η παραγγελιά και ..τα μαντάτα !!

 

Παλαιός

οιός την χάρην μου ..ούτε μπουζουξίδικο να ήμουνα ..και πέφτουν βροχή οι παραγγελιές – αλλά ασήμωμα γιόκ !!

Λοιπόν πρός ενημέρωση, των παραγγελόντων :

Η παραγγελιά μεταφέρθηκε, μετά και του υπομνήματος βεβαίως βεβαίως ..χα χά !!

Τώρα αν τηρηθεί αυτό (το υπόμνημα ντέεε) ή όχι, είναι άλλη υπόθεση, καθώς δεν κρατάω το στόμα μου κλειστό ..με ξέρετε τώρα εμένα ..δεν το βουλώνω με τίποτα ..οπότε περιμένετε την νεκροψία ν’ αποδείξει, μέχρι να πέσει και η τελευταία γραμμή …είδατε τι καλό παιδί είμαι ;; ..πειραχτήρι πρώτο ..αμέ τι παίζουμε ;;

Άντε εντάξει ..να σας κάνω την χάρη ..μπινελίκια γιόκ !!

Καλή η πλάκα, αλλά ας σοβαρευτούμε όμως – λοιπόν η παραγγελιά είχε να κάνει με «σύνοψη του τι μέλλει γενέσθαι στο Ελλαδιστάν ή και γενικότερα το επόμενο διάστημα, καθώς και που πρέπει να δοθεί προσοχή».

Δηλαδή πάλι μοιρολογίας το ανάγνωσμα θα γίνει, αφού έτσι και αλλιώς δεν πρόκειται και δεν έχετε σκοπό να κάνετε πραγματικά κάτι ..να ξεκουνήσετε !! ..οπότε αναρωτιέμαι  ..τι σκατά το θέλετε το τι θα γίνει, και το πρός τα που τραβάει το πράγμα ;;

Όπως έχω ‘πεί παλαιότερα, το οποιοδήποτε προγνωστικό ή και διαγνωστικό σύστημα, απλά δείχνει προς τα που τραβάει το πράγμα, και τι μέλλει γενέσθαι, αν αφεθούν τα πράγματα να τραβήξουν τον δρόμον τους, ενώ αν θελήσουμε και αξιοποιήσουμε τις κρίσιμες καμπές τότε η πορεία και η κατάληξη θα είναι τελείως διαφορετικές.

Ας πούμε το νερό ενός ποταμιού, αν μείνει απλά να κυλάει στην κοίτη, που ήδη έχει χαράξει, κάποια στιγμή θα φτάσει σε μια μικρή η μεγάλη λεκάνη ..όμως αν εμείς θελήσουμε να το εκμεταλλευτούμε τότε μπορούμε να στήσουμε φράγματα, να φτιάξουμε υδροηλεκτρικά εργοστάσια, ιχθυοτροφεία, κανάλια ποτίσματος, ύδρευση κατοικιών ..ακόμα και να του αλλάξουμε την ροή. Όμως τίποτε απ’ αυτό δεν πρόκειται να γίνει με ευχολόγια, παρά μόνο αν αποφασίσουμε να στρώσουμε τον κώλο μας στην δουλειά. Κάτι αντίστοιχο μπορεί να γίνει με την ροή των πλανητικών και λοιπών ενεργειών.

Ευκολάκι έεεε ;; ..μόνο που δεν σας βλέπω πρόθυμους να το κάνετε !! ..τέλος πάντων πάμε συνέχεια ……….

Να σημειώσω εδώ ότι, τα ενεργειακά, θα τα περιμένετε κάπου εκεί μέσα στον Γενάρη – και ίσως να έχουν και μια μικρή επέκταση απ’ ότι είχαν τα φετινά.

 

 

Σχετικά με την παγκόσμια κατάσταση

Μα σας τα έχω ‘πεί ρε παιδιά, απλά δεν δώσατε προσοχή !!

Πάμε λοιπόν πάλι, όσο συνοπτικά γίνεται :

 

..τα των συνόδων

Έγραψα ότι κάθε Σύνοδος, είναι η σύλληψη, το φύτεμα, η αρχή του Νέου Κύκλου που ξεκινάει και η οποία θα τραβήξει μέχρι να φτάσουμε σε μιά ίδια επόμενη σύνοδο.

