Παραζόρισε το πράμα – 5 

το ξαφνικό

…γι’ αυτά που κάποια στιγμή, ίσως, θα ‘ρθούν !!

 

 

<= προηγούμενο

 

 

 

…με το βλέμμα στραμμένο στο Όραμα, στην ανασύσταση του Έθνους,

στην Πολιτεία των Ελλήνων … γιά μιά Νέα Ελλάδα !!

 

 

Παλαιός

 

Προ-επιλογικά

σχετα το τί σχεδιάζουν και προγραμματίζουν κάποιοι, αυτό δεν μπορεί να προχωρήσει, ΕΑΝ δεν βρεί απήχηση-έρεισμα στα μυαλά του κόσμου, εάν ο κόσμος δεν το αποδεχτεί έστω και ασυνειδήτως, εάν δεν εμφυτευθεί στα μυαλά και στο συναίσθημά του, εάν δεν γίνει κατά κάποιον τρόπον πεποίθησή του. Οπότε, εάν ο κόσμος συνειδητά αντιδράσει στον προτιθέμενο προγραμματισμό, τότε, ό,τι και να σχεδιάζουν, δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί, ή τουλάχιστον δεν θα πραγματωθεί ολικά και όπως σχεδιαζόταν.

Γιά ποιόν λόγο λέτε, να κόπτονται να πούνε πράγματα, να προϊδεάσουν το πόπολο ;; … μα απλά γιατί υπάρχει εκείνος … ο Νόμος … ο Νόμος της Πρώτης Αρχής, όπου προτάσσεται η Ελευθερία Επιλογής, διότι μια οποιαδήποτε επιβολή, ασχέτως κάτω από ποιές συνθήκες αυτό θα λάβει χώρα, χωρίς αυτό που επιζητείται να επιβληθεί, να έχει γίνει αποδεκτό συνειδητά ή ασυνείδητα, χωρίς με κάποιον τρόπο, να έχει εισχωρήσει στα μυαλά του κόσμου, διότι δημιουργεί προβλήματα στους ιεραρχικά ανώτερους, αφού τότε επικρέμαται η σπάθη επί των κεφαλών τους … γι’ αυτό κόπτονται, ν’ ανακοινώνουν ό,τι θέλουν να πράξουν. Αν όμως ο λαός, ‘πεί ότι δεν το αποδέχεται, τότε πάει στον κάλαθο των αχρήστων.

 

Μην πεταχτούν τώρα κάποιοι, να ‘πούνε ότι στο δημοψήφισμα πχ. δεν έγινε ό,τι ήθελε ο λαός, το έχω αναλύσει όλο αυτό, σε προηγούμενα άρθρα και σχόλια.

Καμμία καταστρατήγηση του δημοψηφίσματος δεν υπήρξε !! … κοιτάξτε ήρεμα να ‘δείτε τί ρωτούσε, πρίν ν΄ ανοίξετε το ρημάδι !!

Όπως ήταν η απόφαση του λαού, πετάξανε το συγκεκριμένο στο καλάθι των αχρήστων … και αφού ο λαός δεν ήθελε το συγκεκριμένο, φέρανε κάποιο άλλο !! … τόσο απλά !!

Πολύ χειρότερο από το προηγούμενο ;; … ναί !! … χωρίς αμφιβολία !!

Τρίπλα ;; … ναι, βεβαίως !! και μεγάλη μάλιστα !!

Είπαμε, είναι μανούλες στον χειρισμό … όχι τα εδώ φρόκαλα βέβαια, αλλά εκείνοι πίσω στα παρασκήνια.

Δυστυχώς, ο λαός δεν είδε την φάκα, πού τον οδηγούσαν, και δυστυχώς κανείς από τους όψιμους μπατριώτες δεν βρέθηκε να του το εξηγήσει, να τον ενημερώσει, για το παιχνίδι που στηνόταν … οπότε και αυτός, ως ηλίθιος που είναι, έπεσε στην παγίδα.

