(προηγούμενο)

 

  -κατά τη γνωμάρα μου- λόγος, γιά τον οποίο οι όποιοι …Ελληνόφρονες Έλληνες του χριστιανικού ιερατείου έκαναν την πάπια στο θέμα «ΠΔ» επί τόσους αιώνες, είναι ένας καί μοναδικός· τα «θεμέλιά» του, δέ, αναφέρονται στην ίδια την «ΠΔ»!

Έγραψα πως η «ΠΔ» είναι γιά τα σκουπίδια – καί τη γνώμη μου δεν την αλλάζω. Πλήν όμως, μερικές σελίδες της τη γλυτώνουν την ανακύκλωση. Αυτές είναι οι καθαρά ιστορικές… διότι είναι πολύτιμες αναφορές γιά κάποιες καταστάσεις Ελληνικού ενδιαφέροντος.

 

Ιστορία μετά την Έξοδο, εν συντόμωι

Όταν ο Μωϋσής έβγαλε τους «εβραίους» απ’ την Αίγυπτο,…

(Λάθος! Έβγαλε το σύνολο των λαών, που έγιναν μετέπειτα γνωστοί -λόγωι θρησκείας- ως ιουδαίοι, το ορθό. Οι Εβραίοι είναι φυλετικός προσδιορισμός – από Χαλδαία μεριά. Γι’ αυτό γράφεται με κεφαλαίο Ε. Το «ιουδαίος» αναφέρεται σε θρησκεία. Ο όποιος ιουδαίος αποκαλούταν «εβραίος» μόνον ειρωνικά, δηλαδή Χαλδαίος πονηρός βρωμιάρης με μυτόγκα, αλλά με την πολλή χρήση επικράτησε ο ειρωνικός φυλετικός χαρακτηρισμός ως συνώνυμος του θρησκευτικού.)

…γιά να τους οδηγήσει στη Γή της Επαγγελίας, την Παλαιστίνη…

(Επίσης λάθος! Η Γή της Επαγγελίας ήταν η ίδια η Αίγυπτος! Μεγάλη ιστορία αυτή, δεν θα την αναπτύξουμε εδώ. Μόνο που ο φαραώ Χορεμχέμπ, ως πρώην στρατιωτικός καί ανήρ με όρχεις, δεν άφηνε τα σύνορα της Αιγύπτου ανοιχτά -μπάτε σκύλοι αλέστε, στύλ γελαδογλειμμένου να πούμε-, γιά να ξαναμπούν στην Αίγυπτο οι σφετεριστές υπό τον Μωϋσή καί να καταλάβουν την εξουσία. Είδε κι απόειδε ο Μωϋσής σαράντα χρόνια ότι δεν χαμπαρίζουν οι Αιγύπτιοι από «κατατρεγμένους πρόσφυγες», καί μετά είπε στους δικούς του να τραβήξουν ανατολικά πλέον.)

…ένωσε όλον αυτόν τον συρφετό των «κατατρεγμένων» με τον βούρδουλα της θρησκομαγείας. Τελικά, οι «εβραίοι» (δηλ. οι ιουδαίοι), καί προφανώς γιά να τα βρίσκουν μεταξύ τους, καθιέρωσαν το σύστημα των δώδεκα φυλών (του Ισραήλ). Καί όντως, η καταγωγή τους ήταν πολυφυλετική. Ανάμεσα, λοιπόν, στις δώδεκα φυλές, ήταν καί δύο καθαρά Ελληνικές: του Βενιαμίν καί του Ιούδα. Όπως καταλαβαίνετε (ειδικά από το όνομα «Ιούδας»), επρόκειτο γιά φυλές Κρονίων Πελασγών.