Επίσης σημείωσα ότι, τα πράγματα που επαγγέλλεται η όποια σύνοδος δεν εμφανίζονται κατευθείαν, αλλά παίρνουν χρόνο μέχρι ν’ αναπτυχθούν, όπως η βλάστηση και η γέννηση, δεν πραγματοποιούνται άμα την σύλληψη ή το φύτεμα – βρείτε το κομμάτι εκείνο που είχα κάνει την ανάπτυξη στο εν λόγω θέμα.

 

..η πολυσύνοδος στον Αιγόκερω

Τώρα, την χρονιά αυτή είχαμε τις πολλαπλές συνόδους, που συνέβησαν στον Αιγόκερω.

Βρείτε για περισσότερες πληροφορίες το τι είχα γράψει, ότι σημαίνει αυτό – συνοπτικά είχα ‘πεί :

 • γενική αναδιάταξη του κόσμου 
 • προβλήματα και ανακατωσούρα
 • περιορισμοί και αφαίρεση δικαιωμάτων
 • προβλήματα υγείας και διατροφής
 • αστυνομοκρατία
 • έλεγχος και επιβολή
 • διάχυση τρόμου και φόβου
 • συγκρούσεις και αλλαγές στα υψηλά κλιμάκια
 • αποκαλύψεις κρυφών πεπραγμένων
 • προσπάθεια επιβολής τελικής φάσεως παγκοσμιοποιητικού σχεδίου
 • κλπ. κλπ.

Όλο αυτό θα τραβήξει χρόνια και ζαμάνια, μέχρι να φανεί το τι θα φέρει, αυτή η πολυσύνοδος ..ξεκάθαρα ορατά αποτελέσματα θα έχουμε μόνο όταν η σύνοδος φτάσει στην επόμενη καμπή της  – είχα ‘πεί πως και πότε προχωρούν οι καμπές των συνόδων ..βρείτε να τα ξαναθυμηθείτε, εάν ενδιαφέρεστε πραγματικά.

 

Δεύτερον, ένας από τους βασικούς μετέχοντες των συνόδων αυτών, εκεί στον Αιγόκερω, ο Πλούτωνας, θα πάρει καιρό μέχρι να βγεί οριστικά απ’ αυτόν τον χώρο, και να περάσει στο επόμενο Ζώδιο.

Όσο βρίσκεται μέσα στον Αιγόκερω, που επιπλέον είναι και στο όριο επισύμβασης των συνόδων, θα επεμβαίνει ξανά και ξανά, στα παραπάνω αναφερθέντα θέματα, πρός όφελος της μιάς ή της άλλης Κλίκας. Το παιχνίδι αυτό θα τραβήξει μέχρι το ’25, όπου πλέον θα περάσουμε σε μιάν άλλη φάση. Το δε ’24 θα είναι σαν μπρος-πίσω τα καράβια.

Δηλαδή ’21-’22-’23-’24, το παιχνίδι θα συνεχίζεται μεταξύ των φατριών.

Αυτό το διάστημα του Δεκέμβρη, ένας εκ των μετεχόντων στις συνόδους, ο Άρης, θα προωθηθεί στο τελευταίο τετράγωνο -από τον Κριό που βρίσκεται πρός τον Πλούτωνα 

Πολλά θα παιχθούν αυτό το διάστημα, στην σύγκρουση μεταξύ Νεοταξιτών και Παλαιοταξιτών, πράγμα που εστιάζεται κυρίως και πρωτίστως στην Γιουζία, και το οποίο δεν πρόκειται να ξεκαθαρίσει εύκολα, υπέρ της μιάς ή της άλλης κλίκας ..θα τραβήξει μέχρις τελευταίας στιγμής, αλλά και στην συνέχεια.

Ευχής έργο θα ήταν, ο Τραμπάκουλας με τους Παλαιοταξίτες, να καταφέρουν να κρατήσουν το παιχνίδι – έχω ‘πεί ότι καμμιά Κλίκα/Τάξη δεν είναι υπέρ της ανθρωπότητος, απλά αυτήν την στιγμή συμφέρει να πάρει το πάνω χέρι η Παλιά Τάξη, ώστε να δοθεί χρόνος να διαλυθεί ή να καθυστερήσει το Σχέδιο των Νεοταξιτών, που δυστυχώς βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο επιβολής του, κάτι που θα βυθίσει την ανθρωπότητα σε πολύ πολύ χειρότερη κατάσταση από Οργουελιανές περιγραφές, εάν ευοδωθεί. Συμφέρει την ανθρωπότητα, όσο και αν στοιχίσει κάτι τέτοιο, να μην περάσει η κατάσταση στα χέρια των Νεοταξιτών μέσω του Μπινδέ και της Χαρογκαμήλας.

