοι (διάβαζε: Εφραίμ Κουτσού) στο Άγιο Όρος, που υποδεχόντουσαν το φίδι με πασχαλινά αυγά.
  • Τα ίδια καί ο Αλεξανδρουπόλεως τράγος. (Ο οποίος επί πλέον μας πρότεινε να συμπεθερέψουμε με τους λάθρο, γιά να «λυθεί» …δεν κατάλαβα ποιό πρόβλημα.)
  • Σε πολιτικό επίπεδο, σχεδόν άπαντες στα γκουβέρνα από το 2015 καί εντεύθεν. Με τον Καμμένο να είναι ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ προδότης όλων.

Γιατί; Διότι -εκτός από την Αλεξανδρούπολη- πήγε να παραχωρήσει καί την Κάρπαθο. (Εδώ, γιά να μη λέτε ότι τον συκοφαντώ. Θ’ απογοητεύσω μερικούς, αλλά η μνήμη μου δουλεύει άριστα.) Αφού (στους ηπαπαραίους, αλλά καί στους Ρώσσους, τους Τουρκαλάδες, καί σ’ οποιονδήποτε) δεν αρκεί ο έλεγχος των Στενών, χρειάζεται καί ο διάδρομος του ανατολικού Αιγαίου.

. . . . . . . .

Το κόλπο είναι παμπάλαιο:

Αν είσαι μέρος / μέλος της εξουσίας στο προτεκτοράτο «Ελλάς», σου κάνουν φροντιστήριο στα παρασκήνια γιά το τί θα πείς, καί το λες στα φανερά.

…Κάποτε, λοιπόν, κατά τη διάρκεια του Α’ ΠΠ, ρώτησαν «επισήμως» οι Άγγλοι τον τότε πρωθυπουργό Ζαΐμη αν δεχόταν η Ελλάδα να βγεί στον πόλεμο στο πλευρό τους, με αντάλλαγμα την Κύπρο! (Δηλαδή, να ενωθεί η Κύπρος με την Ελλάδα.) Κι αυτός -επίσης «επισήμως»- αρνήθηκε!

Τις συνέπειες εδώ κι έναν αιώνα (καί πλέον), τις ξέρουμε.

Τώρα, βέβαια, το αν του κάνανε φροντιστήριο στα παρασκήνια γιά το τί θα πεί «επισήμως», το αν ήταν τέκτων, ή -ακόμα χειρότερα- αν ήταν Ισπανοεβραϊκής καταγωγής (Ζαΐμης, ως παραφθορά του Χαΐμε – καί καταγόταν απ’ τα Καλάβρυτα, όσο οι Παπανδρέου απ’ την Πάτρα… οπότε δικαιολογείται απόλυτα καί το: «- Τί Μπραΐμης, τί Ζαΐμης!»),… γι’ αυτά δεν παίρνω όρκο! 🙂

. . . . . . . .

Ο Πανοκαμμένος, λοιπόν, πρότεινε στους ηπαπαραίους την παραχώρηση Αλεξανδρουπόλεως καί Καρπάθου, χωρίς κάν να ερωτηθεί προς τούτο!!! Πες μου λοιπόν, μετά, αν είναι ο μέγιστος προδότης της εποχής μας, ή δεν είναι!

(Παρενθετικώς: Ποιός «ελληνο»αμερικανός πράκτορας Μπίλλ Κατιτίς, εμπλεκόμενος στη δολοφονία του Κώστα Τσαλικίδη, κατάγεται από Κάρπαθο; Μήπως εμπλέκεται παρασκηνιακώς καί στις παραχωρήσεις προς τους ηπαπαραίους του Καμμένου; )

. . . . . . . .

Αυτοί, λοιπόν, μας κατέστρεψαν, αλλά καί οι ψηφοφόροι τους.

Εγώ, όμως, επειδή είμαι αναποδιασμένο άτομο, περιμένω καί τα χειρότερα:

  • Περιμένω (προβλέπω: μέχρι Μάρτιο το πολύ) να τεθεί σε καμιά διάσκεψη κορυφής (προεδρεύοντος εκείνου του Κουΐσλιγκ, του Στόλτενμπεργκ) κατεπειγόντως το θέμα της εντάξεως της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ.
  • Καί περιμένω οι εδώ ΠΡΟΔΟΤΕΣ να πούνε «ναί».

Γιατί, νομίζετε, το έχω το σχετικό banner στη δεξιά στήλη εδώ καί πάνω από έναν χρόνο; Γιά πλάκα;

. . . . . . . .

