Ώς εδώ, ρέ φούστη μου!

. . . . . . .

Κι αν έχω διαβάσει μαλακίες τα τελευταία χρόνια!… όπου, με κάθε αφορμή, πιάνει ο καθένας (κι η καθεμία) από ένα πληκτρολόγιο καί γράφει ό,τι του κατέβει στη γκλάβα ΧΩΡΙΣ να σκέφτεται!

Ως αποτέλεσμα, όλα αυτά τα γραπτά απλώς παράγουν το μελάνι της σουπιάς, το οποίο θολώνει την αλήθεια – σε εποχή, μάλιστα, που η αλήθεια είναι το πρώτο καί σημαντικώτερο ζητούμενο.

Τώρα, θα μου πείς… τί θες, ρέ φίλος; ν’ απαγορεύσεις στον κόσμο να γράφει;

Ειλκρινά σας λέω, πολύ θα τό ‘θελα να είμαι δικτάτωρ, καί να περάσω άπαντες από τέστ νοημοσύνης· καί μετά να τους δώσω την άδεια να γράφουν δημοσίως, αφού πρώτα περάσουν τη βάση. (Κάπου στο iq 155.)

Ά! Κι αμέσως μετά θα ώφειλαν να περάσουν τέστ γνώσεων Ιστορίας. Δεν γίνεται να διαβάζω χοντρομαλακίες ανιστορήτων, του τύπου: «- Πώπώωωω!!! Άσχημη έκπληξη! Οι ηπαπαραίοι έδωσαν στεγνά τους Αφγανούς συνεργάτες τους στους ταλιμπανέζους!», από ανθρώπους, που:

(α) δεν γνωρίζουν τί έκαναν οι Γερμαναράδες στους δικούς τους συνεργάτες το 1944, όταν ξεκουμπίστηκαν από ‘δώ, καί

(β) ξέχασαν ότι οι ηπαπαραίοι άδειασαν στεγνά τους Κούρδους, πρίν από πέντε μόλις χρόνια.

. . . . . . .

Εν πάσει περιπτώσει, ως αφορμή του άρθρου ετούτου εδώ, μου την έδωσε άσχημα μιά γκόμενα, η οποία -στο περίπου- εκθειάζει ένα σκυφτό ανθρωπάκι, κομματογλειφτρόσκυλο καί του Σφύριζα, καί της Νουδού καί λάϊτ. Κοίτα, να δείς, ρέ φούστη μου, πόσο μεγάλο λάθος μπορεί να κάνει κάποιος!… Δεν τό ‘ξερα ότι είχαμε ανάμεσά μας την μετενσάρκωση του Καραϊσκάκη!

Δεν τό ‘ξερα, ότι αυτός που απαγόρευσε με χειρονομία στους γονείς των τσουβαλιασμένων στρατιωτικών μας στον Έβρο να μιλήσουν στην τηλεόραση ήταν τέτοιος ήρωας! Γιά φαντάσου, τί αγνοούσα!

Τί μού ‘κανες, ρέ γκόμενα;! Με διέλυσες! Με πιάσαν οι τύψεις αναδρομικά, που άκουγα τ’ όνομα του λεγάμενου κι έφτυνα!

. . . . . . .

Όπως (με όσα διαβάζω κατά καιρούς στα ιντερνέτια) δεν το ‘ξερα πόσο ήρωας ήταν κι ο άλλος, που συμμετείχε καί στο πρώτο συλλαλητήριο γιά τη Μακεδονία!… (Ναί, αυτός ο πατριώταρος με τη λαθρολάγνα κόρη!) Ο οποίος, όμως, παρέδωσε στους τουρκαλάδες χάρτη με τις ρηχές διαβάσεις του Έβρου! (Εγώ ΔΕΝ ξεχνώ.) Γιά να μας κουβαλιέται εδώ κάθε λάθρο, χωρίς να πνίγεται.

Όπως δεν τό ‘ξερα πόσο ήρωας είναι ένας άλλος χεσμένος ΠΡΟΔΟΤΗΣ …-άκης, που χειροκροτούσε την παραφωνία των Πρεσπών. (ΟΥΚ, λέει, αυτός. Έ, ναί, άμα μάθω ότι ζητάνε σε τσίρκο άτομο να κάνει ακροβατικά, θα τον ειδοποιήσω. Μέχρι τότε, όμως, να του πεί κάποιος του χέστη ότι η σωματική ικανότητα κομμάντο είναι τελείως άχρηστη, αν δεν έχεις γνώμονα την ΠΑΤΡΙΔΑ.)

Όπως δεν ξέρω πόσο ήρωας είναι ένας άλλος ψευτοκαμπόης, που πρώτα, λέει, πυροβολάει, καί μετά ρωτάει ποιός ήταν ο μακαρίτης! (Τί λέ, ρέ παλληκάρ’! Έτσι κάνετε στη στοά σου; Πες μας τη διεύθυνση, να φροντίζω να μην περνάω απέξω καί με πάρει καμιά αδέσποτη, πάνω στο άνθος της ηλικίας μου!)

