Δεν ξέρω πού βρίσκω το κουράγιο να χρησιμοποιήσω πληκτρολόγιο. Στο διάολο να πάνε όλα σ’ αυτόν τον σκατόκοσμο! Τί νόημα έχουν πιά;
. . . . . . . .
Πιθανώτατα μάθατε την τρομερή είδηση· δεν θέλω, όμως, να δώσω συνδέσμους. Εξάχρονο παιδάκι πέθανε μετά από εγκεφαλική βλάβη, που προκλήθηκε από βασανιστήρια από τη μητρυιά του, ενώ ο τρισάθλιος μαλάκας ο πατέρας του συνεργούσε, λέει. Κι η κάμερα ασφαλείας μέσα στο σπίτι τον κατέγραψε τον μικρόν να προσπαθεί να σταθεί στα ποδαράκια του (καί να πέφτει συνεχώς), ψελλίζοντας: «- Κανείς δεν μ’ αγαπάει εμένα!»…
. . . . . . . .
Θρησκείες, φιλοσοφίες, αποκρυφισμοί, γιόγκες, λιβάνια καί κομποσχοίνια πάνε οριστικά στον κάλαθο των αχρήστων μετά απ’ αυτό. Τί να μας πούν; Ότι δεν είναι σωστό να προσπαθούμε να καταλάβουμε με ανθρώπινη λογική γιατί ο Θεός τα επιτρέπει αυτά, ή ότι αυτό ήταν «κάρμα»; Αν είναι έτσι, το κάρμα του να το πληρώνει κάποιος ως ενήλικος, και εν πλήρει συνειδήσει γιά το τί κακό έκανε καί τί τιμωρία λαμβάνει. Όχι ως βασανιζόμενο παιδάκι.
Ακούς, Θεέ; Ακούς; Όχι ως βασανιζόμενο παιδάκι. Όχι! Κι αν έχετε κάποια δικαιοσύνη στους Ουρανούς, να βγαίνετε να μιλάτε. Να καταγγέλετε στα ίσα! Όχι να μας αφήνετε εμάς τους (εντός, ή εκτός εισαγωγικών) ανθρώπους να μαντεύουμε τί κακό έχουμε κάνει· καί τί πληρώνουμε, καί γιατί.
Τί να μας πούν χιλιάδες «πνευματικά» βιβλία; Γιά την ανακύκλωση όλα τους.
Τί να μας πούν, τί να μας εξηγήσουν διάφοροι κοινωνιολόγοι καί λοιποί «σοφοί»; Ας τα πούν κι ας τ’ ακούσουν μόνοι τους.
Εγώ, δεν ακούω. Εγώ, αναρωτιέμαι αν αυτός ο κόσμος έχει γιατρειά – ή πρέπει να πέσει ένας μετεωρίτης, να μην αφήσει τίποτε όρθιο.
. . . . . . . .
Μικρέ μου, αν υπάρχει μετενσάρκωση, θά ‘θελα να ξανάρθεις στην οικογένειά μου, σαν παιδί μου. Θα έχω όλη την υπομονή να σε φροντίσω από μωρό, ώστε να μεγαλώσεις σωστά αυτή τη φορά. Μόνο που (για διαφόρους λόγους) η πιθανότητα ν’ αποκτήσω κι άλλο βιολογικό παιδί είναι πολύ μικρή πλέον – εκτός από θαύμα. Συμπάθα με! Αν μπορέσω, όμως, θα το ζητήσω να γίνει.
Πάντως, αν έχει αυτό κάποιο νόημα, έχω προσευχηθεί γιά την ψυχούλα σου – αν ξανάρθεις, να έρθεις σε μιά σωστή οικογένεια.
Καί να ξέρεις, ένας φευγάτος μισότρελλος ονειροπόλος εδώ στην Ελλάδα σ’ αγαπάει πολύ μικρέ μου! Σ’ αγαπάει πολύ!!!
. . . . . . . .
Υγ: Το ξέρω… Χιλιάδες, εκατομμύρια παιδιά πεθαίνουν από διάφορες αιτίες (καί από βασανιστήρια) κάθε χρόνο. Μόνο που δεν παίρνουμε χαμπάρι. Ή δεν δίνουμε σημασία, θεωρώντας τις σχετικές ειδήσεις κάτι σαν ψέμμα των ΜΜΕ. Γι’ αυτό δεν μας αγγίζουν οι περιπτώσεις αυτές, επειδή γίνονται μακριά μας, εν κρυπτώι, καί δεν τις βλέπουμε.
Ετούτο εδώ, όμως, είναι μαχαιριά στην καρδιά όποιου νομίζει πως είναι άνω θρώσκον δίποδο. Ο μικρός Άρθουρ τα συνόψισε όλα σε μιά πρόταση… μας έδειξε το γιατί η αύρα του πλανήτη μας είναι ένας βρωμερός βόθρος – καί θα καθαρίσει τρομερά δύσκολα, αν ποτέ.
Δεν ξέρω ποιός φταίει γι’ αυτό, καί δεν το εξετάζω. Δεν έχω τη διάθεση. Είμαι τελείως διαλυμένος· κι όσο κι αν φαίνεται γελοίο αυτή τη στιγμή, πρέπει να βρω το κουράγιο να δείξω μιά εικόνα «φυσιολογικού» ανθρώπου αύριο, στη δουλειά μου.
Μόνο που θα ξεμακραίνω. Δεν θα θέλω ανθρώπους δίπλα μου· δεν θα θέλω ν’ ακούω συνομιλίες. Μπορεί να το φέρει η κουβέντα το θέμα, καί να γίνω κομμάτια… πράγμα που «δεν πρέπει», έ;
. . . . . . . .
Μικρέ μου, καλό σου ταξίδι!
Νοέ. 24, 2021 @ 23:27:23
Φίλε @ΕργΔημΕργ το διάβασα το συγκεκριμένο και το στομάχι μου δέθηκε κόμπος, όπως επίσης για το νεκροταφείο που βρέθηκε στη ρωσία με 800 και πλέον νήπια που οι ναζί τους στράγγιζαν το αίμα μέχρι να πεθάνουν για τις ανάγκες του στρατού.
Οι όποιες φιλοσοφίες είναι απλά για να σου δώσουν οπτικές και να σου εξασκήσουν τη διάνοια, από εκεί και πέρα το μόνο που μένει είναι ο δρόμος του πολεμιστή, αυτόν δεν θα σου τον διδάξει κανείς γιατί δεν διδάσκεται, βιώνεται.
Πρέπει να γίνεις αμείλικτος σαν τη φωτιά για να κάψεις τα θηρία, ανθρώπινα και μη, που καπηλεύονται αυτή την «πραγματικότητα», δεν υπάρχει μέσο οδός.
Κάθε μέρα και κάθε ώρα …
Όλο αυτό το θέμα με τις κακοποιήσεις παιδιών μόνο τυχαίο δεν είναι, λέει πάρα πολλά, τίποτε δεν γίνεται τυχαία, δείχνει την αποκτήνωση που τραβάει το ανθρώπινο γένος σιγά – σιγά στην άβυσσο.
Κράτησε την καρδιά σου ζεστή, σαν του μικρού παιδιού για να μην γίνεις σαν αυτό που πολεμάς. Η φωτεινή αύρα σου θα φωτίσει τον μικρούλη να βρει τον δρόμο του, να είσαι σίγουρος για αυτό.
