ι εκεί, που συζητούσαμε γιά τα επερχόμενα, καί γιά το τί πρόκειται να γίνει με τα λάθρο, έρχεται ο κεραυνός – σχεδόν εν αιθρίαι: κουβαλιένται στον νομό Μαγνησίας στρατιωτικές δυνάμεις -καί στρατιωτικό υλικό- των ηπαπάρα!!!

Τόσο στο χωριό Στεφανοβίκειο (βάση των ελικοπτέρων της Αεροπορίας Στρατού), όσο καί καταμέσα στον Βόλο, στο στρατόπεδο πεζοναυτών.

 

Τώρα, βέβαια, θα μου πείς… καί πού είναι το παράξενο; Αφού άρχισε η Ελλάδα να γεμίζει ηπαπαραίους φάνδαρους απ’ άκρη σ’ άκρη!

(…Αποδεικνύοντας έτσι το γεγονός ότι ο μεγαλύτερος προδότης της εποχής μας δεν είναι ούτε το Αλεκσάκι, ούτε το Παρλιακούλι – αλλά ο Πάνος Καμμένος! Που τά ‘δωσε όλα στους ηπαπαραίους, καί δή χωρίς κανένα αντάλλαγμα γιά τη χώρα μας!

Δεν ξέρω αν έχει κάποια σημασία το να δίδονται …βραβεία σε προδότες, δίκην Ολυμπιακών μεταλλίων, αλλά ο σκαφάτος χοντρός παίρνει επαξίως την πρώτη θέση.)

Το παράξενο βρίσκεται στο ότι οι δυνάμεις αυτές υποτίθεται ότι αναπτύσσονται στην Ελλάδα εν όψει πιθανού επερχομένου πολέμου της Δύσης (στην οποία «ανήκομεν») με τους Ρώσσους, κι αφού έφαγαν κλάσιμο απ’ την τουρκίτσα. Αλλά, στην πραγματικότητα: (α) τα συγκεκριμένα στρατά των ηπαπάρα μας έρχονται από Ιταλία μεριά, καί (β) ο Βόλος ΔΕΝ αποτελεί στρατηγικό σημείο!

Βέβαια, θα μου πείς ότι από κάποια σημεία του ανατολικού Πηλίου πας ντουγρού απέναντι (πχ στο Σίγρι της Μυτιλήνης), διότι στο γεωγραφικό αυτό πλάτος το Αιγαίο δεν έχει νησιά απ’ ανάμεσα. Άρα, κάποια στρατηγική σημασία όντως την έχουν αυτά τα σημεία. Όμως, άλλο πχ το Καμάρι στο βορειοανατολικό Πήλιο, άλλο ο Αγιόκαμπος του νομού Λαρίσης (ψάξτε στον χάρτη, οι μή γνωρίζοντες), κι άλλο ο Βόλος. Ο ίδιος ο Βόλος ουδέποτε αποτελούσε στρατηγικό σημείο. Η σημασία της πόλης αυτής είναι καθαρά συγκοινωνιακή κι εμπορική, καί ξεκίνησε από την εποχή που καθιερώθηκε το ατμόπλοιο (περίπου το 1865, έτος πολεοδομικής σχεδιάσεως του σημερινού Βόλου) – οπότε καί τα ταξίδια με πλοίο έγιναν πολύ ταχύτερα των ιστιοφόρων, άρα δεν ήταν πλέον πρόβλημα (σημαντικής χρονοκαθυστέρησης) μιά πλεύση μέχρι τέρμα μέσα στον Παγασητικό, ακόμη καί γιά πλοία που ερχόντουσαν από βόρεια.

Ειρήσθω, ότι γιά να πας απ’ τον Βόλο στα στρατηγικά αυτά παραλιακά σημεία του ανατολικού Πηλίου (καί των παραλίων του νομού Λάρισας), τρώς οπωσδήποτε μιά ώρα καί κάτι ψιλά· κι αυτό, μονάχα με πολιτικό αυτοκίνητο. Αν δοκιμάσεις με στρατιωτική φάλαγγα (15 χιλιόμετρα ανά ώρα – κι από ορεινό στροφιλίκι), ατύχησες! Πιό σύντομα πας Λονδίνο με αεροπλάνο! Άρα, τα όποια στρατόπεδα δυνάμεων ταχείας επεμβάσεως έπρεπε ν’ αναπτυχθούν εκεί – αν ντέ καί καλά ήθελαν εγκατάσταση στους νομούς Μαγνησίας καί Λάρισας. Όχι μέσα στον Βόλο, εκτός αν θέλουμε να κοροϊδευόμαστε.