Μετά από τα παραπάνω, θα μου πεί κάποιος ότι καί ιστορικώς είχαμε τέτοιες καταστάσεις, άρα πού το καινούργιο; Γιά παράδειγμα, μπήκαμε στο ΝΑΤΟ (καθ’ υπόδειξη καί με ενέργειες του Σοφοκλή Βενιζέλου) – με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Ή, ότι είχαμε «κύριο» πρέσβυ τον αντίστοιχο (καί χειρότερο) του Πάϊατ, τον αγενέστατο Πιουριφόϋ. Ή, ότι φτάσαμε στο (τότε) έσχατο βάθος της προδοσίας με τον Ανδρεοπαπατζή, που υπέγραφε (1987) την ανανέωση της συμφωνίας γιά τις βάσεις των ηπαπάρα στην Ελλάδα, ενώι απ’ το μπαλκόνι κραύγαζε: «- Έξω οι βάσεις!»!!!

Σύμφωνοι, αλλά τότε ήταν άλλες οι εποχές, κι άλλες οι συνθήκες. Καί οι ψηφοφόροι -ειδικά τις πρώτες μεταπολεμικές δεκαετίες- ήταν ακόμα τσομπαναραίοι. (Αν καί τους έκοβε πιό πολύ απ’ τους σημερινούς – καί ήταν περισσότερο πατριώτες.) Μην ξεχνάτε, επίσης, ότι η Ελλάδα ανέκαθεν ήταν προτεκτοράτο μετά την δολοφονία Καποδίστρια… καί συνεχίζει να είναι. Όθεν, δεν έχει δική της ανεξάρτητη εξωτερική πολιτική.

Σήμερα, όμως, ΔΕΝ δικαιολογούνται τέτοιες ενέργειες. Πρώτον, δεν υφίσταται «Ανατολικό Μπλόκ» εδώ καί 30 χρόνια καί πλέον. Δεύτερον, οι ηπαπάρα δεν είναι η μόνη πλανητική υπερδύναμη. (Οι νέες υπερδυνάμεις καί συμμαχίες διαμορφώνονται με άλλο σκεπτικό, όχι την ευημερία των ηπαπάρα εις βάρος όλων των υπολοίπων, καί διαμορφώνονται / αλλάζουν ταχύτατα.) Τρίτον, οι εγχώριοι ψηφοφόροι είναι σαφώς πιό εγγράμματοι καί πιό ενημερωμένοι, απ’ τους πρό 70ετίας παππούδες τους. (…Αν καί αδιάφοροι πατριωτικώς, καί σχεδόν αποχαζεμένοι.) Τέταρτον, ήδη πέρασε σχεδόν μισός αιώνας «Μεταπολίτευσης», οπότε όλα ανεξαιρέτως τα κόμματα καί τα πωλητικά πρόσωπα έχουν δώσει «δείγμα γραφής». (Δεν ξέρουν, δηλαδή, οι ψηφοφόροι τί εστί η φαμίλια των Χανίων; Γιά καινούργιο, «αδιάφθορο» φρούτο την ξαναψήφισαν, τα ζωντόβολα; )

Επομένως, κι αφού άλλαξαν ριζικά οι καιροί καί οι συνθήκες: τόσο από τους πωλητικούς, όσο κυρίως από τον ψηφίζοντα λαό, είπαμε: ΔΕΝ δικαιολογούνται τέτοιες ενέργειες με τίποτε.

. . . . . . . .

Κυρίες καί κύριοι, εν όψει των επερχομένων γεγονότων, κανονίστε την πορεία σας. Μην περιμένετε σωτηρία ούτε από το κράτος, ούτε από κανέναν – πλήν του εαυτού σας. Δεν υφίστανται σωτήρες.

Καί να προσέχετε ποιούς ψηφίζετε – έστω καί τώρα, στο «καί πέντε».

ΤΕΛΟΣ

. . . . . . . .

Υγ: Το γνωρίζω ότι άλλο οι ΝΑΤΟϊκές βάσεις, κι άλλο οι καθαρά ηπαπαραίϊκες, οι οποίες υπάγονται σε ξεχωριστή διμερή διακρατική συμφωνία Ελλάδος-ηπαπάρα.

Αν δεν σφάλλω, η Σούδα κι η Αλεξανδρούπολη είναι ηπαπαραίϊκες βάσεις, δηλαδή ακόμη περισσότερο ανεξέλεγκτες απ’ ό,τι οι αντίστοιχες ΝΑΤΟϊκές. Οπότε, σε περίπτωση ευθείας εμπλοκής σε πόλεμο των ηπαπάρα με τη Ρωσσία, μπεί-δέ μπεί η Ουκρανία στο ΝΑΤΟ, το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο.

(Καί τώρα είναι σα να μήν υπάρχει το ΝΑΤΟ, δηλαδή το «φύλλο συκής» των ηπαπάρα. Ό,τι θέλουν κάνουν! Απλώς, εάν δεν υπάρξει εμπλοκή του ΝΑΤΟ σε πόλεμο, μπορούμε να την παλαίψουμε σε διπλωματικό επίπεδο. Αυτό είναι όλο.)