κο-κό-κότ ..τα καλά κοτοπουλάκια !!

 

 

..αφιερωμένο στο “βαριά σκεπτόμενο” πανηλίθιο πόπολο !!

 

 

Παλαιός

 

Βαριά δουλειά ..η Σκέψη, ακόμα και για τα απολύτως προφανή !!

μως, από δίποδα Ζά, που ενώ δεν διαθέτουν δράμι μυαλό, στ’ άδεια κολοκύθια, που φέρουν μόνο ως διακοσμητικά και ισορροπιστικά στοιχεία, αλλά παρ’ όλα αυτά θέλουν να έχουν γνώμη, άποψη και δικαίωμα στο να ομιλούν και ν’ αποφασίζουν επί παντός επιστητού, δίκην ειδημόνων, εξαπολύοντας πανταχόθεν τις «κλανιές» τους, αποποιούμενοι ταυτόχρονα και μεταθέτοντας κάθε ευθύνη των πεπραγμένων τους στις πλάτες άλλων, αλλά ποτέ στην δικήν τους ώστε να αναλάβουν και την ευθύνη για κάθε τι στραβό που έπραξαν και συνεχίζουν πράττοντες ..αλήθεια, τι διάολο μπορεί κάποιος να περιμένει από τέτοια σαπρόφυτα ;;

Ίσως η μόνη δικαιολογία να είναι η παντελής έλλειψη ικανότητας Σκέψεως και Λογικών Συνειρμών, πράγμα που όμως οι Ίδιοι φρόντισαν να εκχωρήσουν, απαλλασσόμενοι ταυτόχρονα του βάρους των, αφού μία από τις πιό «βαριές και ανθυγιεινές δουλειές» είναι αυτή η ρημάδα η Σκέψη και πολύ περισσότερο η Λογική.

Ενώ όμως πέρα από εξυπνακίστικες μπουρδολογίες, αδυνατούν για οτιδήποτε άλλο, ακόμη και των απολύτως προφανών, παρ’ όλα αυτά επιμένουν να θέλουν να είναι αυτοί που θα πρέπει να λαμβάνουν αποφάσεις και να οδηγούν τα πράγματα ..έτσι που έχουμε στα σίγουρα εξασφαλισμένον τον πηγαιμό μας στον ..διάολο !!

 

Η ερώτηση που τέθηκε πρίν μερικές μέρες ήταν : 

“περί Ματριξιαρχ(ε)ίας και του εδωπανά Ματριξιάρχη”

 

Δύσκολη ;;

Δεν το νομίζω ..εάν κάποιος βάλει λίγο το μυαλουδάκι του (αρκεί να έχει τέτοιο βεβαίως-βεβαίως) να δουλέψει !!

 

Καλά μου παιδάκια – ώχ να με σχωρνάτε ..κοτοπουλάκια, ήθελα να ‘πώ, τα πράγματα είναι τόσο μα τόσο απλά, που δεν πάει άλλο ..αλλά είπαμε, θέλει λίγο μυαλό και Σκέψη -να την πάλι μπροστά μας αυτή η ρημάδα ..η Σκέψη !! ..αμάν πιά, δεν γίνεται να την εξοβελίσουμε ολωσδιόλου και να ησυχάσουμε διά παντός  από δαύτη ;;

Αλλά τι να εξοβελίσετε πλέον, ρε τζούφιοι, αφού αυτό το έχετε ήδη κάνει, καθώς χιλιόχρονα τώρα έχετε πάρει διαζύγιο από Σκέψη και Λογική ..τι περισσότερο να κάνετε τώρα ;;

Απλά, κάποιοι πείσμωνες γραφικοί, επιμένουν, να σας ζαλίζουν αυτά που δεν έχετε, καλώντας σας, ξανά και ξανά, να Σκεφτείτε και να Συν-λογιστείτε ..αλλά πώς ρε γαμώ το μου, αφού δεν διαθέτετε δράμι μυαλό ;;

 

