‘‘ Γυρεύοντας Ευτυχία ’’

ένα ακόμα μικρό μέρος από τον «Κόσμο Φυλακή»

Παλαιός

# … όλοι … κι ο καθένας

Κάθε είδους και μορφής αισθανόμενη ύπαρξη, από το απλό σκουλήκι, τα διάφορα και κάθε είδους ζώα -μικρά μεγάλα- τους ανθρώπους, τα άλλα νοήμονα όντα, μικρούς και μεγάλους θεούς, όλοι, μηδενός εξαιρουμένου, ένα και το αυτό απεχθάνονται και απεύχονται και αντ’ αυτού επιζητούν και εύχονται (αναλόγως το πώς το εννοεί ο καθένας τους βεβαίως) … να αποφύγουν τον πόνο και την δυστυχία και να ευτυχήσουν.

Καμμιά σημασία δεν έχει πώς το παλεύουν, εάν το προσπαθούν με τον καλύτερο ή τον χειρότερο τρόπο, σωστά ή λάθος, έξυπνα ή χαζά, το βασικό κίνητρό τους συνειδητά ή ασυνείδητα, πέρα απ’ οτιδήποτε άλλο, ένα και το αυτό είναι, … παρόμοια είτε το κατανοεί είτε όχι, ο μεγαλύτερος εγκληματίας, ο φιλεύσπλαχνος, ο φιλάνθρωπος, ο φιλόζωος, ο κλέφτης, ο ψεύτης, ο δολοφόνος, ο σαδιστής και ο μαζοχιστής, θεοί και διαόλοι, όλοι, μηδενός εξαιρουμένου, από το ίδιο και το αυτό κίνητρο εμφορούνται, το κίνητρο για Χαρά και Ευτυχία … αυτό που είναι η βάση της ΠΡΟΤΡΟΠΗΣ.

Και βέβαια το να μην είναι σε θέση να κατανοήσουν ότι ο τρόπος που το επιχειρούν είναι χαζός ή λάθος, όταν έχει επιπτώσεις μόνο στους ίδιους είναι αποδεκτό, αλλά όταν έχει επιπτώσεις στους άλλους, δεν είναι το ίδιο, αλλά έάν δεν είναι σε θέση πραγματικά να το κατανοήσουν πάει κι έρχεται, άσχετα αν αυτό δεν τους απαλλάσσει από το βάρος των όσων κάνουν, όμως όλοι οι υπόλοιποι που διαθέτουν (;) την αναγκαία Λογική ώστε να είναι (;) σε θέση και να μπορούν να κρίνουν κατά πόσον η όποια πράξη τους προξενεί πρόβλημα στους άλλους και παρ’ όλα αυτά προσπαθήσουν να έχουν ή να στήσουν την δική τους (έστω αυτό που νομίζουν) Ευτυχία, σε βάρος της Ευτυχίας των άλλων … δεν σφάξανε !! … κάποια στιγμή θα τους πάρει ο διάλος και θα τους σηκώσει … άλλωστε … ο ΝΟΜΟΣ της Πρώτης Αρχής επιτάσσει Ελευθερία, αλλά μόνο μέχρι εκεί που δεν έρχεται σε σύγκρουση με την Ελευθερία των άλλων.

Πάμε όμως να τα πάρουμε απ’ την αρχή :

# … το ξεκίνημα

Με το Ξεκίνημα της Δημιουργικής Έκρηξης, ένα άπειρο πλήθος από Δημιουργικές Σπίθες [[ Σπίθες Μικρού, Πολύ Μικρού, Μεγάλου αλλά και Τεράστιου Δυναμικού, Σπίθες της Ίδιας Ουσίας, της Ίδιας Δημιουργικής Δύναμης, πλημμύρισαν τα επίπεδα και τις Νοητικές Διαστάσεις ]] πήραν μέρος και έκαναν παιχνίδι και η Δημιουργική Χαρά γέννησε και απλώθηκε σε Χρόνους, Χώρους, Διαστάσεις και Σύμπαντα !! … Όντα που παίζαν ανάλαφρα και χαίρονταν δημιουργώντας, που γευόντουσαν την ευτυχία και πλούτιζαν με νέες εμπειρίες !! … Όντα που Ζούσαν στην και την Ευτυχία !! … σε συνάφεια με τον ΝΟΜΟ και την ΠΡΟΤΡΟΠΗ !!

«Ένας, ο ΝΟΜΟΣ … απλός και απόλυτος … Ελεύθερη Βούληση και Δικαίωμα ΟΛΩΝ στα Πάντα … μέχρις εκεί που δεν παρεμβαίνουν και δεν υπεισέρχονται σε ‘κείνα των άλλων.

Μία, η ΠΡΟΤΡΟΠΗπρός … εμπειρία, χαρά, απόλαυση και δημιουργική ευχαρίστηση.»

… αλλά κάπου εκεί [[που για αναρίθμητους χρόνους κυλούσαν όλα ομαλά και αβίαστα]] ήταν που τρύπωσε το σκουλήκι !! 