Τί απέγιναν αυτές, τώρα;

 

Η φυλή του Βενιαμίν σήμερα δεν υπάρχει. Γιατί; Διότι οι Βενιαμίτες, ως μάγκες Έλληνες, μιά μέρα ήθελαν να δουν τί είναι η περίφημη «Κιβωτός της Διαθήκης». (Καί προφανώς να της βάλουν χέρι.) Οι επιφορτισμένοι με τη λειτουργία της ( ; ) (μή-Έλληνες) ιουδαίοι ιερείς αρνήθηκαν, καί -λόγο στο λόγο- ήρθαν στα χέρια. Τελικά, οι ιερείς έβαλαν τους λοιπούς να ορμήσουν με τα όπλα στους Βενιαμίτες, καί ακολούθησε ένοπλη σύγκρουση… κατά την οποία οι λοιποί «εβραίοι» σκότωσαν τις γυναίκες καί τα παιδιά των Βενιαμιτών. (Τους ίδιους, μάλλον δεν μπόρεσαν να τους κάνουν ζάφτι.)

Στη συνέχεια, οι Βενιαμίτες ετοίμασαν βαλίτσες. Βλέποντας ότι ετοιμαζόταν να φύγουν, οι λοιποί «εβραίοι» έκαναν συμβούλιο. «- Να τους ζητήσουμε μιά συγνώμη, ρέ παιδιά!», είπε ο ένας. «- Να τους δώσουμε εμείς δικές μας γυναίκες!», είπε άλλος. (Γεγονός – έτσι γράφει η «ΠΔ».) Ωστόσο, οι Βενιαμίτες έφυγαν οριστικά. Καί πού πήγαν;

Ξαναγύρισαν στην Ελλάδα. Σε μιά απ’ τις κύριες ιδιαίτερες πατρίδες των Πελασγών, την Αρκαδία. (Υπολογίζω ότι ξαναγύρισαν κάπου το 1,200 πΧ. Κάπου το 1,300 πΧ έγινε η Έξοδος.)

Τη συνέχεια μας την εξιστορεί το περίφημο (ή διαβοήτως αιρετικό) βιβλίο «Γενεαλογία του Αγίου Αίματος» (Ελληνικός τίτλος – δυό λόγια γιά το αγγλόφωνο πρωτότυπο, εδώ). Οι Βενιαμίτες στην Αρκαδία προφανώς ξανάρχισαν τις ανθρωποθυσίες (ίχνη των οποίων βρίσκουν καί σήμερα οι αρχαιολόγοι στο Λύκαιον όρος – μαγάρισμα του βωμού του Δία έκαναν οι Βενιαμίτες), μόνο που αυτό δεν το λέει το βιβλίο. Καί, προφανώς, έφαγαν δεύτερο σούτ απ’ τους ομοφύλους συμπατριώτες τους… φεύγοντας αυτή τη φορά προς τον Βορρά.

Τους ξαναβρίσκουμε αναμεμειγμένους με διάφορα Φράγκικα φύλα, όπως οι Σάλιοι Φράγκοι καί οι Σίκαμβροι. Τα φύλα αυτά εγκαταστάθηκαν στη Γαλλία, αποτελούν (φυλετικό) μέρος του σημερινού λαού των -λευκών- Γάλλων, καί στον πρώϊμο Μεσαίωνα οι θρησκευτικές τους αντιλήψεις θεωρήθηκαν …»εβραϊκές». Όντως τους αποκαλούσαν «εβραίους» τότε, αν καί σαφώς δεν ήταν. Μονάχα οι θρησκευτικές τους αντιλήψεις εβραιοφέρνανε αγρίως, ως Κρόνιες. Λογικό!

 

Η φυλή του Ιούδα, τώρα, ξεχώρισε νωρίς-νωρίς τα τσανάκια της με τους υπόλοιπους «εβραίους», διότι κάπου το 900 πΧ βλέπουμε -στην περιοχή της Παλαιστίνης- να υπάρχουν δύο «εβραίϊκα» κράτη, το του Ισραήλ καί το του Ιούδα. Οι αυθεντικοί Ιουδαίοι (το όνομα εδώ ως φυλετικός προσδιορισμός), αν καί το κράτος τους καταλύθηκε, έφτασαν μέχρι τα χρόνια του Χριστού· υποψιάζομαι, μάλιστα, ότι ο εκ των αρχικών αποστόλων Ιούδας (αυτός που πρόδωσε τον Χριστό) δεν ονομαζόταν έτσι, αλλά ότι το «Ιούδας» είναι παρατσούκλι.

