Παραζόρισε το πράμα – 1

…οπότε, λίγα βοηθητικά, για την αντιμετώπιση αυτών που έρχονται !!

 

 

…γιά τους κοιμώμενους, γι’ αυτούς της τελευταίας στιγμής, 

γιά ‘κείνους που περιμένουν να φτάσει πρώτα τ’ αυγό στον κώλο,

και μετά να κουνηθούν !!

 

 

Παλαιός

 

Σε συνέχεια του θέματος «Τυφών – 1 & 2» 

 

προοίμιον

ο πράγμα παραζόρισε· και είτε από την μιά (λαθρέποικοι), είτε από την άλλη αιτία (γείτονες ή χρηματοπιστωτικό κράχ), γρήγορα ή αργά θα ξεσπάσει το κακό, από ένα απ’ όλα, είτε από δυό, ή και τα τρία μαζί. Καμμία σημασία δεν έχει από τί θα ξεκινήσει, ποιά θα είναι η αιτία και η αφορμή … καθώς πολύ, μα πολύ δύσκολα θα ξεφύγουμε το αιματοκύλισμα, και τον επακόλουθο εμφύλιο. 

Και το θέμα είναι ότι, εμείς δεν έχουμε χώρα-κράτος όπως θέλετε ‘πείτε το-, είμαστε που είμαστε ανέκαθεν, 200 χρόνια τώρα, ένα μπουρδελοπροτεκτοράτο, αλλά εδώ και μιά δεκαετία χάσαμε, από δική μας -όλων μας- ευθύνη, κάθε κυριαρχία, όπου όχι μόνο χρεωκοπήσαμε, αλλά ξεπουληθήκαμε και διαλυθήκαμε εντελώς. Τα σύνορά μας έγιναν ξέφραγο αμπέλι, οι ένοπλες δυνάμεις αφοπλιστήκανε, και γίνανε λελούδες και φιλιππινέζες κάθε λαθρόσκατου, όλος ο κρατικός μηχανισμός αλώθηκε από τα κουκουδαριά, τους αλληλέγγυους, τους δικαιωματιστές, τις ποδίτσες και τους παρτάκηδες, και έγινε μπάχαλο … οικονομικά πήγαμε στον διάολο, και κοινωνικά γίναμε αλοιφή και κατιμάς· ένας ανοιχτός βόθρος, ένα όζον συφιλιδικό μπουρδέλο, όπου οι ελλαδίτες μετατράπηκαν πλήρως σε γελαδέληνες, και άνοα ζωντόβολα του κερατά.

Και πέρα απ’ όλα αυτά που έγιναν, ενώ θα μπορούσαμε να τα είχαμε προλάβει (εάν τα ζωντόβολα άνοιγαν τ’ αυτιά και τα μάτια τους, ώστε ν’ ακούσουν όσα τους λέγαμε), τώρα, πλέον, φτάσαμε στην επόμενη κρίσιμη καμπή, όπου έρχεται ένα μεγαλύτερο καταχέρι· εκεί, στις αρχές του ’20 – κάτι, που θα βουλιάξει την γελαδοχώρα κάτω κι από τον πάτο του βόθρου. Επειδή πάλι, αντί να μας ακούσουν, και να βάλουμε όλοι πλάτη, να μεταστρέψουμε την κατάσταση σε παράθυρο ευκαιρίας και αναγέννησης, εμείς θα σκύψουμε και θα τουρλώσουμε -ως συνήθως- τα πισινά μας, ξερογλειφόμενοι και αναμένοντας με ηδονική προσμονή το χλάπ του «αγγουριού» στον κώλο μας – εάν συνεχίσουν τα πράγματα να τραβούν τον δρόμο που έχει χαραχτεί, η 11-12/01/2020* θα είναι η ταφόπλακα της γελαδοχώρας, ή εάν το θελήσουμε μπορούμε να επιλέξουμε, να κάνουμε το θάμα, και να το μεταστρέψουμε σε αναγέννηση, ολοκληρώνοντας επιτέλους, την Έγερση του ’21 … απλό είναι – διαλέξτε και πάρτε !!

