Γράφει ο Γιάννης 301  

ε αφορμή το τελευταίο άρθρο του αγαπητού εργοδότη, θέλω να εκφράσω μια άλλη μάτια για το συγκεκριμένο θέμα. Διαίρει και βασίλευε είναι το ρητό, αλλά εδώ έχουμε κάτι που είναι περισσότερο και καταστροφικό από αυτό. Έχουμε την αποβλάκωση που έρχεται και αυτό να κάνει την διάφορα. Θα μου πεις, αυτοί είναι μπετόβλακες τι χειρότερο μπορεί να γίνει;; Και όμως μπορεί να γίνει χειρότερα. Μα πως;

Το περιστατικό…

  Κάποιοι λοιπόν στην Μυτιλήνη αποφασίζουν να βάλουν ένα σταυρό (ισοσκελή) σε ένα μέρος όπου θεωρείται πύλη εισόδου για τα μαυριδερά. Κάποιοι άλλοι όμως πάλι αποφασίζουν ότι δεν θέλουν εκεί τον σταυρό για τους δικούς τους λογούς. Έτσι εδώ και κάνα 2 μήνο αν δεν κάνω λάθος, ασχολούμαστε με αυτό το θέμα. Οι μεν τον στήνουν , οι δε τον γκρεμίζουν και πάει λέγοντας . Μέχρι που οι μεν φτιάχνουν μια κατασκευή που είναι αρκετά γερή και αυτή τελικά μένει. Αλλά ποιος ξέρει στο μέλλον ποια θα είναι η επόμενη κίνηση των Δε;;…Καλά μέχρι εδώ; Όχι δεν είναι καθόλου καλά Γιατί όλοι αυτοί της ιστορίας είναι Έλληνες. Η Βλακεία χτυπάει ταβάνι… Ναι εντελώς όμως γιατί; γιατί και η δυο παρατάξεις αποτελούνται από ΕΛΛΗΝΕΣ που είναι φανατισμένοι και χωρισμένοι σε διάφορες ομάδες. Οι μεν είναι άνθρωποι που έχουν μέσα τους θρησκευτικό φανατισμό και λόγω των μαυριδερών εκεί, που αυτά είναι σε αντίθετο δόγμα, από αυτούς θελήσανε να στήσουνε τα δικά τους σύμβολα για να τους δείξουνε ότι εδώ είναι χώρα με άλλη θρησκεία από την δικιά σας. Όχι κύριοι εδώ κάνετε λάθος εδώ πρώτα από όλα είναι ΕΛΛΑΔΑ και όχι κάτι άλλο, αν ήσασταν όμως πατριώτες Έλληνες θα πηγαίνατε και θα στήνατε μια τεράστια ελληνική σημαία, ώστε να βλέπει ο κάθε εισβολέας που έρχεται και να τον πιάνει τρόμος!! Γιατί αυτό πρέπει να νιώθει ο κάθε ακάλεστος που θέλει να έρθει εδώ. Όταν λέμε τρόμος εννοούμε να τους πιάνει τέτοια τρομάρα που να γυρνάνε πίσω. Όπως με τους Σπαρτιάτες, που όταν άκουγαν μέχρι και την Βαβυλώνα: Σπαρτιάτης οπλίτης τους έπιανε πανικός.

     Η άλλη ομάδα της ιστορίας είναι ακόμα πιο αποβλακωμένη και βυθισμένη μέσα στην παραμύθα , γιατί; αυτοί έχουν παρατήσει την φυλή μας και ασχολούνται με τα μαυριδερά, είναι προοδευτικοί και δήθεν αγαπάνε όλους τους ανθρώπους, όποτε για να μην παρεξηγηθούν αυτοί που έρχονται εδώ από μονοί τους και ακάλεστοι , κάλο θα ήταν να ξηλώσουν τον σταυρό που βάζει η άλλη μεριά της ιστορίας. Έρχονται που έρχονται τα παιδιά ε μην τα αποθαρρύνουμε τώρα με σταυρούς. Όποτε έχουμε όλη αυτήν την ιστορία οπού Έλληνας μάχεται Έλληνα. Τι ωραίο ε;

Διαιρέστε τα πρόβατα…..

