Τα σχέδια και τα επερχόμενα (;) – 1

 

 

Παλαιός

 

 

να ‘χαμε να λέγαμε !!

…και βεβαίως έχουμε !!

υπάρχει όμως «κανείς» που ενδιαφέρεται ν’ ακούσει ;;

 

 

ο γνωρίζω καλώς !! 

Μαλακία κάνω !! αλλά δεν βαριέσαι ;; … μιάς και με πήρανε τα χρόνια, οπότε και η χειρωνακτική δεν προσφέρεται -εν τω πολύ-, και αφού την εγκεφαλική την έχουν κατοχυρώσει άλλοι και όλοι εσείς βεβαίως βεβαίως- δίκην πατέντας, έεε ας το παίξω κι εγώ σ’ ότι απέμεινε· γραψιστικώς, ως λέγεται, (αλλά μέχρις εκεί και μη παραπέρα … θες γυρεύεις να πάθουν κάτι, και να με τρέχουν ως ηθικογραφικόν αυτουργόν … φτού φτού, μακράν μακράν, στο πύρ το μεσεξώτερον, όπου κι αν κατοικοεδρευοαναλίσκεται εδαύτο), έτσι για να προσφέρω ολθαλμολουτρική τέρψη και απασχόληση, στο μεσολαβούν χρονικό διάστημα διακοπής της εγκεφαλικής και χειρωνακτικής μαλακοεπιδόσεώς των/σας, στο φιλοθεάμον αναγνωστικόν κοινόν.  Αλλά να κάνω επίσης και την δουλειά, που δεν κάνουν, μαλακοπύτουρες αστροπορδέοι, δημοσιοκάφροι, απνευματική αργεσία, υποτιθέμενοι εθνικοί πληροφορητές, εξωνημένες γκουβερνοηγεσίες, βολευτές, αδικαιοσύνες, στρατοσκυφταραίοι και λοιποί και λοιποί, μην αναφέροντάς τους όλους, έναν πρός έναν, διό θα μας βρεί ο επόμενος χρόνος.

 

 

Τα πολύ-πολύ παλιά

Έεε, τα έχουμε ‘πεί, εκεί στον «Κόσμο Φυλακή» … τα Λαμόγια, θέλουν ποντικάκια, να γυρνάνε τον τροχό, και στανιζόμενα πράϊτα, να ‘χουν ρε πιδίμ’ το κατιτίς τους για να μασάνε.

Μιά, δεν δίνουν το λοιπόν, για κανέναν, το μόνο που τους νοιάζει είναι να τροφοδοτείται το «Σύστημα», μην και ξωμείνει από ενέργεια, τροφίμους, και ψωφήσει, τινάζοντας τα πέταλα.

Και όποιος του πάει κόντρα … έεε, μαζεύει τις ψιλές του ή τις χοντρές του !!

Ενώ, όποιος βάζει ένα, αλλά και παραπάνω χεράκια, ώστε το «Σύστημα» να λαδώνεται και να γλιστράει καλώς … έχει τα δωράκια του !!

 

Κάτι που ανέκαθεν όμως του καθόταν, στον λαιμό, ήταν οι Έλληνες και το Ελληνικό Έθνος, (όχι βέβαια αυτό το ελεεινό εκτρωματικό -εδώ και χιλιετίες- εμφανιζόμενο αποπάτημα, εν τη γελαδική) οπότε και εξαπανέκαθεν, ήταν στην μπούκα του κανονιού !!  Το προσπάθαε συνεχώς, αλλά δεν του καθόταν, εκτός από τους τελευταίους καιρούς, που τα σχετικοκατάφερε … οπότε, αν τυχόν και του κάτσει και η συνέχεια, τότε θα έχει απαλλαγεί από έναν μεγάλο και σοβαρό μπελά.

 

 

Τα παλιά

Εκεί, χιλιάδες χρόνους πρίν τ’ ατλαντικά, έβαλε πόδι, στα εντός του Ελληνικού Έθνους, οπότε και έσπρωξε τα Ατλαντοβοϊδερά του να κάνουν ντού … αλλά γαμώ το του, τα ζά του, δεν το κατάφεραν … κι έτσι έμεινε από τότενες να το παλεύει … και το πάλεψε, με ούλες τις δυνάμεις του (τα ζά του δηλαδής … με τα γερατεία τους και τις λοιπές λαμογιές τους) … και πέρα από τις μαλακίες που κάθε τόσο σκαρφίζονταν … μιά ήταν η εντολή και το σχέδιο, μιά η προτεραιότητά τους … η με οποιοδήποτε τρόπο και κόστος, Εξολόθρευση των Ελλήνων, και του Ελληνικού Έθνους.