# … ζητώντας πλειότερη ευτυχία

… και κάποιοι θέλησαν και γύρεψαν πλειότερη Ευτυχία !! … Ευτυχία που όμως ήδη την είχαν, και μάλιστα θα μπορούσαν εύκολα να την αυξήσουν … δημιουργώντας !! … κανένα εμπόδιο για τούτο δεν υπήρχε … πέρα από «το ξερό τους το κεφάλι» !! … εκεί λοιπόν ήταν που θέλησαν άλλοι να φτιάχνουν και να πλουτίζουν την δικήν τους Ευτυχία !! … τότε εκεί ήταν που είπαν το «Yes We Can – Γιές Ουή Κέν» … το χαζό και ηλίθιο «ΝΑΙ Μόνοι Μας Μπορούμε !!», και θέλησαν, Μόνοι τους, Ξέχωρα, να παίξουν, να παίξουν χωρίς Κανόνες … ξεχνώντας ότι ήσαν Μέρος ΌΛΟΥ. 

# … η παρεκτροπή … και … το έκτρωμα στήθηκε

Ναί … «Yes We Can – Γιές Ουή Κέν – Ναί Μπορούμε» είπανε «οι Φιόγκοι», και στήσανε τον «Κόσμο Φυλακή» … αλλά τα βρήκανε «μπαστούνια», γι’ αυτό και χρειάζονταν τους ηλίθιους να «γυρίσουν και να γυρίζουν τον τροχό» … γι’ αυτό και με εξαπάτηση εγκλώβισαν στο «μπουρδέλο» τους «ξύπνιους» !! … αυτοί ήταν οι πρώτοι διδάξαντες, αυτοί ήταν που χρειάσθηκε να τραφούν και το περάσανε στους υποτελείς τους ενσαρκωμένους ηλίθιους, έτσι που, πρίν από κάθε τους «δουλειά», να φροντίζουν για την ανάλογη ύπαρξη και προσφορά της αναγκαίας Ζωτικής Ενέργειας, στους αφεντάδες, ώστε και ‘κείνοι να γλύψουν το κοκκαλάκι τους !!

# … και μετά τους «Φιόγκους» έκαναν κι όλες οι «ψείρες» κώλο

«Yes We Can – Γιές Ουή Κέν» είπε, με έμφαση και ιδιαίτερη προφορά, πρίν λίγα χρόνια ο Μπάμιας, [[πράγμα που ποτέ δεν θα μπορούσε να το βγάλει από την μπάκα του, αλλά «είπε» … όπως του είχαν ‘πεί να «’πεί» οι πισινοί του]] … και επανελάμβαναν ρυθμικά τα βόδια από κάτω.

Χά … χαααααααά !!

Και αφού μπορείτε, τότε γιατί θέλετε και ζητάτε το «τονωτικό» σας ;; … γιατί ρε κωλόπαιδα ;; … τι τις χρειάζεστε τις θυσίες και τις τελετουργίες ;; … έεεεε τι ;;

Τι τους χρειάζεστε τους άλλους … γιατί δεν τα κάνετε μόνοι σας ;;

Τι χρειάζεστε τον Κυβερνοανθρωπισμό, τον Διανθρωπισμό, τον Μετανθρωπισμό, τον Επαυξητισμό και τις Υπερευφυείς Τεχνητές Νοημοσύνες ;;  μέσα απ’ αυτά νομίζετε θα γίνετε θεοί και θα αποκτήσετε την αθανασία ;; … ναι μην φάτε … κάντε όρεξη και περιμένετε, να έρθει το καλό !! 

Αλλά και τον προϊδεασμό με τους Κατευθυντήριους Λίθους της Γεωργίας ;; … έτσι είναι που μπορείτε ;;

Αλλά και όλα τα «ψειράκια», όσοι πήραν μια καρέκλα, από τον πιο κατώτερο μέχρι τον ανώτερο, από τον κλητήρα ή και τον πορτιέρη κάποιας χέστρας, άσε δε πιά τους δημαρχέ-σους/σες, τους υπουρχέ-σους/σες, τους πρωθυπουρχέ-σους/σες, τους προεδροχέ-σους/σες … όλοι … ‘‘έκαναν κώλο κι έχεσαν τον κόσμον όλο…’’ [[γειά σου ρε Λευτέρη !!]]

Κι αφού κάναν κώλο και πιάσαν τον «παπα» (όπου θέλετε τον τόνο) από τα «τέτοια» του (που λέει ο λόγος … αφού και γιατί καθόλου σίγουρο δεν είναι ότι έχει) αμέ τι νομίσατε μόνο τα παπαδοσκάτια πιάνονται από ‘κεί [[έχει πολλούς «κρεμασμένους»]] … παπαδαριά, δισκατάδες, στρατόχαυλοι, τοκογλύφτες, γκουβερνολεχρίτες, ματσονομούσκαροι και λοιποί και λοιποί … όσοι βρήκανε ή τους δώκανε καθέκλα … και υποτίθεται απόχτησαν εξουσία … όλοι … σκέφτηκαν ότι μπορούν και ανεφώνησαν, δυνατά ή σιγανά και μουλωχτά, «Yes We Can – Γιές Ουή Κέν – Ναί Μπορούμε», έστω και αν αυτό σημαίνει, απλά και μόνο, να βάλουν το αγγούρι στον κώλο τους !!

# … και την στήσανε … γαμώ την «κενωνία» μου μέσα

Και έφεραν και έστησαν (τα μεγάλα πιδιά) την «κενωνία» στα μέτρα τους, δεν χειραγώγησαν απλώς, αλλά χεραγώγησαν το πόπολο, και το ‘βαλαν να σιάξει τα πράματα κατά το δοκούν (των εαυτών δοκούν βεβαίως) να δουλεύει για να τους ταΐζει και να παράγει ενέργεια για τους αφεντάδες.

