Είμαι σίγουρος πως εσείς οι αναγνώστες μου παρακολουθείτε τις ειδήσεις καθημερινώς· και μάλιστα, από το Διαδίκτυο (κι όχι από την ξεφτιλισμένη τηλεόραση). Και μάλιστα, σχολιασμένες από «ομότροπους» ιστολόγους, όπως ο Διηνέκης κι ο Διόδοτος.

Με αυτό ως «άνευ της οποίας όχι» προϋπόθεση της σημερινής κουβέντας μας, ας δούμε λιγάκι το πώς εξελίσσεται η διεθνής κατάσταση εν όψει των επερχομένων γεγονότων (διάβαζε: της ενόπλου περιόδου του Γ’ ΠΠ με ανταλλαγή πυρών.)

. . . . . . . .

α. Εισαγωγή

Τί έχουμε στην παρούσα φάση;

Θα είμαι όσο μπορώ συνοπτικός, διότι τα γνωρίζετε:

 • Ύποπτη υποχώρηση των ηπαπάρα από την πρώτη θέση της παγκόσμιας ηγεμονίας (στρατιωτικής – καί σε λίγο καί οικονομικής, κι αργότερα καί τεχνολογικής), προς χάριν κυρίως της Κίνας. (Όχι πως τα άλλα έθνη δεν αγωνίζονται γιά την πρωτιά, αλλά το να παραδίδεις το στέμμα από μόνος σου είναι αρκετά ύποπτο.)
 • Τελείως ρευστή κατάσταση: συμμαχίες, αλλά κι έχθρες όλων με όλους, που αλλάζουν όχι με τον χρόνο, όχι με τον μήνα, αλλά με την εβδομάδα.

Πρωταγωνίστρια σ’ αυτά τα ζογκλερικά των διεθνών σχέσεων είναι, βεβαίως-βεβαίως, η τουρκίτσα· αλλά, αν θέλουμε να βγάλουμε συμπεράσματα, πρέπει να ψάξουμε το γιατί την ανέχονται όλοι οι υπόλοιποι – δεν βγάζουν άχνα, ακόμη κι αν τους φτύνει. Το πολύ-πολύ να βγάλουν κάποιες προσεγμένες διπλωματικές ανακοινώσεις, απλώς γιά να γεμίζουν χαρτιά.

Τις τελείως ρευστές διεθνείς σχέσεις αυτές δεν πρέπει να τις παίρνουμε στα σοβαρά, διότι τα συμφέροντα των διαφόρων εθνών (καί κρατών) είναι διαχρονικά, καί δεν αλλάζουν. Νά, γιά παράδειγμα, τώρα φαίνεται πως η Ρωσσία καί η Κίνα έχουν συμμαχία – έστω, επιβεβλημένη εκ των πραγμάτων. Αλλά γιά ποιά «συμμαχία» μιλάμε, όταν τα πάγια συμφέροντα του Δράκου είναι να επιτεθεί καί να φάει κάποια μέρα τη Σιβηρία; (Γιά λόγους που έχουμε ήδη αναφέρει: διέξοδος στον υπερπληθυσμό, υπέδαφος, στρατηγική θέση της περιοχής.)

Άλλο αντιπαράδειγμα των «συμμαχιών» με ημερομηνία λήξεως είναι η Ρωσσία: εφ’ όσον παγίως, απ’ την εποχή του Πέτρου του Μέγα, θέλει πρώτον να βγεί στο Αιγαίο καί δεύτερον να βγάλει δικό της πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως, τί «συμμαχίες» με την τουρκίτσα μου λες μετά, καί κουραφέξαλα! Να μετρήσουμε καί τους ήδη διεξαχθέντες Ρωσσο-Τουρκικούς πολέμους, ώστε να καταλάβουμε καλύτερα;

(Τώρα, το γιατί όλοι αυτοί σταμάτησαν πρίν ολοκληρωθούν φυσιολογικώς με την ήττα κι εξαφάνιση της τουρκίτσας, είναι άλλο θέμα.)

Εν πάσει περιπτώσει, εμείς θα δούμε εδώ (έστω κι επιτροχάδην) καί τα πραγματικά συμφέροντα των «πυγμάχων», αλλά καί τις αιτίες πίσω απ’ αυτά.

Μ’ άλλα λόγια, το ποιοί είναι αυτοί.

