λίγο μυαλό ρε γελάδια ..λίγο μυαλό !!

 

 

αφιερωμένο στην ανοησία του γελαδολαού !!

 

Παλαιός

 

ντάξει εντάξει, -αν και δεν χρειάζεται να το επαναλαμβάνουμε συνεχώς, αλλά στο γελαδιστάν βρισκόμαστε, οπότε τί να κάνουμε, καταλήξαμε ακόμη και τα αυτονόητα να χρειάζονται επεξήγηση- … δεν είναι όλοι γελάδια, ευτυχώς, υπάρχουν και αυτοί οι λίγοι, που δεν είναι !! … αλλά γαμώ το, είναι τόσο μα τόσο λίγοι !!

Του ‘πανε πως μπορεί να κολλήσει κορο-νιό και να ..πεθάνει … και κατουρήθηκε και χέστηκε πάνω του το πόπολο της γελαδικής.

Με μιά μπαρούφα, κατάφεραν και έκλεισαν τον κόσμο στα σπίτια του, βάζοντας ταυτόχρονα την χώρα στον πάγο …

Τον υποχρέωσαν να φτιάχνει δήλωση, ακόμα και για να πάει για χέσιμο … και το δέχτηκε !! … θες γυρεύεις να κολλήσει η κουράδα κορο-νιό, αν είναι αδήλωτη, και να ψωφήσει ;;

 

Με 28 μόνο θανάτους, μέσα σ’ εναν μήνα, κατά το πλείστον γερόντων, και πασχόντων από χίλιες δυό αρρώστιες, τον έκαναν να χεστεί πάνω του από τον Φόβο.

Τον φλόμωσαν στις μπαρούφες, και στις αντιφατικές δηλώσεις, αλλά το γελαδικό κοινό πού να πάρει είδηση, να τους τα χώσει στον κώλο, και να σταματήσει να τρέμει … πώς και με τί να τα κάνει όλα αυτά ;; … χρειάζεται λίγο μυαλό, αλλά το γελαδόβιον κοινό δεν έχει κουκούτσι, ούτε καν όσο κουβαλάει ο σπούργος !!

Και εντάξει, δεν έχει το νιονιό να το καταλάβει μοναχό του … αλλά τί γίνεται, όταν κάποιοι του δείχνουν πώς έχει η πραγματική κατάσταση, πού πάει το πράγμα, και σε τί στοχεύουν όλα αυτά τα σούργελα, και αυτό όχι μόνο αρνείται να τα ‘δεί, αλλά την ίδια στιγμή αντί να τα βάλει με όλους εκείνους που τον παραμυθιάζουν, τον εκμεταλλεύονται και τον καταδυναστεύουν, επιτίθεται σ’ αυτούς που του δείχνουν την πραγματικότητα, και τί κρύβεται πίσω απ’ αυτά που του πασάρουν τα γκουβερνοτσόλια και τα μπουρδελοκάναλα. Δυστυχώς αυτό που γίνεται συνεχώς με όλα τ’ άλλα, σε κάθε τομέα της Ζωής – και συνεχίζουμε ακάθεκτα να πηγαίνουμε όλο και περισσότερο στον διάολο !!

..καθώς τα Ζωντόβολα αρνούνται να ΣΚΕΦΤΟΥΝ !!

Έτσι, μέσω των ηλιθίων πιονιών τους -τους οποίους τα ζωντόβολα αναγόρευσαν σε κυβερνήτες τους-, οι επικυρίαρχοι μιά χαρά προωθούν τα σχέδιά τους !! … και μάλιστα, σε βαθμό που τα γελάδια να επιζητούν και να χειροκροτούν τον χαμό τους.

 

Δεν με ενδιαφέρει να ‘πώ τί κάνουν οι άλλοι λαοί· αλλά γαμώ το, είναι δυνατόν να έχουν κάποια σχέση τα εδώ ζωντόβολα, με απογόνους του Πλάτωνα, του Αριστοτέλη, του Ηρακλείτου, του Σωκράτη, του Πρωταγόρα, και όλων των άλλων μεγάλων Ελλήνων Φιλοσόφων και Ηρώων ;; … θα ήταν ανόητο και παράλογο, να το σκεφτεί κάποιος !!  … αλλά, ακόμη και αν υποθέσουμε ότι είναι, πότε και πώς στον διάολο περιμένουν να το εκδηλώσουν ;; … διότι, τρέμοντας από τον φόβο τους και γεμίζοντας τα βρακιά τους, δεν νομίζω ότι κάνουν κάτι τέτοιο.