Δεν γνωρίζω τί απέγιναν τα τελευταία δυό χιλιάδες χρόνια οι φυλετικώς Ιουδαίοι, δηλαδή από τους χριστιανικούς αιώνες μέχρι σήμερα, πάντως στην ιουδαϊκή θρησκεία εξακολουθούν να ενυπάρχουν έντονα τα Πελασγικά στοιχεία. Πχ υπάρχει ο ιερατικός δυϊσμός: οι «επίσημοι» παπάδες, καί οι «ανεπίσημοι», οι σαμάνοι. Ενώ οι πρώτοι αποκαλούνται Λευΐ (καί θεωρούνται ξεχωριστής φυλής – νομίζω αυτοί ακριβώς τσακώθηκαν με τους Βενιαμίτες), οι δεύτεροι έχουν το ίδιο το πανάρχαιο Ελληνικό όνομα, που περιγράφει την ιδιότητά τους: ονομάζονται Κοέν, δηλαδή κόοντες! Δηλαδή, λαϊκοί παπάδες, σαμάνοι. Παράβαλε το όνομα (ιδιότητα – όχι κύριο όνομα, όπως νομίζουμε) Λαοκόων. Ήτοι, λαϊκός παπάς!

Γιά την Ιστορία, σε μας σήμερα οι κόοντες είναι οι καλόγεροι. Μά, ναί!… Φτιάχνουν βότανα, έχουν ειδική μαγειρική, φτιάχνουν φυτικές μπογιές, ζωγραφίζουν, ψέλνουν, περπατούν ξυπόλητοι (γιά να πιάσουν τις δονήσεις της Γαίας)… όπως ακριβώς (μά ακριβώς!!!!) χιλιάδες χρόνια πρίν οι ανιπτόποδες χαμαιεύναι Σελλοί!

Κλείοντας, θέλω ν’ αναφέρω την πληροφορία που άκουσα, ότι υπάρχει ηχογράφηση της μακαρίτισσας Όφρα Χάζα από πανηγύρι, με καθαρά Πελασγικές μελωδίες. Νομίζω, όμως, ότι η ηχογράφηση αυτή είναι παράνομη («μπούτλεγκ»), γι’ αυτό καί δεν τη βρήκα πουθενά στα Ιντερνέτια, όσο κι αν έψαξα. (Αν κανείς αναγνώστης την πετύχει… άκρως επιθυμητόν!)

 

Χέρι βοήθειας

Επανερχόμενοι στο γιατί οι δικοί μας ιερείς κάναν το κορόϊδο στην -με το στανιό- ενσωμάτωση της «ΠΔ» στην Ορθοδοξία, ως απάντηση βλέπω μονάχα την εξής:

Η Εκκλησία μας έτεινε χέρι βοηθείας στους Κρονίους Πελασγούς, γιά να τους ξανατραβήξει (απ’ τον γκρεμό της Κρόνιας λατρείας) πίσω στον φυλετικό κορμό των Ελλήνων!

Αυτή είναι η μόνη σοβαρή πιθανότητα, ως απάντηση.

Η Εκκλησία, με αρκετή διπλωματία, είπε στους (φυλετικώς πάντα Έλληνες, αλλά δυστυχώς γενίτσαρους…) Κρονίους Πελασγούς περίπου το εξής: «- Εντάξει, να δεχθούμε πως έχουμε κοινά σημεία στις θρησκείες μας. Ναί, κι η δική σας είναι αποδεκτή -έστω, εν μέρει- κι από μας! Επομένως, ελάτε να πατήσουμε σ’ αυτά τα κοινά σημεία, μήπως καί βρούμε τις διαφορές μας – κι εξαλείψουμε τις αιτίες του φευγιού σας από τον φυλετικό μας κορμό.«