Καλύτερα, όμως, να δούμε πρώτα το δεύτερο, γιά να καταλάβουμε το πρώτο.

. . . . . . . .

β1. Καταγωγές

Αν ψάξουμε προσεκτικά στην Ιστορία, θα καταλάβουμε την πραγματική καταγωγή των σημερινών δυνάμει αντιπάλων του Γ’ ΠΠ. Κι αμέσως μετά, θα καταλάβουμε τα αίτια των πράξεών τους.

Λοιπόν, στην Ατλαντίδα ζούσαν κάμποσες φυλές. Η δέ Ατλαντίδα δεν περιοριζόταν μονάχα στο νησί που βυθίστηκε (εκεί βρισκόταν η κυρίως χώρα), αλλά κάλυπτε (ως επικράτεια) όλα τα νησιά καί νησάκια του Ατλαντικού, κι επεκτεινόταν μέχρι τη σημερινή Κεντρική Αμερική (Μεξικό, Ονδούρα, κτλ), ίσως κι ένα κομμάτι της Βόρειας.

Όταν άρχισε να βυθίζεται, πρώτα από φυσικές αιτίες (ως λίαν σεισμογενές / ασταθές έδαφος), αρκετές απ’ αυτές τις φυλές μετανάστευσαν σε πιό στέρεα εδάφη. Πχ οι Έλληνες, που γιά τον ίδιο λόγο (δηλαδή, το ασταθές καί σεισμογενές έδαφος εδώ – παράβαλε Συμπληγάδες Πέτρες / σεισμικό ρήγμα Κωνσταντινουπόλεως) είχαν μεταναστεύσει στην Ατλαντίδα πολλές χιλιετίες πριν, ξαναγύρισαν πίσω. Αργότερα, οι Βάσκοι πήγαν στη σημερινή βόρεια Ισπανία.

Οι πιό ενδιαφέρουσες, όμως, μεταναστεύσεις είναι αυτές, που έγιναν στα Βρεττανικά νησιά καί την Σκανδιναυΐα.

Στις σημερινές χώρες Ιρλανδία καί Ηνωμένο Βασίλειο ήρθαν κι εγκαταστάθηκαν οι Γκάελς (οι Γαλάτες) καί οι Πίκτς (οι «ζωγραφιστοί»), λέει η παράδοση. Οι Γαλάτες ήταν αυτοί που ξέρουμε, αλλά οι Πίκτς ήταν βάρβαροι· καί ίσως ανθρωποφάγοι. Σήμερα δεν υφίστανται, παρεκτός αν κάποιοι απ’ αυτούς αναμίχθηκαν με άλλες φυλές, κι απλώς το dna τους κουβαλιέται περίπου ως «φιλοξενούμενο» με την πάροδο των γενεών. Οι Γαλάτες, βέβαια, αργότερα ήρθαν καί στην ηπειρωτική Ευρώπη. Όπως καί δικοί μας Έλληνες πήγαν δυτικά (μέχρι Ιρλανδία) σε πιό πρόσφατες χιλιετίες. Πιό πρίν, τα Βρεττανικά νησιά ήταν δασωμένα καί ακατοίκητα. Περίπου όπως η Σιβηρία σήμερα.

Στη Σκανδιναυΐα, τώρα: εκεί μετανάστευσαν οι Βίκινγκς, πρόγονοι καί των σημερινών Ρώσσων!!! Τί σημαίνει, όμως, «Ρώς»; σημαίνει «κοκκινομάλλης» – γενετικό χαρακτηριστικό, που κάνει «μπάμ» ως προερχόμενο από Ατλαντίδα. Αυτό το χαρακτηριστικό δεν είναι από φυσική επιλογή, αλλά επίκτητο: κάποια εποχή, στην Ατλαντίδα είχε προχωρήσει τόσο πολύ η γενετική έρευνα, που τα χαρακτηριστικά του μωρού σου μπορούσες …να τα παραγγείλεις!!! Τα κόκκινα μαλλιά θεωρήθηκαν στοιχείο ομορφιάς, κι έτσι οι τότε γενετιστές «πειράζανε» το dna καί το μωρό έβγαινε κοκκινομάλλικο. Τα κόκκινα μαλλιά καί τα λοξά μάτια… όχι τα σχιστά, τα λοξά. Τα «αμυγδαλωτά», που λένε.

. . . . . . . .