Τόση μα τόση βλακεία και ηλιθιότητα πιά ;; … τόσο μεγάλη νοστιμιά έχει ο σανός που τους πασάρουν, ώστε να μην θέλουν τίποτε πέραν αυτού να δούνε και ν’ ακούσουν ;;

Και ενώ δεν βλέπουν την τύφλα τους, θέλουν να έχουν γνώμη και άποψη … ποιοί ;; … τα πιό ηλίθια και βλακώδη χάπατα της οικουμένης !!

Ευτυχώς που υπάρχουν και κάποιοι, που έχουν μυαλό στο κεφάλι τους, και επιπλέον δεν είναι στημένοι στα τέσσερα και πουλημένοι, που δεν τρέχουν να γλείψουν τον έναν και τον άλλον κώλο ..και μιλάνε !! … αλλά μάλλον ματαιοπονούν … αφού κανείς, ή ελάχιστοι είναι διατεθειμένοι ν’ ακούσουν !!

Και βεβαίως δεν εννοώ να δεχτούν αβλεπί την άποψη του καθενός, αλλά να τα βάλουν κάτω και να δούνε αν αυτά που λέει στέκουν … αλλά, μπάααα, πού να κάνουν τέτοιο πράγμα !!

Αντιθέτως, φτάσανε στο σημείο, όχι μόνο να επικροτούν τα επιβαλλόμενα μέτρα και τις απαγορεύσεις, αλλά να επιζητούν περαιτέρω αύξηση αυτών !! … μην κατανοώντας οι ηλίθιοι ότι, ακόμη και αν υποθέσουμε ότι τα μέτρα θα μειώσουν την εξάπλωση της λοίμωξης, σώζοντας έτσι έστω κάποιες ζωές -πράγμα τελείως αμφίβολο, βέβαια-, ότι από την άλλη αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα πολλούς περισσότερους θανάτους· αφού η χώρα, μπαίνοντας στον πάγο, και κατεβάζοντας ρολά, πέραν της ήδη καθημαγμένης οικονομίας, θα φτάσει στο σημείο να διαλυθεί πλήρως, να κλείσουν χιλιάδες επιχειρήσεις, οδηγώντας στην ανεργία ένα σωρό κόσμο, που εκ των πραγμάτων θα μείνει μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς δουλειά και εισόδημα, με αποτέλεσμα την εξαθλίωση και την λιμοκτονία του… ακόμη και αν υποθέσουμε ότι η οικονομία θα ξαναπάρει γρήγορα εμπρός· αν και τούτο, σε μια διαλυμένη χώρα χωρίς υποδομές και δικό της νόμισμα, είναι αδύνατο να συμβεί.

 

Σώζοντας -υποθετικά έστω- μερικούς υπερήλικες και αρρώστους, θα έχουμε πολλαπλάσιους θανάτους νεότερων, και ταυτόχρονα θα διαλυθεί τελείως η χώρα.

 

Τα είπα βέβαια στο προηγούμενο άρθρο, αλλά ας τα κάνουμε πενηνταράκια, αφού το γελαδικό κοινό έχει απολέσει την ικανότητα του Σκέπτεσθαι .

 

Όλα αυτά παρακάτω είναι από τα επίσημα (μην χέσω) στοιχεία του γελαδέζικου προτεκτοράτου.

Από την Εδώ ανάρτηση του ΕΟΔΥ … για να βγάλετε τις τσίμπλες από τα μάτια σας, αν και αμφιβάλλω :

Στην σελίδα 22, «Η Δραστηριότητα της Γρίπης στην Ελλάδα Περίοδος 2018-2019», βλέπουμε :

 

Θάνατοι αποδιδόμενοι στην Γρίπη 2013-2019

 

Πάρτε το και καθέτως :

ΈΤΟΣ     Θάνατοι από Γρίπη

2013-4           308

2014-5         4161

2015-6           974

2016-7         3544

2017-8           518

2018-9         1071

 