  Σαφέστατη εντολή και καίριο πλήγμα για όλους εμάς. Γιατί όταν παίρνεις και κολλάς ταμπέλες και λες εσείς είστε έτσι, εμείς αλλιώς , αυτόματα δημιουργείς 2 στρατόπεδα εντελώς διαφορετικά τα οποία μάχονται το ένα το άλλο. Μήπως στην ιστορία μας δεν έχει ένα σωρό παραδείγματα εμφυλίων καταστρεπτικών πολέμων; Βλέπε Αθήνα- Σπάρτη, Βλέπε τον Αλέκο τι έκανε και αυτός στην αρχή της πορείας του, Βλέπε, βλέπε και φτάνουμε στο τέλος με τον πιο πρόσφατο εμφύλιο πόλεμο μεταξύ Ελλήνων 1944-1949, όπου αδερφός σκότωνε αδερφό, να έχουμε απώλειες 500.000 ακριβώς ίδιες όσες και με τους Γερμανούς. Μην μας κάνετε πόλεμο μπορούμε και από μόνοι μας να πάμε στον διάολο μια ώρα αρχύτερα δηλαδή…. Έτσι λοιπόν χωρισμένοι βαδίζουμε τον δρόμο της απολυτής μ@λ.. γράφοντας ένα έπος απολυτής καταστροφικής ηλιθιότητας, Δυστυχώς αυτή η ιστορία κρατεί καλά, όποτε τους έχουν χωρίσει σε 5000 χιλιάδες υποσύνολα. Είναι χωρισμένοι σε ομάδες: αθλητικές, κοινωνικές, πολίτικες, θρησκευτικές, οικονομικές, ζωοφιλικές, διατροφολογικές και δεν υπάρχει όριο λέμε. Για να φέρω ένα παράδειγμα: κάποιος φίλος μου σε μια γνωριμία με μια κοπέλα μου είπε, ότι επειδή ήταν χορτοφάγος αυτή, έψαχνε κάποιον που να είναι και αυτός χορτοφάγος και επειδή ο φίλος ήταν λάτρης των κοψιδίων , η γνωριμία δεν πήγε παρακάτω. Γελάτε;; Να μην γελάτε ακριβώς έτσι έγινε. Αυτό είναι για κλάματα.

Έτσι για να αισθάνεται κάποιος μοναδικός, ότι ανήκει κάπου, σε μια ομάδα, ότι κάτι τον προσδιορίζει. Αμ όμως έτσι είναι . Ήταν χαζός ο Ιουστινιανός που με τον Ιουστινιάνιο κωδικά (μια σειρά νόμων), που επέβαλε τον νήπιο βαπτισμένο; και να μην βαπτίζουν οι Έλληνες τα παιδιά τους με ελληνικά ονόματα; Καθόλου χαζός γιατί αυτή η είναι η αρχή της προετοιμασίας ενός ελεύθερου σε δούλο. Να του φυτέψουμε την ανάγκη ότι κάποιος πρέπει να τον προστατεύει , να ανήκει σε μια ομάδα προστασίας, έτσι για να είναι ξεχωριστός…Όποτε ξεχνάει το πρώτο και σημαντικότερο ότι γεννήθηκε ΕΛΛΗΝΑΣ. Ναι ρε Έλληνας… Είναι δυνατόν να παραβλέψεις αυτό που είσαι από την γέννηση σου;;; Είναι δυνατόν να ξεχάσεις και να μάχεσαι την ίδια σου την φυλή με χίλιους δυο τρόπους , βεβαίως όταν πλανιέσαι οικτρά και νομίζεις ότι εσύ είσαι χριστιανός, αριστερός και ένα σωρό αλλά σκατά, Ναι αυτό κάνεις , Πολεμάς τον ίδιο σου τον εαυτό σου και νομίζεις ότι πολεμάς τον εχθρό. Ξυπνά ρε μπετόβλακα αρχή-κοιμισμένε, ξύπνα Ποιον πολεμάς; Αυτόν που μιλάει την ίδια γλώσσα με εσένα; αυτόν που μεγάλωσε με τις ίδιες αρχές σαν εσένα;;, αυτόν που έχει τα ίδια ήθη και έθιμα σαν εσένα;;, Αυτόν που μπορεί να είναι και εξ αίματος συγγενής σου;;; για έμενα αυτή είναι μια έμμεση μορφή προδοσίας προς την φυλή μας, όχι δεν είμαι καθόλου υπερβολικός, για ακόμη μια φορά. Εν τι ένωση η ισχύς, αυτό είναι το ελληνικό ρητό και έτσι λειτουργεί το πράγμα. Στο παρελθόν έχουμε δει πολλές φόρες τι έχει γίνει όταν όλοι οι Έλληνες ήταν μια γροθιά, δεν χρειάζεται να τα ξαναπώ εγώ. Δυστυχώς αυτό το τέχνασμα διαλύει την ισχύ που μπορεί να έχουμε σαν φυλή και το χειρότερο αποβλακώνει και αναπροσανατολίζει από την ταυτότητα του Έλληνα αλλά και την αποστολή του. Μην νομίζει κάποιο χάπατο που ανήκει σε κάποια ομάδα ότι αυτός και οι υπόλοιποι της ομάδας θα την σκαπουλάρουν , εδώ ή όλοι μαζί θα πάμε πάνω ή κάτω.

      Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από την αφύπνιση μεσώ της λογικής και την ένωση όλων των Ελλήνων του πλανήτη. Μόνο η ομαδική μας προσπάθεια θα φέρει τα αποτελέσματα που θέλουμε. Να σταματησουν οι διαχωρισμοί κάθε είδους και να κοιτάξει ο καθένας μας τον διπλανό του πρώτα από όλα . Έχουμε την βάρια αποστολή να φύγουμε από τον κόσμο φυλακή, καθώς και την επανασύσταση της πάλαι ποτέ Ελλάδας, αυτά πρέπει να μας απασχολούν, για αυτό ήρθαμε. Λυπάμαι που δεν έχω τίποτα πιο κάλο να πω, αλλά το να τονιστούν τα στραβά μας, μπας και ξυπνήσουμε, είναι το πιο σημαντικό και συμφωνώ 100% με τον Παλαιό. Ευχαριστώ για την φιλοξενία.