Νά ‘ξερα πού πουλάν’ μυαλά

να πά’ να σ’ αγοράσω !!

 

 

αφιερωμένο στον γ-ελλαδέζικο λαό !!

 

 

Παλαιός

 

μάν πιά … τόση μαλακία, τόση βλακεία, τόση χαϊβανίτιδα, δεν την μπορώ !!

Είπα να κάνω κράτει, και να μην ασχοληθώ με το φλέγον θέμα της επικαιρότητας, ν’ αφήσω να ‘δω μέχρι που μπορεί να φτάσει η ανοησία που δέρνει αυτόν τον λαό· αλλά, ακόμη και οι δικές μου ανοχές έχουν όρια, και εδώ πλέον δεν μιλάμε απλά για υπέρμετρη μαλάκυνση, αλλά για απόλυτη λοβοτόμηση του γελαδικού πόπολου.

Αλλά και τ’ ότι αποφάσισα τελικά ν’ ασχοληθώ με το θέμα, θέτοντας τα πράγματα επί τάπητος, θα βοηθήσει στην ανατροπή της πορείας ;; … δεν το έχασα, ώστε να ελπίζω σε κάτι τέτοιο !! … απλά θα το κάνω έτσι για την τιμή των όπλων, που λένε, και να δώσω στους ελάχιστους, μετρημένους στα δάχτυλα, μιάν άλλη οπτική του πράγματος … μιάν οπτική από την δικήν μου σκοπιά.

Πάμε λοιπόν να πάρουμε τα πράγματα ένα πρός ένα :

 

 

i.  Προοίμιον

Διευκρινιστικά : Όσοι μανάριαμ’ έχετε χάσει επεισόδια, ή και ολόκληρες σειρές … ψάξτε να τα βρείτε· δυστυχώς, δεν είναι δυνατόν να επαναληφθούν και συμπεριληφθούν εδώ, ούτε και θα χάσουμε χρόνο να τ’ απαντήσουμε … ξανά !! … οπότε, μην μπαίνετε στον κόπο να ρωτήσετε καν … είπαμε, ψάξτε και διαβάστε προηγούμενα άρθρα και σχόλια.

 

Η πυραμίδα της Εξ-ουσίας …όπως έχει στις μέρες μας διαμορφωθεί :

 • Το μεγάλο «Σύστημα» … στηρίζεται στον Έλεγχο και στην Εξαπάτηση.
 • Τα «γ-ιερατεία» της Σκοτεινιάς … επίσης και κατά γράμμα.
 • Οι δυό Τάξεις -Παλιά και Νέα- επίσης … αν και έχουν εν μέρει διαφορές, στο πώς θέλουν και προωθούν-σπρώχνουν τα πράγματα.
 • Οι Άρχουσες Ελίτ … διαμορφώνουν τα σχέδια βάσει των ληφθεισών κατευθύνσεων.
 • Τα διάφορα «Γκρούπ» Επιρροής και Διαχείρισης (Λέσχες, Δεξαμενές, Τραπεζοοικονομικοί όμιλοι, Πολυεθνικές [Βιομηχανίες όπλων, πετροχημικών, φαρμακευτικές κλπ], θρησκευτικά γκρούπ, κλπ. κλπ.)
 • Μεγάλα Κράτη και Ενώσεις (ΟΗΕ=ΠΟΥ κλπ. κλπ.)
 • Τσικό και Προτεκτοράτα.
 • Τα χάπατα … οι γελαδολαοί.

 

..και Όλη η Δομή, στηρίζεται ..στον Έλεγχο !!

Έναν Έλεγχο που κατευθύνεται και επιβάλλεται από πάνω πρός τα κάτω, μέσω της Επιβολής, του Φόβου, του Επηρεασμού, της Αλλοτρίωσης, της Εξαπάτησης-Παραπλάνησης, της Διαίρεσης-Σύγκρουσης και της Ελπίδας.

Το ποιά είναι τα σχέδια, και τί σκοπεύουν «οι μεγάλοι», είναι καλώς γνωστό, και δεν αλλάζει· η διαφοροποίηση επέρχεται από την προσπάθεια των κατωτέρων, να παρεμβάλουν και να προσαρμόσουν τις επιθυμίες και τα θέλω τους, στους σχεδιασμούς, στις κατευθύνσεις, και στις εντολές από τους ανωτέρους των, και όπου εδώ είναι, που, αρκετές φορές, το πράγμα γίνεται μπουρδέλο.

Έχουμε ‘πεί ότι στους τρείς τελευταίους αιώνες, το γενικό κουμάντο πέρασε στα χέρια της Αριστερόστροφης Νέας Τάξης, ενώ για μεγάλο διάστημα πρίν ήταν στα χέρια της Δεξιόστροφης Παλιάς Τάξης – αν και για διαστήματα ουσιαστικά υπήρξε ένα ανακάτωμα μέσων και τρόπων. Σήμερα πλέον είμαστε σε μιά μεταβατική φάση, όπου διαγκωνίζονται οι δυό αυτές Τάξεις, για το ποιά θα πάρει το πάνω χέρι.

 

Οι Δυό Τάξεις – διαφορές και συνάφειες

Όπως επίσης έχουμε εκτενώς αναφέρει σε προηγούμενες αναρτήσεις, οι κύριες διαφορές των δυό αυτών Τάξεων είναι :

Η Αριστερόστροφη κινείται κατά βάσην μέσω του Κουμμουνισμού, του Σοσιαλισμού, του Οικουμενισμού, του Διεθνισμού, των Δικαιωματισμών, της Απαιδευσίας, της Υψηλής Εξειδίκευσης και της Δημοκρατίας του Όχλου, του αχταρμά και των χαχόλων, καθώς και μιάς Οικουμενικής θρησκείας τύπου Ισλάμ. Στοχεύει δε στην άμεση επιβολή Παγκόσμιας Υπερκυβέρνησης, Κεντρικής Δομής και Συγκέντρωσης, μεγάλου Αποπληθυσμού, Υπερβολικού Ελέγχου και Περιορισμού, και την εγκαθίδρυση Αστυνομικού κράτους. 

Η Δεξιόστροφη έχει βάση τον Εθνισμό, τον ελεγχόμενο Καπιταλισμό, την Ατομική Πρωτοβουλία και Δημιουργία, την «Αριστοκρατία»-Οικογενειοκρατία, τις Κοινωνικές Τάξεις, την Μεγαλοϊδιοκτησία και Θρησκευτική κουλτούρα, κλπ. κλπ. Στοχεύει και αυτή σε μια κεντρική δομή Ελέγχου, αφανή όμως και στα παρασκήνια, δυνατά κράτη και συνασπισμούς, υπερπληθυσμό, αλλά και Τοπικό Έλεγχο.

Μία άλλη διαφορά τους είναι ότι: η Αριστερόστροφη θέλει ευχέρεια μετακίνησης, όπερ χρηματικά αποκτήματα και όχι ακίνητη περιουσία· ενώ η Δεξιόστροφη, αν και πριμοδοτεί την μεγαλοϊδιοκτησία, θέλει την ύπαρξη ακινήτου περιουσίας, ώστε οι άνθρωποι να είναι και να νιώθουν δεμένοι με τον τόπον τους – οπότε, η μία επιβάλει φορολογία ακίνητης περιουσίας, ενώ η άλλη πριμοδοτεί την απόκτησή της.

Όμως, και οι δύο τάξεις θέλουν τον Έλεγχο και όχι την Ελευθερία, και πρός τούτο χρησιμοποιούν όλα τα εργαλεία [[ Επιβολή, Φόβο, Επηρεασμό, Αλλοτρίωση, Εξαπάτηση-Παραπλάνηση, Διαίρεση-Σύγκρουση και Ελπίδα ]], ώστε να τον έχουν, ή να τον αποκτήσουν.

Και πάνω απ’ όλα, ένα άλλο κοινό που έχουν είναι ότι, ο λαός-τα χάπατα δεν πρέπει να ξέρουν πολλά, μόνο τ’ αναγκαία, και ούτε να καταλαβαίνουν πολλά, οπότε να μην μπορούν να σκέπτονται· και, έτσι, να κατευθύνονται και να ποδηγετούνται εύκολα.

Μην σας ξενίζει που αν το ψάξετε, ιστορικά, θα βρείτε εποχές που σε υποτιθέμενη περίοδο μιας Τάξεως, η εξουσία χρησιμοποιεί τους δρόμους και τα εργαλεία της άλλης, αυτό είναι λόγω του ότι οι διαχειριστές δεν ακολουθούν κατά γράμμα της εντολές της Τάξης τους αλλά θέλοντας να εδραιώσουν την θέσην τους παίζουν τα δικά τους παιχνίδια, παιχνίδια βέβαια που δεν τους βγαίνουν τελικά πρός όφελός τους, αφού τα μεγαλύτερα «παιδιά» τους τραβάνε το αυτί ή τους στέλνουν να κάνουν παρέα στα ραδίκια … θα βρείτε μπόλικες τέτοιες περιπτώσεις – ακόμα και σύγχρονες … των ημερών μας !! … έτσι κοιτάξτε πιά βαθιά το όλο θέμα για να δείτε τι παίζεται στο παρασκήνιο.

 

Οι εμφανείς διαχειριστές

Οι εμφανείς διαχειριστές, αυτοί που σπρώχνουν το πράγμα είναι οι έκτοι κατά σειρά, όπως αναφέραμε παραπάνω, δηλαδή τα Μεγάλα κράτη και οι Ενώσεις.

Και αυτήν την στιγμή έχουμε τους πέντε μεγάλους· την Γιουζία, την Αρκούδα, τον Δράκο, την Γιουροπία και την Γελαδομπιθακία, που ουσιαστικά κάνουν κουμάντο και επιβάλουν τις κατευθύνσεις και τα σχέδια.

 • Η Γιουζία, ήταν, για χρόνια και ζαμάνια, ζευγμένη στο άρμα της Αριστερόστροφης Τάξης, αλλά τώρα πλέον με τον Τραμπάκουλα της Δεξιάς παίζεται αν θα γίνει δυνατόν να περάσει στην Δεξιόστροφη, αφού το βαθύ Αριστερόστροφο κράτος καλά κρατεί και δεν τον αφήνει να πάρει τον πλήρη έλεγχο.
 • Η Αρκούδα, με τον Πουτινιάρη, καραΔεξιά και τα σκυλιά δεμένα.
 • Ο Δράκος είναι μιά ιδιότυπη περίπτωση, όπου ναι μεν εμφανώς την εξουσία την έχει η Αριστερόστροφη Τάξη, αλλά τα πράγματα είναι μοιρασμένα.
 • Η Γιουροπία, κάργα Αριστερόστροφη.
 • Η Γελαδομπιθακία, αν και Δεξιοφέρνει (εξαπανέκαθεν, που λένε) … είναι στο ψάξε και θα δούμε.

Και όπως λέμε … τί να κάνουμε, το μάθαμε πιά !! … κι αν δεν το μάθαμε, που θα πάει! – θα το μάθουμε θέλοντας και μή !! … κάθε Λύση έχει το Πρόβλημά της !! … και αν δεν το έχει … τί διάολο … ανίκανοι είμαστε ;; … εμείς (το πόπολο) μπορεί !! … κάποιοι άλλοι όχι !! … και το ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΕ … το φτιάχνουν, στο τσάκ-μπάμ !!

Απλά και ωραία … και αφού φτιάχνουνε το Πρόβλημα … διάολε, πού θα πάει … βρίσκουν και την Λύση !!

Σας φαίνεται περίπλοκο ;;

Καθόλου !! … απεναντίας πανεύκολο είναι !! … είτε ξεκινήσεις από το ένα άκρο, είτε από το άλλο !! … ιδίως αν έχεις να κάνεις με λοβοτομημένα Ζωντόβολα !!

Αρκετά όμως με το προοίμιον, πάμε τώρα στο διά ταύτα.

 

 

ii.  Επί ..το έργον

Δώστε στον λαό … σανό !!