Από μιάν άλλη ανάρτηση του ΕΟΔΥ, εδώ :

Στην 1η σελίδα διαβάζουμε :

 

Περίοδος επιτήρησς Γρίπης 40/2019-20/2020

 

στην 6η σελίδα διαβάζουμε :

 

94 Θάνατοι λόγω Γρίπης από εβδομάδα 40/2019-11/2020

 

Από ανάρτηση της Στατιστικής εδώ, βλέπουμε τους κατ’ έτος θανάτους στο γελαδιστάνικο μπορντέλο :

 

Πίνακας Θανάτων και Γεννήσεων κατ’ έτος

 

Θάνατοι στο 2018 120.297 (δυστυχώς η στατιστική κωλοβαράει και δεν έχουμε του 2019)

οπότε μέσος όρος : 120.297 / 365 = 329,58

Δηλαδή, κάθε μέρα κατά μέσον όρον στο Γελαδιστάν, από διάφορες αιτίες, πέθαιναν 330 άνθρωποι.

 

Πόσοι είπαμε πέθαναν κάθε μέρα από τον Κορο-νιό ;;

Από την 26η Φεβρουαρίου 2020 που παρουσιάστηκε το πρώτο κρούσμα στην Ελλάδα, μέχρι σήμερα 27 Μαρτίου 2020 … πέθαναν λέει 28 άνθρωποι … δηλαδή κατά μέσον όρον λιγότεροι από ένας κάθε μέρα.

Από τα επίσημα στοιχεία έχουμε :

Από 26/02-27/03/2020

Συνολικα κρούσματα 966

Θάνατοι                       28

 

Διαβάστε το θέμα «Κορωναϊός στην Ελλάδα» εδώ :

 

Και τώρα πάμε να δούμε όλα τα παραπάνω δίπλα-δίπλα :

Η επιτήρηση του διαστήματος Γρίπης άρχεται από την 40η εβδομάδα (αρχές Οκτώβρη) και λήγει την 20η εβδομάδα του επομένου έτους στην μέση Μάη, δηλαδή κάπου 230 μέρες.

Πάμε να δούμε τον μέσο όρο θανάτων καθ’ ημέραν τα αντίστοιχα διαστήματα :

  • το 2018-9  Θάνατοι από Γρίπη – 1.071 / 230 =   4,66
  • το 2016-7  Θάνατοι από Γρίπη – 3.544 / 230 = 15,41
  • το 2014-5  Θάνατοι από Γρίπη – 4.161 / 230 = 18,09
  • 2019-20 μέχρι τώρα 27/03, θάνατοι από Γρίπη – 94 /177 = 0,53
  • Κορωναϊός 26/02-27/03/2020, θάνατοι              – 28 / 29 =  0,96
  • Θάνατοι από διάφορες αιτίες το 2018  # 120.297 / 365 = 329,58

Αυτά τα στοιχεία μας δείχνουν ότι ο Κορωναϊός δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, ούτε καν ένας ζόρικος Γριποϊός [[χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει ότι δεν πρέπει να πάρουμε όλα τα αναγκαία μέτρα, αλλά όχι όμως να μας πιάνει υστερία, και να αφήνουμε να μας κυβερνάει ο φόβος, ούτε να συμπεριφερόμαστε σαν άνοα ζωντόβολα, που κατεβάζουν αμάσητο ό,τι του πετάνε οι διάφοροι σκατιάδες – δήθεν επιστήμονες της οκάς και γκουβερνοτσόλια]], καθώς τα προηγούμενα χρόνια οι θάνατοι από Γρίπη είχαν χτυπήσει, κατά μέσον όρο, ακόμη και τους 18 θανάτους κάθε μέρα, για ένα διάστημα διακοσίων και βάλε ημερών..

