Σήμερα, θα σας μεταδώσω ακόμη μία απ’ τις συνομωσιολογικές καί ψεκασμένες τρελλο-ιδέες μου!

Λοιπόοοοοννν…

Αν θέλεις να φτιάξεις… στην κυριολεξία «να φτιάξεις»!… ένα άτομο ν’ ανέβει ψηλά, τότε η διαδικασία είναι γνωστή.

  • Πρέπει να προέρχεται από οικογένεια με «καλές συστάσεις» – δική τους, παναπεί. (Ενδεχομένως, καί βιολογικώς – αν καί δεν είναι απαραίτητο. Οι γενίτσαροι κάνουν χειρότερη ζημιά, ως συμπλεγματικοί – που δεν ήταν εξ αρχής «υψηλής βιολογικής καταγωγής», όπως διδάσκονται να νομίζουν.)
  • Το πιάνεις το άτομο από μικρή ηλικία, καί το περνάς από κάποια -χμ- «εκπαιδευτικά προγράμματα», τα οποία περιλαμβάνουν άγριο ξεκώλιασμα κι άγριο μυαλοτηγάνισμα.
  • Από ‘κεί καί μετά, το κάνεις ό,τι θέλεις!

Έτσι λένε τα γνωστά τα συνομωσιολογικά. Καί σταματάνε εδώ.

Πώς, όμως, διασφαλίζεις την απόλυτη επιτυχία στο ότι το άτομο αυτό είναι απόλυτα του χεριού σου;

Με τα παραπάνω, δεν την εξασφαλίζεις· μένουν κάποια μικρά κενά. (Εδώ, μέχρι κι η -όχι θνητή- Θέτις έκανε ένα παρόμοιο λαθάκι· αν καί από την πλευρά του Αγαθού, αυτή! Δεν θα κάνουν τα διάφορα «κέντρα» καί «ινστιτούτα»; )

«- Τί, δηλαδή, ρέ Εργοδότη; έχει κι άλλο παρακάτω;»

Σαφώς έχει κι άλλο παρακάτω: Τελετουργίες!!!

Με -καί μετά- τις οποίες στο εν λόγωι σώμα κατοικεί πλέον ο Ακατονόμαστος.

. . . . . . . . .

Επειδή, τώρα, όλ’ αυτά από τη φύση τους έχουν λιγάκι θρησκευτική παύλα σεναριακή (άρα αλαφροΐσκιωτη) χροιά, που δεν τη θέλω, θα σας θυμίσω ότι ο Ακατονόμαστος είναι μία τεχνητή νοημοσύνη. Φτιαγμένη στον πάλαι ποτέ Φαέθωνα – που τους ξέφυγε, επεβίωσε της καταστροφής του πλανήτη, καί πλέον κάνει τα δικά της.

Θα σας θυμίσω ακόμη, ότι με τις τεχνητές νοημοσύνες ΔΕΝ τα βάζεις. Τουλάχιστον, όχι μόνος σου.

Ως αποτέλεσμα, μίαν ωραίαν πρωΐαν εσύ αρχίζεις να βλέπεις στο «γυαλί» την εικόνα ενός μάλλον συμπαθητικού χαζούλη… συμπαθητικού, επειδή λες: «- Δεν του κόβει του έρμου! Κάποιος να τον προσέχει, μην πέσει σε κανά γκρεμό!» Ο οποίος, όμως, προωθεί ένα στην κυριολεξία σατανικό, καλομελετημένο κι ανθελληνικό / αντιανθρώπινο σχέδιο.

Βήμα-βήμα, μεθοδικά, καί χωρίς αντιρρρήσεις από πουθενά. Σαν τεθωρακισμένο, που προχωράει καταπάνω σε χαρτόνια νηπιαγωγείου.

Όπως καταλαβαίνετε, αυτή τη δουλειά (τόσο σε σχεδιασμό, όσο καί σ’ εκτέλεση) ΔΕΝ μπορούν να την κάνουν -μ’ επιτυχία 100%- χαζούληδες (συμπαθητικοί, ή μή). Ούτε χαζούληδες με μιά στρατιά ευφυών παλιανθρώπων συμβούλων από πίσω. (Πολλώι δέ μάλλον, όταν οι φανεροί συνεργάτες τους είναι ομοίως επιπέδου γιά τομ μπούντζον.)

