και ..το ‘‘δούλεμα’’, καλά κρατεί !!

αν όμως ..τα γελαδοζωντόβολα είχαν μυαλό,

…το Ελληνικό Έθνος, θα ήταν μεγάλο και τρανό !!

 

 

..αφιερωμένο στην βλακεία που δέρνει το χαζοπόπολο !!

 

 

Παλαιός

 

ί τα θέλουμε και τα λέμε ;; … μήπως ακούει κάποιος ;; … και κυρίως, μήπως κάποιος βάζει το κολοκύθι του να δουλέψει, να σκεφτεί ;; … μπά που τέτοιο πράγμα !! … θες γυρεύεις να κουραστεί και να το κάψει ;; … λές κι έχει κάτι μέσα να κάψει, εκτός από σκατό !!

 

Βέβαια, εδώ, στο Γελαδιστάνικο μπορντέλο, όλα εσείς τα γελαδοχάπατα, δεν μπορείτε, δεν έχετε χρόνο ν’ ασχοληθείτε και να καταναλώσετε ενέργεια σκέψεως, λογικής και συλλογισμού με «φτηνιάρικα» πράγματα, εσείς έχετε ν’ ασχοληθείτε με άλλα «σπουδαία» και «σοβαρά» … να ας πούμε το πόσους και ποιούς κώλους θα γλείψετε, το πόσο σκατό και σανό θα μασουλήσετε, πόσο περισσότερο ηλίθιοι θα καταντήσετε, για πόσους Δικαιωματισμούς, Διεθνισμούς, Αλληλεγγυότητες και για λοιπές κουράδες θα σκούξετε, πόσο βαθιά στα λαγούμια σας θα τρέξετε να κρυφτείτε μπάς και κάποιοι σας πούνε ρατσιστές, φασίστες, εθνίκια και λοιπά τερπνά, πόσο θα βγάλετε τον σκασμό μπας και σας κολλήσουν κάποια ταμπέλα, ακόμη και να φτάσετε στο σημείο να πείτε το πόσο ωραία σας ξεχειλώνουν τα βάρδουλα και πόσο αυτό σας αρέσει που μπαίνετε στο κλάμπ των συγχρόνων μαζανθρωπόζωων, πόσο ΙΝ είναι να σου διαλύουν το σπίτι, να σου κλέβουν την περιουσία και να σου βιάζουν την οικογένεια και εσύ να χειροκροτείς και για το μόνο που θα διαμαρτύρεσαι να είναι που δεν εβίασαν και σένα ή τον σκύλο και την γάτα σου … ΑΝΤΙ, γαμώ το καντήλι σας μέσα, να ξεσηκωθείτε και να πηδήξετε τον αδόξαστο σε κάθε αφροασιατικό λαθρόσκατο, κάθε ξεκωλιασμένες μκο-υδες, φροντεξάδες, μπάτσους, πολιτικάντηδες, δισκατάδες, στρατοχεσμένες λούγκρες κλπ. κλπ. εσείς να συμπεριφέρεστε χειρότερα από λοβοτομημένα πειραματόζωα.

 

Αλλά είπαμε … αυτά είναι για Έλληνες (τοις πράγμασι, και όχι τύποις και ως έτυχε, όπως οι διαβιούντες κατιμάδες στην Γελαδιστανία) και για ανθρώπους, και όχι για σάπια και καμμένα απόβλητα.

 

Τέλος πάντων … ας τ’ αφήσουμε αυτά κι ας πάμε να πούμε δυό λόγια για πιθανόν υπάρχοντες ακόμη ανθρώπους, και δή σκεπτόμενους, αν και δεν βλέπω, να έχει τύχη κάτι τέτοιο !! … καθότι είπαμε χρειάζεται μυαλό, Σκέψη, Λογική, Συν-λογισμός !! … κοινώς νιονιό ρε παιδίμ’ !! … πράγμα όμως σε ευρεία έλλειψη !!