Παρένθεση

Δεν θα σας θυμίσω πού τα έχετε ήδη συναντήσει τα λοξά μάτια, θα μπλέξουμε. Άσε που πολλοί ανόητοι θα πεταχτούν σαν πορδές καί θα πούν ότι οι σημερινοί Έλληνες κι οι σημερινές Ελληνίδες μ’ αυτά τα χαρακτηριστικά δεν είναι Έλληνες κι Ελληνίδες (που είναι!)· ή, ακόμη χειρότερα, ότι δεν είμαστε αυτόχθονες! Γι’ αυτό αποφεύγω τη συζήτηση… αν κι η δική μου θέση είναι διατυπωμένη πολλάκις: ο Ελληνο-Ατλαντικός πόλεμος ήταν εμφύλιος. Δυστυχώς.

Αλλά, αυτά συμβαίνουν όταν οι ηγέτες ενός έθνους είναι ξένοι. Της Ατλαντίδας, άλλως: της Άπω Δυτικής Ελλάδας, στη φάση της κηρύξεως του πολέμου ήταν σαφώς ξένοι – αν καί το από πού ακριβώς κράταγε η σκούφια τους, είναι κάτι, που ακόμη ερευνώ. Όταν το ανακαλύψω, πολλά «μυστήρια» θα έχουν απαντηθεί.

Να σκεφθήτε, οι τοιχογραφίες των Ύκσως στην -πρωτεύουσά τους- Αύαρι της αρχαίας (κατακτημένης απ’ αυτούς) Αιγύπτου τους απεικονίζουν κοκκινομάλληδες, φέρνοντας τους αρχαιολόγους σε αμηχανία, να ψελλίζουν ότι ίσως καί να πρόκειται γιά Βίκινγκς! Αντί να πούν το προφανές, ότι πρόκειται γιά Φοίνικες, δηλαδή κοκκινομάλληδες (καί όχι …»επεξεργαστές πορφύρας»), δηλαδή υπολείμματα των καταδιωγμένων πιστών στους δικτάτορές τους Ατλάντων, οι οποίοι, αφού λούφαξαν επί χιλιετίες στην Ανατολή, άρχισαν πάλι να επιτίθενται στην Ελλάδα καί την Ευρώπη (καί τη Βόρειο Αφρική) από ανατολικά πλέον.

. . . . . . . .

β2. Πολιτικές διαιρέσεις

Όμως, όπως συχνά συμβαίνει, ένα έθνος δεν είναι πάντα ενιαίο όσον αφορά την αντίληψη, ειδικά την πολιτική. Ως παράδειγμα, πάρε τους σημερινούς εμάς με τα κόμματα! Πάνε κι έρχονται οι χαρακτηρισμοί: «φασίστες», «δημοκράτες», «μπάχαλοι», «σοσιαλιστές», «καπιταλιστές», καί δεν ξέρω τί άλλο.

Βέβαια, κι άλλα έθνη / άλλοι λαοί έχουν τα ίδια, απλώς δεν είναι τόσο αποχαζεμένα/οι σαν εμάς… κι ενώπιον των (έστω καί νομιζομένων) εθνικών τους συμφερόντων ενώνονται. Έστω καί γιά τα πανηγύρια των εντυπώσεων. Πάρε ως παράδειγμα τα χαλβανά: οι τέως κομμουνιστές (που έγιναν …δημοκράτες μέσα σε μιά νύχτα πρό 30ετίας) δεν έχουν κανένα πρόβλημα να τιμήσουν τους νεκρούς καρα-ορίτζιναλ φασίστες καί προδότες τους («ο ευήκοος των ξένων, προδότης») του «Μπάλλι Κομπετάρ«!!! Γιατί; Μά, γιά να μας μπούν στο μάτι ότι είναι ένα ενιαίο έθνος, ως μιά γροθιά.

Γελοιότητες θεατρικές, βέβαια, αλλά γίνονται.

Λοιπόν, στην Ατλαντίδα της εποχής της ενάρξεως του πολέμου υπήρχαν μέν οι διαφορετικές φυλές, αλλά μέσα σ’ αυτές υπήρχαν τόσο οι υποστηρικτές του καθεστώτος, όσο κι οι αντικαθεστωτικοί. Όσο κι οι αδιάφοροι.

