Στον Παλαιό!

 

υνέβησαν κάποια πράγματα αυτές τις μέρες… Συνέβησαν σε μένα, γιά την ακρίβεια. Κυρίως στο νοητικό επίπεδο, αν κι όχι μόνον.

Ήταν σα ν’ άνοιξε μιά πόρτα, καί μπήκα σ’ έναν άλλον κόσμο· φανταστικόν εκ πρώτης όψεως – αλλά στην πραγματικότητα, απολύτως …πραγματικόν!

 

Θυμάστε, που λέγαμε να προσέχετε τους οιωνούς; Έ, λοιπόν, οιωνός δεν είναι μονάχα κάτι (που μας τραβάει την προσοχή, καί) που συμβαίνει έξω από μας. Είναι καί κάτι, που μπορεί να συμβαίνει καί μέσα μας.

Γιά να γίνω κατανοητός, η συνολική ιδέα είναι ότι: πράγματα που ξέρουμε, όσο ασήμαντα κι αν φαντάζουν, μπορεί να έχουν αρκετά μεγάλη σημασία τελικά.

Κυρίως, ΣΥΝΔΥΑΖΟΜΕΝΑ με άλλες γνώσεις.

Ένα παράδειγμα: υποθέτω πως όλοι ξέρετε το μπισκοτόγλυκο, σωστά; είναι ένα εύκολο γλυκό (έτσι λένε… «εύκολο»!), που το φτιάχνει -ξέρω ‘γώ- μέχρι κι η τελευταία φοιτητριούλα! (Εκτός απ’ τον γράφοντα, που είναι ντίπ σκράπας περί τα κουζινικά! Ο γράφων είναι ειδικός μόνο στο να τρώει τα έτοιμα!  🙂  ) Έ, λοιπόν, αν θες να μάθεις πώς κατασκευάζονται τα ολοκληρωμένα κυκλώματα των ηλεκτρονικών υπολογιστών, η …συνταγή είναι ακριβώς ίδια! (Μόνο τα υλικά αλλάζουν· εκείνα δεν τρώγονται! Lol!!!)

[Στα σοβαρά, τώρα: δεν είμαι ο πρώτος, που παρατήρησε τη συγκεκριμένη ομοιότητα. Ολόκληρη η βιομηχανία ολοκληρωμένων κυκλωμάτων αποκαλεί «wafer» το πρωταρχικό -προς επεξεργασίαν- πυριτιακό υλικό. Παναπεί: μπισκότο, ή βάφλα – κάτι τέτοιο.]

Καί αντιστρόφως… Γιατί όχι; Αν ξέρεις από κατασκευή ολοκληρωμένων κυκλωμάτων, μπορείς να επιχειρήσεις κατασκευή μπισκοτόγλυκου! (Μην κοιτάτε εμένα!… γιά άλλους μιλάω· γιά …φυσιολογικούς ανθρώπους! Τά ‘παμε, να μην επαναλαμβάνομαι! Lol!!!)

 

Έτσι, λοιπόν, «ασήμαντα» πράγματα που ξέραμε μιά ζωή καί τα εφαρμόζαμε μιά ζωή – μέχρι που τα βαρεθήκαμε… ίσως τελικά να είχαν (κι) έναν κρυμμένο σκοπό. Κάποιος… κάτι… μας ώθησαν να ξοδέψουμε χρόνο απ’ τη ζωή μας καί να τα μάθουμε…

…Ώσπου -ύστερ’ από χρόνια- να μας αποκαλυφθεί καί η «μυστική» (αλλά άκρως σημαντική) χρήση τους…

…τώρα, ακριβώς τον καιρό που τη χρειαζόμαστε ν’ αμυνθούμε Υπέρ Πατρίων…

…καί να μεταλλαχθεί η πραγματικότητα!

Καί δεν μιλάω μόνο γιά Φυσικές καί Μαθηματικά, καί τέτοια. (Όπου εκεί, βέβαια, ο συνδυασμός γεννάει απίθανα πράγματα. Τα οποία, όποιος τά ‘χει, είναι ένας μικρός θεός ανάμεσα σε θνητούς ανθρώπους.) Μιλάω γιά τα πάντα! Γιά ο,τιδήποτε απίθανο. Φερ’ ειπείν, ακόμη καί ακροβατικά κόλπα με παιδικό ποδήλατο, ή ράψιμο κουμπιών.

