Όσοι και όποιοι ηλίθιοι, ακόμη δεν το βλέπουν..

 

 

όρσετε να μην σας τα χρωστάω ..βοϊδόβλακες !!

 

 

Παλαιός

 

 

Δεν ξέρω αν πέρα από το βόσκησμα, τώρα που ο πορδοσωτήρας σας εγκατέλειψε «έρμαια» στις διαθέσεις της ζουμπομαϊμούς, και αν συνήλθατε από την απώλεια της καθημερινής δόσεως της τρομολαγνικής και τηλεοαποβλακωτικής παρουσίας του, και από το να ρουφάτε μετά μανίας το «μείνετε σε απόσταση ..μείνετε ασφαλείς [στην βλακεία και στην ηλιθιότητά σας] » των πορδοκάναλων, σας έμεινε χρόνος να δείτε πόσο απροκάλυπτα πλέον σας το πετάνε στα μούτρα, όλοι αυτοί που θεωρείτε ότι νοιάζονται και πασχίζουν για την υγείαν σας, και, εν αντιθέσει, δεν προωθούν με κάθε μέσον και κάθε τρόπο τον αφανισμό σας 

Δεν το νομίζω !! … αλλά ας σας ρωτήσουμε … σας έμεινε χρόνος ρε βλακοηλίθιοι να το δείτε ;; ..έεε, σας έμεινε ;; … το είδατε ρε ζωντόβολα, που νομίζετε ότι ο ηοεδας και ο πορδοποϋ εσάς έχουν έννοια τους ;;

 

Όχι βεβαίως ότι νοιάζονταν ποτέ για σας, ή ότι αυτά τα μπουρδέλα, αλλά και τα υπόλοιπα· εε, δντ, πτ, τδδ, νατο, φάτω και σκατά στα μούτρα τους, είχαν ποτέ σκοπό την προστασία και την προάσπιση της ανθρωπότητος …ότι όταν διέλυαν κράτη, ρήμαζαν και εξολόθρευαν ολόκληρους λαούς, ξεκινούσαν πολέμους και γενοκτονίες, γέμιζαν την Αφρική με έϊτζ, στείρωναν και οδηγούσαν στον θάνατο χιλιάδες Ινδές, όταν τρώνε τον άμπακα από το δικό σας υστέρημα, για να σας βιάζουν, να σας κάνουν ανταλλακτικά και με την αγαστή συνεργασία όλων τους, αυτών των χτικιών, σκοπό έχουν όχι μόνο να σας βάλουν φίμωτρο, να σας κλείσουν στο μπουντρούμι, να σας κάνουν σκλάβους και δουλικά, αλλά αφού σας φορτώσουν, στην πορεία, με πραγματικά Κοβίντια και λοιπά σκατά, να σας πετάξουν στις χωματερές, για λίπασμα της γεωδιαμόρφωσης, που ονειρεύονται και τρέχουν, με την δικήν σας αποδοχή, παράκληση και συνοδοιπορία.

 

Έτσι λοιπόν, μετά απ’ όλα αυτά, που κατάφεραν και πέρασαν, αφού, σαν πανηλιθιοι που είστε, όχι μόνο σας φόβισαν, με μιά κουράδα, μέχρι θανάτου, και σας επέβαλαν μάντρωμα, φίμωμα (αυτό έλειπε δα .. να νομίζετε ότι το φίμωτρο έχει σκοπό την προστασία της υγείας σας, και όχι το να αποδεχτείτε ότι πρέπει να βγάζετε τον σκασμό, και άλλοι να κάνουν κουμάντο) και περιορισμό των εναπομεινάντων δικαιωμάτων σας, σε σημείο μάλιστα εσείς οι ίδιοι να παρακαλάτε να σας επιβάλουν όλα αυτά ..και αφού τα κατάφεραν, βγήκε ο σκατοηεδας και το μόστραρε :

 

ο ΝεοΤαξίτικος οηεδας

 

Ναι …ναί · Ηνωμένα ΈθνηΝέα Παγκόσμια Τάξη

 

Και πάνω πάνω, μπαίνοντας, βλέπετε … εάν ακόμα σας έχουν απο-μείνει μάτια για να βλέπετε .. αυτό :

..θέλουν πίσω τον Πλανήτη τους (!;)

 

LET’S TAKE OUR PLANET BACK – Ας πάρουμε πίσω τον πλανήτη μας !!

Ώη …ώη μαναμ’ !!

 

Και παρακάτω διαβάζετε … είπαμε εάν βλέπετε και καταλαβαίνετε ..τα ΣΧΕΤΙΚΑ – About

..τα μαντάτα

 

Και για όσους δεν ξέρετε ντίπ αγγλομπουρνέζικα, αλλά και βαριέρστε να βάλετε τον Γκούγλη να σας το μεταφράσει … άντε να σας το κάνω εγώ νιανιά :

Λένε λοιπόν :

Σχετικά

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων, των Ηνωμένων Εθνών, είναι ένα Παγκόσμιο Σχέδιο, υψηλού επιπέδου πρωτοβουλίας, που ιδρύθηκε το 2008, για να προωθήσει ένα νέο οικονομικό παράδειγμα, μιά νέα πολιτική τάξη, και γενικότερα μια νέα παγκόσμια τάξη για το ανθρώπινο γένος, η οποία θα πετύχει τους παγκόσμιους στόχους του ΟΗΕ, για την Βιώσιμη Ανάπτυξη μέχρι το 2030, και την ευτυχία, ευημερία και ελευθερία κάθε ζωής στην ΓΗ μέχρι το 2050.