Αν και πολλά είναι αυτά που συμβαίνουν, εμείς σήμερα θα μείνουμε μόνο σ’ ένα, αυτό των ημερών – τον Κορωνογιό !!

Γκουβέρνα, αμ-πιστήμονες και Μέσα Αποβλάκωσης, μετά τα Σώου για την Κλιματική Μαλακία, έχουν ριχτεί να πείσουν το πόπολο ότι, κάτι σπουδαίο και τρομερό συμβαίνει – ένας «ιός» που θα πεθάνει κόσμο και κοσμάκη – και για να μην προλάβει και τον πεθάνει ο Κορωνογιός, είπαν να τον πεθάνει ο ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ … ρίξ’ του λοιπόν, να φάν’ κι οι κότες !!

Και δώσανε σανό … πολύ σανό, να ‘χουν να μασουλάν τα χάπατα !!

Ρε δεν θα μείνει λέπι (του είπαν), θα ψωφήξουν μιλιούνια !! … μέχρι που έκατσε και τα μέτρησε ο Πορτοχλέμπουρας … 33 λέει τα μιλιούνια που θα ψωφήξουσιν … ούτε 29, ούτε τριανταπέντε, ή σαράντα … 33 στρογγυλά και ζουμπουρλούδικα !!

Και μετά από τούτο … του δείξανε και το μάντρωμα στο Ουχάν-Wuhan, οπότε και έχεσε μαλλί το πόπολο !!

 

Ας τα πάρουμε όμως με την σειρά :

Έχουμε και λέμε:

 • 1980 –  Κοτρώνια της Γεωργίας, είμαστε πολλοί λέει και πρέπει να λιγοστέψουμε !!
 • ΟΗΕ και διάφοροι μεγαλοσχήμονες, κάθε τόσο μας πετάνε ότι η Γή-τσα μας λέει δεν αντέχει τόσο πόπολο, θα βουλιάξει, για τούτο και πρέπει να κάνουμε κράτει – γαμηθείτε, αλλά με ρέγουλα (πρώτη διδάξασα η Κίνα), ή και μόνο ομοφυλοφιλικώς, τέρμα το γουδί το γουδοχέρι … πλακωτό και οπισθοχωστικό πλέον … λένε !!
 • Προγράμματα Στείρωσης … χρηματοδοτούμενα, επιδοτούμενα από κράτη, φορείς, μκο-υδες και αντρωπιζτές σαν τον Πόρτα και τους λοιπούς Τρανσχιουμανιστές και ρέστους.
 • Human & No Human Zones, Natura και κατούρα (Ανθρώπιες και μη Ανθρώπιες Ζώνες-περιοχές – της χελώνας, της αρκούδας, της μύγας, του μπαμπουΐνου, και της πουτάνας το πόμολο), για ν’ αναπνεύσει η Γή.
 • 2015, επίσημα  (σώπα ρέεεε), μιλάνε για τεχνητή τροποποίηση του Ιού του Sars.

 

Ας κάνουμε, όμως, μιά γρήγορη ανασκόπηση σχετικά με διάφορες επιδημίες που συνέβησαν στο σχετικώς πρόσφατο διάστημα:

 • Η γρίπη του Χόνγκ Κόνγκ (1968) – Η3Ν2
 • HIV/AIDS (1981-σήμερα)
 • SARS-CoV (2002-2003) 
 • Γρίπη των Πτηνών – H5N1
 • Γρίπη των χοίρων ή H1N1 (2009 – 2010)
 • MERS-CoV – 2012
 • Έμπολα (2014 – 2016)
 • SARS-CoV-2 (2019 – σήμερα)

Οι πιό μεγάλοι ελπίζω θυμόσαστε τί είχε  γίνει, εκεί στο ’81-3, με το Έϊτζ, και την υστερία που είχε πιάσει τον κόσμο … όπου πάλι η προσέγγιση των ασθενούντων γινόταν με διαστημικές φόρμες.

Αφήστε δε την υστερία το 2002-3 με το Sars … θυμόσαστε πόσα εκατομμύρια κόσμος λέγανε ότι θα πέθαινε ;; 

…αλλά και τα εκατομμύρια εμβόλια, που είχαμε παραγγείλει για την Γρίπη των Γουρουνιών, το 2009, για να μην ψωφήσουμε λέει, άλλη υστερία-ιστορία και τούτη, και τελικά τα πετάξαμε στην χωματερή ;; 

Και μ’ αυτά και μ’ αυτά … έτριβαν τα χέρια τους οι διάφορες φαρμακευτικές, αφού χλαπάκιασαν κάπου 50δις τότε … γινόταν, λοιπόν, να μην χοροπηδάνε από την χαρά τους ;;

Λίγο πολύ τα ίδια γίνανε και με τις επόμενες … υποτίθεται ΠΑΝΔΗΜΙΕΣ !!

Αλλά γαμώ το  … αποδεικνύονται πολύ σκληρά καρύδια τα χάπατα … κατσαρίδες έχουν γίνει, δεν λένε να ψωφήσουν με τίποτα !! … έτσι που να κάνουν και το χατίρι σε όλους αυτούς τους πανδημιούντες υπερψωφησματάκηδες .

 

 

iii.  Το Σήμερα

Και ερχόμαστε στα σημερινά … εντάξει εντάξει ..όπως ξεκίνησαν πρίν από κάμποσους μήνες.

 

Το Χρονικό της σημερινής υστερίας

 • Με διαταγή της ΕΕ, εκεί μπαίνοντας καλοκαίρι πέρυσι, περνάνε στα διάφορα κράτη της ΕΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟΙ νόμοι (και στο δικό μας βεβαίως-βεβαίως … τί, εμείς θα λέγαμε όχι ;; )
 • Καλοκαίρι του 2019, προτεραιότητα της Γελαδιστανίας καθίσταται, άμα τη αναλήψει του γκουβέρνου από το Κουλό, ο Αντικαπνιστικός Νόμος … λές και δεν είχαμε κανένα άλλο πρόβλημα … όλα τα είχαμε λύσει ..μόνο εδαύτο ήταν, που μας είχε ξωμείνει !!
 • Ιούλιος 2019 – Fort Detrick στο Maryland, παρουσιάζεται πρόβλημα ασφάλειας στα εργαστήρια  Βιολογικών όπλων … υπάρχουν υπόνοιες ότι έχει γίνει διαρροή, και το CDC διατάζει το κλείσιμό τους στις αρχές Αυγούστου.
 • Αύγουστος-Σεπτέμβριος του 2019, η επιδημία του ηλεκτρονικού τσιγάρου …παγκοσμίως, βεβαίως-βεβαίως.
 • Σεπτέμβριος του 2019, Ιάπωνες επιστρέφουν από την Χαβάη με συμπτώματα Αναπνευστικής Λοίμωξης.
 • 18-27 Οκτωβρίου 2019: Wuhan (Γουχάν) 2019: Οι Στρατιωτικοί Παγκόσμιοι Αγώνες του CISM. Συμμετείχαν 10.000 από 109 χώρες.
 • 18 Οκτωβρίου 2019, Γεγονός-Εκδήλωση 201 (Event 201) άσκηση προσομοίωσης επιδημίας κοροναϊού (nCoV-2019), και που θα είχε λέει ως αποτέλεσμα…65 εκατομμύρια νεκρούς. Υποστηριζόμενη από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF), που εκπροσωπούσε τα συμφέροντα μεγάλων χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων – και του Big Pharma, που το εκπροσωπούσε το Ίδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς.
 • Event 201 – 18 Οκτωβρίου 2019, επιπτώσεις προσομοίωσης … κατάρρευση 15% των χρηματοπιστωτικών αγορών. 
 • 17 Νοεμβρίου 2019, η πρώτη αναφερθείσα περίπτωση στο Wuhan, αν και δεν αναγνωρίστηκε εκείνη την στιγμή ως τέτοια !!  
 • 31 Δεκεμβρίου 2019: Οι πρώτες αναφορές από το Wuhan, στην επαρχία Hubei της Κίνας … και όλα μα όλα, ξεκινάνε από ένα και μόνο ένα ξεκάρφωτο περιστατικό της αγοράς του Wuhan!
 • 1η Ιανουαρίου 2020: Ο Κινέζικος υγειονομικός φορέας κλείνει την αγορά χονδρικής πώλησης θαλασσινών Huanan μετά τις διαδόσεις-αναφορές δυτικών ΜΜΕ ότι μάλλον η εκεί πώληση των ζώων ήταν η πηγή του ιού. 
 • 7 Ιανουαρίου 2020: Οι κινεζικές αρχές “εντοπίζουν ένα νέο τύπο κορωνοϊού”  που ονομάστηκε από τον ΠΟΥ nCoV-2019, όπως στην άσκηση προσομοίωσης του WEF.
 • 11 Ιανουαρίου 2020   Wuhan· Ανακοινώνεται ο πρώτος θάνατος από τον κορωνοϊό.
 • 21-24 Ιανουαρίου 2020: Διαβουλεύσεις στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός στην Ελβετία, υπό την αιγίδα του Συνασπισμού για τις Καινοτομίες στην Ετοιμότητα γιά Επιδημίες (CEPI, Coalition for Epidemic Preparedness Innovations), για την ανάπτυξη προγράμματος εμβολιασμού. 
 • Το CEPI είναι συναλλαγή WEF & Gates.
 • Εκεί, στο Φόρουμ του Νταβός, ένα βασιλικό σούργελο λέει ότι, αν υπήρχε περίπτωση να επιστρέψει ξανά σε ενσάρκωση, θα ήθελε να ήταν ένας Ιός, που θα καθάριζε την ανθρωπότητα ολόκληρη … Είπατε κάτι ;;
 • 30 Ιανουαρίου 2020: ο Π.Ο.Υ.-WHO κηρύσει παγκόσμια έκτακτη κατάσταση (PHEIC) για την ιογενή αυτή πνευμονία.
 • Αρχές Φεβρουαρίου, το ακρωνύμιο του κοροναϊού αλλάζει από nCoV-2019 σε COVID-19.
 • 28 Φεβρουαρίου 2020: Ανακοινώνεται μαζική εκστρατεία εμβολιασμού από τον ΠΟΥ.
 • Αρχές Μαρτίου 2020: ΔΝΤ και Παγκόσμια Τράπεζα δεσμεύουν 12δις, για σταθεροποίηση των συστημάτων υγείας.
 • 3 Μαρτίου 2020 : Ανακοινώσεις του Κινεζικού τομέα Υγείας, από συνολικά 80.304 περιπτώσεις του COVID-19, ανάρρωσαν 49.856 και πήραν εξιτήρια από τα νοσοκομεία.
 • 7 Μαρτίου 2020 : Κίνα: Η πανδημία έχει σχεδόν τελειώσει, με κυρίως λίγα εισαγόμενα κρούσματα.
 • 11 Μαρτίου ο ΠΟΥ-WHO κηρύσσει Πανδημία. [[Πόσα είπαμε χλαπακιάσαν έκαστον από τα πιδιά ;;]]
 • 13 Μαρ. 2020:  Wuhan-Ουχάν: Οι Γιατροί πετούν τις μάσκες τους και χαμογελούν – Έκλεισαν όλα τα νοσοκομεία για τον κορονοϊό.
 • 13 Μάρτη, τα εδώ σούργελα -ΠΟΡΔΥ και γκουβέρνο-, επιβάλλουν περιορισμό κυκλοφορίας και κλείνουν επιχειρήσεις … και σήμερα στις 22, της πουτάνας το κάγκελο – στόπ στις μετακινήσεις. … Ρε, εδαύτοι δεν ήταν που Γενάρη και Φλεβάρη έλεγαν ότι το γελαδιστάν δεν έχει πρόβλεμα, και ο κορωνοτέτοιος έχει μικρή μεταδοτικότητα και θνησιμότητα ;; … τί διάολο έγινε ξαφνικά, και ανετράπησαν όλα εκείνα, και φτάσαμε στα ΓΕΛΟΙΑ μέτρα περιορισμού μετακίνησης, κλεισίματος επιχειρήσεων, και απαγόρευση μετακινήσεως πρός τα νησιά, με ταυτόχρονη επιβολή ΔΙΑΚΡΙΤΗΣ απόστασης μεταξύ των ατόμων ;; … και από αύριο, 23 του μηνού, προυνό-προυνό όλοι θα κυκλοφορούν με την υπεύθυνη δήλωση του προ-προ-πάππου τους, ότι ΝΑΙ, είναι αυτοί που λέει η ταυτοτέτοια τους, και πάνε σε δουλειά, και όχι για βόλτα … χά χά !!