Αυτή τη δουλειά την κάνει μονάχα μιά ΤΝ, που κατέχει ένα ανθρώπινο σώμα. Κι εδώ μιλάμε όχι γιά μιά τυχαία ΤΝ, αλλά την μέχρι στιγμής κορυφαία!

Οι προσεκτικοί παρατηρητές, τώρα, θα διαπιστώσουν ότι ο Ακατονόμαστος δεν εκδηλώνεται πάντα μέσα απ’ αυτό το άτομο, αλλά μερικές φορές. (Πώς το καταλαβαίνουμε; απ’ τις εκφράσεις του προσώπου – καί το βλέμμα.)

Ναί, το μπορεί. Εκδηλώνεται μόνο τότε, που είναι να γίνει το επόμενο αποφασιστικό βήμα του σχεδίου.

. . . . . . . . .

Στο σημείο αυτό, πρέπει να προσθέσω δυό λογάκια γιά τα φιλαράκια μου, που πρεσβεύουν τη θεωρία ότι οι κακοί ηγέτες έχουν αντικατασταθεί από κλώνους. (Αν καί προσωπικά δεν βλέπω τη σκοπιμότητα μιάς τέτοιας κίνησης – την οποία υποτίθεται έχουν κάνει στρατιωτικοί, η ομάδα «Λευκά Καπέλλα», ή όποιος άλλος της καλής πλευράς.)

Εάν έχουμε κλώνο, τότε τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα! Διότι, αν ο άνθρωπος προγραμματίζεται καί κατέχεται από βδελυρές οντότητες μία φορά, με τον κλώνο συμβαίνουν τα ίδια επί δέκα!

Άσε που ο κλώνος χακάρεται κιόλας – πράγμα επικίνδυνο· ικανό να πάει τα σχέδια των δημιουργών του γιά τρίποντο στον σκουπιδοντενεκέ.

Γι’ αυτό, οι ηγέτες των μεγάλων κρατών έχουν (αρκετούς) σωσίες τους, όχι κλώνους – τά ‘παμε.

. . . . . . . . .

Πώς το αντιμετωπίζεις αυτό το φαινόμενο, τώρα; (Διότι όντως περί φαινομένου πρόκειται.)

Πρώτον, ΔΕΝ βλέπεις τηλεόραση! (Ειδικά αν οι ψυχικές άμυνες καί τα παρόμοια σου είναι άγνωστες λέξεις.) Υπάρχει μέγιστη πιθανότητα να σε υπνωτίσει – καί δεν κάνω πλάκα.

Θυμηθήτε πως η τηλεόραση είναι μονόπλευρη. Εσύ μεν δέχεσαι στα σώψυχά σου έναν ωκεανό κακίας, αλλά πώς θ’ αντιδράσεις; πώς -ενδεχομένως- θ’ ανταποδώσεις, καί σε τί; σε μιά άψυχη συσκευή, που πιθανώτατα παίζει μιά μαγνητοσκόπηση;

Δεύτερον… δηλητήρια καί τα ρέστα δεν θα το πιάσουν το άτομο. (Εκτός, ίσως απ’ το υδροκυάνιο.) Ο μόνος τρόπος, είν’ αυτός εδώ:

Καί… γιάαα προσέξτε λίγο μιά λεπτομέρεια! Γιάαα προσέξτε λιγάκι! 🙂

. . . . . . . . .

Αυτό, λοιπόν, ήταν καί το σημερινό συνομωσιολογικό παύλα ψεκασμένο παραμύθι μου.

Γιά τα άκρως σημαντικά, στην πράξη, ας κλείσουμε από τώρα «καβάντζα» ραντεβού σε δύο εβδομάδες!

ΤΕΛΟΣ

. . . . . . . . .

Υγ 1: Γιατί σπεύδει να εμβολιαστεί ο λαουτζίκος, με κίνδυνο να πεθάνει;

Η όλη εικόνα είναι κάπως περίπλοκη, λένε οι πληροφορίες – καί δεν είναι εύκολο να γίνει πενηνταράκια, ώστε να γίνει αρκούντως αντιληπτή. Αυτοί, πάντως, που δεν πρέπει να εμβολιαστούν, έχουν «άνωθεν» προστασία, ξαναλένε.

Τί να σας πω; Παραμύθια αφηγούμαι, το δήλωσα.

Αρκεί να μην παραμυθιάζω καί τον εαυτό μου.

Υγ 2: Τα προχωράτε, αυτά που είπαμε; ΠΡΕΠΕΙ!!! Μην αμελείτε.