(προηγούμενο)

 

ελικά, ή ερωτευμένος είμαι, ή χρωστάω στην Εφορία, ή δεν ήπια αρκετούς καφέδες· ή οποιοδήποτε υποσύνολο των τριών αυτών ενδεχομένων! Lol!!!

Στην αμέσως προηγούμενη συνέχεια, σχολίασα επάνω στον πίνακα των εκλεγέντων συνδυασμών του 2014, δηλαδή της απερχομένης συνθέσεως των Ελλήνων Ευρωβουλευτών. Ο οποίος πίνακας (από το άρθρο της Γουΐκι) είχε δεκατρείς (13) συμμετοχές… ενώι σήμερα έχουν θέσει υποψηφιότητα σαράντα (40) υποψήφιοι συνδυασμοί.

Λοιπόν, διορθώνω το λάθος μου: παραθέτω τον σωστό πίνακα, καί σχολιάζω.

Υπ’ όψιν, ΔΕΝ θα χαριστώ σε κανέναν! «Κυρίαρχος λαός» δεν είμαι; (Έστω καί γιά λίγες εβδομάδες.) Έ, τότε, όποιον έχω στη μπούκα, θα του κάνω άγριο σέξ χωρίς συναίσθημα! Lol!!!

 

Οι σαράντα υποψηφιότητες, ανά δεκάδες (γιά να χωράνε τα σχήματα στα όρια του ιστολογίου), έχουν ως εξής:

 

 

Θα παραθέσω πάλι τους πίνακες· καί με γραφικό υπόμνημα, καί σχολιασμένους.

Η θετική εκτίμηση θα σημειώνεται με τσεκάρισμα, ενώι η αρνητική με μαύρισμα. Όσο πιό πολλά τσεκαρίσματα, τόσο μεγαλύτερη η εκτίμησή μου. Όσο πιό πολλά τα μαυρίσματα, τόσο χειρότερη!

(Το μαύρισμα, τώρα, μπορεί να είναι:

  • ένα μαύρο, ίσον βαθύ τροπικό / ηλιοκαμμένο καμάκι,
  • δύο μαύρα, ίσον μαυρειδερό / γύφτος καρπουζοπώλης,
  • τρία μαύρα, ίσον καταντίπ κατράμι πίσσα / νέγρος τρομπετίστας!

Καρα-lol!!!)

Βεβαίως, όσους συνδυασμούς δεν γνωρίζω τί ρόλο παίζουν, τους σημειώνω με λατινικό ερωτηματικό. Όθεν, θα παρακαλούσα γιά τη δική σας συμμετοχή στα σχόλια (αν γνωρίζετε κάτι παραπάνω), ώστε να τους κατατάξουμε θετικά, ή αρνητικά – καί ν’ αποκτήσουμε πλήρη εικόνα γιά όλους.

Πάμε μαέστρο!

 

Πρώτη δεκάδα:

 

 

Τους Αγροκτηνοτρόφους, δεν τους γνωρίζω.

Τους Ανθέλλ καί τον ΑνταρCia, κατευθείαν στο βαρέλι με την πίσσα! (Καλά θα κάνουν να πιάσουν από τώρα τις τρομπέττες, να το παίξουν νέγροι μουσικοί πνευστών οργάνων! Lol!!!)

Τα ίδια γιά τον Δημαρά. Παλαιοκομματικός (Πασόκ, ΔΗΚΚΙ). Δεν μας κάνει. Είπαμε ν’ απαλλαγούμε από τέτοιους.

Ο Τζήμερος μου είναι συμπαθής, είναι καί καλό παιδί, αλλά είναι ουτοπικός. Ευρωπαϊστής, ονειρεύεται μιά «Ευρώπη των λαών», καί διάφορα άλλα τέτοια (της πρωϊνής τηλεοπτικής ζώνης, με τις παιδικές εκπομπές – «Πέππα, το γουρουνάκι», κτλ). Τελείως εκτός πραγματικότητας!

Την «Δημοκρατική Ευθύνη», παρομοίως δεν τη γνωρίζω.

Τον Βεργή τον πάω, ειδικά άμα εμφανίζεται με τίποτε όμορφες γυμνίστριες!  🙂

Το «Εθνικό Μέτωπο» δεν το ξέρω, αλλά καλό φαίνεται. (Ειδικά εκείνο το: «Λιοντάρια Συνεργεία» του τίτλου, είναι πολύ κάλτ!  🙂  )

Η «Ελεύθερη Πατρίδα» έχει την έξωθεν καλή μαρτυρία του Κώστα-Ταύρου, άρα τρία τσεκαρίσματα με κλειστά μάτια.

Ο Μαριάς… όχι. Τά ‘χει κάνει τα φαουλάκια του, άρα αποκλείεται.

 

Δεύτερη δεκάδα:

 

 

Οι «Έλληνες Ριζοσπάστες» μου είναι άγνωστοι. (Τώρα, το τί ακριβώς εννοούν με τη λέξη «ριζοσπάστες», ένας Θεός ξέρει! Μέχρι κι ο φρύδιας «εθνάρχης» την είχε χρησιμοποιήσει κάποτε, λέγοντας ότι η Νουδού «κινείται μέχρι ριζοσπαστικού φιλελευθερισμού».)