Έγιναν, και τι δεν έγιναν … μόνο που πλέον, το παλεύανε κι από μέσα, όχι μόνο απέξω, καθώς είχανε βάλει πόδι, με διάφορες επιμειξίες και την επιβολή θρησκειών … και μεταχειρίστηκαν μπόλικες από δαύτες, μέχρι να φτάσουν στην τελευταία βρωμιά – και που να καθίσει να τις αναφέρει κάποιος όλες, θα μας έπαιρνε κι ο παραεπόμενος χρόνος … κάποιες, μόνο,  από τις τελευταίες, ήτανε με τις Γαιοκυράτσες (Γαία, Ρέα, Δήμητρα, Κυβέλη, Εκάτη κλπ. κλπ.) τους ΧρονοΚύρανους (Κρόνος, Τυφώνας, Βάαλ κλπ. κλπ.), τους Ζωστήρες (Δίας, Απόλλωνας, Διόνυσος, Μίθρας κλπ. κλπ.) την μία απ’ όλα, σε πολλά επίπεδα, αυτή των Σκυφτοσγούφτηδων (ΓιαχβεκοΣαμπαώθη, και τα τσιράκια τους Χριστιανοταλιμπάνους, Ισλαμοταλιμπάνους, ουμβραιοταλιμπάνους κλπ. κλπ.)

Εντάξει … εντάξει, μην ανησυχείτε, δεν πρόκειται να σας παραθέσω ιστορική διατριβή … δυό-τρία χοντρά πράγματα θα πούμε, ώστε να δείξουμε την όλη πορεία του πράγματος.

Από την αρχή-αρχή δε, υπήρχε και ένας κατάλογος, πραγμάτων-θεμάτων, ένας μπούσουλας θα λέγαμε, πάνω στον οποίον όφειλαν να κινούνται-βαδίζουν τα τσιράκια του «Συστήματος» … κάτι περίπου σαν αυτό «των γνωστών Πρωτοκόλλων» [[αφαιρέστε από δαύτα κάθε αναφορά σε ουμβραίους, χριστιανούς, χριστούς, αντίχριστους και λοιπά συναφή και χρονικά με την εποχήν μας … και θα έχετε έναν εξαπανέκαθεν δοσμένο κατευθυντήριο μπούσουλα, του «Συστήματος» στα τσιράκια του, έτσι που το ενταύθα μπουρδέλο του «Κόσμου Φυλακή», να λειτουργεί στα αρεστά για τα Μεγαλολαμόγια, πλαίσια ]] βεβαίως, εκείνο περιέχει και άλλα πολλά, που με κανέναν τρόπο δεν γίνονται γνωστά, καθώς δεν απευθύνονται στους παρακατιανούς φλούφληδες, αλλά στους πίσω από την σκηνή διάγωντες.

 

 

Τα πολιτικά πολυπολιτισμικά δρώμενα

Όχι ότι αυτό δεν είχε επιχειρηθεί πολλές φορές παλαιότερα, αλλά να … για να μείνουμε στα ιστορικώς γνωστά, πρώτος διδάξας ο Κύρος, και ακολούθως ο δικός μας μαλακοπύτουρας (σε σχέση με τα του Έθνους) Μεγαλέκος !!… όπου είπανε να τα κάνουν, και τα κάνανε βεβαίως, σκατά !! (αυτό οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε … πώς να το κάνουμε ;; … αλλά δεν θα εξετάσουμε βεβαίως εδώ, το πώς και το γιατί)

Και μετά απ’ αυτούς, ακολούθησε η Ρωμαϊκή οργιοπολυπολιτισμικότητα και ακολούθως με την επιβολή του χριστιανοταλιμπανισμού, ότι Ελληνικό είχε απομείνει, πήγε στον διάολο !!  Και για να σιγουρέψουν το πράγμα, ρίξανε και μιά δόση Ισλαμοταλιμπανισμού !! Άλλωστε, το θρησκευτικό ήταν και παραμένει ο υπ’ αριθμόν ένα, τρόπος-μέθοδος χειραγώγησης και αποβλάκωσης του χαπατοπόπολου, όπου, όταν ξεφτίζει η μία βλακεία, έχουν έτοιμη και του πασάρουν την ή τις επόμενες … μπόλικος σανός να ‘χουν τα μασουλάνε ακόμη και στον ύπνο τους τα ΖΑ.