Απ’ αυτούς, τώρα:

 • Οι Βίκινγκς, γενικώς αδιάφοροι.
 • Οι Ρώσσοι, αντικαθεστωτικοί.
 • Οι Γκάελς αντικαθεστωτικοί. Εκτός απ’ τους σημερινούς Ουαλλούς (φιλοκαθεστωτικοί).
 • Κι ακόμη ένα καθεστωτικό μπουμπούκι ήταν οι -μάλλον αποσχισθέντες απ’ τους Βίκινγκς, ή ίσως (καί; ) Δυτικοτεύτονες- Νορμανδοί.

Λάβετε, επίσης, υπ’ όψιν σας ακόμη δύο αδιαπραγμάτευτα (από μένα) δεδομένα:

 • ότι όλοι οι παραπάνω είχαν (κι έχουν) φυλετικά ιερατεία,
 • κι ότι οι τότε άρχοντες της Ατλαντίδας δεν ξέχασαν, καί δεν ξεχνούν, όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Ειδικά δεν ξέχασαν καί δεν ξεχνούν το (πολλαπλό) στραπάτσο απ’ την Ελλάδα του 9,600 πΧ καί εντεύθεν. Καί, φυσικά, θέλουν εκδίκηση.

Στα πλαίσια αυτά, επομένως, το (κρυμμένο σήμερα) Ατλάντειο φυλετικό ιερατείο των τότε ξένων αρχόντων:

 • Θέλει να πάρει την εκδίκησή του, όσον αφορά την Ελλάδα. (Το ξέρουμε. Τα ζούμε καθημερινώς…)
 • Θέλει να επιβάλει την παγκόσμια κυριαρχία του.
 • Καί θέλει να τιμωρήσει τους «αποστάτες» του Ατλαντισμού Ρώσσους.

Καταλάβατε, τώρα, γιατί οι ηπαπάρα ανέδειξαν την Κίνα απ’ το μηδέν ως υπερδύναμη (παρά τις επιφανειακές κόντρες τους), ενώι ταυτόχρονα πουλάνε τσαμπουκά στη Ρωσσία;

Καταλάβατε το γιατί οι Ρώσσοι από τη Σκανδιναυΐα έφτασαν στη γειτονιά μας κι έφτιαξαν το κράτος τους εδώ; (Το Κίεβο είναι ιστορική τους πρωτεύουσα.)

Καταλάβατε τί ήξερε το δικό μας φυλετικό ιερατείο καί τους έκανε χριστιανούς ορθοδόξους; (Μόνο που οι Ρώσσοι ίσως να μην υποψιάζονται μέχρι σήμερα τί -φυσική καί μεταφυσική- ευθύνη επωμίστηκαν, δεχόμενοι να γίνουν ορθόδοξοι χριστιανοί!…)

Περιμένετε λιγάκι, όμως, να μιλήσουμε γιά μερικούς ακόμη πρωταγωνιστές.

. . . . . . . .

γ1. Νορμανδοί

Δεν θα επιμείνω σε ιστορικές λεπτομέρειες. Πάντως, ετούτοι εδώ εμφανίζονται στο ιστορικό προσκήνιο κάπου τον 8ο-9ο αιώνα μΧ, όπου κατακτούν διαδοχικώς το Βέλγιο, τη βορειοδυτική Γαλλία («Νορμανδία»), καί με ένα μεγαλειώδες στρατιωτικό κόλπο καταλαμβάνουν την Αγγλία, την οποία μετατρέπουν (με το στανιό) από ορθόδοξη σε καθολική. (Ο περίφημος Ρομπέν των Δασών ήταν ο αρχηγός της Αντίστασης εναντίον των Νορμανδών κατακτητών ακριβώς εκείνη την εποχή· όχι 150 χρόνια αργότερα, όπου τον «μετατόπισε» το Χόλλυγουντ -καί η Γουϊκιπήντια-, γιά να ξεχαστεί η πραγματική Ιστορία. Σιγά να μην οργανώνεται λαϊκή αντίσταση γιά το σε ποιόν θα πληρώνει ο λαός φόρους!!!) Αργότερα, κατέκτησαν καί την Ιρλανδία… η οποία απελευθερώθηκε 100 χρόνια μετά από μας, το 1921. (Δυστυχώς, το βορειοανατολικό κομμάτι της παραμένει ακόμη υπόδουλο.)