Γι’ αυτό ακριβώς οι όντως Έλληνες, οι καθαροί, αυθεντικοί Έλληνες ανεχόμαστε επί δυό χιλιάδες χρόνια να τρώμε στη μάπα Αβράμηδες καί Ισαάκηδες, καθώς καί το ανθελληνικό παραλήρημα τόσο της «ΠΔ», όσο καί του κάθε Ρωμανού Μελωδού. Γι’ αυτό ακριβώς!… Επί δυό χιλιάδες χρόνια, καθ’ όλη την Εποχή των Ιχθύων (με κουμανταδόρο τον Κρόνο), αυτό το χέρι βοήθειας της Μάνας Ελλάδας συνεχίζει να είναι απλωμένο.

Τώρα, αν οι Κρόνιοι Πελασγοί συνεχίσουν να το αγνοούν… άλλη ιστορία. Θα ξεκόψουμε οριστικά τους δεσμούς μαςκι ήρθε επιτέλους η ώρα γιά το μεγάλο «ναί», ή το μεγάλο «όχι»! Ούτε αναβολή σηκώνει, ούτε αδιαφορία.

 

Πανθρησκεία – εισαγωγή

Έγραψα πως δεν θ’ αναφέρω άλλες -κακές- συνέπειες της «ΠΔ», παρεκτός του ότι η «θεοπνευστία» της είναι τρομερός μαγνήτης γιά τους αδύναμους χαρακτήρες. (Ιερείς καί μή.) Έ, λοιπόν, θ’ αναφέρω καί …δεύτερη! (Όπως στις δύο πίτσες, η μία δώρο!  🙂  ) Κι αυτή είναι η διαβόητη «Πανθρησκεία» των ημερών μας.

Τί σαχλαμάρα είν’ αυτή τώρα, έ;

Αφού κάθε συγκεκριμένη θρησκεία είναι έκφραση της συλλογικής ψυχής κάθε συγκεκριμένου λαού, πώς γίνεται να τις βάλεις όλες στο μπλέντερ, καί να τις κάνεις μία; Δεν γίνεται! Όπως δεν γίνεται όλα τα έθνη να γίνουν ένα. Παραλογισμός σκέτος! Απλά, οι Κρόνιοι άρχοντες της εποχής μας νομίζουν ότι θα φτιάξουν μία ομογενοποιημένη ανθρωπότητα στα μέτρα τους… Μ’ έναν θεό, μία θρησκεία, ένα νόμισμα, ένα ενιαίο κράτος, μία ενιαία παγκόσμια κυβέρνηση…

…κι έναν ενιαίο τύπο υπηκόων: τσιπαρισμένων δούλων.

Φυσικά, αυτά είναι καθαρές ανοησίες, κι απορώ προς τί το παλεύουν. Απορώ, ακόμη, τί σκατά μαθαίνουν στις στοές τους καί τις μυστικές λέσχες τους, εφ’ όσον η επερχόμενη Εποχή του Υδροχόου δεν τα ευνοεί αυτά. Ο Υδροχόος μεταφυσικώς είναι το ζώδιο των πολλών, όχι του ενός. Αν έκαναν την ίδια προσπάθεια κατά τον «μεγάλο μήνα» του ενός, δηλαδή του Λέοντα, δηλαδή όπως ξεκίνησε να το επιχειρεί η Ατλάντειος κακοτριάδα, θα το καταλάβαινα.

Εδώ θα πεταχτούν διάφοροι «μυημένοι», καί θα μου φέρουν αντίρρηση· δηλαδή, ότι εφ’ όσον δημιουργηθούν τετελεσμένα, μετά το Σύμπαν δεν παρεμβαίνει.

Θα φέρω αντίρρηση στην αντίρρηση! Γιά να δήτε ότι δεν πρέπει να παπαγαλίζουμε διδασκαλίες «εξ αποκαλύψεως», αλλά να πιστεύουμε τα μάτια μας καί να δουλεύουμε το μυαλό μας.

