λοι διαβάσατε τα σχετικά, να μην επαναλαμβανόμαστε· τον σκοτώσανε οι γενναίοι Ράμπο των ηπαπάρα με τη βοήθεια των γενναίων υποψηφίων Ράμπο των Κούρδων, μπλά-μπλά-μπλά. Πλήν όμως, η υπόθεση αυτή κρύβει κάποιες πονηρές λεπτομέρειες, με τις οποίες (όπως καί με την ύπνωση του κοσμάκη) σπάω πλάκα εξ αρχής – καί σε μερικές εκ των οποίων θα εστιάσω.

(Όπως καταλαβαίνετε, δεν θά ‘γραφα άρθρο, γιά να του κάνω μνημόσυνο! Άλλως τε, …δεν πέθανε ακόμη! Lol!!!)

 

Κατ’ αρχήν, οι φωτογραφίες του ατόμου αυτού.

Βάλτε στα ψαχτήρια το (υποτιθέμενο) όνομά του, καί θα βρήτε τουλάχιστον τέσσερεις φάτσες, τελείως ανόμοιες μεταξύ τους:

  • Έναν (πρώην) φυλακισμένον ( ; ) σκουρόχρωμον, καί δή σε δύο εκδοχές (με γυαλιά, καί χωρίς),
  • έναν λεπτόν λευκό με μαύρα γένεια, μάλλον Ευρωπαίο (τί «μάλλον»; – αλλά περί αυτού, παρακάτω),
  • έναν παχύ γέρο με ψαρρά γένεια, ο οποίος είναι δήθεν ο προηγούμενος σε μεγαλύτερη ηλικία (καλά, πότε πρόλαβαν ν’ ασπρίσουν τα γένεια του καί πότε πρόλαβε να παχύνει μέσα σε πέντε χρόνια; ),
  • κι όσοι έχετε υπομονή καί ψάξετε παλιότερες ειδήσεις (4ετίας – 5ετίας), θα βρήτε καί φωτογραφίες ενός ασχημάντρα με μιά μυτόγκα εντελώς μελιτζάνα – προφανώς Τσετσένου, ή Χάζαρου. (Γιά τον οποίον δημοσιεύτηκε τότε ότι τον σκότωσαν οι Δυτικοί.)

Βρωμάει πρακτορίλα η υπόθεση, λέτε; Σαφώς! Σαφέστατα!

(Αλλά βρωμάει καί βλακεία του φιλομαθούς κοινού – παρακάτω η ανάλυσις. Τα πρακτόρια βρήκαν καί τα κάναν!)

 

Το πρώτο πράγμα, που παρατήρησα προσωπικά, είναι το όνομα. Το «Αμπού Μπάκρ» είναι ψευδώνυμο καραμπινάτο! Αλλά αυτό το μυρίζεσαι αμέσως, μονάχα όταν ξέρεις καλά Ιστορία! (Σαν τον υποφαινόμενο – να μην το παινεύομαι!  🙂  ) Λοιπόν, έχω απόλυτο δίκιο που δεν στεναχωριέμαι ιδιαιτέρως με τις μαλθακίες του λαού μας, επειδή στις μέρες μας παγκοσμίως κυκλοφοράει υπεραρκετή ηλιθιότητα – τόση, ώστε ο δικός μας λαός (με τις όποιες χαζομάρες του) να φαντάζει λαός νομπελιστών της Φυσικής!

Γράφουν καί ξαναγράφουν καί ξαναγράφουν τα παγκόσμια ΜΜΕ καί το Διαδίκτυο «Αμπού Μπάκρ», καί ξανά «Αμπού Μπάκρ», καί ξαναδώσ’ του «Αμπού Μπάκρ»! Καί καλά, χέσε τους αρδ· αυτοί παγκοσμίως είναι καί αγράμματοι, καί ανιστόρητοι (εκτός από εμπαθείς). Καί παπαγάλοι των αφεντικών του πλανήτη, επί πληρωμήι! (Πετάει ο γάϊδαρος; πετάει, καί κάνει καί βόλ πλανέ!) Αλλά, απ’ τους αναγνώστες, ούτε ένας… ΕΝΑΣ, μωρέ!… δεν άνοιξε τα κιτάπια της Ιστορίας, να δεί ότι ο λεγάμενος υπήρξε πεθερός του Μωάμεθ καί χαλίφης του ισλάμ! Καί εχθρός της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας!

Καλά… μπαρδόν!… ξέχασα ότι ενθάδε τέτοια θέματα είναι εκτός σχολικής ύλης, από την εποχή του Πασόκ ακόμη! Να μην κατηγορώ αδίκως τον ημεδαπό κοσμάκη γιά ασχετίλα! (Αφού ουδείς ενδιαφέρεται γιά μελέτη της Ιστορίας μετά το σχολείο – εκτός αν πάει γιά πτυχίο καί διορισμό στο Δημόσιο· κι όσους ενδιαφερόμαστε, μας θεωρούν ψώνια!) Αλλά καί κανένας δεν έκανε έστω τον κόπο, να ψάξει στο Διαδίκτυο με δυό-τρείς κινήσεις του ποντικιού του!