Για να είναι όμως αναγέννηση, και όχι ταφόπλακα, πρέπει σύμπαν το γελαδοπόπολο να εγερθεί, και να πετάξει από πάνω του την χλέμπα των μπωλητικάντηδων και των προδοτών, ν’ αναζητήσει άμεσα τον/τους ΗΓΕΤΗ/ΕΣ, που θα στήσει/ουν την ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ, στέλνοντας στον διάολο ΕΕ και «συμμάχους», ουδετεροποιώντας την χώρα, και στήνοντας τα πάντα απ’ την ΑΡΧΗ – όπως έκανε ο Καποδίστριας, τότε πρίν από 200 χρόνια.

 

[[ Παρένθεση :

Η 11-12/01/2020, είναι η κορύφωση των ενεργειών, που είτε θ’ αναστήσουν, είτε θα στείλουν στα τάρταρα και στον αγύριστο την γελαδοχώρα, και μαζί της κάθε τι Ελληνικό.

Τα γεγονότα όμως, -κρυφά, ή φανερά- θα εκτυλιχθούν νωρίτερα, αλλά και αργότερα, από το σημείο κορύφωσης. Και όπως προείπαμε, θα έχουν σχέση με τους γείτονες, τα λαθρόσκατα, και το χρηματοπιστωτικό μπούμ, και, τέλος-τέλος, με τον εμφύλιο που θ’ ακολουθήσει, εάν δεν έχουμε εν τω μεταξύ εξαλειφθεί εντελώς. Και το πώς θα βγεί -εάν βγεί- η Ελλάδα, και ο Ελληνισμός, μετά απ’ αυτά, θα εξαρτηθεί κυρίως από το εάν οι κάτοικοι αυτής της χώρας αποφασίσουν να ξυπνήσουν … επιτέλους. ]]

 

Το επόμενο διάστημα, από τώρα, μέχρι και το τέλος της άνοιξης, είναι αυτό που θα καθορίσει το μέλλον μας· αλλά και το εάν θα έχουμε, ή όχι, μέλλον.

 

Είτε λοιπόν διαλυθούμε, και γίνουμε κομμάτια και ΕΟΖ, είτε μας την πέσει η Τουρκία και οι λοιποί «αγαπητοί» γείτονες, είτε μας κοψολαιμιάσουν οι «επενδυτές», είτε σκάσει η χρηματοπιστωτική φούσκα, και σφαχτούμε για ένα κουλούρι (εάν υπάρχει και αυτό), είτε όλα αυτά συμπέσουν μαζί, είτε το ένα φέρει το άλλο, λίγη σημασία έχει, καθώς, όταν τελειώσουν όλα αυτά -εάν τελειώσουν-, Ελλάδα δεν θα υπάρχει, εκτός και αποφασίσουμε επιτέλους να εγερθούμε και να παλέψουμε.

 

 

Τρείς είναι οι περιπτώσεις με τα επερχόμενα … και τους «επενδυτές» :

  • Η πρώτη περίπτωση, είναι, εάν πάρουν σήμα τα πιθήκια (και τα συν αυτά -γύφτοι, χαλβανά, πρακτόρια, κλπ.) να μας την πέσουν, ή να σκάσει η φούσκα, οπότε αναγκαστικά πλέον θα πάρουν αμπάριζα, επειδή τότε ο ένας θα τρώει τον άλλον, λόγω ελλείψεως τροφίμων. Ότι και να γίνει πάντως από τα δυό, θα είναι ξαφνικό και απροειδοποίητο … οπότε ο σώζων εαυτόν σωθήτω !!

Θα υπάρξει παρακάτω ειδικό κομμάτι επί του ξαφνικού, και του τι δέον γενέσθαι.