 

Οπότε, ποιό είναι το συμπέρασμα της κινητικότητας των νέων μας μουσαφιραίων;

Το συμπέρασμα είναι διπλό:

(α) Το ότι (γιά όλη την Ελλάδα, όπου εγκαθίστανται οι ηπαπαραίοι) ο ρόλος τους θα είναι να μας αδρανοποιήσουν τις κρίσιμες στιγμές, ώστε να μην έχουμε εθνικές διεκδικήσεις μετά τον -επερχόμενο- Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Τό ‘χουν ξανακάνει οι «σύμμαχοι» – καί κατά τον Α’ ΠΠ, καί κατά τον Β’. (Κι εφ’ όσον μιλάει η Ιστορία, το γνωρίζουμε χίλια τοις εκατό πως θα ξανασυμβεί.)

Ειδικά κατά τον Β’, το διέπραξαν οι Άγγλοι, οι οποίοι έπρηξαν τον Μεταξά να φέρουν εδώ δικούς τους φαντάρους. Καί σωστά τους μυρίστηκε ο Κεφαλλωνίτης …εκ Φαναρίου Κωνσταντινουπόλεως (καί τους αρνιότανε συνεχώς, μέχρι που τον φάγανε), ότι θέλουν να το κάνουν μονάχα γιά να εξερεθίσουν τον Χίτλερ. Όχι γιά να βοηθήσουν στην άμυνά μας. (Προς τούτο, προς ουσιαστική βοήθεια της άμυνάς μας, δηλαδή, έπρεπε να φέρουν τουλάχιστον πέντε μεραρχίες – συν αεροπλάνα καί τεθωρακισμένα. Αλλά το Στρατηγείο Μέσης Ανατολής το ξέκοψε εξ αρχής, λέγοντας ότι δεν του περίσσευαν δυνάμεις – καί …χάρη μας έκανε, με τους λίγους πού ‘στειλε …στανικώς, ενώι δεν τους ζητήσαμε!)

(Κι απ’ την άλλη, πιά… Μα, καλά! Τόοοοοση βιασύνη οι σημερινοί εγχώριοι πωλητικοί να τους δεχθούν τους ηπαπαραίους, ώστε να τους βάλουν μέσα σε δικά μας στρατόπεδα καί δίπλα στις δικές μας αποθήκες όπλων καί πυρομαχικών; Δεν μπορούσαν οι εγχώριοι Καμμένοι να ζητήσουν μιά διορία δύο ετών, γιά να τους χτίσουν των ηπαπαραίων ξεχωριστούς στρατώνες στις ερημιές; Ά, ρέ, αληταράδες προδότες!…)

(β) Το ότι, ειδικά γιά μή στρατηγικές πόλεις, σαν τον Βόλο, τα στρατεύματα αυτά θα χρησιμεύσουν καθαρά ως μηχανισμός καταστολής των επερχομένων παλλαϊκών κινητοποιήσεων – καί τίποτ’ άλλο. (Δεν επαρκεί η Σέεμπριγκ, βλέπετε.)

Εάν ήσαν ειλικρινείς οι ηπαπαραίοι, καί θέλανε όντως να υπερασπίσουν τα σύνορα της πιστής, αλλ’ αδύναμης συμμάχου τους (της Ελλάδας), θα πήγαιναν στα νησιά μας του ανατολικού Αιγαίου! Εδώ, μέχρι κι οι ίδιοι οι Γερμαναράδες της Κατοχής, προστατεύοντας -περιέργως!- την τιμή της Ελλάδας γιά πρώτη καί μοναδική φορά τους, πήγαν ολόκληρες μεραρχίες τους στα νησιά αυτά το 1942-43, όταν η «ουδέτερη» καρασύμμαχός τους τουρκίτσα πέταξε απέξω-απέξω το αίτημα να τα κάνει δικά της!!! (Ναί, αμέ! Τί νομίσατε, ότι δεν θα της περνούσε απ’ το μυαλό κάτι τέτοιο; ) Της έδειξαν εμπράκτως, ότι πρέπει να της κοπεί ο βήχας πάραυτα!

Οι ηπαπαραίοι, λοιπόν, τί πρέπει να κάνουν, αν (όπως ισχυρίζονται) θέλουν να κόψουν τον βήχα των Ρώσσων γιά κάθοδο στην ανατολική Μεσόγειο; Έ;

Αλλά δέεεεννν…

 

Η δική μου πόλη είναι μεν η πρώτη του είδους με «μουσαφιραίους» του είδους, αλλά δυστυχώς προβλέπω πως θ’ ακολουθήσουν κι άλλες. Εδώ, λοιπόν, διαμαρτύρομαι εξ ονόματος όλων αυτών των πόλεων καί περιοχών της Ελλάδας, κι όχι μόνο της δικής μου.