Μου αρέσει!Μου αρέσει!
Νοέ. 24, 2021 @ 23:37:01
https://diodotos-k-t.blogspot.com/2021/11/blog-post_69.html
Ταπεινή προσπάθεια να απαλύνω τον πόνο σου, φίλε Εργοδότα.
Μου αρέσει!Μου αρέσει!
Νοέ. 25, 2021 @ 02:05:02
Κλαίω για αυτήν την ψυχούλα…και για όλες τις παιδικές αθώες ψυχούλες που βασανίστηκαν ή βασανίζονται. Γιατί τόσος πόνος θεέ μου;
Τι πρέπει να γίνει για να επικρατήσει το καλό και να εκλείψει το άδικο;
Έλεος! Συγχώρα μας και δείξε το έλεός σου!
Μου αρέσει!Μου αρέσει!
Νοέ. 25, 2021 @ 08:41:11
Φιλε συνανθρωπε Εργοδοτη Ανθρωπινων Αξιων.
Η θλιψη που βαραινει τις καρδιες μας αγγιζοντας εμας τους ονειροπολους ειναι ενα οπλο που χρησιμοποιουν οι εχθροι της Ανθρωποτητας.
Ο μικρος μαρτυρας λεγοταν ΑRTHUR.ΑΡΘΟΥΡΟΣ.
Πηγαια μου ηρθε η πληροφορια οτι εχουμε θυσια συμβολικη βασιλοκτονιας.
Εφονευθη ενας μικρος βασιλιας πριν μεγαλωσει και ακολουθησει νομοτελειακα
το λαμπρο δρομο του Κραδασμικου ονοματος του.
θα προσθεσω μια προσωπικη εμπειρια που εχει ομως πανελληνια και πανανανθρωπινη διασταση.
Γινονται διπλα μας χιλιαδες ψυχικες δολοφονιες παιδιων που βιωνουν το απανθρωπο προσωπο της πεινας και της ενδειας μεσα στους τοιχους της οικιας τους.
Φιλος που ειχαμε χαθει για καποια χρονια αποκατεστησε επαφη και μου ζητησε 20 ευρω να παρει λιγα τροφιμα για το πενταχρονο παιδι του.
Πηγα στη συναντηση μας και μου ειπε οτι επειδη ειναι ανεμβολιαστος τον απολυσαν .Η παρουσια του μου εδωσε την εντυπωση ανθρωπου που ισως ηταν στο αρχικο σταδιο χρησης ουσιων και του εδωσα τα χρηματα πιστευοντας οτι εκει θα τελειωνε και το συμβαν.Με διαβεβαιωσε σαν να διαβασε τις αμφιβολιες μου οτι θα μου εστελνε φωτογραφια με τα τροφιμα και την αποδειξη.
Ειχα αφησει το γεγονος στο ποταμι της ληθης οταν μετα απο μια ωρα εγινε ενα γεγονος που με συγκλονισε .
Μου εστειλε φωτογραφια του πενταχρονου γιου του να κραταει τη συσκευασια με τα μπουτακια κοτοπουλου και μια αλλη φωτογραφια με τα λιγα τροφιμα που αγορασε για να βγαλει το πολυ δυο μερες.
Η εικονα του πενταχρονου αγοριου ηταν γροθια στη ψυχη μου κατανοωντας οτι ο πολεμος ειναι τοσο μοχθηρος και υπουλος που σκοτωνει πλεον τις ψυχες των ανθρωπων απο την παιδικη τους ηλικιαδημιουργοντας μετα ολα αυτα που γινονται βια και μισος προς τον εχοντα ,απο αυτους που μεγαλωσαν οπως οπως χωρις να εχουν.
Να μην εχουν αγαπη,σεβασμο,παιδεια,αυτογνωσια και τοσα αλλα που τους στερησε αυτος ο πολεμος των Μισανθρωπων προς τους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
Ο πατερας του παιδιου ηθελε να με ευχαριστησει με αυτες τις φωτογραφιες εγω ομως εκλαιγα απο οργη και θλιψη μαζι.
Το καθηκον μας ειναι να προστατευσουμε τα παιδια της Ελλαδας κατα πρωτον ωστε να μην γεμισουν μισος για τον συνανθρωπο.
Τα υπολοιπα φτιαχνονται.
Μου αρέσει!Μου αρέσει!
Νοέ. 25, 2021 @ 13:45:54
Καλά ρε Εργολάβε ..που έβοσκες εσύ τόσον καιρό, και ξαφνικά από μια φωτογραφία, ένα βίντεο ήρθες και ανέβλεψες ;;
Λές ότι επειδή γίνονται κάπου μακριά ..δεν τα παίρνεις είδηση όσα γίνονται, γι’ αυτό και δεν σε αγγίζουν …
ΜΑΛΛΟΝ δεν μας τα λές καλά !! ..δικαιολογίες ψάχνεις ..Γνωστά και φανερά είναι όλα και όσα γίνονται ..απλά ΕΣΥ και ο κάθε εσύ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ να μην τα βλέπεις, να μην θέλεις να τα δείς ..να μην ψάχνεις να τα δείς ..κοινώς το αποφεύγεις ..για να ‘χεις την «ησυχία» σου .
Τα βάζεις με τον «θεό» ..αλλά με ποιόν «θεό» μανάριμ’ .
Μηρυκάζεις πάλι παπάτζες περί κάρματος κλπ. κλπ.
Έχεις και τον άλλον παρακάτω να ζητάει το έλεος ..ποιού ;;
Τι στον διάολο ..ΤΟΣΑ που σας έχω γράψει ..ΤΙΠΟΤΑ δεν έχετε πάρει χαμπάρι ;; ..και συνεχίζετε να αναμασάτε ξανά και ξανά τον ΣΑΝΟ που σας έχουν ταΐσει ;;
Τόσο μα τόσο δύσκολο σας είναι να κατανοήσετε ότι σ’ ΌΛΟΝ αυτόν τον σκατόκοσμο ..σ’ ΌΛΟ αυτό το σκατοσύμπαν ..ΤΙΠΟΤΕ ΣΩΣΤΟ ..καμμία δικαιοσύνη ..καμμία πραγματική ελευθερία δεν υπάρχει ;;
Τόσο μα τόσο δύσκολο σας είναι να ΔΕΙΤΕ και να ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ότι ΌΛΟ το μπουρδέλο έχει μία και μόνο αρχή ;;
Τόσο μα τόσο δύσκολο είναι να κατανοήσετε ότι τα ΠΑΝΤΑ ..ΌΛΟΙ για να μπορέσουν να έχουν μιάς Ώρας ακόμα ζωή ..πρέπει να ΦΑΝΕ «κάποιον» άλλον ..ότι το μπουρδέλο αυτό για να επιζήσει στηρίζεται στην αλληλο-φαγωμάρα ;; ..ότι για να έχετε μιαν επόμενη μέρα πρέπει ΚΑΤΙ ..ΚΑΠΟΙΟΝ να ΧΛΑΠΑΚΙΑΣΕΤΕ ;;
Τόσο μα τόσο δύσκολο είναι να κατανοήσετε ότι τον πρώτον που χλαπακιάσατε ήταν η ΜΑΝΑ σας ;; ..και μετά συνεχίσατε το χλαπάκιασμα με τους άλλους ;;
..ωραία τα κοψιδάκια και η σαλατίτσα έεεεε ;; ..αλλά εντάξει, δεν τρέχει και τίποτα· είπαμε δυό δάχτυλα μακριά από τον κώλον μας κι ας είναι όπου θέλει …χα χά !!