  • Ο μεγαλύτερος, όμως, κίνδυνος αιματοκυλίσματος είναι, εάν (πρίν μας την πέσουν οι καλοί και «αγαπητοί» φίλοι και γείτονες) ρίξουν σήμα να ξεκινήσει το πατιρντί από «επενδυτές» και πρακτόρια, ώστε να βρεθούμε μεταξύ δύο πυρών και απροετοίμαστοι. Εάν πρόκειται να μας την πέσουν οι γείτονες, αυτό είναι το σενάριο που θα δουλέψει. Στην περίπτωση αυτή, θα είναι πολύ δύσκολα για μας τα πράγματα. Πρώτον, γιατί θα εμποδιστεί η επιστράτευση, και δεύτερον, διότι οι γείτονες θα βρούν ελεύθερο έδαφος, ενώ εμείς δεν θα μπορούμε να οργανωθούμε … οπότε, για ν’ αντιμετωπίσουμε την πιθανή αυτή κατάσταση, πρέπει να είμαστε σε συνεχή επιφυλακή.
  • Εάν όμως, μας την πέσουν οι καλοί και «αγαπητοί» γείτονες προτού γίνει ο,τιδήποτε άλλο, τότε τα πράγματα θα είναι πιό διαχειρίσιμα, καθότι αυτό δεν μπορεί να είναι ξαφνικό, θα υπάρχουν ενδείξεις και αποδείξεις του τί έρχεται. Και στην περίπτωση αυτή, θα έχει γίνει επιστράτευση (θέλουμε να ελπίζουμε)· αλλά, έχοντας όπλα περισσότερος κόσμος, δεν θα είμαστε απολύτως στο έλεος των «επενδυτών». Οπότε, όσο και να το παλέψουν οι προδοταραίοι -κουκουδαριά, αλληλέγγυοι κλπ- θα μπορέσουμε ν αντισταθούμε. Αυτό βέβαια, δεν σημαίνει ότι δεν θα επακολουθήσει λουτρό αίματος και δολιοφθορές, ιδιαίτερα στις πόλεις και στις περιοχές που έχουν προωθήσει τους «επενδυταράδες», αλλά θα έχουμε πλέον κάτι ν’ αντιτάξουμε, θα έχουμε στα χέρια μας οπλισμό, και θα είμαστε σχετικά οργανωμένοι και έτοιμοι.

 

Επειδή όποια περίπτωση (χρηματοπιστωτικό κράχ, διάλυση της χώρας σε περιοχές και ΕΟΖ, ντού λαθροεισβολέων-πρακτόρων-προδοτών, πόλεμο με γείτονες, ή και όλα, ή κάποια από αυτά μαζί) και να συμβεί, τις δύσκολες καταστάσεις και το αιματοκύλισμα δεν τα γλιτώνουμε, πρέπει (όσο έχουμε καιρό και δυνατότητες) να οργανωθούμε, να πάρουμε τα μέτρα μας, τις αναγκαίες προφυλάξεις, και να κάνουμε τις κατά το δυνατόν προμήθειες των αναγκαίων.

Είτε περάσουμε σύντομα σε πολεμικές και αιματοκυλισματικές καταστάσεις (εσωχώριες ή εξωχώριες, ή και σε αμφότερες), ή ακόμη και στην περίπτωση που οι κουμανταδόροι αποφασίσουν να μας πάνε σε αργό θάνατο (μέσω διαλύσεως και κατακερματισμού), που, είτε έτσι, είτε αλλιώς θα έχουν το ίδιο τελικό αποτέλεσμα -εάν δεν αντιδράσουμε- σφαγών και αιματοκυλίσματος, οι αποφάσεις περί του δράματος και της τραγωδίας της Ελλάδος θα παιχτούν στο παραπάνω αναφερθέν χρονικό διάστημα.

 

Σημείωση :

Οπότε δεν πρέπει να ξεχνάμε, αλλά να το έχουμε βάλει βαθιά στο κεφάλι μας, ότι, όπως και να κυλήσουν τα πράγματα, θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε τους εξής «λεβέντες» :

  • κατά πρώτον, τους λαθροεπικοιστές (κατά βάσην μουσλίμια και τζιχάντια)
  • τις γνωστές απηρεσίες
  • τα διάφορα πρακτόρια, αντιφάδες, μπαχαλάκηδες κλπ.
  • τις διάφορες «μ»κο, αλλά και τους υπάρχοντες κρυφούς μισθοφορικούς στρατούς
  • τα προδοτικά σούργελα
  • τις ποδίτσες με όλον τον συρφετό τους
  • τα σφυριζοκουκουδαριά
  • τους γύφτους
  • τους διεθνιστούληδες
  • τους δικαιωματιστές
  • τους ηλίθιους αλληλέγγυους
  • τα λαμόγια και τους παρτάκηδες
  • τα χαλβανά και τα διάφορα άλλα επήλυδα φρόκαλα
  • τους ηλίθιους κρετίνοες «κάνουμε την δουλειά μας»
  • τους ποινικούς
  • τα βαρίδια – αυτούς που λόγω βλακείας, άγνοιας και τρόμου, θα εντείνουν την κατάσταση
  • κλπ. κλπ.