Ας πάμε το λοιπόν στο διά ταύτα … και το χέσιμο μπορεί να περιμένει, να το συνεχίσουμε κάποια άλλη ώρα.

 

Μας πρήξανε λοιπόν τα ούμπαλα, με τον κορωναφέροντα «ιό», αν και το σωστό θα ήταν τον «υιό» καθώς γιός (καλά μπορεί και κόρη ή ερμαφρόδιτο) κάποιου/ων είναι … χά χά !!

Εδώ λοιπόν, καλά μου παιδάκια, δεν θ’ ασχοληθούμε με το εάν είναι σωστό να τον ονομάσουμε έτσι ή αλλιώς … πείτε τον όπως σκατά θέλετε !! … χέστηκα πως θα τον πείτε !! … δεν είναι εκεί το θέμα, αλλού είναι !!

 

Σας είχα γράψει, κάπου εκεί στις συνέχειες του «Τα σχέδια και τα επερχόμενα (;)», το πώς εκδηλώνεται και αναπτύσσεται, αλλάζει ή ακόμα και μεταλλάσσεται η ενέργεια, κάθε συνόδου, μέσα από σταθμούς/βήματα/φάσεις, αλλά μάλλον αυτά είναι επουσιώδη πράγματα για ‘σας, ώστε να δώσετε σημασία και προσοχή, καθώς εσείς έχετε άλλα σπουδαιότερα πράγματα για ν’ ασχοληθείτε (όπως αυτά που ανέφερα παραπάνω).

 

Τις συνόδους ίδιων πλανητών, μπορεί κάποιος να τις ‘δεί σαν τις γενιές μιας φυλής, μιάς ράτσας, μιάς οικογενείας … όπου η προηγούμενη δίνει πάσα στην επόμενη … αλλιώς σαν ένα δέντρο που αναπτύσσεται μεγαλώνει καρποφορεί (και συνεχίζει ή τελειώνει εκεί) και ρίχνει/δίνει τον σπόρο να βλαστήσει η επόμενη γενιά, περνώντας σ’ αυτήν όσες αλλαγές και μεταλλάξεις έχουν εν τω μεταξύ επέλθει.

Αυτά ισχύουν για κάθε Σύνοδο … ιδίως των αργών πλανητών.

 

Εμείς όμως, ας μείνουμε σ’ αυτήν, που έχει γίνει τόσος ντόρος, και έχουν γραφτεί χιλιάδες χιλιάδων σελίδες, την σύνοδο Κρόνου-Πλούτωνα, στο Αιγόκερω, και την εμπλοκή επίσης σ’ αυτήν, του Άρη και του Δία.

Η προηγούμενη σύνοδος, Κρόνου-Πλούτωνα, στα τέλη Ζυγού, εκεί στο 1982, μας έφερε το Έϊτζ/Aids – νόσο που πάτησε πάνω στην σεξουαλική κατά βάσην επαφή (φυσιολογική ή ανώμαλη) των ανθρώπων, και τούτο διότι έγινε στο πλαίσιο του Ζυγού (επαφές, σχέσεις κλπ.)

Όταν οι πλανήτες αυτοί (Κρόνος και Πλούτωνας) έφτασαν σε Διαμετρική Φάση, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο Τοξότη-Διδύμων, εκεί στο 2002-3, είχαμε το Σάρ/Sars, Γριπώδη ίωση, που κυρίως προσέβαλε το σύστημα αναπνοής και τους πνεύμονες (Τοξότης-Δίδυμοι).

Παρόμοια έγιναν στις άλλες φάσεις.