Κάποτε … υποτίθεται … σε παλαιότερες εποχές, ο άνθρωπος ότι χρειαζόταν το έπαιρνε κατευθείαν από την φύση, αργότερα άρχισε να μαστορεύει και να πουλά ή ν’ αγοράζει και απέκτησε οικονομική δραστηριότητα, κι όσο περνούσε ο καιρός δημιουργούσε και καταπιανόταν και μ’ άλλους τομείς.

 

… τομείς οικονομικής δραστηριότητας

-Πρωτογενής Τομέας – Λήψη Προϊόντων από το Φυσικό Περιβάλλον

-Δευτερογενής Τομέας – Επεξεργασία, Κατασκευή και Μεταποίηση Προϊόντων 

-Τριτογενής Τομέας – Παροχή Υπηρεσιών, Εμπόριο, Διοίκηση

-Τεταρτογενής Τομέας – Γνωσιακή Βιομηχανία

-Πεμπτογενής Τομέας – μη Κερδοσκοπικές Δραστηριότητες

# … η κοινωνία και η δημιουργούμενη κατάσταση

Κάποτε όλος ο κόσμος είχε δουλειά … Όμως η τεχνολογική εξέλιξη, μεταφέρει και μετατοπίζει, όλο και περισσότερο, το βάρος, πρός τους επόμενους τομείς, πράγμα το οποίο οδηγεί συνεχώς σε μεγαλύτερα ποσοστά-αριθμούς ανέργων, πλεονασματικών και άχρηστων πλέον για το σύστημα, «Στόκ» ανθρώπων, όπου σε πρώτη φάση (έτσι για να μην γίνει κάνα μπούμ) όλοι αυτοί θα λάβουν παγκοσμίως παροχές ενός Ελαχίστου Βασικού Εγγυημένου Εισοδήματος, μέχρι να βρεθεί τρόπος κάποιοι να ξαναγίνουν χρήσιμοι, για το σύστημα, μάλλον μέσον τεχνολογικής «επαύξησης» και οι υπόλοιποι να οδηγηθούν σε κάποια χωματερή … για αποπληθυσμό, είτε μέσον βιολογικής εξόντωσης είτε σε κάποιο γκέτο, εδώ, ή αργότερα που θα το επιτρέψουν οι συνθήκες, σε κάποια διαστημική αποικία-φυλακή, όπου θα αποτελέσουν τα πειραματόζωα και τους αναλώσιμους ηλίθιους που θα στήσουν το νέο τσαρδί … μέχρι να τους ψωφήσουν ή να τινάξουν από μόνοι τους την αρίδα.

Λόγο λοιπόν όλων αυτών που σχεδιάζετε, εσείς «οι Ελίτ του Πλανήτη – οι μαύρες αριστοκρατίες», φροντίσατε να μας προϊδεάσετε (θεωρώντας ότι έτσι αποσείετε ευθύνες), από το 1980, για το τι μέλλει γενέσθαι, με τους Κατευθυντήριους Λίθους της Γεωργίας, και το οποίο με «φιλότιμες προσπάθειες» προωθείτε μέσω των πολέμων, των εμβολίων, των αεροψεκασμών, την όλο και ευρύτερη χρήση δηλητηρίων στον διατροφικό τομέα *, και βεβαίως την συνεχή υποβάθμιση των κοινωνικών υπηρεσιών, την αύξηση της ανεργίας, της ανέχειας και της φτωχοποίησης, την μείωση του πολύπλευρου μορφωτικού επιπέδου και την προώθηση της απόλυτης εξειδίκευσης, προώθηση πλαστής και ελλιπούς πληροφόρησης, παράγοντας γενικά αμαθείς αλλά τεχνοεξειδικευμένους εργάτες, ανίκανους όμως για οτιδήποτε άλλο, και κυρίως να σκεφτούν, να συλλογιστούν και να επιβιώσουν αυτόνομα, και όλα αυτά μέσω της Ατζέντας 21/30, της Πολυπολιτισμικότητας & του Διατροφικού Κώδικα, και αφού όλοι καταντήσουν μια ομοιογενής όζουσα αλοιφή, ευκόλως να επιτύχετε κάποια στιγμή στο μέλλον τον αναγκαίο αποπληθυσμό ;;

# … αυτά τα σκατά μπορείτε ;;

Γι’ αυτό και προωθείτε όλα εκείνα τα σενάρια, όλες εκείνες τις επιλογές, που απαρέγκλιτα οδηγούν σε Δυστοπικές Κοινωνίες  … κοινωνίες στρεβλές δίχως μέλλον ;; … παρά μόνο εκείνο της τεχνοφεουδαρχίας που ονειρεύεστε για σας τους ίδιους ;;

Ξεχάσατε βέβαια ότι όπως λέει ο λαός «άλλα σκαμπάζει ο γάϊδαρος και άλλα ο γαϊδουριάρης», τουτέστιν τα αφεντικά σας θέλουν τροφή-ενέργεια, όπου μειούμενος ο πληθυσμός μοιραία θα μειωθεί και η παραγωγή ενέργειας … βέβαια ίσως αυτό να σκοπεύετε να το καλύψετε με την αύξηση της δυστυχίας, του πόνου και των εντάσεων μεταξύ όσων απομείνουν … αλλά είδομεν αν θα σας εβγεί ή θα σας εμβεί το αγγούριον !!