 

Επειδή όλα αυτά είναι πάρα πολλά και δυσανάλογα σε σχέση με τις υγιείς δυνάμεις που διαθέτουμε, πρέπει με κάποιον τρόπο (ακόμη και με κλωτσιές και μπουνιές) να ξυπνήσουμε ένα ακόμα μέρος των ελλαδοχάπατων, αλλιώς δεν έχουμε καμμία απολύτως προοπτική επιτυχίας.

 

Πρέπει, να τους χώσουμε στην κλούβια κεφάλα τους, μερικά απλά πράγματα : 

  • Κυρίως, να σταματήσουν να βαυκαλίζονται με μαλακίες προφυτειών και δεήσεις θεών, αγίων, διαόλων και τριβόλων, γιατί τίποτε απ’ αυτά δεν θα είναι αρωγός, αλλά απεναντίας ανασχετικός παράγων.
  • Να κατανοήσουν ότι δεν έχουμε φίλους και συμμάχους, και δεν θα έχουμε βοήθεια από πουθενά, αλλά θα είμαστε απολύτως μόνοι μας – αυτό άλλωστε μας το λένε συνεχώς κατάμουτρα, αρκεί να θελήσουμε να τ’ ακούσουμε και να το καταλάβουμε.
  • Ν’ αφήσουμε την κλάψα, το: «ο ένας ή ο άλλος είναι εχθρός μας και μας πολεμάει». Αυτός για πάρτη του καλά κάνει … εμείς γιατί καθόμαστε και τις τρώμε ;; … εμείς γιατί επιμένουμε να μαλακιζόμαστε ;;
  • Ν’ αφήσουμε την μαλακία, ότι οι μπωλητικάντηδες μας εξαπατήσανε και μας προδώσανε, ότι είχαμε άλλη μιά προδοσία, μιά απαγοήτευση … όχι, μανάριαμ’! Κανένας (κκε, σφύριζα, νουδούλα, μπατσόκ και τα λοιπά φρόκαλα) δεν μας εξαπάτησε, κανένας δεν μας πρόδωσε, κατάμουτρα μας το λέγανε και μας το έτριβαν στην μούρη -διότι, πράγματα ειπωμένα και δηλωμένα ξεκάθαρα, δεν μπορεί και δεν είναι εξαπάτηση, ούτε και προδοσία- ο γελαδολαός ήταν που δεν ήθελε να το καταλάβει, αυτός ήταν που επέμενε, και ήθελε καλά και σώνει «να εξαπατηθεί και να προδωθεί». Του τα λέγαμε, του τα γράφαμε όλα, χαρτί και καλαμάρι! Απλά, αυτός, εκεί! δεν ήθελε ν’ ακούσει! Όπως, άλλωστε, συνεχίζει να κάνει ακόμη και τώρα, που έπεσαν τελείως και οι όποιες τελευταίες μάσκες, και τα έφαγε κατάμουτρα· ακόμη και τώρα συνεχίζει και επιμένει να μαλακίζεται, και να το ρίχνει στο «ναι μέν αλλά».  Διότι, δεν έχει λογική να ισχυρίζεται ότι εξαπατήθηκε και προδόθηκε, τα δείξαμε εδώ , όταν το 42% των ψηφοφόρων ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ για το τί θα γίνει, και αφήνει τους άλλους ν’ αποφασίζουν γι’ αυτό, όταν επίσης το 56% των ψηφοφόρων ψηφίζει κόμματα που είναι δηλωμένα ΞΕΚΑΘΑΡΑ υπέρ της Λαθρομετανάστευσης, του ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ και των Μνημονίων … κάτω απ’ αυτό το πρίσμα, λοιπόν, πραγματικά θα ήθελα να ‘ξερα, ποιός είναι αυτός που πρόδωσε – και ποιόν πρόδωσε !!
  • Ν’ αφήσουμε, επίσης, στην άκρη, ότι ο γελαδολαός, είναι ο περισσότερο παραπληροφορημένος λαός της Ευρώπης! Καθόλου παραπληροφορημένος δεν είναι! Μμπορεί μόνο κάποια γερόντια σε μερικά χωριά… Όλοι οι υπόλοιποι ξέρουν πολύ καλά τι γίνεται, άλλωστε τους τα λέμε χρόνια και χρόνια τώρα· απλά, αυτοί επιλέγουν (από τελείως ηλίθιο και βλακώδη παρτακισμό) να κάνουν πράγματα, που ακόμη και μιά μαϊμού ποτέ της δεν θα επέλεγε να κάνει, ενώ αυτοί οι ξερόλες εξυπνάκηδες, οι τόσο χλέμπουρες, που δεν δίνουν δεκάρα για κανέναν, και που ταυτόχρονα νομίζουν ότι οι άλλοι τους χρωστούν (κάτω από ποιά λογική; ) τα πάντα, και του δεν γαμιέται, εμείς θα την βολέψουμε, και που όταν -όπως είναι λογικό και αναμενόμενο- στραβώσουν τα πάντα, τότε να το ρίχνουν στο δεν ξέρανε, ενώ τους έχουν όλα μα όλα ειπωθεί. Αυτά πρέπει άμεσα να τα κάνουν στην άκρη, αλλοιώς θα είναι αυτοί τα πρώτα κρέατα, που θα λαδώσουν την μηχανή.