Λοιπόν, μιά που μιλάμε γιά Ατλαντίδα, είναι περιττό να ξαναγράψω πως οι Άτλαντες έδωσαν τρομερή ώθηση στις επιστήμες καί την τεχνολογία. Καί μάλιστα, χωρίς ηθική. Ναί, αλλά το πλήρωσαν πανάκριβα!!!… διότι η χωρίς όρια ανάπτυξη επιστήμης καί τεχνολογίας είναι ακριβώς χαρακτηριστικό της Εποχής του Υδροχόου – καί στην Εποχή του Λέοντα (Ατλαντίδα) ήταν τελείως άκαιρη. Πιό άκαιρη δεν θα μπορούσε να γίνει!

Αυτά, γιά τους γιαλαντζή «μυημένους». Να είναι σεμνότεροι στις επιδιώξεις τους, την επόμενη φορά!

Στην ερχόμενη Εποχή του Υδροχόου κινδυνεύουμε από την αλόγιστη ανάπτυξη της επιστήμης, αλλά όχι από ενιαία (δικτατορική) παγκόσμια κυβέρνηση κι ενιαία παγκόσμια θρησκεία. (Στον Υδροχόο, ο καθένας θα είναι ελεύθερος να πιστεύει ό,τι γουστάρει.) Να τα ξεχάσουν αυτά που ονειρεύονται, οι «μυημένοι»!… διότι θα τα πληρώσουν (θα τα πληρώσουμε όλοι μαζί…) πανάκριβα, ακριβώς όπως οι Άτλαντες.

(Καί γι’ αυτούς, χέστηκα. Γιά τους Έλληνες με νοιάζει.)

 

Πανθρησκεία – το ψητό

Σαφώς καταλάβατε ότι η μαγειρευόμενη «Πανθρησκεία» των ημερών μας δεν είναι τίποτε άλλο, παρά η προσπάθεια να ενταχθούν υπό την ομπρέλλα της «ΠΔ» καί της ιουδαϊκής θρησκείας όλες οι υπόλοιπες θρησκείες. Δηλαδή να υποδουλωθούν αυτές στην Κρόνια ιουδαϊκή λατρεία – γιά να μιλάμε σωστά.

Τα μεν μουσλίμια οι ιουδαίοι τά ‘χουν σίγουρα (καί θα τα χρησιμοποιήσουν ως μαχαιροβγάλτες, όταν χρειαστεί). Τους χριστιανούς κάθε δόγματος τους έχουν πάλι στο τσεπάκι τους, διότι οι τρείς Κρόνιοι, ο Φοινικο-Πελασγός Αρχοντώνης κι ο Πελασγός Λιάπης, μαζί με τον Πελασγό Μπεργκόλιο, φρόντισαν να βάλουν τα δύο μεγάλα χριστιανικά ρεύματα (ορθοδοξία-καθολικισμό) στο αυλάκι των ιουδαίων. (Τη Μυτιλήνη γιατί σκατά την επισκέφτηκαν παρέα, δεν μπορώ ακόμη να καταλάβω· αλλ’ αυτό είναι δευτερεύον. Δεν βιαζόμαστε να το βρούμε. Μπορεί κι οι τρείς να έψαχναν …τη Λέσβο! Καρα-lol!!!)

Οπότε, απομένουν να μπουν στο μπλέντερ ο βουδδισμός, ο σιντοϊσμός, ο ταοϊσμός, ο ινδουϊσμός, οι Σίκχ, συν μερικά μικρότερα θρησκευτικά κομμάτια. Καί με πόλεμο, αν χρειαστεί: τα -δασκαλεμένα / πληρωμένα / θηριωδώς εξοπλισμένα– μούσλιμζ εναντίον όλων! (Πχ το Πακιστάν θα χαρεί τα μάλα να ριχτεί στην Ινδία.)

Τέτοιο ενδεχόμενο δεν βλέπω να ευοδώνεται, αλλά οπωσδήποτε θα το επιχειρήσουν. (Έχουν τυφλωθεί από φανατισμό.) Το κακό είναι πως εμείς, οι -ολιγάριθμοι- Έλληνες, δεν γουστάρουμε Κρόνια λατρεία, καί τό ‘χουμε αποδείξει ανά τις χιλιετίες. Συνεπώς, θα φάμε το μέγιστο ζόρι στα επερχόμενα γεγονότα, εξ αιτίας της μαλακισμένης ιδεοληψίας των νύν παγκοσμίων αρχόντων.