ΠΟΙΑ δικαιοσύνη ..ποιό καλώς έχειν γυρεύετε ;;
Όταν αυτό το σύμπαν ΤΡΩΕΙ κομμάτια του ..εσείς τι ΜΑΛΑΚΙΕΣ συνεχίζετε και λέτε ;;
Αναρωτιέσαι ρε Εργολάβε περί «ΚΑΡΜΑΤΟΣ» ..γιατί έτσι και γιατί αλλιώς, κλπ. κλπ.
..χα χά !!
Ποιό κάρμα και το μουνί της χάϊδως ;;
Σας το εξήγησα πως έχει το πράγμα ..αλλά εσείς εκεί ..συνεχίζετε να μηρυκάζετε τις παπάτζες που σας έχουν ταΐσει τα πουστοπαπαδαριά – παλιά, νέα και κάθε απόχρωσης ..με τίποτα δεν λέτε να ξεκολλήσετε !!
Όταν δεν σας αρέσει κάτι, όταν έτσι, όταν αλλιώς ..τα βάζετε με τον «θεό» ..κάποιον μαλάκα θεό ..αλλά ποιόν θεό ;; ..ποιόν γλύφετε, ποιόν επικαλείστε, ποιόν γαμωσταυρίζετε ;;
Ποιός είναι αυτός ο κουμανταδόρος, ποιό είναι το μουνόπανο πίσω από το οποίο έχετε εσείς στοιχηθεί ;;
Θεοί, πάτρωνες, κουμανταδόροι κλπ. κλπ. υπάρχουν μπόλικοι· εσείς για ποιόν και σε ποιόν μιλάτε ;;
Θεωρείτε και νομίζετε όλα αυτά τα μουνόπανα ως Δημιουργό Πηγή ;;
Μάλλον όλα εκείνα περί «Κόσμου Φυλακή» για τον Φούφουτο φαίνεται να τα έγραψα ..εσείς δεν πήρατε χαμπάρι ..ούτε είδατε, ούτε ακούσατε κάτι· και έτσι μείνατε ν’ αναρωτιέστε !!
χα χά !!
Ακόμα και αν μπορούσατε, με κάποιον τρόπο, να ξεπεράσετε όλα τα στραβά κι ανάποδα, που κάνει ο άνθρωπος, πάλι δεν θα μπορούσατε να ξεφύγετε από τον ΦΟΒΟ, τον ΠΟΝΟ και την ΔΥΣΤΥΧΙΑ, αφού αυτά είναι που τροφοδοτούν τους ΤΣΟΠΑΝΗΔΕΣ-τους παραπάνω από σας, αυτά είναι τα λαχταριστά κοψιδάκια για ‘κείνους !!
..τι είπατε ;; ..δεν σας αρέσει ;; ..ξυδάκι μανάριμ’ ξυδάκι !!
..όταν κάνατε την μαλακία και δεσμευόσαστε σ’ αυτό το μπουρδέλο, γιατί δεν προσέχατε ;; ..έεεεε γιατί δεν προσέχατε ;;
..σκάστε τώρα λοιπόν και συνεχίστε να γυρίζετε τον τροχό ..ΑΝ δεν θέλετε ν’ ακούσετε ..ΑΝ δεν θέλετε ν’ αλλάξετε !!
Υγ. στον Εργολάβο τα λέω για να τ’ ακούσετε οι υπόλοιποι !!
Μου αρέσει!Μου αρέσει!
Νοέ. 25, 2021 @ 14:04:41
ΌΤΑΝ θα σταματήσετε να βλέπετε και να εστιάζεστε στην μικρή «εικόνα» και αρχίσετε να εστιάζεστε στην μεγάλη, στην γενική, ΤΟΤΕ θα ξεκινήσει να υπάρχει Ελπίδα ..ΌΣΟ μένετε στην μικρή ξεχάστε κάθε τι καλύτερο κι ετοιμαστείτε για χοντρό αγγούρι και σκληρό «γαμήσι» !!
Με τις υγείες σας ..άντε να δούμε ΠΟΤΕ θα ξεκουνήσετε …..
Μου αρέσει!Μου αρέσει!
Νοέ. 25, 2021 @ 20:21:03
«- Κανείς δεν μ’ αγαπάει εμένα!»…
Είπε ή φωνή της συνείδησης.
Η φωνή μέσα μας, που καταντάει κραυγή.
<< Γίνεται σαν τά παιδιά, Είπε,,,>>
Χαμηλώσετε το μπόι σας, και γεμίστε με Απορία το μυαλουδακι σας, γιατί με χτυπάει?
Πονάω,,,
Μπαμπά,,,
Δεν μπορώ να περπατήσω,,,
Σ’ αγαπώ Μπαμπά
///
Εύχομαι
Ν
Τ
Ο
Π
Σ
Χ
Μ
20:21
Μου αρέσει!Μου αρέσει!
Νοέ. 25, 2021 @ 21:24:50
Δεν καταλαβαίνω τι είναι αυτό που σε σοκάρει. Ο σύγχρονος άνθρωπος έχει έναν θεό: τον εαυτούλη του (οι γυναίκες δεν φοράνε πλέον σταυρό, αλλά τα ονόματά τους). Τα κοπέλια είναι βάρος. Τα κάνουν ικανοποιώντας ένα βιολογικό ένστικτο, αλλά μετά νοσταλγούν τη χαμένη Μύκονο και την υπουργική καρέκλα που θα τους περίμενε αν συνεχίζανε την «καριέρα» τους (στο δημόσιο ή στην ρεσεψιόν κάποιας εταιρίας μάρκετινγκ). Μια ξαδέρφη έσπευσε να τα εμβολιάσει «για να τα σώσει». Τα μεγαλώνει και τα ταΐζει η γιαγιά. Η ξαδέρφη κάνει αποτρίχωση, πιλάτες, τουρισμό, ράφτινγκ και μπάτζι-τζάμπινγκ με τον σύζυγο, ανά την Ελλάδα. Άλλοι πάλι τα πετάνε σε ένα παιδικό σταθμό και τα βλέπουνε στις εννιά το βράδυ, λίγο πριν κοιμηθούνε. Περιμένουμε πως και πως να ανοίξει η πλατφόρμα «για να τα σώσουν». Ποιο τίμιοι οι Καρχηδόνιοι, τα πετάγανε κατ’ ευθείαν στο θειάφι και ησυχάζανε. Σημεία των καιρών. Τα σκατό που μας πνίγει είμαστε εμείς…
Μου αρέσει!Μου αρέσει!
Νοέ. 26, 2021 @ 09:36:43
ΕΧΩ ΒΙΩΣΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΕ ΚΑΚΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΑΦΟΡΗΤΗ ΙΙΔΩΣ ΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΝΑ ΑΘΩΩΝΕΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΤΙΣ ΕΝΟΧΕΣ
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΤΟΥ «»ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ»
ΕΔΩ:
http://promhtheus.pa-sy-a.gr/2009/04/26/12-00/pa-sy-a_promhtheus_2009-04-26_12-00.htm
Μου αρέσει!Μου αρέσει!