. . . . . . .

Είδατε τί μαθαίνει κανείς στα γεράματα, άμα διαβάζει γραπτά από γκόμενες στα ιντερνέτια; (Όχι πως οι αρσενικοί φελλοί εξαιρούνται, αλλά λέμε τώρα.)

Πππού πππά’ να βγείς πέρα, ρέ ψευτοπαλληκαρά Εργοδότη, με τόσους ήρωες μαζεμένους! Μή μιλάς, ρέ! Βούλωσ’ το!

. . . . . . .

Θα το βουλώσω μέν, αλλά θ’ αρχίσω ν’ απονέμω πιστοποιητικά ISO σαχλαμάρας Α’ ποιότητας!

Αυτή η ιστοσελίδα… δεν φτάνει που γεμίζει καθημερινά με ψευδοπροφήτες (κάτι Ψευδάργυρους, κάτι Γεωτρέμουλες, κάτι Ομάδες Εκσπερματώσεως Ψηλά Στα Ταβάνια, καί κάτι λοιπούς καί ρέστους παρεμφερείς), φιλοξενεί γραπτά κι από άτομα, που δεν ξέρουν ούτε την πολιτική αλφαβήτα. (Της συγκεκριμένης δεσποινίς -της θαυμάστριας του Αλκιβιάδη, ντέ! -, της επεσήμανα παλιότερα ότι οι πωλητικοί σήμερα είναι κομμάντος αυτοκτονίας, καί δεν πρέπει να εκπλήσσεται με όσα κάνουν. Διότι, ακριβώς αυτή είναι η αποστολή τους: να κάνουν στην Ελλάδα συγκεκριμένη ζημιά στον μέγιστο βαθμό, καί μετά να την κοπανήσουν εκτός δημόσιας ζωής, καί ν’ απολαύσουν την αμοιβή τους, την κατατεθειμένη σε κάποιον φορολογικό παράδεισο. Καί γιά την επόμενη ζημιά, θ’ αναλάβουν άλλοι.)

Όθεν, πάει φιρί-φιρί να της απονείμω το πρώτο πιστοποιητικό!

Θα κάνω πίσω, μονάχα αν μου στείλει διεύθυνση καί τηλέφωνο μιανής αρθρογράφου με δωδεκάποντα τακούνια! (Ξέρει αυτή ποιά είναι!) Lol!!!

. . . . . . .

Αλλά, αν είναι να μιλήσουμε σοβαρά, η μόνη λύση να γλυτώσουμε απ’ την ηλεκτρονική θύελλα μαλακίας που κατέκλυσε εσχάτως τα καλώδια, είναι να καταργηθεί τελείως το Διαδίκτυο, να ησυχάσει το κεφάλι μας!

Ομπρός… προς τα πίσω, στο 1981!!!

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Υγ: «- Κι εσύ τί θες, ρέ παπάρα Εργοδότη, καί τη διαβάζεις αυτή την ιστοσελίς, αφού σε χαλάει τόσο πολύ;»

Κοιτάχτε…

Ήταν, λέει (το ανέκδοτο), δυό ιουδαίοι φιλαράκια. Ώσπου μιά μέρα, ο ένας τους βλέπει τον άλλον να διαβάζει τη «Χιτλερική Επιθεώρηση»!

«- Ρέ μαλάκα Σολομών, τ’ είν’ αυτά;», τον ρωτάει. » Δέ ντρέπεσαι λίγο; τί τη διαβάζεις αυτή την κωλοφυλλάδα;»

«- Ά, ρέ Χαΐμ!», απαντάει ο άλλος αναστενάζοντας. «Το ξέρεις ότι με χώρισε η γυναίκα μου, ο γυιός μου δεν μου μιλάει, κι απ’ τη δουλειά μου με απολύσανε; Κι ότι μ’ όλ’ αυτά κοντεύω να πέσω στα χάπια;»

«- Έ, ναί, τα ξέρω αυτά! Καί λοιπόν;»

«– Έ, λοιπόν, κοίτα! Αφού περνάω που περνάω τόσα άσχημα, διαβάζω σ’ αυτή τη φυλλάδα ότι εμείς οι ιουδαίοι κυβερνάμε τον κόσμο, καί έ! σαν άνθρωπος κι εγώ, φτιάχνομαι! Καί συνέρχομαι λιγάκι! Νά γιατί τη διαβάζω!»

🙂

. . . . . . .

Μνημόνια-ξεμνημόνια, εμβόλια-ξεεμβόλια, λάθρο-ξελάθρο, Αφγανοί-Αυγανοτηγανοί, δεν πάμε πουθενά χωρίς χιούμορ!…