Κάπου, κάπως, θα κολλάνε με κάτι άλλο, θα το ανακαλύψετε… καί τσούπ! θα ξεπηδήσει μπροστά σας ξεκάθαρος ο τρομερός συνδυασμός!… που μέχρι τότε δεν τον βλέπατε.

(Οίκοθεν νοείται, βεβαίως-βεβαίως, πως δεν πρόκειται να μιλήσω δημοσίως γιά τα δικά μου «συνδυαστικά»!)

 

Τώρα, αδελφέ μου αναγνώσθα μου, αν είσαι καλοπροαίρετος, θα με ρωτήσεις προς τί αυτά όλα. (Αν είσαι κακοπροαίρετος, θα με ρωτήσεις πού βρήκα lsd καλής ποιότητας, καί δεν με πήραν χαμπάρι οι εμβάτσοι! Lol!!!)

Λοιπόν, αυτά όλα κολλάνε στα περί Κρυπτείας (καί προστασίας «άνωθεν»), που έγραψε ο Παλαιός.

Κολλάνε απολύτως… κι έχουν καί πρακτική εφαρμογή! Άσχετο αν αυτό δεν φαίνεται εκ πρώτης όψεως.

Πώς, όμως;

Πάμε με λίγη θεωρία πρώτα.

 

Τα τωρινά μαύρα χάλια της χώρας μας οφείλονται σε πολλά αίτια.

Φταί’ η λύρα,

φταίει κι ο λυράρης,

φταίει καί τούτος ο λαός, που είναι μαραζιάρης!

Δεν θα κάτσουμε να τα ξαναγράψουμε· είναι πασίγνωστα.

Εκείνο, όμως, που ΔΕΝ έχουν συνειδητοποιήσει οι περισσότεροι πατριώτες, είναι πως τα αίτια αυτά είναι καί αίτια φυσικού πεδίου, καί αίτια υπερφυσικών πεδίων.

Ναί, τρώμε ακτινοβολίες, ψεκάσματα από τ’ αεροπλάνα του σκατόψυχου ΝΑΤΟ, δηλητήρια στη διατροφή, ναί, έχουμε αλήτες καί προδότες πωλητικούς, ναί, αλωνίζουν στη χώρα μας -πάντα με κακό σκοπό- οι ξένοι κι οι μασωνοστοές, ναί, έχουμε πλημμυρίσει από λαθρόσκατα (καί δεν φαίνεται πουθενά στον ορίζοντα το βοθρατζήδικο), ναί, έχουμε -τελείως βλακωδώς- εφησυχάσει (περιμένοντας κάποιο θαύμα), ναί, τρώμε ψυχολογικό πόλεμο στα μούτρα (από ψευτιές των αρδ, μέχρι «προφητείες»)… Ναί καί ναί, καί πάλι ναί, καί ξανά ναί, καί μανά ναί.

Όμως, κυρίως καί πάνω απ’ όλα, τρώμε χτυπήματα από μαύρη μαγεία. ΚΑΤΑΜΑΥΡΗ! Αυτά προηγούνται, κι όλα τ’ άλλα (του φυσικού πεδίου) έπονται. Δεν εξηγείται τόση αδράνεια του λαού μας, μονάχα πχ με τα ψέμματα των αρδ. (Στο κάτω-κάτω, ποιός βλέπει τηλεόραση; )

[Σ’ αυτό το σημείο, πρέπει να πω ότι: όποιος δεν πείθεται γιά τα περί μαύρης μαγείας, όποιος ζητάει αποδείξεις, όποιος γελάει ειρωνικά καί μας αποκαλεί συνομωσιολόγους ή ονειροπαρμένους, ας μή συνεχίσει την ανάγνωση παρακάτω. Βρίσκεται σε λάθος ιστολόγιο.

Μιλάμε μονάχα σε / με ομόνοους αναγνώστες, καί ΔΕΝ υπεισερχόμαστε σε αποδεικτική διαδικασία καί κουβεντολόϊ γιά το συγκεκριμένο θέμα. Αν μή τί άλλο, δεν έχουμε χρόνο να πείθουμε τον κάθε άσχετον. Δεν ζούμε στη δεκαετία του 1980, είμαστε ήδη στο «καί μισή!»]

 

Οπότε, τί κάνουμε εμείς; Πώς αντιδρούμε;

Με προσπάθεια σε δυό σκέλη.