Νοέ. 26, 2021 @ 18:59:21
.
Αν και έχουμε αναφερθεί στο θέμα «κάρμα» ή όπως αλλιώς θέλουν κάποιοι να το ονομάζουν, φαίνεται όμως ότι κόσμος και κοσμάκης δεν έχει πάρει χαμπάρι ή για να το ‘πώ πιό απλά, όχι μόνο όσα είπαμε δεν μπήκαν από το ένα αυτί και βγήκαν βολίδα από το άλλο, αλλά μάλλον φαίνεται να προσέκρουσαν σε ντουβάρι, όθεν και κάν δεν έγιναν αντιληπτά.
.
Ας το δούμε ξανά λοιπόν ..περιληπτικά.
.
Η ρίζα της λέξεως είναι «καρ» ..σε απόλυτα στενή σχέση με τα τρία ΚΑΡ, και των αποτελεσμάτων που παράγουν τα τρία αυτά «κέντρα».
Ποιά είναι αυτά τα «κέντρα» ;; ..για όσους πάλι που κάπου έβοσκαν όταν γινόταν λόγος :
.
-Καρνίον (κρανίον) ή Κάρα
-Καραδία ή Καρδία
-Κάρα ή Χάρα (ένεκα σχέσως των κ-γ-χ)
.
.
Τα τρία πράγματα που πολλοί μπουρδουκλώνουν όταν αναφέρονται στο θέμα «κάρμα» είναι :
.
Δράση-Αντίδραση
Πιέζεις ένα ελατήριο, το αφήνεις και αυτό αναπηδά ή σου έρχεται στην μούρη- ποιός σου ‘πε να το ζουπήξεις ;;.
Χτυπάς γροθιά έναν τοίχο και μετά τρέχεις να μπατανάρεις το χέρι σου – είδες ο τοίχος απάντηση που έδωσε στον μαλάκα ;;
.
Αίτιο-Αιτιατό
Σταματάς το αυτοκίνητό σου, βγαίνεις, αλλά ξεχνάς να τραβήξεις χειρόφρενο ..και στην συνέχεια το κυνηγάς στον κατήφορο, αν το προλάβεις ..αλλιώς στουκάρει σε κάμμια μάντρα, και τρέχεις συνεργείο, ή παίρνει παραμάζωμα κάποιο παιδί ή γερόντι, και ψάχνεις για φτηνό και χωρατατζή νεκροθάφτη – είπαμε οι μαλακίες πληρώνονται.
Σπρώχνεις ένα κοτρώνι και αυτό παίρνει παραμάζωμα ότι βρεί μπροστά του, πράγματα, ζά, ανθρώπους κλπ. κλπ.
.
Εγκλωβισμός-Αγκίστρωση και Άρπαγμα
Παθιάζεσαι με μιά ιδέα, ένα έργο, κάτι που σου έκανε κάποιος ..αυτό δημιουργεί και λειτουργεί σαν μιά αγκίστρωση, σου περνάει στον λαιμό μιάν αλυσίδα, σε εγκλωβίζει, και όσο υπάρχει αυτή η αγκίστρωση μπορεί να σε σύρει σε μια ενσάρκωση επικεντρωμένη στο εν λόγω – αν όμως με κάποιον τρόπο, εσωτερικό ή εξωτερικό, σπάσει αυτός ο δεσμός, τότε τίποτε δεν είναι ικανό να σε σύρει πίσω, αφού δεν σε δένει πλέον κάτι με ότι είχε γίνει στο παρελθόν.
Εάν αυτό είναι μεταξύ δύο όντων, τότε αυτός που έχει λύσει τον δεσμό, φεύγει εμπρός, όσο και αν ο έτερος μένει εγκλωβισμένος.
.
Το Άρπαγμα και η Αγκίστρωση, σε κάτι παρελθοντικό, είναι που σέρνει τα όντα, ξανά και ξανά, στα ίδια, και ΌΧΙ αυτή καθ’ εαυτή η όποια πράξη.
.
.
Ελπίζω επιτέλους κάτι να ξεκαθαρίσαμε !!
Μου αρέσει!Αρέσει σε 1 άτομο
Νοέ. 26, 2021 @ 20:56:12
Αν θέλει κάποιος να μιλήσει για το κάρμα, καλό θα ήταν να το κάνει καταρχίν ως θεωρητικός γνώστης της σανσκριτικής γλώσσας και κατά δεύτερον ως πρακτικός γνώστης των ανατολικών φιλοσοφιών και τρόπων ζωής των. Το να μπερδεύει κανείς λέξεις, ήχους κλπ. κατά το δοκούν, είναι ξεκάθαρα υποκειμενική και προσωπική προσέγγιση. Στην ινδουιστική φιλοσοφία υπάρχουν τρεις τύποι κάρμα, οι οποίοι δεν έχουν καμιά σχέση με τα τρία κέντρα που αναφέρθηκαν, αυτά είναι αυθαίρετα συμπεράσματα. Ίσως να ήταν περισσότερο σώφρον να ασχολείται ο καθένας με τους «αντίστοιχους» όρους και προσεγγίσεις που υπάρχουν στη δικιά του γλώσσα και στη δικιά του πατρογονική φιλοσοφία ή θρησκεία με την αντίστοιχη ηθική ή μη ηθική που χαρακτηρίζει την καθεμία, γιατί ως φαίνεται οι διανοητικές σαλάτες δίνουν και παίρνουν… Αλλά το πιο αυθαίρετο από όλα που ελέγχθη ήταν αυτό περί σπάσιμο δεσμών. Καμιά σχέση! Είναι σα να λέγεται ότι ο κάθε βιαστής, ο κάθε κακοποιητής και ο κάθε συνειδητός προσβολέας της ζωής, μπορεί να πορεύεται ήσυχος εφόσον άφησε πίσω του τα θύματά του και αποδεσμεύτηκε από αυτά. Δεν πάει έτσι, αγαπούλες! Όποιος πήρε ή άρπαξε περισσότερα από όσα του αναλογούν, θα έρθει η ώρα που θα του αφαιρεθούν με κάποιον τρόπο.
Μου αρέσει!Μου αρέσει!
Νοέ. 27, 2021 @ 13:11:31
.
Αν κάποιος πηγαίνει που πηγαίνει, εκεί, ανατολικά, μαθητής-ακόλουθος για ταξιδευτής, και μένει μόνο στις ιερές γελάδες και στο χαίρε-χαίρε χαιρέτα μου τον «πλάτανο», χωρίς να κάνει μια περατζάδα και από τους υπόλοιπους (είναι κάμποσοι εκεί, που αν και συγγενείς έχουν τις διαφορούλες τους) σίγουρα δεν μπορεί να μας ‘πεί και πολλά για το πως οι εκεί ανατολίτες βλέπουν το πράγμα.
Έτσι, μπορεί κάποιοι να μην μπορούν, να δούν-βρούν την σχέση, των εν λόγω λέξεων και «κέντρων», με τα του συγκεκριμένου θέματος, αλλά αυτό έγκειται μόνο στην δικήν τους αδυναμία-ατολμία ή πενία γνώσεων και πληροφοριών.
Όσο για την Σανσκριτική, αδερφούλα της Ελληνικής είναι, και σούρνουν τα ίδια, άσχετα με τα κατοπινά φτιασίδια και μπαταναρίσματα.