Οι λεβέντες αυτοί πέρασαν ως επιδρομείς κι απ’ το Βυζάντιο, απ’ όπου εκδιώχθηκαν από τον Αλέξιο Κομνηνό. Πλην όμως, ακόμη μέχρι σήμερα η αριστοκρατία των ευγενών της αγγλίτσας είναι Νορμανδοί. (Όταν κατέκτησαν τη χώρα, άφησαν μονάχα τέσσερεις από τους παλιούς γαιοκτήμονες – οι οποίοι, προφανώς, προσκύνησαν.) Ήταν κι οι βασιλιάδες τους μέχρι κάπου το 1770, αν κι από τότε η δυναστεία είναι πλέον Γερμανική. (Το Ηνωμένο Βασίλειο κανονικά θα έπρεπε να ονομάζεται Μεγάλη Νορμανδία· όχι Ηνωμένο Βασίλειο, ούτε Αγγλία. Αυτά είναι ψευδεπίγραφα.)

Συνεπώς, βλέπετε καθαρά το γιατί η αγγλίτσα ήταν μέχρι το 1947 (κι αν αφεθεί αδέσποτη, ακόμη θα είναι) ο κακός μας δαίμονας! Όπως καί των Ιρλανδών. Καθαρή εκδίκηση των ατλαντοφρόνων Νορμανδών!… Τόσο απέναντι σ’ εμας, όσο κι απέναντι στους «αντικαθεστωτικούς» Έλληνες καί Γαλάτες Ιρλανδούς.

Επίσης, καταλαβαίνετε πού πάει το πράγμα με τη συμμαχία AUKUS. Όχι πως πρίν δεν υπήρχε (πόσοι καί πόσοι Αυστραλοί δεν σκοτώθηκαν σε πολέμους, προς χάριν της αγγλίτσας!…), απλώς ήταν άτυπη· ενώι σήμερα, θεσμοθετημένη. Μην ξεχνάτε, ότι η Αυστραλία ήταν πεδίο των ανθρωπογενετικών δοκιμών του κυρ-Προμηθέα! (Τά ‘παμε εδώ!)

. . . . . . . .

γ2. Κινέζοι

Γιά να είμαι ειλικρινής, οι Κινέζοι δεν ξέρω τί ακριβώς είναι. Αν, δηλαδή, είναι αυτόχθονες, ή ήρθαν απ’ αλλού. Πάντως, το ότι έχουν ως κύριο έμβλημά τους τον Δράκο, δείχνει ευθεία ιδεολογική σύνδεση με την ύστερη φάση της Ατλαντίδας. Όπου οι Άτλαντες είχαν αναπαραστήσει επί του εδάφους τον αστερισμό του Δράκοντα, με μιά σειρά από πυραμίδες. (Τά ‘παμε εδώ… καθώς καί το ότι η αιθερική ενέργεια του αστερισμού αυτού βοηθάει τα -γιά καλό, ή γιά κακό- βιολογικά πειράματα. Επομένως, αν βρήτε καμιά εταιρεία φαρμακευτική ή βιολογικών ερευνών να έχει ως έμβλημα τον δράκο, μην παραξενευτήτε καθόλου!)

Ενδεχομένως μερικοί από σας να θυμηθούν εδώ τις πυραμίδες της Κίνας, ή τις μούμιες των νεκρών (κοκκινομάλληδων) Ατλάντων, που βρέθηκαν εκεί πρόσφατα. Όχι, η σύνδεση Ατλαντίδας-Κίνας δεν πάει απ’ αυτόν τον δρόμο, διότι οι Κινέζοι (είτε κομμουνιστές, είτε …κομμουνο-καπιταλιστές) τον αρνούνται· «θάβουν», δέ, τα ευρήματα, μή επιτρέποντες επίσημες αρχαιολογικές έρευνες. (Γιατί; Μά, διότι οι μούμιες ανήκουν σε λευκούς· καί οι …μούμιες του Πεκίνου δεν επιθυμούν ο λαός τους να θεωρηθεί ετερόχθων. Πολύ απλό.) Η -σημερινή- σύνδεση Ατλαντίδας-Κίνας περνάει από ιδεολογία καί παμπάλαιες απόκρυφες (γιά τους άλλους) γνώσεις. Το δέ φυλετικό τους ιερατείο είναι οι περίφημες (ή διαβόητες) «Τριάδες». (Ναί, ασχολούνται με το οργανωμένο έγκλημα, αλλά στη σύγχρονη εποχή ξεκίνησαν ως εθνικοαπελευθερωτική οργάνωση. Όπως ακριβώς η γνωστή Μαφία.)