  • Πρώτα, καθορίζουμε ΕΜΕΙΣ το πεδίο της μάχης· τους κανόνες εμπλοκής· τα όπλα.

Δεν αφήνουμε πρωτοβουλία στον εχθρό· μά, κυρίως, ΔΕΝ μπλέκουμε στο παιχνίδι του, προσπαθώντας να γίνουμε καλύτεροι παίχτες καί να τον ξεπεράσουμε. Σε περίπτωση που θα διαπράξουμε τέτοιου μεγέθους στρατηγική ηλιθιότητα, είμαστε χαμένοι από χέρι!!!

Σιγά, τώρα, που θα μας αφήσουν να έχουμε ελπίδες, αν πχ φτιάξουμε γνήσιο πατριωτικό κόμμα «24ων καρατίων» καί προσπαθήσουμε να μπούμε στη Βουλή …εντίμως (με τις ικανότητές μας, δηλαδή), καί να σιάξουμε τα πράγματα νομοθετικώς!!! Σιγά που θα βρούμε χρηματοδότες! Σιγά που θα βρούμε μέσα να μας προβάλουν! Σιγά που θα βρούμε φιλική στάση έξωθεν! (Εκτός από κανένα κράτος ανθρωποφάγων, ξέρω ‘γώ.) Μιά τέτοια προσπάθεια (καί δή, άκρως οργανωμένη), καθώς καί η ίδρυση ενός κάποιου πυρήνα Ελληνικού αριστοσυμβουλίου (άλλως «φυλετικού ιερατείου», γιά να γίνω σαφής), έπρεπε ΉΔΗ να έχει γίνει εδώ καί δεκαετίες – μή σου πώ κι αιώνες. (Καί νά ‘χει ξεκινήσει από κονομημένους!) Τώρα, στο «καί μισή» (κι από μπατίρηδες), δέεεεννν…

(Καλά, δέ λέω, αν κάποιος θέλει να ονειρεύεται, υπάρχουν καί οι Ψίψιλον! Lol!!!)

Θυμηθήτε, όμως, καί το παλιό ρητό, ότι «ο μάγος είναι δυνατός στον τόπο του». Οπότε, αν τον τραβήξουμε έξω απ’ τον τόπο του… τον σχολάσαμε.

  • Καί …πρίν απ’ το «πρώτα», μεταλλάσσουμε την πραγματικότητα – με τον τρόπο που σας είπα.

Είναι σίγουρο, πως οι ξένοι μάγοι δεν θ’ αντέξουν. Βλέπετε, μπορούν να χειριστούν μονάχα μιά συγκεκριμένη πραγματικότητα (ετούτην εδώ, με τα μαϊμού χρέη καί τις μασωνίες καί τα βρωμερά ρέστα τους… όπου, βέβαια, είναι άριστοι παίχτες) – καί πέραν ταύτης, ουδέν.

Αλλά η Ελλάδα, οι Έλληνες, είναι πολλά ακόμη πράγματα πέραν τούτων.

 

…Γιά να έχουμε όλ’ αυτά τα καλούδια, που αναφέρει ο Παλαιός (Πάλαι Ποτέ Ελλάδα, Κρυπτείες, Αισυμνητείες…), πρέπει πρώτα να διαθέτουμε ΔΥΝΑΜΗ.

Την οποία θα τη βρούμε, παρατηρώντας πολύ προσεκτικά τους οιωνούς. Καί τους έξω από μας, καί τους μέσα μας.

  • Ακριβώς τότε θα μας (επαν)αποκαλυφθούν πανάρχαια μυστικά της Πάλαι Ποτέ Ελλάδας,
  • ακριβώς τότε θα ζαλίσουμε τον κάθε μάγο (καί θα τον χτυπήσουμε έως θανάτου του).
  • Κι ακριβώς τότε θ’ αποκαταστήσουμε καί το υπερβατικό Πλέγμα Προστασίας του έθνους μας.

[Υπόψιν, με το κατέβασμα των αρχαιοτήτων από την Ακρόπολη στο τσιμεντέκτρωμα «νέο μουσείο Ακρόπολης», τελείωσαν καί τα όποια υπολείμματα «άνωθεν» προστασίας της σημερινής Αθήνας. Γι’ αυτό συμβαίνουν τώρα αυτά που συμβαίνουν στην Αθήνα, με τα λάθρο – όπου δεν τολμάς να κυκλοφορήσεις.