Από την άλλη, οι πουστότραγοι, κάθε θρησκείας, το ίδιο αφήγημα-σανό προωθούν, έστω και αν το ντύνουν με διαφορετικές λέξεις, ένεκα του ιδιαίτερου αυτισμού του κοπαδιού που σαλαγάνε.
Εμείς εδώ όμως, προσπαθούμε να σπρώξουμε τα Ζά να πηδήξουν τον φράκτη της στρούγκας και να βγούν όξω απ’ το μαντρί ..οπότε δεν προωθούμε και διαφημίζουμε κάποια· γιατί δεν θέλουμε στρούγκα – αυτά είναι μόνο για όσους αρέσκονται να έχουν Τσομπάνηδες …..
Ακριβώς επειδή οι άρες-μάρες-κουκουνάρες, σε όλες τις λεγόμενες φιλοσοφίες, θρησκείες και λοιπές μαλακίες, σε όλα τα ποίμνια του μπουρδελόκοσμου, σε όλα τα μήκη και πλάτη, δίνουν και παίρνουν, γι’ αυτό μπήκα ξανά στον κόπο να ξεκαθαρίσω τα πράγματα – βέβαια ο καθένας είναι «ελεύθερος» να συνεχίσει να μασουλάει ότι είδους σανό θέλει ..ή αυτόν που τελοσπάντων τον ταΐζουν.
Κάποιοι θέλουν, ντε και καλά, όλοι να μπούνε σε κάποια στρούγκα ..όμως, εμείς εδώ, δεν αρεσκόμαστε σε τέτοια, οπότε και γι’ αυτό παρακινούμε τα Ζα να πηδήξουν τον φράκτη, να τρέξουν λεύτερα, και, γιατί όχι, να κάνουν κολυμπηθρόξυλα το μπουρδέλο.
Το να μείνουμε, και ν’ ασχοληθούμε λοιπόν, ως λέγουν και μας προτρέπουν τινες, με τις γελαδιστάνικες προσεγγίσεις, των χριστιανόζωων και των αρχαιόζωων, θα ήταν χειρότερο από άλμα στην άβυσσο, κάτι που βεβαίως βεβαίως δεν έχουμε σκοπό να κάνουμε – τέτοια χάρη δεν χρωστάμε σε κάποιον …..
Στο μπουρδέλο δεν αναλογεί τίποτε σε κανένα Ζό, κανείς δεν είναι Λεύτερος και Αυτεξούσιος εκτός από τους Τσομπαναρέους – ότι δίνεται ή παραχωρείται είναι μόνο για να παράξει το αναγκαίο λιπαντικό, την χρειαζούμενη ενέργεια, να γυρίσουν οι στρόφαλοι της μηχανής και να δουλέψει το «μαγαζί».
Εμείς, όμως, λέμε στα Ζά «να ξε-κιβωτιατούν», και να σταματήσουν να είναι «εξάρτημα/τα της μηχανής» – ζόρικο βέβαια, αλλά μπορεί να γίνει, αν ισιώσουν «του νού τους την καμπούρα» και σταματήσουν, αγκαζέ με τους πλανήτες τους, να βαράνε μαλακ …
και για να ευθυμήσουμε :
Η Απαγκίστρωση-αποδέσμευση δεν είναι, και ούτε μπορεί να δράσει, και να επιφέρει αποτέλεσμα, απλά και μόνο, αν κάποιος την πάρει σαν λεκτικό σχήμα, θέλει πολύ και σοβαρή δουλειά, κάτι που δεν είναι για τον κάθε φλούφλη ..αλλά μπορεί να το πετύχει όποιος το θέλει, και το προσπαθήσει πραγματικά.
Πρώτα βήματα ..τέρμα η βοσκή και ο σανός ..πήδημα του φράκτη ..ανοιχτό μυαλό ..σκέψη ..λογική ..έλεγχος και χειρισμός των πεποιθήσεων κλπ. κλπ. και κάποια στιγμή, φτάνει η ώρα, που οι πράξεις δεν παράγουν δεσμά-άρπαγμα, και το θυμικό, το νοητικό κλπ. κλπ. δεν έχουν αγκιστρώσεις, και τότε κάποιος είναι Λεύτερος ……….
Μου αρέσει!Μου αρέσει!
Νοέ. 27, 2021 @ 15:05:38
Καλά βρε, κοτζαμάν φυσικοί είστε δω μέσα, επιστήμονες υποτίθεται, διαβασμένοι και σπουδαγμένοι κι αμολάτε τέτοιες κοινότυπες αρλούμπες; Δεν αναλογεί τίποτες σε κανένα ζο κι οι μόνοι λεύτεροι είναι οι τσομπάνηδες; Πώς γίνεται ρε γω ο τελευταίος που δεν τό χω με τις θετικές επιστήμες, να γνωρίζω εκ των έσω μου, ότι το κάρμα κι όλα τα συμπαρομαρτούντα είναι κατ’ ουσίαν απαυγάσματα μαθηματικών εξισώσεων μέσα στο συμπαντικό κύκλωμα που βρισκόμαστε, για την ποσότητα ενέργειας και χωρόχρονου που θα καταναλώσει και αντίστοιχα θα παράξει η κάθε ζωσα μονάδα του και σεις να μην το ξέρετε; Να πηδήξει τον φράχτη για να βγει απ’ το μάτριξ; Και πού να πάει δλδ; Μα μάτριξ είναι τα πάντα όλα που δημιούργησε το όντως ον, άυλα και μη! Για ποιον φράχτη μιλάτε; Της δουλειάς, της οικογένειας, της ζωής στην πόλη και τα ρέστα; Ναι και τί… Θα βρεθεί δλδ σε κανάν αγρό να τρέχει ξυπόλητος και να μασουλάει ρίζες και θα χει βγει απ’ το μάτριξ; Αχαχχαχα! Ρε αυτά ούτε τα φρικιά δεν τα λέγανε στα έητιζ… Σοβαρέψου Παλαιέ. Περνάς κρίση, το ξέρω, φαίνεται, αλλά προσπάθησε να σταθείς στο ύψος σου τουλάχιστον. Έστω και πάνω σε σκαμνάκι.
Μου αρέσει!Μου αρέσει!
Νοέ. 28, 2021 @ 12:23:32
.
Εκεί δεν ξέρεις τα όξω σου ..τα μέσα σου και τα απαυγάσματα των ξισώσεων σε μάραναν !! και αφού εμαράνθεις, είπες ας ‘δώ τώρα αν ο Παλαιός είναι στα συγκαλά του, για χρειάζεται κάνα «μανδύα» χειμώνος ερχομένου ;;
Εντάξει αυτό το κωλοσύμπαν Ματριξιάζεται πολλαπλώς, από την κορυφή μέχρι τα κατωνυχά του.
Όσο για τον Μπουρδελιάρη, δεν είναι η Αρχή ..κάπου κάπως, τα του Όντος μπερδουκλώθηκαν, κοινώς εν τω βόθρω βοθρήσθησαν ..ο Ουσία Πραγματικός Κόσμος δεν είναι το Μπουρδέλο με τον Μπουρδελιάρη.
