Έχουν ήδη αρχίσει τα ιντερνέτια καί γράφουν διάφορα γιά την έκλειψη αυτή. Δίνω επιτροχάδην τα στοιχεία της:

  • Δακτυλιοειδής.
  • Ξεκινάει από Καναδά καί τελειώνει σε Σιβηρία.
  • Ξεκινάει στις 9:55′ GMT καί τελειώνει στις 11:50′ περίπου.
  • Μέγιστη έκλειψη τη στιγμή 10:43′ GMT. (13:43′ θερινή ώρα Ελλάδος.)
  • Περνώντας τότε η σκιά της Σελήνης σχεδόν απάνω από Βόρειο Πόλο! (Πολύ κοντά, όχι ακριβώς επάνω του.)
  • Στην Ελλάδα δεν φαίνεται.

Πολύ καλή «τεχνική» ενημέρωση θα έχετε από: σύνδεσμο 1, σύνδεσμο 2. (Υπάρχουν κι άλλοι αξιόλογοι, απλά περιορίζομαι στους δύο αυτούς γιά σύντομη καί περιεκτική εισαγωγή στο θέμα.)

Ωστόσο, υπάρχουν στοιχεία της, τα οποία από τη δική μας την οπτική γωνία (ημών των ερευνητών, εννοώ), «κάνουν μπάμ». Ας τα δούμε – μιά που δεν φαίνεται να τα είδαν άλλοι.

. . . . . . . . .

Κατ’ αρχήν, είναι πολύ περίεργο που φαίνεται από τον Βόρειο Πόλο. Εντάξει, θεωρητικώς δεν αποκλείεται, απλώς είναι πολύ σπάνιο το συγκεκριμένο φαινόμενο. Ωστόσο, αναλογεί περίπου στο εξής:

Φανταστήτε να έχετε στερεώσει στο έδαφος έναν πολύ δυνατό φακό, με τη δέσμη του φωτός να πέφτει στα μούτρα σας, ενώι εσείς σκύβετε μπροστά προς το μέρος του… καί βάζετε στην πορεία της δέσμης το χέρι σας (με τον βραχίονα τεντωμένο), να φυλαχτήτε απ’ το φώς του φακού.

Εσείς είσαστε η Γή – τώρα, το καλοκαίρι του βορείου ημισφαιρίου. Το χέρι σας είναι η Σελήνη, κι ο φακός ο Ήλιος.

Τώρα, γιά να σημαδέψει ο Ήλιος τη Σελήνη μπροστά από τον Βόρειο Πόλο, πρέπει: (α) αυτή να βρίσκεται μακριά από τη Γή (πράγματι, βρίσκεται σε απόγειο, περίπου 408,000 km – δεδομένα από το προγραμματάκι «Moon Calendar» του Πάβελ Νόσωφ, γιά κινητά με Android), (β) να βρίσκεται στο άνω σημείο της τροχιάς της (αν δεν σφάλλω: δεν ξεφεύγει από 23 μοίρες βόρειο, ή νότιο γεωγραφικό πλάτος – αν επεκτείνουμε κατακόρυφο σε τόπο απ’ τη Γή προς τη Σελήνη), καί (γ) ο Ήλιος να βρίσκεται χαμηλά, άλλως η Γή ψηλά.

Η Γή μας, όπως κι όλα τα άστρα, έχει επίπεδο περιστροφής που ταλαντώνεται απάνω-κάτω, σα δακτύλιος χούλα-χούπ σε μέση λυγερόκορμης γκόμενας. (Σε μέση χοντρής, ο δακτύλιος θα περιστρέφεται σε ένα επίπεδο, σα δρεπανηφόρο άρμα, καί θα παρασέρνει ό,τι βρεί μπροστά του – γυάλινα ποτήρια απ’ το τραπέζι, κτλ. lol!!!!!) Άρα, σ’ αυτή τη φάση πρέπει η Γή να είναι «πάνω» απ’ το «κανονικό» επίπεδο περιστροφής. Αυτό το «πάνω-κάτω», στην Αστρονομία καί την Αστρολογία ονομάζεται declination (απόκλιση), καί σημειώνεται «n» (North, Βορράς) το επάνω καί «s» (South, Νότος) το κάτω.

Εντάξει, μόνο που με μιά ματιά που έριξα στο astro.com, είδα ότι ο Ήλιος σημειώνεται με «n», πράγμα αδύνατον. Αν ο Ήλιος ήταν ψηλά, η σκιά της έκλειψης θα έπεφτε κάπου απάνω στο Σουδάν. Όχι στον Βόρειο Πόλο – κι είναι απίθανο να κάνει βουτιά ο Ήλιος μέχρι τις 10 Ιουνίου 2021!

Τέλος πάντων, ελπίζω να το γράψανε εκ παραδρομής, αν καί στον συγκεκριμένο ιστότοπο προσέχουν πάρα πολύ τί γράφουν.

Το σημαντικό είναι ότι η μέγιστη σκιά, δηλαδή η απόλυτη ευθυγράμμιση Ήλιου / Σελήνης / κάποιας γήϊνης περιοχής «γαργαλάει» τον Βόρειο Πόλο, που είναι υπερδιαστατικό σημείο του πλανήτη μας!

. . . . . . . . .

Το δεύτερο υπερδιαστατικό χαρακτηριστικό της είναι πως, αστρολογικώς, πέφτει στις 19 μοίρες 47′ των Διδύμων!!! (Εδώ η σχετική «εφημερίδα», πάτε στον Ιούνιο καί κάντε έναν μικρό υπολογισμό αναγωγής στις θέσεις Ηλίου καί Σελήνης γιά ώρα 10:43′ GMT.)

