Υπερ-επείγον ..σήμερα !!

 

Παλαιός

 

Οπως έχουμε ‘πεί σήμερα, 12:03 είχαμε το Χειμερινό Ηλιοστάσιο, και το βράδυ 20:20 την επακριβώς γεωκεντρικά σύνοδο Κρόνου-Δία. 

Μπορείτε να παρακολουθήσετε αυτήν την σύνοδο, στην στενότερη απόσταση μεταξύ των δυό πλανητών, σήμερα, για κάποια ώρα μετά την δύση του Ηλίου, εφ’ όσον δεν έχει συννεφιά εκεί που είστε  ..κοιτώντας ΝοτιοΔυτικά.

Βέβαια η σύνοδος, με μεγαλύτερη απόσταση μεταξύ των δύο, ήταν ορατή κατά τις προηγούμενες ημέρες, όπως θα είναι και για κάποιες επόμενες, μέχρι να βρεθεί ο Ήλιος αρκετά κοντά και η φωτεινότητά του να καλύψει την ορατότητα της συνόδου.

Επίσης όπως σας έχω ‘πεί, η ενεργειακή πλέξη, έγινε στις αρχές Νοέμβρη (δείτε το Ωροσκόπιο που έχω δώσει), όμως αυτό, όπως επίσης σημείωσα, είναι η δημιουργία-πλέξη της ενέργειας εντός του Ηλιακού συστήματος – όπου, αυτήν την ενεργειακή πλέξη, θα την δεχτεί επακριβώς και κατ’ ιδίαν η Γή σήμερα. Βέβαια, όπως είπαμε παραπάνω, η σύνοδος άρχισε να γίνεται ορατή στην Γή μερικές μέρες νωρίτερα, και θα συνεχίσει για λίγες στην συνέχεια, οπότε, όλο αυτό το διάστημα η ενέργειά της  θα είναι ενεργή, με αποκορύφωση βέβαια σήμερα το βράδυ.

 

Την εν λόγω ενέργεια λοιπόν, ίσως θα θελήσουν κάποιοι να την εκμεταλλευτούν, είτε για ατομική χρήση, είτε γενικότερα.

Σε ατομικό επίπεδο, μπορείτε να κάνετε μιά προσπάθεια κατά την ώρα επακριβούς συνόδου, (εννοείται ότι θα ξεκινήσετε κάποια ώρα πιό πρίν και όχι μετά). Οι καλύτερες κατευθύνσεις από 19-21η ώρα, είναι με πρόσωπο Βόρεια ή και Βορειο-Ανατολικά (και κατά τον οραματισμό σας, θέστε ότι καλό θέλετε … ατομικά για σας, ή για πολύ-πολύ γενικότερα).

 

Οραματισμός κατά την στιγμή που η σύνοδος θα είναι ορατή στην Ελλάδα :

  • Δύση στην Αθήνα σήμερα 21/12/2020 – 17:07
  • Σύνοδος Δία-Κρόνου ορατή από 17:15, όπου μόλις και αρχίζει να γίνεται διακριτή, έως 19:00, όπου χάνεται από τον ορίζοντα – όσο θα προχωράει πρός την Δύση, η διακριτότητά της θα αυξάνει (εάν ο ουρανός είναι καθαρός βεβαίως).
  • Νότια στις 45° ύψος θα βλέπετε την Σελήνη, και Νοτιο-Ανατολικά στις 50° ύψος τον Άρη.
  • Την στιγμή δε που θα βουτάει η σύνοδος, ακριβώς στην Δύση (266,5°) στις 19° και κάτι ψιλά ύψος, θα βλέπετε τον Altair του Αετού.

Μέσα σ’ αυτό το 3ωρο και ειδικότερα από τις 17:45-21:00, εάν θέλετε να κάνετε Οραματισμό, στραφείτε με πρόσωπο ΒορειοΑνατολικά.

Ελπίζω επίσης να καταλαβαίνετε ότι σήμερα, όλα τα Λαμόγια (και οι εντόπιες χαβουζοϋπόγες βεβαίως βεβαίως) θα ξεπατωθούν στις τελετουργίες, ώστε να παγιώσουν όλα αυτά που πασχίζουν εδώ και καιρό.

 

Γιατί τα λέω όλα αυτά παραπάνω ;;

Μα απλά ελπίζοντας ότι κάποιοι από σας, θα θελήσουν να βάλουν ένα χέρι, ώστε να μπλοκαριστούν τα σχέδια των Λαμογιών.

 

Σήμερα είναι μιά μέρα Ανοίγματος, όπως θα είδατε στον πίνακα που σας έχω δώσει για τον Δεκέμβρη.

 

Σήμερα λοιπόν, που τα Λαμόγια θα προσπαθήσουν να ανοίξουν περαιτέρω και να παγιώσουν το πλάνο τους, ΕΣΕΙΣ ..Σπάστε και Ανοίξτε την Κλεισούρα, τον Περιορισμό, και τον Φόβο που έχουν επιβάλει …γυρίστε τις προσπάθειές τους μπούμερανγκ στην μούρη τους !!

 

Σας έδωσα τα στοιχεία – το μπαλάκι πλέον σε ‘ΣΑΣ !! ..γαμίστε τους !!