Να γράψουμε ..για ποιούς ;;ΠαλαιόςΊσως κάποιος ν’ αναρωτήθηκε :

..καλά τι έγινε ;; ..εξαφανισμένος πάνω από μισό χρόνο ..εμφανίζεται με πρόθεση να γράψει, όπως είπε, πολλά και διάφορα ..και ξαφνικά πάλι σιωπή !! ..τι στον διάολο γίνεται ;;

Για ’σας τους λίγους, που μπορεί ν’ αναρωτιέστε ..άντε το λοιπόν να σας λύσω την απορία, μην και μου αποκτήσετε και ‘σεις ψεσκατολογικά προβλήματα.

Παιδάκια μου καλά ..είχα σταματήσει να γράφω, επειδή έβλεπα ότι αυτός ο λαός ηλιθιοποιείτο καθημερινά όλο και περισσότερο, οπότε έκρινα ότι το να καταναλώνω κόπο και ενέργεια, ήταν αν μη τι άλλο βλακώδες ..και είπα : ..άστο να πάει, δεν έχω καμμία όρεξη να κοπανιέμαι, στο πληκτρολόγιο, με τις ώρες, ώστε να προσφέρω ανάγνωσμα, για να περάσουν την ώρα τους κάποιοι ηλίθιοι ..και έτσι έμεινα παρατηρητής !!Αν και αυτός ο λαός έχει καταντήσει πλέον -από χιλιετίες πρίν- ο πιό ηλίθιος και βλάκας της οικουμένης ..έχοντας όμως δεσμούς, από το πολύ μακρινό πάλαι ποτέ, δεν μου κάνει καρδιά να τον ξεχάσω, και να τον στείλω στον διάολο, μιά και καλή ..οπότε βλέποντας μιά μικρή αναλαμπή -σκέψεως και λογικής- να εμφανίζεται, εκεί στις αρχές του προηγούμενου μήνα, είπα να του δώσω μιάν ακόμη ευκαιρία !! ..αλλά γαμώ την ατυχία μου μέσα, αυτός ο γελαδολαός, μην και χάσει, έσπευσε άμεσα να κάνει περισσότερα βήματα πρός τα πίσω !! ..οπότε το ξανασκέφτηκα, το ‘ριξα στην αναμονή περιμένοντας, μην και αυτό το πισωγύρισμα ήταν παροδικό, αλλά δυστυχώς, αυτό συνεχίζεται με αμείωτη ένταση και ορμή.

Έτσι σήμερα ..αποσύρω την πρόθεσή μου να ξαναρχίσω τις αναρτήσεις ..και το αφήνω να σέρνεται, για καλύτερες εποχές, εάν υπάρξουν · που δυστυχώς δεν προβλέπονται, με την ηλιθιότητα και την βλακεία που δέρνει αυτόν τον λαό !!Μέσες άκρες, για όλα σας είχα μιλήσει, αλλά εσείς τα γράφατε εκεί που δεν πιάνει μελάνι, επιλέγοντας να συνεχίσετε το σκάψιμο στον πάτο του βόθρου !! ..συνεχίστε και που ξέρετε, μπορεί να βρείτε περισσότερο νόστιμο σκατό !!

Το να ξεκινήσετε όμως να χρησιμοποιείτε Σκέψη και Λογική, με τίποτε δεν το θέλετε ..παραείναι βαριά δουλειά για ‘σας ..πιό καλή η Ζωντοβολοποίηση !! ..που ως σοφός λαός, εσείς πάντα ξέρετε καλύτερα, και επιλέγετε γονατιστοί, με τουρλωμένο το κωλαράκι, να περιμένετε ποιός θα ευαρεστηθεί να σας πηδήξει ..αναμένοντες, λόγω του ότι θεωρείτε εαυτούς ως τους καλύτερους στο γλύψιμο, στο σκύψιμο και στα οχτάρια, να σας «σπρώξουν» στην θέση του χαλίφη ..και η μόνη σας ένσταση και διαμαρτυρία να επικεντρώνεται στο ότι κάποιος άλλος «γαβγιέται» -άλλο και τούτο ..αλλά μην απαγοητεύεστε ..έχει κι άλλα ζωντανά η φύση, που θα πάει στο τέλος θα βρείτε εκείνο που ταιριάζει- καλύτερα και περισσότερο από ‘σας, αλλά το ότι και εδαύτος, αλλά και οι προηγούμενοι -και καμμία αμφιβολία δεν έχω ότι θα βρείτε και τον ιδεατό να συνεχίσει το ίδιο βιολί- εσάς πηδούσαν και ξεκώλιαζαν, ξεκωλιάζουν και βεβαίως αφού έχουν πάρει το κολλάει ..θα συνεχίσουν, καθώς ως φαίνεται, αυτό είναι και η απώτερη μύχια δική σας επιθυμία -κάποιος να υπάρχει να σας ξεσκίζει- αλαλάζοντας από χαρά και προσμονή όταν σας το λένε και σας το ανακοινώνουν ..πουταααααααααάνες !!