Ελπίζω όλοι να θυμάστε ότι, αυτοί αλλά και όλοι οι άλλοι γκουβερνιάρηδες, όσο και αψηλά ιστάμενοι και να είναι, δεν είναι παρά οι μπροστινοί των πισινών …των αποπισινών, και δεν είναι αυτοί που κάνουν πραγματικά κουμάντο, αλλά τα ιερατεία Παλιάς και Νέας τάξης, και βεβαίως το σκοτεινό κέντρο πίσω απ’ αυτά.

[[ Περί του Νεοταξίτικου σχεδίου, έχουμε μιλήσει πολλές φορές — θυμηθείτε τα ]]

 

Συνοπτικά, ένα ακόμα στοιχείο – για όσους μπορούν να καταλάβουν :

Όλοι τους θέλουν να πετύχουν τον απόλυτο έλεγχο της ανθρωπότητας, γι’ αυτό και όλοι ομοθυμαδόν (μέσω των μπροστινών τους) συναίνεσαν στον εγκλεισμό του πόπολου και στην δημιουργία RNA και DNA εμβολίων, όπου αν δεν το πετύχουν αυτήν την φορά, θα το πετύχουν κάποια στιγμή αργότερα, να στερήσουν τον άνθρωπο από το μέρος εκείνο που του επιτρέπει την ανάπτυξη και εκδήλωση της συνειδητότητας, έτσι που η στέρηση αυτής να τον καταστήσει απόλυτα υπάκουο δούλο, έξυπνο μεν, αλλά όχι σκεπτόμενον, διανοούμενον και αντιρρησία. Αυτό είναι το νέο στοιχείο του σχεδίου των που δεν είχαμε αναπτύξει μέχρι τώρα ..οπότε τώρα πλέον είστε κοινωνοί και αυτού [[περισσότερα, στο τι και πώς επ’ αυτού του μεγίστου θέματος, ίσως κάποια στιγμή μελλοντικά – αν υπάρχει λόγος κγια τον οποίον θ’ αξίζει να το κάνουμε ]].

Το ότι και οι δυό τάξεις θέλουν τον απόλυτο έλεγχο του πόπολου, και ότι αυτό θα το επιδιώξουν με πολλούς και ποικίλους τρόπους το είχαμε ‘πεί, όπως και ότι οι Νεοταξίτες μέσω των εμβολίων θα πάνε το πόπολο σε αποπληθυσμό.

 

..σύνοδος Δία-Κρόνου

Επίσης πολλά λέγονται και ακούγονται, για την επικείμενη σύνοδο Δία-Κρόνου στον Υδροχόο, μόνο που αυτά που θα φέρει αυτή η σύνοδος, καμμία σχέση δεν έχουν με όσα ακούγονται.

Η σύνοδος αυτή που θα συμβεί την 21η Δεκέμβρη την 20:20 ώρα Ελλάδος, είναι στο μέσον της 1ης μοίρας του Υδροχόου.

Να σημειώσουμε ότι η 1η μοίρα του Υδροχόου / 30η Αιγόκερω, όπως έχουμε επανειλημμένα αναφέρει, είναι η Πύλη της Ουράς του Ζωδιακού Πλέγματος (αλλιώς το Υπόγειον εν αντιθέσει με το Ανώγειον-Πύλη της Κεφαλής ..και αντίστροφα με και από τις πύλες Θνητών και Αθανάτων) – θυμηθείτε λίγο σχετικά σχήματα που είχε ανεβάσει παλαιότερα ο Εργολάβος

Η αμέσως προηγούμενη σύνοδος Δία-Κρόνου που είχε λάβει χώρα στις 28/05/2000 στην 23η μοίρα Ταύρου, και η οποία ήταν η τελευταία που έγινε στα Γήινα Ζώδια -κλείνοντας αυτό το κεφάλαιο- θα περάσει τώρα οριστικά στην κύλιση μέσω των Αέρινων Ζωδίων, για τους σχεδόν 2-επόμενους αιώνες (140 καθαρά και 20 μεταβατικά και 20 κλεισίματος χρόνια) όπου στην συνέχεια θα μεταβεί για άλλη μια τέτοια περίοδο στην επόμενη φάση. [[ από το ’80 που έγινε η σύνοδος στον Ζυγό και το γύρισμα της τελευταίας στον Ταύρο ..όπου έδρασαν σαν προεόρτια-μετάβαση-σύνδεση και μεθεόρτια-κλείσιμο ]]

Το τι ακριβώς σημαίνει η μετάβαση των συνόδων στο Αέρινο τρίγωνο Ζωδίων, σε συνδυασμό πάντα με την διπλοτερή φύση των δύο αυτών πλανητών, και του συγκεκριμένου Ζωδίου, εντός του οποίου θα λαμβάνει χώρα κάθε φορά, είναι ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο, που δεν είναι δυνατόν ν’ ανοίξουμε εδώ.