Σαν κάτι Σχιζοφρενικό να πλανάται στον αέρα ..δεν μπορεί, από την μιά μεριά, να διαπιστώνουμε ότι δεν έχετε κουκούτσι μυαλό, και από την άλλη, να θέλουμε να σας βάλουμε σε μια τέτοια διαδικασία, εκτός πιά και δεν είμαστε τόσο μα τόσο τρελοί, αλλά κάτι παραπάνω ξέρουμε από το προφανές ..να ας πούμε ότι, κάπου κάτι είναι καταχωνιασμένο, που ενώ δεν μπορεί να χαθεί, παραμένει όμως αθέατο και σε λανθάνουσα κατάσταση, μιά κατάσταση που μπορεί μεν ν’ ανατραπεί αλλά θέλει δουλειά, ώστε να φτάσει να συμβεί κάτι τέτοιο.  

 

Από την αρχή, εκεί στα άρθρα, στον «Κόσμο Φυλακή», είπαμε για το μπουρδέλο του κόσμου μας, το μπουρδέλο όπου τα ποντικάκια συνεχίζουν, αδιαλείπτως, να γυρίζουν το μαγκανοπήγαδο, τροφοδοτώντας με ενέργεια την ύπαρξη αυτού του κόσμου, βυθισμένα στην Λήθη και την λησμονιά τους.

 

Και ενώ, αυτός ο κόσμος, στην ουσία, είναι και αποτελεί ένα Μάτριξ, μια περιχαράκωση, που λειτουργεί με αυτούς ή με εκείνους τους νόμους -τοπικά ή γενικότερα- εντούτοις δεν παύει από το να είναι ένα Περίκλειστο Σύστημα, που κανιβαλίζει τον εαυτόν του, και τους εγκλωβισμένους εντός του, αρμέγοντας όση περισσότερη ενέργεια μπορεί, ώστε να συντηρήσει την ύπαρξήν του, αποτρέποντας την διάλυσήν του.

Ανέκαθεν, κάποιοι «τρελοί», έλεγαν ότι, αυτός ο κόσμος (το σύμπαν που βλέπουμε, αλλά και αυτό που διαφεύγει της αντίληψής μας) είναι σαν ένα νευρωνικό δίκτυο ενεργειακών ινών και συμπυκνώσεων, όπου οι γαλαξίες αποτελούν τις μεγάλες συνάψεις, και τα ηλιακά συστήματα τις μικρότερες, και πάει λέγοντας, αλλά πλέον αυτό έφτασε, γι’ ακόμη μιά φορά, να μας το δείξει η νεότερη φυσική.

Και μπορεί τώρα, μερικοί ή και όλοι σας, να λέτε : “ρε δεν γαμιέσαι παλαιέ και σύ με τις θεωρίες και τις ερωτήσεις σου” ..και βεβαίως θα είχα όλη την καλή διάθεση να σας κάνω το χατίρι, εάν υπήρχε ένα μανουτσομάνουλο να με βοηθήσει σ’ αυτό, καθώς δεν μπορώ να το κάνω μονάχος μου … χαχά !!

Καλά τα καλαμπούρια, αλλά μέχρις ενός σημείου, καθώς μανάριαμ’ εάν δεν βάλετε το κολοκύθι σας να δουλέψει την έχουμε πολύ άσχημα, αφού επίκειται να πέσει σφουγγάρι, και να μην μας βρίσκει κάποιος ούτε στον σκουπιδοντενεκέ.

Ας έρθουμε λοιπόν στο προκείμενο, και ας την κάνω εγώ, γι’ ακόμα μια φορά, την δουλειά, αφού δεν βλέπω να την κάνετε εσείς – κανείς ρε διατεθειμένος να το παλέψει ..κανείς ;; … γαμώ το μου !!

 

Ποιός είναι, ρε παίδες, αυτός που δίνει Ζωή-Πληροφορία και κινεί τα πάντα στο Ηλιακό μας σύστημα ;;

Αν ‘πείτε ο Ήλιος ..μόλις κερδίσατε ..το βρήκατε !!