 

Να θυμάσθε :

Οι θρησκείες και τα παπαδαριά τους, ήταν, είναι και θα είναι πάντα, το κυριότερο και μεγαλύτερο μέσον-όπλο του «Συστήματος», για να κρατάει την ανθρωπότητα δεμένη εσαεί στον ζυγόν του

 

Αλλά, όλο και κάποια ψιλά τους ξέφευγαν, και επιβίωναν  οι Έλληνες … εμφανώς ή λάθρα, οπότε μιάς και δεν τους πήγαινε ρε παιδίμ’ με τις αυτοκρατορίες και τις αποικιοκρατίες, είπαν να το περάσουν στην επόμενη φάση … και οφείλω να τ’ ομολογήσω, αυτό ήταν πολύ καλύτερα μελετημένο, τους πήρε βέβαια πάνω από 3-τρείς αιώνες, αλλά κατάφεραν και το φτάσανε στο σήμερα, μετά από τις λαίλαπες του κουμουνισμού, Διεθνισμού, Διπολισμού, Τριπολισμού, Πολυπολισμού,  Δικαιωματισμού, Δημιοκρατιών, ΣκατοΜασωνολαγούμιων, Σιωνισμών κλπ. κλπ. [[άσχετα απ’ το οποιοδήποτε χρησιμοποιούμενο κανάλι, έστω και αν φαίνεται αλλιώς, έστω και αν προσωρινά κάποιοι ωφελούνται, σε τελική ανάλυση, πάντα, όλοι και όλα, παραμένουν οι χρήσιμοι ηλίθιοι, για όσο είναι αναγκαίοι στο «Σύστημα», ώστε να προωθήσει τα σχέδιά του … καθώς, κανέναν δεν σκοπεύει να κάνει μάγκα, έχει άλλωστε πολλούς υψηλόβαθμους υποταχτικούς, και δεν χρειάζεται επιπλέον άλλους, έχει όχι μόνο αναπληρωματικούς αλλά ανά των ανά ανά ανά, μπόλικους περισσευούμενους, τουτέστιν αναλώσιμους, έτσι που κανένα ζόρι δεν τραβάει μπας και ξομείνει … παρά μόνο ηλίθιους χρειάζεται, για να γυρίζουν τον τροχό … και όσο περισσότερους τόσο καλύτερα]]  τους Παγκόσμιους Πολέμους και τις Πολυπολιτισμικές Προσπάθειες Καλέργηδων, ΟΗΕδων, ΕΕ, Λεσχών Τρί και Μπί κλπ. κλπ. και λοιπών και ρέστων (επιτευγμάτων των δύο Π.Π.), αφού προηγουμένως κατάφεραν και προώθησαν σε θέσεις κλειδιά, δικά τους, πρόθυμα και υπάκουα Ζά, ώστε σήμερα πλέον να είμαστε στα πρόθυρα μιάς Οργουελιανής Παγκοσμιοποίησης. 

 

 

Τα γ-ιερατεία …

Όπως έχουμε ‘πεί, υπάρχει μια ολόκληρη πυραμίδα από Λαμόγια, από την κορυφή μέχρι να φτάσουμε στην βάση … στα πράϊτα της στρούγκας.

Κάθε «σύστημα», μέσα στον «Κόσμο Φυλακή» έχει τους δικούς του επιβλέποντες  … κλίκες Λαμογιών, για κάθε Γαλαξιακό, Ηλιακό αλλά και Πλανητικό σύστημα … μιά ατέλειωτη πυραμίδα από μικρότερα Λαμόγια κάτω από μεγαλύτερα Λαμόγια.