 

Όμως, ας τα αφήσουμε αυτά, και ας πάμε τώρα στην περίπτωση που όντως τα γεγονότα συμβαίνουν, και οι καταστάσεις εκτυλίσσονται.

Και εδώ, χρειάζεται να θυμηθούμε την τεχνική που έχουμε δώσει «Οραματισμός στο Τώρα …» και «κάτι …να κάνετε» … μια τεχνική που χρησιμοποιείται κατά κόρον στην προετοιμασία των μεγάλων αθλητών, και όχι μόνο, μια τεχνική που χάνεται στο βάθος του χρόνου [[ βέβαια δεν αναφερόμαστε στα Ζωντόβολα εκείνα, που ενώ δεν ξέρουν και επίσης δεν κατέχουν τι τους γίνεται, θέλουν να κάνουν και πνεύμα ]].

 • Εάν πάρουμε αυτούς που θα επιχειρήσουν έξοδο από τις πόλεις, θα συνιστούσαμε, να έχουν εκ των προτέρων οραματιστεί, πλήρως, όλο το σκηνικό εξόδου, χωρίς να συναντήσουν κανένα πρόβλημα – όσο πιό καθαρά και καλά το πετύχουν, τόσο χωρίς προβλήματα θα είναι η όλη διαδρομή τους.
 • Στην δε περίπτωση των παραμενόντων, σύμφωνα με την ίδια πρακτική, ο πλήρης οραματισμός των πρός επίτευξη, ως εν είδει πραγματωθέντος γεγονότος, θα επιφέρει τα ανάλογα αποτελέσματα.
 • Παρομοίως, είναι αδήριτη ανάγκη να γίνει το ίδιο και στο τελικό ξεκαθάρισμα, στην σκούπα (όλων χωρίς καμμία εξαίρεση) που πρέπει να πέσει … αλλά και στα υπόλοιπα, που θ’ ακολουθήσουν.

Σε κάθε περίπτωση, ο εκ των προτέρων οραματισμός, με κάθε λεπτομέρεια, ως επισυμβάν γεγονός (δείτε σχετικά τα προγράμματα προετοιμασίας αθλητών και πρωταθλητών) , θα στεφθεί ακολούθως με θετικό αποτέλεσμα.

 

Ένα βήμα παραπέρα, είναι το τί επιθυμούμε εμείς να γίνει, εστιαζόμενοι ξεκάθαρα πάνω σ’ αυτό, και προσπαθώντας να το βιώσουμε οραματιστικά, μπορεί και θα οδηγήσει τα πράγματα εκεί που θέλουμε –  αρκεί να θέλουμε, και να το δουλέψουμε με ένταση και πάθος· η τεχνική υπάρχει, αρκεί να την χρησιμοποιήσουμε. Τεχνική από παλιά γνωστή στους μεταφυσικούς κύκλους, αλλά τώρα πλέον και επιστημονικό κεκτημένο, κτήμα και εργαλείο των συγχρόνων επιστημονικών ερευνών.

Να σημειώσω εδώ, ή αν θέλετε να επαναλάβω, ότι η τεχνική αυτή δεν δουλεύει απλά με το «θέλω», αλλά με το «βιώνω», νοητικά και συναισθηματικά το οραματιζόμενο, πράγμα που δεν μπορεί να επιτευχθεί στην κατάσταση κυματισμού ΒΗΤΑ (της καθ’ ημέραν ζωής), αλλά στο στάδιο του ΑΛΦΑ πρός ΘΗΤΑ κυματισμού-συχνότητος.

 

Μέσω του Νοητικού Προγραμματισμού, αποβάλλοντας ανασχετικούς φραγμούς, τροποποιώντας πεποιθήσεις, και εισάγοντας νέους κατευθυντήριους προγραμματισμούς και στόχους, μπορούμε να επιτύχουμε θαύματα. 

Ανάλογα με το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα, ίσως να έχουμε την ευκαιρία να ’πούμε περισσότερα σχετικά με το θέμα αυτό, αν και αρκετά πράγματα αναφέραμε σε προηγούμενο άρθρο· όμως αυτά που μπορούν να ειπωθούν είναι πάρα πολλά, καθώς το θέμα είναι τεράστιο. 