Δεν αναγράφω τις αναφορές περί της υποτιθέμενης διάδοσης του Ιού COVID-19 και των λογιζόμενων θανάτων στις διάφορες χώρες … διότι τα μαλακοκάναλα φροντίζουν γι’ αυτό … οπότε, μην σπαταλάμε άδικα χώρο και χρόνο.

 

Η Εξέλιξη της κατάστασης μέχρι σήμερα 22 Μάρτη του 2020

Από την σελίδα του σουργελοΠΟΥ μαθαίνουμε – αντιγράφω :

Coronavirus disease (COVID-19) outbreak situation

Updated : 21 March 2020, 22:38 EET

 • Confirmed cases          – 267,013
 • Confirmed deaths       –   11,201
 • Countries, with cases –        185

Δηλαδή μας λέει ότι από τον Δεκέμβριο μέχρι σήμερα, μέσα σε τρείς ολόκληρους μήνες έχουμε μόλις και μετά βίας 11 χιλιάδες-κάτι θανάτους.

Από άλλες πηγές, έχουμε :

Μέχρι Σήμερα 22/03 – κρούσματα 308χιλ, θάνατοι 13χιλ.

 

Και εγώ ρωτάω :

Από πότε μιά υποτιθέμενη ασθένεια, ίωση, κλπ. με ΜΟΝΟ 270 χιλιάδες περιπτώσεις και ΜΟΝΟ 11 χιλιάδες θανάτους, είναι ΠΑΝΔΗΜΙΑ ;;

 

..πανδημία

11-Μάρτη, αυτό το σούργελο του οηεδα κήρυξε πανδημία … καλά, 2.5 μήνες ξυνότανε, ή περίμενε πρώτα να τ’ αρπάξει;  … ή δεν τα βρίσκανε στο παζάρι ;;

ΠΟΤΕ, γαμώ το καντήλι σας μέσα, και κάτω από ποιές συνθήκες, κηρύσσεται ΠΑΝΔΗΜΙΑ ;;

ΠΟΣΑ αρπάξατε, ρε κουφάλες ;;

Αφήνω στην άκρη το ΕΑΝ υπάρχει η όχι μια τέτοια Ίωση (COVID-19), και το ΕΑΝ είναι σε θέση αυτήν την στιγμή οι Υγειονομικές υπηρεσίες να πούνε με απόλυτη σιγουριά ότι οι ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ Περιπτώσεις Αναπνευστικών Λοιμώξεων είναι λόγω του συγκεκριμένου Ιού, και πώς και με ποιά διαδικασία και μέσα τις ταυτοποίησαν, και θα πάω να δώσω κάποια άλλα στοιχεία:

 

 

Επίσης, διαβάζουμε :

 • ΠΟΥ, οι Θάνατοι από Φυματίωση ανέρχονται ετησίως κοντά στo 1,5 εκατομμύριo και οι νοσούντες κοντά στα 10 μύρια.
 • ΠΟΥ, η εποχική γρίπη προκαλεί 60.000 θανάτους ετησίως στην Ευρώπη.
 • Παρομοίως, στην Γιουζία οι θάνατοι υπολογίζονται μεταξύ 12-60χιλιάδων. (είδατε ακρίβεια ;;)
 • ΠΟΥ και CDC εκτιμούν ότι, έως και 650.000 θάνατοι ετησίως συνδέονται με αναπνευστικές νόσους από εποχική γρίπη.
 • Επίσης, το CDC εκτιμά για την περίοδο 2019-2020 στις ΗΠΑ, σχετικά με τον ιό της Γρίπης-Β, τουλάχιστον 15 εκατομμύρια περιπτώσεις … 140.000 νοσηλείες, και 8.200 θανάτους. 
 • Κίνα – οι θάνατοι από πνευμονία φαίνεται να είναι κοντά στις 300.000 ετησίως.
 • ΠΟΥ, έχουμε γύρω στα 100 μύρια Ιογενείς Λοιμώξεις του Αναπνευστικού, όπου δεν ανιχνεύεται κανένας Ιός.
 • Από το Έϊτζ, στα τριάντα αυτά χρόνια (1980-2020), έχουν πεθάνει κοντά τριάντα εκατομμύρια κόσμος – αναλογικά ένα εκατομμύριο κάθε χρονιά.
 • Από την Γρίπη του Χόνγκ Κόνγκ το 1968, πέθαναν κοντά ένα εκατομμύριο.

 

Τελικά, θα τρελαθούμε τελείως ;;

Όλα αυτά παραπάνω δεν είναι ικανά, ώστε να κηρυχθεί Πανδημία, από τον μαλακοΠΟΥ, παρά μόνο για την ΦΟΥΣΚΑ του Κορωναϊού ;;

Για 10 χιλιάδες θανάτους επιβαρυμένων και πασχόντων από διάφορα άλλα νοσήματα, και κατά βάσην υπερηλίκων, ΌΛΑ τα κράτη το ένα μετά το άλλο επιβάλλουν περιοριστικά μέτρα και απαγόρευση κυκλοφορίας, κλείνοντας επιχειρήσεις και βγάζοντας τον στρατό στους δρόμους, πράγμα που δεν έχει ματαγίνει ποτέ, ούτε κάν σε καιρό πολέμου ;;

Είδατε ποτέ να επικρατεί τέτοια υστερία, και να επιβάλονται τέτοια μέτρα, που επεβλήθησαν τώρα, και μάλιστα για κάτι το οποίο δεν είναι ΚΑΝ ΕΞΑΚΡΙΒΩΜΕΝΟ ;;

ΚΑΤΙ … δεν πάει καλά !! … καθόλου, μα καθόλου καλά !!

 

Πότε, και τί είναι αυτό, που κάνει κάτι ΕΠΙΔΗΜΙΑ-ΛΙΜΟ ;;

Όταν υπάρχει πέραν του δέοντος-των συνηθισμένων ΕΞΑΡΣΗ Νέου, ή επανεμφανιζόμενου μετά από διάστημα, Μολυσματικού παράγοντος, σε κάποια δεδομένη στιγμή, εξαπλούμενου με πολύ ταχείς ρυθμούς.

ΠΑΝΔΗΜΙΑ, δε, όταν αυτό απλωθεί σε πολύ μεγάλη έκταση, πέραν των στενών ορίων, και εξαπλωθεί σε ολόκληρη Ήπειρο – ή Παγκοσμίως.

Βρίσκουμε ότι, εάν τα εξακριβωμένα κρούσματα Νέου παράγοντος ξεπεράσουν τα 15/100.000, τότε μπορούμε να πούμε ότι έχουμε Επιδημία.

Πού είδατε να συμβαίνει αυτό ;;

 

Αλλά και εδώ στην Γελαδιστανία, με δέκα-πέντε θανάτους, φτάσαμε στο σημείο να επιβάλονται κυριολεκτικά ΠΑΝΗΛΙΘΙΑ ΜΕΤΡΑ, συνεπικουρούντος του ιατρικού σώματος ;; αν είναι δυνατόν !! … αλλά, έλα μου ντέ που είναι, και φτάσαμε να το δούμε κι αυτό !! … βέβαια, με τέτοιον λαό, τί άλλο και διαφορετικό θα μπορούσαμε να περιμένουμε ;;

Καλά, για τα γκουβερνοτσόλια δεν υπάρχει καν λόγος συζήτησης – αστοιχείωτα και υπάκουα ζωντόβολα, πειθαρχούντα στα κελεύσματα των στοών και των αφεντάδων τους είναι, οπότε και κάνουν ασυζητητί ό,τι τους πούνε· αλλά, τί στον διάολο γίνεται με το ιατρικό σώμα ;; … τόσο πολύ βούλιαξε στα σκατά, τόσο πολύ αρέσκεται και δαύτο στο γλείψιμο κώλων ;;

Εντάξει, δεν λέω, γνωστή είναι η μαντινάδα … έεε και δεν είναι του ..αέρα :

«… με γιατρό και με παπά … γιατί ο ένας θέλει να πονείς, κι άλλος να πεθάνεις…» 

 

Κορω-νιός/νέους για Κορω-γέρος/παλιός

Γρήγορα-γρήγορα σπεύσανε ν’ αναγγείλουν ότι ΕΘΕΑΘΗ ιός ..Νέος !!

 

Καλά, και πώς, ρε παιδιά, το καταφέρατε αυτό ;;

Από πού συνάγεται ότι είναι ΝΕΟΣ ;; … τεχνητός, ή κάποιος μεταλλαγμένος ;;

Επειδή εσείς Τώρα ΕΤΥΧΕ να τον δείτε/βρείτε ;;

Ποιός μας λέει ότι δεν είναι παμπάλαιος ;; … επειδή εσείς δεν τον είχατε δεί … δεν τον ψάχνατε … πάει να πεί ότι δεν υπήρχε, όπως και τόσες άλλες εκατοντάδες ή και χιλιάδες ιοί ;;

 

Είχατε τα αντιδραστήρια και τον απαιτούμενο χρόνο να ψάξετε παλαιά αποθηκευμένα  δείγματα, και δεν τον βρήκατε πουθενά ;;

ΌΧΙ, δυστυχώς !! … ούτε τα μέσα, ούτε τον αναγκαίο χρόνο είχατε να κάνετε την έρευνα αυτή, όπως είχε γίνει για ανάλογες περιπτώσεις !! … οπότε, πάρτε και βάλτε στον κώλο σας όλες αυτές τις ανακοινώσεις !!

 

Ακόμη και αν ο συγκεκριμένος ιός είναι κατασκευασμένος, πάλι δεν είστε σε θέση να ξέρετε μήπως ταυτόχρονα υπάρχει και από φυσικού του, προτού να γίνει πλήρης πολλαπλή έρευνα, και μάλιστα με μεθόδους απόλυτης τυφλότητος !!

Αρκετά λοιπόν με τις μαλακίες, και τα παραμύθια … αρκετά !!

 

COVID-19  & το μουνί της Χάϊδως

Έχει λέει μεγάλη μεταδοτικότητα-διασπορά και θνησιμότητα !!

 

Αλήθεια ;; … και από που συνάγεται αυτό ρε λεβέντες της οκάς ;;

Και πρώτα απ’ όλα, πόσες είναι οι περιπτώσεις που ελέγχθησαν εξονυχιστικά, και ΒΡΕΘΗΚΕ, και σε τί φορτίο – και όχι απλά και μόνο ΑΝΙΧΝΕΥΘΗΚΕ ο Ιός ;;

 

Γιατί, γιά να μιλήσεις για απόλυτα ταυτοποιημένη περίπτωση, πρέπει να έχεις βρεί τον Ιό, και μάλιστα σε ικανό Φορτίο, και όχι απλά να έχεις ψυχανεμιστεί και ψυλλιαστεί ΣΥΝΕΠΑΓΩΓΙΚΑ και επειδή έτσι σου έκατσε ότι ΙΣΩΣΜΟΙΑΖΕΙΜΑΛΛΟΝΣΥΣΧΕΤΙΣΤΙΚΑ φαίνεται … ότι πρέπει να είναι κάτι τέτοιο,  διότι πολλά άλλα μπορεί να προκαλούν ίδια ή και παρόμοια συμπτώματα, αντιδράσεις, ή ακόμα και να δημιουργούν ίδια παράγωγα-αμινοξέα.