Έτσι δυστυχώς συνέβαινε και συμβαίνει, και στο δικό μας σύστημα, Γαλαξιακό, Ηλιακό και Πλανητικό· εδώ στην Γή-τσα μας. Λαμόγια, στα οποία έχει ανατεθεί η επίβλεψη των εν λόγω πράϊτων, και των επιβλεπόντων τουςΛαμόγια, που παίζουν τους θεούς, και μάλιστα κάποιες φορές απλά αλλάζοντας ονόματα, ή χρησιμοποιώντας περισσότερα από ένα, για να θολώνουν τα νερά, ακόμη και αυτά απέναντι στους υποταχτικούς των. Όλοι αυτοί «οι επιβλέποντες» αποτελούν τα πίσω απ’ την σκηνή, σκοτεινά γ-ιερατεία, Λαμόγια με απίστευτες δυνάμεις και αδιανόητους για τα δικά μας δεδομένα, χρόνους ζωής.

Τέλος πάντων, για να μην μακρηγορούμε, καθώς άλλωστε, κάτι τέτοιο, δεν έχει νόημα για ‘μας, ας έρθουμε στα δικά μας. 

Έτσι λοιπόν και εδώ στην Γή-τσα μας, έχουμε τους δικούς μας τζομπάνηδες, το σκοτεινό αφανές γ-ιερατείο, που εκτελεί τις εντολές των παραπάνω, και κάνει κουμάντο στα εδώ πράγματα, είτε δρώντας κάποιες φορές εξ ιδίων με εμφανίσεις, υλοποιήσεις [[αυτοί είναι οι θεουτζίκοι, αγγέλοι, διαόλοι και τριβόλοι -το διττό προσωπείο-, στους οποίους τουρλοκωλιάζεται το ανθρωποχαπατοπόπολο]] είτε μεταφέροντας αυτές, στα κατώτερα κέντρα, ακολουθώντας κατά βάσην ένα δυαδικό σύστημα, ώστε πάντα να υπάρχει η άμεση δυνατότητα μεταπήδησης από το ένα στο άλλο κλπ. κλπ. 

Στην συνέχεια, παρακάτω-αποκάτω είναι δύο άλλα, αφανή και αυτά κατά βάσην, γ-ερατεία, τα οποία και καθοδηγούν τα εμφανή, εκείνα κέντρα, των θρησκειών και των πολιτικών κατευθύνσεων, που τα τρώμε στην μάπα, είτε μέσω ιδίων είτε μέσω θέσεων εικονικών-ειδώλων.

Το ουσιώδες, που έχουν όλοι αυτοί, από την κατώτερη μέχρι την ανώτερη σκάλα, να διεκπεραιώσουν, είναι ο ΈΛΕΓΧΟΣ … η επιβολή χειραγώγησης και ελέγχου, έτσι που τα ζωντόβολα να παράγουν την αναγκαία ενέργεια, για την διατήρηση και συντήρηση των «συστημάτων», και ταυτόχρονα να διατηρείται αμείωτη η ανακύκλωσή τους, στο μαγκανοπήγαδο, πράγματα που επιτυγχάνονται μέσω της σποράς του Φόβου και της Ελπίδας, καθώς και της δέσμευσης και αγκίστρωσης μέσω του αρπάγματος της νοητοσυναισθηματικής εμπλοκής.

Το πολιτικό σκέλος, παράγει Φόβο και διανέμει ψίχουλα Ελπίδας, το δε θρησκευτικό εμβάλλει Φόβο και πουλάει Ελπίδα … και τα δυό τρέχουν τα πράγματα μέσω της χειραγώγησης, του ψέματος και της παραπληροφόρησης.  Τα δε ανώτερα όργανα αυτών, αποτελούν την λεγόμενη Ελίτ, τους γήϊνους επικυριάρχους.

Πέραν όλων των δυσκολιών, των ταλαιπωριών, του πόνου, του φόβου, της ελπίδας κλπ. κλπ. του καθημερινού βίου, επειδή η παραγόμενη ενέργεια δεν καλύπτει τις απαιτήσεις του «συστήματος», τα χάπατα, είτε εξ ιδίων ορμώμενα, είτε εξ άλλων ωθούμενα, πρέπει να τρέξουν και άλλες διαδικασίες, ώστε να συμπληρωθεί το απαιτούμενο-αναγκαίο ποσό ενεργείας.  Αυτό γίνεται είτε μέσω πολέμων, είτε μέσω αντιανθρωπίνων πράξεων, βασανισμών, βιασμών σκοτωμών κλπ. κλπ. καθώς η ενέργεια κυριολεκτικά εκρήγνυται όταν ο άνθρωπος -αλλά και τα άλλα ζώα- βρεθούν σε τέτοιες δύσκολες καταστάσεις, όπου η αντίσταση και αντίδραση για επιβίωση, στον προκαλούμενο Φόβο και τρόμο, χτυπάει κυριολεκτικά κόκκινο, παράγοντας μεγάλες ποσότητες ψυχονοητικοσυναισθηματικής ενέργειας, και ταυτόχρονα εκλύονται μεγάλες ποσότητες ενδορφινών και λοιπών ουσιών στο σώμα. 

