Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ301

 

άνοντας μια σκέψη αυτές τις μέρες:

Φαντάσου λέει να μπορούσαμε να ήμασταν όπως ήταν η ελληνική φυλή τότε που ξεκίνησε. Ένα σύνολο αμιγές χωρίς ιερατεία πάσης φύσεως, χωρίς γενετικές προσμίξεις με άλλες φυλές, χωρίς οποιοδήποτε αλλοδαπό στοιχείο σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μας. Άλλα με κοινό στόχο , με κοινό όραμα , με κοινή πορεία όλων μαζί. Για να ξεκαθαρίσουμε εδώ: ότι η αποστολή του κάθε Έλληνα είναι η απόδραση από τον κόσμο -φυλακή. Μακριά από αυτό το ψεύτικο σύστημα το οποίο έσβησε την μνήμη μας, άλλα και την πραγματική μας ταυτότητα. Χάσαμε τον προσανατολισμό μας άλλα και την αποστολή μας για αυτό θεωρώ πως είμαστε η χαμένη φυλή άλλα δεν νομίζω όμως ότι αυτή η ιστορία δεν έχει γυρισμό πίσω… Πολύ σωστά ο Παλαιός αναφέρει στο άρθρο του: ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ-ΟΛΕΘΡΙΑ <<ΛΑΘΗ>> ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ πως και γιατί χάσαμε τον στόχο μας σαν φυλή. Το θέμα είναι να καταλάβουμε λοιπόν την σημερινή μας κατάσταση σε τι σημείο έχουμε φτάσει; πως φτάσαμε μέχρι εδώ; γιατί φτάσαμε μέχρι εδώ και τι μπορεί να γίνει ώστε να βρούμε πάλι την ταυτότητα μας σαν φυλή. Εδώ λοιπόν θα το χωρίσουμε σε τέσσερις κατηγορίες που αντιστοιχούν στα παραπάνω ερωτήματα. Επιτρέψτε μου να εκφραστώ όπως μου βγαίνει…

1) Σε τι σημείο έχουμε φτάσει;; Ειλικρινά δεν ξέρω πως να περιγράψω την κατάντια μας: ότι στον βόθρο που είμαστε δεν έχει πάτο; και σκάβουμε πιο κάτω από τον πάτο του βόθρου; ότι έχουμε πέσει σε ελεύθερη πτώση χωρίς αλεξίπτωτο και οπού να ναι θα γίνουμε κιμάς; ότι βυθιστήκαμε μέσα στην θάλασσα της ανελέητης βλακείας μας και παρόλο που έχουμε πατώσει , νομίζουμε ότι μπορούμε να πάμε πιο βαθιά ακόμα; θα μου πεις πόσο ακόμα μπορούμε να πάμε; δεν ξέρω πόσο μπορεί, άλλα και δεν θέλω να το δω αυτό το έργο… Αλίμονο σε μας που χάσαμε τόσο πολλά, που δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε πια το σωστό από το λάθος. Αλίμονο σε αυτούς που ζώντας σαν ζόμπι δεν μπορούν να ξεχωρίσουν το τι πραγματικά γίνεται και θεωρούν ότι κάποια στιγμή θα γυρίσει ο τρόχος… Λυπάμαι που ένα μεγάλο μέρος του σημερινού «υποκατάστατου» του Έλληνα ζει μια ζωή προκαθορισμένη από το κατεστημένο και σαν ένας σύγχρονος δούλος σκύβει το κεφάλι σε ότι του έχει ζητήσει αυτό. Χάσαμε τα έθιμα μας, άλλα τα έθιμα μας δεν είναι ότι επιβάλει η κάθε θρησκεία είτε δωδεκάθεο ( που ήρθε από την Βαβυλώνα) είτε χριστιανισμός , είτε ότι άλλη θρησκεία είναι αυτή. Δυστυχώς για εμάς αυτή η γνώση της πραγματικής ζωής της φυλής είναι πολύ περιορισμένη διότι ξεχάστηκε στο πέρασμα του χρόνου… Τραγικό να ζεις συμφωνά με αυτά τα πράγματα που κατέστρεψαν την φυλή μας. Απολέσαμε την γλωσσά μας, εδώ είναι να κλαις μερόνυχτα. Οι περισσότεροι χρησιμοποιούν πολλές λέξεις αλλοδαπές και έχουμε καταντήσει να μιλάμε σχεδόν μισά μισά.. πχ τα περισσότερα καταστήματα δεν έχουν πια ελληνικό όνομα άλλα είναι στα Αγγλικά το όνομα τους. Υπάρχει μια πανβλακώδης τάση να είναι της μόδας να μιλάς με πολλές λέξεις που δεν είναι ελληνικές.. Δυστυχώς θα χάσουμε και εδάφη μας και άλλα και αυτή η ιστορία θα τελειώσει όταν θα πάψουμε οριστικά από τον πλανήτη γη. Όταν σβήσει οριστικά πια η φλόγα του ψυχικού αποτυπώματος, που ήδη τρεμοπαίζει έντονα, της φυλής μας θα έρθει και το τέλος μας.