Και επειδή δεν βρέθηκε κάποιος να τα ‘πεί στα έητιζ, αλλά και παλαιότερα, ή πολύ παλαιότερα, ούτε στο σήμερις και το αύριον, ο Παλαιός πρέπει να βγάλει τον σκασμό, υποκύπτων στο πλασαριζόμενο αφήγημα των κρατούντων ;;
Λυπάμαι που δεν θα ο πάω μακριά ..και όσο και να προτρέπεις να «σταθώ», μη επιθυμών ιστάμενος επί πολύ, πάω να συνεχίσω αραχτός, καθώς είμαι σε εποχή ξεκουράσματος πληκτρολογίου και δαχτύλων ……….
Μου αρέσει!Μου αρέσει!
Νοέ. 28, 2021 @ 16:48:55
.
Σ’ έναν κόσμο, σ’ ένα σύμπαν, δομημένο πάνω στην αλληλοφαγωμάρα, όπου ο ισχύον νόμος είναι :
ΦΑΕ για να μην σε ΦΑΝΕ ..και ΧΛΑΠΑΚΙΑΣΕ για να ΖΗΣΕΙΣ !!
Κάποιοι, σ’ αυτό το μπουρδέλο, είτε λόγω ανοησίας, είτε για να κρατούν τα ΖΑ στο μαντρί ..θέλουν και μιλάνε για ..ΚΑΡΜΑ.
Ποιό κάρμα μανάριαμ ;;
αφού σ’ αυτό το σύμπαν, ο καθ’ ένας πρέπει να φάει κάποιον άλλον (του είδους του, ή κάποιου άλλου είδους), για να βγάλει την επόμενη μέρα, ώρα κλπ. ;;
Τι είπατε ;;
Τα άλλα είδη δεν σας ενδιαφέρουν ;; ..δεν έχουν αισθήματα (έστω και αν είναι κατώτερης μορφής) – αλήθεια ;; ..κάντε ένα ψαξιματάκι στα νέτια και θα δείτε ότι και τα μη κινούμενα είδη (φυτά και ορυκτά) νοιώθουν και αποτραβιούνται μαζευόμενα και ουρλιάζοντας όταν κάτι-κάποιος απειλεί την ζωήν τους – έχουν φωτογραφηθεί και ηχογραφηθεί όλα αυτά ..δεν είναι πλέον μύθοι αλλά απτή πραγματικότητα ..όσο και αν εσείς δεν το ξέρετε ή δεν το θέλετε να είναι έτσι ..τα πάντα είναι ΖΩΝΤΑΝΑ !!
Αλλά εντάξει ..νομίζετε ότι σαν ανώτερο είδος από πολλά ότι έχετε το δικαίωμα να Τσαλαπατάτε, να Βασανίζετε και να Χλαπακιάζετε κάθε κατώτερο ..ΌΜΩΣ τι θα λέγατε για το δικό σας ;; ..τι θα λέγατε για κάποιους άλλους πιό πάνω από σας στην τροφική αλυσίδα ;;
Αλλά και για το δικό σας ..είστε σίγουροι ότι δεν έχετε πάρει ΜΕΖΕΔΑΚΙ ;;
Και εντάξει, μπορεί να μην έχετε χλαπακιάσει κάποιο μπουτάκι, μιά συκωταριά ή άλλο κομμάτι ..ΑΛΛΑ είστε απόλυτα σίγουροι ότι όντως δεν έχετε γλύψει κάτι τίς ;;
Ρε ΟΥΓΚΑΝΑ ..πρίν καιρούς δεν είχε βγεί στα νέτια ότι κάποιες μεγαλοαλυσίδες ΤΑΧΥΦΑΓΕΙΩΝ έφτιαχναν ζουμερά ΜΠΙΦΤΕΚΑΚΙΑ από ανθρώπινα μέλη ;;
Κάποιος Ραβίνος εκεί στο ΤζίουΓιόρκ δεν είχε βγεί και είχε ‘πεί ότι άνθρωποι που εξαφανίζονται (παιδιά, άστεγοι και διακινούμενοι) μετά τα «πανηγύρια» πολτοποιούνται και καταλήγουν μπιφτεκιαζόμενοι σε ταχυφαγεία ;;
Τι έγινε ;; ..τα ξεχάσατε ή αποφεύγετε να τα βλέπετε ;;
Αλλά αυτό είναι και τέλειωσε ;;
χα χά !!
Ρε ‘σείς είστε όντως πανύβλακες !!
Τα κραγιονάκια ..που χλαπακιάζετε ξερογλείφοντας τα γυναίκες και άντρες σας λένε μήπως κάτι ;; ..μπά έεε, ούτε και αυτό το έχετε πάρει είδηση !!
χα χά !!
Τι νομίζατε ότι γίνονται όλα τα εκτρωθέντα έμβρυα ;;
Ρε έχετε κατεβάσει τον άμπακα ..σε γλυκά, ποτά, τρόφιμα κλπ. κλπ. – έχετε ψάξει ποτέ να δείτε τι είναι όλα εκείνα τα ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΑ ΓΕΥΣΕΩΣ κλπ. κλπ.
Το ότι δεν τα κάνατε εσείς οι ίδιοι, δεν κοψωλαιμιάσατε και δεν χλαπακιάσατε όλα αυτά ζώντα, δεν λέει κάτι ..αφού εσείς είστε που απαιτήσατε τα ζουμερά μπιφτέκια, τα ενισχυτικά της γεύσεως, τα κραγιόνια και τα ρέστα ..μην το παίζετε λοιπόν αθώες περιστερές !!
Αυτά σας τα ‘γραψα για να το βουλώσετε λέγοντας ότι δεν έχετε χλαπακιάσει και το ίδιο το είδος σας !!
Είπαμε είμαστε σ’ έναν κωλόκοσμο όπου μόμος είναι το «ΦΑΕ για να μην σε ΦΑΝΕ ..και ΧΛΑΠΑΚΙΑΣΕ για να ΖΗΣΕΙΣ !!»
ΜΗΠΩΣ νομίζετε ότι όλο αυτό το Φαγοπότι και το Χλαπάκιασμα γίνεται χωρίς να επιφέρετε ΠΟΝΟ και ΔΥΣΤΥΧΙΑ στους άλλους ;;
Για ποιό «Κάρμα» λοιπόν και μπαρμπούτσαλα της χαλιμάς μας πρήζετε τα ούμπαλα ;;
..αφού όλως αυτός ο σκατόκοσμος, είναι πλήρως, απ’ άκρη σ’ άκρη, ένα μπουρδέλο ..ένας βόθρος ;;!!
Μου αρέσει!Μου αρέσει!
Νοέ. 28, 2021 @ 17:06:24
.
Όπως και παλαιότερα σας έχω ‘πεί, ο βόθρος περιλαμβάνει όλο το σύμπαν.
Το αλληλοχλαπάκιασμα υπάρχει παντού !!
Πλανήτες τρώνε τους δορυφόρους τους ..Ήλιοι τους πλανήτες τους !!
Γαλαξίες τρώνε άλλους γαλαξίες !!
Μαυρότρουπες χλαπακιάζουν τα πάντα !!
Δυστυχώς το χλαπάκιασμα δεν είναι ΊΔΙΟΝ του μπουρδέλου της Γής !!
Και μην νομίζετε ότι θα είναι διαφορετικά σε κάποιους άλλους πλανήτες ..τα ίδια σκατά θα είναι με αυτά εδώ στην Γή.