Όταν, χωρίς να γίνονται πολλαπλά τέστ (που άλλωστε δεν υπάρχουν αυτήν την στιγμή … καθώς μόλις τώρα γίνεται προσπάθεια) εσείς καταγράφετε και αντιμετωπίζετε όλες τις περιπτώσεις Πνευμονιών και Αναπνευστικής Λοίμωξης σαν περιπτώσεις COVID-19 … πέραν του ότι είναι το πιό ανεύθυνο πράγμα, σίγουρα δεν είναι στοιχείο, και ούτε μπορεί να οδηγήσει πουθενά, ούτε και μπορεί να προσφέρει πραγματικά κάτι.

Άλλωστε για όλες τις ανάλογες μέχρι σήμερα περιπτώσεις, σχεδόν ποτέ δεν μιλούσατε για κατάληξη κάποιου από έναν συγκεκριμένο ιό, αλλά για Πνευμονική ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ, η οποία και οδηγούσε στον θάνατο.

Λέτε ότι τα συμπτώματα μπορεί και ποικίλλουν, από κάτι σαν απλό συνάχι (που βεβαίως δεν νοσηλεύονται, και πουθενά δεν έχουν καταγραφεί), μέχρι τα βαρείας μορφής.

Αν δεν το έχω χάσει, πράγμα που βεβαίως δεν συμβαίνει, η Μεταδοτικότητα βρίσκεται όχι μόνο από τους βαρέως προσβληθέντες, αλλά ανεξαιρέτως απ’ όλο το σύνολο των εξακριβωμένα προσβληθέντων, σε σχέση με το σύνολο του πληθυσμού [[ακόμη και της ποιό ελαφράς περιπτώσεως -αυτής που λέτε σαν απλό συνάχι- αλλά αυτοί δεν έχουν πουθενά καταγραφεί ]] και όχι από λογιστικές αλχημείες όπως και αυτή για την θνησιμότητα – τα τρελά νούμερα του 8 ή και 12% θνησιμότητος.

Πώς, λοιπόν, διαγιγνώσκετε την ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ;; … βάσει ποίων στοιχείων ;; … γιατί ακόμη και ένα παιδάκι δημοτικού θα ρωτήσει ποιοί και πόσοι είναι οι προσβεβλημένοι από το συγκεκριμένο, ώστε να κάνει την διαίρεση και να βρεί το ποσοστό … εσείς, αφού δεν έχετε τον αριθμό των προσβεβλημένων, πώς και το καταφέρατε ;;

Ούτε και για την σοβαρότητα της περίπτωσης δεν μπορείτε να μιλήσετε, διότι από μόνοι τους τόσοι θάνατοι σε μιά μέρα ή περίοδο πάλι δεν λένε τίποτε, εάν δεν ξέρουμε τον αριθμό των νοσούντων· καθώς επίσης και αν αυτό ήταν απλά η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, όταν τα άτομα που κατέληξαν έπασχαν από άλλες σοβαρές ασθένειες και επιπλοκές.

Παρομοίως, αφού δεν υπάρχει καταγραφή, δεν μπορείτε να μιλήσετε ούτε για τον λόγο διασποράς-μεταδοτικότητας !! … Σαν πολλή παπάτζα πέφτει !!

 

Ας δούμε, όμως, τα επίσημα στοιχεία που έδωσε η Ιταλία (ISS) στις 17/03.

Από αυτούς που κατέληξαν :

 • 99,0% υπέφεραν και από άλλες παθήσεις
 • 48,5% έπασχαν από περισσότερες των τριών παθήσεις
 • 25,6% από δύο
 • 25,1% από μία 
 • 00,8% μόνο … από καμμία άλλη ασθένεια

 

Παθήσεις

 • 75% είχαν υψηλή πίεση – υπέρταση
 • 35% είχαν διαβήτη
 • 1/3 είχε καρδιαγγειακά νοσήματα – ισχαιμική καρδιοπάθεια

 

Από ένα δείγμα 2003 καταγραφέντων θανάτων

 • 198 ήταν ηλικίας άνω των 90 ετών
 • 852 ήταν ηλικίας 80-90 ετών
 • 707 ήταν ηλικίας 70-80 ετών
 • 173 ήταν ηλικίας 60-70 ετών
 •   56 ήταν ηλικίας 50-60 ετών
 •   12 ήταν ηλικίας 40-50 ετών
 •     5 ήταν ηλικίας 30-40 ετών

 

 

—————————————————————————————————————————-

 

Από το σημείο αυτό ξεκινάει το σημερινό φόρτωμα … όμως, όπως σημείωσα χθές, καθώς το θέμα έτρεχε και συνεχίζει να τρέχει, οπότε και το άρθρο δεν είχε πάρει πλήρη δομή, ήταν πιθανό να χρειαζόντουσαν κάποιες επιπλέον ενθέσεις ανάμεσα στα χθεσινά … οπότε ρίξτε ένα μάτι, να δείτε ξανά το ολοκληρωμένο θέμα.

 

Το γιατί η Ιταλία τρώει χοντρό μπερντάχι, και έφτασε να είναι πρώτη σε αριθμό θανάτων, κοντά στο πεντοχίλιαρο … τα είπε ο Εργολάβος, εκεί στο «Ο φόβος… – α’», διαβάστε τα, αν δεν το έχετε κάνει .

Και αν ενδιαφέρεστε για την πορεία του COVID-19 παγκοσμίως … όπως ανανεώνονται τα στοιχεία συνεχώς … ορμάτε εδώ

 

..γ-ελαδιστάν

Εδώ στο γελαδιστάν, έχουμε το «πορδύ», που μόνο πορδές ξαμολάει !! … τι να μας ‘πούν λοιπόν αυτά τα σούργελα ;; … αφού είναι, ή θέλουν να είναι, ανίκανοι, και ούτε μια ιστοσελίδα της προκοπής δεν έχουν φτιάξει, πώς λοιπόν θα οργανώσουν την γελαδική κατάσταση ;;  Άλλωστε οι μαλακίες που έλεγαν, ΔΥΟ ολάκερους μήνες, φτάνουν και περισσεύουν, για να καταλάβει ο καθείς μέχρι και η κουτσή-μαρία, ότι είναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ανίκανοι και αστοιχείωτοι … και τώρα, απλά και στο ξεκάρφωτο, κάνουν ότι προστάζουν τα Λαγούμια.

 

Τί έκανε, λέει ;; … όλες μα όλες οι περιπτώσεις θα αντιμετωπίζονται ως Κοβιντίτιδες ;; 

Ρε ‘σείς … Μεγάλη πλάκα έχουν αυτοί !! 

…Άλλωστε, ακόμα και να υπάρχουν (και σίγουρα υπάρχουν) κάποιοι τουλάχιστον σωστοί γιατροί … με τί θα δουλέψουν, πώς και με τί εργαλεία θα κάνουν τις διαγνώσεις ;; … αφού ούτε κάν απλές μάσκες δεν έχουν πολλά νοσοκομεία ;;

 

[Ασεβής παρεμβολή υπό Εργοδότου:

Καί να τις έχουν, Παλαιέ, καί να μην τις έχουν…

 

 

…το ίδιο είναι.

Αυτά να τα βλέπουν -άμα τους βαστάει- οι διάφορες υστερικές κυράτσες, που απαιτούν ν’ απομακρυνόμαστε δυό μέτρα απ’ τις αφεντιές τους!]

 

Αλλά και στην συνέχεια, μόλις τα τινάξει ο ανθρωπάκος, αν αντί να γράψουν στο ξε-τιναχτήριον, ότι τα τίναξε από απροσδιόριστον αιτία, αυτοί του κοπανήσουν ένα «λόγω κοβιντίτιδας», υπάρχει περίπτωση, ο ψωφήσας, να τους ζητήσει τον λόγο, ή μήπως ακόμη και ο πορτοφύλακας δεν θα τον αφήνει να περάσει, και θα τον στείλει σούμπιτον πίσω, να του συμπληρώσουν σωστά το τιναχτήριον της αρίδας ;;

 

Έχουμε λέει ΕΠΙΔΗΜΙΑ/ΠΑΝΔΗΜΙΑ, και επιβάλουν μέτρα ..για να μην γίνουμε ..Ιταλία !!

Χά χά !!

Ρε μαλακοπύτουρες, Περιορισμό-Καραντίνα-Απομόνωση, επιβάλλεις σε μιά περιοχή, όταν θέλεις να εμποδίσεις κάτι να ξεφύγει από την συγκεκριμένη περιοχή, και να μην πάει παραπέρα, καί όχι σε ΟΛΟΚΕΡΗ Χώρα, διότι τότε ποιόν προφυλάσεις ;;; … τον φούφουτο ;;

 

Επίσης, ΠΌΤΕ και ΠΩΣ επιβάλλεις μέτρα ;; … αφού εξαπλωθεί πρώτα μια κατάσταση, ή πρίν να συμβεί αυτό ;; … κατόπιν εορτής, ή απλά και μόνο με την υπόνοια, ή το άκουσμα ;; … διότι, αν κωλοβαράς δυό μήνες, περιμένοντας να ξεκινήσει να τρέχει η κατάσταση, ΤΟΤΕ δεν έχει απολύτως κανένα νόημα να το κάνεις· αφού, εν τω μεταξύ, θα έχει διασπαρεί στο μεγαλύτερο τμήμα του πληθυσμού !! … το να μην φεύγει, λοιπόν, από αύριο 24/03 ο κόσμος για τα νησιά, δεν λέει κάτι, διότι αφού η επώαση είναι της τάξεως των 15-27 ημερών, όλοι αυτοί που είχαν μετακινηθεί το προηγούμενο διάστημα των 15-27 ημερών, υπάρχει περίπτωση να έχουν ήδη μεταφέρει την νόσο.

Ουσιαστικά, δηλαδή, μιά Κρίσιμη Μάζα έχει φορτωθεί τον Ιό, και από εδώ και πέρα άλλα είναι αυτά που θα παίξουν ρόλο στον περιορισμό του, και στο να υπάρξουν όσο το δυνατόν λιγότεροι θάνατοι … αν και δεν είναι σίγουρο ότι κάτι τέτοιο θα είναι ανασχετικός παράγων, αφού σχεδόν το σύνολο αυτών που καταλήγουν είναι μεγάλης ηλικίας, και πάσχοντες από  διάφορες άλλες ασθένειες … οπότε, έτσι και αλλιώς τα ψωμιά τους είναι μετρημένα !!

Με το να μαλακίζονται αγρίως οι μαλακοπύτουρες, δεν σώζεται η κατάσταση, ούτε αυτό θα βοηθήσει ουσιαστικά κάποιους· οπότε, το θέμα έγκειται στον ατομικό χειρισμό της υπόθεσης … ΌΣΟΙ είναι μεγάλης ηλικίας, και όσοι έχουν και άλλα προβλήματα υγείας, πρέπει να δείξουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερη προσοχή και προφύλαξη … και το να λαμβάνουμε μέτρα για να σώσουμε το ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ σύστημα υγείας δεν ωφελεί, καθώς τα μέτρα θα στείλουν αδιάβαστο όλον τον κόσμο – θα σώσουμε δηλαδή το σύστημα υγείας [καλά για ποιόν ;;] μαζί με κάποιους υπερήλικες για λίγο διάστημα, και θα ψωφήσει στην συνέχεια η Χώρα ΟΛΑΚΕΡΗ !! … τρομερή λογική, ρε παιδίμ !!!

Κλείσιμο συνόρων, πλήρης έλεγχος των μετακινουμένων (ιδίως από εκτός χώρας), θα έπρεπε να έχουν γίνει από την πρώτη κιόλας ημέρα, που έγινε γνωστό ότι υπάρχει αυτό – έστω μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Γενάρη, και όχι στην μέση του Μάρτη … αλλά είπαμε, στο γελαδιστάνικο μπορντέλο βρισκόμαστε, και όχι σε κάποιο συντεταγμένο κράτος.