. . . . . . . .

γ3. Εβραίοι

Με κεφαλαίο «Ε», διότι υποδηλώνει έθνος. Ο ορθός θρησκευτικός όρος είναι «ιουδαίοι» (δηλαδή, «ού Διαίοι» κατά παραφθορά), ο οποίος, όμως, περιλαμβάνει άτομα από διάφορες εθνότητες. (Άλλως τε, η «Παλαιά Διαθήκη» μιλάει γιά 12 φυλές, ως τον πρωταρχικό πυρήνα των ιουδαίων. Καί πράγματι: είχαν κρυπτο-Άτλαντες -πχ Μωϋσής-, δύο ή τρείς φυλές Κρονίων Πελασγών -πχ ο πεθερός του Μωϋσή, ο Ιοθώρ-, Άραβες της ερήμου, Αιγύπτιους εξομώτες, καί δέ συμμαζεύεται.) Όταν τους ιουδαίους τους αποκαλεί κανείς «Εβραίους», ουσιαστικά τους ειρωνεύεται. Γιατί;

Διότι οι «Εβραίοι» ήταν (μπασταρδεμένα με ντόπιες φυλές) υπολείμματα Ατλάντων, που ζούσαν περί το σημερινό Ιράκ, καί υπήρχαν πολύ πρό του σχηματισμού της θρησκείας (καί του πρώτου ας πούμε εθνικού πυρήνα) των ιουδαίων. (Πχ ο -κλώνος του Προμηθέα- Αβραάμ, κι ο Μελχισεδέκ. Τον οποίο Μελχισεδέκ, κάποιοι ανεγκέφαλοι αγιογραφούν μέσα στα ιερά ορθοδόξων εκκλησιών!)

Σήμερα, οι όροι «ιουδαίος» καί «εβραίος» είναι ταυτόσημοι – κι όχι μόνον στα Ελληνικά. Όμως, επειδή το αίμα νερό δεν γίνεται, βλέπετε καθαρά το πώς φέρεται αυτός ο (ατλαντόφρων) Άλμπερτ Μπουρδά στους -υποτιθέμενους- ομοθρήσκους του του Ισραήλ: τους χρησιμοποιεί ως πειραματόζωα! Επίσης, όσοι ξεψαχνίζουν τα διεθνή νέα, θα έχουν καταλάβει πως το Ισραήλ καί οι ιουδαίοι των ηπαπάρα έχουν πλέον τελείως διαφορετικές «ατζέντες». (Τό ‘χουν καταλάβει πλέον οι Ισραηλινοί ιουδαίοι ως τί ακριβώς τους θέλουν οι «ομόθρησκοί» τους των ηπαπάρα: ως κρέας γιά τα κανόνια…)

Τέλος, οι διάφοροι Ρότσιλντ καί Ροκφέλλερ είναι μεν τυπικώς ιουδαίοι, αλλά πόσες φορές τους είδατε μέσα σε συναγωγή; Πόρρωι απέχουν αυτού που λέμε «καλός πιστός»! Άρα, μιλάμε καθαρά γιά έναν ηγεμονικό πυρήνα από κάποια άτομα ατλάντειας ιδεολογίας (ού μήν καί προελεύσεως), τα οποία (ανά τους αιώνες) θρησκεύονται ως ιουδαίοι μόνον γιά τα προσχήματα. Ουσιαστικώς, δεν πιστεύουν στη θρησκεία αυτή. (Είναι, όμως, πολύ μεγάλη συζήτηση το πού πιστεύουν πραγματικά – αλλά δεν θα την ανοίξω εδώ.)

Φυσικά, οι Εβραίοι, που κάνουν κουμάντο στις ηπαπάρα (καί κατ’ επέκταση σ’ όλον τον Δυτικό κόσμο), είναι καθαρά ατλαντόφρονες – γι’ αυτό καί συνεννοούνται τόσο καλά με τους σημερινούς επίσης ατλαντόφρονες Κινέζους.

. . . . . . . .