 

Λαός που επιλέγει να τον πατάνε στον λαιμό, να τον πηδάνε κυριολεκτικά και μεταφορικά, να του παίρνουν και να του στερούν τα πάντα, και να του επιβάλουν ν’ ανέχεται τον κάθε «πούστη», να του φοράνε φίμωτρο και πατσαβούρες και να τον εξαναγκάζουν να παίξει ιδιότυπη Ρώσσικη ρουλέτα (όχι μόνο με μιά θαλάμη γεμάτη, αλλά με όλες) ελπίζοντας σε αφλογιστία ..δεν είναι απλά μαλάκας ..είναι καταντίπ Ζωντόβολο !!Λοιπόν μαλακοπύτουρες ..δεν πάτε κατευθείαν, χωρίς αργοπορία, να φουντάρετε ;; ..να τελειώνουμε μιά και καλή από ‘σας ;; ..ώστε να δούμε τι διάολο κάνουμε ..εάν και εφ’ όσον έχει μείνει κάποιος ;;Ίσως κάποιοι (μπορεί να υπάρχουν και μερικοί που ξέφυγαν) να θυμούνται εκείνα τ’ ανορθόδοξα, που είχα γράψει περί «Κρυπτείας», οπότε αν δεν τα θυμάστε, βρείτε κάποιον να σας τα θυμίσει ή απλά ανατρέξτε στα εν λόγω ..έεε λοιπόν, το ξέσκισμα που φάγατε, μέχρι τώρα, δεν είναι τίποτε μπροστά σ’ αυτά που έρχονται !! ..βαζελίνη πήρατε ;; ..αλλά και να προκάματε και να πήρατε, δεν νομίζω ότι θα μπορεί να τα κάνει υποφερτά όσα έρχονται ..τι λέω όμως ;; ..εσείς φαίνεται να τα προσδοκάτε !! ..πάρτε θέση λοιπόν και αναμείνατε ..ωσονούπω στον κωλαράκο σας !! ..τότε θα δείτε αν και πόσο τσούζει !! ..βέβαια σας έχω ικανούς, ακόμη και τότε, ως γνήσιοι μαζοχιστές να το απολαμβάνετε !!Στηθείτε ..τουρλώστε κωλαράκια και αναμείνατε ………….Υγ.  Όπως κατ’ επανάληψη έχω γράψει, λύσεις αλλά και τρόποι η Ελλάδα ν’ αναστηθεί, να γίνει πάλι μεγάλη και ο Ελληνισμός να επανακάμψει ..υπάρχουν !!  ..εμείς γνωρίζουμε ..και μπορούμε να σας δώσουμε Όραμα, να σας δείξουμε Τρόπους κλπ. κλπ. ..όμως την δουλειά πρέπει να την κάνετε εσείς ..εάν και εφ’ όσον θέλετε βεβαίως, να έχετε Μέλλον, εσείς και οι απόγονοί σας, επιλέγοντας να ξεφύγετε από το δυσοίωνο μέλλον που σας προετοιμάζουν, σας αναγγέλλουν και σας επιβάλουν τα διάφορα σουργελοφρόκαλα, με τα μπόλια αλλά και τα λοιπά «καλούδια» που έρχονται, με ξεκάθαρο απώτερο στόχο και κατάληξη να εμπλουτίσετε τις διάφορες χωματερές !!