 

 

Επίλογος

Με κατηγορούν πολλοί, ότι, βρίζω λέει, τον λαό αυτού του τόπου, τον οποίον αποκαλούν ως Ελληνικό· πράγμα που είναι λάθος από κάθε πλευρά.

 • Πρώτον, γιατί δεν γίνεται να βρίζεις κάποιον, αποκαλώντας τον αυτό που είναι.
 • Δεύτερον, διότι εάν δεν βρίσκεται σε παιδική ηλικία, όπου κάθε τι εγγράφεται ως πεποίθηση, τότε δεν υπάρχει τέτοιος κίνδυνος, αντιθέτως ο χαρακτηρισμός ως κάτι «μη καλό» μπορεί να λειτουργήσει θετικά, αφού μπορεί να παρακινηθεί να αλλάξει, και να γίνει κάτι το οποίον δεν θα ανταποκρίνεται στον χαρακτηρισμό. Αν πχ. χαρακτηρίζεται ως βλάκας, μπορεί να μεταβληθεί σε μη βλάκα, δηλαδή σε έξυπνον, αν χαρακτηρίζεται ως παρτάκιας, να μεταβληθεί σε μεριμνώντα για το σύνολο.
 • Τρίτον, γιατί στην ουσία έχει παύσει να είναι λαός, αφού έχει απωλέσει κάθε εσωτερική σύνδεση με Πατρίδα κι Έθνος, και -ως απόλυτος φιλοβλακοτομαριστής- έχει καταντήσει διεθνιστής, δικαιωματιστής κλπ. κλπ., τουτέστιν αγελαίος Όχλος !!

Διότι, άλλο πράγμα είναι να λές σε κάποιον, ότι δεν μπορεί να γίνει, ή να κάνει κάτι, και άλλο να του λές ότι αυτό που κάνει, τον κατατάσσει σε κάτι σκάρτο, οπότε αν θέλει μπορεί να αλλάξει … ένα σωρό έχω γράψει πάνω σ΄αυτό, αλλά και ολόκληρο άρθρο, το: «Αν δεν σας αρέσει – αλλάξτε !!»

Όμως, ο λαός-όχλος αυτής της χώρας, λες και είναι βαλτός, και προσπαθεί με κάθε μέσον και τρόπο να επιβεβαιώσει, και μάλιστα στο έπακρον, τους χαρακτηρισμούς που του αποδίδω· και περίτρανη απόδειξη είναι η ίδια η κατάσταση, στην οποία έχει περιέλθει η χώρα και οι κάτοικοί της, κατάσταση για την οποία είναι υπεύθυνοι αποκλειστικά και μόνο οι ίδιοι και κανείς άλλος, όσο και να θένε να λένε διαφορετικά, όποτε το θέμα πλέον μετατίθεται από το : «αν δεν σας αρέσουν οι χαρακτηρισμοί που σας αποδίδονται – αλλάξτε»στο «αν δεν θέλετε να πάτε στον διάολο, όλοι αντάμα, και η χώρα μαζί – κάντε κάτι, αλλάξτε και κινηθείτε, για να μπορέσετε να επιβιώσετε, και εσείς ατομικά, αλλά και η ίδια η χώρα και το Έθνος εν συνόλω».

 

Σίγουρα όλοι σας, μέσα από την όποια διαφαινόμενη σύγκρουση και αντίσταση έναντι των όποιων επερχομένων, εστιάσατε στην επιβίωση των γελαδερών, και των υποτιθέμενων πατριωτών, αλλά και της ίδιας της χώρας, αλλά κανείς σας, όσο και να θέλετε να λέτε το αντίθετο, δεν εστίασε και δεν κατενόησε, το τι αναγκαία πρέπει να γίνει, ώστε να επιβιώσει η πραγματική Ελλάδα, και οι πραγματικοί Έλληνες, και αυτό, γιατί έχετε κολλήσει στο ότι οι εχθροί είναι οι άλλοι, και όχι τα γελαδερά αυτού του τόπου, που άλλωστε τα θεωρείτε εν πολλοίς Έλληνες, ενώ είναι μόνο τύποις και όχι ουσία Έλληνες.