Στην νέα αυτή σύνοδο, παρεμβαίνει ο Ουρανός, ανάδρομος, με τετράγωνο από την 7η μοίρα του Ταύρου. 

Επίσης μην ξεχνάμε ότι την ίδια στιγμή, όπως αναφέραμε, έχουμε το τετράγωνο του Άρη πρός τον Πλούτωνα ..κάτι που σύρει στο προσκήνιο, την σοβούσα σύγκρουση.

Ξέρουμε ότι η σύνοδος Δία-Κρόνου έχει μεγάλη σχέση με Χρηματοπιστωτικά, οικιστικά και διατροφολογικά θέματα, κάτι που και λόγω των εμπλεκομένων Ζωδίων (Υδροχόου-Ταύρου) μιλάει εκτός από τις αλλαγές που θα φέρει στον χρηματοπιστωτικό πεδίο και τον τρόπο ροής του χρήματος, και για τις επιπτώσεις που αυτό θα έχει στο διατροφικό πεδίο.

 

Τώρα, ο Κρόνος προερχόμενος από το κατ’ εξοχήν δικό του Ζώδιο, τον Αιγόκερω, και εισερχόμενος πάλι σε δικά του νερά, είναι πανίσχυρος, ενώ ο Δίας προερχόμενος από έναν χώρο όπου ήταν σε πτώση, και έχοντας υποστεί τσαλαπάτημα από τον Πλούτωνα, προωθούμενος πάλι σ’ έναν Κρόνιο χώρο, και χωρίς να έχει εν τω μεταξύ τον χρόνο και την ευκαιρία ν’ ανακτήσει δυνάμεις-ενέργεια, ερχόμενος στην υπόγεια Πύλη, της Ουράς, θα συναντήσει έναν Κρόνο που θα του ξεσκίσει τα πρέκια.

Λοιπόν μανάριαμ’ συνοπτικά, αυτή η σύνοδος, άσχετα όλων των άλλων και λοιπών τεχνολογικών προόδων, αυτό που θα φέρει δεν θα είναι πρός όφελος της ανθρωπότητας, προοιωνίζονται δε άσχημες και δύσκολες καταστάσεις, εάν η ανθρωπότητα δεν ενεργοποιηθεί ώστε να το μεταστρέψει.

 

Προσέξτε τώρα :

Αν και όσοι θυμάστε, την προηγούμενη χρονιά που έκανα την ανάπτυξη των Ωροσκοπίων, όχι μόνο για την Ελλάδα, έλεγα ότι, άσχετα με το πόσο εύκολες ή δύσκολες μπορεί να προβλέπονται οι καταστάσεις, εάν εμείς παραμείνουμε παθητικοί, περιμένοντας ότι έρχεται, φυσικό επόμενο είναι ότι εάν είναι κάτι δύσκολο αυτό θα σκάσει με δύναμη στην καμπούρα μας, όμως εάν θελήσουμε να δουλέψουμε και ν’ αντιδράσουμε, μπορούμε να μετατρέψουμε τις δύσκολες Καμπές σε Παράθυρα Ευκαιρίας.

Αυτήν την στιγμή, ο κόσμος τρομοκρατημένος και ζαβλακωμένος από τα πορδοκάναλα και την συνεχή υποβολή σε βομβαρδισμό υψηλών συχνοτήτων (ακόμη και της Γής τρύπησε το ταβάνι αυτές τις μέρες ..άγγιξε ακόμη και τα 200-Χερτζ), και αλλοπρόσαλλων ειδήσεων, και αναφορών, που σκοπό έχουν τον πλήρη αποπροσανατολισμόν του, ώστε να τον φέρουν σε σημείο πλήρους υποταγής, είναι τώρα πλέον σχεδόν έτοιμος να παραδοθεί πλήρως -περνώντας ο ίδιος την θηλιά στον λαιμό του πράγμα που θα έχει ως αποτέλεσμα να χάσει κάθε δυνατότητα και δικαίωμα.