Επιπλέον, αφού η νόσος, όπως θέλουν να λένε κάποιοι, είναι «αερομεταφερόμενη» ή έστω «αεροδιασπειρόμενη» ή «χωροαιωρούμενη», και ν’ αφήσουν τις μπούρδες ότι δέν, τί μαλακίες λένε για πλύσιμο χεριών, γι’ αποστάσεις, και όχι μεγαλύτερες ομάδες από 10 άτομα ;; … μπας και νομίζουν (δικαίως βέβαια) ότι απευθύνονται σε χαϊβάνια ;;

Την περίοδο γρίπης του 2019-20, είχαμε κάπου 95 καταγεγραμμένες περιπτώσεις θανάτων, εδώ στην Γελαδιστανία … αυτό δεν ήταν θέμα κηρύξεως Περιοριστικών μέτρων, και είναι οι Υποτιθέμενοι 15 θάνατοι του COVID-19! (Ναί, υποτιθέμενοι, διότι δεν υπάρχει απόλυτη εξακρίβωση ότι ευθύνεται ο συγκεκριμένος Ιός.)

 

 

iiii.  τα του κοβίντου

Ταυτοποίηση του Ιού

Αυτήν την στιγμή όλοι (εκτός ίσως από τον δημιουργό, εάν δεχτούμε ότι ο ιός είναι τεχνητός) είναι στην φούρια να φτιάξουν κάποιο ακριβές διαγνωστικό τέστ, και φυσικό επόμενο είναι τα τέστ αυτά να μην είναι ξεκάθαρα και σωστά στο αποτέλεσμα.

Βέβαια, όσο περνάει ο καιρός, τα πράγματα θ’ αλλάξουν, και, ίσως, θα βγούν ακριβή τέστ προσδιορισμού, που θα βλέπουν ξεκάθαρα τον συγκεκριμένον Ιό … εντάξει, αυτήν την στιγμή έχουμε μερικά τέστ, αλλά πόσο ακριβή είναι, και πόσα νοσοκομεία και χώρες είναι σε θέση να τα έχουν σε ικανό αριθμό, και να τα χρησιμοποιήσουν ταυτόχρονα με όλα τα άλλα ήδη υπάρχοντα multiplex τέστ, ώστε να προσδιορίσουν εάν και κατά πόσον τα αποτελέσματα είναι σαφή και υπέρ του COVID-19, ή απλά δείχνουν κάποια αδερφάκια του, ή και ολόκληρη οικογένεια Ιών ;;

Ξεκάθαρες απαντήσεις σε όλα αυτά θα πρέπει να δώσουν οι ειδικοί, και να σταματήσουν να κάνουν την πάπια· διότι, όσο και να το νομίζουν, δεν είμαστε όλοι χαϊβάνια, όπως συνήθισαν να θέλουν το πόπολο· και Λογική διαθέτουμε, ώστε να μην κατεβάζουμε αμάσητο το κάθε τί, και όχι να μας το παίζουν τραλαλά τρουλουλού και άρες μάρες κουκουνάρες, οπότε θα πρέπει απολύτως ξεκάθαρα να πούνε τα πράγματα: «- Αυτό ξέρουμε, αυτό μπορούμε τώρα!». Και όχι να πετάνε μπαρούφες – διότι μπορούμε να αντιληφτούμε την στενή σύνδεση, τον φυλογενετικό συσχετισμό των στελεχών, που εμφανίζουν τα αποτελέσματα με τα διάφορα τέστ· πράγμα που όμως δεν λέει και πολλά, καθώς δεν μπορεί να προχωρήσει στο να το εξιδεικεύσει και να πάει πέρα από ένα σημείο. 

Το 100% της Ταυτοποίησης είναι που μετράει, και όχι απλά ένα κάποιο ποσοστό, ή η φυλογενετική του σύσταση !! … το έτσι και γιουβέτσι -εσφαλμένα θετικό- των τέστ, δεν είναι απόδειξη της ύπαρξης συγκεκριμένου Ιού, αλλά μόνο κάποιων ευρέως φάσματος … άλλωστε, γι’ αυτό και τα αναγραφόμενα στις εγγραφές θανάτων είναι Γενικόλογα και Ασαφή.

Καθώς Κορωνοϊοί υπάρχουν μπόλικοι, και ο Κοβιντοτέτοιος φαίνεται ότι έχει αρκετά αδερφάκια και ξαδερφάκια (που μιά χαρά τα τρώμε στην μάπα χρόνια και ζαμάνια), καλό είναι ο Ιατρικός κόσμος να σοβαρευτεί, και να σταματήσει την μπουρδολογία.

 

..ο ασθενής ‘‘μηδέν’’

Μέχρι τώρα, το όλο θέμα του COVID-19 είναι στον αέρα, καθώς λείπει η ταυτοποίηση του ΑΣΘΕΝΟΥΣ ΜΗΔΕΝ -της αρχικής αιτίας/εστίας-, ενώ το ξεκάρφωτο κρούσμα της Αγοράς του Wuhan δεν εξηγεί τίποτε, και οι μπαρούφες των πορδοκάναλων και των πουτανιών της δημοσιογραφοκαφρίλας, που έτρεξαν να επιρρίψουν το βάρος σε κάποια νυχτερίδα και στα ζώα της αγοράς εκεί, δεν φωτίζουν την ανεύρεση του παράγοντος μηδέν.

Όμως, όσο καλά και να στήθηκε (ή κουκουλώθηκε) το θέμα, κάποιες πληροφορίες άρχισαν να βγαίνουν στη φόρα :

 • Fort Detrick, λόγω διαρροών και επισφαλών μέτρων, έκλεισε τον Αύγουστο
 • Γιαπωνέζοι νοσούντες επιστρέφοντες από Χαβάη τον Σεπτέμβρη
 • Παγκόσμιοι Στρατιωτικοί Αγώνες στο Wuhan, 18 Οκτώβρη
 • 27 Γενάρη, ο Kristian Andersen, εξελικτικός βιολόγος στο Ινστιτούτο Ερευνών Scripps, δημοσιεύει μελέτη, όπου γίνεται καταφανές ότι ο Ιός στο Wuhan, συνεπικουρούσης της διαφορετικότητος των γονιδιακών ποικιλιών του Ιού σε Ιράν και Ιταλία, είχε έναν ΠΡΟΓΟΝΟ, που φαίνεται ότι προέρχεται από αλλού, και η μόνη δυνατότητα ΑΡΧΙΚΗΣ ΠΗΓΗΣ, που είχε όλο το ΔΕΝΤΡΟ των ποικιλιών του Ιού, ήταν το Fort Detrick.

Βέβαια, μετά απ’ όλα αυτά, γεννιούνται όσα πλείστα ερωτήματα, με κυριότερο την απαλοιφή της τυχαιότητος· οπότε, η εσκεμμένη μετάδοση είναι αυτό που πλέον παίζει – καθώς, ναί μεν μπορεί να δικαιολογηθεί (εν μέρει) η μετάδοση του ιού στην Κίνα και στην επικράτεια των ΗΠΑ (και στην Χαβάη), αλλά με τίποτα δεν δικαιολογείται ως τυχαιότητα η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ του Ιού, που βγήκε σε Ιταλία και Ιράν.

 

..εκεί στα παρασκήνια

Πέραν λοιπόν του «Ασθενούς μηδέν», όπου όλα συγκλίνουν εκεί που υπάρχει όλη η ποικιλία, εγείρεται το ερώτημα της διασποράς των άλλων στελεχών.

Βέβαια, όλα έχουν μιάν απάντηση … ζόρικη μεν, αλλά Λογικά τοποθετημένη.

α).  Τα σχετικά με το γιατί στην Ιταλία, όπως είπαμε και παραπάνω, τα έθεσε ξεκάθαρα ο Εργολάβος, στο πιό προηγούμενο άρθρο του.

β).  Ενώ σχετικά με το Ιράν, είναι γνωστές οι προσπάθειες που έχουν γίνει για ανατροπή της υπαρχούσης πολιτικής κατάστασης, αλλά και της ανάγκης να εκβληθεί τούτο από την Συρία (θυμηθείτε και το περιστατικό της δολοφονίας του Σουλεϊμανί) … οπότε ίσως κάποιοι σκέφτηκαν, ότι η διάδοση του Ιού μπορεί να συμβάλει στο να εκδιωχθεί πιό εύκολα – είδομεν !!

γ).  Το θέμα με την Κίνα, όμως, είναι που δημιουργεί μεγάλα ερωτηματικά· όχι γιατί ξαφνικά αποκουτιάναμε και δεν θυμόμαστε τον υπάρχοντα και εν εξελίξει εμπορικό πόλεμο που έχει κηρύξει η Γιουζία στην Κίνα, αλλά στον τρόπο αντίδρασής της στο θέμα Κορωναϊός, καθώς δεν είναι μιά όποια κωλοπετεινίτσα, αλλά ένα μεγάλο παντοδύναμο κράτος, με μεγάλο επιστημονικό και τεχνικό υπόβαθρο … οπότε γεννιούνται κάποια ερωτήματα :

Γιατί η Κίνα έδειξε να πέφτει σε υστερία ;; … Σώου, ή κάτι άλλο έπαιξε ;;

i.  Αφού έχει την επιστημονική και τεχνολογική δυνατότητα γρήγορης εξακρίβωσης περί τίνος πρόκειται! Οπότε, εάν ήταν απλά ένας Ιός μεγάλης μεταδοτικότητος και θνησιμότητος, τότε δεν δικαιολογούνται τα μέτρα και η υστερία που υπήρξε, εκτός πιά και μαζί με τον συγκεκριμένο Ιό έτρεχε παράλληλα και κάτι άλλο, και αυτό ήταν που προσπαθούσαν με κάθε τρόπο ν’ αποφύγουν οι Κινέζοι … όπου για τον Ιό μίλησαν, και μάλιστα επέρριψαν ευθύνες … αλλά για το κάτι πιθανώς άλλο, μέχρι στιγμής μούγκα! (Ίσως αργότερα να βγεί στην φόρα τί ήταν αυτό, που τόσο φοβήθηκαν και πάσχισαν με κάθε τρόπο να περιορίσουν.)

ii.  Η άλλη περίπτωση είναι, η Αριστερόστροφη φατρία να άρπαξε, έστω πρός στιγμή, τα ηνία της χώρας, και σε συνεργασία με την Αριστερόστροφη Τάξη, να έπαιξαν το παιχνίδι τους, προσπαθώντας να βοηθήσουν στην επιβολή του Νεοταξίτικου σχεδίου· κάτι, που αν κρίνουμε από την συνέχεια, δεν φαίνεται να τους βγήκε, καθώς σήμερα η Κίνα φαίνεται ότι αρχίζει να ξεπερνάει τον σκόπελο, έστω και αν όλο αυτό πάτωσε για τα καλά την οικονομία της – όχι μόνο λόγω του εσωτερικού προβλήματος, αλλά και λόγω των μέτρων των άλλων χωρών, που είχε ως αποτέλεσμα σχεδόν να σταματήσει η εξαγωγική της δραστηριότητα.

Τί από τα δύο έπαιξε ;;

Μήπως αμφότερα ;; … είδομεν πως θα κινηθούν τα πράγματα στο μέλλον !!

δ).  Το άλλο που συνεχίζει να παίζει, είναι τα μέτρα και ο πόλεμος εναντίον της Ρωσσίας.

Ενώ μέχρι στιγμής φαίνεται ότι η διάδοση του COVID-19 δεν της έχει προκαλέσει πρόβλημα, το Ενεργειακό παιχνίδι που ξεκίνησε η Σαουδική Αραβία (με την μεγάλη μείωση των τιμών του πετρελαίου), ενώ αντέχει στην απορρόφηση των κραδασμών, δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν της δημιουργεί πρόβλημα, αφού μειώνει τα έσοδά της, καθώς είναι ο μεγαλύτερος τομέας εισροών της.