Εδώ, στην χώρα μας, βλέπουμε επίσης ότι εγκαταλείπουν τον μάταιο αυτό κόσμο και πηγαίνουν ν’ αγναντέψουν τα ραδίκια -από διάφορες αιτίες- κάπου 330 άνθρωποι καθημερινά  … τί να μας ‘πεί, λοιπόν, ο Κορωναϊάκος ;;

 

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν λυπούμαστε για κάθε άνθρωπο που πεθαίνει, απ’ όποια αιτία και να συμβαίνει αυτό, ούτε ότι δεν πρέπει να λαμβάνουμε τα απαιτούμενα και αναγκαία μέτρα, ώστε να αποφεύγουμε ό,τι είναι δυνατόν … μόνο που σ’ αυτόν τον κόσμο κανείς δεν γίνεται να μην παραδώσει το σαρκίο του κάποια στιγμή … Αν έχετε διαβάσει Ελληνική Μυθολογία, θα είδατε ότι ακόμα και οι υποτιθέμενοι θεοί … πεθαίνουν !! … Όσοι, δε, έτυχε να ασχοληθείτε με Ινδουϊσμό, Βουδδισμό κλπ., θα είδατε εκεί ότι και οι θεοί, ακόμη και αν εκτείνεται η ζωή τους εκατομμύρια χρόνια, έρχεται η στιγμή που και αυτοί πεθαίνουν !! … κλπ. κλπ.

 

Όπως έχουμε ‘πεί, αυτός ο «κόσμος» διατηρείται από την ανακύκλωση των πάντωνακόμη και τα Λαμόγια που τον κυβερνάνε, κάποια στιγμή θα φτάσουν, αφού φάνε τον εαυτόν τους να  … ψωφήσουν και αυτοί.

 

Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ σ’ αυτόν τον κόσμο, αργά ή γρήγορα, έχει ημερομηνία Λήξεως !!

 

Και αυτό που μπορούμε να κάνουμε, είναι όχι να μην πεθάνουμε, αλλά να κάνουμε την εδώ Ζωή μας όσο το δυνατόν πιό ευτυχισμένη και ανώδυνη.

Αλλά επειδή οι σκατιάδες, με τα «μουνόπανά τους», κάθε άλλο παρά για την ευτυχία του κόσμου νοιάζονται και δουλεύουν, αυτό που ο κόσμος μπορεί να κάνει, είναι να ΜΗΝ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ όλα αυτά που προσπαθούν να του επιβάλουν.

 

Αυτοί είναι αναγκασμένοι, κάθε τι που σκοπεύουν να κάνουν, να το δηλώνουν πρώτα, έτσι που να έχουν την συνειδητή ή ασυνείδητη αποδοχή-ανοχή από τον κόσμο.

Αξία δεν έχει η όποια «ΔΗΛΩΣΗ» κάνουν οι σκατιάδες, άσχετα αν είναι αναγκαίο και επιβεβλημένο, για να μην κοπούν κώλοι … αλλά η «ΑΠΟΔΟΧΗ» της ή όχι, συνειδητά ή ασυνείδητα από τον κόσμο … όπου, αν δεν υπάρξει «Αποδοχή», η όποια «Δήλωση» γίνεται κλύσμα σε ‘κείνον που την κάνει.

  

Στην προκειμένη, αν ο κόσμος δεν δεχτεί (και το δηλώσει δυνατά και ειλικρινά) αυτό που θέλουν και δήλωσαν τον Οκτώβριο πέρυσι, με το συνέδριο και την προσομοίωση, αλλά και τις μπαρούφες που προσπαθούν να επιβάλουν σήμερα … και τους ‘πεί όλα αυτά να τα κάνουν κλύσμα και να τα βάλουν στον κώλον τους … τότε την επόμενη μέρα ο Κορωναϊός θα έχει εξαφανιστεί !!

Αν … μπορούσαμε να αλλάξουμε τις «ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ» μας (που βεβαίως αν θέλουμε το μπορούμε) και να αντισταθούμε στα σχέδια των σκατιάδων, τότε η κατάσταση – το σύστημα αναγκαστικά θα άλλαζε την ίδια στιγμή !!

 

Αν θέλουμε … αλλά μόνο ΑΝ πραγματικά θέλουμε … τότε το μπορούμε !!