 

Δυστυχώς μανάριαμ’, οι πραγματικοί εχθροί της Ελλάδος, των Ελλήνων και του Ελληνισμού, είναι τα ΙΔΙΑ τα Ζωντόβολα αυτού του τόπου, οι γελαδέλ(λ)ηνες, και όχι τόσο οι όποιοι άλλοι · μπιθήκια, γιούφτοι, μεμέτια, χαλβανά, ουμβραίοι, γερμανά, γαλλιά, ρούσσοι, αμερικανά και αλώπεκες – ναι, όλοι αυτοί είναι εχθροί, αλλά όχι οι πιό επικίνδυνοι· επικίνδυνοι είναι τα φίδια, οι προδότες, οι νενέκοι, οι πουλημένοι, οι αποστάτες από μέσα · όλοι αυτοί, που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο προωθούν, συμβάλλουν, συναινούν και στηρίζουν, ή τέλος-τέλος ανέχονται να συμβαίνουν πράγματα ενάντια στην πατρίδα και το Έθνος.  Όλοι αυτοί -μαζί και οι δικοί τους, οι οικογένειές τους, ως συμφάγοντες και στηρίζοντές τους χωρίς απολύτως καμμιά εξαίρεση, μέχρι και τα κατσικομουλαρά τους, πρέπει και επιβάλλεται να περάσουν μαχαίρι· όπως επίσης και όλοι όσοι, με πρόσχημα ευαισθησίες και άλλα τερπνά, θα προσφέρουν υποστήριξη σε δαύτους, ή με οποιονδήποτε τρόπο θα προβάλουν προσκόμματα στην όλη διαδικασία, δι’ ό τοιουτοτρόπως καθίστανται και αυτοί υπόλογοι του ιδίου «εγκλήματος» με αυτόν που τέλεσε το έγκλημα, και που αυτοί τον στηρίζουν.

Οποιοσδήποτε, με οποιονδήποτε τρόπο, ήταν, είναι, ή θα είναι, ενάντιος στην πατρίδα και το Έθνος, διαπράττων ο ίδιος το έγκλημα καθώς και ο στηρίζων αυτόν … όλοι αυτοί, καθίστανται υπόλογοι ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ … και η μοναδική ποινή που τους αναλογεί είναι η ΠΛΗΡΗΣ και ΟΔΥΝΗΡΗ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΗ … όπως προστάζει ο άγραφος νόμος του Έθνους.

 

Αν και έχω αναφέρει παραδείγματα επιβολής αυτού του νόμου κατά την κλασσική εποχή, καλό είναι ν’ ανατρέξετε σε ένα πιό περιεκτικό άρθρο επ’ αυτού, γραφέν το 2014 από τον Γιάννη Κουχτσόγλου, το οποίο έχω ‘δεί αναρτηθέν εδώ, με τίτλο: «Η ιερότητα της πολιτείας και η ανιερότητα της προδοσίας στην αρχαία Ελλάδα», όπου αναφέρονται πλείστες όσες άλλες περιπτώσεις, περιγραφόμενες στα διασωθέντα κείμενα.

 

Και ποιοί είναι όλοι αυτοί  που πρέπει να περάσουν από τον πάγκο ;;

Μα, όλοι οι ακόλουθοι με τις οικογένειές τους, και όλοι όσοι καθ’ οιονδήποτε τρόπο τους προσέφεραν, ή θα τους προσφέρουν, στήριξη :