. . . . . . . . .

Καίαιαιαιαί… πού πέφτει αστρονομικώς;

Κρατηθήτε!

[Μη νομίσετε πως υπάρχει αναντιστοιχία με τα στοιχεία της έκλειψης, που σας έδωσα στην αρχή. Έβαλα θερινή ώρα Ελλάδος καί θέα του ουρανού από Ελλάδα.]

Ακριβώς ανάμεσα στα κέρατα του αστερισμού του Ταύρου!!!!!

Δεν έχω σκοπό να συζητήσω δημοσίως τί μπορεί να σημαίνει αυτό – αν σημαίνει κάτι, τελικά· πάντως, πρόκειται γιά την ακριβή ουρανογραφική θέση, όπου εξερράγη ο Φαέθων.

(Πού το ξέρω; Το ξέρουν «άλλοι» – κι αυτό αρκεί. Όταν συναντιένται τα βήματά μας -αυτοί γνώσεις εξ αποκαλύψεως των «ανωτέρων» τους κι εκ κλεμμένης βιβλιογραφίας, εγώ ασκήσεις λογικής κι έρευνα-, τότε ξέρω πως είμαι σωστός.

Άρθρο κάποτε… πιστεύω μέσα στο καλοκαίρι, καλά να είμαστε.)

. . . . . . . . .

Κι ακόμη κάτι:

Μία δακτυλιοειδής έκλειψη Ηλίου συμβολίζεται κι εδώ:

Καλό; Σαρπράϊζ; Εκπλαγήκατε;

Δεν θά ‘πρεπε. Η «μαύρη δύναμη» μπροστά από τον Ήλιο είναι εμφανής – καί δεν τον κρύβει ολόκληρον.

Αν κι η σβάστικα είναι κατά βάσιν ηλιακό σύμβολο, μελετώντας προσεκτικά εδώ καί χρόνια, έχω πειστεί ότι η χιτλερική μαύρη σβάστικα (στη συγκεκριμένη σημαία) απεικονίζει τη Σελήνη. Το δέ όλο πακέτο συμβολίζει μία δακτυλιοειδή έκλειψη Ηλίου, όπως καλή ώρα στις 10 Ιουνίου 2021.

Τώρα. βέβαια, αν πλακωθούμε στις συζητήσεις περί συμβολισμού της σβάστικας καί των ερμητικών χρωμάτων, καθώς καί στην κουβέντα γιατί δακτυλιοειδής έκλειψη κι όχι πλήρης (μιά που σίγουρα έχετε ακουστά γιά «Μαύρο Ήλιο», κτλ ναζιστο-αποκρυφιστικά), δεν θα τελειώσουμε πρίν …την επόμενη δακτυλιοειδή έκλειψη που θα σημαδέψει τον Βόρειο Πόλο! Lol!!! Γι’ αυτό, τ’ αφήνουμε αυτό το θέμα.

Προχωράμε, όμως, στο ζουμί.

. . . . . . . . .

Το ζουμί είναι το συμπέρασμα από τον συνδυασμό όλων των προηγουμένων.

«- Καί τί συμπέρασμα βγαίνει, ρέ εξυπνάκια Εργοδότη;»

Μακάρι νά ‘ξερα!

Όπως το κόβω, όμως, βλέπω μιά «μαύρη δύναμη» να πάει να εκμεταλλευτεί το «γαργάλημα» ενός υπερδιαστατικού σημείου του πλανήτη μας, γιά μιά μέγιστη καταστροφή. (Φαέθων, Σελήνη – σε αμέσως προσεχές άρθρο η σχέση τους.) Δεν ξέρω αν θα ξεσπάσει ο Γ’ ΠΠ στις 10 Ιουνίου 2021, πάντως τα σημάδια δείχνουν ευνοϊκά στο να εξαπολυθούν αχαλίνωτες φυσικές δυνάμεις… οι οποίες από μόνες τους ίσως καί να μην κάνουν μεγάλη ζημιά.

Όμως, πιθανώτατα θα βρεθεί ο πονηρός, που θα κοιτάξει να τις εκμεταλλευτεί, γιά να γίνουν τα πράγματα χείριστα.

Ίδωμεν.

. . . . . . . . .

Υγ 1: Ώ, σχίτ!!! Μά, πόσο ηλίθιος είμαι ώρες-ώρες!!! Πόσο τυφλός!

Η μαύρη σβάστικα του Χίτλερ είναι μεν η Σελήνη, αλλά ταυτόχρονα (κι εδώ οφείλεται το μπέρδεμά μου – στον διπλό συμβολισμό) είναι κι ο Βασιλίσκος!!!!! Που είναι όντως άστρο δύναμης.

Η πολεμική σημαία της Ατλαντίδας!!! Έμ, βέβαια! Τί άλλο θά ‘τανε;

Με άλλη μορφή, όμως· παραλλαγμένη κάπως, γιά να μή φαίνεται – σαν τη σημαία της τουρκίτσας. Έμ, γι’ αυτό ο Κεμάλ ήταν δάσκαλος κι ο Χίτλερ μαθητής!… όχι μονάχα φιλολογικώς πως!

Γύρευε ποιός τους έκανε το ίδιο φροντιστήριο, αμφοτέρων!

Υγ 2: Στη σημαία της τουρκίτσας, η δακτυλιοειδής έκλειψη Ηλίου υπονοείται – διότι ο κύκλος της Σελήνης, που πάει να μπεί μπροστά στον Ήλιο, είναι μικρότερος απ’ τον κύκλο του Ήλιου.

Τα είπαμε, δεν απεικονίζεται σεληνιακός μηνίσκος στην «κρεμεζί». Αλλά έκλειψη Ηλίου.