Άρα…

 

Τί πρέπει να κάνουμε τώρα;

Είδαμε πως στην αρχαία εποχή υπήρχε έντονη εισχώρηση αλλοφύλων στα ιερατεία μας. Στη σημερινή, υπάρχει έντονη ιδεολογική διείσδυση.

Αν καί…

…Πάλι ο στρατηγός Αϋφαντής αναφέρει (σε βιβλίο του καί σε βίντεο) ότι υπήρξε στο πρόφατο παρελθόν μία προσπάθεια κάποιων κυκλωμάτων να φέρουν αληθινούς ιουδαίους (καί φυλετικώς) στην Κωνσταντινούπολη, δήθεν ως «παιδιά μιάς ξεχασμένης χριστιανικής κοινότητας»· κι αυτοί να μπουν στο ιερατείο, επιδιώκοντες μιά μέρα ένας τους να γίνει πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως!!!

Βλέπετε ότι οι Κρόνιοι δεν αφήνουν τίποτε στην τύχη· δεν τους αρκεί ο ιδεολογικώς (δηλ. θρησκευτικώς) Κρόνιος πατριάρχης· εν όψει «Πανθρησκείας» τον θέλουν καί φυλετικώς.

Τέλος πάντων, αυτοί τη δουλειά τους κάνουν. Εμείς τί κάνουμε; Τί μπορούμε να κάνουμε;

 

Δεν είναι εφικτό αυτή τη στιγμή να επιβάλουμε στους άλλους τις εθνικές απόψεις μας με τα όπλα. Πάλι, το να ξεχωρίσουμε τους Έλληνες από τους ανά την επικράτεια καί τους θεσμούς σπαρμένους (δήθεν Έλληνες) αλλόφυλους, καί να διώξουμε τους τελευταίους, είναι μεν εφικτό, αλλά δύσκολο. Παρά την -όπως άκουσα- ύπαρξη …κάπου…. πλήρων ληξιαρχικών καταγραφών γιά τις αληθινές Ελληνικές οικογένειες (οπότε, το πονηρό κάψιμο των ληξιαρχείων στο τέλος της Κατοχής δεν ωφέλησε), δεν είναι εύκολος ούτε ο διαχωρισμός, ούτε κάν το υποχρεωτικό τέστ dna. Αυτά καί μακροχρόνιες διαδικασίες είναι, καί πρέπει να τα επιβάλουμε με το στανιό. Άρα, πάμε πάλι στο ερώτημα του κατά πόσο μπορούμε να επιβάλουμε τη θέλησή μας, που τώρα η δύναμή μας είναι σχεδόν ανύπαρκτη.

Οπότε, τί μας μένει;

Ο ιδεολογικός πόλεμος!

Όπου, όχι μόνο μπορούμε να χτυπήσουμε στα ίσα, μά μπορούμε καί να κερδίσουμε άνετα!

Ξεκινάμε, λοιπόν, από την καταγγελία καί το οριστικό ξήλωμα ως ανθελληνικών στοιχείων:

  • της «ΠΔ», καθώς καί κάθε ιουδαϊκού (ή, έστω, απλώς ανθεληνικού) στοιχείου μέσα στη θρησκεία μας (πχ επιστολές Σαούλ, ή Σαύλου, ή Παύλου, ή -όπως τον λέει ένα φιλαράκι- Φαύλου, ή -όπως τον λέει άλλο φιλαράκι- …Καύλου!),
  • των Κρονίων ιεραρχών,
  • της «Πανθρησκείας».