Τώρα, γιατί ο υποτιθέμενος αρχηγός του Άϊσις διάλεξε αυτό το όνομα (με την προσθήκη «άλ Μπαγκντάντι», δηλαδή «εκ Βαγδάτης»), είναι απλό: είναι συνηθισμένη τακτική των ανταρτών να υιοθετούν ονόματα παλαιών εμβληματικών μορφών. Οι δικοί μας στο Αντάρτικο της Κατοχής, τί διαφορετικό κάνανε, δηλαδή; Αλλά, μονάχα ένας πανάσχετος από Ιστορία (καί ψιλοχαζός) νομίζει ότι πχ ο καπετάν Πανουργιάς του 1943 είναι το ίδιο πρόσωπο με τον Πανουργιά του 1821! Καί πως, όντως, αυτουνού του αντάρτη η αστυνομική ταυτότητα στο επίθετο γράφει «Πανουργιάς»!

Τί να πείς!…

 

Λοιπόν, όσοι ψάξετε στις παλιότερες ειδήσεις…

(…εγώ σας έχω πεί ότι δεν τηρώ συστηματικό αρχείο, καί γράφω από μνήμης…)

…μάλλον θα συμπεράνετε (σαν εμένα) ότι ο υποτιθέμενος «Αμπού Μπάκρ» είναι -από τις τέσσερεις προαναφερθείσες φάτσες- ουσιαστικώς ετούτος εδώ:

 

 

Ο οποίος έχει γραφεί στο Διαδίκτυο πως στην πραγματικότητα είναι πράκτορας των «υπερεσιώνε» της αγγλίτσας, καί στο επίθετο ονομάζεται Έλλιοττ. (Σαν τον ποιητή, τον φιλαράκο του Σεφέρη.)

Πρίν, όμως, πάμε στο επίθετό του, γιά κάντε έναν κόπο να τον παρατηρήσετε καλά!

Δεν μοιάζει με παπά δικό μας; Καί γιά την ακρίβεια, με χωριάτη δικό μας, που ντύθηκε παπάς στις Απόκριες!  🙂  (Προσέξτε καί το ύφος κουφάλας χωρατατζή, που κάνει πλάκα! Δήθεν σοβαρός!)

Έ, λοιπόν, αν ψάξουμε περί «Έλλιοττ» εδώ, βρίσκουμε πως το επίθετο αυτό (με διάφορες ορθογραφίες) είναι καί Σκωτσέζικο, καί αγγλίτσικο. Στην δε αγγλίτσα έχει απαρχή καταγωγής απ’ την περιοχή του Κέημπριτζ.

Πάμε τώρα καί στον τηλεφωνικό κατάλογο της αγγλίτσας, καί επιβεβαιώνουμε γιά Κέημπριτζ καί Γιορκσάϊρ. (Όχι, που θα τ’ άφηνα άψαχτο!  🙂  ) Όντως έχει πολλούς Ελλιοτταίους εκεί.

Καί γιατί (καί το) Γιορκσάϊρ, ρέ Εργοδότη; Σκύλος είναι;

Όχι, αλλά πάλι η Ιστορία!… Στο Γιορκσάϊρ σταμάτησε ο στρατός των Ρωμαίων, διότι οι Κέλτες δεν τους άφησαν να προχωρήσουν παραπάνω! (Δεν τους άφησαν ενόπλως – καί με πόλεμο! Όχι με τα λόγια!) Ως αποτέλεσμα, οι Ρωμαίοι εκεί έχτισαν ένα τείχος, έθεσαν (θέλοντας καί μή) τα νέα σύνορα της αυτοκρατορίας τους…

…καί, φυσικά, με τα χρόνια άφησαν απογόνους!

Με δεδομένο, τώρα, ότι οι Ρωμαϊκές λεγεώνες δεν μπορούσαν ν’ αποτελούνται μονάχα από τον στρατό μιάς πόλης 110,000 κατοίκων, αλλά είχαν καί πολλούς Έλληνες μέσα (από κατακτημένες πόλεις δικές μας, πχ Τάραντα), καταλαβαίνετε το πού οφείλεται η ομοιότητα του «παπά» με τους δικούς μας χωριάτες!

Βέβαια, δεν περιμένω …Ελληνική φυλετική συνείδηση απ’ τον λεβέντη αυτόν, αλλά είδατε το πού φτάνει η χάρη μας – έστω, γονιδιακώς! Βρέ, καλά λέω πως το ξέρουν οι Άτλαντες: πάντα χρειάζεται ένας Έλληνας, γιά να καθαρίζει! 🙂

 

Συμπερασματικώς, με τον υποτιθέμενο θάνατο του υποτιθέμενου «άλ Μπαγκντάντι», οι «υπερεσίες» έστησαν ένα ακόμη αποκριάτικο πάρτυ (απ’ αυτά που συνηθίζουν) εκτός επισήμων Απόκρεω! Τί να σας πω;! Πολύ βολικό το ότι «πέταξαν το πτώμα του στη θάλασσα»… γιά να μην διανοηθεί κανένας να ψάξει γιά στοιχεία! Πολύ βολικό μέν, αλλά παραμύθι δέ! (Μήπως έχετε καμιά ιδέα γιά το πόσο μακριά βρίσκεται η θάλασσα από την υποτιθέμενη περιοχή του θανάτου του άλ-Τέτοιου; Είπαμε να λέτε ψέμματα, ρέ λεβέντες!… Αλλά με τέτοια ψέμματα που λέτε, η μύτη σας έγινε μεγαλύτερη του Πινόκιο! Lol!!!)