 

 

Υγ-1.  Με αυτά και μ’ αυτά που γίνονται, πολύς κόσμος έχει φτάσει στα όριά του … και αυτήν την στιγμή υψώνεται μια γοερή κραυγή για ανάγκη βοήθειας … Όμως, πρέπει αυτή η κραυγή να μπορεί όντως να φτάσει σε κάποιον υποθετικά υπάρχοντα αποδέκτη, ικανόν ν’ ακούσει και δεύτερον πρόθυμον να συνδράμει … κάτι που, βεβαίως, ακόμη και αν υποθέσουμε ότι είναι έτσι, για ποιόν λόγο ο υποτιθέμενος εκείνος αποδέκτης να σπεύσει σε βοήθεια ;; την στιγμή που όλοι αυτοί που σκούζουν δεν είναι διατεθειμένοι να ξεκουνήσουν και ν’ αντιδράσουν, παρά μόνο σκούζουν και περιμένουν τον «μαλάκα», που θ’ αναλάβει να βγάλει το φίδι από την τρύπα ;; … αλλά δεν φαίνεται να άκουσαν, να έμαθαν ποτές εκείνο το: «Σύν Αθηνά και χείρα Κίνει !!»

Ταυτόχρονα, το διάστημα αυτό βλέπουμε ν’ ανακινείται μια παλιά ιστορία (χρόνια κυκλοφορεί) με τους Q-Anon (Κόπ-ανον … θα το διαβάζαμε εμείς στο Ελλάντα) όπου λέει – πάλι έεε ;; (παλιά ξυνά σταφύλια,δηλαδή με άλλα ονόματα για γαρνιτούρα) – ότι αυτοί οι Λεβέντες, έχοντας στις τάξεις τους Τράμπ-Πούτιν-Τζιπίνγκ και λοιπούς και ρέστους, τύλιξαν λέει σε μια κόλλα χαρτί τους σατανοπαιδεραστές, και θα συλλάβουν την Cabal και την Μαύρη Αριστοκρατία κλπ. κλπ. και θα σώσουν τον κόσμο.

Ώη ώη τί ακούμε και γλιέπουμε, ρε πιδίμ’ !!

 

Τα ιδια δεν λέγανε οι Νεσαρα-ιώτες με τους Ψώρρηδες, τα ίδια δεν λένε Κόμπρηδες, Φουλφόρντηδες, Γουιλκώξηδες κλπ. κλπ. Εργάτες του Φωτός, λοιποί και ρέστοι ;; … τα ίδια δεν ευαγγελίζονταν όλοι εκείνοι οι μασωνοκίνητοι με τους Ολύμπιους, τους Αντρομέδιους, τους Πελιάδιους, τους Έλ, τους κουνέλ και της ξεπατωμένης πουτάνας το κάγκελο ;; … που ούλο έρχονται, ούλο φτάνουν, αλλά κάπου στον δρόμο μένουν … από λάστιχο ;;

Ισχυρίζονται οι φερέλπιδες αυτοί νεόκοποι λεβέντες, ότι τα στρατά στα Γιουρόπια, που υποτίθεται είχαν έλθει για την πανευρωπαϊκή άσκηση, αφού αναβλήθηκε για του αγίου κούκου, δεν φεύγουν να πάνε στις βάσεις τους επειδή περιμένουν πρωταπριλιάτικα (χά χά !!) να προβούν στις αναφερθείσες συλλήψεις – ΑΛΛΑ δεν φαίνεται να πέρασε από το μυαλό όλων αυτών των ξυμνοπουλιών, ΌΤΙ, τα στρατά παραμένουν μόνο και μόνο για να συνδράμουν τα κυβερνητικά υποχείρια, εάν ο κόσμος αντιδράσει και τα δημοσιοϋπαλληλικά στρατοκοπρόσκυλα δεν πειθαρχήσουν να καταστείλουν την όποια αντίδραση.

 

Εντάξει, όπως λέει και η Γραμματέψ, ο κόσμος έχει την ενδόμυχη τάση και ανάγκη από κάπου να πιαστεί, κάπου να κρατηθεί, κάπου να προσβλέπει … ωραία και καλά βέβαια μέχρι εδώ, αλλά υποτίθεται ότι πρέπει να δουλεύει και το πανωκολόκυθο, και όχι απλά να το έχουμε για ομορφιά και ισορροπία.