Το μόνο δηλαδή που μπορείτε είναι να αυξήσετε τον πόνο και την δυστυχία ;; … μόνο αυτό μπορείτε ;; αυτό είναι το «Yes We Can – Γιές Ουή Κέν – Ναί Μπορούμε» ;;

Τα Μεγάλα Αφεντικά σας, αν και βαδίζουν στην κόψη του ξυραφιού, έχουν την απαραίτητη εξυπνάδα να μην προβαίνουν σε (κατευθείαν) παράβαση του ΝΟΜΟΥ, εσείς και τα Μικρότερα Λαμόγια δεν την έχετε όσο και να σκούζετε «Yes We Can – Γιές Ουή Κέν – Ναί Μπορούμε» … λίγο δύσκολο λοιπόν να σας βγεί, η δική σας Ευτυχία (αυτό που το κλούβιο κεφάλι σας θεωρεί ως τέτοια) σε βάρος όλων των άλλων, οπότε και είστε στο τσάκ να σας καταχεριάσουν όλοι μαζί !!

Όσο βέβαια και αν είναι πρώτιστο μέλημα, η απελευθέρωση από τον «Κόσμο Φυλακή», εντούτοις το να γίνει η διαμονή στο «μπουρδέλο» όσο το δυνατόν πιό ανώδυνη, πάντα θα μετράει, καθώς θα προσφέρει καλύτερες συνθήκες και περισσότερες ευκαιρίες προετοιμασίας για απόδραση !!  Έτσι … Λύσεις υπάρχουν, αν ο κόσμος σας στείλει στον διάολο … μόνο όμως αν ξυπνήσει … αλλά πώς ;; αφού κοιμάται με τα τσαρούχια ;; … όπου ακόμη και ο υποτιθέμενος «Φάρος», το νύν γ-ελαδιστάν με τους γ-ελαδιστάνους, εδώ και χιλιετίες δείχνει να έχει νεκρώσει ;;

# … δυστοπικές «κενωνίες»

Το παλέψατε … για σας μιλάω, την Παμπάλαια Νέα τάξη, ξανά και ξανά, ώστε να φτιάξετε μιά κοινωνία ηλίθια, αλλά κατά τ’ άλλα σαν τα μούτρα σας, μια κοινωνία που μοιάζει πλέον να βαδίζει χωρίς σκοπό, χωρίς ταυτότητα. Την καταντήσατε δούλα, χαζή, άρπαγα, εγωπαθητική και ατομίστρια, χωρίς σκοπό, χωρίς ιδανικά, αλλά και χωρίς μέλλον, (έστω και αν αυτό δεν γίνεται κατανοητό) παρά μόνο  «ότι φάμε, ότι πιούμε κι ότι αρπάξει ο κώλος μας» (το τελευταίο ουσιαστικά και μεταφορικά νοούμενο).

Με σλόγκαν, το «διαίρει και βασίλευε», πετύχατε το ακατόρθωτο … να μην υπάρχει στιγμή ησυχίας, αλλά συγκρούσεις και πόλεμοι συνεχώς … και το ωραίο είναι που όλοι μιλάνε για συμβούλια, διαβούλια, συμφωνίες ειρήνης … αλλά κανείς δεν φαίνεται να βλέπει ότι σε λίγο όλος ο κόσμος, ακόμη και εκεί που δεν θα υπάρχει λόγος και αιτία, θα «τρώγεται». 

Τελικά και πολύ άργησε, καθώς είναι απίθανο να μην σκάσει η χρηματοπιστωτική φούσκα των 1500 τρις δολαρίων και των 250 τρίς δολαρίων του Παγκοσμίου Χρέους, και που αντί να πισωστρέφει ή τουλάχιστον να σταθεροποιείται, φαίνεται ότι βαδίζει ακάθεκτα στο να υπερβεί το 320% των μόλις 78 τρις του Παγκοσμίου ΑΕΠ.

Πώς και έγινε ρε παιδιά, ενώ όλη η ανθρωπότητα παράγει μόνο 78 τρις, να χρωστάμε 3.2 φορές επάνω, δηλαδή 250 τρίς … σε ποιούς πούστηδες τα χρωστάμε όλα αυτά και που στο διάολο τον βρήκανε τόσο πλούτο ;; … και, όλα αυτά βεβαίως δεν τα χρωστάμε σε μεροκαματιάρηδες ή σε κάποιους που ακόμη και εδώ στο γ-ελαδιστάν πασχίζουν να επιβιώσουν ακόμα και με 100 … 50 ή και λιγότερα ευρώ,  αλλά σε έναν πολύ μικρό αριθμό ανθρώπων (;).

Μια κοινωνία στην οποία λιγότερα από 1000 άτομα κατέχουν σχεδόν τον μισό πλούτο της ανθρωπότητος, αλλά και το 1%του πληθυσμού κατέχει πάνω από το 50% του παγκόσμιου πλούτου, ενώ το 10% φτάνει να κατέχει το 90% του πλούτου … όπου μόνο το 10% του πλούτου μένει για όλο το υπόλοιπο 90% του κόσμου, όπου βεβαίως ο περισσότερος πληθυσμός κατέχει ελάχιστα ή απολύτως ΤΙΠΟΤΑ.

