(προηγούμενο σχετικό)

 

Το Παγκόσμιο σύμφωνο ‘‘Αυτοκτονίας’’ της Λευκής Φυλής και του Έθνους των Ελλήνων

Βόδια! Ξυπνήσατε, για ροχαλίζετε ακόμα ;;

 

γράφει ο Παλαιός

λπίζω ότι μάθατε για τα κατορθώματα του πρωθυπουργεύοντος του Ελλαδικού προτεκτοράτου … αυτού ντέ που έχει αναλάβει εργολαβία το ξεπούλημα και την καταστροφή του Ελληνικού κράτους, καθώς και το ξεπάστρεμα του Ελληνικού Έθνους. 

Έτσι μετά το ξεπούλημα της Μακεδονίας με την Συμφωνία των Πρεσπών, και όλα τα άλλα ωραία που έχει προσφέρει στην Ελληνική κοινωνία … τα ανοικτά σύνορα, τα μνημόνια που δεν έσκισε, τα Κάπιταλ-Κοντρόλ, τις μειώσεις μισθών και συντάξεων, το κομματικό βόλεμα των υμετέρων … το … το … κανείς λογικός άνθρωπος δεν θα περίμενε κάτι διαφορετικό από αυτό που έκανε στο Μαρακές του Μαρόκο, δηλαδή το να αποδεχτεί το Σύμφωνο Αυτοκτονίας του Ελληνικού Έθνους.  

Και ενώ πέραν των υμετέρων δεν δίνει δεκάρα τσακιστή για κανέναν Έλληνα, μας πέταξε και το ωραίο … «Θα θέσουμε τις ζωές των μεταναστών ως απόλυτη προτεραιότητά μας» …  τ’ άκουσες μαλάκα ;; … όχι τις ζωές των Ελλήνων [[αυτοί μπορούν να ξεκουμπιστούν από ‘δώ ή να ψωφήσουν και να του αδειάσουν τον τόπο … έτσι δεν είπαν κάποια γκουβερνοφρόκαλα ;; … να ψωφήσουν οι ηλικιωμένοι και οι ανήμποροι για να σωθεί το ασφαλιστικό που οι μπωλητικοί ρήμαξαν και ξεκοκκάλισαν]] αλλά όλων εκείνων των αφιονισμένων τρωγλοδυτών που θα πλακώσουν, και θα μας στείλουν (έτοιμους τους έχουν) οι διάφορες ΜΚΟ.

 

Λοιπόν, εγώ ότι είχα να σας ‘πώ, γι’ αυτό το Σύμφωνο έκτρωμα, ήδη σας το είπα, μέσα από τα προηγούμενα άρθρα !! … και μόνο κάποιος παντελώς ηλίθιος και κρετίνος δεν θα μπορούσε να κατανοήσει την αυτοκτονική βαρύτητα αυτού του μιάσματος. Εάν παρ’ όλα αυτά, ακόμα το κλούβιο σας κεφάλι, δεν έχει κατανοήσει τί έρχεται, και πόσο αυτό θα στοιχίσει και θα αλλάξει ή θα εξαφανίσει αυτά που ξέρατε, και για τα οποία παλέψατε και δουλέψατε εσείς και οι πρόγονοί σας, κάνετε έναν ακόμα κόπο να αναγνώσετε ξανά τα δύο προηγούμενα άρθρα «Καληνύχτα Ελλάδα … αν αφήσουμε να…», και ας ελπίσουμε αυτήν την φορά κάτι να καταφέρετε επιτέλους να πιάσετε.

 

Αλλά, αν ακόμα δεν καλυφθήκατε από τα δύο προαναφερθέντα άρθρα, και θέλετε ιδίοις όμμασι να δείτε τι λέει το κείμενο του εν λόγω εκτρώματος, αλλά αν δεν γνωρίζετε αγγλικά, θα σας συνιστούσα να διαβάσετε την μετάφρασή του, προσφορά του οικοδεσπότου του μπλογκίου ΕργΔημΕργ, αφού την κατεβάστε από τον ακόλουθο σύνδεσμο :

Click to access -σύμφωνο-2018-12-11-ολοκληρωμένη-μετάφραση-v.1.pdf

Επίσης το κείμενο σταην αγγλική μπορείτε να το έχετε από το :

Click to access migration.pdf

 

Μπορείτε να ακούσετε επίσης μιά ανάλυση, από τον Κώστα Ρωμανό, στο πρώτο μέρος της ακολούθου εκπομπής, από το 9ο έως και το 67ο λεπτό:

 

Μιά άλλη καλή παρουσίαση και κριτική του Συμφώνου και των επιπτώσεων αυτού, γίνεται στα αγγλικά από την Faith J. Goldy, και την οποία μπορείτε να ακούσετε στο :

 

Αν τώρα δεν γνωρίζετε αγγλικά, μπορείτε να επιλέξετε την αυτόματη μηχανική μετάφραση.

Στο παράθυρο του βίντεο επιλέγετε τις Ρυθμίσεις-γρανάζι, στο αναδυόμενο παράθυρο επιλέγετε το «Υπότιτλοι», στο νέο παράθυρο που θα παρουσιαστεί επιλέγετε το «Αυτόματη Μετάφραση» και τελικώς στο ακόλουθο παράθυρο επιλέγετε την γλώσσα αρεσκείας σας – Ελληνικά.

Επίσης αν θέλετε … πάλι από τις Ρυθμίσεις, επιλέγετε Ταχύτητα και αντί για κανονική βάζετε μια μικρότερη στο 0,75 ή στο 0,5 για να έχετε μεγαλύτερη άνεση.

Εντάξει, η μετάφραση στα Ελληνικά πάσχει … αλλά νομίζω ότι άνετα μπορείτε να καταλάβετε το νόημα.

 

Επίσης ένα ωραίο βίντεο με αποστομωτικές απαντήσεις από τον πυγμάχο Μοχάμεντ Άλι μπορείτε να ακούσετε στο ακόλουθο βίντεο – έχει Ελληνικούς υπότιτλους :

 

Εάν μετά απ’ όλα αυτά δεν έχετε κατανοήσει τι έρχεται, το μόνο που σας απομένει είναι να πάρετε φόρα και να κοπανήσετε το κεφάλι σας στον τοίχο … αν και πολύ αμφιβάλλω ότι ακόμη και αυτό μπορεί να φέρει αποτέλεσμα !!

Αν δεν γίνει κάτι όλο αυτό να σταματήσει, δυστυχώς σε λίγα χρόνια η Ελλάδα και οι Έλληνες δεν θα υπάρχουν ούτε κάν σαν ανάμνηση, σαν Ιστορία, θα έχουν περάσει και χαθεί στην λήθη του χρόνου !! … Όσο για τα βόδια που πιθανόν θα έχουν επιζήσει, ποιός χέστηκε ;;