 

Προσέξτε τώρα κάτι επιπλέον ..πέραν των γνωστών δύο πόλων, έχουμε θα λέγαμε και την ενεργοποίηση ενός «τρίτου», που δεν είναι βασικά ένας ανεξάρτητος πόλος, αλλά μιά κίνηση που έχει δημιουργηθεί και λειτουργεί εντός των δύο γνωστών πόλων, που σκοπό έχει υφαρπάζοντας την ενέργεια και των δύο, να την οικειοποιηθεί πρός δικό του όφελος.

Τέτοιες κινήσεις πάντα ανέβλυζαν από το παρασκήνιο, κάθε φορά που συνέβαινε μια σύνοδος Δία-Κρόνου (δηλαδή κάθε περίπου μια 20ετία), ιδίως όταν αυτή είχε κάτι το ιδιαίτερο, αλλά φέτος τα πουλάκια μου δεν κρατήθηκαν και εκφράστηκαν ανοιχτά, και μίλησαν για ΡΕ-ΣΕΤ (εντάξει εντάξει, αγγλιστί το είπανε, RE-SET / Ρισέτ = επανεκκίνηση), μόνο που όσοι γνωρίζουν ξέρουν ότι τα Λαμόγια (όχι ρε οι μπροστινοί αχυράνθρωποι) ψάχνουν να βρούν και χρησιμοποιούν συνθηματικά κάποιες λέξεις, συνδυασμούς αυτών κλπ. κλπ. 

[[ μερικοί ξέρετε ότι ως ΣΕΤ κάποιοι αναφέρουν επίσης τον Τυφώνα και τον Κρόνο βεβαίως .. και ίσως ως ΡΕ – ΡΑ να νομίζετε ότι αναφέρονται στον Ήλιο .. μόνο που αυτοί αναφέρονται στον Δία ..και πάντα βεβαίως όχι με τις έννοιες που έχει υπόψην του το πόπολο, γι’ αυτό και μιλάνε για ΡΕ-ΣΕΤ ή ΡΑ-ΣΕΤ και άλλοτε ως ΣΕΤΡΑ ..και προσέξτε μιλάνε για σύνδεση-σύνθεση και όχι αντίθεση, όπως στην ιστορία που έχουν πασάρει στα ζάπατα, γι’ αυτό και το ΡΕ-ΣΕΤ το θέλουν τώρα, στην σύνοδο του Δία-Κρόνου ..δηλαδή ολοκληρωτικό γαμήσι ..απ’ όλες τις τρύπες.

– – – – –

Μπορείτε μήπως τώρα να κάνετε μιά προσπάθεια να σκεφτείτε και να μας ‘πείτε ποιός μπορεί να είναι (στο παρασκήνιο) πίσω απ’ αυτήν την κίνηση ;;

Έλα προσπαθήστε το ..σφιχτείτε λίγο, αλλά μην το παρακάνετε και έχουμε άλλες ιστορίες !!

Τι ;; ..τίποτε ρε παιδιά ;; ..κανείς ;;

Ρε αφού ‘σείς τα χριστιανά, μπορεί και να τον «αγιολογάτε» συνεχώς ..ακόμα να πάει το μυαλό σας ;;

Ναι ρε ‘σείς ..μπορεί αυτό το «καλόπαιδο», να παραμονεύει ν’ αρπάξει την σκυτάλη ..χα χά !! ]]

 

Μετά από τον τρόμο που κατάφεραν και πέρασαν, η σύνοδος Δία-Κρόνου είναι γι’ αυτούς ότι καλύτερο θα μπορούσαν να ελπίζουν, γι’ αυτό και είναι αποφασισμένοι να το τραβήξουν στ’ άκρα, προχωρώντας την λοβοτομή (αυτήν που δεν κατάφεραν παλαιά να ολοκληρώσουν) μέχρι την τελική φάση, ώστε να καταστήσουν το πόπολο πλήρως υποτεταγμένο και ελεγχόμενο (μόνο όσα Ζά αποφασίσουν και κρίνουν ότι είναι αναγκαία ..τα υπόλοιπα είπαμε ..χωματερή, να πλουτίσει και η Γή με λίπασμα) ..και όπως ελπίζω να καταλαβαίνετε ο συνδυαστικός-ερμαφρόδιτος αυτός πόλος, είναι περισσότερο κοντά στους Νεοταξίτες.