Ο Βελόπουλος… Ά σαπέρα, ρέ!

Το «Ελληνικό Όραμα», δεν το γνωρίζω.

Ο Πσώρρας… Παρέα με τον έμπορο κηραλοιφών κι αυτός! Είπαμε, είμαστε λαός σουρρεάλ, αλλά το δούλεμα έχει κι όρια! Όχι καί να μας παίζει μπεγλέρι η εβραιόφατσα!

Αυτή η «Όρθια Ελλάδα», πάλι, μου είναι επίσης άγνωστη.

Ο Λεβέντης,… Είπαμε να είμαστε σοβαροί, διότι πρόκειται γιά μιά πολύ δύσκολη ιστορική φάση της Πατρίδας μας. Του δίνουμε δρόμο, λοιπόν! (Άλλως τε, ημείς δεν γουστάρωμεν ιδεολογικές κωλοτούμπες. Από τις κατάρες γιά καρκίνο στον Μητσοτάκ, να φτάνει στο γλείψιμο του προαναφερθέντος;… Έ, όχι! Απαράδεκτο!)

«Ευρωπαϊκή Συμμαχία»… Άγνωστη σε μένα, αλλά άμα βλέπεις (απ’ τον τίτλο ακόμη) κάτι τέτοια «Ευρωπαϊκά» κι «Ουράνια Τόξα», δρόμο κι αυτοί!

«Κίνημα Αλλαγής», ίσον το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο του Πασόκ. (Όπως, φερ’ ειπείν, γράφουν οι πουτάνες στο κουδούνι της εισόδου «Σούλα», αντί το πλήρες «Αθανασία Τομπαίρνη».) Στο βαρέλι με την πίσσα, δίχως αναβολή!!!

Ο Κολλάτος μου είναι συμπαθής, καί τυγχάνει αντι-Ευρωπαϊστής. Καλά τα λέει, δεν χαρίζεται.

Το «Κόμμα Ισότητας» (κτλ) είναι το κόμμα που έφτιαξαν τα μεμέτια, υπό την καθοδήγηση (καί χρηματοδότηση, υποθέτω) της ΜΙΤ. (Κι ίσως καί του Σόρρος.) Στα σκατά, κατευθείαν!

Δεν ξέρω, βέβαια, αν θα το ψηφίσουν οι οχτακόσιες πενήντα χιλιάδες «Ελληνοποιηθέντες» των λαθρο-Καμίνηδων καί λαθρο-Μπουτάρηδων. Θα δούμε -αφού βγούν τ’ αποτελέσματα-, αν θα έχει πέσει σύρμα στα κινητά τους, καί σε ποιό βαθμό. Καλό τέστ, να δούμε τί μας περιμένει. Αλλά εμείς, μακριά κι αλάργα!

 

Τρίτη δεκάδα:

 

 

Το «Κόμμα Νέων», άγνωστο. (Αλλά δεν είναι λιγάκι ρατσιστικό; Κι εμείς, που είμαστε …ακόμα νέοι, δεν θα φάμε Ευρωπαϊκά λεφτά; Lol!!!)

Το ΚΚΕ… Μιά ζωή κάργα θεωρία (καί λίγο μπαγιάτικη), κι άγιος ο …Ανύπαρκτος! Lol!!! Αλλ’ από τηγανίτα, τίποτα! «Έξω απ’ την Ευρώπη των μονοπωλίων!», κτλ κτλ, αλλά προσωπικά δεν με πείθει καθόλου.

Η ΛΑΕ του Λαφαζάνη… Όχι. Αν μή τί άλλο, μου τη σπάει, που ήταν κι αυτός με τους «Σύρους αντάρτες», δηλαδή με τα τσουτσέκια των ηπαπαραίων, κι όχι με τον Άσσαντ.

Το Λάος (καί Καμπότζη) του μποντυμπιλντερά. Βρέ, ούστ!!!

Η «ΧΑ», εγκρίνεται γιά τη δουλειά που θέλουμε. Αλλά με μισή καρδιά, διότι μου ξυνίζουν τα καμώματά της, που απαξιώνει τα καλά στελέχη της. (Έχει κάποια συμφωνία η αγγλίτσα με τους Αμερικάνους, να μήν το παρακάνει στην επανείσοδό της -μετά το 1947- στην Ελληνική πολιτική σκηνή; γι’ αυτό τα ποσοστά του συγκεκριμένου αγγλοκινούμενου κόμματος μένουν «πάσηι θυσίαι» κάτω απ’ το 10%; )

Εμείς εδώ ζητάμε σταθερότητα καί στόχων, καί μαχητικών πολιτικών προσώπων, μέχρι την τελική φάση του «Γκρέξιτ» – καί η «ΧΑ» δεν μας πολυπείθει ότι τη μπορεί.