δ. Όλα μαζί

Έτσι, οδηγούμαστε καθαρά στο συμπέρασμα ότι η τριάδα / τετράδα:

 • (Άτλαντες κι ατλαντόφρονες) Εβραίοι των ηπαπάρα,
 • (Άτλαντες) Νορμανδοί (δηλ. η άρχουσα τάξη) της αγγλίτσας,
 • (ατλαντόφρονες) Κινέζοι,
 • καί όποιοι άλλοι επίσης ατλαντόφρονες σύμμαχοί τους (περιστασιακοί, ή μή),

έχουν ήδη συνενωθεί παρασκηνιακώς, ώστε (πρίν την -απ’ αυτούς νομιζόμενη- προσεχή κυριαρχία τους σ’ ολόκληρον τον πλανήτη μας) να:

 • εξαλείψουν διά παντός εμάς τους Έλληνες,
 • καί να τιμωρήσουν (ου μήν κι εξαλείψουν) τους Ρώσσους.

Ο πρώτος από τους στόχους αυτούς μας είναι ήδη γνωστός εδώ κι αιώνες, δεν χρειάζεται να τον δούμε τώρα. Απλώς, τώρα βλέπουμε το ότι έχει εντατικοποιηθεί στο μέγιστο. (…Αλλά δεν βάζουμε μυαλό… Συνεχίζουμε να βγάζουμε τα μάτια μας με τα χέρια μας, βοηθώντας στο μέγιστο τους νεο-Άτλαντες…)

Ο δέ δεύτερος στόχος έρχεται τρέχονταςπαρά τις τρομερές διπλωματικές ντρίμπλες των Ρώσσων, που πάνε να τον αποφύγουν. (Το ξέρουν κι οι ίδιοι ότι συντόμως θ’ αναγκαστούν να πολεμήσουν, αν καί ίσως αγνοούν τις βαθύτερες αιτίες.)

Από εκεί και μετά, με τις αιτίες εκτεθειμένες ξεκάθαρες μπροστά στα μάτια σας, μπορείτε άνετα να αξιολογήσετε το αν μιά συμμαχία ή έχθρα των ειδήσεων είναι σοβαρή, ή πρέπει να πάει κατ’ ευθείαν στον σκουπιδοντενεκέ. Επομένως, να διαβλέψετε καί το τί θα συμβεί με τη χώρα μας, καί τί πρέπει αυτή να κάνει.

Επειδή, όμως, αυτή τη στιγμή κυβερνιόμαστε από ατλαντόφρονες αλλοδαπούς, η χώρα μας δεν πρόκειται να κάνει τίποτε απολύτως. Άρα, ό,τι πρέπει να γίνει (ή να μήν γίνει), θα το κάνετε (ή όχι) εσείς, ως άτομα. Καί ως παρέες.

. . . . . . . .

ε. Φράγκικο ιερατείο

Ανάμεσα στους δευτερεύοντες «παίκτες» των διεθνών ειδήσεων, εξέχουσα θέση έχει το Φράγκικο φυλετικό ιερατείο. Αυτό μας αναλαμβάνει γιά κάποια μικρά διαστήματα, κατά τα οποία το αντίστοιχο Αγγλοσαξωνικό (ο κυρίως νταβατζής μας, δηλαδή) είναι απασχολημένο με σημαντικώτερα θηράματα καί θέματα. Μας έχει αναλάβει καί τώρα, στην παρούσα φάση, εξ ού τα Ραφάλ καί οι Μπελάρες. Όμως, μή γελιέστε: παρά τις συμπάθειες που έχουν στη Γαλλία κάποιοι συν-Έλληνες (κυρίως «Ευρωπαϊστές», τρομάρα τους), καί παρά τους κατά καιρούς σκυλοκαυγάδες του με το Αγγλοσαξωνικό, είναι κι αυτό Ατλάντειο!

Δεν θα σας αναλύσω το γιατί, διότι πάμε μακριά. Απλώς, ρίξτε μιά ματιά εδώ, καί θα καταλάβετε.

Κι όπως έγραψα με άλλη ευκαιρία, οι Νατοϊκοί έπαινοι στους πιλότους μας δίδονται γιά να τους βάλουν αντιμέτωπους με τους Ρώσσους στον επερχόμενο Γ’ ΠΠ, διότι οι επίσης συμμετέχοντες άκαπνοι του ΝΑΤΟ δεν μπορούν. (Εξ ού καί τα Ραφάλ στην Ελλάδα· μην αυταπατάστε, αυτά δεν προορίζονται να κλαδέψουν τούρκικα αεροπλάνα της Τούρκ Χαβά Κουββετλερί.)