Η μάχη επί σκηνής και κυρίως στα παρασκήνια μαίνεται λυσώδης ..όχι για το καλό μας βρέ κουτά – αυτό έλειπε τώρα, αλλά για το ποιός θα επιβάλει την δικήν του ατζέντα, στο επόμενο διάστημα, και βεβαίως ποιοί μπροστινοί και αχυράνθρωποι θα βουτήξουν την κουτάλα ..οι πίσω δεν έχουν τέτοια θέματα ..η εξουσία, η υποταγή και ο έλεγχος τους ενδιαφέρουν !!

Εάν όμως ο κόσμος ξεσηκωθεί, και τα κάνει όλα λίμπα μην μένοντας απλώς σε διαδηλώσεις και διαμαρτυρίες, αλλά προχωρώντας το πράγμα στα άκρα, διαλύοντας τις κυβερνήσεις, άσχετα το πόσο αυτό θα του στοιχίσει, τότε μπορεί να υπάρξει μέλλον.

Στην δε Γιουζία, εάν οι στοιχιζόμενοι στον Τραμπάκουλα πιέσουν δυναμικά, αλλά και αυτός κινηθεί, αυτό το διάστημα, και επιβάλει τον Νόμο της Πατριωτικής Δράσεως, τότε μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα.

 

 

Σε σχέση με την Ελλάδα

Χρόνια και ζαμάνια πρίν, μιλούσα λέγοντας στα γελαδερά τι έρχεται και τι οφείλουν να πράξουν, τον δε προηγούμενο χρόνο, μίλησα και για τα Παράθυρα Ευκαιρίας, που είχε μπροστά της η Ελλάδα.

Εσείς όμως, ως συνήθως ξέροντας καλύτερα, τα γράψατε όλα εκεί που δεν πιάνει μελάνι.

Οι σύνοδοι που συνέβησαν στον Αιγόκερω, ήταν επάνω στον Γενέθλιο Ήλιο της Ελλάδος, που σημειωτέον βρίσκεται σε ακριβές τετράγωνο με Κρόνο-Δία από τον Κριό, όπου και είχα ‘πεί ότι η Ελλάδα το διάστημα αυτό – αλλά και στην συνέχεια, θα ..σκάψει πάτο ..εάν ο κόσμος δεν ακούσει και δεν αντιδράσει.

Και βεβαίως, ούτε άκουσε, ούτε αντέδρασε !! ..αλλά επιπλέον θα λέγαμε ότι κινήθηκε έτσι που συνέβαλε στην επιδείνωση του πράγματος.

 

Είχα ‘πεί ότι, η δύσκολη αυτή Καμπή, θα μπορούσε με τις ενδεδειγμένες ενέργειες και κινήσεις, να μεταστραφεί σε Παράθυρο Ευκαιρίας … αλλά κανείς δεν με άκουσε, κανείς δεν έδωσε σημασία, και κανείς βεβαίως δεν ασχολήθηκε -μάλλον θα έλεγα ότι ενοχλήθηκαν που τους τάραξα τον ύπνον τους- …οπότε η σειρά αυτών των αναρτήσεων έμεινε ημιτελής – ως μην έχουσα πλέον νόημα !!

 

Από τις 14 Δεκέμβρη, που συμβαίνει η Έκλειψη Ηλίου -αόρατη στην Ελλάδα- στην 23° Τοξότη (επάνω στο Ωροσκόπιο της Αθήνας, ως Ελλαδίτικης Πρωτεύουσας, 1-13/12/1834, 00:00 ή 07:12 Τοπική), και η οποία ενεργοποιεί το γενέθλιο τετράγωνο Διός-Κρόνου, από τον Κριό (δείτε παρακάτω το γενέθλιο ωροσκόπιο), πρός τον γενέθλιο Ήλιο, με τον διελαύνοντα Πλούτωνα σε σύνοδο μετά του γενεθλίου Ηλίου, και τον διελαύνοντα Άρη, από τον Κριό, σε στενή σύνοδο με τους γενέθλιους Δία-Κρόνο, τετραγωνίζοντας τον γενέθλιο Ήλιο ..με την εν συνεχεία σύνοδο των Διός-Κρόνου, σε τρίγωνο με γενέθλια Σελήνη («άχρηστο» κυβερνήτη του ωροσκοπίου), που όμως η ενεργειά τους σε σχέση με το ωροσκόπιο της Ελλάδος δεν είναι καθόλου καλή, και επειδή μετά από λίγες μέρες ο Άρης θα μπουκάρει στον Ταύρο, και θα συνουσιαστεί με τον Ουρανό, τριγγεράροντας την ήδη γενόμενη σύνοδο Διός-Κρόνου …αλλά και άλλα που δεν έχει νόημα ν’ αναφέρω ..αφήνω σε όλους εσάς να υποθέσετε τι και ποιά μπορεί να είναι τα «καλά» που περιμένουν το Γελαδιστάν και τους Γελαδέληνες !!