Άνευ αυτού πάπαλα, κάθε είδους ζωής στο Ηλιακό μας σύστημα, ακόμη και στα απώτατα όριά του !! Αυτός είναι που ζωογονεί το κάθε τί !!

Εντάξει, υπάρχουν και μικρότερες συνάψεις, εντός του εν λόγω συστήματος, αλλά αυτός είναι η Κύρια Σύναψη, ο κύριος παράγων, που «τροφοδοτεί» την ζωή στον πλανητάκο μας, αλλά και όπου αλλού, εντός της επικράτειάς του, και άνευ αυτού πάπαλα όλα στο εδώ σύστημα.

Αυτός είναι ο Τζομπαναρέας της εδώ στάνης, όλοι οι υπόλοιποι (Γή, Σελήνη κλπ. κλπ.) είναι οι μικρότεροι ελεγκτές-τα τσομπανοπαίδια.

Και όπως κάθε καλός Τσοπάνης, φροντίζει την Στάνη του (κουρά, βοσκή, άρμεγμα κλπ. κλπ.) έτσι κι αυτός, φροντίζει, όλη την εδώ φάρμα.

Και αφού κάθε στάνη, κάθε φάρμα, έχει και επιτελεί έναν σκοπό, έτσι και η ανθρωποστάνη, και όλες οι άλλες στάνες, έχουν σκοπό να τροφοδοτούν τον Τσομπάνη, την οικογένειά του. αλλά και όλους αυτούς στους οποίους προωθεί τα προϊόντα της φάρμας του.

 

Και επειδή, όπως έχουμε ‘πεί, το σύστημα του κόσμου μας κλειδώθηκε, και, δεν έχει να λαμβάνει ενέργεια έξωθεν, τρώει πλέον από την υπάρχουσα και την παραγόμενη εντός του, τρεφόμενο κυρίως από την ενέργεια που παράγουν οι εγκλωβισμένοι-τα ποντικοκοτοπουλάκια, που γυρνούν τον τροχό στο μαγκανοπήγαδο. 

Όντας λοιπόν ο Ήλιος, ένας από τους τσοπάνηδες του Μάτριξ-«Κόσμου Φυλακή», είναι ο τοπικός Ματρηξιάρχης, και όπως κάθε καλός τσοπάνης φροντίζει το κοπάδι του, μέχρι να το στείλει στο σφαγείο, έτσι κάνει και αυτός, ο μέγας φιλάνθρωπος …χαχά !!

 

Τι έγινε ;;

Σας έπεσε ο ουρανός στο κεφάλι ;;

Μα καλά μου παιδάκια, αυτό δεν ήταν κάτι κρυφό ..το είχατε, και θα συνεχίσετε να το έχετε, πάντα μπροστά σας, αρκεί να έχετε την θέληση και την διάθεση να το δείτε, όπως πραγματικά είναι.

 

Και τώρα, θα σας αφήσω, να κάνετε μόνοι σας τις όποιες άλλες διασυνδέσεις και συσχετισμούς, εάν βεβαίως βεβαίως θελήσετε κάτι τέτοιο, και δεν κρύψετε πάλι το κεφάλι σας, σαν την στρουθοκάμηλο, στο χώμα.

Και αν τύχει να οδηγηθείτε σε τίποτε θρησκευτικές, θεουτζικές και λοιπές ατραπούς, εγώ αποποιούμαι κάθε ευθύνης ..άλλωστε όπως σημειώνουν όλες οι «καλές» ταινίες, όλα μα όλα, δεν μπορεί να είναι τίποτε άλλο, παρά μόνο συμπτωματικά !!

 

Φιλούνια ..και να φροντίζετε να κοιμάστε πάντα με το κράνος και τα παπούτσια σας, καθώς δεν είναι δυνατόν να ξέρετε, πότε μπορεί, πάλι, να σας πέσει και κάνας άλλος ουρανός στο κεφάλι !!

 

= / / =