 

Ας δούμε, όμως, τί μπορούμε να κάνουμε, σε τί λήψεις μέτρων να προβούμε, όσο ακόμη έχουμε καιρό· αλλά καί τί και πώς πρέπει να κινηθούμε στην συνέχεια.

 

 

Προετοιμασία – λήψη μέτρων, προμήθειες

Πολλά έχουν γραφεί από πολλούς, χρόνια τώρα ξανά και ξανά, για το συγκεκριμένο θέμα. Έτσι εδώ θα το πάμε επί τροχάδην, χωρίς πολλά πολλά. 

Βέβαια, στην οικονομική κατάσταση που είμαστε οι περισσότεροι, πολλοί ίσως και με έλλειψη ακόμη και του εισιτηρίου, λίγα πράγματα μπορούν να γίνουν. Αλλά όσοι έχετε την δυνατότητα, φροντίστε να καλύψετε όσο το δυνατόν περισσότερα από τα αναφερόμενα, καθώς αυτά θα είναι που θα σιγουρέψουν εν μέρει την ζωήν σας.  Ακόμη και στην περίπτωση, που όλα κυλήσουν ομαλά και δεν γίνει κάτι, ακόμη και τότε, τίποτε απ’ αυτά δεν θα πάει χαμένο, καθώς μπορείτε να καταναλώνετε το παλιό και να το αντικαθιστάτε με νέο απόθεμα.

Αυτό είναι μιά καλή τακτική για όλη την ζωήν σας.

Κόψτε καφετέριες και σουλάτσα, και φροντίστε κάτι να προμηθευτείτε απ’ όλα αυτά· διότι, αν ξεσπάσουν τα γεγονότα, τότε ακόμη και αν διαθέτετε χρήμα, πολύ δύσκολα θα μπορείτε να βρείτε ό,τι χρειάζεστε πέραν του οπλισμού. (Που, πάλι, όταν έρθει η ανάγκη, δεν θα μπορείτε να πείτε … μιά στιγμή να πεταχτώ να πάρω μιά καραμπίνα, ή ένα μαχαίρι).

 

Τρόφιμα :

Μόνο τρόφιμα μακράς διαρκείας, τα οποία θα καταναλώνετε όσο πλησιάζει η ημερομηνία λήξεως τους, και θα τα αντικαθιστάτε με νέα. 

  • Όσπρια, 
  • Ζυμαρικά, 
  • Δημητριακά, 
  • Ρύζι,
  • Αλάτι, 
  • Ζάχαρη, 
  • Μέλι, 
  • Σοκολάτες, 
  • Μπισκότα, 
  • Κομπόστες, 
  • Μαρμελάδες, 
  • Κονσέρβες

Είδη υγιεινής :

  • Σαπούνια,
  • Χαρτικά, 
  • Σερβιέτες, 
  • κλπ. κλπ.