Όπως είπα παραπάνω, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, έχουμε το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα, (ο Άρης από την γενέθλια θέση Διός-Κρόνου) το οποίο ειρήσθω εν παρόδω, επισυμβαίνει επί της Ηλιακής θέσεως 23° Αιγόκερω  ..όθεν και φρονώ ότι δυσκολότερες καταστάσεις θα πρέπει να περιμένουμε, καθώς η όποια αντίδραση τώρα, που επιπλέον δεν βλέπω να υπάρχει, δεν βλέπω να φέρνει κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα – βεβαίως όμως, εάν υπάρξουν δυναμικές αντιδράσεις, και ο κόσμος ξεχυθεί αψηφώντας τα πάντα, και κάνοντας τα όλα λαμπόγυαλο, τότε τα γκουβερνοφρόκαλα και τα τσιράκια τους θα αναγκαστούν να κάνουν πίσω, αυτό όμως συνεπάγεται ο κόσμος να μην ενδώσει στις κυβερνητικές και μιζαριστικές προωθούμενες μαλακίες, και ταυτόχρονα ν’ αποφασίσει να δώσει γερά χαστούκια, σε όσους σπέρνουν τρόμο και φόβο και σε όσους με πράξεις και παραλήψεις οδήγησαν τα πράγματα εδώ που έχουν φτάσει. 

Βεβαίως κάτι τέτοιο θα είχε περισσότερες προοπτικές, εάν συμβεί στην Γιουζία αυτό που είπα παραπάνω.

Η σύνοδος Δία-Κρόνου, όσο δεν υπάρχει αντίδραση, δεν προβλέπεται να έχει κάτι καλό να προσφέρει, στο Γελαδιστάν ..οπότε ισχύουν επακριβώς όσα είπα στο γενικό μέρος.

 

Τι λέτε ;; ..είστε για μιάν «ανάσταση» ;; ..μπααά δεν σας βλέπω !!

 

Η οικονομία στην Ελλάδα, έχει ήδη χτυπήσει πάτο, και δεν πρόκειται να δούμε ανάκαμψη, αλλά τουναντίον επιδείνωση της κατάστασης ..επιχειρήσεις που ακόμη κρατάνε, όταν στην επόμενη χρονιά κληθούν να καταβάλουν τα χρεωστούμενα, θα πάνε σε πτώχευση και κλείσιμο, πράγμα που θα αυξήσει σημαντικά την ανεργία και την πείνα, αλλά θα έχει και τα λοιπά επακόλουθα.

Το κράτος χωρίς έσοδα, από που θα βρεί το χρήμα, για επιδόματα, συντάξεις και μισθούς ;;  ..από κάποιον Φούφουτο ;; ..ετοιμαστείτε λοιπόν να ξηλωθείτε αγρίως, και αν δεν έχετε, ξέρετε εσείς, βούρ για παγκάκι, αν πετύχετε βεβαίως κάποιο άδειο!!

 

Μέσα στον γενάρη, ίσως νομίσετε ότι τέλος ή νύχτα ..και ξημέρωσε !! ..μόνο που αυτό θα είναι μιά προσωρινή  και λανθασμένη εντύπωση, μέχρι να μπορέσετε να δείτε το τοπίο γύρω σας, και να καταλάβετε που πραγματικά είστε !!

 

Και που είστε, τις μασκούλες μην και τις πετάξετε, θα σας χρειαστούν ..έρχεται 3ο και ίσως και 4ο κύμα λένε ..τα παιδιά – οπότε μην ξεθαρρεύετε !!