Είδατε τι ωραία ΣΚΑΤΑ τα έχει κάνει αυτό το μαλακιστήρι που θέλετε να θεωρείτε θεό ;;
ΌΧΙ μανάριαμ’ όλα αυτά τα μουνόπανα που το παίζουν θεοί και κυρίαρχοι, υα τσόλια των διαφόρων θρησκειών και του πουστοπαπαδαριού, στο σύμπαν που βρισκόμαστε, δεν είναι η ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΑΡΧΗ !!
Υγ. όσοι για πρώτη φορά βλέπετε όλα αυτά κάντε μια περατζάδα σ’ όσα έχουν γραφτεί εκεί στα άρθρα «Κόσμος Φυλακή»
Μου αρέσει!Μου αρέσει!
Νοέ. 28, 2021 @ 18:23:17
Πώς πώς πώς; Ξεκουράζεται και είν’ αραχτός ο μάστερ οφ δη πικσέλιαν γιούνιβερςςςς;;; Αχαχχαχα! Άσε ρε τώρα τον πρόλογο λέμε… Θα χεις κανά φωνητικό αππλικέησον να κάμει τη δουλειά, σιγά μην έκοψες εσύ το πιάνο. Πρώτα θα πουστρέψει ο ηλιάτωρ και μετά θ’ αποσυρθείς εσύ.
Μου αρέσει!Μου αρέσει!
Νοέ. 28, 2021 @ 21:06:51
Φίλε @Παλαιός
Εκτός από το «μεταφυσικό» matrix υπάρχει και το φυσικό – ορατό – αυταπόδεικτο matrix. Οι περισσότεροι άνθρωποι ζουν στη δική τους «πραγματικότητα»: στην κοσμάρα τους δηλαδή … εδώ ο κόσμος καίγεται, ζούμε πλέον σε μια δυστοπική δικτατορία όπου ο κάθε ένας έχει δικαίωμα να ελέγξει τα «χαρτιά σου» (υγειονομικό πάσο) και να σου κάνει «εξακρίβωση στοιχείων» και ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού (οι ανεμβολίαστοι) έχουν περιθωριοποιηθεί χωρίς λόγο έχοντας γίνει τα νέα «μιάσματα» και για τον βλακόκοσμο είναι απλά Σαββάτο.
Χαμένος στο facebook στο insta και στις άλλες παπαριές …
… αυτά που λες είναι πάρα πολύ «ψιλά γράμματα»
Μου αρέσει!Μου αρέσει!
Νοέ. 28, 2021 @ 23:07:01
Πώς θα επιτευχθεί η αφύπνιση;
Πώς θα γίνει η ανατροπή;
Πώς θα σηκώσουμε κεφάλι, Παλαιέ;
Μου αρέσει!Μου αρέσει!
Νοέ. 29, 2021 @ 11:56:31
@Peter Νοέ. 28, 2021 @ 23:07:01
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΩΝ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΩΝ (ΑΡΣΕΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΘΗΛΥΚΩΝ) ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΙ ΕΝΩ ΑΠΛΩΣ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΦΥΠΝΙΣΤΗΚΑΝ ΣΠΑΤΑΛΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΛΙΓΟΣΤΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ
Μου αρέσει!Μου αρέσει!
Νοέ. 30, 2021 @ 20:28:56
.
Αργυρέα, Πέτρο και λοιποί
.
Αν ο κόσμος, το κολοκύθι που έχει για κεφάλι δεν το βάλει να δουλέψει, και δεν πάρει απόφαση να κάνει ότι χρειάζεται, χωρίς να περιμένει τον φούφουτο να τα κάνει γι’ αυτόν, τότε δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι πρός το καλύτερο, αντιθέτως τα πράγματα θα πάνε από το κακό στο χειρότερο.
.
Αυτήν την στιγμή, όχι απλά δεν ξέρει και δεν κάνει κάτι, ν’ ανατρέψει την κατάσταση, αλλά και όσες φορές κάνει κάτι, αυτό είναι το χειρότερο που μπορεί, ενώ δεν θέλει να ‘δεί και ν’ ακούσει όσα του λέμε.
.
Το θέμα είναι ότι, αν δεν ξεκουνήσει τώρα που ακόμη τα μουνόπανα της βίας και της καταστολής ματώνουν, αύριο που θα αντικατασταθούν με ντενεκέδες, τότε θα είναι πλέον η ώρα που δεν θα υπάρχει γυρισμός.
.
Αν σήμερα η ανατροπή μπορεί να γίνει σχετικά εύκολα, χωρίς πολλές απώλειες, αύριο, ακόμη και αν ξεσηκωθεί όλο το πόπολο, θα είναι τρομερά δύσκολο, αλλά ακόμη κι αν αυτό επιτευχθεί, το τίμημα θα είναι τεράστιο.
.
Εάν ο λαουτζίκος δεν ξεκουνήσει, σήμερα και όχι αύριο, και δεν είναι αποφασισμένος να φτάσει στ’ άκρα ..τότε καλύτερα να δέσει ένα κοτρώνι στον λαιμό του, και να πάει να φουντάρει.
.
Αν συνεχίσει να συμπεριφέρεται όπως έχει κάνει μέχρι τώρα, που ναι μεν ακόμη κάποιοι κατεβαίνουν σε διαδηλώσεις ..του ΚΩΛΟΥ, με γέρους, παιδιά σκυλιά, γατιά, κυρίως για να σουλατσάρουν και να σελφιαστούν, και να το βάλουν στα πόδια με το πρώτο δακρυγόνο, αντί να είναι ετοιμοπόλεμοι και να ορμήσουν να γαμήσουν τα μπατσόνια, να τους χώσουν τα δακρυγόνα στον κώλο, και να τους δώσουν να τα φάνε, διότι πόσοι γαμώτο κέρατό σας είναι οι μπάτσοι, χίλιοι, πέντε χιλιάδες ;; οι διαδηλωτές πόσοι μπορούν να είναι ;; ποιά είναι η αναλογία ;; ..τι θα μπορούν να κάνουν τα μπατσογούρουνα ;; ..θα το τραβήξουν στα άκρα ;; ..αν όμως και ο κόσμος είναι αποφασισμένος να το πάει εκεί, και αρχίσει να κόβει λαρύγγια, τότε να δείτε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος !!
.
Με σκουσμάρια, σελφιάσματα, σημαιούλες και δημιοκρατικές διαδικασίες τίποτα και ποτέ δεν άλλαξε !!Αν το πόπολο δεν είναι αποφασισμένο να κόψει λαρύγγια, τότε μανάριαμ’ δεν υπάρχει ελπίδα ..και καλύτερα να έχετε έτοιμη την γούβα να χωθείτε, ή το κοτρώνι για να το δέσετε στον λαιμό σας, και να πάτε όσο είναι καιρός να φουντάρετε, γιατί αργότερα μπορεί ούτε κι αυτό να μην το μπορείτε.
.
Για να μπορέσετε να αφυπνισθείτε, να σηκώσετε κεφάλι, και να κινήσετε πράγματα, που θα δημιουργήσουν τις συνθήκες γι’ ανατροπή, πρέπει ν’ ακούσετε επιτέλους αυτά που σας λέμε ..μην το παίζετε ξερόλες, μην τα παίρνετε ως ψιλά γράμματα· όσο και να μην σας αρέσει, κάτι παραπάνω ξέρουμε από σας ακούστε γαμώτο !!