 • Όσοι μΠωλητικοί πέρασαν από το κωλοχανείο, αλλά και όσοι μεγαλοσχήμονες-κομματάρχες, ανήκαν ή ανήκουν στους κομματικούς μηχανισμούς, και τις κομματικές οργανώσεις.
 • Ανώτερα στελέχη του αυτοδιοικητικού μηχανισμού.
 • Γραμματείς, φαρισαίοι και συμβουλάτορες των υπουργείων.
 • Στελέχη των κωλομπαραίϊκων «ανεξάρτητων αρχών» και οργανώσεων.
 • Ανώτεροι δημοσιοκοπρίτες, όλων των υπηρεσιών.
 • Ανώτερα στελέχη ΝΠΔΔ, Οργανισμών, Ινστιτούτων και λοιπών φιόγκων.
 • Όσοι συνέπραξαν καθ’ οιονδήποτε τρόπο με εχθρικούς ή ζημιογόνους παράγοντες, αλλοδαπούς ή ημεδαπούς.
 • Συνδικαλησταράδες.
 • Όσοι καταχράστηκαν δημόσιο χρήμα.
 • Μασωναριά κάθε είδους και απόχρωσης.
 • μΚΟ-ύδες και λοιπές φούντες.
 • Ανώτεροι στρατιωτικοί και στρατολουλούδες.
 • Ανώτεροι Αστυνομικοί, κυπατζήδες κλπ.
 • Ανώτεροι Δισκατάδες και Ισια-γελέοι.
 • Διεθνιστές και Δικαιωματιστές.
 • Παντός είδους Κουκουδαριά.
 • Ανώτεροι παπαδοπουσταρέοι.
 • Κάθε ένας, που, από το πόστο του, έδρασε ενάντια στην πατρίδα και το Έθνος, καθένας που συνέβαλε στην διάβρωση, αλλοίωση και την σήψη του λαού.
 • Κάθε ένας, που συναίνεσε με ό,τι έγινε, και μ’ ό,τι σχεδιαζόταν.
 • Κάθε ένας, που αμέλησε να κάνει αυτό που θα έπρεπε και όφειλε να κάνει.
 • Αλλά, και κάθε άλλος, τον οποίον μπορεί να ξέχασα.

ΌΛΟΙ αυτοί, πρέπει να περάσουν από τον πάγκο, και να δώσουν λόγο για όσα έπραξαν, και για όσα όφειλαν να πράξουν και δεν έπραξαν … απαλλασσόμενοι δε, θα είναι μόνο όσοι αποδείξουν ότι οι ίδιοι δεν συνέπραξαν, και επιπλέον αντέδρασαν στην διάλυση, διάβρωση, πώληση και ξεχαρβάλωμα της πατρίδος και του Έθνους· όλοι οι υπόλοιποι, παλούκωμα και γκρεμοτσάκισμα στο βάραθρο των προδοτών.

 

Τι έγινε ;; … έπεσε ο ουρανός και σας πλάκωσε ;;

Σας πέφτουν βαριά όλα αυτά ;; … δεν πειράζει … ξύδι … να σας περάσει !!

 

Αυτούς, κυρίως, πρέπει να πολεμήσουμε και να συντρίψουμε, αυτούς πρέπει να εξολοθρεύσουμε πλήρως, εάν θέλουμε να υπάρξει πραγματική Ελλάδα, αν θέλουμε να είμαστε ελεύθεροι, και ξανά στην κορυφή· και αυτό σημαίνει (ναι, καλά καταλάβατε, εάν και όσοι καταλάβατε) «Εμφύλιο» μέχρις εσχάτων, μέχρι να ξερριζωθεί, χωρίς κανέναν ενδοιασμό, πλήρως αυτή η χλέμπα, αλλιώς ξεχάστε το !! … Διότι, χωρίς κάτι τέτοιο, Ελλάδα πραγματική δεν πρόκειται να υπάρξει ξανά, όπως δεν υπήρξε τις τελευταίες χιλιετίες· αντιθέτως, αυτήν την θέση θα πάρει μια γλοιώδης όζουσα μάζα.

 

Αν θέλετε, λοιπόν, ΕΛΛΑΔΑ πραγματική, ετοιμαστείτε για «εμφύλιο» μέχρις εσχάτων !! … πρέπει το «φωτιά και τσεκούρι», που είπε ο Θοδωρής, να γίνει πράξη, χωρίς καμμία απολύτως έκπτωση, ώστε επιτέλους να ολοκληρωθεί η έγερση του ’21 !!