Βέβαια, πώς να μην είναι έτσι, με ένα χρηματοπιστωτικό σύστημα που παράγει χρέος και ξανά χρέος πάνω στο χρέος ;; … μ’ ένα σύστημα που φτιάχνει χρήμα από αέρα κοπανιστό ;; … ένα σύστημα που συσσωρεύει τον πλούτο στα χέρια όλο και λιγότερων ;;

Το ίδιο περίπου συμβαίνει, και θα συμβαίνει επιδεινούμενο, με τον τομέα της Εργασίας, όπου σε λίγο με την αυτοματοποίηση-ρομποτοποίηση αλλά και σε μερικά χρόνια με την είσοδο της Τεχνητής Νοημοσύνης, ελάχιστοι ή καλύτερα ένα πολύ μικρό εκλεκτό μέρος του πληθυσμού θα μπορεί να έχει εργασία, υπεραμειβόμενη, ενώ επίσης και κάποιοι με δεξιότητες -φυσικές ή επαυξημένες- (όσο θα τις έχουν ή δεν θα υπερφαλαγγίζονται) θα είναι καλά αμειβόμενοι, αλλά και ένα ακόμα μέρος θα εργάζεται, όταν θα απαιτείται, με αμοιβή μόνο ένα κουλούρι… ενώ η πλέμπα, μιά πλέμπα άχρωμη και αποβλακωμένη, χωρίς ταυτότητα και μνήμη, μια πλέμπα όπου κάθε τι στραβό, ανώμαλο και ηλίθιο το έχει αναγάγει σε φιλοσοφία και ύψιστο ιδανικό και όπου αντί να αντιδρά σ’ όλα αυτά, τουναντίον βουτάει με το κεφάλι στα σκατά, λές και βρήκε την υπέρτατη αμβροσία, ενώ ταυτόχρονα διώκει και αποβάλλει κάθε τι σωστό και ωραίο, αυτή η πλέμπα, αυτός ο κατιμάς θα περιμένει να ζήσει με το Ελάχιστο Κοινωνικό Εισόδημα … και αυτό σύμφωνα με τις ορέξεις και τις επιταγές των Ελίτ.

Μια τέτοια ανθρωπότητα είναι απόλυτα δυστοπική … δεν έχει μέλλον, οπότε είτε θα πάει στον διάολο, αν δεν το καταλάβει και δεν αποφασίσει να αλλάξει και να κάνει κάτι, είτε θα πάρει την κατάσταση στα χέρια της, για όσο ακόμη θα μπορεί και δεν θα έχουν γίνει όλα (με ποικίλους τρόπους) απόλυτα ελεγχόμενα, και θα φέρει τα πράγματα στον σωστό δρόμο.

Πώς όμως θα γίνει κάτι τέτοιο (μιά έκρηξη) εάν η κοινωνία/ες δεν έχει/ουν ταυτότητα και μνήμη ;; 

# … Coudenhove-Kalergi, Πολυπολιτισμικότητα για ομογενοποιημένη άχρωμη-γκρίζα ανθρωπότητα

Ναί αυτό το κάθαρμα, απόγονος των άλλοτε καθαρμάτων, Καλέργηδων και Φωκάδων, (ρε κάτι φρούτα που βγαίνουν στο γ-ελαδιστάν … σόϊ πάει το βασίλειο) δούλεψε σκληρά για να περάσει το Σχέδιο για Διάλυση όλων των Εθνών (εκτός ενός … αν και αυτό δεν είναι έθνος) και την δημιουργία της άχρωμης ανθρωπότητας, της ανθρωπότητας των «Γιές Μέν», του κόσμου χωρίς πατρίδα, μνήμη και ιστορία … και σε λίγο χωρίς οικογένεια και ταυτότητα.

Βέβαια δεν ήταν ο μόνος (ίσως ο πιό ακουστός στα χρόνια μας) που δούλεψε γι’ αυτό, ούτε και ήταν δική του σύλληψη και ιδέα … αφού όλο αυτό, σούρνει χιλιετίες πίσω του, για να μην ‘πώ από την εμφάνιση των Ελλήνων και των άλλων ανθρώπων στην Γή.

Μια σύλληψη στην οποία υπέκυψε και ο δικός μας μεγάλος στρατηλάτης !!

Ένα σχέδιο, όπου, με την σαλάτα που προκύπτει, χάνονται πλέον οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές γεύσεις και όλα γίνονται ένας αχταρμάς, ένας αχταρμάς ευκολόπλαστος, ανεκτικός και απόλυτα ελεγχόμενος, αφού δεν έχει στήριγμα, μνήμη, ιστορία, ίσως ούτε και οικογένεια, αλλά έχει καταντήσει μιά μόνη και ξερή καλαμιά σ’ έναν κάμπο αλλοπρόσαλλων φυτευμάτων.

Αυτήν … μια τέτοια ανθρωπότητα, ονειρεύονται και σχεδιάζουν «οι Ελίτ των μαύρων αριστοκρατιών» μιά άχρωμη και άοσμη πλέμπα, μιά πλέμπα του χεριού τους, απόλυτα ελεγχόμενη, μιά πλέμπα που δεν θα μπορεί να συνεννοηθεί και να προβάλει αντίσταση.