Δεν αρκεί πχ το ότι ο λαός αισθάνεται τον Λιάπη καί τον Αρχοντώνη ως προδότες. Πρέπει καί να τους ξηλώσουμε απ’ τη θέση τους! Κι αν δε λένε αυτοί να φύγουν, επειδή είναι «θεσμοί» (ή επειδή τους προστατεύουν τα ΜΑΤ-όσκυλα), τότε …φεύγουμε εμείς! Τόσο απλό! Αν δεν …φεύγει το βουνό απ’ τον …Μωάμεθ, τότε φεύγει ο Μωάμεθ απ’ το βουνό! Lol!!!

Την «ΠΔ» την κρατάμε μονάχα ως ιστορικό βιβλίο, κι αυτό υπό αίρεσιν· δηλαδή, να ψάξουν την αξιοπιστία των ιστορικών της αναφορών οι μόνοι ενδεδειγμένοι, οι ιστορικοί.

Την δέ «Πανθρησκεία» τη γράφουμε κατ’ ευθείαν εκεί που δεν πιάνει το μελάνι.

Τα μέτρα θα επεκταθούν καί στους απλούς ιερείς, όπου ο μή-Έλλην κι ο ανθέλλην (συν όσοι επιμένουν στο «παιδαγωγιλίκι εις Χριστόν») θα φύγουν κλωτσηδόν. Όπως καταλαβαίνετε, σ’ αυτά τα θέματα θα επιχειρήσουμε αναστροφή καί πορεία προς το απώτατο Ελληνικό παρελθόν· δεν υπάρχει άλλος δρόμος! Έτσι, η θρησκεία μας θα πάψει να είναι ένα σύνολο υποχρεωτικών κανόνων επιβαλλομένων με τον κρόνειο βούρδουλα, καί θα ξαναγίνει αυτό που ήταν (πολύ) κάποτε: η κιβωτός της συλλογικής μνήμης καί πορείας του έθνους μας. Επιτέλους, να μην ασχολούμαστε όλη μας τη ζωή μονάχα με την άμυνά μας (μπάς καί αποφύγουμε να τιμωρηθούμε γιά τις αμαρτίες μας), αλλά να περάσουμε καί στην επίθεση!

Εντάξει, ρέ παιδί μου, είμαστε ατελείς κι αμαρτωλοί!… Το παραδεχόμαστε. Αλλά, τα καλά καί ωραία καί σημαντικά πότε θα προλάβουμε τα κάνουμε, αν είναι να χτυπάμε μετάνοιες καί κομποσχοίνια στον Κρόνο καθημερινώς;

 

Αυτά είχα να πω, κι ελπίζω να βοήθησαν.

 

ΤΕΛΟΣ

 

Υγ 1: Δεν ξέρω αν βοηθάει την περαιτέρω έρευνά σας, δεν ξέρω κάν αν θα κάνετε κάποια έρευνα στο θέμα του παρόντος. Πάντως, φαίνεται πως το να συμμετέχουν οι ιερείς σε συνωμοσίες είναι διαχρονικό καί …διακρατικό φαινόμενο. Παράδειγμα, ο βουδδισμός.

Ο Βούδδας, ως αντίδραση στις υπερβολές του ινδουϊσμού, ήθελε να φτιάξει μία «θρησκεία» χωρίς ναούς, παπάδες, κεριά καί λιβάνια· κι όμως, ο βουδδισμός κατέληξε πάλι σε μία απ’ τα ίδια!!! Απ’ την άλλη, οι βουδδιστές ιερείς που εισήγαγαν τον βουδδισμό στην Ιαπωνία, οι ειρωνικώς αποκαλούμενοι «ψηλά καπέλλα», κατηγορήθηκαν από πολλούς τοπικούς άρχοντες ως συνωμότες· φαίνεται πως οι αντίπαλοί των προηγουμένων τοπάρχες χρησιμοποίησαν την τότε νέα (καί ξένη) θρησκεία γιά εξουσιαστικούς λόγους.

Τέλος, οι βουδδιστές ιερείς εισήγαγαν στην Ιαπωνία αρκετά Κινεζικά ιδεογράμματα (τα καλούμενα Κάντζι), γιά να εισάγουν αναλλοίωτα τα νοήματα του βουδδισμού. Αν αυτό δεν είναι …ξένη επέμβαση στην Ιαπωνία, τότε τί είναι; (Πληροφοριακώς, η παραδοσιακή εγχώρια θρησκεία της Ιαπωνίας είναι ο σιντοϊσμός.)