 

 

Εν κατακλείδι

Ο πραγματικός λόγος, που γράφτηκε αυτό το πόνημα, δεν ήταν για να προετοιμάσει και να βοηθήσει στην σωτηρία και επιβίωση των γελαδελ(λ)ήνων, αλλά ήταν να παρακινήσει στην δημιουργία Ομάδων, στον εξοπλισμό και στον σχεδιασμό της παραπέρα πορείας, της πορείας του ξεκαθαρίσματος (φυσικής και νοητικής … αλλά, απ’ ό,τι φαίνεται, κατά βάσην θα πρέπει να προχωρήσει επί του φυσικού, αφού δεν φαίνεται πρός το παρόν να υπάρχει αρκετό δυναμικό για να κινηθεί το πράγμα νοητικά), μιάς πορείας, που δεν μπορεί να την εγγυηθεί ένας νέος Κολοκοτρώνης, ένας νέος Καποδίστριας, παρά μόνο μιά άτεγκτη Αισυμνητεία … μιά Αισυμνητεία, που δεν θα περιορίζεται απ’ ο,τιδήποτε, που δεν θα έχει / διατηρήσει κανένα «κόλλημα», που δεν θα έχει ευαισθησίες και άλλα φαιδρά, που δεν θα διστάσει πρό ουδενός, και που θα παλέψει να στήσει τα πράγματα σε νέες βάσεις, με ολότελα καινούργια και γερά υλικά, έχοντας απόλυτο και καθάριο ΟΡΑΜΑ, και που μόνον έτσι θα μπορέσει και θα γίνει δυνατόν να στήσει μια ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ, μιά ΕΛΛΑΔΑ που να μπορέσει να εκπληρώσει τον σκοπό της ύπαρξής της.

 

 

—   ΤΕΛΟΣ  —

 

 

Υγ-1.   Το συγκεκριμένο πόνημα απλώθηκε πολύ χρονικά.

Αν και σε κάθε μέρος υπάρχουν οι σύνδεσμοι πρός το προηγούμενο και το επόμενο, πάρτε εδώ όλα τα μέρη … αν θελήσετε και κρίνετε ότι αξίζει τον κόπο να τα εκτυπώσετε όλα, ή τουλάχιστον μόνο το τμήμα εκείνο που σας ενδιαφέρει :

 

Υγ-2.  Και με τα παραπάνω, το μυθιστόρημα αχαλίνωτης εξωπραγματικότητος, που κάποιος, εγώ, μην έχοντας τί να κάνει, πως να περάσει και να σκοτώσει τον χρόνο του, και στην προσπάθειά του να γεμίσει τις ώρες του, άπλωνε για μεγάλο χρονικό διάστημα στην οθόνη, κοπανώντας μετά μανίας το πληκτρολόγιο του υπολογιστή του, επιτέλους, έφθασε στο τέλος του! Οπότε πλέον και ‘σείς μπορείτε ν’ αναπνεύσετε ελεύθερα, μ’ ανακούφιση, χωρίς τον βραχνά αυτουνού του «φαντασμένου», να σας κάνει να νομίζετε πως χρειάζεται να πάρετε τοις μετρητοίς τ’ αναγραφόμενα· έτσι που μπορείτε πλέον, σαν ορθοπολιτικώς καλά ζά, να γυρίσετε πλευρό και να συνεχίσετε να κοιμάστε – ακόμη και όρθιοι.

 

Υγ-3.  Μυθιστόρημα-ξεμυθιστόρημα, δώστε βάση και προσοχή – γιατί δεν θα μπορείτε, για μια ακόμη φορά, να κλαίτε και να οδύρεστε, λέγοντας ότι δεν τα ξέρατε, ισχυριζόμενοι ότι κανείς δεν βρέθηκε να σας τα ‘πεί.

 

= = / / = =