Γράφει ο Γιάννης301

αραθέτω μια κουβέντα που είχα πρόσφατα με μια κοπέλα 30-35 χρόνων που ζούσε μονή της. Η συζήτηση που θα διαβάσετε είναι αληθινή. Συνήθως προτιμώ να ενημερώνω τον κόσμο εγώ ο ίδιος για το τι έρχεται καταπάνω μας. Έτσι λοιπόν άρχισα να της λέω για το έκτρωμα που ετοιμάζονται να υπογράψουν στις 11/12 ο διάλογος είναι απολαυστικός :

-Ξέρεις στις 11/12 ετοιμάζεται η κυβέρνηση μας να μας υπογράψει μια συμφωνία με τον ΟΗΕ, θα το υπογράψουν πολλές χώρες από ότι ξέρω

-Αλήθεια ; τι;

-Το σύμφωνο για την μετανάστευση. Θα έρθουν εδώ πάνω από 30–40 εκατομμύρια από Ασιάτες και Αφρινανούς. Έχουν υπολογίσει 2,4 δις για την Ευρώπη όλη.

– Εντάξει εγώ είμαι υπέρ της παγκοσμιοποίησης

-Μα τι λες τώρα; (Το Σοκ ξεκινάει από εδώ)

-Ναι είναι καλό να γίνει, αφού όλα προς τα εκεί πάνε -Τι είναι καλό να γίνει; δεν γίνεται από μόνο του, Το μεθοδεύουν προς τα εκεί

-Ναι άλλα εγώ είμαι υπέρ της παγκοσμιοποίησης

-Τι υπέρ είσαι; που θα διαλυθεί η Ελλάδα γεμίζοντας από εκατομμύρια αλλοδαπών;

-Μπα δεν νομίζω.

-Για όλα αυτά φταίει ο πολιτιστικός μαρξισμός όλα τα ίδιο, καμιά διάφορα παντού, για αυτό έχουν γίνει όλα ίσιωμα Καμιά απάντηση εδώ.

– Εγώ γεννήθηκα Έλληνας και μόνο αυτό είμαι τίποτα άλλο.

-Μήπως είσαι χρυσαυγίτης;

-ΟΧΙ δεν πατάω καν στις εκλογές εδώ και πολλά χρονιά.

-Μα δεν είναι σωστό αυτό , πρέπει να πας να ψηφίσεις , έστω ένα μικρο κόμμα

-Ναι αν ήταν τίμια τα αποτελέσματα. Άλλα δεν είναι, μαγειρεύονται.Τον Ιωσήφ Στάλιν τον ξέρεις;

-ναι –

Αυτός είπε: Δεν έχει σημασία ποιος είναι υποψήφιος άλλα ποιος μετράει τους ψήφους, κατάλαβες;

-Ναι

Καλά εσύ δεν αγαπάς την Ελλάδα και τους υπολοίπους Έλληνες; Καμιά Απάντηση Την ξαναρωτάω τα ίδια

-Εγώ αγαπάω όλους τους ανθρώπους…

-Ποιους ανθρώπους;; της Γης γενικά;; -ναι

Εδώ ήρθε το δεύτερο σοκ -καλά την μάνα σου δεν την αγαπάς:

-Ναι Γιατί είναι μάνα μου όχι επειδή είναι Ελληνίδα.

Μέτα όπως συνεχίστηκε η κουβέντα μας μου είπε ότι κάποια στιγμή σκέφτεται να φύγει στο εξωτερικό για μια καλύτερη ζωή όπως είπε. Επίσης όταν η κουβέντα πήγε στο ντύσιμο ανέφερε ότι δεν βάφεται πότε πάρα μόνο όταν έχει να πάει σε συνεντεύξεις για δουλειά, για να φαίνεται σοβαρή όπως είπε. Επίσης παπούτσια με τακουνιά μόνο σε γάμους και βαπτίσεις. Όταν είπα ότι η γυναικά πρέπει να βγάζει την θηλυκότητα από μέσα της με το γνωστό ρητό: Η γυναικά του Καίσαρα , πρέπει να φαίνεται ότι είναι η γυναικά του Καίσαρα. Μου απάντησε ότι αυτά είναι στερεότυπα και δεν την ενδιαφέρουν. Προτιμάει τα παντελόνια και τα ολσταράκια να φοράει. Αυτά για να συμπληρωθεί η εικόνα μιας κοπέλα από την λεβεντογέννα Κρήτη. Εντάξει άπλα έμεινα άφωνος προσπαθώντας να μιλάω ήρεμα, χωρίς εκνευρισμό. Μια λεπτομέρεια ακόμα είχε πράσινα μάτια και -0 ομάδα αίματος. Όποιος κατάλαβε , κατάλαβε. Τα συμπεράσματα δικά σας. Ευχαριστώ για την φιλοξενία.

Υγ. Αν δεν σπάσετε το πληκτρολόγιο σας την ώρα που το διαβάζετε, εγώ προσωπικά σας θαυμάζω. –