[Ά, υπ’ όψιν: το να βάζεις κάποιον να μάχεται τον εχθρό σου με όπλα, που του τα προμήθευσε ένας τρίτος, είναι παλιό κόλπο. Τέτοιου είδους παπατζηλίκια έχει εφαρμόσει πλειστάκις η …Θεία, ξεκινώντας -σε Αφρικές καί Ασίες- …»αυθόρμητες λαϊκές επαναστάσεις» με τυφέκια πχ Βελγικά. Όχι ηπαπαραίϊκα, ποτέ των ποτών! Αλοίμονο!…]

. . . . . . . .

στ. Άρα;

Άρα, στην παρούσα κατάσταση (με την πανταχόθεν επίθεση των νεο-Ατλάντων εναντίον μας), όπως τα …καταφέραμε εμείς ως έθνος, μας απομένει μονάχα ένα: ο σώζων εαυτόν, σωθήτω!

Ενεργήστε από τώρα, στένεψαν πάρα πολύ τα χρονικά περιθώρια – κι όσο πάνε, στενεύουν περισσότερο. Η πανεθνική φρενοβλάβεια / ψυχοπάθεια με τον ιό-φάντασμα μπορεί να φύγει σύντομα, αλλά μή νομίζετε ότι θα φύγουν κι οι απαγορεύσεις. Κι άντε την τελευταία στιγμή να βρείς τα απαραίτητα εφόδια, συν συμμάχους!… εν μέσωι απαγορεύσεων καί με την γκουβερνόδουλη μπατσαρία πάνω απ’ το κεφάλι μας.

Ειλικρινά, εύχομαι να έρθει ο Γ’ ΠΠ όσο το δυνατόν ταχύτερα, διότι δεν θα υπάρχει χρόνος να υλοποιηθούν τα σχέδια των ατλαντοφρόνων στο 100%, πριν αυτός ξεσπάσει. (Ήδη -υπολογίζω- έχουν φτάσει ένα 70% καί συνεχίζουν, αλλά έχουμε περιθώρια. Έχουμε ακόμη περιθώρια.)

Στο μεταξύ, ΜΗΝ πιστεύετε σε προπαγάνδες καί σε πρακτοράκια / παπαγαλάκια. Χρησιμοποιήστε τη λογική σας στο 1000%…

…Διότι σε τέτοιες εποχές, μόνον η αλήθεια σώζει.

ΤΕΛΟΣ

. . . . . . . .

Υγ: Ελάχιστα τινά περί της θρησκείας των Ατλάντων.

Στην αρχή, ο μέγιστος θεός τους ήταν ο Κρόνος. Τα λέει η Μυθολογία μας αυτά – με τα πέντε παιδιά του ως μετέπειτα βασιλείς της Ατλαντίδας, κτλ. Ο Κρόνος, όπως όλοι οι θεοί, στην αρχή ήταν ένας χ θεός, αλλά πολύ αργότερα έλαβε την άγρια, τυραννική μορφή του (σε στύλ θεού της «Παλαιάς Διαθήκης»).

Στο μεταξύ, με τους Έλληνες που κατοίκησαν την Ατλαντίδα, μέγας θεός της έγινε ο Ποσειδών. Αυτός, ως φαίνεται, στην αρχή ήταν στεριανός θεός, διότι ετυμολογείται από το Πότι Δάν = ο ισχυρός κύριος αυτής της γής. Αλλά, αφού τον έφεραν μαζί τους οι Έλληνες ναυτιλλόμενοι στα ταξίδια τους, ανέλαβε …την αρμοδιότητα της θάλασσας!

Φαίνεται, πάλι, ότι στη φάση που οι Άτλαντες επετέθησαν εναντίον της Ελλάδας, ο Ποσειδών είχε ήδη παραμεριστεί, ως ξένος θεός· φαίνεται πως κάποιοι φώναξαν το γνωστό (που αναφωνείται σε τέτοιες περιπτώσεις) : «- Επιστροφή στις ρίζες μας!», καί ξαναπήρε την πρωτοκαθεδρία ο Κρόνος – αλλά, ως άγριος κι εκδικητικός τιμωρός πιά.

Αυτά, ως εναρκτήριες σκέψεις στην τυχόν έρευνά σας.