Φάρμακα, και είδη πρώτης ανάγκης :

  • Όσοι παίρνουν φάρμακα, να έχουν απόθεμα τουλάχιστον διμήνου,
  • Παυσίπονα (Algon, Depon, Ασπιρίνες κλπ.),
  • Απολυμαντικά (Betadin, Οξυζενέ, Επουλωτικά κλπ.),
  • Επιδέσμους και Τραυμαπλάστ, κλπ.

Χρειώδη :

  • Δοχεία νερού, 
  • Φίλτρα,
  • Φωτισμός-γκαζάκια,
  • Γκάζι – φιάλες αερίου, για να μαγειρεύετε
  • Αναπτήρες – σπίρτα, σπινθηριστές

Καύσιμα :

  • Βενζίνη, πετρέλαιο

Νερό :

  • Φροντίστε να έχετε πάντα κάποιο απόθεμα νερού

Επικοινωνία :

  • Πομποδέκτες ψηφιακοί (γουώκυ-τώκυ), 
  • Ραδιόφωνα παγκοσμίου λήψεως (με όλα τα μήκη κύματος),
  • Χάρτες, πυξίδες, GPS,
  • Φακοί, μπαταρίες, επαναφορτιζόμενες, ηλιακά πάνελ για φόρτιση μπαταριών, τηλ. και Η/Υ

Γραφική ύλη :

  • Μολύβια, 
  • Στιλό, 
  • Μαρκαδόρους, 
  • Χαρτικά

Οπλισμός :

  • Λειόκανα όπλα (Σάϊγκα, Μολότ, Καραμπίνες, Δίκαννα) … βγάλτε άδεια κυνηγίου, ώστε να τ’ αποκτήσετε νόμιμα
  • Γεμιστήρες (εάν το όπλο σας παίρνει τέτοιους) – απομειωτήρες, 
  • Φυσίγγια (κατά βάσην μάγκνουμ) μονόβολα, δίβολα, πεντάβολα, εννιάβολα,
  • Ραβδωτά και χειρομβοβίδες … όχι από γύφτους και χαλβανά … μόνο από Κρητικούς, Μανιάτες
  • Βαλίστρες, Τόξα και βέλη,  
  • Μαχαίρια, ματσέτες, τσεκούρια

Χρήμα – συναλλαγές :

  • Χρήματα … να μην μένει τίποτε σε τράπεζα,
  • Διάφορα είδη για ανταλλαγή

Ασφαλή σημεία διαδρομών, συναντήσεως, συνδιαλλαγής και συγκέντρωσης

  • Βρείτε και σημειώστε σ’ ένα χάρτη τ’ ασφαλή σημεία στην περιοχή σας, όπου θα μπορείτε να φυλαχτείτε, να αμυνθείτε και να συνδιαλλαγείτε.
  • Σημειώστε επίσης και άλλες ασφαλείς διαδρομές στον εγγύς χώρο σας.

Διαδρομές – απεγκλωβισμός :

  • Όσοι μένετε σε πόλεις και έχετε μεταφορικό μέσο, αλλά και κάπου να πάτε στην επαρχία, φροντίστε από τώρα (ήδη χτές) να έχετε βρεί όσο περισσότερες ασφαλείς διαδρομές υπάρχουν και μπορείτε να επισημάνετε (διότι κάποια μπορεί να βρεθεί κλειστή, για διάφορους λόγους) και οι οποίες σε καμμία περίπτωση δεν πρέπει να είναι Εθνικές Οδοί, κλειστά και επικίνδυνα σημεία, ούτε βεβαίως και σημεία συγκέντρωσης Αλλοφύλων, όπου κάποια διαδρομή απ’ αυτές θα πρέπει ν’ ακολουθήσετε, στην απευκταία εκείνη περίπτωση, που ξεσπάσουν ξαφνικά γεγονότα – και τις οποίες πρέπει να φροντίσετε, να έχετε σημειώσει ξεκάθαρα πάνω σ’ έναν χάρτη.
  • Επίσης, στον ίδιο χάρτη, πρέπει να έχετε σημειώσει τα σημεία εγκατάστασης των ΕΠΙΚΟΙΣΤΩΝ και των γύφτων, ώστε οι διαδρομές σας να μην περνούν καν κοντά απ’ αυτά.

 

 

συνεχίζεται, επόμενο =>