Τα ίδια κάνανε καί με τον υποτιθέμενον Οσάμα μπίν Λάντεν, ο οποίος στην πραγματικότητα είχε πεθάνει απο λευχαιμία σε κάποιο αμερικάνικο νοσοκομείο τον Φεβρουάριο του 2001. Από ‘κεί καί μετά… κλώνοι καί «φτιαγμένα» βίντεο με τεχνητούς ηθοποιούς, να συντηρούν παγκοσμίως ανά τα ΜΜΕ το παραμύθι του «φοβερού πολεμάρχου των Ταλιμπάν», ο οποίος δήθεν-τάχαμ έδωσε εντολή να πέσουν αεροπλάνα στους δίδυμους αδένες… έεεε…. πύργους της Τζιού Γιόρκ! (Αν νομίζετε ότι το 2001 δεν υπήρχε η τεχνολογία γιά αληθοφανέστατα τεχνητά πρόσωπα στα βίντεο, αλλάξτε πλευρό τώρα που κοιμάστε!) Καί, τέλος, αφού οι ήρωες της Δύσης τον σκότωσαν καμιά δεκαριά φορές τον μπίν-Αποτέτοιον, τελικά βαρέθηκαν να σκοτώνουν τον εφτάψυχον καί πέταξαν το «πτώμα» του στη θάλασσα (πάλι σε μεγάλη απόσταση από την περιοχή θανάτου)… αφού ανατίναξαν με εκρήξεις στον γάμο του Καραγκιόζη κάτι αχυροκαλύβες-σκηνικό σε μιά ερημιά. (Όπου ο κατά φαντασίαν πολέμαρχος υποτίθεται πως ήταν μέσα …εφησυχασμένος -παρά την αντάρτικη ιδιότητά του-, κι έκανε ναργιλέ. Άσε που τα δυτικά τζίνια -με την υπερτεχνολογία- κάνανε καμιά δεκαριά χρόνια να τον βρούν!)

Τα ίδια καί με τον υποτιθέμενον «άλ Μπαγκντάντι»! (Άλλος εφτάψυχος τούτος! Καλά είπαν οι Πέρσες, ότι οι Δυτικοί «ήρωες» ήδη τον σκότωσαν πεντέξη φορές! Lol!!!) Πτώμα στη θάλασσα, αφού ανατίναξαν καλύβες στην ερημιά – καί τρέχα στα σύνορα τουρκίτσας καί ξεκουρδιστάν εσύ, εξυπνάκια Εργοδότη, να επιβεβαιώσεις την αντίθετη άποψη!… που μας το παίζεις καί υποψιασμένος, τρομάρα σου!

(«- Πόσ’ αστέρια έχει ο ουρανός, χότζα;»

«- Εφτακόσιες δεκαοχτώ χιλιάδες, εννιακόσια εξήντα δύο, πολυχρονεμένε μου! Κι άμα δεν με πιστεύεις, μέτρα τα!»)

 

Δεν συνηθίζω να κάνω …φιλολογικά μνημόσυνα σε …ζωντανούς, καί δή πρακτόρια. (Δεν τό ‘χασα ακόμη τόσο πολύ! lol!!!) Αλλά όλη αυτή η ανάρτηση είχε σκοπό να καταδείξει το πόση μαύρη μαγεία (άλλως, το κατά Παλαιόν «πέπλο») έχει φάει ο κοσμάκης, ώστε το μυαλό του να σταματήσει να σκέφτεται.

Δεν ξέρω γιά τους άλλους, αλλά εσείς οι Έλληνες κανονίστε ν’ αποναρκωθήτε.

Καί σύντομα.

 

Υγ: Το (πολύ) ενδιαφέρον θα ήταν να καταλάβουμε τί εξελίξεις αναμένονται, μετά από τέτοια «απόσυρση» – καί του αρχηγού του Άϊσις, καί (συντόμως, να υποθέσω) ολόκληρου του ενόπλου «χαλιφάτου». Μ’ άλλα λόγια, το πού το πάνε οι κουφάλες της Δύσης.

Δεν θα το επιχειρήσω, επειδή προσώρας αδυνατώ να διακρίνω τον σκοπό τους. Μετανοιώσανε γιά το Κουρδικό ζήτημα; (Άρα, παύει να έχει λόγο ύπαρξης το Άϊσις; ) Δεν γνωρίζω.