2) Πως φτάσαμε μέχρι εδώ;; Τα πράγματα είναι άπλα: με ένα πολύ καλά οργανωμένο και σχεδιασμένο από το κατεστημένο του κόσμου -φυλακή. Άπλα έκαναν ότι μπορούσαν ώστε να ξεχάσουμε -σβήσουμε σαν φυλή. Αυτά όλα μεταφράζονται σαν συνεχόμενοι πόλεμοι , σαν οικονομικοί πόλεμοι, σαν αλλότριες επιδράσεις στον τρόπο ζωής μας, Μην ψάχνουν μερικοί να βρουν ποιος είναι από πίσω οι τάδε , οι άλλοι , οι παράλλοι σε όλες τις εκφάνσεις του είναι το κατεστημένο του κόσμου-φυλακή. Μόνο τα τελευταία 2000 χρονιά που ξέρουμε περίπου τι έχει γίνει, δείτε από ποσά δεινά έχουμε περάσει και όλα αυτά χωρίς σταματημό, το ένα πίσω από το άλλο.Δεν είναι λίγο ακατόρθωτο όλο αυτό να έγινε έτσι τυχαία;; Μα συνεχεία η ελληνική φυλή να είναι μέσα σε μια πρέσα που συνεχεία πιέζει και άλλο; Νομίζω ότι τα γεγονότα δείχνουν ξεκάθαρα τι πραγματικά έχει γίνει.

3) Γιατί φτάσαμε μέχρι εδώ; Η απάντηση σε αυτό είναι πολύ εύκολη , γιατί άπλα το κατεστημένο του κόσμου-φυλακή δεν θέλει να χάσει τους πελάτες του. Το πως έχει γίνει αυτό πολύ σωστά έχει ειπωθεί στον κόσμο-φυλακή, δηλαδή: αν ο Έλληνας ξυπνήσει και τους υπολοίπους και την κοπανίσουν ποιος θα μείνει εδώ να τους τροφοδοτεί με την απαιτούμενη ενεργεία, αφού όταν έφτιαξαν τον κόσμο-φυλακή και εξαπάτησαν τους ενοίκους αποκόπηκαν από την ενεργεία της αρχέγονης πηγής. Όποτε πως θα «τρέφονται» αυτοί; Αυτός είναι ο πρώτος και σημαντικότερος λόγος που τα τραβάμε όλα αυτά σαν φυλή. Όχι παλικάρι μου δεν θα ξυπνήσεις τα «γίδια» να φύγουν και εμείς εδώ θα μείνουμε ρέστοι.. Όχι….

4) Πως βρίσκουμε την ταυτότητα μας τώρα;; Να πετάξουμε οριστικά ότι δεν είναι δικό μας , ότι μας φορτώσανε ,ότι μας είπαν ότι αυτό είναι κάλο, ότι μας απομακρύνει από την αποστολή μας. Σε όλα τα επίπεδα, στον τρόπο ζωής μας στις συνήθειες μας. Διαγραφή άμεση από ότι έχει εισέλθει μέσα μας. Κάποιος θα πει ότι όλα αυτά είναι ωραία, άλλα πως θα καταλάβουμε τι είναι ψεύτικο και τι δεν είναι δικό μας σαν φυλή; Οτιδήποτε δεν πηγάζει από τις άξιες της φυλής μας άπλα δεν είναι δικό μας , οτιδήποτε δεν μας αφήνει να ξυπνήσουμε δεν είναι της φυλής μας, οτιδήποτε είναι εναντίον της αποστολής μας, δεν είναι ελληνικό. Παλιότερα χρονιά πίσω είχα την εντύπωση ότι ο Έλληνας είναι ο φωτεινός «λίθος» του πολιτισμού στον πλανήτη Γη , τώρα ξέρω ότι ο Έλληνας είναι το μέσον για την απόδραση από τον κόσμο-φυλακή. Δεν ζητάω να πάρουμε τα βουνά, ούτε να κλειστούμε στα σπίτια μας και να απομονωθούμε από τον υπόλοιπο κόσμο. Προτρέπω να βάλουμε κάτω το ρημάδι μας να σκεφτούμε με λογική και κριτική σκέψη, πως μπορούμε να φτάσουμε στον στόχο μας :Την απόδραση από τον κόσμο-φυλακή, την ανάσταση της πάλαι πότε Ελλάδας. ‘Όμως για να γίνει αυτό το όραμα πρέπει να αφυπνιστούν όλοι ακόμα και τα Ζα που λέει ο Παλαιός. Πως πιστευτέ ότι μπορούμε να φτάσουμε σε αυτό το σημείο; Τι άμεσες αλλαγές; πρέπει να γίνουν ώστε να επανέλθουμε σαν φυλή; πχ να εντοπιστούν και να διωκτούν όλοι οι προδότες;, να εξαλειφθούν όλα τα ιερατεία; Για νά σβήσουν φωτιές που ξεσπάνε σε πετρελαιοπηγές χρησιμοποιούν εκρηκτικά μεγάλης ισχύος. Αυτά με την ανατίναξη τους το ωστικό κύμα στιγμιαία στερεί το οξυγόνο που χρειάζεται η φλόγα για να καεί και έτσι σβήνει η φωτιά αμέσως. Με μεγάλη χαρά θα ήθελα να ακούσω τις ιδέες και λύσεις για αυτό το θέμα. Ευχαριστώ για την φιλοξενία.

Υγ. Ο Παλαιός έχει αναφέρει πάρα πολλά για το ξύπνημα του εαυτού μας με τον οραματισμό άλλα και την λογική. Φυσικά όλα αυτά ισχύουν 100%.