Και για να τρέξουν τα πράγματα, φτιάξαν και τι δεν φτιάξαν … σοσιαλοκουμουνισμούς, φιλελευθερισμούς, ανεχτικότητες, αντιρατσισμούς, ψηφίσματα, χάρτες δικαιωμάτων, νόμους και νομάκια και όλων των «πουτανιών» το κάγκελο. 

# … τα σύνορα πέσαν, και τα πιθήκια είδαν άνοιγμα … και όρμησαν

Αυτά πρόβαλαν και πάσαραν, σ’ όλους της Γής τους πεινασμένους και κολασμένους, εκείνους που οι ίδιοι φρόντισαν να τους φέρουν σ’ αυτήν την κατάντια, με πολύχρωμες και μονόχρωμες επαναστάσεις, με σφαγές, βασανιστήρια και κάθε είδους άλλα «καλούδια»  … και αφού έστησαν ΜΚΟ και ΜΚΙτσες, άλλους με το καλό και άλλους με το ζόρι … τους πείσαν, τους δώσαν χρήμα για τον δρόμο, χρήμα που πάλι οι ίδιοι ή κάποιοι δικοί τους θα μαζέψουν, και τους είπαν … βούρ για εκεί που έχει και περιμένει φαΐ … στας ευρώπας και τας βορειομερικάς.

Κι από κάθε γωνιά της Γής, βλέπεις χρειάζεται να υπάρξει αχταρμάς και πολυχρωμία, μας κουβαλιόνται εδώ, με το έτσι θέλω, τα λαθροπιθήκια, αφού όχι μόνο δεν τους εμποδίζει κανείς, αλλά τα γκουβέρνα μας τους καλωσορίζουν και πίπες τους κάνουν και κώλο στήνουν, αφού έτσι διατάξαν τ’ αφεντικά και οι στοές … αλαμπρατσέτα και οι στρατολουλούδες κάνουν τις φιλιππινέζες μήποτε και τις πουτάνες για να ξεχαρμανιάζουν τα παιδιά, μέχρι να ξαποστάσουν, κι αφού λιαστούν να συνεχίσουν ή να παραμείνουν πλουτίζοντας δημογραφικά και επενδύοντας την χλέμπα τους στο γ-ελαδιστάν, ένα γ-ελαδιστάν που απλόχερα τους προσφέρει 480 ευρά το μήνα σε κάθε ενήλικο άτομο, σπίτι, φώς, νερό, τηλέφωνο, κάρτα για την μάσα και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, και όλα αφορολόγητα … και οσονούπω και πολιτογράφηση, όχι βρε ‘σείς απλή υπηκοότητα, αλλά άκουσον άκουσον … ιθαγένεια … άααα άαα και χωραφάκια άμα λάχει και το τραβάει η όρεξή τους.

Τι είπαν κάποιοι φλούφληδες εκεί στην γαλαρία ;; … όχι ;; 

… τι λέτε ρε φλώροι … ανοίξτε τα γκαβά σας και δείτε τι μαζεύει ο κακομοίρης ο AHMED http://greeknewsondemand.com/2018/07/03/το-μηνιαιον-επιδομα-που-λαμβανει-ο-λαθ/

Όμως καμμία σχέση και σημασία δεν έχει, για τους σφυριζο-κουνέληδες, αν την ίδια ώρα πετάνε έξω από το σπίτι του όποιον δεν έχει να πληρώσει τους υπέρογκους φόρους που βάζει η ΑϊντεΑποκεί, αν σου βγάζουν την πίστη ανάποδα για να σου δώσουν το Επίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύης των 200(100+100) ευρώ, εσένα που ξεσκίστηκες να πληρώνεις φόρους επί φόρων μιά ζωή, που υπηρέτησες την πατρίδα, που οι δικοί σου χύσανε το αίμα τους για να υπάρχει αυτό το σημερινό … έκτρωμα του γ-ελαδιστάν, αυτοί επιμένουν και θέλουν να μας εκ(πρωκτο)πολιτίσουν και να μας φέρουν ανάφτυξη με την επένδυση των πιθήκων.

Και να ήταν μόνο αυτά … καλά θα ήταν !! … άμ δε όμως !! 

Απαγορεύεται να τους αντισταθείς και να ‘πείς όχι, ακόμη και αν θέλουν να σε πηδήξουν … καλό είναι να κάνεις πώς κοιμάσαι και να το ευχαριστηθείς (αφού θα πρωκτοδιευρυνθείς), όπως συστήνουν κάποιες υπουρχέσες και η γ-ελας.

Αν σε κλέψουν δεν αποζημιώνεσαι … νόμος άλλης υπουρχέσας κι αυτός, και τα σκυλιά δεμένα … αλλά πιά σκυλιά ;;; δεν έχει μείνει σκυλί για σκυλί και γάτος για γάτος … γίνανε όλα παϊδάκια !! … οι γίδες για την ώρα το ψιλοβολεύουν το χατζάριασμα, αν και όχι πάντα … αλλά το πήδημα όλα κι όλα … μην τα θέλουν όλα δικά τους … κάπου πρέπει να ξεχαρμανιάζουν τα πιδιά … να τελευταία λέει το ρίξανε μέχρι και στα σκυλιά … γι’ αυτό λέμε … κάντε πώς κοιμάστεεεκάντε πώς κοιμάστεεε !! … και μπρούμυτα έτσι ;; … και αν σας βρίσκεται και καμμιά βαζελίνη, έχετέ την πρόχειρη δίπλα σας !!