Σ’ αυτήν την περίπτωση, η παραγόμενη λεπτοφυής ενέργεια απορροφάται από το «Σύστημα», και μόνο, κάποιες φορές, μικρό τμήμα της χειρίζονται οι εδώ Ελίτ.  Τέλος οι σκοτεινές Ελίτ, μέσω βασανισμών, βιασμών, κατατρομοκράτησης, και τελικώς θυσιών, συλλέγουν τα Ιδιαίτερα εκείνα παράγωγα του σώματος των θυσιαζομένων, πρός δικήν τους τροφοδοσία, πράγμα το οποίο κάνουν μέσω της συλλογής και πόσης του αίματος των θυσιαζομένων, ώστε όλη η συνδυασμένη μορφή των ενδορφινών-νευροπεπτιδίων, ορμονών, πρωτεϊνών, και λοιπών Στοιχείων (DMT, ATC, GH, κλπ.κλπ.) να περάσει στο δικό τους σώμα εμπλουτίζοντάς το, ώστε να πετύχουν αυξημένα επίπεδα ζωτικότητος, νοητικής και εξωαισθητικής αντίληψης, μνήμης και μακροζωΐας, και ταυτόχρονα να προσφέρουν στους αποπάνω τους, την λεπτή εκείνη ενέργεια, που έτσι και αλλιώς δεν μπορούν να απομυζήσουν οι ίδιοι.

 

 

Τα σχεδιαζόμενα

Όπως ήδη είπαμε, υπάρχει ένας μπούσουλας, ένα από καταβολής του μπουρδέλου σχέδιο, ‘πάνω στο οποίο πατάνε τα φυσικά ιερατεία, ώστε να σχεδιάζουν και να υλοποιούν τα πλάνα ενεργειών τους στην κάθε εποχή, ένα σχέδιο το οποίο στοχεύει αποκλειστικά στον έλεγχο και την χειραγώγηση, και ταυτοχρόνως στον εγκλωβισμό της ανθρωπότητος, στο μπουρδέλο του «Κόσμου Φυλακή», επιφυλάσσοντας ιδιαίτερη μεταχείριση στους Έλληνες και στο Ελληνικό Έθνος, μιά μεταχείριση που περιλαμβάνει πρόσθετα στοιχεία, απ’ ότι για όλη την άλλη ανθρωπότητα, που έτσι και αλλιώς σε τίποτε καλό δεν αναφέρονται.

Αναλόγως με τις υπάρχουσες καταστάσεις, σε κάθε εποχή, τροποποιούνται τα βασικά σχέδια έτσι που να επιφέρουν το καλύτερο γι’ αυτούς αποτέλεσμα – το χειρότερο για την ανθρωπότητα, και βεβαίως σκάλες βαρύτερο για Ελλάδα και Έλληνες.

Για να μην μακρηγορήσουμε, θα αποφύγουμε να επεκταθούμε στο τι και πώς σε παλαιότερες εποχές, και θα εστιαστούμε στην σύγχρονη, από 18ο αιώνα και ‘δώθε.

 

συνεχίζεται => επόμενο

 

Υγ.  Στο δεύτερο μέρος, τα σχέδια που μπήκαν σ’ εφαρμογή, καθώς και αυτά στα οποία προσβλέπουν … έεε, και μάλλον στο τρίτο, το αστρολογικό ξεκατίνιασμα απάντων … από  που φαίνονται αυτά που έρχονται, η ρότα τους … και τα σχετικά με τα «παράθυρα ευκαιρίας» · αν ξυπνήσουν τα γελάδια και ξεκουνήσουν … ώστε να υπάρχει μέλλον !!