 

Υγ 2: Είχαμε μιλήσει γιά πιθανούς σπαρτούς ιερείς στην (παν)αρχαία Ελλάδα… ενδεχομένως καί τη σημερινή. Υπάρχει κι ένα άλλο επίσης σοβαρό ενδεχόμενο «εισαγωγής» ξένων στοιχείων στο ιερατείο, στο οποίο δεν ήθελα να επεκταθώ. Είναι ο μεταφυσικός «προγραμματισμός» των ανθρώπων, άρα καί των ιερέων (καί των ιερειών στην αρχαία Ελλάδα). Όχι ο χημικός παύλα ψυχολογικός «προγραμματισμός» -των «υπερεσιώνε»- γιά την κλασική πλύση εγκεφάλου, αλλά ο καθαρά μεταφυσικός. Στο θέμα αυτό, μπορώ -συντόμως- να πω τα εξής:

Έχουν πέσει στην αντίληψή μου κάποιες περιπτώσεις, όπου άτομα γεννήθηκαν με τελετουργία, καλώντας οι «τελετουργοί» συγκεκριμένες ψυχές του παρελθόντος. Παναπεί, αν κάποια άτομα κάνανε ζημιά (στην Ελλάδα, που μας ενδιαφέρει) στο παρελθόν, τότε καλούνται να γεννηθούν πάλι, ώστε να ξανακάνουν ζημιά καί σήμερα· καί δή, την ίδια, μιά που έχουν …προϋπηρεσία. Γιά παράδειγμα, διάσπαση των Ελλήνων.

Τώρα, βέβαια, αυτό ενέχει μία δυσκολία: κι αν η ψυχή που ζητάνε οι πονηροί ανθέλληνες έχει ήδη ενσαρκωθεί; πώς θα ξαναγεννηθεί με σώμα «εδώ καί τώρα», που τη χρειάζονται;

Οι πιθανές απαντήσεις είναι:

  • Είτε οι «τελετουργοί» έχουν τρόπο να ξέρουν, αν μιά ψυχή είναι ακόμα στον ουρανό. Οπότε, την καλούν.
  • Είτε ξέρουν ότι έχει ενσαρκωθεί, οπότε προκαλούν τον θάνατο του σώματος που τη φέρει. (Καί περιμένουν κάμποσο.)
  • Είτε ψάχνουν αν το άτομο που τους ενδιαφέρει είναι φυλετικώς καί ιδεολογικώς (δηλ. από οικογένεια «με αρχάς») άψογο, παναπεί 100% δικό τους· οπότε, επάνω του θα «προγραμματίσουν» μιά συγκεκριμένη προσωπικότητα (που θα τους κάνει τη δουλειά τους), την οποία πρώτα διαβάζουν στα αιθερικά αρχεία, καί μετά απλά τη «φοράνε» αιθερικώς στο άτομο που επέλεξαν.

Αυτο το τελευταίο ίσως σας φέρει στο νού τις λέξεις «κλιφώθ» (τα άδεια κελύφη του καμπαλλιστικού δέντρου) καί «(δαιμονο)καταληψία», οπότε πιστεύω πως συνεννοούμαστε εύκολα γιά το τί ακριβώς λέω παραπάνω. Εν πάει περιπτώσει, δεν επεκτείνομαι, διότι: (α) το θέμα είναι επικίνδυνο (αφού μιλάμε μέχρι καί γιά πιθανούς φόνους…), (β) η έρευνά μου δεν έχει τελειώσει, καί θέλω να σιγουρευτώ, (γ) κρατάω άσσους στο μανίκι μου, καί -αυτό έλειπε!- δεν θα φανερώσω όλα τα όπλα μου.

Καί πάλι πολλά είπα!… Ψάξτε τη συνέχεια κι εσείς!

 

(επόμενο σχετικό)