Αλλά θέλουν και τζαμιά … έεε να μην έχουν κάπου να σκύβουν οι ανύθρωποι ;; 

Μάλιστα εκτός όλων αυτών, πέραν της παρουσίας τους προσπαθούν να μας επιβάλουν και τους τρόπους τους … έεε αν μετά κάποιος αρχίσει να τους ‘‘στέλνει’’ θα είναι ρατσιστής και παράλογος ;;

# … τους έπιασε λέει ο πόνος … τους ευαισθητούληδες

Και κόπτονται, να φύγουν λέει τα πιθήκια από τον πόνο, την δυστυχία και τον πόλεμο … και να έρθουν να ζήσουν … σαν άνθρωποι !!

Αλήθειααα ;; … σώπα ρέ !! … και εγώ που νόμιζα ότι μόνο η πάρτη σας σας έκοφτε … μα να έχω πέσει ρε πιδιμ’ τόσο πολύ έξω και να σας νομίζω αναίσθητους ;;

Και γιατί έχουν πόλεμο και ποιοί τον υποδαυλίζουν και τον πριμοδοτούν ;;

Χά … χά !! … γιατί ρε ‘σείς δεν τον σταματάτε με τον έναν ή τον άλλο τρόπο ;; … μα γιατί είναι πολλά … πάρα πολλά τα λεφτά παπΆρη !! … ναί ακόμη και ‘κείνοι που κόπτονται για την σωτηρία των ψυχών, τρώνε καλά !! … έχουν μερίδιο και μετοχές αν όχι ολόκληρες πολεμικές και λοιπές βιομηχανίες … να σαν το βαθυκλανό να πούμε, αλλά και το βοθρατζήδικο της νέας β-ρώμιας … πρώτοι και καλύτεροι στο μακέλεμα και το φαγοπότι.

Αλλά και ούλοι εκείνοι οι οργανισμοί … που ξεσκίζονται, για τα δήθεν και υποτιθέμενα δικαιώματα … και ρίχνουν χρήμα με την σέσουλα (άσχετα αν είναι απλά αέρας κοπανιστός) για να έρθουν όλοι αυτοί οι φουκαράδες εδώ, να γίνουμε πολλοί και να κλαίμε αντάμα την μοίρα μας, γιατί δεν ρίχνουν όλο αυτό το χρήμα εκεί που είναι το πρόβλημα, και γιατί δεν βοηθούν να φτιάξουν τα πράγματα στον τόπο αυτών των φουκαράδων, αφού αυτό είναι το σωστό και πρέπον και όχι να μεταφέρουν τα δικά τους σκατά στους τόπους των άλλων … κάνοντας και αυτούς επίσης σκατά;;

Κάθε άλλο λοιπόν, παρά θέμα αγάπης και ευαισθησίας, προς όλους αυτούς, είναι όλο αυτό, αλλά ένα εμπόριο, ένας νέος τρόπος δουλεμπορίου … ένα σχέδιο που όταν κατασταλάξουν οι κυματισμοί θα εκβράσει όλη την βρωμιά και την σαπίλα που κρύβει.

# … και πίσω απ’ όλα αυτά … στο βάθος

Πίσω απ’ όλα αυτά, που κάνουν τα Λαμόγια, οι μεγάλοι και οι μικροί, οι ξύπνιοι και οι χαζοί, όσο στραβά και παράλογα και αν εμφανίζονται, και είναι, όλα μα όλα, έναν και μοναδικό στόχο έχουν … ένα και το αυτό πράγμα κρύβεται στο βάθος … η αναζήτηση της Ευτυχίας και ακόμα πλειότερης Ευτυχίας.

Σε τελική ανάλυση, καμμιά μα καμμιά σημασία δεν έχει, αν, η αναζήτηση αυτή γίνεται με τον πιό ηλίθιο και βλακώδη τρόπο, άλλωστε άν όλοι αυτοί ήταν «ξύπνιοι» απλά δεν θα ήταν σ’ αυτό το «μπουρδέλο», δεν θα ήταν πιόνια ή τρόφιμοί του, δεν θα ήταν το ποντικάκι που γυρίζει τον τροχό !!

Και όπως το ποντίκι που τρέχει στον τροχό, δεν κατανοεί, ότι, αυτό το ίδιο είναι που τον κάνει να γυρνά, έτσι και όλοι αυτοί, μικροί μεγάλοι, ξύπνιοι και χαζοί, δεν κατανοούν ότι οι ίδιοι και αυτά που κάνουν είναι που διατηρούν και γυρνούν τον τροχό αυτού του κόσμου … του «Κόσμου Φυλακή» … και όσο και να τρέξουν, ότι και να κάνουν, όπως και να το πασχίσουν, ποτέ μα ποτέ σ’ αυτόν τον κόσμο, πέρα από φευγαλέες αναλαμπές, δεν θα έχουν ουσιαστική Ευτυχία !!