Και το θέμα δεν είναι ότι μπορεί ο κόσμος (καθώς αυτό τώρα είναι γενικό, και όχι τοπικό) να πιαστεί κότσος, και ν’ απογοητευτεί για ακόμη μιά φορά, όπως έγινε με το υποτιθέμενο ελληνοκεντρικό μασωνοκίνημα, αλλά ότι αυτήν την φορά η βαλίτσα θα πάει μακριά, χωρίς γυρισμό, αφού η Παγκόσμια Διακυβέρνηση (την ζήτησαν ήδη τα πιδιά … ο Τζέφρυ, ο Γκόρντον Μπράουν, αλλά και άλλοι), και με την Γενική Πρόβα που παίζει αυτόν τον καιρό, τον περιορισμό, την οικονομική εξαθλίωση, και το μπόλιασμα του φόβου … είναι ήδη θρονιασμένη, και όχι απλώς στην πόρτα … όπου, αν δεν ανοίξει τα γκαβά του και δεν τεντώσει τ’ αυτιά του σε όσα του δείχνουμε, ώστε ν’ αντιδράσει, τότε θα βρεθεί δέσμιος χωρίς καμμία πλέον προοπτική για ..καλύτερες μέρες.

 

 

Υγ-2.  Σας λέμε ότι αλλού στοχεύουν τα πράγματα, και όχι στην προστασία της υγείας σας! Άλλωστε, όταν ξεπουλούσαν τα πάντα και κλείναν ή αποστελέχωναν πολλά νοσοκομεία, όταν σας έσπαζαν τα κεφάλια στο Πισοδέρι, στην Μυτιλήνη, στο Σύνταγμα … όταν σας έχωναν τα μνημόνια και σας επέβαλαν φόρους επί φόρων, και να πληρώνετε ενοίκιο στο σπίτι σας ….για το καλό σας και την υγεία σας πάντα το έκαναν … μόνο και πάντα για το καλό σας !!

Σας μαντρώσαν στα σπίτια, για να μην βλέπετε, αλλά και για να μην υπάρξει περίπτωση αντίδρασης, ώστε να μεταφέρουν άνετα τους αφροασιατικούς μπίθακες στα νέα κέντρα, στις νέες πόλεις που στήνουν σ’ όλη την επικράτεια, και που φρόντισαν να υπογράψουν για 28 από δαύτες, στην τούρλα του «Σαββάτου» (παραμονή αργίας) στις 24 Μάρτη [[ ΦΕΚ. Β-1016 / 24-03-2020 ]]. Κι όπως είπαμε σε προηγούμενο άρθρο, για τις μεταφορές αυτές δεν χρειάζονται προστατευτικά μέτρα, δεν υπάρχει κίνδυνος μετάδοσης του ρημαδοϊού.

Κατεβάστε το ΦΕΚ, και βρείτε ποιοί από σας, από αύριο κι όλας, θα έχετε ως νέους γειτόνους ..αφγανοπακικούς μπίθακες !! … δείτε το πούλημα που τρώτε από τους τοπικούς Δερβέναγες – περαστικά σας λοιπόν !! … και πού θα πάει, θα το συνηθίσετε !! Άλλωστε, όλα μια συνήθεια είναι, έτσι δεν λένε ;;

Τα ΦΕΚ τα κατεβάζετε από εδώ :

 

ΦΕΚ. Β-1016 / 24-03-2020  ΔΟΜΕΣ HOSTSPOT

 

Και επειδή, λέει, κουράστηκαν, και για να μπορέσουν να συνεχίσουν το τρέξιμο για την στήριξη των Δομών Υγείας, αποφάσισαν ότι έπρεπε να χλαπακιάσουν 13,5 εκατομμυριάκια … μόνο

Και να δείτε πώς το ‘πανε αυτό …

«Ο γενικός διευθυντής Εσωτερικών και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Θεόδωρος Οικονόμου υπέγραψε την υπ΄ αριθμ. 19724 απόφαση για την «τακτική κρατική χρηματοδότηση και κρατική χρηματοδότηση για ερευνητικούς και επιμορφωτικούς σκοπούς στα δικαιούχα πολιτικά κόμματα και συνασπισμούς πολιτικών κομμάτων έτους 2020».»

Πάρτε την και ..καλοχώνευτη !!

 

ΦΕΚ. Β-1024 / 24-3-2020 – Απόφαση 19724/2020 – Τακτική Χρηματοδότηση Κομμάτων

 

..και αφού ΌΛΑ μα όλα … πάντα για το καλό μας και την υγεία μας γίνονται !!

 

Με τις υγείες σας λοιπόν !!