 

Η σύνοδος αυτή, που ξεκίνησε στον Ζυγό, έφτασε στο τέλος της εκεί στα τέλη του 2019, όταν οι δυό αυτοί πλανήτες προσέγγισαν, πάλι, μεταξύ τους, στον Αιγόκερω (προσέγγισαν είπα έτσι ;; ) … μήπως κάποιοι από ‘σας θυμούνται που σας έλεγα ότι οι Κρόνος-Πλούτωνας μπαίνουν σε φάση συνόδου από το Φθινόπωρο πέρυσι ;; 

Εκεί, στο διάστημα καλοκαίρι-φθινόπωρο, ήταν που έπεσε ο σπόρος, το απαύγασμα της προηγούμενης συνόδου … εκεί στον Σεπτέμβριο ήταν, επίσης, που διοργανώθηκε στην Νέα Υόρκη ένα συνέδριο, με θέμα την εξάπλωση ιώσεων και πανδημιών, χρηματοδοτούμενο από τον πολύ «Πόρτα» της Μικροτέτοιας.

Και ώ του «θάματος» … δεν πρόφτασε καν ο Κρόνος να «καβαλήσει» τον Πλούτωνα, και είχαμε το ξέσπασμα του «Νέου» ιού, του Κορωναϊού, Κορονοϊού, Corvid-19 ή όπως διάλο αλλιώς τον είπαν ή θα τον πούνε.

 

Άσχετα λοιπόν εάν το Μάτριξ, ή από μόνες τους λόγω κεκτημένης ταχύτητος οι καταστάσεις του μπουρδέλου,  ή το «Σύστημα», σπρώχνουν τα πράγματα πρός μιά συγκεκριμένη κατεύθυνση, για να συμβεί αυτό ή εκείνο, ή οι επικυρίαρχοι, η ελίτ ή ότι άλλο σκατά είναι αυτοί που κάνουν κουμάντο, γνωρίζοντας την κατεύθυνση και την ποιότητα των ενεργειών, έχουν έτοιμα και ρίχνουν στην πιάτσα τα ενδεικνυόμενα, πολύ λίγη σημασία έχει για μας, αντιθέτως αυτό που μετράει είναι το να ξέρουμε τι και πρός που οδεύει κάθε τι.

 

Είτε όσα συμβαίνουν, και ιδίως το εν λόγω, είναι μιά συμπαιγνία, είτε όχι … κάθε λογικά σκεπτόμενος, μπορεί εύκολα να συμπεράνει ότι οι πληροφορίες που διοχετεύονται είναι μούφα … καθώς Κρόνος-Πλούτωνας στον Αιγόκερω κάθε άλλο παρά τέτοια συμπτώματα, όπως αυτά που μας πασάρουν, προκαλεί … αλλά αυτό χρειάζεται μυαλό … που ευτυχώς ή δυστυχώς το χαζοπόπολο δεν διαθέτει ….

 

Αυτό που λέγαμε πάντως, και που είδαμε, απ’ όσα μας έδειξαν τα μποουρδελοκάναλα και οι μπουρδελοφυλάδες -κοινώς οι πουτάνες της δημοσιοκαφρίλας- είναι ο επιβαλλόμενος ασφυκτικός περιορισμός και ο έλεγχος του κοπαδιού, πράγμα που διαχρονικά προσπαθούν οι επικυρίαρχοι, και που είπαμε ότι θα είναι ένα από τα «ωραία» της συνόδου Κρόνου-Πλούτωνα στον Αιγόκερω.

 

Όμως είτε ηθελημένα απλώθηκε, είτε ξέφυγε από κάποιο εργαστήριο (πράγμα που δεν θα εξετάσουμε εδώ) κάθε άλλο παρά κάποιος Κορωναϊός (ή όπως αλλιώς λέγεται) είναι, αυτό το πράγμα, και που είτε γίνει ξέσπασμα και προχωρήσει τώρα, είτε αργότερα, όπως έγινε και με την προηγούμενη σύνοδο των δυό παλληκαριών (και μπορεί λοιπόν πολλά απ’ όσα περνούν στην ειδησεογραφία -του όποιου τύπου- να είναι χαλκευμένη πληροφόρηση), το θέμα είναι ότι, τα πράγματα δεν είναι όπως τα λένε, και τα παρουσιάζουν, και καθόλου μα καθόλου καλά … είδομεν βέβαια τι θ’ ακολουθήσει.