# … όμως

Το ότι όλοι αυτοί (τα κακορίζικα, από δική τους ευθύνη, ηλίθια όντα) προκαλούν λύπη, έλεος και ευσπλαχνικά αισθήματα για την ταλαιπωρία, τον πόνο και την οδύνη που υφίστανται, δεν αφαιρεί και αποκλείει το δικαίωμα, πέρα από την όποια βοήθεια μπορεί να τους προσφέρει κάποιος, και κυρίως αυτή που μπορεί να τους ανοίξει τα μάτια, και να τους δείξει τον δρόμο για την απελευθέρωση, να μην δέχεται και αποδέχεται την μαλακία που τους δέρνει, ούτε να γίνεται δέκτης κάθε ηλιθιότητος των, και να γυρίζει και το άλλο μάγουλο, επειδή και καλά όλοι αυτοί έχουν εξαπατηθεί ενώ ζητούσαν απλά Ευτυχία, αλλά αντιθέτως να τους γαμάει το αδόξαστο, όπου και όπως μπορεί … όπου ίσως έτσι και να ξυπνήσουν !!

Το ότι κάποιος είναι ηλίθιος δεν είναι λόγος για να τον φάμε στην μάπα !!

. . . . .

Υστερόγραφον

τα παραπάνω γραφόμενα, αναφέρονται σε δύο διαφορετικές πλευρές, την εδώ καθημέραν και την «ουσία» παραπέρα, έτσι ας μην τρέξουν, οι πάντα «πρόθυμοι» διαστρεβλωτές, να πούνε την μαλακία τους, ώστε να εκτρέψουν και να διαστρέψουν την έννοια του θέματος.

Να ξεκαθαρίσουμε λοιπόν ότι, η όποια βοήθεια και έλεος, πρός τους εκάστοτε δυστυχείς, όχι μόνο τους λαθροεισβολείς αλλά όλους τους δυστυχείς γενικώς, έχει όριο, όπου όταν αυτό ξεπεραστεί και οι εν λόγω δεν παίρνουν, ή δεν θέλουν να πάρουν είδηση, τότε πολύ απλά και ξάστερα, εφ’ όσον δύνασαι βεβαίως-βεβαίως, τους πατάς κατευθείαν στον λαιμό … όσο για τους παραπάνω αυτών, ένθεν κακείθεν, ουδέποτε γεννάται θέμα … κοψωλαίμιασμα ατάκα και επί τόπου, αφού προηγηθούν βεβαίως και διάφορα άλλα αναγκαία «καλούδια» !!

Βεβαίως, μιά τέτοια αντιμετώπιση, θα πρέπει να συνοδεύεται και με την κατάλληλη αποδέσμευση, απεμπλοκή και μη άρπαγμα, ώστε να μην δημιουργηθεί θέμα ως προς τα παραπέρα … όμως αυτό είναι αντικείμενο μιας άλλης πραγμάτευσης που θα ‘δούμε κάποια στιγμή στο μέλλον.

= / / =

Σημειώσεις :

1).  Διανθρωπισμός – Transhumanism

Η χρήση τεχνολογικών επιτευγμάτων προς καλυτέρευση-βελτίωση της ζωής ή ακόμη και το να ξεπεραστούν εμπόδια και περιορισμοί πάσης φύσεως.

2). Μετανθρωπισμός – Posthumanism

Ένα βήμα πάρα πέρα, σε απόλυτη μίξη με τεχνοκατασκευάσματα και συνδιαλλαγή βιολογικών και ηλεκτρονικών-ψηφιακών κυκλωμάτων … με πρόθεση μεταφοράς της ανθρώπινης συνείδησης σε ψηφιακή μορφή σε ηλεκτρονικό η βιολογικά συνθετικό οργανισμό.

3). Επαύξη-ση/μένος – Δεξιότητες μέσω Εμφυτευμάτων – Enchanched

Με προσθετικά μέρη, όργανα, εσω-εξωσκελετούς, σύνδεση με ηλεκτρονικά κυκλώματα, γενετική μηχανική κλπ. κλπ.

4). Μοναδικότητες – Υπερευφυείς Τεχνητές Νοημοσύνες- Singularities (A.I. – Artifisial Intelligens)

Μηχανικές και Ψηφιακές Οντότητες, Υπερευφυείς Μηχανές με «Συνείδηση».

5). Κυβερνοοργανισμός – Cyborg (Cyb-ernetic Org-anism)

Βιολογικός Οργανισμός που έχει αυξήσει τις δυνατότητες και δεξιότητές του με κάποιο εμφύτευμα ή σύνδεση με λογισμικό και ηλεκτρονικό κύκλωμα. 

6). Ανθρωποειδές – Βιορομπότ 

Συνθετικός βιολογικός οργανισμός.

7). Ρομπότ

Μηχανικό ή με λογισμικό λειτουργόν κατασκεύασμα.

8). Τεχνοφεουδαρχία

Η νέα μετανθρωπιστική κοινωνία

  Ένα καλό Ιστολόγιο, με Ελληνικά άρθρα στις παραπάνω αναφερόμενες σημειώσεις, είναι το «απεροπία» της Χρυσούλας Μπουκουβάλαhttp://aperopia.fr/el/

  Επίσης πολλά για τα θέματα αυτά μπορείτε να δείτε στις αναρτήσεις του Μπουγά στο https://ergdhmerg.freeforums.net/

*).  δείτε ένα σημερινό άρθρο στον Διόδοτοhttps://diodotos-k-t.blogspot.com/2018/07/blog-post_57.html

. . . . . . . . . .