 

Πέρα από το να βγάζει λοιπόν όλα τα τσιράκια του, όλες τις μαϊμούδες και τα μέσα επιβολής και αποβλάκωσης, να παπαγαλίζουν τα εγκεκριμένα δελτία ειδήσεων παραπληροφόρησης που εκδίδει, με σκοπό την φίμωση κάθε αντιδρούσας φωνής, που αποκαλύπτει το παιχνίδι που έχει ενορχηστρωθεί ενάντια στην ανθρωπότητα .. ξεμπροστιάζεται πλέον και ο Ίδιος ο οηε, και παίρνει θέση απροκάλυπτα, υπέρ των σκοτεινών σχεδίων, που εξυφαίνονται σε βάρος της ανθρωπότητας.

Με τα παραπάνω ο οηε, αφήρεσε το μέχρι τώρα προσωπείο, που μοστράριζε στα χαϊβάνια (κάποιοι, πάντα ξέραμε, τι σκατά κρύβονταν πίσω από την μουτσούνα, που εμφάνιζε, και σας τα είχαμε δείξει) και τώρα, εμφανίζει πλέον, απροκάλυπτα, αυτό που είναι.

 

Εκτός από το σχέδιο Ομογενοποίησης της ανθρωπότητας, με το Μεταναστευτικό (είχαμε αναφερθεί εκτενώς εκεί στον Δεκέμβρη του ’18) και την προώθηση των σκοτεινών σχεδίων της Ατζέντας-21 που πέρυσι αναβάθμισαν σε Ατζέντα-30 (και που επίσης έχουμε μιλήσει αρκετές φορές), που εντέχνως, και με συγκεκαλυμμένο τρόπο, σας πασάρει, σαν «Global Goals for Sustainable Development – Παγκόσμιους Στόχους για την Βιώσιμη Ανάπτυξη», πλέον το πηγαίνει ένα βήμα πάρα πέρα και κάνει λόγο για «ευτυχία, ευημερία και ελευθερία κάθε ζωής στην ΓΗ μέχρι το 2050.», αφού πρίν πάνω πάνω μόστραρε το «LET’S TAKE OUR PLANET BACK – Ας πάρουμε πίσω τον πλανήτη μας».

Αλλά για ποιά ευτυχία, ευημερία και ελευθερία κάθε (μορφής) ζωής στην Γή, μιλάει ;; υπάρχουν πολλές (έλλογες, και ποιές) μορφές ζωής στην Γή, που χρειάζεται να παλέψει ο οηε γιά την «ευτυχία, ευημερία και ελευθερία τους» ;;

 

Επίσης ποιοί είναι εκείνοι για τους οποίους κόπτεται ο οηε, που πρέπει να πάρουν πίσω τον Πλανήτη τους, από ποιούς να τον πάρουν και από από ποιούς τον έχουν χάσει ή ποιοί είναι αυτοί που τους τον έχουν στερήσει ;;

 

Διαβάζοντας επίσης, σε άλλο σημείο, εκεί στα Δικαιώματα κάθε ατόμου, βλέπουμε να κάνει ξεκάθαρο λόγο για «ανθρώπινα δικαιώματα» λέτε και εγείρει δικαιώματα και κάποιος που δεν είναι άνθρωπος !! .. μήπως ένα σκαθάρι ;; … ένα φίδι ;; ..για τα οποία θα έπρεπε να κάνουμε λόγο, ή μήπως κάτι άλλο τρέχει ;;

 

Να ‘το λοιπόν πάλι !! 

…να μας μιλάει, και, για άλλες -κάθε- μορφές ζωής !!

 

Αυτά, δεν είναι λάθη έκφρασης και ασυνταξίες, που μπορεί να κάνουμε εγώ ή εσείς, αφού τα κείμενα όλων των μεγάλων οργανισμών, εταιρειών κλπ. κλπ. περνάνε από σαράντα κύματα, και από ένα κάρο ειδήμονες, μέχρι να λάβουν έγκριση !! .. οπότε λάθος εκφράσεις και ασυνταξίες δεν υφίστανται ..και ότι λέγεται εκεί, και αυτό που θέλει να ‘πεί είναι ακριβώς αυτό που βλέπουμε !!

 

Τι σημαίνουν όλα αυτά ;; …έεεε βάλτε το κολοκύθι σας να δουλέψει !! ..γιατί λέτε να σας κοπανάμε ξανά και ξανά ..ότι πρέπει ν’ αρχίσετε να Σκέπτεστε και να χρησιμοποιήσετε την Λογική ;; …έτσι για να σας πειράζουμε και να περνάει η ώρα ;;

 

Και που θα τα βρείτε-δείτε όλα αυτά;; 

..να εδωνανά :

 

— // —

 

Υγ.  Το εν λόγω θέμα, είδα ότι το σήκωσαν πολλά μπλόγκια … ανιχνεύοντας λοιπόν πρός τα πίσω, στην αρχική ανάρτηση στα Ελληνικά (τουλάχιστον αυτήν που βρήκα εγώ) οδηγεί στο μπλόγκι του Λιάκουρα, οπότε σ’ αυτόν ανήκουν τα εύσημα, που γίναμε κοινωνοί, του εν λόγω θέματος .