.
Τα πράγματα πάντα ξεκινούν από κάποιο νοητικό και ενεργειακό πεδίο, σας το είπαμε πολλές φορές, και σας έδωσα κατά διαστήματα αρκετές τεχνικές, αλλά η ανταπόκριση ήταν ελάχιστη, ευκαιριακή ή και μηδενική.
.
Επειδή δεν είστε διατεθειμένοι, αυτήν την στιγμή-σήμερα ακόμη, γιατί αύριο αυτό δεν θα ισχύει, να κινηθείτε δυναμικά, σας μίλησα για τρόπους κάτι να κάνετε, από τον καναπέ του σπιτιού σας, αλλά, όπως πάντα, τζίφος η υπόθεση.
.
Ναι, υπάρχουν πάρα πολλά που παίζουν ενάντια στην ανθρωπότητα, γι’ αυτό σας μίλησα για τον «Κόσμο Φυλακή», γι’ αυτό σας είπα για «τα σχέδια», που προσπαθούν εκατομμύρια χρόνια να καταφέρουν να τα επιβάλουν, σκαρφιζόμενοι τρόπους και επικαιροποιώντας τα συνεχώς σε κάθε εποχή, γι’ αυτό είπαμε τα βήματα, τι και με ποιούς τρόπους, θα τρέξει το πράγμα στην εποχή μας ..και γι’ αυτό σας παρακινούμε συνεχώς για δράση, Σκέψη και Λογική.
.
Ο μόνος τρόπος, ότι σχεδιάζουν, να μείνουν απλώς σχέδια, είναι να ξυπνήσετε, ν’ αρχίσετε να Σκέφτεστε και να χρησιμοποιείτε την Λογική ..και τέλος ν’ αναλάβετε Δράση, διότι κανένας φούφουτος δεν πρόκειται να τα κάνει για σας.
.
Για να μπορέσετε να δουλέψετε για την Απελευθέρωσή σας, πρέπει είτε να πάτε σε κάποια έρημο, σε κάποια σπηλιά απάτητης βουνοκορφής, να χωθείτε σε κάποια ζούγκλα, μακριά από όλον τον κόσμο και να γίνετε αναχωρητές, ή να πάρετε την ζωήν σας πίσω, σε ένα κόσμο όπου θα έχετε την ευκαιρία, και τον χρόνο, να δουλέψετε με τον εαυτόν σας – κάτι που για να το έχετε, πρέπει να ανατρέψετε την υπάρχουσα κατάσταση.
.
Απ’ ότι βλέπετε, τα μουνόπανα, που βεβαίως εσείς αναγορέψατε σε κυβερνήτες, με την αγαστή σύμπραξη των διαφόρων σκυφτόδουλων πραιτορακίων, και του ηλίθιου Ζωντοβολιασμένου πόπολου, σπρώχνουν το πράγμα στ’ άκρα, κάτι που βεβαίως θα οδηγήσει σε μακελειό.
.
Όσοι θέλετε, πραγματικά, να είστε κύριοι της ζωής σας, ετοιμαστείτε (αν και θα έπρεπε να είστε ήδη έτοιμοι, καθώς σας είχαμε προειδοποιήσει), χαλυβδώστε τον Νού, το Θυμικό και το Πνεύμα σας ..βάλτε στην άκρη ευαισθησίες και λοιπά μπαρμπούτσαλα, χειμώνος επικειμένου ζωστείτε καπαρντίνες, ακονίστε χατζάρια και λάβετε θέσεις.
Αν και αυτό έχει γίνει, εντούτοις προειδοποιήστε ξανά όλα τα μουνόπανα, τα ζωντόβολα, τους ηλίθιους και τους πραίτωρες, ότι, κανείς τους δεν θα μείνει ανέγγιχτος, όσοι ωφελήθηκαν-ωφεληθούν, συμμετείχαν-συμμετάσχουν στο μικρό ή στο μεγάλο φαγοπότι, είτε ακόμη και λόγω βλακείας ορμώμενοι, προσπαθήσουν με την βία να επιβάλουν πράγματα, σαν αυτά που ανακοίνωσε σήμερις το μουνόπανο, θέλοντας να βάλει κάποιους να παίξουν Ρώσσικη ρουλέτα, όλοι αυτοί θα σπρωχτούν ν’ αποχτήσουν οικογενειακό τω τρόπω, σχέσεις με τα ραδίκια, θα προηγηθούν βεβαίως οικογειοκρατικώς τα πραιτόρια με όλα τα «συμπράγκαλά» τους.
.
Επιβολή ακραίων μέτρων, θα επιφέρει το έλα να ‘δείς – καλό είναι οι πανύβλακες να θέλουν και να κάνουν πράγματα μόνο στον εαυτόν τους ..ας πούμε να φορέσουν σκάφανδρα, να παίξουν Ρώσσικη ρουλέτα με πλήρως γεμάτο περίστροφο και όχι μόνο μιά θαλάμη, ακόμη και να πάνε να φουντάρουν στο κάτω κάτω ..κάτι που θα τους το συνιστούσα ανεπεφύλακτα ..άντε ρε κουφάλες πηδήξτε-φουντάρετε-στουκάρετε ή ότι άλλο σκατά θέλετε ..ώστε να μπορέσουμε οι υπόλοιποι να πάμε παραπέρα ..«άντε τελείωνε. ρε πούστη, πέσε να τελειώνουμε, έχουμε και δουλειές» όπως είπε κάποιος στον απειλούντα ότι θ’ αυτοκτονήσει πέφτοντας απ’ την ταράτσα.
.
Το που σχεδιάζουν να πάνε το πράγμα, το έχουμε ‘πεί, άλλωστε δεν το κρύβουν, φανερά τα λένε και τα κάνουν καιρούς και καιρούς τώρα ..το ζωντοβολιασμένο πόπολο είναι που δεν θέλει όχι να κάνει, αλλά ούτε και ν’ ακούσει ή να ‘δεί ..ας ελπίσουμε ακόμη και την τελευταία στιγμή να ξυπνήσει, καλό θα ήταν ο Γελαδολαός να μην θελήσει ν’ αυτοκτονήσει ομαδικώς, αλλά αφού σταματήσει τις μαλακίες, να κάνει ντού, και να πάρει τουλάχιστον καμμιά πενηνταριά χιλιάδες κεφάλια ..όλους αυτούς που στηρίζουν το εν λόγω προωθούμενο αφήγημα.
.
.
Δείτε και το άλλο σχόλιο πρός τον Γέω ..εντάσσεται και αυτό στα αναγκαία που πρέπει κάποιος να έχει υπόψιν του, και πάνω σ’ αυτά να δουλέψει.
Μου αρέσει!Μου αρέσει!
Δεκ. 06, 2021 @ 11:12:47
Όταν καταλάβεις ότι η ψυχή είναι πιο σημαντική από το σώμα , όπως έλεγε και ο Σωκράτης,
θα καταλάβεις , τότε , ότι πριν , σε πλανούσε ο υλισμός .
Χρειάζεται αγώνας και άσκηση για να το καταλάβεις όμως.
Μια καλή ευκαιρία είναι και η νηστεία των Χριστουγέννων.
Γ.Γ.
Μου αρέσει!Μου αρέσει!