ε).  Τέλος, είναι καλώς γνωστό ότι η ΦΟΥΣΚΑ του Χρηματοπιστωτικού συστήματος βρίσκεται σε επικίνδυνο σημείο, έτοιμη να σκάσει από στιγμή σε στιγμή, κάτι που βέβαια δεν μπορεί ν’ αποφευχθεί επί μακρόν, και έχει ανάγκη επαναρύθμισης· κάτι, που μόνο ένα ΚΡΑΧ, ή ένας γενικός πόλεμος μπορεί να επιφέρει.

i.  Η επιλογή Γενικού πολέμου δεν φαίνεται να προκρίνεται (εκτός του τυχαίου και αστάθμητου παράγοντος), καθώς είναι επικίνδυνο -με τα υπάρχοντα οπλικά συστήματα- να φτάσει το πράγμα στα άκρα … οπότε, τοπικές συγκρούσεις ..ναι, αλλά ελεγχόμενες, ώστε να μην ξεφύγουν.

ii.  Το ΚΡΑΧ έτσι και αλλιώς είναι αναπόφευκτο! Και ο μόνος πιό αποδεκτός από το πόπολο τρόπος, και ανώδυνος για το σύστημα, είναι μέσα από το ΠΛΗΡΕΣ ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΜΑ της οικονομίας και της παραγωγικής δραστηριότητας, λόγω ΦΟΒΟΥ· και με την ακόλουθη επιβολή μέτρων ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ, όπως αυτά που επιβάλλουν, το ένα μετά το άλλο, σχεδόν τα περισσότερα κράτη του Κόσμου, που εκ των πραγμάτων θα πατώσουν όλες τις οικονομίες, οπότε και θα απαιτηθεί μιά ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ – και που, ίσως, αν τους καθίσει, επειδή δεν θα συμφωνούν στον τρόπο (και γιά ν’ αποφευχθεί ο όποιος κίνδυνος), να προσπαθήσουν να το πάνε μέσω μιάς μορφής Υπερκυβέρνησης.

ς).  Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΙΟΣ δεν φαίνεται ότι είναι μέρος του Σχεδίου ΑΠΟΠΛΗΘΥΣΜΟΥ, αλλά τρόπος να περάσουν Νόμοι και Μέτρα ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ και ΕΛΕΓΧΟΥ … και να επιβληθεί η ΑΤΖΕΝΤΑ-30.

ΌΛΑ θα εξαρτηθούν από το εάν και κατά πόσον ο κόσμος θα σκύψει το κεφάλι και θα τα αποδεχτεί, ή θα σηκώσει ανάστημα και θα τους στείλει στον διάολο.

Βρισκόμαστε σε πολύ ΔΥΣΚΟΛΗ καμπή, το έχουμε ‘πεί ότι πολλά θα παιχτούν αυτό και το επόμενο διάστημα … και το θέμα είναι αν θα υπάρξει αφύπνιση και αντίδραση, ή υποταγή.

Βέβαια, δεν μπορούμε να μην αναρωτηθούμε … μήπως Παλαιά και Νέα Τάξη τα βρήκαν Παγκοσμίως, έστω για λίγο. Βέβαια, για την ώρα δεν έχουμε κάποιες τέτοιες ενδείξεις, αλλά ποτέ δεν ξέρει κανείς τί μπορεί να συμβεί με δαύτους … αφού άλλωστε πάντα «για το δικό μας καλό» δουλεύουν !! χά χά !!

 

Οικονομική και παραγωγική κατάρρευση. 

..και μετά τί ;;

 

Ελλάδα … ζήτω που καήκαμε !!

Εδώ, στην Γελαδιστανία, καθώς τα ΖΑ δεν λένε να ξυπνήσουν, αλλά συνεχίζουν να το παίζουν ατομιστές και παρτάκηδες, και σύμπασα η άρχουσα τάξη είναι πουλημένη, και χρόνια τώρα εφαρμόζει μέτρα διάλυσης, έχοντας ξεπουλήσει τα πάντα και διαλύσει την χώρα και τον παραγωγικό ιστό, τώρα πλέον (συνεπικουρούσης της εισβολής-εποικισμού, αλλά και του κατεβάσματος των ρολών όλης της χώρας λόγω COVID-19) δεν θα πάμε απλώς στον διάολο, αλλά στον αγύριστο !! … και η ΖΗΜΙΑ θα φανεί στην συνέχεια !! … το ΓΕΛΑΔΙΣΤΑΝ τετέλεσται !! … μόνη σωτηρία είναι η ανατροπή των πάντων … εδώ και τώρα !! … που βέβαια δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί αναίμακτα … αλλά με βαρύ φόρο !! … και βεβαίως ΜΟΝΟ εάν τα ΖΑ αποφασίσουν να τα βροντήξουν όλα κάτω.

 

 

v.  το ..Αστρολογικόν του θέματος

Η πλανητική διάταξη της εποχής δεν συνηγορεί περί νεοεμφανιζόμενου Ιού, αλλά προϋπάρχοντος, έστω και σχετικά πουσαρισμένου.

Όπως έχω γράψει, κάθε σύνοδος αφήνει σπόρο (όταν φτάνει στα ξεβλάσταρα) να περνάει σε επόμενη φάση – τότε ρίχνει τον σπόρο και δίνει την πάσα, αλλά αυτό δεν σημαίνει αυτόματη ανάπτυξη νέου … για να συμβεί αυτό, χρειάζεται κάποιος καιρός. Έτσι ο COVID-19 είναι προϊόν προηγούμενων συνόδων, και όχι αυτής στον Αιγόκερω. Η Σύνοδος Κρόνου-Πλούτωνα δεν μιλάει για Αναπνευστικά προβλήματα … αλλά γενικώς για Λοιμώξεις … αυτό τώρα δείχνει θέμα Δία … και ίσως Ποσειδώνα. Άλλωστε, το ότι χτυπάει κυρίως μέσω του αναπνευστικού, δείχνει ότι έχει σχέση με τον Δία, τον Ερμή, τους Διδύμους, τον Τοξότη και τον 3ο οίκο.

Ας θυμόμαστε επίσης ότι, όταν ξεκίνησε το θέμα «Fort Detrick», ο Δίας από τον Τοξότη ήταν σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα.

 

Γιατί, όμως, τώρα ;;

Ο Δίας αυτόν τον καιρό, από αρχές Δεκέμβρη πέρυσι και για όλη την χρονιά φέτος, είναι στον Αιγόκερω· όπου, βεβαίως, και είναι αδύναμος και σε πτώση, οπότε νά γιατί τώρα μας βγήκε το φρούτο αυτό.

 

Και γιατί κυρίως υπερήλικες ;;

Επειδή ο Αιγόκερως είναι η μεγάλη ΗΛΙΚΙΑ.

Σε λίγο, όταν ο Δίας θα έλθει σε σύνοδο με τον Πλούτωνα (που δυστυχώς επαναλαμβάνεται τρείς φορές φέτος), θα δυσκολέψουν τα πράγματα, όπου μάλλον θα δούμε και άλλες ποικιλίες του λεβέντη να σπέρνονται.

 

Αν είχαμε, δε, τα αστρολογικά στοιχεία των νοσούντων, θα βλέπαμε κατά βάσην τα εξής :

 • ΔΙΑΣ στο γενέθλιο αδύναμος ή σε κακές όψεις, 
 • αλλά και ο διελαύνων Δίας πάνω σε ζόρικους πλανήτες, ή σε κακές όψεις μαζί τους.
 • Ερμής, Δίδυμοι, Τοξότης επίσης επιβαρυμένα. 

Όσοι, λοιπόν, ιδίως μεγάλης ηλικίας, έχουν στα ωροσκόπιά τους τα παραπάνω, καλό είναι να δείξουν την δέουσα προσοχή.

 

Κρόνος-Πλούτωνας και Αιγόκερως 

…έχουν σχέση με Κοινωνία, Ηγεσία, Χρήμα, Περιορισμό, Επιβολή … πράγματα που είδαμε να ΤΡΕΧΟΥΝ αυτόν τον καιρό.

Το θέμα «Λοιμώξεις λόγω αυτών» θα παίξει, αλλά αργότερα· όχι τώρα.

 

Όπως θα θυμάστε (όσοι δεν έχετε μνήμη Χρυσόψαρου), το άρθρο «Τα Σχέδια και τα επερχόμενα (;)» δεν ολοκληρώθηκε, και ο λόγος είναι ότι (όπως είχα ‘πεί) ήταν να Δώσω τα «Παράθυρα Ευκαιρίας», και όχι να κάνω τον Μοιρολόγο, ερμηνεύοντας και αναλύοντας απλά τα διάφορα ωροσκόπια· κάτι που όμως δεν κατέστη δυνατόν, καθώς διεπίστωσα ότι καμμία μα καμμία πρόθεση δεν υπήρχε στο Γελαδοκοινό ν’ αναλάβει ΔΡΑΣΗ, παρά ήθελε απλώς να του παράσχω μοιρολογικές αναλύσεις … Έτσι, αποφάσισα να μην το ολοκληρώσω· καθώς το να το κάνω, δίνοντας σε κάποιους έτοιμα Στοιχεία για να το παίξουν σπουδαίοι, δεν ήταν στις προθέσεις μου. Παρ’ όλα αυτά, έχω δώσει τους αναγκαίους χάρτες για όποιον ξέρει (ή και θέλει) να το παλέψει, ώστε να ‘δεί τι μέλλει γενέσθαι – αφού δεν θέλουμε να διαμορφώσουμε εμείς το μέλλον.

Είχα, ενδιάμεσα, στις συνέχειες του άρθρου (αλλά και στα σχόλια) αφήσει αρκετές νύξεις για πολλά πράγματα. 

 

Μοιρολογικά, λοιπόν :

Μία απ’ αυτές ήταν το «Πέπλο» που απλώθηκε πάνω στην Ελλάδα, χαϊβανιάζοντας και λοβοτομώντας τον κόσμο … κοιτάξτε τον κυβερνήτη του 4ου του Γενέθλιου, και τί πέρασε από πάνω του.

Μιά άλλη ήταν σχετικά με την οικονομική εξαθλίωση και διάλυση της χώρας· κάτι που θα δούμε (εάν δεν αντιδράσουμε) να συμβαίνει φέτος, καθώς διάφορα καλούδια τρέχουν πάνω στον Ήλιο του Γενεθλίου, κυβερνήτου του 2ου. Το οικονομικό ξεχαρβάλωμα το έχουμε στο τσεπάκι, αν όχι τίποτε περισσότερο – πάμε για βρούβες, κατά το κοινώς λεγόμενο … όπου πολλοί, αν δεν πεθάνουν από κάποιον κορωναϊό, θα πεθάνουν από την πείνα … Μην γελάτε … τα δύσκολα έρχονται … και χωρίς βαζελίνη … ετοιμαστείτε !!

 

 

vi.  Ατομικές προφυλάξεις ..και όχι μόνο λόγω Κοβιντίτιδας

Όπως πρέπει όλοι να γνωρίζουμε, και το είχαμε απόλυτα ξεκαθαρίσει εκεί στο «Υγεία και Ασθένεια», η θωράκισή μας, η ασφάλειά μας, είναι ένα γερό ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ σύστημα, πράγμα το οποίο χτίζεται με καλή Διατροφή κυρίως Αλκαλική, Άθληση και Ενεργητικότητα, Ισχυρή Θέληση και Αισιοδοξία, Σωστό και Υγιεινό Περιβάλλον.

Οπότε :

 • Γερό και Ισχυρό Ανοσοποιητικό => Υγεία
 • Αδύναμο ανοσοποιητικό => Ασθένεια

 

Λέμε, δε, ότι :

 • Μπορείς να ζήσεις λίγο-πολύ ένα μήνα χωρίς τροφή.
 • Μια βδομάδα χωρίς νερό,
 • Αλλά … μόνο μερικά λεπτά της ώρας χωρίς αέρα … χωρίς ΟΞΥΓΟΝΟ !!

 

Ένα, λοιπόν, από τα καλύτερα φάρμακα για ασθένεια, μαλακία και μαλάκυνση, είναι η Λήψη ΟΞΥΓΟΝΟΥ· διότι, πέραν του ότι όλα στο σώμα μας έχουν την βάσην τους σ’ αυτό, είναι και ο μεγαλύτερος εχθρός στα μικρόβια.

Και όταν έχουμε πρόβλημα στην αναπνοή και στους πνεύμονες, όπως στην προκειμένη περίπτωση του Κοβιντοϊού … δουλεύει μπουκαλάκι Οξυγόνου – και στις βαριές περιπτώσεις, θάλαμος ΥΠΕΡΒΑΡΙΚΟΥ ΟΞΥΓΟΝΟΥ.