 

Ας πάμε όμως πιό βαθιά.

Η βάση της συνόδου, των δύο αυτών πλανητών, μιλάει για κάτι καταστροφικό, και όχι για κάποια απλή επιδημία, διό η βάση Κρόνου-Πλούτωνα είναι θάνατος, διάλυση και καταστροφή, εφαρμοζόμενο δε αυτό στο πλαίσιο του Αιγόκερω, που είναι το θεμέλιο, η εδραίωση, οδηγούμαστε κατευθείαν να συμπεράνουμε ότι, το συγκεκριμένο βαράει κατευθείαν στην δομή, διαλύει όλο το ανοσοποιητικό, και κάθε δεσμό μεταξύ των οργάνων, για να μην ‘πώ του πυρήνα των κυττάρων, πράγμα το οποίο πόρρω απέχει από μιά οποιαδήποτε γριπώδη και αναπνευστική λοίμωξη, όπως και ότι η όλη πορεία, μέχρι την κατάληξη, πρέπει να είναι άκρως οδυνηρή. Βέβαια αυτό αναφέρεται σ’ εκείνους που πραγματικά έχουν προσβληθεί από τον συγκεκριμένο ιό, και όχι όλες εκείνες τις μούφα περιπτώσεις των διαφόρων ιών γρίπης, που παρουσιάζουν ως περιπτώσεις κορωναϊού, για να θολώσουν τα νερά.

 

Χωρίς να θέλω να γίνω πρόξενος «μεγάλης ανησυχίας», δεν μπορώ να μην ‘πώ ότι, αν ξεφύγει ο έλεγχός του, θα θρηνήσουμε πολλά θύματα … ας ελπίσουμε να έχουν έτοιμο το αντίδοτο, και να είναι εύκολα χορηγούμενο ή και διασπειρόμενο, μέσο ψεκασμού, και παραλλήλως το εν λόγω συμβάν να μην είναι η ενεργοποίηση του σχεδίου Αποπληθυσμού, των Κοτρωνιών της Γεωργίας, και ας ελπίσουμε ότι κάτι θα γίνει, ώστε να αποφευχθεί το ζοφερό μέλλον, που ξεκίνησε και προμηνύει η Σύνοδος Κρόνου-Πλούτωνα.

 

Δυστυχώς όμως, τα πράγματα, δεν μπορώ να ‘πώ ότι θα τελειώσουν γρήγορα ή και εύκολα, καθώς στην σύνοδο αυτή θα εμπλακούν ο Άρης και ο Δίας, και μάλιστα ο τελευταίος τρείς φορές, σε φάση συνόδου με τον Πλούτωνα, και βεβαίως ο Κρόνος που επανακάμπτει, στο όριο επανενεργοποίησης της συνόδου, άρα θα έχουμε δεύτερο και τρίτο ξέσπασμα, καθώς και λόγω Δία μετάλλαξη, και μεγάλη διασπορά με την συμβολή και του Άρη … πράγμα που μας οδηγεί να σκεφτούμε ότι το πράγμα δεν θα ελεγχθεί μέσα σ’ αυτήν την χρονιά … ας ελπίσουμε να κάνουμε λάθος !!

 

Βέβαια με όλη αυτήν την χαζομάρα και την βλακεία που δέρνει το πόπολο, ιδίως εδώ στο Γελαδιστάνικο μπορντέλο, δεν μπορεί να παρά να σκεφτεί κάποιος ότι, ίσως όλο αυτό είναι ένας καλός τρόπος να καθαρίσει ο τόπος, απ’ όλη την σαπίλα που τον μαστίζει, μόνο που δεν ξέρουμε πόσο έξυπνος ή βλάκας είναι αυτός ο ιός, και αντί να καθαρίσει την μούργα καθαρίσει οτιδήποτε καλό και μας αφήσει με δαύτη … αλλά είπαμε, ακόμη και έτσι, δεν μπορείς να μην το σκεφτείς !!

 

 

= / / =