Ωστόσο, αδιαφόρως του αν ξεκίνησε το πρόβλημα μονάχα στον Βόλο (καί στις λοιπές Ελληνικές μή-στρατηγικές πόλεις ακόμη δεν διαφαίνεται κάν), δυστυχώς στα στρατηγικά μας σχέδια (του ν’ αντιδράσουμε στην προδοσία της χώρας μας) μπαίνει σφήνα ένας ακόμη αρνητικός παράγων: τα φαντάρια της Ούζα.

Μά εύκολα, μά δύσκολα, τους λάθρο καί τους «αλληλέγγυους» τους «είχαμε». Εάν… όχι «εάν», αλλά όποτε δοκιμάσουν να κουνηθούν, θα τους σκίσουμε τον πάτο! Αλλά τί γίνεται με τούτους εδώ; Με τους καλά εκπαιδευμένους στρατιώτες μιάς υπερδύναμης, που έχουν μοντέρνα οπλικά συστήματα;

Τώρα, ενδεχομένως θα μου πείς… Ούτε αυτοί οι φαντάροι είναι ουσιαστικός κίνδυνος· διότι τους παρατηρώ, όποτε έχουν έξοδο: ομάδες-ομάδες, εικοσάχρονα παιδιά με κάτι σωματότυπους μετρίου αναστήματος καί λεπτούληδες (καμμία σχέση με Σταλόνε! lol!!!), ν’ ακούνε ρόκ απ’ τα τρανζίστορ καί τα συστήματα αναπαραγωγής mp3, στον κόσμο τους… ψάχνοντας γιά καφετέριες, καί πολύ σπάνια γιά κάτι να φάνε στο όρθιο. Αν δεν μιλούσαν Αγγλικά, θα ήταν σχεδόν πανομοιότυποι δικοί μας φαντάροι σε έξοδο – μπορώ να πω.

Ά! Καί σχεδόν πάω στοίχημα ότι αυτά τα (κυρίως λευκά) παιδιά είναι Ιρλανδικής καταγωγής. (Οι μαύροι μεταξύ τους είναι ελάχιστοι· δεν ξέρω γιατί. Έτυχε στη συγκεκριμένη φουρνιά; ίσως. Τον περασμένον χειμώνα, που είχαν έρθει γιά «συνάσκηση», είχαν πολλούς μαύρους.) Μόνο μή με ρωτήσετε, αν έχουν κάποια σημασία αυτά τα φυλετικά. Κάτι έχω στο μυαλό μου! Αλλά όχι γιά τώρα.

Οπότε, αν ούτε κι αυτοί είναι ουσιαστικώς επικίνδυνοι, τότε ποιοί είναι, ρέ Εργοδότη; Πού βρίσκεται ο κίνδυνος; Τί μας πρήζεις μ’ ένα ακόμη κείμενό σου;

Ο κίνδυνος βρίσκεται στο ότι, όπου υπάρχει ηπαπαραίϊκος στρατός, κολλάνε σα βδέλλες καί οι συμμορίες (ευσχήμως καί καλολογικώς: «εταιρείες») των μισθοφόρων τους.

Κι εδώ ακριβώς βρίσκονται τα παλούκια!

Η αλήθεια είναι πως τέτοια καθάρματα δεν έχω δεί ακόμη εδώ τριγύρω· αλλά τίποτε δεν τελείωσε. Κρατάω την υποψία σαν άσσο στο μανίκι μου – καί οφείλω να προειδοποιήσω σχετικώς καί εγκαίρως τους συν-Έλληνες. Όπως επίσης, δεν ξέρω τί εντολές θα πάρουν τ’ αμερικανάκια σε σχέση με τους «φιλοξενούμενους» λάθρο. (Στον Βόλο, βάλανε καμπόσους σε ξενοδοχείο στα πενήντα μέτρα απ’ την πύλη του στρατοπέδου, που με τη σειρά του «φιλοξενεί» τα φαντάρια των ηπαπάρα.) Αλλ’ αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε το νού μας γιά κάθε ενδεχόμενο!

 

Ρέ, γαμώτο, μπλέξαμε πολύ άγρια!…

Ξυπνήστε, συν-Έλληνες! Κατεπειγόντως!!!

 

Υγ 1: Μέσα στην τόση καταχνιά καί μαυρίλα, χαίρομαι που ο (τακτικός σχολιαστής εδώ) Γιάννης ο τζούνιορ επεσήμανε το πρόβλημα αυτό (ως πρώτης προτεραιότητας) σε σχόλιο πρό ημερών. Αν υπάρχουν στην Ελλάδα νέα παιδιά με καθαρώτερο μυαλό απ’ το δικό μου, αυτό είναι πολύ παρήγορο! Έχουμε ελπίδες!

 

Υγ 2: Ο συνομωτικός παράγων.