Προμηθευτείτε το λοιπόν Υπεροξείδιο Υδρογόνου για εσωτερική χρήση (το απλό για τον καθαρισμό πληγών δεν προσφέρεται, λόγω προσμείξεων και σταθεροποιητών), το οποίο όμως διακινείται σε μεγάλη πυκνότητα 35% = καυστικό, και θέλει λίγη προσοχή στην χρήση του … βρείτε την δοσολογία … κάποιες σταγόνες σ’ ένα ποτήρι Απεσταγμένο-Στείρο ΝΕΡΟ (όχι της βρύσης, ή απιονισμένο), το οποίο το βρίσκετε σ’ όλα τα φαρμακεία.

Το Υπεροξείδιο του Υδρογόνου θα το βρείτε στην «Διατροφολογική» και στον «Μάνη» (Αθήνα και οι δύο), αλλά και σε κάποιους άλλους· ίσως να σας φέρει και το φαρμακείο της γειτονιάς σας, αν και το αποφεύγουν λόγω μικρού κέρδους – αλλά και οδηγιών των ιατρικών συλλόγων, επειδή τους μειώνει την πελατεία.

 

Ένα λοιπόν είναι αυτό, άλλα χρήσιμα είναι τα αντισηπτικά, το οινόπνευμα, ο βόρακας, η σόδα.

Επίσης τα διάφορα Τσάγια και τα αιθέρια έλαια και βεβαίως Ριγανέλαιο.

 

Παραδοσιακοί τρόποι απολύμανσης χώρου – καύση φυτών (θυμάρι, λεβάντα, δεντρολίβανο, δάφνη … λιβάνι) … οι γιαγιάδες μας έριχναν κάθε τόσο στην θράκα διάφορα φύλλα  από τα παραπάνω, απολυμαίνοντας και καθαρίζοντας τον χώρο του σπιτιού … επίσης έκαιγαν και λιβάνι, το οποίο επίσης έχει αντισηπτικές και απολυμαντικές ιδιότητες – γιατί, νομίζετε, ότι το χρησιμοποιούν στις εκκλησιές ;; … επειδή ο κάθε θεουτζίκος έχει ανάγκη καπνούρας ;; … το χρησιμοποιούν για τον λόγο που είπαμε, καθώς συνωστίζεται πολύς κόσμος· γι’ αυτό και τα ντουμάνια, ώστε να περιορίζονται κάθε είδους μολυσματικοί παράγοντες.

Διαλέγετε λοιπόν και παίρνετε … ό,τι νομίζετε καλύτερο, ώστε ν’ απολυμαίνετε το τομάρι αλλά και το σπίτι σας !!

 

 

vii.  Κο-κοβίντ ..και τις ο οφελούμενος

i.  Συνήθως λέμε … «- Ακολούθησε το χρήμα !!»

Όντως, ένας από τους ωφελούμενους του θέματος είναι η Big PharmaMafia, όπως λέγονται οι μεγάλες Φαρμακευτικές. (Όπως: Merck, Pfizer, Glaxosmithkline, Novartis, TEVA, Sanofi κλπ. κλπ.) Όλες αυτές οι γιγαντιαίες εταιρείες, με τζίρο πολλών δισεκατομμύριων έκαστη … είτε από την πώληση φαρμάκων, είτε ιατρικών ειδών και αναλωσίμων, αλλά και ΕΜΒΟΛΙΩΝ !!

Και τί είπαμε ότι έκανε ο μαλακοΠΟΥ; … κήρυξε εκστρατεία, ώστε να φτιαχτεί Εμβόλιο και να μας το … χώσουν … ΠΑΝΤΑ μα πάντα για το καλό μας, βέβαια !!

Άσχετα, βέβαια, αν ελάχιστα -ή κανένα- από τα διάφορα Εμβόλια δεν είναι μέχρι στιγμής Λύση του όποιου προβλήματος, αλλά δημιουργός καταστάσεων ένεκα των δηλητηρίων, βαρέων μετάλλων, και των ιών που περιέχουν … αφού κατά τ’ άλλα ..όλους μας σκοπεύουν να μας ψωφήσουν !!

Αν, λοιπόν, αύριο-μεθαύριο βγούν και πούν: «- Να το εμβόλιο για τον COVID-19!», θα τρέξετε να το πάρετε ;;

Επίσης, θα υπακούσετε στους λεγόμενους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, που με διάφορα διατάγματα, εγκυκλίους και νομοσχέδια πέρασαν ;; … για θα τους τα χώσετε στον πισινό τους ;;

Κάτι είπαμε παραπάνω για το Πρόβλημα, την Λύση του, και τούμπαλιν· το θυμάστε ;; για το ξεχάσατε κιόλας ;;

ii.  Άλλοι που ωφελούνται, είναι οι χασαπο-γιατρίκουλες (εντάξει, μην αρχίζετε πάλι τα ίδια … είπαμε, υπάρχουν και κάποιοι καλοί … οι περισσότεροι, όμως, σας βλέπουν σαν πορτοφόλια και μόνο). Αυτοί είναι οι δεύτεροι που αρμέγουν και ρουφάνε από την ασθένεια του κόσμου … χώρια τα «δωράκια» από τις φαρμακευτικές, ώστε να προωθούν τα δικά τους ..φαρμάκια !! Αυτοί ωφελούνται μεν, αλλά δεν είναι παίχτες στην υπόθεση, παρά μόνο πιόνια.

iii.  Και μετά, και μετά ..ποιός άλλος ;;

Μα ΌΛΟΙ αυτοί (μικροί και ΜΕΓΑΛΟΙ), εκεί στα αψηλά πατώματα της Πυραμιδικής Εξουσίας, που θέλουν τον κόσμο υπάκουο και πειθήνιο όργανο, ΌΛΟΙ αυτοί που προσβλέπουν στον ΈΛΕΓΧΟ και την ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ … που με τον ΦΟΒΟ, την ΕΠΙΒΟΛΗ και τον ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ στοχεύουν να βρίσκονται στην κορυφή και να οδηγούν και ν’ «αρμέγουν» το κοπάδι !!

Απ’ ό,τι φαίνεται, για όσους έχουν μάτια και βλέπουν, με τους Περιοριστικούς Νόμους, την Επιβολή Ελέγχου, το πέρασμα του Φόβου και την Προώθηση υποχρεωτικών Εμβολιασμών … το πράγμα (η κατάσταση) είναι στημένο, και ευκόλως διακριτό που στοχεύει.

Το θέμα του COVID-19 δεν είναι τίποτε άλλο, παρά μια Γενική Πρόβα για ό,τι σχεδιάζουν στην συνέχεια· μια πρόβα, ώστε να δούνε πόσο υπάκουα είναι τα ΖΑ, και πώς πρέπει να τρέξουν το όλο ΣχέδιοΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ, λοιπόν! … Αντιδράστε, και γυρίστε το μπούμερανγκ πάνω τους !!

 

 

viii.  Μια ..αποτίμηση

Εν όσω το έργο τρέχει και είναι εν εξελίξει, δεν μπορούμε να κάνουμε μιά πλήρη αποτίμηση της κατάστασης.

Πάντως, απ’ ό,τι φαίνεται μέχρι στιγμής, εκτός και γίνει κάποιο θάμα και τα ΖΑ αντιδράσουν, μια χαρά τα καταφέρνουν … ο Κόσμος έχεσε μαλλί, και δέχτηκε πειθήνια τον Έλεγχο και την Επιβολή … οπότε μάλλον μας κλαίνε οι ρέγγες !!

Πέρα από την Κοβιντοϋστερία, ο Εμπορικός πόλεμος τους γύρισε μπούμερανγκ, και οι πραγματικοί στόχοι θα είναι αυτοί που θα πληγούν λιγότερο από κάθε άλλον, ακόμη και από αυτούς που «ξεκίνησαν» το όλο θέμα.

 

Έχω, όμως, να επισημάνω κάποια άλλα επακόλουθα της Κοβιντίτιδας :

 • Ένα είναι η Έξαρση εκδήλωσης Ανθρωπισμού και Αλληλεγγύης, που είδαμε να εκδηλώνεται από τους ανθρώπους της διπλανής πόρτας, που φρόντισαν να παράσχουν όποια βοήθεια μπορούσαν σε ηλικιωμένους, μόνους, ή και ανήμπορους συνανθρώπους των.
 • Η άλλη έξαρση, στον αντίποδα όμως, είναι ο υπέρμετρος παρτακισμός του: «- Δεν πάει να γαμηθεί το Σύμπαν!», που είπαν μερικοί, γράφοντας τα περιοριστικά μέτρα εκεί που δεν πιάνει μελάνι – ΌΧΙ ότι είμαι ΥΠΕΡ των εν λόγω μέτρων … αλλά, επειδή ΌΛΟΙ αυτοί που το έκαναν, δεν το έκαναν επειδή κατανοούν την Σαχλότητα των μέτρων την δεδομένη στιγμή, αλλά επειδή απλά έχουν την εντύπωση ότι αυτοί δεν θα επηρεαστούν απ’ ο,τιδήποτε, και θα την βγάλουν καθαρή … και ας πάν’ να γαμηθούν οι άλλοι !!
 • Και τέλος, η Έξαρση της ΑΝΟΗΣΙΑΣ και η Απώλεια της όποιας Ελάχιστης υπάρχουσας Λογικής … φτάνοντας στο σημείο, όχι απλώς να κατεβάζουν αμάσητο ό,τι τους πετάει το σύστημα, αλλά να είναι αυτοί οι ΊΔΙΟΙ, που το ικετεύουν να τους επιβάλει μέτρα και περιορισμούς !! Ενώ θα έπρεπε αυτήν την στιγμή, όλο το γκουβέρνο και το πορδύ να κρέμονται κάποια μέτρα πάνω από την πλατεία Συντάγματος !! … αλλά τί περιμένεις από κάποιους, που έχασαν ακόμη και εκείνο το ελάχιστο που τους είχε απομείνει ;;

 

 

viiii.  Απορίας άξιον

Ρε, αυτά τα σούργελα (ΠΟΡΔΥ-τέτοιοι και γκουβέρνοι) δεν ήταν, που Γενάρη και Φλεβάρη μας έλεγαν ότι το γελαδιστάν δεν έχει πρόβλημα, και έχουν λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα [[μήπως, ρε, και εννοούσαν από τον πεθαμενατζή;;]] , και ο κορωνοτέτοιος έχει μικρή μεταδοτικότητα και θνησιμότητα ;; … τί διάολο έγινε ξαφνικά και ανετράπησαν όλα εκείνα, και φτάσαμε στα ΓΕΛΟΙΑ μέτρα Περιορισμού Μετακίνησης, Κλεισίματος Επιχειρήσεων, και Απαγόρευσης Μετακινήσεως πρός τα νησιά, με ταυτόχρονη επιβολή ΔΙΑΚΡΙΤΗΣ απόστασης μεταξύ των ατόμων ;; 

 

Κάνανε, λέει, προσλήψεις … δεν μπορεί ..στις ΜΚΟ-υδες τους θα εννοούν, αφού διάφοροι νοσοκομειακοί λένε ότι ΔΕΝ … αλλά και ούτε υλικά έχουν – ρε, μας δουλεύουν ψιλό γαζί, σε λέου !!