Λέω υπερβολές; Σοβαρά; Γιατί; Τί νομίζετε ότι έγινε με τα επεισόδια στο «Κυλώνειον Άγος», όπου καταστράφηκε ο αρχαϊκός ναός της θεάς Αθηνάς, δηλαδή το ίδιο το κέντρο του τότε πλέγματος προστασίας της πόλης; Δεν επακολούθησε μετά από ενάμιση αιώνα η κατεδάφιση όλης της Αθήνας από τους Πέρσες του εβραίου Μαρδόνιου; Κι έναν αιώνα πρίν το Κυλώνειον Άγος, άρχισαν το ροκάνισμα του -περιφερειακού- πλέγματος οι Γεφυραίοι!… διότι χρειαζόταν καί προεργασία (με το να κατεδαφίζουν βωμούς, μενίρ, ναΐσκους, κι άλλα παρόμοια οριοθετικά του πλέγματος) πρίν το τελικό χτύπημα! Απλά, η διαφορά με το σήμερα είναι πως οι χρόνοι συντομεύσανε, καί μιλάμε γιά μονάχα λίγες δεκαετίες διαφορά από γεγονός σε γεγονός αυτού του χαρακτήρα. Οι ένοχοι κι οι τρόποι τους παραμένουν οι ίδιοι!

Έτσι ακριβώς είναι, καί μην κοιτάτε που η «επίσημη» Ιστορία δεν τα πολυλέει αυτά. Όποιος έχει μάτια, βλέπει.]

Οπότε, συνοψίζω:

  • Παρατηρούμε προσεκτικά.
  • Συνδυάζουμε.
  • Μεταλλάσσεται η πραγματικότητα από μόνη της.
  • Τίποτε δεν μπορεί να μας πειράξει πλέον!

Καί ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΘΑΝΑΤΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΘΗΡΙΟ!

Τούτων ειπωθέντων, καλό βόλι συν-Έλληνες!!! Δεν θα γλυτώσει κανένας τους!

 

Υγ 1: Δυό ταινίες… που κάτι μ’ έσπρωξε να τις δω, παρά το ότι πολύ σπάνια βλέπω τηλεόραση – καί χωρίς, εννοείται, να έχω μεριμνήσει να διαβάσω το πρόγραμμα της ημέρας.

Βάλε καί τον -των ημερών μας- ιό εκ Κίνας, οπότε ο οιωνός τόνιζε: «Κίνα»!

Το έξω από μας, το μή κατανοητό από τον Δυτικό «άνθρωπο»· το πακέτο κάποιων ακόμη κρυφών γιά τη Δύση γνώσεων, που όμως δίνουν δύναμη. Που τέτοιες δεν έχει μονάχα η Κίνα!

(‘Ντάξ’… η παρατήρηση πως η χρονική διαφορά των δύο ταινιών είναι 26 χρόνια, δηλαδή 10*φ^2, είναι μάλλον υπερβολική. Συν το ότι το 2000 τις χωρίζει χρονικώς σε μέσο καί άκρο λόγο.)

Ο μύθος του βασιλιά Αρθούρου στο πιό μοντέρνον!

Τελικά… Δώδεκα ιππότες, έ; Καί Ούθερ Πέντραγκον, έ; Αιθέρας πενταγωνικός!!! Συν ο μύθος του Θησέα, με την εξαγωγή του σπαθιού απ’ τον βράχο. (Συν το ότι η Στρογγυλή Τράπεζα είναι ο ζωδιακός. Εντάξει, λεπτομέρεια.) Καί τά ‘ξερα, γαμώτο! Να πείς ότι δεν τά ‘ξερα;

Τα δέ Τρανσφόρμερς, είναι καθαρά μεταλλαγμένη πραγματικότητα – όπως λέμ’ εδώ, στον τίτλο.

Μόνο που δεν θα σας πώ το κατά Εργοδότην …ηθικόν δίδαγμα από τούτη την ταινία! Βρήτε κι εσείς τίποτε από μόνοι σας!  🙂

Καί -σχεδόν εννοείται- δεν είναι μονάχα αυτά τα δικά μου «συνδυαστικά» των ημερών.

 

Υγ 2: Δεν ξέρω αν έγινα απολύτως σαφής στη σύνδεση μεταλλαγμένης πραγματικότητας καί Κρυπτείας. Ρωτάτε με, όμως. Συγκεκριμένα πράγματα, γιά να πάρετε συγκεκριμένες απαντήσεις.