Επειδή είναι ολοφάνερο πως τα γεγονότα (καί δή, τα της προδοσίας της Ελλάδας) επιταχύνονται, αυτό σημαίνει πως έχουν γκαζώσει οι (παντός βαθμίδος) κυβερνώντες τη δύστυχη χώρα μας. Αυτό, με τη σειρά του, σημαίνει πως αυτουνούς τους γκαζώσανε καί τους τρέχουνε οι ποδιτσοπαραπάνω τους.

Βλέπετε (ειδικά οι τέκτονες) πως η συμμετοχή σε τέτοιες οργανώσεις δεν είναι καθόλου ανώδυνη καί χωρίς συνέπειες; Είδατε πού οδηγούν οι όρκοι, του τύπου: «- Να μου βγούν έξω τ’ άντερα, αν προδώσω τη στοά!»;

Πάντως, σ’ αυτό το τελευταίο, εγώ πολύ ευχαρίστως να βάλω ένα χεράκι!  🙂  Διότι, το να προδώσεις την Ελλάδα, είναι απείρως βαρύτερο απ’ το να προδώσεις τις στοές της αγγλίτσας. Καί ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ!!!

 

Υγ 3: Ο μεταφυσικός παράγων.

Πανάθεμα την ομορφιά μου καί την εξυπνάδα μου, αυτό δεν το είχα προβλέψει!… Βλέπετε, είμαι σχεδόν σίγουρος πως υφίσταται κι ένας τρίτος λόγος, που έχουμε ανεπιθύμητους μουσαφιραίους ενθάδε, στα τσιπουράδικα. Κι αυτός είναι καθαρά μεταφυσικός – καί τον εντοπίζω εδώ στον Βόλο, καί μόνον.

Σας έχω ξαναπεί ότι (γιά κάποιους λόγους) η πραγματική διοικητική πρωτεύουσα της Ελλάδας βρίσκεται εδώ. (Η Αθήνα είναι μονάχα η θρησκευτική αντίστοιχη.) Από παλιά. Εδώ καί δεκάδες χιλιάδες χρόνια.

Επίσης, κατά καιρούς έχω πετάξει κάποιες νύξεις απέξω-απέξω, ότι άνθρωποι, που κάποτε βοήθησαν ουσιαστικώς την Ελλάδα (πχ ήρωες), στη σημερινή τους ενσάρκωση μαζεύονται εδώ σιγά-σιγά. Αυτό δεν το πιθανολογώ, είμαι σίγουρος ότι ισχύει. Μόνο που ακόμη δεν γνωρίζω τον ουσιαστικό λόγο, γιά τον οποίο γίνεται.

Έ, λοιπόν, αφού το ξέρω ότι στο Μάτριξ πάντα παίζει το μοντέλο «χτύπημα-αντιχτύπημα», τότε γιατί δεν περίμενα -ο ηλίθιος!- το ότι θα έρχονταν εδώ τα στρατά των ηπαπάρα – κι όταν το διαπίστωσα, μού ‘ρθε …ξαφνικό; Λογικώς, θα έπρεπε να περιμένω κάτι τέτοιο (την έλευση μιάς αντι-δύναμης, δηλαδή, όταν η Ελλάδα πάει να ξεκινήσει κάτι καλό), αργά ή γρήγορα.

Η μόνη μου δικαιολογία (καί δεν ξέρω αν στέκει) είναι πως έχω ένα κεφάλι καζάνι απ’ τις υποχρεώσεις, καί πως είμαι μόνος μου. Δεν βλέπω πολλή υποστήριξη απέξω, από άλλους συν-Έλληνες· υποστήριξη σε προβλέψεις γεγονότων, εννοώ, όχι σε αναλύσεις ήδη τετελεσμένων.

Βοηθάτε!!!

Καθόλου δεν μ’ αρέσει σχεδόν κάθε φορά να πιανόμαστε απροετοίμαστοι.

 

Υγ 4: Καλά… Τυγχάνω σκέτος Ράν Τάν Πλάν! Τα σημαντικά τα σκέφτομαι με χρονοκαθυστέρηση, σαν χρηματοκιβώτιο τράπεζας! Lol!!!

Παρατηρώ ότι οι αεροψεκασμοί απ’ τα κωλοαεροπλάνα του Νάτο σταμάτησαν εδώ καί ένα μήνα τουλάχιστον. Λες να μή θέλουν να καταβρέχουν τους δικούς τους;

Ας είναι κι έτσι – να ησυχάσουμε λίγο απ’ τα δηλητήρια.

(Άμ, κι αυτό το παρατεταμένο καλοκαίρι, όλον τον Οκτώβριο; Λες να μην πρόλαβαν να στείλουν τις χειμερινές στολές ακόμη; )