 

Ρε ‘σείς, τα στρατά και τα μπατσογούρουνα, σε διακριτή απόσταση και με ολόσωμα προφυλακτικά θα είναι ;;

Εκεί στα στρατόνια … όλοι ανά δύο μέτρα θα τονε βαράνε ;;

Στις γέρνουσες βάρκες  … που δεν έχουν κάν χώρο ούτε για χέσιμο … πώς θα το παλέψουν ;;

 

ΑΛΛΑ … δε με λέτε, ρε χλέμπουρες (που κάθονται και σας ακούνε τα ζωντόβολα), αφού απαγορεύονται οι μετακινήσεις, ΓΙΑΤΙ εσείς, γαμώ το καντηλέρι σας μέσα, μεταφέρετε τα πιθήκια από τα νησιά στην ΕΝΔΟΧΩΡΑ ;; … γι’ αυτούς δεν ισχύει ο περιορισμός ;; … μόνο για τα ΖΑ του γελαδιστάν ισχύει ;;

Και εκεί στα ΧΟΣΤΣΠΟΤΙΑ, που είναι ο ένας απάνου στον άλλο … δεν τρέχει ΤΙΠΟΤΙΣ ;;

 

Ρε ΖΑ, θα ξυπνήσετε ρε ‘σείς ;; … δεν βλέπετε το χοντρό δούλεμα που σας κάνουν ;; … τώρα, βέβαια, ανέκδοτα λέω κι εγώ … είναι δυνατόν ποτέ να ξυπνήσουν τα ζωντόβολα ;; … ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ !! … Έτσι που πάμε, θα το φάνε και θα πούν’ κι ευχαριστώ μάλιστα !!

 

ΑΛΛΟΥ, ρε ‘σεις, πάει το πράγμα … αλλού !!

 

Τί έλεγε το ΚΟΥΛΟ πρίν από ενάμισι χρόνο εκεί, στα οβραίϊκα κονέξια του ;;

«- … ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑ!» … δεν έλεγε ;;

Έεεε, αυτό κάνει !! … και χαίρεται τα μέγιστα, που μας κάνει πολυπολιτισμική κοινωνία σκατών !!

Άλλωστε, το είδατε από την πρώτη κιόλας μέρα  … λεφούσια κουβαλούσε τα πιθήκια !! … και όποιος έχει αντίρρηση, μπερνταχιάζεται κανονικώς και Σιμπρικικώς !!

Και τί άλλο κάνει ;; … τα σπέρνει στην Ενδοχώρα … και τα επιδοτεί με χιλιοπεντακοσιάρικα, σπίτια, λογαριασμούς, και λοιπά και ρέστα.

Ο Έβρος είναι απλά το Σώου, για ξεκάρφωμα, μετά τα ωραία που έκαναν στα νησιά … λάδωσε και το τοπικό δοβλέτι… και που θα πάει, θα το φάνε το αγγουράκιον οι νησιώτες, και θα πούνε και τί ωραίο που είναι !!

Και όλ’ αυτά τώρα … λέει ότι τα κάνουν, για να μην καταρρεύσει το σύστημα υγείας … και δεν μπορεί να σηκώσει πολλά γερόντια, αν του κουβαληθούν !!

Και το κατεβάζετε αμάσητο, ρε μαλακοπύτουρες ;;

Πώς ν’ αντέξει το ρημάδι, αφού ούλα τα γκουβέρνα, το ένα μετά το άλλο, το ξέσκισαν ;;

Πώς ν’ αντέξει, αφού του ρίξανε λεφούσια με πιθήκια ;;

 

Λοιπόν, ζωντόβολα … ΌΛΟΙ αυτοί οι κοπρίτες (γκουβέρνα και πορδές) ΧΕΣΤΗΚΑΝ για τα γερόντια … δεκάρα τσακιστή δεν δίνουν !! … και όλα αυτά τα μέτρα που είπαμε πιό πάνω, τα παίρνουν όχι για να προφυλάξουν τον κόσμο, όχι για να προστατεύσουν τα γερόντια, αλλά για να διαλύσουν πλήρως την χώρα, και για να ξεκάνουν και τους ΝΕΟΥΣ, αφού έτσι και αλλιώς τα γερόντια αργά ή γρήγορα θ’ αποδημήσουν. Με τους περιορισμούς και το κλείσιμο των επιχειρήσεων, στο να ξεκάνουν τους Νέους στοχεύουν !! … Και αν εσείς νομίζετε διαφορετικά, ρουφάτε κι έρχεται !!

Σαράντα χιλιάδες, λέει, απολύθηκαν το πρώτο δεκαήμερο του Μάρτη … Όταν θα ξαναδούν δουλειά, σφυρίξτε !!

Είδατε να παίρνει κάποιο μέτρο για τους μη επιδοτούμενους ανέργους, για τους άστεγους, ή και αυτούς που παίρναν ένα πιάτο φαγητό από Φιλόπτωχα ;; … σιγά και μην το δείτε !! … είπαμε … χέστηκαν για τους Έλληνες, για τους όποιους Έλληνες, εκτός και ανήκουν στο λαγούμι τους και σ’ αυτούς που τους υπηρετούν και τους στηρίζουν στην καρέκλα τους !!

 

Μας λένε ότι : 

«- …Είναι, ίσως, το τελευταίο βήμα … Που, όμως, πρέπει να γίνει εγκαίρως … »

ΝΑΙ ναί … εγκαίρως !! … μετά από 3 μήνες  … γιούπι !!!!!!

 

«- … Στο όνομα του συλλογικού καλού … θα πρέπει να διασφαλιστεί το δημόσιο συμφέρον …»

Ακριβώς !! … Γι’ αυτό, άλλωστε, πετάνε τους Έλληνες στον δρόμο και γεμίζουν τον τόπο με αφροασιατικά πιθήκια.

 

«- … Ερημώνοντας δρόμους και πλατείες, εξορίζουμε τον κίνδυνο …»

Βεβαίως .. βεβαίως !! … Έτσι θα μετακινούνται ελεύθερα τα αφγανοπάκια, και θα εποικιστεί χωρίς πρόβλημα το γελαδιστάν!

 

«- … Δεν θα αφήσουμε, ωστόσο, μερικούς επιπόλαιους να υπονομεύσουν την ασφάλεια των πολλών. Γιατί οι λίγοι ανεύθυνοι μπορούν να βλάψουν χιλιάδες υπεύθυνους. …»

Για άντε κάντε μιά βόλτα μπροστά στον καθρέφτη! …

Βέβαια, δεν φταίτε εσείς … τα ζωντόβολα του γελαδιστάν φταίνε !!

 

«-… Μένουμε σπίτι … είναι το οχυρό μας … δεν μετακινούμαστε …»

…Εκεί, απίκο, μέχρι να ψωφήσουμε …στα σίγουρα απ’ την πείνα !! … Όχι, που θ’ αντιδράσουμε και θα σας στείλουμε στον διάολο … αυτά είναι γι’ άλλους, εμείς είμαστε καλά και υπάκουα πιδιά !!

 

Σκούζει ένα «γουρούνι», απ’ αυτά που συνόδευαν τα αφροασιατικά σκατά σε πλοίο μέχρι την Ραφήνα … επειδή δεν τηρούνται οι διατάξεις και τα μέτρα … αλλά, ως συνήθως, δεν είχε το θάρρος να ‘πεί ότι αυτός δεν το δέχεται, αφού υπάρχει διαταγή … αλλά ως κλαψωμούνικη κουφάλα, τα είπε για να βγάλουν άλλοι το φίδι από την τρύπα.

Εδώ, ρε κουφάλες (γκουβέρνα και πορδές), δεν ισχύουν τα μέτρα ;; … τα «γουρούνια» και το πλήρωμα του σκάφους δεν υπόκεινται σε κίνδυνο, και ούτε υπάρχει περίπτωση να μεταφέρουν την ίωση έξω και στους δικούς τους ;;

 

Αλλά …ποιός περιμένουμε να τα πεί αυτά ;;

…μάλλον οι συνήθεις ύποπτοι … κάτι μαλάκες, σαν ελόγου μου !!

 

Άντε, με τις υγείες μας … όλοι … όλοι !! … και άμα βάλετε μυαλό, σφυρίξτε … γιατί, όπου να ‘ναι, το Γελαδιστάνικο μπορντέλο πάει φούντο !!

 

= / / =

 

 

—————————————————————————————————————————-

Και για όλους τους … δύσπιστους

—————————————————————————————————————————-

 

Λοιπόν αν κάποιοι δύσπιστοι δεν το είδαν αυτό που πέρασαν για τα εμβόλια [[ σε άλλα κράτη το έριξαν στα ΊΣΙΑ … εδώ το πάνε λάου-λάου μην και προγκίξουν τα ζωντανά ]] … πάρτε το λοιπόν το ΦΕΚουδάκι : ΦΕΚ. Α-42 / 25-02-2020

 

 

εμβολιοχώσιμο – χλάπ και με τον νόμο-1 / ΦΕΚ – Α-42 / 25-02-2020

εμβολιοχώσιμο – χλάπ και με τον νόμο-2 /Φ ΕΚ – Α-42 / 25-02-2020

 

Είπαμε ΕΣΥ μαλακοπύτουρα Γελαδεληνάκο ακόμη και για ΧΕΣΙΜΟ να πάς θα υπογράφεις Δήλωση-Βεβαίωση … και πρόσεξε αν η κουράδα δεν βγεί σωστά έχεις πρόστιμο 150 €υρά και κατευθείαν στην Μπουζού – ρε η μαλακία κορόϊδο είναι να πάρει τα βουνά, αφού στα πεδινά έχει πράμα να φάν’ κι οι κότες … σε πήρανε χαμπάρι πόσο μαλάκας είσαι και το τραβήξαν στα άκρα … να δούνε πόσο και πόσα θ’ αντέξεις ακόμα να σου ρίξουν !!

 

 

Ατομική βεβαίωση-δήλωση … για να κάνετε την «ανάγκη» σας

 

Ατομική βεβαίωση-δήλωση … για να κάνετε την «δουλειά» σας

 

Αλλά … πρόσεξε … είπαμε … αυτά ισχύουν για τα Ζωντόβολα του γελαδιστάνικου μπορντέλου, για τα αφροασιατικά μπιθήκια ΔΕΝ … με το νόμο και την βούλα βέβαια … τι νόμισες … άντε έτσι έτσι είναι το μπουρδέλο ;; …  και μάλιστα την ώρα που μάντρωναν ΕΣΕΝΑ χάπατο … έδιναν το ελεύθερο στα αφγονοπάκια να κυκλοφορούν σε εκατονταρχίες …  Να ρε Ζώον το ΦΕΚ αν δεν πιστεύεις … δές το ηλίθιε !!  ΦΕΚ. Β-42 / 22-03-2020

 

περιφορά-σουλάτσο αφγανοπακίων-1 / ΦΕΚ. – Β-985 / 22-03-2020

περιφορά-σουλάτσο αφγανοπακίων-2 / ΦΕΚ. – Β-985 / 22-03-2020

περιφορά-σουλάτσο αφγανοπακίων-3 / ΦΕΚ. – Β-985 / 22-03-2020

 

 

Αλλά πάρε και τις φωτοτέτοιες από την μεταφορά-μετεγκατάσταση των μπίθακων σε ΡΑΦΗΝΑ και ΚΑΒΑΛΑ … ΕΔΩ δεν υπάρχει πρόβλημα Κορονιού …  ούτε για τα μπατσογούρουνα που τους συνοδεύουν, ούτε για τους εργαζόμενους στα πλοία και τα Λεωφορεία, ούτε για την κοινωνία στην οποία τους μεταφέρουν, ούτε γι’ αυτούς [[τώρα βέβαια αυτό το τελευταίο έτσι για γαρνιτούρα το έβαλα … καθώς τι παραπάνω θα πάθουν απ’ ότι μπορεί να έχουν εκεί στα Χοστσπότια ;; ]]

 

Μεταφορά Εισβολέων-Ραφήνα-1 / bloko.gr-20/03/2020

Μεταφορά Εισβολέων-Ραφήνα-2 / bloko.gr-20/03/2020

Μεταφορά Εισβολέων-Καβάλα / kavalapost.gr-21/03/2020

 

Ρε ΖΩΝΤΟΒΟΛΟ … γελαδεληνάκο … μπας και τώρα κατάλαβες γιατί σε μαντρώνουν ;;

ΈΤΣΙ όταν τελειώσει το μάντρωμα θα διαπιστώσεις ότι βρίσκεσαι Μαντρωμένος αφγανοπακιοτικώς πλέον, και ΕΣΥ θα είσαι η Μειωψηφία

… άντε καλή χώνεψη !!

 

= / / =