«ΛΕΥΚΟ» με κεφαλαία… Όχι. Εκείνου του τσιγγάνου, του Ντάλιου, δεν είναι; Που -εδώ καί δεκαετίες- ζητάει Ευρωπαϊκά κονδύλια γιά διάφορες «δράσεις»; Άσε!…

«Λευκό» με μικρά… Όχι. Διότι, πάλι «Ευρώπη των λαών» μυρίζομαι.

ΜΛ-ΚΚΕ… Καλά, ντάξ’! Δεν θα περιμένουμε να ξυπνήσουν! Έχουμε σοβαρώτερες δουλειές να κάνουμε.

ΜέΡΑ25… Βαρουφάκης! Εγγύηση αποτυχίας! Τα καμώματα αυτουνού κόστισαν μιά επιβάρυνση κάτι δισεκατομμυρίων ευρώ (νομίζω εκατό) στο εθνικό μας χρέος… μαϊμούδικο χρέος μέν, χρέος δέ. Τα οποία, όμως, ο λεβένταρος με την «δημιουργική ασάφεια» δεν θα τα πληρώσει απ’ την τσέπη του. Στα σκατά, επομένως.

«Νέα Δεξιά» του Φαήλου Κρανιδιώτη… Καλός συνδυασμός γιά τη δουλειά που θέλουμε, έχει καί κοννέξια με Σαλβίνι καί Λεπέν, αλλά κρατάμε καί μιά επιφύλαξη – λόγωι του πολιτικού παρελθόντος του κυρ-Φαήλου.

 

Τέταρτη δεκάδα:

 

 

«Νέα Δημοκρατία»… Την τρομπέττα κι εσείς! (Καί με τη δεύτερη έννοια του …πνευστού στο στόμα! Lol!!!)

«Νέα Ελληνική Ορμή», χαμπερίμ γιόκ.

«Οικολογία Πράσινοι – Αλληλεγγύη»… Όχι. Πέρα απ’ το βεβαρημένο ανθελληνικό παρελθόν των διαφόρων κατά καιρούς «οικολόγων» (που, πανάθεμα κι αν ξέρουν να ξεχωρίζουν τα ραδίκια απ’ τα ζοχάρια), οι οποίοι πετάγονται καί λένε να κάνουμε παραχωρήσεις στην Τουρκία καί τα Σκόπια (καί δεν εννοούν να τους χαρίσουμε τους Τουρκαλάδες αυγά της χελώνας Καρέττα-Καρέττα, αλλά Ελληνικό έδαφος), αυτό το «Αλληλεγγύη» του τίτλου μου κάθεται βαρειά στο στομάχι. Δρόμο!

«Οικολόγοι Πράσινοι»… Επίσης δρόμο (με το προηγούμενο αιτιολογικό), κι αδιαφορώ γιά το χρώμα τους.

ΟΚΔΕ… Επίσης όχι. Μικρό κόμμα, τελείως εκτός πραγματικότητας. (Γι’ αυτό είναι καί μικρό.)

Της Κωνσταντοπούλου, τώρα, είναι ο μόνος συνδυασμός απ’ τους σαράντα, που δεν ξέρω πώς να τον χαρακτηρίσω (θετικά, ή αρνητικά). Εμένα, η τύπισσα μου είναι συμπαθής. (Καί με μπικίνι, ακόμη περισσότερο. Γούστα είν’ αυτά! Lol!!!) Αλλά δεν θυμάμαι, όμως, να είπε ποτέ στα ίσα ότι η «Ε»Ε πρέπει να γίνει παλιοσίδερα γιά ανακύκλωση, κι εμείς να φύγουμε από ‘κεί. Δεν ξέρω τί θα κάνει, αν ψηφιστεί. Αν κι υποθέτω, όχι πολλά – άρα, κρατάω μικρό καλάθι.

«Πολίτες» του Ψινάκη… Άφ’σε μας, ρέ παλληκάρ’! Άντε να παίξεις παραπέρα, που μου θες κι Ευρωβουλευτιλίκια! (Καί πού ‘σαι! Το νέγρικο «κατραμέ» μαύρο θα σου πάειειειει μούρλια!!! Lol!!!) (Ξανά παρένθεση: Το ρίχνω στην πλάκα, γιά να μην εξαγριωθώ με τα καμώματα του λεγάμενου στην πυρκαϊά στο Μάτι.)

«Ποτάμι»… Αποχετεύσεων! Lol!!! Άει στα κομμάτια!

Σύριζας… Στα σκατά κι αυτός, επί τήι εμφανίσει! Δεν χρειάζεται να χαλάμε λόγια, γιά να εξηγούμε.

Φιλελεύθερη Συμμαχία… Ένα κομματίδιο, που σχηματίστηκε στα μπαράκια – καί στους θαμώνες τους απευθύνεται. Στο καλό! Να ζήσουμε να το θυμόμαστε! Lol!!!

 

Αυτά!

Περιμένω καί τους δικούς σας σχολιασμούς, να ξεκαθαρίσουμε τα ερωτηματικά.

Καί πάλι εύχομαι καλό βόλι!

 

(επόμενο)