 

Επίσης, όλοι όσοι τρέξετε, για να σας το χώσουν (το εμπόλιο ντέ) φροντίστε να κρατήσετε καλή σημείωση για το πότε θα χρειαστεί να σας το ξαναχώσουν και να σας το ξαναματαχώσουν, αφού θα είστε και θα λειτουργείτε πλέον ως πρεζάκηδες ..όσο για τις όποιες μεταλλάξεις ή παρενέργειες μην βιάζεστε, ίσως χρειαστεί να περιμένετε λίγο, καθώς μπορεί να μην προκάμουν τώρα ή και να μην θελήσουν να το πάνε στο κατευθείαν, άλλωστε είπανε ..σας θέλουν για τακτικούς πελάτες, τζάμπα πειραματόζωα θα κονομήσουν, οπότε μην μου αγχώνεστε, θα σας προσέξουν ιδιαίτερα !!

Ανάλογα τώρα και με το ποιανής μάρκας θα είναι αυτό που θα σας χώσουν ..όπως είπε και το Σι-Νι-Νι, αν μόλις ξεκινήσουν τα εμ-βόλια, δείτε κόσμο να ψωφάει στον δρόμο τις επόμενες μέρες, εσείς δεν χρειάζεται καθόλου ν’ ανησυχήσετε ..μέχρι να ‘ρθει η σειρά σας !! ..άλλωστε ακόμη και έτσι, δεν θα είστε μόνοι ..θα έχετε παρέα ..τα ραδίκια !!

Τρέξτε λοιπόν να στοιχηθείτε, πίσω απ’ ότι σας λένε οι γιατροφουσκικοί πεθαμενατζήδες, τα τσιράκια των ΠΟΡΔΩΝ, τα κανάλια Λοβοτόμισης-Αποβλάκωσης, και τα μιζαρισμένα κομματόσκυλα της γελαδικής ΠΟΡΔΟΒΟΛΗΣ ..και να είστε απόλυτα σίγουροι«έρχονται καλύτερες μέρες» !! ..έχουν να ξεπατωθούν τα «κοράκια», και να κάνουν γενναίο, μέχρι σκασμού τσιμπούσι, οι κατσαρίδες και τα σκουλήκια.

Πάντως για να σας το ‘πώ απλά ..ότι ξέρατε και όπως το ξέρατε ..πα-πα-λα !!!

 

Όσοι δεν καταφέρουν να πεθάνουν, απ’ οποιαδήποτε κουράδα, ή και κάποιο εμβόλιο, θα έχουν πάντα την ευκαιρία να τα τινάξουν, είτε περνώντας οι ίδιοι την θηλιά στον λαιμό τους, εάν έχουν σκοινί, είτε εξετάζοντας την αντοχή του πλακόστρωτου στις κάθε είδους επιθέσεις από την ταράτσα ή και κάποιο μπαλκόνι, είτε προσφερόμενοι για να εξεταστεί η αιχμηρότητα κάποιας χατζάρας, αλλά και κάνοντας αναγκαστικά συμπαράσταση στα παιδάκια της Μπιάφρας, της Υεμένης, αλλά και τόσων άλλων περιοχών, που όλη η μπολιτισμένη αντρωπότητα, δεν είδε και δεν έμαθε. Μην ανησυχείτε όμως ..για όλους θα έχει ο μπαξές ..όλοι θα πάρετε ..τον ψώφο σας !! 

 

Επιπλέον, είχα μιλήσει μια μια επόμενη σύνοδο Κρόνου-Ποσειδώνα, που θα συμβεί στις αρχές του ’26, και η οποία δεν προοιωνίζεται καθόλου καλή για την Ελλάδα – πάντα βεβαίως εάν ο κόσμος παραμείνει ηλίθιος και παθητικός δέκτης και αποδέκτης των σχεδιαζομένων και επιβαλλομένων από τους Ελιτιστές.

Ακόμη όμως και αν ο κόσμος αντιδράσει κάποια στιγμή, δεν μπορώ να ‘δώ δυνατότητες ανάστασης και ανάταξης, η καταστροφή και η σαπίλα, που εσείς οι ίδιοι αφήσατε και επιδιώξατε να συμβεί, και όχι κάποιος άλλος, είναι τέτοια που δύσκολα πλέον μπορεί να διορθωθεί ..αλλά ακόμη και αν γίνει δυνατόν να επιχειρηθεί κάτι τέτοιο, πέραν των ποταμών αίματος, θα απαιτηθεί σκληρή δουλειά για πολλά πολλά χρόνια, ίσως και γενιές ολόκληρες !! ..είστε πρόθυμοι και αποφασισμένοι για κάτι τέτοιο ;;

 

Ωροσκόπιο Ίδρυσης του Ελλαδικού κράτους